Info
x
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
|
Fosta membra 9am.ro 1253 mesaje Membru din: 28/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 August 2010, ora 00:29
Un indian navajo sta langa un agent de vanzari pe o banca in parc. Intre ei se afla o punga mare de hartie. Indianul se uita de ceva vreme fix la punga de hartie.
- Vrei sa stii ce e in punga? intreaba agentul de vanzari. Indianul tace, apoi dupa un timp da afirmativ din cap. - E o sticla de vin, zice agentul. Am luat-o pentru nevasta-mea. Indianul iar tace o vreme, apoi zice, dand iarasi afirmativ din cap: - Bun schimb ai facut... |
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 00:36
De la: M_Elody, la data 2010-08-31 00:28:39Un orator motivational foarte cunoscut isi intretinea publicul. La un moment dat a spus: ..frumoasa pilda ,Rodik..emoticonul cui se adreseaza???
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 August 2010, ora 00:43
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 00:46
De la: XYW, la data 2010-08-31 00:43:18www.youtube.com/watch?v=l_Et38VyMVc[/quote] Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 August 2010, ora 00:58
De la: XYW, la data 2010-08-31 00:43:18www.youtube.com/watch?v=l_Et38VyMVc[/quote] Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 August 2010, ora 01:02
Muzica, sa-mi incerc castile reparate
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 August 2010, ora 20:20
Doi ardeleni se intalnesc pe drum, iar unul ducea o vaca de lant. Celalalt il intreaba:
- No, dara unde duci vaca? - Apoi o duc la veterinar. - D'apoi ce-o patit? I-o intrat o piatra intre unghii? - Nu! - D'apoi, o muscat-o vreun sobolan? - Nu, nu! - No, da' de ce o duci la veterinar atunci? - Pai daca ii a lui...
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 20:40
Se duce Ion in sura sa mulga vaca. Incepe s-o mulga si cand era galeata jumatate plina, da vaca un picior la galeata si varsa laptele. Suparat Ion isi scoate una din bretelele de la pantaloni si-i leaga vacii piciorul de tavanul surii, lasand-o intr-un picior.
Reincepe s-o mulga, dar a dracului vaca, da cu celalalt picior in galeata si iar o varsa. Ion foarte nervos ii leaga vacii si celalalt picior de tavan, cu cealalta bretea de la pntaloni, de lasa vaca suspendata si cu picioarele cracanate. Cum se ducea el acum la spatele vacii sa reinceapa mulsul, ii cad pantalonii in vine si tocmai atunci intra si nevasta-sa, care exclama: - Ce faci Ioaneee... Ion recunoscand adevarul,spune: - Regulez vaca, ca oricum daca-ti spun c-o mulg tot nu ma crezi....
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 31 August 2010, ora 20:54
Criza pe ulita
CATAVENCU A-nceput de ieri sa cada Cate-un mos , acum a stat Bocii au mai radiat De placere cate-o baba De pe stat Nu se moare , dar e bine Dinspre pensii vine fum , Lefurile zac in scrum Dar navalnic vuiet vine De pe drum Sant ministrii sau dihanii? De imprumuturi trag tipand FMI-ul sta razand La picioare-i fac matanii Toti pe rand Sta ca la dentist poporul Cand Traian minte frumos Si Berceanu cu folos . Si iar trece viitorul Pe dindos . Raporteaza abuz de limbaj
GINA
|
|
Fosta membra 9am.ro 458 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 August 2010, ora 20:58
De la: 9am076753, la data 2010-08-31 20:54:25Criza pe ulita Raporteaza abuz de limbaj
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
|
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 20:59
Popescu are, de ani intregi, prostul obicei de a se sprijini cu mana de perete, in momentul in care vrea sa se ridice din pat. Cu timpul, pe perete s-a facut o pata urata, care strica aspectul dormitorului. Vine si momentul zugravitului. Popeasca il conduce pe zugrav prin toate incaperile apartamentului. In cele din urma, ii spune:
- Va rog sa veniti acum si in dormitor, sa va arat unde obisnuieste sotul meu sa-si puna mana in ficare dimineata cand se trezeste... La care mesterul: - Multumesc frumos doamna dar, daca se poate, as prefera mai degraba un paharel de tuica... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 21:05
De la: 9am076753, la data 2010-08-31 20:54:25Criza pe ulita Doamna Gina , va multumesc pentru emailuri ! ..din pacate nu pot deschide pentru ca au venit in spam..
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 22:19
Un alpinist neasigurat statea sa cada de pe un perete de stanca. Abia se mai tinea cu o mana deasupra haului. Se uita la cer si striga disperat:
- Doamne, e cineva acooolooo? Se aude o voce grava: - Da, fiule! - Ce sa fac, sa nu ma zdrobesc de pamant? - Roaga-te sa-ti fie iertate pacatele si desprinde-te de stanca fara teama. Se gandeste putin alpinistul, apoi stiga iar: - Altcineva mai e acolo? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 31 August 2010, ora 23:32
O mama statea in bucatarie in timp ce fiul ei se juca cu trenuletul in living .La un moment dat mama aude trenul oprindu-se si pe fiul ei spunand . Toti pasagerii care coborati duceti-va la mama dracului
Toti ceilalti care mergeti mai departe stati in pi....a mamei voastre linistiti pe scaune ca pleaca trenul ! Mama stupefiata se duce in living si spune : In casa asta nu se foloseste asemenea limbaj ! Acum mergi in camera ta si nu iesi de acolo doua ore . De-abea apoi te poti juca cu trenuletul numai daca nu mai folosesti acest limbaj . Dupa doua ore copilul se duce din camera lui sa se joace cu trenuletul .In curand trenul se opreste la urmatoarea statie si il aude pe baiat spunand : Toti pasagerii care trebuie sa coboare va rog sa nu uitati toate bagajele Pt cei ce urcati va rugam sa puneti bagajele numai la locurile special destinate .Va reamintim ca nu se fumeaza in compartimente . Va dorim o calatorie relaxanta alaturi de noi . In timp ce mama zambeste de bucurie fiul adauga:iar cei ce v-ati inervat pt cele doua ore de intarziere ....puteti sa o trimiteti in ...pi.....ma-si pe aia din bucatarie . . Raporteaza abuz de limbaj
GINA
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 20:20
Un cuplu fara copii apeleaza la tratamentul cu hormoni de maimuta.
Dupa 9 luni de asteptare el, emotionat si arzand de nerabdare, se plimba agitat pe culoar in fata usii salii de nasteri. In sfarsit din sala iese medicul stergandu-si transpiratia de pe frunte. - Ce este, domnule doctor? Baiat sau fata? intreaba proaspatul tata. - Nu stiu! Asteptam si noi sa se dea jos de pe candelabru!
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 23:28
In timp ce tatal era la serviciu, mama si copilul stateau pe acasa si
isi vedeau de treburi. La un moment dat, mama doreste sa vorbeasca la telefon cu tatal, insa constata ca a ramas fara credit. - Suna-l si tu pe taica-tu si vezi cand ajunge acasa. Dupa vreo 3 minute - Am sunat mama dar raspunde o tanti si nu vrea sa mi-l dea la telefon. Se face seara si barbatul ajunge acasa. Nevasta infuriata pana la culme, se duce direct la el si ii scapa 2 palme. - Pentru ce au fost astea femeie? - Gigel, vino si zi-i lu tati ce spunea femeia aia!! - "Pentru moment abonatul nu poate fi contactat, va rugam reveniti.
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 23:30
SALUT,aici e chioscu' unde se da voie buna la tot poporu' ...???
intreb si io,asa,ca opiniunea publica...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 23:37
De la: XYW, la data 2010-09-03 23:30:41SALUT,aici e chioscu' unde se da voie buna la tot poporu' ...??? daaa..voia buna e pe gratis.. inca.. pana nu o impoziteaza si pe asta...
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 00:22
Directorul unui internat ii previne pe baieti:
- Daca da dracu' si-l prind pe unul din voi in dormitorul fetelor, il amendez cu 10 Euro; a doua oara il ard cu 20 de Euro si a treia oara cu 40 Euro! Din spate, o voce timida: - Dom' director, da' un abonament cat costa? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 04:12
De la: adakaleh, la data 2010-09-04 00:22:50Directorul unui internat ii previne pe baieti: si eu vreau asa abonament!!!!!!!!!!!!!!
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 08:56
Trei ingineri discuta intre ei despre natura corpului uman. Unul din ei zice:
- E clar ca a fost conceput de un inginer mecanic: articulatiile, oasele pt. sustinere. - Nu cred, zice altul, a fost facut de un inginer electronist: toate conexiunile nervoase, sistemul nervos, ... Al treilea: - Nu se poate! Mai mult ca sigur a fost gandit de un inginer constructor, numai ei pot sa plaseze o zona cu deseuri toxice langa o zona recreativa! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 09:12
Intr-un tren ce pleca de la Bucuresti la Mangalia se intalnesc in compartiment doi negri si un alb ... Ciudatenie: un negru avea urechile albe, celalalt nasul alb, iar albul din compartiment avea degetul mijlociu de la mana dreapta negru ... Se intreaba fiecare de unde este si cu ce se ocupa. Primul negru:
-Eu sunt din tribul Urechile Albe si am venit in vacanta in Romania... Al doilea negru: -Eu sunt din tribul Nasul Alb si sunt si eu tot in vacanta ... student ... Domnul cel alb: -Eu sunt ginecolog in Copsa Mica !... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 09:26
De la: 9am076753, la data 2010-08-31 20:54:25Criza pe ulita Avem o tara frumoasa; Mai bine sa stai acasa, Privind la televizor. Ora cinci e cu-n omor; Beat fiind si fara treaba, Altu-a violat o baba, Trei tigani isi fac palate, Opt sosele-nsingerate, Cinci soferi ebrietati, O bataie intre frati, Unul, care-n drum spre piata, A alunecat pe gheata Si si-a rupt din nou piciorul, O mardeala cu toporul, Patru spargeri din auto, Unul leafa si-a baut-o, Altul sora si-a batut-o, Doi copii cu pocnitori, Inca trei copii din flori, Un scandal intre vecini, Patru furturi de gaini, Doi tarani si-au mincat calul Si s-a terminat jurnalul. Gata, ura si la gara, Ca-ncep stirile de seara! * * * Dar, indiferent de post, Toate stirile-ncep prost: Leul a ajuns pisica, Leafa va fi tot mai mica, Toata tara e in criza, Unii n-au curent la priza, Pe alocuri musca gerul Si-a-nghetat caloriferul, Situatia-i de groaza, Multi patroni concediaza, Trei directori sint demisi, Ministrii sint indecisi, E scandal in PSD, Fiindca Oprea nu stiu ce, Vine si Vanghelie, Boc mentine ordonanta, Altii sar iute cu clanta, Trei controale prin spitale, Leul se duce la vale... * * * Un calup publicitar Cu-aceleasi reclame, iar: Ciocolata si bomboane, Modele de telefoane, Creme, alifii, sampoane, Bere, guma sau tampoane, Un nou var de dat pe ziduri, Noua crema pentru riduri, Iarna-i grea, oferta-i mare, Noi avem o intrebare: De ce, dup-atitia ani, La oferta nu-s si bani? * * * Din nou stiri, din nou scandal, Unii sint luati de val Si se pun pe declaratii In fata intregii natii. Iliescu-i cu gargara, Sica Orban cu chitara, La git Base poarta lant, Dascalii n-au nici un sfant, Economia-i in sant, In Gaza inca un mort, Dar vin stirile din sport: Pe Mutu il doare-n cot, Popa iar pleaca de tot Si nu vrea sa mai ramina, Gigi nu s-a-ntors la stina, Si din cind in cind, asa, Unii merg la DNA. Dupa sport, timpul probabil, Care nu e prea valabil. Gazele le taie rusu', Despre frig vorbeste Busu, Si-apoi, gata. Dupa care, Cite-un film in reluare... Avem o tara frumoasa; Mai bine sa stai acasa Si dup-aia sa te miri: "Asta-i tara? Astea-s stiri?
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 21:53
- Domn doctor, nevasta-mea nu mai vrea sa se culce cu mine! se plange un barbat insurat.
- Vreau sa vorbesc cu sotia dumitale, ii spune doctorul. Vine femeia. Doctorul: - E adevarat ce mi-a spus sotul dumneavoastra? De ce nu mai vreti sa va culcati cu el? - Domnule doctor, sint foarte obosita. Toata ziua lucrez. Dimineata sar intr-un taxi sa ma duc la serviciu. Cind ajung, taximetristul ma intreaba: "Facem socoteala sau...". Ca sa fac o economie, aleg "sau". Ajung la serviciu, seful imi zice: "Iar ai intirziat. Ce facem, iti taiem din salariu, sau?... Bineinteles, aleg "sau". Dupa lucru, obosita, ma urc intr-un taxi si acelasi lucru... La care doctorul: - Ei, si acum, ce parere aveti, ii spunem sotului, sau ?...
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 22:40
De la: coradu, la data 2010-09-04 21:53:54- Domn doctor, nevasta-mea nu mai vrea sa se culce cu mine! se plange un barbat insurat. ce sau??
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 22:42
De la: coradu, la data 2010-09-04 09:12:19Intr-un tren ce pleca de la Bucuresti la Mangalia se intalnesc in compartiment doi negri si un alb ... Ciudatenie: un negru avea urechile albe, celalalt nasul alb, iar albul din compartiment avea degetul mijlociu de la mana dreapta negru ... Se intreaba fiecare de unde este si cu ce se ocupa. Primul negru: Vaaai!
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 23:18
De la: Ingrid, la data 2010-09-04 22:42:44De la: coradu, la data 2010-09-04 09:12:19Intr-un tren ce pleca de la Bucuresti la Mangalia se intalnesc in compartiment doi negri si un alb ... Ciudatenie: un negru avea urechile albe, celalalt nasul alb, iar albul din compartiment avea degetul mijlociu de la mana dreapta negru ... Se intreaba fiecare de unde este si cu ce se ocupa. Primul negru: te cred....nici mie nu-mi place la COPSA MICA!
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 23:22
Dar cu poezia mi-ai rupt inima www.youtube.com/watch?v=vC-HKPOWMeE&feature=related Spitalul de Urgenta - Bici my mother Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 23:26
De la: Ingrid, la data 2010-09-04 23:22:37 si...cine o coase oare???? croitorasul cel viteaz?????
|
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 11:47
O glumã proastã a ºefului în mijlocului ºedinþei... toþi râd cât pot de tare, numa unu stãtea impasibil...
- Bã ce faci mã, râzi ºi tu cu noi, eºti nebun cã se enerveazã ãsta! - Staþi liniºtiþi, eu sunt în preaviz de azi dimineaþã!
|
|
|

frumoase.
ce sau??