Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2012, ora 16:59
De la: Bi_anca, la data 2012-09-13 14:08:34De la: 9am251353, la data 2012-09-13 06:37:46De la: Bi_anca, la data 2012-09-12 19:51:06De la: 9am251353, la data 2012-09-12 11:26:54De la: Bi_anca, la data 2012-09-12 02:30:34De la: 9am251353, la data 2012-09-11 17:36:21De la: Bi_anca, la data 2012-09-10 18:21:32De la: 9am251353, la data 2012-09-10 07:51:41De la: Bi_anca, la data 2012-09-09 22:57:28De la: 9am251353, la data 2012-09-09 18:00:25era sa uit partea importanta...
,,Afirmatia asta:
"Dar sunt 100% convins ca nu poate sa-ti dea Realizarea Sinelui tau orice ar fi !"
nu numai ca te impiedica sa te gasesti pe tine, dar o asemenea logica era folosita de catre Inchizitie si poarta in directia opusa regasirii de sine.,,
Regasirea de sine nu este Realizarea Sinelui !
Aflat pe o cale lunga, minimul ar trebui sa parcurgi Bhagavad gita de zeci de ori si apoi poate ai putea vorbi de Realizarea ei.
Dar tu spui ca ar mai fii o cale . Argesanu ! Sunt chiar curios ce-ti raspunde daca-l rogi sa-ti spuna metoda prin care intri in contact cu Spiritul tau ! (nu al altuia )
Nu stiu ce e aia sa intru in contact cu spiritul meu . nu stiu la ce foloseste.
eu am reusit doar sa semiaccesez dosarele akashice, dar nu stiam ce sunt. acum stiu dar nu mai pot sa le accesez......
asta sa fie??!!
pana nu citesti textul postat mai sus din care am extras aici, nu mai discut cu tine !
,,Cand vorbim despre Adevar,trebuie sa stim ca Adevarul este foarte simplu de inteles.
Intai, trebuie sa stiti, faptul ca nu sunteti acest corp, aceasta minte, aceste emotii, aceste sentimente, aceste ganduri, ci sunteti Spiritul pur .
Sunteti Spirit pur si acest lucru tebuie sa vi se intample: sa deveniti Spiritul.,,
,,Deci nu exista nici o sansa ca prin exercitii mentale, sa puteti indeparta toate aceste lucruri.
Dar trebuie sa stiti ca Creatorul vostru a avut grija de Realizarea Sinelui vostru . A facut deja toate aranjamentele in interiorul vostru pt a va de cunoasterea Sinelui. Pana acum nu va-ti cunoscut Sinele .Cunosterea Sinelui este un lucru fundamental !
S-a spus Cunoaste-te pe tine insuti ! Cum? Cum sa ne cunoastem Sinele? Noi nu stim ce avem. Stim despre altii, dar nu stim despre noi insine.Si orice stim despre altii este foarte superficial deasemenea.
Deci in interiorul nostru este plasata, asa cum v-a aratat el, putera lui Kundalini. Este numita Kundal deoarece este rasucita in trei spire si jumatate si este o putere feminina. Ea este mama voastra individuala.Fiecare are o mama individuala si ea a inregistrat totul despre voi, despre greselile voastre, despre ceea ce doriti, care sunt aspiratiile voastre. Aceasta mama a inregistrat totul in interiorul ei. Acum ea doar astapta cea de-a doua nastere. Deoarece ea este propria voastra putere , voi trebuie sa o aveti (aceasta nastere spirituala) .,,
Am citit tot
Cred ca vorbim de acelasi lucru, dar felul in care explica tanti asta ar baga in ceata si pe unul cu 12 creierase electronice atasate la pricepator. Problema ei e ca a studiat chakrele si a omis sa mai citeasca si altceva....rectae cultura occidentala, religioasa si laica. Rezultatul e ca spune un sac de cuvinte fara relevanta... se impiedica in explicatii si e prea incifrata pt. o persoana normala.
Am mai citit texte ca asta si nu am inteles mare lucru.
Dar acum inteleg ce ce nu intelegi tu si asta e mare lucru
ok, eu am citit ce mi-ai zis. acum vizioneaza si tu ce zic eu:
www.youtube.com/watch?v=dWOGZwXK5fY
www.youtube.com/watch?v=EjDBU_3Hf6Q ( si vezi si video-urile din dreapta paginii)
www.youtube.com/watch?v=gAH8KDauA-A&feature=g-vrec
si acum sa revenim la subiectul topicului. iti spun din experienta ca rugaciunile principale, Tatal Nostru si Ave Maria sunt de fapt MANTRE. Eu simt energia aia vibratorie alba cam 2 ore dupa ce zic Rosariul, dar nu in toate zilele, ci doar atunci cand nu incalc niste reguli si doar dupa o suita de rugaciuni zilnice de cel putin 6 zile.
In afara de asta simt cum mi se incarca anahata cu energie atat de intens ca am senzatia ca ma umflu ca un balon si stau sa explodez, dar nu e o senzatie neplacuta, pt. ca e energie incarcata de iubire. Aaaa, uitam...e in forma de sfera de energie alba.
E cam plictisitor ce spun, de asta zic sa te uiti pe link-uri care sunt si mai interesante si mai relevante decat ce am experimentat eu
[/quot
probabil glumesti !
mda...glumesc. si mai inainte am mintit.
probabil ca asta vrei sa auzi.
sa fiu mai clar,
nu sunt intersant de acest gen de experienta ce nu pot fi verificat; nici de trecut sau viitor !
doar Prezentul conteza si devenirea fiintei umane constiente, in acest cadru.
daca crezi ca forumistii sunt interesati de experienta ta, deschide un topic separat.
ar fi inutil.
m-am convins ca nu e cazul sa mai pierd timpul. mai bine las karma fiecaruia sa-si faca cursul.
Daca erai doar putin atenta...dar probabil esti prea prinsa de karma ta (oare cum traduci acest cuvant?!) .
,,Ati ajuns la constiinta umana si v-am spus deja care este mostenirea noastra (KARMA). Nu are rost sa-i condamnam pe oameni, pe ceilalati sau pe noi insine.De vina este mostenirea pe care o aveti.
Si aceasta mostenire pe care o aveti creeaza probleme, creeaza probleme intergii lumi. Asa ca acum trbuie sa deveniti o personalitate absolut spirituala, o fiinta, ati putea-o numi, super umana.
Cand Kundalini se ridica va da atatea puteri (spirituale) !,,
nu te mai chinui sa-mi explici ceva ce nu ai experimentat, nu ai idee ce e si nici macar nu vrei sa afli.
repeti un sac de concepte spuse de altii pe care nu le intelegi. esti toba de teorie pe care nu numai ca nu ai idee cum se pune in practica, dar nu ai nici macar intentia sa inveti.
ma abtin de la alte comentarii, pt. ca am intalnit si intelectuali care nu sunt limitati de cunostiintele dobandite.....
ha..ha..ha! daca nu-mi place ce gatesti tu insemna ca nu mananc deloc ?!
YOGA este bazata pe experiment iar eu nu sunt intelectual .
O adevarata placere discutia cu tine...doar ca este, cum spunea un tovaras, neproductiva !
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
Bi_anca
1554 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 13 Septembrie 2012, ora 17:29
De la: 9am251353, la data 2012-09-13 16:59:05De la: Bi_anca, la data 2012-09-13 14:08:34De la: 9am251353, la data 2012-09-13 06:37:46De la: Bi_anca, la data 2012-09-12 19:51:06De la: 9am251353, la data 2012-09-12 11:26:54De la: Bi_anca, la data 2012-09-12 02:30:34De la: 9am251353, la data 2012-09-11 17:36:21De la: Bi_anca, la data 2012-09-10 18:21:32De la: 9am251353, la data 2012-09-10 07:51:41De la: Bi_anca, la data 2012-09-09 22:57:28De la: 9am251353, la data 2012-09-09 18:00:25era sa uit partea importanta...
,,Afirmatia asta:
"Dar sunt 100% convins ca nu poate sa-ti dea Realizarea Sinelui tau orice ar fi !"
nu numai ca te impiedica sa te gasesti pe tine, dar o asemenea logica era folosita de catre Inchizitie si poarta in directia opusa regasirii de sine.,,
Regasirea de sine nu este Realizarea Sinelui !
Aflat pe o cale lunga, minimul ar trebui sa parcurgi Bhagavad gita de zeci de ori si apoi poate ai putea vorbi de Realizarea ei.
Dar tu spui ca ar mai fii o cale . Argesanu ! Sunt chiar curios ce-ti raspunde daca-l rogi sa-ti spuna metoda prin care intri in contact cu Spiritul tau ! (nu al altuia )
Nu stiu ce e aia sa intru in contact cu spiritul meu . nu stiu la ce foloseste.
eu am reusit doar sa semiaccesez dosarele akashice, dar nu stiam ce sunt. acum stiu dar nu mai pot sa le accesez......
asta sa fie??!!
pana nu citesti textul postat mai sus din care am extras aici, nu mai discut cu tine !
,,Cand vorbim despre Adevar,trebuie sa stim ca Adevarul este foarte simplu de inteles.
Intai, trebuie sa stiti, faptul ca nu sunteti acest corp, aceasta minte, aceste emotii, aceste sentimente, aceste ganduri, ci sunteti Spiritul pur .
Sunteti Spirit pur si acest lucru tebuie sa vi se intample: sa deveniti Spiritul.,,
,,Deci nu exista nici o sansa ca prin exercitii mentale, sa puteti indeparta toate aceste lucruri.
Dar trebuie sa stiti ca Creatorul vostru a avut grija de Realizarea Sinelui vostru . A facut deja toate aranjamentele in interiorul vostru pt a va de cunoasterea Sinelui. Pana acum nu va-ti cunoscut Sinele .Cunosterea Sinelui este un lucru fundamental !
S-a spus Cunoaste-te pe tine insuti ! Cum? Cum sa ne cunoastem Sinele? Noi nu stim ce avem. Stim despre altii, dar nu stim despre noi insine.Si orice stim despre altii este foarte superficial deasemenea.
Deci in interiorul nostru este plasata, asa cum v-a aratat el, putera lui Kundalini. Este numita Kundal deoarece este rasucita in trei spire si jumatate si este o putere feminina. Ea este mama voastra individuala.Fiecare are o mama individuala si ea a inregistrat totul despre voi, despre greselile voastre, despre ceea ce doriti, care sunt aspiratiile voastre. Aceasta mama a inregistrat totul in interiorul ei. Acum ea doar astapta cea de-a doua nastere. Deoarece ea este propria voastra putere , voi trebuie sa o aveti (aceasta nastere spirituala) .,,
Am citit tot
Cred ca vorbim de acelasi lucru, dar felul in care explica tanti asta ar baga in ceata si pe unul cu 12 creierase electronice atasate la pricepator. Problema ei e ca a studiat chakrele si a omis sa mai citeasca si altceva....rectae cultura occidentala, religioasa si laica. Rezultatul e ca spune un sac de cuvinte fara relevanta... se impiedica in explicatii si e prea incifrata pt. o persoana normala.
Am mai citit texte ca asta si nu am inteles mare lucru.
Dar acum inteleg ce ce nu intelegi tu si asta e mare lucru
ok, eu am citit ce mi-ai zis. acum vizioneaza si tu ce zic eu:
www.youtube.com/watch?v=dWOGZwXK5fY
www.youtube.com/watch?v=EjDBU_3Hf6Q ( si vezi si video-urile din dreapta paginii)
www.youtube.com/watch?v=gAH8KDauA-A&feature=g-vrec
si acum sa revenim la subiectul topicului. iti spun din experienta ca rugaciunile principale, Tatal Nostru si Ave Maria sunt de fapt MANTRE. Eu simt energia aia vibratorie alba cam 2 ore dupa ce zic Rosariul, dar nu in toate zilele, ci doar atunci cand nu incalc niste reguli si doar dupa o suita de rugaciuni zilnice de cel putin 6 zile.
In afara de asta simt cum mi se incarca anahata cu energie atat de intens ca am senzatia ca ma umflu ca un balon si stau sa explodez, dar nu e o senzatie neplacuta, pt. ca e energie incarcata de iubire. Aaaa, uitam...e in forma de sfera de energie alba.
E cam plictisitor ce spun, de asta zic sa te uiti pe link-uri care sunt si mai interesante si mai relevante decat ce am experimentat eu
[/quot
probabil glumesti !
mda...glumesc. si mai inainte am mintit.
probabil ca asta vrei sa auzi.
sa fiu mai clar,
nu sunt intersant de acest gen de experienta ce nu pot fi verificat; nici de trecut sau viitor !
doar Prezentul conteza si devenirea fiintei umane constiente, in acest cadru.
daca crezi ca forumistii sunt interesati de experienta ta, deschide un topic separat.
ar fi inutil.
m-am convins ca nu e cazul sa mai pierd timpul. mai bine las karma fiecaruia sa-si faca cursul.
Daca erai doar putin atenta...dar probabil esti prea prinsa de karma ta (oare cum traduci acest cuvant?!) .
,,Ati ajuns la constiinta umana si v-am spus deja care este mostenirea noastra (KARMA). Nu are rost sa-i condamnam pe oameni, pe ceilalati sau pe noi insine.De vina este mostenirea pe care o aveti.
Si aceasta mostenire pe care o aveti creeaza probleme, creeaza probleme intergii lumi. Asa ca acum trbuie sa deveniti o personalitate absolut spirituala, o fiinta, ati putea-o numi, super umana.
Cand Kundalini se ridica va da atatea puteri (spirituale) !,,
nu te mai chinui sa-mi explici ceva ce nu ai experimentat, nu ai idee ce e si nici macar nu vrei sa afli.
repeti un sac de concepte spuse de altii pe care nu le intelegi. esti toba de teorie pe care nu numai ca nu ai idee cum se pune in practica, dar nu ai nici macar intentia sa inveti.
ma abtin de la alte comentarii, pt. ca am intalnit si intelectuali care nu sunt limitati de cunostiintele dobandite.....
ha..ha..ha! daca nu-mi place ce gatesti tu insemna ca nu mananc deloc ?!
YOGA este bazata pe experiment iar eu nu sunt intelectual .
O adevarata placere discutia cu tine...doar ca este, cum spunea un tovaras, neproductiva !
stiam ca nu esti intelectual. se vede.
oricum, stiu cine esti .
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2013, ora 23:50
De la: Ingrid, la data 2010-12-30 06:16:37De la: nastasemihail, la data 2010-12-30 06:10:18Daca ai oglinzi in camera e bine?
Da, oglinzile sunt bune...tu nu stii de feng shui? sunt uimita, ti se potriveste foarte bine ca fel de a fi...sunt sigura ca intuitiv aplici..mai ales ca esti fecioara, deci maniac cu ordinea si curatenia. Asta e foarte important.
Aha, deci de aia, intorc tot ce vine spre mine. De la oglinzi mi se trage.
E plina casa de oglinzi.
zsa pot intretine casa f usor.
Cind fac curatenie, luceste tot.
Miroase a curat ca intr-un spital.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2013, ora 23:55
De la: Ingrid, la data 2010-12-30 06:10:35De la: nastasemihail, la data 2010-12-30 06:06:26La piamida daca pui mina in virf, simtim un curent de aer sau energie, asa de puternic e.
Ce piramida? am o piramida de cristal...n-am remarcat.
Eu am facut o piramida de cam 30 cm, la care simteam in virf un curent puternic, nu stiu de ce.
In podul palmei.
Dupa citeva luni nu mai simteam.
Au simtit si altii.
Era din carton perfect neted.
Am facut mai multe categorii de experiente cu piramida, pina m-am lamurit ce efecte sint acolo.
Exista un efect extrem de puternic dar incepe dupa mai multe zile. Depinde de persoana.
Se numeste exacerbarea starilor de meditatie de tip yoghinic.
Nu recomand celor ce nu au treaba cu astfel de experiente.
eu am fost curios si am vazut efectele dar numai timp de 4 luni.
Apoi am incetat complet.
Pastreaza alimentele dar numai in centru e efectul, destul de concentrat.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2013, ora 23:57
De la: 9am077225, la data 2010-02-24 19:27:42,,Adica tu, 9am077225 vrei sa spui ca numai unele persoane sau numai pe unele aparate foto pot apare aure? Tocmai o astfel de cale nu vreau sa o urmez. Toti avem aure si emanatii de energie. Si captari de energie. Doar stii f bine asta. ,,
nu am spus asta ...toata lumea are o aura ,normal!
si nu despre aura este vorba pe topicul acesta ...
este vorba despre o anumita persoana ce emite vibratii specifice (sunt descrise ca un suflu racoros permanent ) ce poate fii simtit.
s-a constatat ca acele vibratii apar chiar si numai in prezenta fotografiei acelei persoane si pot fii simtite cam de oricine doreste chiar daca fotografia este neclara (adica miscata...are o aura...sau alte lumini si culori nedefinite clar ).
aceste vibratii doresc sa faca obiectul discutiei pe acest topic....normal ca ar trebui si verificat asta...adica simtite acele vibratii printr-un experiment cel gasiti pe net .
fara a simti acele vibratii...nu exista nimic nou !
Sint valabile ptr toti oamenii aceste fenomene.
Atit doar ca unii vor sa le vada altii nu.
|
9am_2802
17 mesaje
|
Postat pe: 21 Octombrie 2013, ora 18:42
|