Info
x
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 23:56
De la: serena, la data 2010-01-21 23:47:58Sotia vine acasa si-i zice sotului: Un tip isi gaseste nevasta in pat cu un prieten bun. Scoate pusca din dulap si isi omoara prietenul. Nevasta: Cu asa o atitudine ai sa ramai fara prieteni!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 23:59
De la: coradu, la data 2010-01-21 23:56:55De la: serena, la data 2010-01-21 23:47:58Sotia vine acasa si-i zice sotului: - Nevastã-mea nu are deloc umor! se confeseazã un bãrbat unui prieten. - A mea din contrã, e mereu pusã pe glume. De exemplu, ieri noapte, ºi-a închis în ºifonier un frate, pe care nici nu-l cunoºtea prea bine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 00:01
Mã , despre motanul Arpagic, mai ºtie cineva ceva ?...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 00:03
De la: serena, la data 2010-01-21 23:59:27De la: coradu, la data 2010-01-21 23:56:55De la: serena, la data 2010-01-21 23:47:58Sotia vine acasa si-i zice sotului: Ziua de nastere a lui B.B.King. Sotia se gandea ce cadou sa-i faca: el fiind faimos si avand de toate se tot gandeste si-i vine ideea: se duce la un “tatoo place”si isi tatueaza pe fund initialele sotului-pe o buca “B” si pe cealalta “B”. Seara vine B.B.King acasa, sotia il intampina numai in halat: “Happy birthday,darling! Ti-am facut un cadou surpriza” Si spunind asta se dezbraca , se intoarce cu spatele la el si se apleaca. La care el:”Foarte impresionant,dar cine dracu’ e BOB?”
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 00:06
De la: mytcor, la data 2010-01-22 00:01:53Mã , despre motanul Arpagic, mai ºtie cineva ceva ?...
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 00:07
De la: mytcor, la data 2010-01-22 00:01:53Mã , despre motanul Arpagic, mai ºtie cineva ceva ?... pai... cum nu știi?a fost motanul mãtușii Tamara ..pânã l-au jumulit cocoșii fiindcã atenta la ouãle lui Bombonel
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 00:13
Doi batranei, dupa ce s-au imbatat, au decis sa mearga la o casa de toleranta. Odata ajunsi acolo patroana ii priveste cu atentie, o cheama pe servitoare si ii zice :
- Du-te in primele doua camere si pune cate o papusa gonflabila in fiecare pat. Mosii astia sunt atat de beti incat nu-si vor da seama de diferenta. N-am de gand sa-mi folosesc fetele pentru nenorocitii astia de mosi. Servitoarea indeplineste ordinele si batraneii se duc in respectivele camere si ” indeplinesc tema ce corespundea locului”. In drum spre casa, unul dintre batrani zice : - Cred ca femeia care a fost cu mine era moarta ! zise unul - Moarta ?!! De ce crezi asta ? - Pai nu s-a miscat si nici n-a vorbit in timp ce faceam dragoste. - Putea fi chiar mai rau, spuse celalalt. Eu cred ca a mea era vrajitoare ! - Vrajitoare ?!!! Ce te face sa crezi asa ceva ??? - Pai…, sa vezi, cand eram la preliminarii am muscat-o un pic de fund, atunci ea mi-a tras o basina in fata, a iesit zburand pe fereastra si mi-a mai luat cu ea si proteza !!!
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 00:13
Eclipsã
Ana Blandiana Renunþ la milã greu ca la un viciu, Cu milã sunt drogatã de copil. Alb înstelatã de ridicol plâng Lângã fricos, lângã învins, lângã umil. Îi plâng pe proºti ºi proºtii mã înving, Surâzãtori sub steaua mea sterilã. De gingãºie tot mai mult mã-ntunec ªi pier de umanism ºi milã. Înduioºate mâini întind sã mângâi Fiare gonind spre mine hãmesite, ªi-mi pare rãu cã n-o sã mai sãrut ªi botul care mã ucide. Nici n-am trãit spre-a nu jigni pe nimeni, Mi-au prins în þãrnã rãdãcini genunchii, ªi-mi trece viaþa încercând sã-mi cresc La capetele aripilor unghii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 00:20
De la: mytcor, la data 2010-01-22 00:13:58Eclipsã Bietul ARPAGIC...Atâta l-au purtat de la ANA la TAMARA,pânã au rupt pisica-n douã
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 00:21
De la: mytcor, la data 2010-01-22 00:13:58Eclipsãasta cine-i ,nu-i metresa lu' jidanu' de gogu,nasu' de cununie a lu' tablou' cu consoarta intelectuala??? Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 00:29
De la: florinpreda999, la data 2010-01-22 00:21:30De la: mytcor, la data 2010-01-22 00:13:58Eclipsãasta cine-i ,nu-i metresa lu' jidanu' de gogu,nasu' de cununie a lu' tablou' cu consoarta intelectuala??? Cine?Stãpâna Arpagicului?Metreasã?NUUUUUUUUUU......S-a apucat de grãdinãrit..Planteazã usturoi sub clar de lunã si-l vinde apoi lui GOGU TEOLOGU pentru ședințele de exorcizare...
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 00:30
Dracula Blues
La curtea lui Vodã e ºedinþã mare, Stau boieri pe scaun, stau ºi în picioare, Se discutã probleme, se analizeazã Ce nu merge bine, ce incomodeazã; În cap de masã, pe scaun, însuºi Vodã Þepeº stã, Boierul Velea face prezenþa ºi numãrã. Se ridicã Vasile, zice: “Þepeº Doamne, Stãm bine cu producþia de cereale ºi carne, Am depãºit planul în industria de zgurã ªi-am fost informat cã nici nu se mai furã; În producþia de þepe suntem, Doamne, pe primul loc în lume, I-am depãºit pe-americani, fãrã ruºine, putem spune!” “Dar existã probleme ºi in îndustria de þepe!” Se ridicã în picioare boierul ªulea Trepe. “Nu mai avem lemn de paltin, producþia stagneazã de ieri, Iar stejarul, Þepeº Doamne, îl þinem doar pentru boieri, De aceea propun sã facem þepele din lemn de prun! Vor fi beþivi mai puþini, iar lemnul e destul de bun…” “E o propunere bunã”, zice Þepeº, “Propun Chiar de mâine sã-nceapã producþia cu lemn de prun! Totul sã meargã bine, þeapa sã iasã fain, Sã nu se neglijeze problema de design, Þeapa sã fie suplã, sã satisfacã clientul, Sã se potriveascã perfect cu clima ºi ambientul, Sã se trimitã cadre sã se specializeze, Economia de lemn sã nu se neglijeze, Printr-o reproiectare justã sã se elimine orice sofism, Astfel încât þepele sã reziste ºi la seism!” Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 00:31
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 00:38
De la: mytcor, la data 2010-01-22 00:30:03Dracula Blues Je m’appelle Vasile Mure Je veni de la padure Je gasi nevasta-n pat Se randez vous cu-n alt barbat Quand je preparai ciomagu’ Mon amie sarise gardu’ Il tombeau dans la urzici Sur son cur numai basici!
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 00:59
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 01:06
666 postari
mytcor mytcor -------baga repede una ca te confunda fanaticii si-ti varsa in cap cariera de marmura a lu' videanu
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 08:59
Un moº ºi o babã, mor într-un accident ºi ajung în Rai. Acolo, îngerul de servici îi duce într-o casã superbã, lângã o plajã plinã de palmieri ºi le spune:
- Tot ce aveþi de fãcut de azi înainte este sã staþi aici ºi sã fiþi fericiþi. Moºul se întoarce cãtre babã ºi îi zice cu reproº: - Vezi, ce proastã ai fost? Puteam sã fim aici de 10 ani, dar tu – nu, voiai sã mâncãm sãnãtos!
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 21:36
Un tanar marinar se imbarca prima data pe un petrolier. Dupa o saptamana pe vas intreaba un coleg:
- Fratioare, pe vasul asta nu avem si femei? - Nu, echipajul este format numai din barbati. - Bine si daca avem neaparata nevoie de o femeie? - Pai... avem un bucatar la care mai apelam din cand in cand. Tanarul se stramba si o lasa balta. Revine insa dupa inca o saptamana, evident nelinistit: - Frate, spune-mi si mie cum pot sa rezolv si eu treaba cu bucatarul? - Se rezolva, dar te va costa. - Cat? - Cam 400 $. - 400?! Bine, dar de ce asa de mult? - Pai o suta trebuie sa o dai capitanului, ca nu este de acord cu treburile astea, o suta trebuie sa o dai secundului, ca nici el nu e de acord cu asta, si cate o suta trebuie sa o dai la doi mateloti sa-l tina, ca nici bucatarul nu este de acord cu treaba asta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 21:38
Doi batrani intr-un azil stateau in biblioteca cand unul ii spune celuilalt `Cum te simti cu adevarat? Vreau sa spun, ai 72 de ani, cum te simti cu
adevarat?` `Sincer, ma simt ca un nou nascut. Nu am par deloc, nici dinti si trebuie sa-mi schimb scutecele.` Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 21:43
Niste studenti la camin stau de vorba. Toti slabi, da` slabi nu gluma...lihniti de foame,numai unul grasut, plinut, rotunjor.. La un moment dat, unul dintre ei il intreaba:
-Auzi,spune-ne si noua ce naiba faci de esti asa de gras in comparatie cu noi? Doar n-ai manca pe ascuns, fara ca noi sa stim... -A, nu, in nici un caz nu fac asta,dar hai sa va spun: Uite cum fac - vezi blana asta de maimuta? Dimineata ma imbrac cu ea, ma duc la gradina zoologica, toata ziua mananc banane, inghetata, ciocolata de la copii, seara ma prefac ca sunt mort, vin gardienii, ma iau si ma arunca.. si tot asa. Unul dintre ei lua si el blana, o imbraca si se duce la gradina zoologica. Toata ziua a mancat de toate, seara, se prefacu ca e mort, vin gardienii si vor sa-l arunce. In schimb, unul dintre ei veni cu ideea sa-l dea la leu, ca oricum ii e foame. STUDENTUL NOSTRU, IN BLANA DE MAIMUTA TREMURA TOT. Leul se apropie de el, se roteste in jurul lui, il miroase, si la un moment dat spune: - Ba`, n-ai o tigara,...ca nici elefantul nu are.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 07:54
Bubulina merge la doctor, acuzând dureri de cap.
- Doctore, zice Bubulina, vreau ceva de calmare. - Ce vorbeºti, cucoanã, dar ce, de mânz nu eºti mulþumitã?
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 08:37
I love you domnisoara
Si sunt very mahnit Caci when i speak engleza You razi necontenit. I know esti englezoaica But it isn't important Amorul meu for tine Is very palpitant. I can't to sleep azi-noapte Si-am stat sa learn ceva From cartea de engleza Sa-ti tell iubirea mea Ah, ar fi atat de bine But you see nu-i chiar asa Caci eu speak what i can spune, Dar mai zi si tu ceva. Te-ai gasit sa ma-ntelegi! Vad ca dear te iubesc Understand i love you draga Cum naiba sa-ti mai vorbesc? You are totul pentru mine And i want sa ne iubim Dar it's difficult vezi bine Caci we nu ne potrivim. Nu e clar sa-ncep mai bine Uite Shakespeare, Juliette Eu Romeo love pe tine Vrei ceva si mai concret! Concret i can't know mai bine And i speak ca un nauc Si i'm sorry langa tine Intru in the balamuc!!!
|
reio 486 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 10:00
De la: serena, la data 2010-01-24 21:43:09Niste studenti la camin stau de vorba. Toti slabi, da` slabi nu gluma...lihniti de foame,numai unul grasut, plinut, rotunjor.. La un moment dat, unul dintre ei il intreaba: m-am soart de ras
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 19:37
Olanda: Ai doua iubite.Te poti insura cu amandoua. Ele se pot casatori intre ele.
Moldova : Ai doua iubite. Di la tini si audi galseava aia in fiecari noapti mai omule? Rusia: Ai doua iubite. Stalinskaya si Moskovskaya. Pakistan : Ai doua iubite. Cea mai varstnica are 6 ani.. India : Ai doua iubite. Budha nu stie nimic... Turcia: Ai doua iubite. Una iti face mancare, una iti spala rufele, una iti calca hainele si una le supravegheaza pe celelalte. Chiar vroiai sa te credem ca ai numai doua iubite? China : Ai doua iubite. Din cateva miliarde de motive. Bulgaria : Ai doua iubite. Pe una o cheama Sofia. Cealalta te intreaba "unde ai fost?" "la Sofia " Esti in deplina siguranta. Germania : Ai doua iubite. Ambele blonde. Mexic: Ai doua iubite. Vin hotii si fura jumatate. Iti mai da vecinul una. Imprumuti trei din barul de vis-a-vis.. Vecinul isi ia partea inapoi. Cate ti-au mai ramas? Anglia : Ai doua iubite. Absolut superbe. Iar ai baut prea mult.. SUA: Ai doua iubite. Una pe Facebook si una pe Myspace. Nu le-ai vazut niciodata. Brazilia: Ai doua iubite. Rosaria Fiorella Andrea Luiza Esmeralda Carla Vitoria Alessandra del Campo si inca una. Dubai : Ai doua iubite. Placate cu aur. Cuba : Ai doua iubite. Nu esti deloc Fidel.. Suedia: Ai doua iubite. In IKEA chiar gasesti orice.. Spania: Ai doua iubite. Mai tarziu descoperi ca ele sunt de fapt surori. Putin mai tarziu afli ca tu esti chiar fratele lor mort la nastere. Mai ai un frate geaman desmostenit de catre soacra portarului, care portar nu-si mai aduce aminte nimic din copilarie. Viata ta e o telenovela. Grecia: Ai doua iubite. Vecinul se cam da la una din ele. Dimineata te trezesti cu un cal mare de lemn in fata casei. Mai bine fugi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 07:43
La teatrul de pãpuºi, pãpuºarul urcã pe scenã cu o pãpuºã-rãþuºcã pe mânã. Rãþuºca întreabã:
- Vreþi sã vã spun un banc cu poliþiºti? Din salã se ridicã un poliþist. - Ajunge! M-am sãturat! Mereu se face miºto de noi, poliþiºtii! Pãpuºarul, roºu la faþã, îºi cere scuze. Poliþistul zice: - Eu n-am treabã cu dumneata, cã pari om serios. Eu cu nenorocita aia de rãþuºcã vorbesc!
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 18:48
Plictisit sã aºtepte la coadã ca sã urce pe Arca lui Noe, un purice sare pe spinarea animalelor ca sã ajungã mai în faþã. Sare puricele, pânã când aterizeazã pe spinarea unui elefant. Elefantul se întoarce spre nevastã-sa ºi zice cu nãduf:
- Eram convins! Au început sã dea din coate ºi aici!
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 21:27
Afara-i frig si innorat,
In soba arde mama De lustra tata-i spanzurat, Iar eu ma tai cu lama; In frigider, in pungi de-un chil, Se relaxa bunicul, Iar din bunica a mai ramas Un deget si buricul. Si fratii mei intinsi pe jos, Sunt morti de-o saptamana, In putrefactie-au intrat, si nimeni nu-i aduna. Si-acum astept cu dor curat Iubita ca sa-mi vina, Si-n camera i-am pregatit O mica ghilotina
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 07:36
În tren, o tânãrã are dureri de dinþi. Iubitul ei zice:
- Hai sã te sãrut, ºi o sã vezi cã o sã-þi treacã imediat durerea. Un moº din compartiment: - Tataie, tratamentul matale e bun ºi la hemoroizi?
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 00:33
De la: xzy, la data 2010-01-27 21:27:45Afara-i frig si innorat, Iera parcî-o zî di sãrbãtoari, Cã-n ºientru la Paºcani or apãrut, Prin prãvãlii ºî pi Uliþa mari, Chiloþi atât di mulþi ºi n-am vãzut, ªî ni miram cu toþi privind la iei, Fi’ndcî la noi, pi strãzi, nu vezi chiloþi, Ierau ºî mari ºî miºi ºî mititiei Iar di frumoºi, pot zâºi, ierau toþi, Cã n-am gãsât, vã zâc, doi cã-s urâþi ªi niºi suºiþi, cum poati sî mai hii, Or sî hi fost olec-aºa boþîþi… Da’ ºi vorghieºti !…ierau ºcoºi din cutii, Iar fietili, cum s-ieli ruºânoasi, Au cam roºât, vorghind tot cu pãcat, ª-or înghiþât în sãc, fiind sfioasi, Cã dintr-aºei chiloþi niºi n-or probat, C-a doua zî, or dispãrut cu toþi, (Cã dupî confierinþî or plecat) C-un avion plin tot doar cu chiloþi, Da’ numa’ doi chiloþi…or chilotat!
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 00:47
De la: coradu, la data 2010-01-30 00:33:45De la: xzy, la data 2010-01-27 21:27:45Afara-i frig si innorat,
Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
|
|