back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist

Pagini: << 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 >> Sari la pagina:

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 11:48

La sugestia Guvernului Boc, Direcția Management Resurse Umane a Ministerului Apărării Naționale "descoperă" că în ultima vreme are prea mulți ofițeri... se hotărăște ca acelora care vor să plece benevol, "ca să nu fie dați afară fără nimic", să li se acorde un bonus special de 100 euro pentru fiecare centimetru al distanței în linie dreaptă dintre oricare două puncte de pe corp. Ca un semn de bunăvoință a Guvernului și cu aprobarea Cotroceniului, fiecare ofițer are dreptul să indice punctele de preferință.
Primul intră un ofițer de aviație, foarte suplu, cere să fie măsurat din creștet până în vârful degetelor de la picioare. Avea 1.95m, așa că primește un cec de 19.500 euro.
Al doilea vine un ofițer de marină și cere să fie măsurat din vârful degetelor de la picioare până la vârful mâinilor întinse deasupra capului - "atâta cât are când înoată" - și măsoară 2.55m. Pleacă marinarul cu un cec de 25.500 euro.
Intră și al treilea ofițer, un zdrahon de infanterie. Când e întrebat cum să fie măsurat, ăsta zice: "Din vârful penisului până la testicule". Mustăcesc ăștia de la pensii între ei și îi atrag atenția că ofițerii anteriori plecaseră cu niște cecuri frumușele. Ăsta nu și nu, că pe el să-l măsoare cum le-a cerut.
- OK, zic ei.
Așa că medicul îi cere ofițerului să-și dea jos uniforma. Infanteristul se dezbracă, medicul scoate ruleta, o pune pe vârful penisului și după primii 20 de centimetri se aude un strigăt:
- Dumnezeule mare! Unde vă sunt testiculele?...
Ofițerul:
- În Irak?!...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 11:52

Auuuu... asa nu mai iesim din criza

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 11:57

criza..criza..dar merita saracu om salarii compensatorii...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 12:04

Un tip trece pe roșu la semafor. După 2 min îl oprește pe dreapta o polițistă de la circulație. Tipul dă geamul jos și cu o moacă spăsită întreabă:
- Cât?
Polițista:
- 300 RON.
Tipul:
- Bine. Urcă!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 12:12

De la: coradu, la data 2010-09-05 12:04:46Un tip trece pe roșu la semafor. După 2 min îl oprește pe dreapta o polițistă de la circulație. Tipul dă geamul jos și cu o moacă spăsită întreabă:
- Cât?
Polițista:
- 300 RON.
Tipul:
- Bine. Urcă!

Scump, scump, dincolo era mai ieftin!

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 12:17

Doi nemți stau pe marginea drumului și se uită la o Dacia Duster.
Zice unul:
- Băi, cum sunt și românii ăștia! Ar face orice numai să nu-și repare drumurile!

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 12:18

De la: Ingrid, la data 2010-09-05 12:12:14
De la: coradu, la data 2010-09-05 12:04:46Un tip trece pe roșu la semafor. După 2 min îl oprește pe dreapta o polițistă de la circulație. Tipul dă geamul jos și cu o moacă spăsită întreabă:
- Cât?
Polițista:
- 300 RON.
Tipul:
- Bine. Urcă!

Scump, scump, dincolo era mai ieftin!

DA..DAR DACA SE PLATESTE IN 48 DE ORE,SE REDUCE LA JUMATATE

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 13:05

In urmă cu câteva ore, CNN a anunțat că astronomii au descoperit la marginea sistemului solar un corp ceresc necunoscut care se îndreaptă spre Pământ cu viteză de 19.000 km/s. Conform calculelor specialiștilor de la NASA, acesta va lovi planeta noastră peste 25 de zile și șase ore. Ciocnirea ar putea însemna nu numai sfârșitul civilizației umane, ci și al vieții pe Pământ, a declarat pentru CNN reputatul antropolog britanic Cyril J. Hoax.
Vă prezentăm în premieră modul în care va relata APOCALIPSA mass-media din România:
ANTENA 3: Istoria face dreptate! Peste 25 de zile Băsescu nu va mai fi președinte!
OTV: Senzațional! Ocazie unică! Urmăriți Apocalipsa în direct la Dan Diaconescu! Dacă n-o veți face, nici nu știți ce pierdeți!
LIBERTATEA: Grăbește-te! E ultima ta șansă să fii fata de la pagina 5! Trimite o poză acum!
PROTV: Un copil din Caracal a ars de viu și nu va mai apuca să vadă Apocalipsa! Filosoful Gabriel Liiceanu, originar și el din Caracal, a declarat în exclusivitate pentru ProTv: Apocalipsa este consecința încremenirii în proiectul divin.
ADEVĂRUL: Mai ai timp să citești ultima carte din colecția Adevărul: Istoria ideii de Apocalipsă de-a lungul Istoriei! Adevărul - ziarul care te face liber!
CANCAN: Sursele noastre spun că Nicoleta Luciu va petrece sfârșitul lumii departe de iubitul ei.
B1TV: Urmărește la Nașul dezvăluiri incendiare despre cum au pus la cale parlamentarii sfârșitul lumii și cum vor profita de el!
REALITATEA TV: Președintele Băsescu a declarat că va face tot posibilul să amâne Apocalipsa!

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 13:05

Ion crește într-un oraș mic și-apoi se mută la București pentru a urma facultatea de drept. Decide să se mute înapoi în orașul natal și să își deschidă propriul birou de avocatură, însă afacerile îi merg cam greu la început. Într-o zi, vede un om apropiindu-se de ușa biroului. Fiind primul său client dorește să îi facă impresie bună. Când acesta ajunge la ușă, Ion ridică rapid receptorul telefonului și începe, făcându-i semn cu mâna să intre:
- Nu. În nici un caz. Spune-le idioților că nu mă voi opri până nu primesc un miliard despăgubire. Da. La tribunal am ședință mâine. Spune-i procurorului general că am timp să mă întâlnesc cu el numai săptămâna viitoare cândva.
și continuă așa pentru vreo cinci minute. Omul așteaptă cu răbdare până Ion termină. Acesta pune jos receptorul și se întoarce către noul venit.
- Îmi pare rău că v-am făcut să așteptați. Sunt foarte ocupat. Cu ce vă pot ajuta?
Omul răspunde:
- Sunt de la Romtelecom. Am venit să vă instalez telefonul

9am125241

235 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 13:45

De la: coradu, la data 2010-09-05 13:05:41

Ion crește într-un oraș mic și-apoi se mută la București pentru a urma facultatea de drept. Decide să se mute înapoi în orașul natal și să își deschidă propriul birou de avocatură, însă afacerile îi merg cam greu la început. Într-o zi, vede un om apropiindu-se de ușa biroului. Fiind primul său client dorește să îi facă impresie bună. Când acesta ajunge la ușă, Ion ridică rapid receptorul telefonului și începe, făcându-i semn cu mâna să intre:
- Nu. În nici un caz. Spune-le idioților că nu mă voi opri până nu primesc un miliard despăgubire. Da. La tribunal am ședință mâine. Spune-i procurorului general că am timp să mă întâlnesc cu el numai săptămâna viitoare cândva.
și continuă așa pentru vreo cinci minute. Omul așteaptă cu răbdare până Ion termină. Acesta pune jos receptorul și se întoarce către noul venit.
- Îmi pare rău că v-am făcut să așteptați. Sunt foarte ocupat. Cu ce vă pot ajuta?
Omul răspunde:

O paralela !
Ion, tanar avocat, fiul unui renumit avocat, apara intr-un proces o persoana care se judeca de vreo 10 ani si al carui avocat fusese tatal saum acum pensionar. Din prima sedinta castiga procesul ! Vine acasa radiind de bucurie si-i zice tatalui sau: tata, stii procesul tau care a durat 10 ani, l-am castigat din prima sedinta !! Tatal se uita la el si, cu repros, ii zice: foarte prost Ioane, cu acel proces te-am tinut in facultate !!

Vested tanar !
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 14:03

De la: 9am125241, la data 2010-09-05 13:45:55
De la: coradu, la data 2010-09-05 13:05:41

Omul răspunde:

O paralela !
Ion, tanar avocat, fiul unui renumit avocat, apara intr-un proces o persoana care se judeca de vreo 10 ani si al carui avocat fusese tatal saum acum pensionar. Din prima sedinta castiga procesul ! Vine acasa radiind de bucurie si-i zice tatalui sau: tata, stii procesul tau care a durat 10 ani, l-am castigat din prima sedinta !! Tatal se uita la el si, cu repros, ii zice: foarte prost Ioane, cu acel proces te-am tinut in facultate !!

Un tip stă în Danny's Bar la aeroportul Changi din Singapore și observă o femeie foarte atrăgătoare la masa de lângă el. "E atât de frumoasă, că trebuie să fie însoțitoare de zbor", își spune. "Dar pentru ce companie o lucra?" Ca să intre în vorbă, se întoarce către ea și-i șoptește sloganul Delta:

- "Love to fly and it shows"?
Femeia se uită la el derutată.
"Deci, nu lucrează la Delta", își spune omul. Peste o clipă, îi vine altă idee:
- "Something special in the air"?
Ea pare la fel de derutată, deci Singapore Airlines cade de pe listă. Mai încearcă și sloganul Thai Airways:
- "Smooth as silk"?
De data asta, femeia se întoarce către el:
- What the fuck do you want?
Tipul se lasă pe spate satisfăcut:
- Aaahhhh, TAROM!

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 14:12

De la: coradu, la data 2010-09-05 11:48:57La sugestia Guvernului Boc, Direcția Management Resurse Umane a Ministerului Apărării Naționale "descoperă" că în ultima vreme are prea mulți ofițeri... se hotărăște ca acelora care vor să plece benevol, "ca să nu fie dați afară fără nimic", să li se acorde un bonus special de 100 euro pentru fiecare centimetru al distanței în linie dreaptă dintre oricare două puncte de pe corp. Ca un semn de bunăvoință a Guvernului și cu aprobarea Cotroceniului, fiecare ofițer are dreptul să indice punctele de preferință.
Primul intră un ofițer de aviație, foarte suplu, cere să fie măsurat din creștet până în vârful degetelor de la picioare. Avea 1.95m, așa că primește un cec de 19.500 euro.
Al doilea vine un ofițer de marină și cere să fie măsurat din vârful degetelor de la picioare până la vârful mâinilor întinse deasupra capului - "atâta cât are când înoată" - și măsoară 2.55m. Pleacă marinarul cu un cec de 25.500 euro.
Intră și al treilea ofițer, un zdrahon de infanterie. Când e întrebat cum să fie măsurat, ăsta zice: "Din vârful penisului până la testicule". Mustăcesc ăștia de la pensii între ei și îi atrag atenția că ofițerii anteriori plecaseră cu niște cecuri frumușele. Ăsta nu și nu, că pe el să-l măsoare cum le-a cerut.
- OK, zic ei.
Așa că medicul îi cere ofițerului să-și dea jos uniforma. Infanteristul se dezbracă, medicul scoate ruleta, o pune pe vârful penisului și după primii 20 de centimetri se aude un strigăt:
- Dumnezeule mare! Unde vă sunt testiculele?...
Ofițerul:
- În Irak?!...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 14:37

Un tip racolează o tipă.
O plătește și intră într-o cameră de motel unde, în timp ce tipul făcea dușul de rigoare, tipa constată cu stupoare că e în acea perioadă a lunii...
- Ce mă fac? Am primit banii... tipul e chiar drăguț... aș vrea și eu... o să sting lumina și n-o să-și dea seama. Când se va trezi, eu voi fi demult plecată.
Zis și făcut. După o noapte furtunoasă, plină de sex, tipul se trezește și lângă el era o baltă mare de sânge și tipa nicăieri...
- Am omorât-o!
Se duce să-și verifice pistolul... acesta avea toate gloanțele...
- Am tăiat-o cu cuțitul!
Verifică în bucătărie cuțitul, acesta fără urme de sânge...
- Am tăiat-o cu lama!
Merge în baie, verifică aparatul de bărbierit... intact.
Când ridică capul și se vede în oglindă, strigă:
- AM MÂNCAT-O!

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 15:22

Undeva, în sudul Statelor Unite, trăia un preot tânăr și foarte talentat, cu o congregație numeroasă. Într-o zi, la sfârșitul unei slujbe, spune:
- Fraților, am auzit niște zvonuri foarte urâte!
Toată lumea îngheață.
- Cineva dintre voi a răspândit zvonul că aș fi membru al Ku-Klux-Klanului! Nu este adevărat! Îl rog pe vinovat să iasă în față și să-și mărturisească minciuna.
O tipă superbă se ridică de pe rândul din față și zice:
- Părinte, nu știu cum s-a întâmplat una ca asta! Eu n-am zis decât că ești un adevărat vrăjitor sub cearșaf!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 15:29

De la: coradu, la data 2010-09-05 13:05:35In urmă cu câteva ore, CNN a anunțat că astronomii au descoperit la marginea sistemului solar un corp ceresc necunoscut care se îndreaptă spre Pământ cu viteză de 19.000 km/s. Conform calculelor specialiștilor de la NASA, acesta va lovi planeta noastră peste 25 de zile și șase ore. Ciocnirea ar putea însemna nu numai sfârșitul civilizației umane, ci și al vieții pe Pământ, a declarat pentru CNN reputatul antropolog britanic Cyril J. Hoax.
Vă prezentăm în premieră modul în care va relata APOCALIPSA mass-media din România:
ANTENA 3: Istoria face dreptate! Peste 25 de zile Băsescu nu va mai fi președinte!
OTV: Senzațional! Ocazie unică! Urmăriți Apocalipsa în direct la Dan Diaconescu! Dacă n-o veți face, nici nu știți ce pierdeți!
LIBERTATEA: Grăbește-te! E ultima ta șansă să fii fata de la pagina 5! Trimite o poză acum!
PROTV: Un copil din Caracal a ars de viu și nu va mai apuca să vadă Apocalipsa! Filosoful Gabriel Liiceanu, originar și el din Caracal, a declarat în exclusivitate pentru ProTv: Apocalipsa este consecința încremenirii în proiectul divin.
ADEVĂRUL: Mai ai timp să citești ultima carte din colecția Adevărul: Istoria ideii de Apocalipsă de-a lungul Istoriei! Adevărul - ziarul care te face liber!
CANCAN: Sursele noastre spun că Nicoleta Luciu va petrece sfârșitul lumii departe de iubitul ei.
B1TV: Urmărește la Nașul dezvăluiri incendiare despre cum au pus la cale parlamentarii sfârșitul lumii și cum vor profita de el!
REALITATEA TV: Președintele Băsescu a declarat că va face tot posibilul să amâne Apocalipsa!

Forumul 9am: ,,Vine Apocalipsa! romani, face-ti ceva!!!''

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 15:32

De la: Ingrid, la data 2010-09-05 15:29:07
De la: coradu, la data 2010-09-05 13:05:35In urmă cu câteva ore, CNN a anunțat că astronomii au descoperit la marginea sistemului solar un corp ceresc necunoscut care se îndreaptă spre Pământ cu viteză de 19.000 km/s. Conform calculelor specialiștilor de la NASA, acesta va lovi planeta noastră peste 25 de zile și șase ore. Ciocnirea ar putea însemna nu numai sfârșitul civilizației umane, ci și al vieții pe Pământ, a declarat pentru CNN reputatul antropolog britanic Cyril J. Hoax.

Forumul 9am: ,,Vine Apocalipsa! romani, face-ti ceva!!!''

apai daca tot vine sfarsitul lumii,io zic sa profitam...
de maine gata...nu mai merg la lucru si o sa fac tot ce-mi trece prin cap...
ma gandesc sa construiesc o arca...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 15:36

Vezi sa-ti dea domnu' Tycu lista de pasageri

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 15:43

De la: Ingrid, la data 2010-09-05 15:36:30Vezi sa-ti dea domnu' Tycu lista de pasageri

NUUUUUUUUUUUUUU....CE MA FAC ATUNCI CU ILDIKO?
sigur nu va fi pe lista.....

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 15:52

Un tânăr pictor face o vizită pe la galeria unde avea expuse picturile. Ajuns acolo, i se adresează responsabilului:
- Ei, ce crezi, au succes lucrările mele?
- Am o veste bună și una proastă. Să începem cu cea bună. Ieri a venit un domn și s-a interesat de valoarea picturilor tale post-mortem... I-am explicat ce și cum, iar tipul a venit a doua zi la prima oră și a cumpărat toate lucrările tale...
- Și cea proastă?
- După aceea am aflat că domnul respectiv era chiar doctorul tău...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 16:55

Un tip sună la ușa unui apartament. Ușa se deschide și apare o doamnă bine.
- Doamnă, dumneavoastră știți să faceți sex? Fără nici un cuvânt, gagica îi trânti ușa în nas. A doua zi, tipul iar sună la ușă, iar deschide gagica...
- Doamnă, dumneavoastră știți să faceți sex? La fel de supărată, gagica ii trântește ușa în nas.
Seara discută cu soțul ei, îi povestește ce și cum. Acesta din urmă decide să rămână a doua zi cu ea.
Bineînțeles, soneria se face auzită a doua zi. Gagica deschide ușa și tipul pune obișnuita întrebare:
- Doamnă, dumneavoastră știți să faceți sex? Plină de tupeu, cu soțul ascuns după ușă gata să intervină, gagica răspunde:
- Da!
- Atunci, vă rog să faceți sex și cu soțul dumneavoastră ca să-mi lase nevasta în pace...

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 16:59

De la: coradu, la data 2010-09-05 16:55:33Un tip sună la ușa unui apartament. Ușa se deschide și apare o doamnă bine.
- Doamnă, dumneavoastră știți să faceți sex? Fără nici un cuvânt, gagica îi trânti ușa în nas. A doua zi, tipul iar sună la ușă, iar deschide gagica...
- Doamnă, dumneavoastră știți să faceți sex? La fel de supărată, gagica ii trântește ușa în nas.
Seara discută cu soțul ei, îi povestește ce și cum. Acesta din urmă decide să rămână a doua zi cu ea.
Bineînțeles, soneria se face auzită a doua zi. Gagica deschide ușa și tipul pune obișnuita întrebare:
- Doamnă, dumneavoastră știți să faceți sex? Plină de tupeu, cu soțul ascuns după ușă gata să intervină, gagica răspunde:
- Da!
- Atunci, vă rog să faceți sex și cu soțul dumneavoastră ca să-mi lase nevasta în pace...

stiu pe cineva care sta la usa ...pot sa i-l dedic????

Daniela
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 17:24

De la: daniela_iasi, la data 2010-09-05 16:59:09
De la: coradu, la data 2010-09-05 16:55:33Un tip sună la ușa unui apartament. Ușa se deschide și apare o doamnă bine.
- Da!

si pan' la urma a murit jeni sau se-ascunde de frica sexului...???

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 17:43

De la: XYW, la data 2010-09-05 17:24:54

si pan' la urma a murit jeni sau se-ascunde de frica sexului...??? [/quote]
nici vorba !!! bazaie ca o betiva autentica...
si nu ma mai tine pe jar !!!!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 18:02

De la: daniela_iasi, la data 2010-09-05 17:43:17

si nu ma mai tine pe jar !!!! [/quote]

pai treci d'acolo,am si uitat de tine,uite canapeaua e destul de-ncapatoare

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 18:07

De la: XYW, la data 2010-09-05 18:02:07

pai treci d'acolo,am si uitat de tine,uite canapeaua e destul de-ncapatoare [/quote]
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist...

Daniela
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 18:09

De la: daniela_iasi, la data 2010-09-05 18:07:33

pai treci d'acolo,am si uitat de tine,uite canapeaua e destul de-ncapatoare

Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist... [/quote]

sau cearta musculitei exclusiviste cu tantarul tolerant

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 18:23

De la: XYW, la data 2010-09-05 18:09:56

sau cearta musculitei exclusiviste cu tantarul tolerant [/quote]
tolerant...aha... pare interesant

Daniela
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 19:40

De la: daniela_iasi, la data 2010-09-05 16:59:09
- Da!

daaa....dar cu mare grija...
daca amorejii trantesc usa de perete,il fac pe incornorat...poster...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 19:54

pai treci d'acolo,am si uitat de tine,uite canapeaua e destul de-ncapatoare [/quote]

JENI e confidenta VETEI...sunt prietene bune...
sper sa nu-i placa si ei de GYURY...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 19:35

Un cuplu este invitat la un bal mascat. Ea acuza o durere mare de cap si ramane acasa; sotul isi ia costumul si pleaca la petrecere singur.
Sotia, dupa ce a dormit o ora, simtindu-se mai bine,decide sa mearga si ea la petrecere, sigura ca sotul nu ii cunoaste costumul, vrea sa se distreze urmarindu-l pe acesta.
Ajunsa la serbare, isi vede sotul mascat, dansand si pipaind pe toate tipele cu care s-a intalnit.
Ea decide sa vada pana in ce punct poate sa ajunga sotul ei cu distractia asa ca sa aseaza langa el, incercand sa il atraga; in fine, el nu rezista si o trage intr-o camera intunecoasa si fac sex nebun.
Fara sa isi spuna nimic si fara sa isi dea jos mastile cei doi se despart; ea, fuge acasa smechereste, isi ascunde masca si se baga in pat ca sa vada cum se comporta el cand ajunge acasa.
Cand el soseste, ea se face ca abia s-a trezit si il intreaba cum a fost la petrecere.
El zice: ca de obicei, stii ca ma distrez foarte bine.
Cum? insista ea. Ai dansat mult?
El: - Iti jur ca nu am dansat deloc. Cum am ajuns acolo m-am intalnit cu Pietro, Antonio si Giovanni si cu alti prieteni si am urcat la mansarda sa jucam carti, asa ca am jucat poker toata noaptea, nici macar nu am auzit muzica, desi cred ca a fost o petrecere speciala, pentru ca tipul caruia i-am imprumutat costumul meu m-a asigurat ca s-a distrat la nebunie!!!!

Pagini: << 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
Mergi la: