back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Stiinta mileniului iii .constiinta vibratorie .

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 03:43

Am incetat orice discutie pe tema asta, fiindca nu suport dictatura constiintei impusa de o biserica moarta, a evuliui mediu. Nu cea moderna, in care sintem stimulati sa gindim. Ni se interzice orice gindire proprie, cu idioteniile spuse acum 1500 ani.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 03:48

Viata e cu mult mai complexa si mai fascinanta decit vor sa ne faca sa credem cei de atunci, care nu fac decit sa ucida sufletul si spiritul. Te rog sa ma scutesti de postari religioase ca nu mai raspund. Tutenes.
Sa stii ca stiu cam multe sa mi se impuna mie doctrine de orice fel.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 14:31

De la: nastasemihail, la data 2009-12-12 03:43:26Am incetat orice discutie pe tema asta, fiindca nu suport dictatura constiintei impusa de o biserica moarta, a evuliui mediu. Nu cea moderna, in care sintem stimulati sa gindim. Ni se interzice orice gindire proprie, cu idioteniile spuse acum 1500 ani.[/quote
Parerea mea e ca gresesti , dar e problema ta .
Din ce imi dau eu seama cunosti putine despre dogme si doctrina , dar totusi le condamni .
E parerea si alegerea ta ; totusi o cunoastere mai buna a acestora nu ar strica .

Ioan 8 ,32. i vei cunoate adevrul, iar adevrul v va face liberi.
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 14:08

Ioan 8 ,32. i vei cunoate adevrul, iar adevrul v va face liberi.
Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 12:54

Un an 2010 de nota 10 va urez !
Fie ca Intelepciunea noastra sa ne ridice dincolo de barierele Inteligentei noastre !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 15:04

De la: gabigabi, la data 2009-10-12 07:40:45
De la: 9am077225, la data 2009-10-12 07:08:41
De la: serena, la data 2009-10-09 23:12:03
De la: 9am077225, la data 2009-10-09 16:39:45Consider ca simturile omului modern sunt ,in esenta lor , destul de evoluate pentru a constientiza energiile viului .
Dar datorita orientarii atentei umane asupra tendintelor materialiste ,grosiere si exteriore abiliatatea omului de a simti energii subtile ,interioare este redusa.
Pe langa cele 5 simturi clasice mai exista si al 6 numit ,,simtul intern si exista o multime de tehnici care si-au propus sa ne ajute a retrage atentia umana de la lumea exteriora spre cea interiora a fiintei.
De fapt , acesta retragere a atentei fiintei de la existenta cotidiana la existenta interiora a sufletului are doua componente ;una orizontala ce este insasi aceasta actiune de absortie a atentiei in interior ,iar alta verticala reprezentand un salt in constiinta ca rezultat al acestei absortii interiore a atentei umane .
Omul poseda deasemenea si energia necesara de a infaptui acest proces dar cu siguranta nimic nu se va intampla in afara dorintelor noastre.
Ce doresc sa spun de fapt ?
Acesta energie vrilposibil sa fie identica cu cea cunoscuta de practicantii de arte martiale si nu numai ,pe care acestia o denumesc ,,qi .
Practicantii de arte martiale ajung sa o constientizeze si sa o folosesca prin concentrare asupra unui anumit punct din corp situat la 2-3 cm sub ombilic si prin extrem de multa practica .
Acest punct a fost numit hara .
Faptul ca unii din practicantii de arte martiale ajung sa simta acesta energie si sa o folosesca este in sine o realizare.
Nu este o mare realizare spirituala dar este un inceput.
Acum daca aceste energii subtile pot fii simtite fara mare efort nu e un inceput mai bun ?

asta inseamna ca marea "realizare"spirituala incepe cu practicarea artelor martiale? sau incercati sa sugerati subtil ca-i treaba de barbat?

Nu !

ei,si daca Kundalini incepe sa se ridice,pe verticala dupa cum ziceti si incepe sa scalde cu energia lui si chakra inimii si sa o deschida....sau sa urce pina sus la shasrara ,eheiiii,atunci se-ntimpla o minune !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 05:54

De la: mytcor, la data 2010-01-17 15:04:40
De la: 9am077225, la data 2009-10-09 16:39:45Consider ca simturile omului modern sunt ,in esenta lor , destul de evoluate pentru a constientiza energiile viului .
Dar datorita orientarii atentei umane asupra tendintelor materialiste ,grosiere si exteriore abiliatatea omului de a simti energii subtile ,interioare este redusa.
Pe langa cele 5 simturi clasice mai exista si al 6 numit ,,simtul intern si exista o multime de tehnici care si-au propus sa ne ajute a retrage atentia umana de la lumea exteriora spre cea interiora a fiintei.
De fapt , acesta retragere a atentei fiintei de la existenta cotidiana la existenta interiora a sufletului are doua componente ;una orizontala ce este insasi aceasta actiune de absortie a atentiei in interior ,iar alta verticala reprezentand un salt in constiinta ca rezultat al acestei absortii interiore a atentei umane .
Omul poseda deasemenea si energia necesara de a infaptui acest proces dar cu siguranta nimic nu se va intampla in afara dorintelor noastre.
Acesta energie vrilposibil sa fie identica cu cea cunoscuta de practicantii de arte martiale si nu numai ,pe care acestia o denumesc ,,qi .
Practicantii de arte martiale ajung sa o constientizeze si sa o folosesca prin concentrare asupra unui anumit punct din corp situat la 2-3 cm sub ombilic si prin extrem de multa practica .
Faptul ca unii din practicantii de arte martiale ajung sa simta acesta energie si sa o folosesca este in sine o realizare.
Acum daca aceste energii subtile pot fii simtite fara mare efort nu e un inceput mai bun ?

asta inseamna ca marea "realizare"spirituala incepe cu practicarea artelor martiale? sau incercati sa sugerati subtil ca-i treaba de barbat?

Nu !

ei,si daca Kundalini incepe sa se ridice,pe verticala dupa cum ziceti si incepe sa scalde cu energia lui si chakra inimii si sa o deschida....sau sa urce pina sus la shasrara ,eheiiii,atunci se-ntimpla o minune !

E chestia cu urcatul la cap? Eu era sa o patesc. De fapt mai mereu.....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 05:57

De la: tutenes, la data 2009-12-12 14:31:36
De la: nastasemihail, la data 2009-12-12 03:43:26Am incetat orice discutie pe tema asta, fiindca nu suport dictatura constiintei impusa de o biserica moarta, a evuliui mediu. Nu cea moderna, in care sintem stimulati sa gindim. Ni se interzice orice gindire proprie, cu idioteniile spuse acum 1500 ani.[/quote
Din ce imi dau eu seama cunosti putine despre dogme si doctrina , dar totusi le condamni .
E parerea si alegerea ta ; totusi o cunoastere mai buna a acestora nu ar strica .
Nu le condamn, dar nu suport sa-mi ghidez viata dupa citate din acele scrieri. Sintem cu mult mai mult decit citate din carti scrise de altii.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 05:57

De la: nastasemihail, la data 2010-01-18 05:57:09
De la: tutenes, la data 2009-12-12 14:31:36
Nu le condamn, dar nu suport sa-mi ghidez viata dupa citate din acele scrieri. Sintem cu mult mai mult decit citate din carti scrise de altii.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 16:21

De la: nastasemihail, la data 2010-01-18 05:54:12
De la: mytcor, la data 2010-01-17 15:04:40

Nu !

E chestia cu urcatul la cap? Eu era sa o patesc. De fapt mai mereu.....

cam da ! e ca si cind bagi stecherul in priza : iese cu scintei, dar te-ai racordat ! .....acu' ce sa zic : daca e ceva defect pe undeva, sigur ca sar sigurantele si ramii in bezna....Doamne fereste ....se poate intimpla si asta !

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:18

Dictatura Iubirii -Elena Armenescu

De vrei sau de nu vrei
Vzutele i nevzutele toate
ncolesc, rsar i cresc
Sub blndeea forei
Sub duioia nfricorii
ndurtoare-nendurtoare
Linite nelinitit
Venic n alergare
Sacra putere a iubirii
Sub care toate se desvresc
Dar dumnezeiesc!

Uneori parc sunt
tumultul
memoriei exilate
din muguri n flori

cu ochiul florii vd n fine
cum lumina
din adncul florii vine
aerul ne caut i
ne respir
prin celeste-pmntene grdini
vntul cosmic ne rsfir
trecutele- viitoare iubiri

n jocul razei lui cu umbra
soarele ne danseaz tandru
pe trupuri, pe gnduri
imperceptibil, perceptibil
amplu
contrariile se apropie, se deprteaz
i iari seating
se sting
ca din nimic apoi se aprind
cum
nevzutele i vzutele toate
ncolesc, rsar i cresc
sub sacra putere a iubirii
n care toate se desvresc.

Viul
n puritate se alint
Nemsurat, msurat
Patim mptimit
Din nceputuri plmdit.

Suntem ai Soarelui
Suntem fii ai Pmntului
Unde o clip
Opoziiile se suspend
i iari se infirip
Pentru c
Toate nevzutele i vzutele
Simt n adncul lor
Cum ncolesc, rsar i cresc
Sub sacra putere a iubirii
n care toate se desvresc
Minunat dar dumnezeiesc.

Timpul nu ne-ar atinge
Binecuvntat fii iubire!
m-a ntoarce i m-a altura
celor ce construiesc noul model
omenesc, neomenesc
cu tine, cu el.

Dictatura iubirii este posibil
Oricnd, oriunde
n lumea vizibil, invizibil

Comunicarea
Tcerea din miezul hohotului
Lumina
Triunghiul nelepciunii
Izvoditorul razelor genunii
n care rde, rde nestvilit
Ochiul
Pulsatoriu, aleatoriu
Tinuit.
Destinuit
Rde Cel ce Vede
i cunoate nencetat
Cum se nate puritatea din pcat
Cum grandioasele splendori
Micul mare i marele mic
Nemanifestatul manifestat
Cutarea parc i gsesc aflarea
i cum
Deodat nesc, se arunc n micare
Mi nti vgnd i vis
Adorareapoi rug aprins de neaflare.

Nevzutele i vzutele toate
ncolesc, rsar, cresc i dispar
n vile abisale
Pe crestele mitocondriale
Sub blndeea forei
Sub duioia ndurrii
Sub care toate se desvresc, n
Sacra putere a Iubirii.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 03:40

De la: 9am077225, la data 2010-01-17 12:54:17Un an 2010 de nota 10 va urez !
Fie ca Intelepciunea noastra sa ne ridice dincolo de barierele Inteligentei noastre !
A coborit mult, nu-i asa. Se remediaza.

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 21:07

De la: nastasemihail, la data 2010-01-26 03:40:13

nu cred Mihai ca se va remediat asa usor in spatiul mioritic !
Inteligenta inca mai este ridicata pe piedestalul suprem in judecata valorii unui om ...fara sa se cunosca prea bine , de fapt,ce este Inteligenta .

Inteligenta nu este decat EGO-ul personal...dar nici ego-ul nu se clar definit .
Ego-ul ,in desfasurarea lui finala, are rolul de a ridica o persoana cat mai sus pe piedestal doar pt ca prabusirea sa fie cat mai spectaculosa.
Ego-ul separa individul de intreg treptat creandu-i iluzia unicitati asfel indepartandu-l de Realitatea si de Intelepciune .
Judecata colectiva atinge greu persoanele egotice deoarece ele ,,stiu intodeauna mai bine ,, .

Revenind la subiectul acestui topic.
Consider ca era mult mai simplu si intelept sa se fac acel experiment on line decat sa se discute despre ce ?
Despre alte discutii .
Stiinta moderna afirma cu cerditudine existenta unei constiinte colective a viului iar manifestarea acestei constiinte este vibratorie .In tot ce am postat sunt descrise experimente ce confirma.
Doar ca stiinta are limitarile ei .Nu poate si ,,activa,, aceasta constiinta in lumea viului .

Daca experimentul nu functiona.sau daca functiona ,atunci sigur ca discutii mai avansate ar fii fost necesare .
Experimentul functioneza !
Exista persoane chiar pe acest forum ce l-au facut .Nu conteza prea mult cum ca ,,constiinta vibratorie ,,nu a fost inca integrata la acele pesoane .
Conteza doar ca experimentul functioneza si aceasta constiinta poate fii integrata cu usurinta in zona umana.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 13:57

De la: 9am077225, la data 2010-01-26 21:07:38

Inteligenta inca mai este ridicata pe piedestalul suprem in judecata valorii unui om ...fara sa se cunosca prea bine , de fapt,ce este Inteligenta .

Inteligenta nu este decat EGO-ul personal...dar nici ego-ul nu se clar definit .
Ego-ul ,in desfasurarea lui finala, are rolul de a ridica o persoana cat mai sus pe piedestal doar pt ca prabusirea sa fie cat mai spectaculosa.
Ego-ul separa individul de intreg treptat creandu-i iluzia unicitati asfel indepartandu-l de Realitatea si de Intelepciune .
Judecata colectiva atinge greu persoanele egotice deoarece ele ,,stiu intodeauna mai bine ,, .

Consider ca era mult mai simplu si intelept sa se fac acel experiment on line decat sa se discute despre ce ?
Despre alte discutii .
Stiinta moderna afirma cu cerditudine existenta unei constiinte colective a viului iar manifestarea acestei constiinte este vibratorie .In tot ce am postat sunt descrise experimente ce confirma.
Doar ca stiinta are limitarile ei .Nu poate si ,,activa,, aceasta constiinta in lumea viului .

Daca experimentul nu functiona.sau daca functiona ,atunci sigur ca discutii mai avansate ar fii fost necesare .
Exista persoane chiar pe acest forum ce l-au facut .Nu conteza prea mult cum ca ,,constiinta vibratorie ,,nu a fost inca integrata la acele pesoane .
Conteza doar ca experimentul functioneza si aceasta constiinta poate fii integrata cu usurinta in zona umana.

Ce experiment. Sa stii ca oamenii s-au ridicat ca individualitati. Ptr a putea intelege lumea inconjuratoare. Acea unicitate a lumii tine mai mult de subconstient. Se trece prin individualitate ptr a se ajunge iar la o unificare, dar pe un plan superior, cel putin al intelegerii. Sint cicluri. Totul are un sens. Ia un oricare alt animal si pune-l sa iasa in spatiul cosmic. oamenii pot, si asta datorita inteligentei lor. La un moment dat se va constientiza puterea unificarii pe plan mental. Deocamdata mai mergem inca in supermarket, pe cont propriu.

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 07:55

De la: nastasemihail, la data 2010-01-28 13:57:25
De la: 9am077225, la data 2010-01-26 21:07:38

Despre alte discutii .

Ce experiment. Sa stii ca oamenii s-au ridicat ca individualitati. Ptr a putea intelege lumea inconjuratoare. Acea unicitate a lumii tine mai mult de subconstient. Se trece prin individualitate ptr a se ajunge iar la o unificare, dar pe un plan superior, cel putin al intelegerii. Sint cicluri. Totul are un sens. Ia un oricare alt animal si pune-l sa iasa in spatiul cosmic. oamenii pot, si asta datorita inteligentei lor. La un moment dat se va constientiza puterea unificarii pe plan mental. Deocamdata mai mergem inca in supermarket, pe cont propriu.

experimentul !
mai simplu de atat nu exista !

www.realizareasinelui.ro/experiment.php

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 17:30

Astea apar pe foto analogice sau digitale?

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 21:12

De la: nastasemihail, la data 2010-02-04 17:30:22Astea apar pe foto analogice sau digitale?

chiar e posibil ca cineva sa consume atata energie pt o fotografie trucata...anlogic sau digital ?
nu stiu cum apare ! nu asta este important....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 12:57

De la: 9am077225, la data 2010-02-04 21:12:26
De la: nastasemihail, la data 2010-02-04 17:30:22Astea apar pe foto analogice sau digitale?

chiar e posibil ca cineva sa consume atata energie pt o fotografie trucata...anlogic sau digital ?
E important. Daca apre constant cind acele persoane apar in foto sau film, atunci sint emisii energetice.Stiu ca unele manifestari sint suficient de rare sa apara la intervale f mari de timp.
Oricum daca sint emisii energetice, e cel putin interesant. Si sa nu uitam ca orice om obisnuit are astfel de emisii, in situatii inca nestudiate.

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 14:32

De la: nastasemihail, la data 2010-02-05 12:57:39

E important. Daca apre constant cind acele persoane apar in foto sau film, atunci sint emisii energetice.Stiu ca unele manifestari sint suficient de rare sa apara la intervale f mari de timp.
Oricum daca sint emisii energetice, e cel putin interesant. Si sa nu uitam ca orice om obisnuit are astfel de emisii, in situatii inca nestudiate.

OK.Sunt mii de astfel de imagini ...toate facute in prezenta unei anumite pesoane !
Eu nu am fost prea interesat de astfel de imagini...dar tocmai am primit ,,ceva,,...fotografiat de un amator intr-o sala de meditatie in Italia .
Cunosc persoana ...este o doamna fara cunostinte de arta fotografica...web design...
am pus foto pe pagina mea de pe 9am.
nu inteleg nimic din acele ,,aparitii ,,.
daca cineva va gasi orice explicatie...merita sa discutam !

www.9am.ro/comunitate/9am077225/poze/show/1/13037/poze-9am077225.html

oricum...ideea ,pentru inceput , este ca anumite vibratii particulare ale viului ,pot fii simtite de fiinta umana si acel experiment activeaza aceasta posibilitate .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 01:44

De la: 9am077225, la data 2010-02-06 14:32:27

OK.Sunt mii de astfel de imagini ...toate facute in prezenta unei anumite pesoane !
Eu nu am fost prea interesat de astfel de imagini...dar tocmai am primit ,,ceva,,...fotografiat de un amator intr-o sala de meditatie in Italia .
Cunosc persoana ...este o doamna fara cunostinte de arta fotografica...web design...

oricum...ideea ,pentru inceput , este ca anumite vibratii particulare ale viului ,pot fii simtite de fiinta umana si acel experiment activeaza aceasta posibilitate .

Tocmai am si eu astfel de foto, facute de mine. Sint miscari f mici, ale miinii, care dau acele lumini. Dar nu neg ca sint si emanatii energetice. Care?

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 15:31

De la: nastasemihail, la data 2010-02-11 01:44:58

Tocmai am si eu astfel de foto, facute de mine. Sint miscari f mici, ale miinii, care dau acele lumini. Dar nu neg ca sint si emanatii energetice. Care?

OK domnu Mihai !
hai sa vedem daca fotografiile tale miscate sunt comparabile cu ale mele !
eu susti ca ale ,,mele ,,emit anumite vibratii racoroase sesizabile in degetele privitorului ;daca si ale tale emit la fel...atunci voi fii obligat sa accept ca am si eu doar o fotografie ,,miscata ,,!

comparam aici :

www.realizareasinelui.ro/

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 15:46

De la: 9am077225, la data 2009-09-27 14:18:17despre formarea constiintei vibratorii si efectele ei asupra fiintei umane .

Extras din ,,Era Metamoderna " carte scrisa de fondatoraea sistemului Sahaja Yoga (Yoga Spontana) .
Shri Mataji Nirmala Salve .

In corpul omenesc exista trei tipuri de sisteme nervoase. Primul este sistemul nervos central, al doilea este sistemul nervos simpatic care are un aspect stang si un aspect drept, iar al treilea este sistemul nervos parasimpatic.
Sistemul nervos simpatic este destinat starilor de urgenta. De exemplu, daca cineva vede un tigru in jungla, incepe sa fuga din rasputeri. In aceasta situatie de urgenta, bataile inimii se accelereaza foarte tare, fenomen care este provocat de sistemul nervos simpatic. Ritmul inimii va reveni la normal, datorita actiunii sistemului nervos parasimpatic, plasat in centru.
Nu stiu daca stiinta medicala a ajuns sau nu la concluzia ca sistemele simpatice stang si drept actioneaza in sensuri opuse, fiind complementare. De exemplu, sistemul nervos simpatic stang este intretinut de un canal subtil stang numit Ida Nadi (canalul Lunii), iar sistemul nervos simpatic drept, de un canal numit Pingala Nadi (canalul Soarelui). Ida Nadi confera fiintei umane latura sa emotionala. La nivelul subconstientului, trecutul este inregistrat dincolo de acest canal Ida. Subconstientul reprezinta trecutul: trecutul imediat, trecutul zilei de ieri, trecutul acestei vieti, trecutul vietilor trecute si in ultima instanta, trecutul intregului proces al creatiei de la inceputurile sale, adica subconstientul colectiv. Toate aceste niveluri sunt situate succesiv in plan vertical si nu in plan orizontal. Pentru a realiza ascensiunea spirituala, omul nu are nevoie sa parcurga toate aceste zone ale subconstientului (asa cum sustin numerosi psihologi).
Celalalt canal, Pingala Nadi, actioneaza pentru bunul mers fizic si mental (intelectual) al fiintelor umane. In centru exista sistemul nervos parasimpatic, intre buclele sistemului nervos simpatic stang si drept. Astfel, de cate ori sistemul nervos simpatic este epuizat din pricina starilor de urgenta, parasimpaticul relaxeaza si alimenteaza energetic cele doua canale si, in ultima instanta, ajuta la functionarea sistemului nervos simpatic. De cate ori buclele canalelor se intersecteaza, se formeaza niste centre de energie, cunoscute sub numele de chakre. Genele sunt afectate de activitatea zilnica a sistemului nostru nervos simpatic stang si drept.
Sistemul parasimpatic este alimentat de un alt canal denumit Sushumna Nadi (canalul evolutiei). Tot ceea ce am realizat in cursul evolutiei noastre, este inregistrat si stabilizat in acest sistem nervos. De exemplu, oamenii sunt fiinte superioare si poseda mai multe facultati decat animalele. Daca un caine sau un cal vor trebui sa treaca peste un sant murdar, nu vor resimti nici un dezgust, spre deosebire de fiinta umana. Oamenii au capatat o sensibilitate speciala fata de murdarie, gunoaie si mirosuri urate. Exista o sumedenie de situatii care demonstreaza ca fiintele umane sunt sensibile la factori la care animalele nu reactioneaza deloc. Toata aceasta sensibilitate si tot ceea ce am realizat pe parcursul procesului nostru evolutiv, se afla exprimate in canalul central.
In corpul nostru mai exista o energie de tip rezidual, care se afla in stare potentiala, infasurata in osul triunghiular denumit sacru. Energia aceasta este reziduala in sensul ca ea constituie energia originara fundamentala, care nu a suferit nici o diviziune. Atunci cand Energia Divina patrunde in creierul fatului suficient de dezvoltat, se descompune in trei fascicule, datorita creierului in forma de prisma, printr-un fenomen asemanator refractiei. Energia care cade pe partile laterale ale creierului se intersecteaza patrunzand in sistemul nervos simpatic. Insa atunci cand Energia Divina cade in centrul creierului, ea traverseaza coloana vertebrala fara sa fie supusa refractiei, si se incolaceste in osul sacru ca energie Kundalini. Probabil ca grecii cunosteau faptul ca acesta este un os sfant si de aceea i-au si dat numele respectiv. Energia originara si atotcuprinzatoare este infasurata de trei ori si jumatate, aflandu-se intr-o stare potentiala, de repaus.
Sistemul subtil pe care il avem in interior este innascut. Pe parcursul evolutiei noastre, am dobandit sapte centri principali de energie situati pe coloana vertebrala si, de asemenea, in creier. Atunci cand se trezeste energia denumita Kundalini in sanscrita, asemenea unei flori care rasare din samanta ei, energia respectiva traverseaza cei sase centri si strapunge in final zona fontanelei denumita Brahmarandhra, conectand constiinta umana cu puterea atotpatrunzatoare a Iubirii Divine. Apare astfel in om cea de-a patra dimensiune a constiintei. Iata modul in care Kundalini savarseste Yoga. Atunci cand Kundalini se ridica, ea modifica baza de date genetice si determina astfel o transformare a personalitatii. Cei sase centri (chakre) sunt purificati, alimentati si iluminati, fapt care se reflecta la nivelul genelor amplasate cate trei de fiecare parte a spiralei ADN.

Omul trebuie sa cunoasca scopul ultim al existentei sale, care este acela de a deveni Spiritul, care este reflectarea lui Dumnezeu cel Atotputernic in inima noastra. Acest lucru inseamna descoperirea propriei identitati, cunoasterea Sinelui. In acelasi timp, omul devine una cu puterea Divina atotcuprinzatoare a iubirii. Constiinta devine iluminata de Spirit, iar vibratiile divine incep sa curga prin sistemul nervos central, iluminand intreaga fiinta. Putem atunci sa simtim suflul racoros al Duhului Sfant (care este puterea atotpatrunzatoare a Iubirii divine), la nivelul fontanelei si, de asemenea, in palme si in varfurile degetelor.

Aceasta teorie functioneaza doar daca se implica si dumnezeu ? E pentru credibilitate ?De ce nu il lasam pe dumnezeu sa-si vada de ale lui ?

Magnacum_Laude

184 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 16:07

Acele "emanatii" la care va referiti nu reprezinta decat aura. Care poate fi mai intensa la unele persoane sau nu, depinde de foarte multi factori. In orice caz, inca de la orele de anatomie se vorbea de emisii energetice, daca va aduceti aminte se vorbea de un potential la nivelul membranei celulei. Fiecare celula vie emaneaza o astfel de energie prin simplul motiv ca este VIE. Tocmai de aceea corpurile celor care au murit nu mai au "aure"....sau chiar cantaresc cu cateva grame mai putin. S-au facut studii in sensul acesta. Unii oameni chiar se antreneaza sa poata percepe aura. Corpul uman si spiritul au puteri pe care inca nu ni le-am descoperit, multi in ignoranta nici nu stiu ca le au. Impresii de cald, de bine, simpatii, totul se traduce in emisiile spatiilor sau persoanelor cu care intram in contact. Corpul uman are in sine cheia pentru orice. Inca n-am reusit s-o descoperim si s-o folosim. Empiric, autosugestia este primul pas spre autocunoastere.

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 18:35

nu e nimic empiric, e cat se poate de credibil......totul e SA VREI!!!!!!!!!

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 19:19

De la: Jey, la data 2010-02-22 16:07:28

Acele "emanatii" la care va referiti nu reprezinta decat aura. Care poate fi mai intensa la unele persoane sau nu, depinde de foarte multi factori. In orice caz, inca de la orele de anatomie se vorbea de emisii energetice, daca va aduceti aminte se vorbea de un potential la nivelul membranei celulei. Fiecare celula vie emaneaza o astfel de energie prin simplul motiv ca este VIE. Tocmai de aceea corpurile celor care au murit nu mai au "aure"....sau chiar cantaresc cu cateva grame mai putin. S-au facut studii in sensul acesta. Unii oameni chiar se antreneaza sa poata percepe aura. Corpul uman si spiritul au puteri pe care inca nu ni le-am descoperit, multi in ignoranta nici nu stiu ca le au. Impresii de cald, de bine, simpatii, totul se traduce in emisiile spatiilor sau persoanelor cu care intram in contact. Corpul uman are in sine cheia pentru orice. Inca n-am reusit s-o descoperim si s-o folosim. Empiric, autosugestia este primul pas spre autocunoastere.

scuzati...dar dumneavostra chiar nu ati dat o cautare pe google si amestecati lucrurile.
stiinta ce se ocupa de aura umana este numita ocultismfoarte veche si cam se stie totul despre aura in acest moment.
ce as putea eu sa va spun...cu toate ca nu ma preocupa aura si nici nu are legatura cu acest topic in mod direct , culoarea aurei se schimba in functie de starea psiho-somatica a omului si exista terapii ce folosesc in diagnoza acesta caracteristica .
puteti vedea acest link :
energytherapy.net/human-energy-field-aura.htm

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 19:24

,,Aceasta teorie functioneaza doar daca se implica si dumnezeu ? E pentru credibilitate ?De ce nu il lasam pe dumnezeu sa-si vada de ale lui ?,,

nu...acesta nu este o ,,teorie ,, este o stiinta !cititi mai atent si studiati mai mult !

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 23:52

De la: 9am077225, la data 2010-02-22 19:24:54,,Aceasta teorie functioneaza doar daca se implica si dumnezeu ? E pentru credibilitate ?De ce nu il lasam pe dumnezeu sa-si vada de ale lui ?,,

nu...acesta nu este o ,,teorie ,, este o stiinta !cititi mai atent si studiati mai mult !

Pai mi s-a parut ca am vazut un nume ,pe acolo,unul dumnezeu-in partea finala a postarii,o fi numele unui om de stiinta -de care eu sa nu fi auzit ? Poate ma luminezi si pe mine cu ce anume se ocupa asta in colectivul de cercetatori ! A spune ca dumnezeu are de a face ceva cu stiinta ,mi se pare blasfemie! El nu are nevoie de asa ceva ,el spune hocus-pocus si se creaza ditamai universul-parca asa scrie prin biblie !

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 09:19

De la: karpov, la data 2010-02-22 23:52:26
De la: 9am077225, la data 2010-02-22 19:24:54,,Aceasta teorie functioneaza doar daca se implica si dumnezeu ? E pentru credibilitate ?De ce nu il lasam pe dumnezeu sa-si vada de ale lui ?,,

Pai mi s-a parut ca am vazut un nume ,pe acolo,unul dumnezeu-in partea finala a postarii,o fi numele unui om de stiinta -de care eu sa nu fi auzit ? Poate ma luminezi si pe mine cu ce anume se ocupa asta in colectivul de cercetatori ! A spune ca dumnezeu are de a face ceva cu stiinta ,mi se pare blasfemie! El nu are nevoie de asa ceva ,el spune hocus-pocus si se creaza ditamai universul-parca asa scrie prin biblie !

domnule ...esti amuzant !
dar ai putea gandi si asa :oare cat timp a trebuit ca eu sa fiu creat ?
daca esti sincer...vei vedea ca Dumnezeu inca mai lucreza !

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 09:24

De la: 9am147005, la data 2010-02-22 18:35:55
si tu vrei??.... .........sa-ti arati .....auraa

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 16:42

De la: 9am045616, la data 2010-02-23 09:24:36
De la: 9am147005, la data 2010-02-22 18:35:55
si tu vrei??.... .........sa-ti arati .....auraa

ma bucur ca lumea citeste totusi...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Stiinta mileniului III .Constiinta vibratorie .
Mergi la: