Info
x
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 19:37
Vine unul la medic:
- Doctore, nevasta ma insala si totusi nu imi apar niciun fel de coarne. Uitati-va sunt neted ca-n palma . - Nu va faceti probleme, chestia cu coarnele e numai o vorba, nu exista cu adevarat. - Uf, mi-ati luat o piatra de pe inima, credeam ca am lipsa de calciu.
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 19:46
Copilul o intreaba pe maica-sa:
Mamico ce inseamna teorie si ce inseamna practica .? Dragul meu , cand tatal tau pleaca se acasa pt o jumatate de ora inseamna teorie Iar cand vine acasa la miezul noptii inseamna practica .................
Raporteaza abuz de limbaj
GINA
|
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 21:19
Nevasta unui director afla ca el are o noua secretara.
Vine directorul acasa, nevasta il ia in primire: - Secretara asta a ta are picioare frumoase? - N-am bagat de seama. - Ochii ce culoare au? - N-am observat. - Dar de-mbracat, cum se-mbraca? - Foarte repede.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 23:56
Un lucrator la Cola vine dintr-o misiune de promovare a bauturii in Orientul Mijlociu.
− Si, ai avut succes prin Arabia? − Mmm, nu prea… − Pai ce s-a intamplat? − Pai una la mana nu stiam limba araba, si m-am decis sa o promovez prin trei postere…intr-unul era un tip mergand prin desert, lesinat de sete..al doilea il infatisa in timp ce bea Cola..iar al treilea arata un om complet relaxat − Aa, pai o idee foarte buna, cum de nu ai avut succes? − Dupa ce ca nu stiam limba, nu stiam nici faptul ca arabii citesc de la dreapta la stanga…
|
Postat pe: 8 Septembrie 2010, ora 20:18
Un tinar militar venea acasa mereu noaptea tarziu si zdrang, zdrang cu cizmele de perete dupa ce le descalta. Intr-o zi, vecinul:
- Auzi, vecine, te rog mult, nu mai izbi dracului cizmele alea de cate ori vii acasa ca ma tii asa de luni de zile si ma tot trezesti in miez de noapte. Vine militarul a doua zi, iar noaptea tirziu, zdrang prima cizma de perete si-si aminteste: - Aoleo, am uitat de vecinul meu. Ia s-o pun jos ususrel pe cealalta. Poate ca nu l-am trezit deja! Dupa vreo ora, aude pe cineva cum bate la usa. Se duce, deschide - vecinul: - Izbeste naibii si cizma cealalta, sa ma pot culca odata!
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Septembrie 2010, ora 23:31
O tipa frumoasa da anunt in ziar: "Tanara frumoasa, disponibila, caut barbat care sa nu bea sa nu fumeze..."
Intr-o noapte suna cineva la usa. La usa un betiv, cu tigara in coltul gurii si cu sticla de tarie in mana... - Am venit pentru anuntul din ziar. Tipa: - Nesimtitule, n-ai vazut ce scrie acolo??!!?.... sa nu bea, sa nu fumeze! Tu ce cauti aici? Barbatul: - Am venit doar sa-ti spun sa nu te bazezi pe mine! Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 1253 mesaje Membru din: 28/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Septembrie 2010, ora 23:55
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 16:53
"Tanarul pictor tocmai primise in dar o haina si se plimba tantos prin marele parc al capitalei.
Arata ca un om bogat, cu haina cea noua, si socotind dupa talentul si idealurile sale, chiar era un om bogat. O cersetoare batrana s-a apropiat de el si a cerut pomana. Tanarul n-avea in buzunar nici macar un banut. A privit in jur, a rupt un minunat trandafir si i l-a daruit. Cersetoarea a plans. Un ban ar fi facut-o sa se simta o cersetoare, floarea o facea sa se simta om, femeie..." Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 16:57
De la: M_Elody, la data 2010-09-09 16:53:46"Tanarul pictor tocmai primise in dar o haina si se plimba tantos prin marele parc al capitalei. Ce frumos!!! asta trebuia sa i-o duci Bursucului la Perle! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 17:02
Exact asta am vrut, insa apoi am ezitat !
Azi am mai postat o poezie acolo, nu voiam sa para ca vreau eu sa monopolizez topicul lui. Il percep ca pe un om inteligent dar cam sensibil si chiar nu vreau sa deranjez. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 17:46
De la: M_Elody, la data 2010-09-09 17:02:01Exact asta am vrut, insa apoi am ezitat ! Nu, n-ar fi parut...
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 00:07
- alo???
-nu, Ali ! Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 1253 mesaje Membru din: 28/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 00:13
De la: daniela_iasi, la data 2010-09-10 00:07:09- alo??? "Henry, cat de mult te-ai schimbat! Erai atat de inalt - si ai devenit atat de scund. Erai atat de bine facut - si ai devenit atat de slab. Erai atat de blond - si ai devenit atat de brunet. Ce ti s-a intamplat, Henry?" Tipul spune: Eu nu sunt Henry. Eu sunt John." ,,O, ti-ai schimbat chiar si numele! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 20:17
Un tigan si un roman isi fac case una langa alta. Isi cumpara exact aceleasi materiale, mobila, etc si au facut casele identice. Peste un timp stau ei de vorba. Romanul:
- Eu daca vand casa asta probabil o sa primesc 5 milioane de euro pe ea. Tiganul: - A pai daca e asa, eu primesc 7 milioane de euro pe ea. - Pai cum sa primesti tu 7 milioane pe ea daca a mea este identica si valoreaza 5 milioane? - Pai da, dar eu nu am vecini tigani!
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 22:23
De la: coradu, la data 2010-09-10 20:17:41Un tigan si un roman isi fac case una langa alta. Isi cumpara exact aceleasi materiale, mobila, etc si au facut casele identice. Peste un timp stau ei de vorba. Romanul:
Daniela
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 00:40
Coradu, sti cum latra cainii in Ardeal?
-No, ham! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 00:41
Satul era amenintat de viitura. Toata lumea alerga disperata sa-si salveze bunurile si pe ei insisi din calea prapadului, numai Bula, mai credincios din fire, nu se agita deloc. Vecinii lui il intreaba:
- Ce faci, Bula? Nu vezi ca vin apele peste noi? Fugi, salveaza-te! - Nici nu ma gandesc! Eu stau aici cuminte, ca ma salveaza Dumnezeu... Zis si facut. Vin suvoaiele peste sat. Bula, se urca pe acoperisul casei si sta si asteapta. Un grup de oameni trece pe langa casa lui intr-o barca de salvare. - Ce faci, Bula, acolo sus? Sari in barca, ca ai sa te ineci! - Nu, raman aici! Dumnezeu e mare si puternic si ma va salva! - Treaba ta! Mai sta ce mai sta, trece si cea de-a doua barca pe langa el. - Hai, Bula, sari in barca si salveaza-te! - Nu, nu! Dumnezeu e mare si ma va salva! - Ma, Bula, esti nebun, hai odata, ca te ia apa! - Nu! Pleaca si a doua barca. La cea de a treia barca, povestea se repeta. Apoi, Bula moare inecat si ajunge in Rai. Ajuns la portile Raiului, furios nevoie mare, bate cu putere si cere sa fie lasat sa vorbeasca cu Dumnezeu. - Pai bine, Doamne! Eu ma rog atata la tine... iti dau toata increderea mea si tu ma lasi sa mor?!? - Cum ziceai ca te cheama? intreaba Dumnezeu. - Bula. Cauta Dumnezeu in registrul lui si gaseste numele lui Bula. - Mai, Bula, nu stiu cum sa-ti spun... dar la mine aici scrie ca ti-am trimis trei barci! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 09:21
De la: M_Elody, la data 2010-09-11 00:40:12Coradu, sti cum latra cainii in Ardeal? pai da....e un latrat preventiv.. nu musca fara avertizare..
|
Fosta membra 9am.ro 520 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 19:23
La procesul unui divort. Terente si Filofteia, la divort, ambii s-au dus: Judecatorul ii da drept in acuzare Pirandei, cu nasul sus Si-ncepu cu gura mare: - ‚Traiti domnu presidinte, Divortez ca-i natarau, Ma bate, mereu ma minte, S-apoi nu-i de rangul meu... Procurorul cu mustrare: - Auzi mai.. Ca nu esti de rangul ei, Ca o saturi in batai, De-i sperii pe puradei... Terente in aparare: - Minte, ea are un natarau Care-o bate la pingea, Pentru asta o las eu, Nici ea nu-i de ranga mea... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 19:33
Un roman si un tigan locuiesc in doua case identice, construite una langa alta. Romanul decide sa se mute si da anunt la imobiliare, dupa care povesteste cu tiganul:
-Mi-au evaluat astia casa la 120 000 de euro. -Da?! atunci a mea e 140 000. - cum asa, ca sunt identice ?!! - Da! dar eu n-am vecini tigani! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 19:42
De la: Ingrid, la data 2010-09-12 19:33:47Un roman si un tigan locuiesc in doua case identice, construite una langa alta. Romanul decide sa se mute si da anunt la imobiliare, dupa care povesteste cu tiganul: l-a spus coradu pe 10.09....
Daniela
|
|
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 19:44
De la: daniela_iasi, la data 2010-09-12 19:42:20De la: Ingrid, la data 2010-09-12 19:33:47Un roman si un tigan locuiesc in doua case identice, construite una langa alta. Romanul decide sa se mute si da anunt la imobiliare, dupa care povesteste cu tiganul: Stiam eu!!! suntem gemeni astrali!
|
|
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 02:12
Bulisor fiind mic si curios se duce la tatal sau si il intreaba:
-Tata de ce avem la mana cinci degete??? -Mai, Bulisor hai sa iti explice tata: Degetul mare il folosesti in caz de uiti sa te semnezi, apesi pe hartie cu el. Ce-l de-al doilea il folosesti scobindu-te in ureche, in nas, nu-i igienic dar e practic. Cel de-al treilea iti voi spune cand cresti tu mai mare? Cel de-al patrulea - iti pui verighete pe el cand te casatoresti, iar ce-l mic na, ce sa zic despre el e frumos, micut, n-ai tu treba cu el. Veni vremea cand Bulisor se mareste si se duce la tatal sau si il intreaba care e treba cu degetul din mijloc, la care tatal: -Mai, Bula o sa vina seara nuntii femeia o sa vrea o data, o sa i-o dai. Femeia o sa vrea si a doua oara, o sa i-o dai. Femeia o sa vrea si a treia oara, la care tu o sa ridici degetul si o sa te bati cu el de cap spunandu-i: Esti nebuna?
|
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 02:20
De la: emil_pislaru, la data 2010-09-12 19:23:40 dat țiganu..o fi avand service ,,Desfundați eșapamente. Doar cu ranga lu TERENTE,, Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 02:23
De la: daniela_iasi, la data 2010-09-10 00:07:09- alo??? da' halatu'...??? cat costa halatu' ???
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 02:26
De la: coradu, la data 2010-09-15 02:20:49De la: emil_pislaru, la data 2010-09-12 19:23:40 sau infundati jigloarele numai cu picioarele cu ciorapii din picioare o cureti la aripioare
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 02:40
De la: XYW, la data 2010-09-15 02:26:31De la: coradu, la data 2010-09-15 02:20:49De la: emil_pislaru, la data 2010-09-12 19:23:40 daca euroi n-aduci.. las X5-ul pe butuci...
|
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 03:19
De la: coradu, la data 2010-09-15 02:40:40De la: XYW, la data 2010-09-15 02:26:31De la: coradu, la data 2010-09-15 02:20:49De la: emil_pislaru, la data 2010-09-12 19:23:40 POTI SA-L CHEMI SI PA Z4 IO NU-MPART SPAGA CU ALTU' Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 21:58
Dupa ce a examinat-o temeinic pe domnisoara , ginecologul spune :
Deci cand va vedeti sotul asta seara ..........spune Nu sant maritata, domnule doctor ! Atunci cand va vedeti logodnicul.............. Nu sant logodita ............ Sa zicem atunci prietenul ............... Nu am nici prieten si pana acum nu am avut nimic cu vreun barbat ......... Ganditor doctorul se duce la geam si priveste in zare ....... Saturandu-se sa stea cu picioarele in sus duduia intreaba : La ce priviti atat de atent domnule doctor ? Astept un pic ...ultima data cand s-a intamplat ceva asemanator , a aparut la rasarit o stea .
GINA
|
|
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 14:03
De la: 9am076753, la data 2010-09-15 21:58:02Dupa ce a examinat-o temeinic pe domnisoara , ginecologul spune : mare....minune
|
|
|

țiganu..