back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Stiinta mileniului iii .constiinta vibratorie .

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 09:23

Yoga e o practica care duce direct in bratele diavolului .
Kundalini e reprezentat ca un sarpe-ganditi-va bine daca vreti sa-l treziti !

Raporteaza abuz de limbaj
Ioan 8 ,32. i vei cunoate adevrul, iar adevrul v va face liberi.
cifobrien

128 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 23:16

Nuts!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 23:22

De la: tutenes, la data 2009-11-30 09:23:09Yoga e o practica care duce direct in bratele diavolului .
Sint destui care l-au trezit si l-au stapinit. Este o experienta. Daca traiesti fara sa experimentezi ce consideri de cuviinta inseamna ca ai trait degeaba. Eu nu le am cu trezirea lui. S-a trezit singur si i-am dat la cap.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 18:09

e cineva aici care a vibrat pana s-a evaporat !

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 22:27

De la: tutenes, la data 2009-12-01 18:09:52e cineva aici care a vibrat pana s-a evaporat !

asta e nonsens...cine?

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 09:48

De la: serena, la data 2009-12-01 22:27:01
De la: tutenes, la data 2009-12-01 18:09:52e cineva aici care a vibrat pana s-a evaporat !

asta e nonsens...cine?

ala cu sarpele kundalini ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 04:36

Care

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 04:37

Nu rideti de aceasta energie. Ca e bazala, f puternica si e raspunzatoare inclusiv de instinctul sexual primar.
Daca nu e stapinita corect face ravagii.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 04:40

De la: tutenes, la data 2009-11-30 09:23:09Yoga e o practica care duce direct in bratele diavolului .
Oricum se trezeste si fara vointa noastra de citeva ori in viata. Sint acele socuri nervoase. Nu rideti de asa ceva, ca e cea mai puternica energie de care dispunem pe pamint.

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:55

De la: nastasemihail, la data 2009-12-03 04:40:02
Oricum se trezeste si fara vointa noastra de citeva ori in viata. Sint acele socuri nervoase. Nu rideti de asa ceva, ca e cea mai puternica energie de care dispunem pe pamint.

E o energie care odata trezita risti sa inebunesti !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 02:06

De la: tutenes, la data 2009-12-03 18:55:07
De la: nastasemihail, la data 2009-12-03 04:40:02

E o energie care odata trezita risti sa inebunesti !
Da, dar poate fi stapinita de noi.

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 23:11

tutenes iti apreciezi simtului umorului...dar nu cred ca ai vrea sa-l cunosti pe al meu pe topicurile deschise de tine .
pana dupa 15 dec. nu prea am timp sa-ti raspund de ce kundalini este simbolizata de sarpe .oricum ,daca citeai atent ce e postat poate realizai si singur .
Mihai e adevarat ca nu ne putem juca cu acest tip de energii .
si posibil ca Sahaja Yoga sa fie unica metoda prin care aceasta energie sa se activeze fara nici un risc .
(sahaja =natural )
care este explicatiea pericolului ?
aceasta energie inteligenta si-a creeat o protectie .
nimic nu poate trece de acea protectie fara sa fii fost autorizat de ea .
daca se incerca intrara in acel domeniu prin fortare ...protectia ei trimite semnale dure personei respective materializate prin caldura excesiva simtite in sistemul nervos simpatic sau chiar arderi la acel nivel .
daca se continua cu experimentari neautorizate atunci acel cautator este posibil sa intalnesca chiar si ,,focul iadului ,,
aceste experimente au fost facute de catre asa zisi tantrici .ei au confundat activarea protectiei lui kundalini cu kundalini insasi...si au fondat o falasa cale evolutiva astfel .

de ce nu incercati serios activarea prin metoda sahaj ?vedeti ce se intampla .
veti primi si controlul automat asupra Sinelui d-voastra...adica energiile de tip kundal vor comunica oarecum cu d-vostra .
in fapt...este ceea ce suntem .doar ca nu suntem si constienti de asta.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 02:22

De la: 9am077225, la data 2009-12-05 23:11:21tutenes iti apreciezi simtului umorului...dar nu cred ca ai vrea sa-l cunosti pe al meu pe topicurile deschise de tine .
pana dupa 15 dec. nu prea am timp sa-ti raspund de ce kundalini este simbolizata de sarpe .oricum ,daca citeai atent ce e postat poate realizai si singur .
si posibil ca Sahaja Yoga sa fie unica metoda prin care aceasta energie sa se activeze fara nici un risc .
(sahaja =natural )
daca se incerca intrara in acel domeniu prin fortare ...protectia ei trimite semnale dure personei respective materializate prin caldura excesiva simtite in sistemul nervos simpatic sau chiar arderi la acel nivel .
daca se continua cu experimentari neautorizate atunci acel cautator este posibil sa intalnesca chiar si ,,focul iadului ,,
aceste experimente au fost facute de catre asa zisi tantrici .ei au confundat activarea protectiei lui kundalini cu kundalini insasi...si au fondat o falasa cale evolutiva astfel .

veti primi si controlul automat asupra Sinelui d-voastra...adica energiile de tip kundal vor comunica oarecum cu d-vostra .

Am senzatia ca in practica sau denumirile Yoga se face confuzie intre aceasta energie kundalini, bazala si sfera de constiinta. Care sfera, deja imi e sa nu gresesc, e mai importanta decit energiile din chakre. Ce poti sa spui despre sfera de constiinta?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 02:23

Si ce e aia experimentari autorizate si neautorizate.

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:33

De la: nastasemihail, la data 2009-12-06 02:23:17Si ce e aia experimentari autorizate si neautorizate.

buna intrebare !
nu exista decat o autoritate unica ce poate trece de bariera de protectie ...acesta este Kundalini insasi .
mai simplu spus...numai o persoana ce are deja energia Kundalini activata/trezita va avea autorizatia de a activa energia altei persone .
despre sferele de constiinta...e putin mai complicat .
Dumnezeu este sfera de constiinta suprema iar ,,firul ,,ce ne duce inspre este Kundalini .
dar pana acolo exista 15 stadii (conform lui Shri

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:42

De la: 9am077225, la data 2009-12-06 21:33:28
De la: nastasemihail, la data 2009-12-06 02:23:17Si ce e aia experimentari autorizate si neautorizate.

buna intrebare !
nu exista decat o autoritate unica ce poate trece de bariera de protectie ...acesta este Kundalini insasi .
mai simplu spus...numai o persoana ce are deja energia Kundalini activata/trezita va avea autorizatia de a activa energia altei persone .
Dumnezeu este sfera de constiinta suprema iar ,,firul ,,ce ne duce inspre este Kundalini .
dar pana acolo exista 15 stadii (conform lui Shri Mataji Nirmala Devi ) iar in acest moment ,evolutia fiintei umane se afla in pragul ultimului stadiu de constiinta -15 .
stadiul 16 al constiintei este considerat Dumnezeu si nu este accesibil fiintei umane .
aceste stadii...sau sfere ale constiintei au expresie in interiorul nostru prin acele chakre .
dar chakra este doar un suport (lotusul ) ce sustine energetic legatura cu acel plan/sfera de constiinta, mai mult sau mai putin functie de evolutia fiecaruia .
de ex .
avem legatura cu sfera de constiinta a lui Isus prin Agnia chakra .

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:46

De la: 9am077225, la data 2009-12-05 23:11:21tutenes iti apreciezi simtului umorului...dar nu cred ca ai vrea sa-l cunosti pe al meu pe topicurile deschise de tine .
(sahaja =natural )

Pe langa faptul ca imi apreciez "simtului umorului" mai apreciez si gramatica limbii romane .
In rest domnule sper sa veniti la adevarata cale care este Iisus Hristos !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 06:20

Aici te-am prins.
Din practica yoga este:
-spalatul general
l-spalatul dintilor
-spalatul limbii
-impartirea zilei in cele 3x8 ore
-gindirea pozitiva
-inclusiv regulile morale vin din practica yoga, care e mai veche ca civilizatia. Nu se stie de unde vine yoga.
Si sint f multe reguli de igiena fizica si mentala, care oamenii nici nu le stiu. Le vor sti.
Chestia cu diavolul e inventia evului mediu. Nu intra in botiunile de yoga, care de altfel e cit se poate de pozitiva. Ptr cei care nu isi propun timpenii prin yoga.
Eu nu practic.

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 17:53

De la: nastasemihail, la data 2009-12-07 06:20:19
Aici te-am prins.
Din practica yoga este:
-spalatul general
l-spalatul dintilor
-spalatul limbii
-gindirea pozitiva
-inclusiv regulile morale vin din practica yoga, care e mai veche ca civilizatia. Nu se stie de unde vine yoga.
Si sint f multe reguli de igiena fizica si mentala, care oamenii nici nu le stiu. Le vor sti.
Chestia cu diavolul e inventia evului mediu. Nu intra in botiunile de yoga, care de altfel e cit se poate de pozitiva. Ptr cei care nu isi propun timpenii prin yoga.
Eu nu practic.

Dar de unde stiti dom'le atatea chestii despre yoga ?
Adevarul este ca yoga e un curent filosofic care se trage din hinduism ; apropo de igiena toti yoghinii fac baie in gange ca sa se "purifice" , in gangele "sfant" in care ajung dejectiile umane si cadavrele .
Chestia cu diavolul nu e nici o inventie in primul rand,si cu atat mai putin a evului mediu-cititi evangheliile !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 18:10

De la: 9am077225, la data 2009-12-06 21:42:02
De la: 9am077225, la data 2009-12-06 21:33:28

buna intrebare !
dar pana acolo exista 15 stadii (conform lui Shri Mataji Nirmala Devi ) iar in acest moment ,evolutia fiintei umane se afla in pragul ultimului stadiu de constiinta -15 .
stadiul 16 al constiintei este considerat Dumnezeu si nu este accesibil fiintei umane .
aceste stadii...sau sfere ale constiintei au expresie in interiorul nostru prin acele chakre .
dar chakra este doar un suport (lotusul ) ce sustine energetic legatura cu acel plan/sfera de constiinta, mai mult sau mai putin functie de evolutia fiecaruia .
de ex .
avem legatura cu sfera de constiinta a lui Isus prin Agnia chakra .

dar sti ca si spontan se poate face racordarea,nu-i asa ? si seamana ca efect cu introducerea unui stecher in priza : ies scintei si curentul incepe sa curga ,alimentind " aparatul",apoi ,ca sa ramin in continuare la tonul un pic glumet, incepi sa prinzi posturi straine - adica nu mai esti un difuzor !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:42

De la: tutenes, la data 2009-12-07 17:53:48
Aici te-am prins.
Din practica yoga este:
-spalatul general
l-spalatul dintilor
-spalatul limbii
-gindirea pozitiva
Eu nu practic.

Adevarul este ca yoga e un curent filosofic care se trage din hinduism ; apropo de igiena toti yoghinii fac baie in gange ca sa se "purifice" , in gangele "sfant" in care ajung dejectiile umane si cadavrele .
Chestia cu diavolul nu e nici o inventie in primul rand,si cu atat mai putin a evului mediu-cititi evangheliile !

Exista o banuiala, ca yoga a fost adusa din Carpati in India, de Rama, eroul civilizator. Care avea o tehnica ce aduce cu cea de acum. Si aparate de zburat. Iar tehnicile de yoga atunci erau ptr marirea fortei psihice, si realizarea unei comuniuni cu divinitatea. Dupa care era posibil practic orice. Dar se incepe cu igiena corporala care este obligatorie si definitiva. Continua cu cea mentala. Oricare din metodele de igiena, daca e parasita, se cade in jos, ptr a remedia. Aici e de fapt esenta cu acel diavol. Care ne tot tine pe pamint. Nerespectarea regulilor pe care le acceptam ca valabile, ne trage in jos. Propria nerespectare a ceea ce vrem si acceptam ca bun, ne pune in bratele maleficului, ptr o perioada de timp, pina remediem.
Bineinteles continua cu remedierea tuturor bolilor. Si continua cu tehnicile cunoscute. Daca nu se trece prin stadiile primare, corect, se decade mai rau decit eram cind nu stiam de aceste reguli. De aceea se spune ca se trece prin asanumite morti suuccesive, de renuntare la multe.
Adsuce f mult cu ishasmul, de la noi. De aceea se spune ca yoga originala provine din Carpati, cea corecta, fara abuzuri. Care nu obliga sa faci anumite lucruri, ci recomanda.

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 17:15

De la: nastasemihail, la data 2009-12-08 15:42:14
De la: tutenes, la data 2009-12-07 17:53:48
Aici te-am prins.
Din practica yoga este:
-spalatul general
l-spalatul dintilor
-spalatul limbii
-gindirea pozitiva
Eu nu practic.

Exista o banuiala, ca yoga a fost adusa din Carpati in India, de Rama, eroul civilizator. Care avea o tehnica ce aduce cu cea de acum. Si aparate de zburat. Iar tehnicile de yoga atunci erau ptr marirea fortei psihice, si realizarea unei comuniuni cu divinitatea. Dupa care era posibil practic orice. Dar se incepe cu igiena corporala care este obligatorie si definitiva. Continua cu cea mentala. Oricare din metodele de igiena, daca e parasita, se cade in jos, ptr a remedia. Aici e de fapt esenta cu acel diavol. Care ne tot tine pe pamint. Nerespectarea regulilor pe care le acceptam ca valabile, ne trage in jos. Propria nerespectare a ceea ce vrem si acceptam ca bun, ne pune in bratele maleficului, ptr o perioada de timp, pina remediem.
Bineinteles continua cu remedierea tuturor bolilor. Si continua cu tehnicile cunoscute. Daca nu se trece prin stadiile primare, corect, se decade mai rau decit eram cind nu stiam de aceste reguli. De aceea se spune ca se trece prin asanumite morti suuccesive, de renuntare la multe.
Adsuce f mult cu ishasmul, de la noi. De aceea se spune ca yoga originala provine din Carpati, cea corecta, fara abuzuri. Care nu obliga sa faci anumite lucruri, ci recomanda.

Domnule,si eu sunt un mare admirator al civilizatiei dacice,inclusiv numele de la avatar e un vechi nume dacic ; dar teoriile astea sunt pur si simplu speculatii,parerea mea .
Eu sunt un mare admirator al dacilor , care desi catalogati"barbari" de romani si greci totusi nu aveau o societate bazata pe modelul scavagist . Asa ca "barbarii" erau cu mult mai umani decat ceilalti .
Revenind la yoga,cred ca daca practica ei nu a rezolvat problemele din India,nici pe noi nu ne va ajuta .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 03:14

Rama era din Carpati. E practic o certitudine. Ca yoga e din arealul acesta, nu e sigur. Rama avea aparate de zburat. Cu triburile lui. Eu nu stiu cind a trait.
Yoga nu i-a rezolvat pe indieni fiindca astia practica tot felul de mortificari si metode gresite. Nu yoga e gresita. In schimb yoga i-a rezolvat pe englezi care au preluat metode de igiena.

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 11:31

De la: nastasemihail, la data 2009-12-09 03:14:33Rama era din Carpati. E practic o certitudine. Ca yoga e din arealul acesta, nu e sigur. Rama avea aparate de zburat. Cu triburile lui. Eu nu stiu cind a trait.
Yoga nu i-a rezolvat pe indieni fiindca astia practica tot felul de mortificari si metode gresite. Nu yoga e gresita. In schimb yoga i-a rezolvat pe englezi care au preluat metode de igiena.

Nu numai Rama era din Carpati, si Hercule si Ulise si Dionisos si Budha chiar . Pana si Visnhu s-a nascut aici .
Ba chiar e practic o certitudine ca Iisus Hristos era din Carpati si a calatorit cu un OZN la Ierusalim ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 15:13

De la: tutenes, la data 2009-12-10 11:31:05
De la: nastasemihail, la data 2009-12-09 03:14:33Rama era din Carpati. E practic o certitudine. Ca yoga e din arealul acesta, nu e sigur. Rama avea aparate de zburat. Cu triburile lui. Eu nu stiu cind a trait.

Nu numai Rama era din Carpati, si Hercule si Ulise si Dionisos si Budha chiar . Pana si Visnhu s-a nascut aici .
Ba chiar e practic o certitudine ca Iisus Hristos era din Carpati si a calatorit cu un OZN la Ierusalim ...
Daca o iei pe misto, nu mai avem ce discuta.

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 16:12

De la: nastasemihail, la data 2009-12-10 15:13:02
De la: tutenes, la data 2009-12-10 11:31:05

Daca o iei pe misto, nu mai avem ce discuta.

Ideea era ca am auzit atatea teorii absurde si neverificabile incat sunt foarte sceptic ; vreau argumente .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 02:49

Motivul ptr care nu este admisa teoria reincarnarii. Prin actul acelui conciliu s-a facut un mare rau cunoasterii in general.
Aici sint doar citeva puncte. De fapt teoria lui Origene, pe care eu personal am gasit-o acum citeva luni, reia o tema cunoscuta de toti initiatii din trecut, si dintotdeauna. Si mai ales cei dinainte de anul 500 ien, care stiau la modul sigur astfel de aspecte. Incepind cu acei ani, omenirea i intrat sub vremuri, cu consecintele de rigoare. Se iese in 2012.

La cel de-al doilea Conciliu Ecumenic de la Constantinopole se decreteaza Anatema mpotriva lui Origen prin vot. Iata cteva dintre punctele doctrinei lui Origen ce sunt respinse ca erezii :

Pre-existenta sufletelor nainte de a lua trup de carne ;

Oamenii pot deveni, dupa moarte, ngeri sau demoni ;

Corpul nviat al lui Cristos era din materie eterica si n forma de sfera, precum vor fi corpurile tuturor celor nviati dupa moarte ;

La Judecata de Apoi nu mai exista materie grosiera, lasnd loc numai spiritului :

Pedeapsa sufletelor pacatoase dupa moarte nu este vesnica.

Deci oameni care au votat sa nu mai...existe fenomene normale, care nu le conveneau lor.

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 07:38

De la: nastasemihail, la data 2009-12-11 02:49:47Motivul ptr care nu este admisa teoria reincarnarii. Prin actul acelui conciliu s-a facut un mare rau cunoasterii in general.
Aici sint doar citeva puncte. De fapt teoria lui Origene, pe care eu personal am gasit-o acum citeva luni, reia o tema cunoscuta de toti initiatii din trecut, si dintotdeauna. Si mai ales cei dinainte de anul 500 ien, care stiau la modul sigur astfel de aspecte. Incepind cu acei ani, omenirea i intrat sub vremuri, cu consecintele de rigoare. Se iese in 2012.

La cel de-al doilea Conciliu Ecumenic de la Constantinopole se decreteaza Anatema mpotriva lui Origen prin vot. Iata cteva dintre punctele doctrinei lui Origen ce sunt respinse ca erezii :

Pre-existenta sufletelor nainte de a lua trup de carne ;

Oamenii pot deveni, dupa moarte, ngeri sau demoni ;

Corpul nviat al lui Cristos era din materie eterica si n forma de sfera, precum vor fi corpurile tuturor celor nviati dupa moarte ;

La Judecata de Apoi nu mai exista materie grosiera, lasnd loc numai spiritului :

Pedeapsa sufletelor pacatoase dupa moarte nu este vesnica.

Deci oameni care au votat sa nu mai...existe fenomene normale, care nu le conveneau lor.

Fundamentul credintei crestine este Biblia;in general daca Biblia ne invata altceva , invataturile care contrazic sunt respinse ca erezii .
Preexistentialismul lui Origen a fost preluat de acesta de la un profesor de-al sau de la Universitatea din Alexandria,care era hindus .
Origen a avut puncte in care a inteles deformat invatatura Bibliei .
De exemplu , a interpretat literal "Matei 19,12. C sunt fameni care s-au nscut aa din pntecele mamei lor; sunt fameni pe care oamenii i-au fcut fameni, i sunt fameni care s-au fcut fameni pe ei nii, pentru mpria cerurilor. Cine poate nelege s neleag." si s-a castrat .
Pentru a lamuri problema , redau mai jos anatemele rostite asupra invataturilor lui Origen :
Anatemele mpratului Justinian cel Mare mpotriva lui Origen

1. Oricine spune sau gndete, c sufletele omeneti au preexistat, adic au fost mai nti duhuri i puteri sfinte, dar c, sturndu-se de vederea lui Dumnezeu, ele au devenit rele i, n acest fel, iubirea dumnezeiasc le-a lsat n moartea lor i de aceea ele au devenit suflete i au fost condamnate, drept pedeaps, [ca s se slluiasc] n trupuri, s fie anatema!

2. Dac cineva spune, c sufletul Domnului a preexistat i a fost unit cu Cuvntul lui Dumnezeu nainte de zmislirea i ntruparea din Fecioar, s fie anatema!

3. Dac cineva spune sau gndete, c trupul Domnului nostru Iisus Hristos a fost, mai nti, format n pntecele Sfintei Fecioare i dup aceea, acolo, s-a unit cu Cuvntul lui Dumnezeu i cu sufletul [Su gndit ca] preexistent, s fie anatema!

4. Dac cineva spune sau gndete, c Cuvntul lui Dumnezeu a devenit asemenea tuturor Puterilor cereti, adic pentru un Heruvim a fost un Heruvim, pentru un Serafim un Serafim, i, pe scurt [spus], ca toate Puterile cereti, s fie anatema!

5. Dac cineva spune sau gndete, c, la nviere[a morilor], trupurile omeneti vor nvia ntr-o form sferic i altfel dect forma noastr prezent, s fie anatema!

6. Dac cineva spune, c cerul, soarele, luna, stelele i apele, care sunt deasupra cerurilor, au suflete i c sunt fiine raionale, s fie anatema!

7. Dac cineva spune sau gndete, c Hristos Domnul, n veacul viitor, Se va rstigni pentru demoni, aa cum a fcut-o pentru oameni, s fie anatema!

8. Dac cineva spune sau gndete, c puterea lui Dumnezeu e limitat / mrginit i c El a creat att, ct a fost n stare s cuprind, s fie anatema!

9. Dac cineva spune sau gndete, c pedepsele demonilor i ale oamenilor hulitori sunt numai vremelnice i c va veni o zi, cnd ele se vor sfri i c va avea loc o restaurare a demonilor i a oamenilor hulitori, s fie anatema!

Anatema lui Origen, acestui Adamantius, care a rostit aceste idei, mpreun cu ruinoasele i scrboasele i relele sale nvturi i aceluia, care gndete astfel sau apr aceste opinii sau, pe orice cale, pe viitor, vor crede, c trebuie s le apere pe ele!
Aceste anateme au fost rostite la al cincilea Sinodul Ecumenic care a avut loc n anul 553 la Constantinopole , nu la al doilea .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 03:30

Biblia e modificata de acei imparati constantin. Ptr interesul lor personal. Asta e realitatea. Viata de apoi e de fapt reincarnarea, sau viata pe alta planeta, sau in alte dimensiuni. Se intelege mai multe situatii.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 03:40

Deci porunci date de oameni ptr oameni. In acei ani s-a produs o intunecare asupra judecatii oamenilor. A inceput evul mediu, in care inteligenta oamenilor a coborit f mult. A durat 1000 de ani. Era un avertisment dat se de Isus. Vedeti sa nu va cuprinda intunericul. Mai spune unui om modern de aceste anateme , porunci, dogme, si vezi reactia. Si acel om modern traieste intr-o casa moderna, nu impreuna cu animalele, ca cei care ascultau acele porunci, in acele timpuri. Multe din ele sint valabile, universale. Altele sint aberatii ale unor frustrati.
Sintem deja in mileniul 3. Urmeaza exploatarea in interesul oamenilor al spatiului cosmic.....Cu acele dogme nu iesim nici din casa, de frica lor. Toate acele dogme trebuie sa inceteze sa ne ma indoctrineze sau sa fie intelese la un nivel superior de fiecare om in parte. Nu sa ni se dea cu ele in cap, ca la idioti.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Stiinta mileniului III .Constiinta vibratorie .
Mergi la: