back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Stiinta mileniului iii .constiinta vibratorie .

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2011, ora 15:17

De la: nastasemihail, la data 2011-11-07 05:11:41Cu un goauld inghitit, se rezolva problema sinelui, sau eului.

ce-i asta un "goauld "? ma trimiti cumva la 'stargate " ?

Raporteaza abuz de limbaj
frei_herr

72 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2011, ora 02:13

La ... buni ani si multa, multa sanatate tuturor celor "vizatzi" de Sf. Mihail si Gavrila!... Si, evident, si mie!...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2011, ora 09:39

De la: frei_herr, la data 2011-11-08 02:13:02 La ... buni ani si multa, multa sanatate tuturor celor "vizatzi" de Sf. Mihail si Gavrila!... Si, evident, si mie!...

multumesc si eu, dat fiindca ma simtesc vizata !
ce faci, ai abandonat topicul cu "responsabilitatea la romani ", tocmai acum cind "lucrarea" lui geoana pare sa dea peste cap toata scena politica ? ia sa ma duc sa vad....

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2011, ora 18:50

De la: Ingrid, la data 2011-11-07 07:49:14
De la: nastasemihail, la data 2011-11-07 05:11:41Cu un goauld inghitit, se rezolva problema sinelui, sau eului.
Pentru multi merge si cu o tuica!

De la tuica la palinca,este, una-i superioara si una inferioara!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Noiembrie 2011, ora 19:14

De la: Tramp, la data 2011-11-08 18:50:29

Cunoastem

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 9 Noiembrie 2011, ora 09:08

De la: Ingrid, la data 2011-11-08 19:14:11

Cunoastem

zici!

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2011, ora 12:42

De la: Tramp, la data 2011-11-09 09:08:05

Cunoastem

zici!

si se traieste si bine !

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2012, ora 20:52

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2012, ora 12:23

De la: YS, la data 2011-11-13 12:42:39

Cunoastem

zici!

si se traieste si bine !

Daca incepi cu o sunca naturala ,de la tine din ograda si cu o branza proaspata si buna,de pe langa a ta stana,insotita de o ceapa ,dulce si aromata din a ta vatra.....................toate sunt ecologic facute!

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2012, ora 21:56

De la: Tramp, la data 2012-04-17 12:23:28
De la: YS, la data 2011-11-13 12:42:39

Cunoastem

zici!

si se traieste si bine !

Daca incepi cu o sunca naturala ,de la tine din ograda si cu o branza proaspata si buna,de pe langa a ta stana,insotita de o ceapa ,dulce si aromata din a ta vatra.....................toate sunt ecologic facute!

constiinta asta mai exista la romani...dar cunostinta a cam disparut.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2012, ora 14:07

Constiinta Univesala/ Investigatiile Campului Sursa-David Wilcock

www.youtube.com/watch?v=w5o-xF-8mRg

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2012, ora 17:51

elementul APA

www.youtube.com/watch?v=TurpY2sWJbA

,,In Sfanta Scriptura apa este mult mai mult decat o substanta fizica.
Este un anumit concept.
Iar acel concept este legat foarte special de ideea de viata,,

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2012, ora 12:23

Higgs field

www.youtube.com/watch?v=9o5mc7YoJQA

Eu nu cred ca stiinta poate gasi,,particula lui Dumnezeu,, inainte de a defini ce este Dumnezeu.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2012, ora 14:26

Da, a fost confirmata.
Acum mai trebuie vazut daca are masa.
Particula da masa materiei. E la baza materiei.
dar e posibil, ea sa nu aiba masa. Si atunci masa e altceva...o stare a energiei.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2012, ora 19:03

De la: nastasemihail, la data 2012-07-09 14:26:36Da, a fost confirmata.
Acum mai trebuie vazut daca are masa.
Particula da masa materiei. E la baza materiei.
dar e posibil, ea sa nu aiba masa. Si atunci masa e altceva...o stare a energiei.

Dupa cate am inteles eu, in prezent fizica quntica are cateva ecuatii ce au fost putin ajustate sa dea ca la carte.
Asa ca se cauta veriga lipasa din model...si unii spun ca ar fii bosonul Higgs.

Dar exist si altii ce sustin teoria Vidului -vacumm, insa nu prea pot sa o demonstreze.
Teoria Vidului spune cum ca energia exista intr-o dimensiune (vid) si materia in alta dimensiune iar NH
a dezvoltat modelul geometric preluat din sistemele yoga pentru a explica translatia de la energie la materie si invers.
In aceste modele, energia exista pe o axa centrala in miscare conectata la Vidul Universal, iar in juriul axei se formeza materia-masa, datorita indepartari energiei de axa si solidificari prin racire.
In fapt modelul este cel prezent peste tot in Universul vizibil.
Stiinta ar trebui sa studieze elementele si proprietatiile lor in mod separat ... Apa este un element diferit de Foc..Lumina, ca manifestare.
Tocmai acesta a fost intrebarea ce a generat ,,descoperirea,,bosnilor.
De ce protonii au masa de repaus si fotoni nu au?
Ca si cum ai intreba de ce daca apa se poate pastra intr-un vas nu se pastreza si focul?
Explicatia mea ar fi ca Focul, Lumina a fost primul element generat din Vid si este mai apropiat de axa deci de natura energetica a Vidului, in timp ce celelalte sunt intr-un plan mai indeparata si deci cu o Inertie mai mare.

In fine...sunt doar speculatii dar ideea este ca eu nu cred in modelul Higgs.

www.youtube.com/watch?v=twq8NY2kb-0

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2012, ora 15:35

Parerea mea ca la CERN sint oameni mult mai destupati la minte, sa caute doar ceva ce teoriile spun ca ar fi.
Ei vor sa caute surse de energie noi, si in special modalitati de deplasare in cosmos. Prin gasirea si spargerea legitatilor fizicii, ce tin in loc practic tot.
La viteza luminii masa dispare. Ar fi ceva intuit. Dar in acel moment.
Deja vit luminii este gasita ca fiind gresita, este mai mare cu 18 m/s.
Au scapat informatia, Dar se stia de 3 ani asta. de la inceputul experimentelor.
Culmea un romin a spus asta cu peste 25 de ani in urma.
Cei ce au aflat fac misto la greu de asta. Cu toate ca datarea este clara. Anterioara experimentelor.
Dupa ce 3 ani, le-a iesit vit luminii cu 18 m/s mai mare, acum neaga.
Fiindca implicatiile sint prea mari, si da peste cap toata cunoasterea.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2012, ora 07:51

De la: nastasemihail, la data 2012-07-12 15:35:10Parerea mea ca la CERN sint oameni mult mai destupati la minte, sa caute doar ceva ce teoriile spun ca ar fi.
Ei vor sa caute surse de energie noi, si in special modalitati de deplasare in cosmos. Prin gasirea si spargerea legitatilor fizicii, ce tin in loc practic tot.
La viteza luminii masa dispare. Ar fi ceva intuit. Dar in acel moment.
Deja vit luminii este gasita ca fiind gresita, este mai mare cu 18 m/s.
Au scapat informatia, Dar se stia de 3 ani asta. de la inceputul experimentelor.
Culmea un romin a spus asta cu peste 25 de ani in urma.
Cei ce au aflat fac misto la greu de asta. Cu toate ca datarea este clara. Anterioara experimentelor.
Dupa ce 3 ani, le-a iesit vit luminii cu 18 m/s mai mare, acum neaga.
Fiindca implicatiile sint prea mari, si da peste cap toata cunoasterea.

si eu cred ca CERN cauta cu totul altceva decat ce publica.
sunt investitii mult prea mari acolo pentru a cauta doar confirmari ale unor modele teoretice.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2012, ora 14:03

o parere crestina despre descoperirea CERN,
www.youtube.com/watch?v=X4lJxV3ZtH4&feature=g-vrec

Asa cum stim bine ,stiinta este amorala si nu poate vedea dincolo de perdeaua materiala.

In toate scripturile, exista o geneza unde se afirma ca inainte de big-bang, a exista o manifestare imateriala ce genereaza si sustine materialitatea.

,,La inceput a fost ,,Cuvantul,,...in religia crestina .
In hinduism prima manifestare a fost sunetul OM (sau AUM), suportul intregului Univers.

Energia AUM devine AMIN prin EVOLUTIE si Isus este cel ce ,,intrupeza,,/manifesta perfect aceasta energie pura de la inceputul manifestarii ei pana la apogeul evolutiei ei.
Aceasta este explicatia afirmatiei lui Isus:
Eu sunt Alfa si Omega;Eu sunt Inceputul si Sfarsitul !
Faptul ca El putea ,,merge pe ape,, arata cum ca corpul lui era foarte diferit de al nostru (construit din esenta pura elementelor) iar prin Reanvierea lui, a demonstrat existenta transcedentala si imateriala a fiintei numita Spirit, ce nu dispare niciodata .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 15:05

Isus era la fel ca si ceilalti oameni. Nu era mai deosebit, decit prin cunoastere.
Oricum pe mine m-ai pierdut cind aduci vorba de astea, fiindca eu am conceptii care nu le suporta multi.
Si nu pot fi convins de altceva.

Amin este un cuvint de sfirsit.
Aum este un cuvint ce are de inceput si este chiar ....OM....
Deci AUM si AMIN sint diferite.

Faptul ca el mergea pe apa, arata ca el se transformase. Era dublul lui energetic.
Nu inainte ci dupa.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 18:09

De la: nastasemihail, la data 2012-07-16 15:05:04Isus era la fel ca si ceilalti oameni. Nu era mai deosebit, decit prin cunoastere.
Oricum pe mine m-ai pierdut cind aduci vorba de astea, fiindca eu am conceptii care nu le suporta multi.

Faptul ca el mergea pe apa, arata ca el se transformase. Era dublul lui energetic.
Nu inainte ci dupa.

domnule Mihai,
ce sudiezi tu este una iar Adevarul exista prin el insasi fara a fi tulburat de nimic.
asa exista si Isus !

acum despe OM...AUM...AMIN
daca spiritualitatea reala nu este atinsa acestea sunt doar cuvinte....ca si rugaciunea Tatal Nostru.
dar atunci cand atentia umana atinge Spiritul ( Realizarea Sinelui) aceste cuvinte devin mantre.
adica vibratia lor devine cheia cu care se dechid diferite porti spirituale si depinde de fiecare cat de profund poate inainta cu ajutorul lor.
putem sa mai spunem ca cuvantul prinde astfel viata !
,,la Inceput a fost Cuvantul si Cuvantul era Dumnezeu iar Dumnezeu era Cuvantul,,

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2012, ora 01:15

De la: 9am251353, la data 2012-07-16 18:09:27
De la: nastasemihail, la data 2012-07-16 15:05:04Isus era la fel ca si ceilalti oameni. Nu era mai deosebit, decit prin cunoastere.

Nu inainte ci dupa.

domnule Mihai,
ce sudiezi tu este una iar Adevarul exista prin el insasi fara a fi tulburat de nimic.
asa exista si Isus !

daca spiritualitatea reala nu este atinsa acestea sunt doar cuvinte....ca si rugaciunea Tatal Nostru.
dar atunci cand atentia umana atinge Spiritul ( Realizarea Sinelui) aceste cuvinte devin mantre.
adica vibratia lor devine cheia cu care se dechid diferite porti spirituale si depinde de fiecare cat de profund poate inainta cu ajutorul lor.
,,la Inceput a fost Cuvantul si Cuvantul era Dumnezeu iar Dumnezeu era Cuvantul,,

Adica tu ai accesat adevarul; si altii nu.
Uite eu vreau si stiu ca amin inseamna ceva legat de sfirsit si nu accept alta explicatie. Si ptr mine asta e adevarul in privinta acelui cuvint. Si nu-mi baga pe git alta explicatie. Fiindca eu asta accept.
Aum este ....OM.
Cind cineva imi spune de acel cuvint imi spune de....sfirsit. Si nu prea rezoneaza cu modul meu de a fi si a gindi.
Si in general discutiile duse pe teme de religie nu le suport fiindca religiile au modificat adevarurile in asa fel incit le-au adus la partea cu....sfirsitul. Ca dovada ca spui ca OM are aceeasi semnificatie cu SFIRSITUL.
NU ARE.

Omul este universul intreg. Si cind spun asta ma refer la ceva concret. Omul in intregul lui.
Nicidecum omul nu este...sfirsitul.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2012, ora 18:24

De la: nastasemihail, la data 2012-07-18 01:15:07
De la: 9am251353, la data 2012-07-16 18:09:27

Nu inainte ci dupa.

domnule Mihai,
asa exista si Isus !

Adica tu ai accesat adevarul; si altii nu.
Uite eu vreau si stiu ca amin inseamna ceva legat de sfirsit si nu accept alta explicatie. Si ptr mine asta e adevarul in privinta acelui cuvint. Si nu-mi baga pe git alta explicatie. Fiindca eu asta accept.
Aum este ....OM.
Cind cineva imi spune de acel cuvint imi spune de....sfirsit. Si nu prea rezoneaza cu modul meu de a fi si a gindi.
Si in general discutiile duse pe teme de religie nu le suport fiindca religiile au modificat adevarurile in asa fel incit le-au adus la partea cu....sfirsitul. Ca dovada ca spui ca OM are aceeasi semnificatie cu SFIRSITUL.
NU ARE.

Omul este universul intreg. Si cind spun asta ma refer la ceva concret. Omul in intregul lui.
Nicidecum omul nu este...sfirsitul.

nimeni poate fi fortat sa cunosca adevarul !
mantra OM nu cuvantul OM ! nu are nici o legatura mantra OM cu cuvantul om.
Sahaj Yoga insemna Uniune Spontan-naturala iar sistemul functioneza prin capacitatea fiecarui individ.

Cred ca ai inteles gresit ceva..mai explic o data .
Mantra AUM prima manifestarea in Univers a energiei intiale ...practic a trei energii initiale, se transforma prin evolutie in OM (A -dorinta;U-actiunea, devin una si sunetul creat este O)
iar in forma ei de evolutie finala devine AMIN.
De ce forma finala ?
Deoarece evolutia dincolo de AMIN este doar Tacere !

“Adevarata tacere inseamna intr-adevar a merge adanc in tine insuti catre acel loc unde nu se intampla nimic, unde transcenzi timpul si spatiul. Te duci intr-o dimensiune noua a neantului. Acolo este locul unde se gaseste toata puterea. Aceea este casa voastra reala. Acela este locul caruia intr-adevar ii apartineti, in Tacere adanca nu exista bine si rau, nimeni nu incearca sa obtina ceva. Doar a exista, pura existenta… Tacerea este ultima realitate.”

Robert Adams

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2012, ora 03:29

Topicul asta e varza. Mai degraba ghiveci.... Istoria religiilor, amestecata cu filosofie , plus un pic de pseudo stiinta si crampeie de experimente care te baga in ceata...sau in balamuc, in functie de caz.
Ma uimeste ca informatiile astea le da chiar un profesor......toba de teorie , dar cam repetent la capitolul practica. In fine...

Explicatie e la indemana oricui si consta in titlu: constiinta vibratorie. Simplu, ai constiinta ai parte, si nu AI CARTE AI PARTE.

Cred ca un bun profesor, il loc sa se lanseze in polemici sau valutari nelalocul lor, ar fi mai indicat sa zica : FACETI CE FAC EU!
Problema e ca habar nu are nici el ce....

Asa ca o sa va spun ce am facut eu. Fiti buni si darnici, mai ales cu persoanele in dificultate. Faceti voluntariat si rugati-va in fiecare zi pt. iertarea pacatelor voastre si ale celorlalti, amici sau dusmani. Spuneti Tatal Nostru si orice alta rugaciune potrivita nevoilor pe care le aveti. Confesati-va si incercati sa respectati cele 10 porunci....Iertati si fiti umili (sau macar incercati ).

Daca aveti constiinta curata, dupa cam 3 saptamani o sa vedeti primele semne. In cele mai rele cazuri cam dupa 18 luni . Dar trebuie sa doriti asta din pprofundul sufletului, nu fortat. Cereti insistent sa vi se arate semne, care in general sunt coincidente inexplicabile. Dar exista si semne dddistincte, miraculoase, cum ar fi parfum de flori, de trandafiri sau de lavanda, cand se manifesta Fecioara Maria, sau parfum de crini in cazul Sfantului Anton.

Precizez ca eu nu calcam prin biserica ani la rand si nici acum nu ma duc des, dar dupa ce ma rog simt un fel de lumina alba ca o energie care vibreaza si dupa 2 ore dupa ce am terminat sa ma rog.
Asa am inteles semnificatia zicalei CREDE SI NU CERCETA.

De asta persoane umile si cam sarace cu duhul devin sfinte, iar persoanele inteligente tin mortis sa despice firul in 4. Asa ca nu le mai ramane timp si pt altceva.
Cheia este IUBIREA. Iubeste pe aproapele tau mai mult decat pe tine insuti. E tot ce trebuie sa stii ca sa incepti sa simti grauntele divin care e in fiecare din noi. Sfantul Graal...Duhul Sfant. IL AVEM TOTI.

Cat priveste OZN-urile, , profesorasul nostru nu vede padurea de copaci. Sistemul lor de propulsie e pe YOU-TUBE de ani buni. Dar comenzile sunt bionice, iar umanii au creierul cam mic ca sa le poata opera......Iar experimentul ala cu magneti e perimat. Vezi experimentul Philadelphia, care foloseste teleportatia, fara sa se mai intereseze de levitatie sau de viteze.

Cartea asta e GRELE pt. unii, care percep informatiile, privind prin gaura cheii, in consecinta, nu au un orizont de vedere , ci doar un PUNCT.

PS: pt. nenea tanti profesor. Ia mataluta niste fizica mecanica si quantica, pune niste istorie antica si preantica, un sac mai mare cu biblie si kabala, un pic de NWO (templari, iluminati si masoni), un pic de politica, solciologie si ocultism, apoi le bagi frumos in mixer si iti bei un paharut dimineata pe inima goala cam 30 de ani. Dupa ce faci asta, mai discutam de...vibratii si implicatiile lor socioculturale.

Dar mai bine o intrebi direct pe Gabigabi, ca ea stie ce vreau sa zic.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2012, ora 07:07

De la: Bi_anca, la data 2012-09-03 03:29:27Topicul asta e varza. Mai degraba ghiveci.... Istoria religiilor, amestecata cu filosofie , plus un pic de pseudo stiinta si crampeie de experimente care te baga in ceata...sau in balamuc, in functie de caz.
Ma uimeste ca informatiile astea le da chiar un profesor......toba de teorie , dar cam repetent la capitolul practica. In fine...

Explicatie e la indemana oricui si consta in titlu: constiinta vibratorie. Simplu, ai constiinta ai parte, si nu AI CARTE AI PARTE.

Cred ca un bun profesor, il loc sa se lanseze in polemici sau valutari nelalocul lor, ar fi mai indicat sa zica : FACETI CE FAC EU!
Problema e ca habar nu are nici el ce....

Asa ca o sa va spun ce am facut eu. Fiti buni si darnici, mai ales cu persoanele in dificultate. Faceti voluntariat si rugati-va in fiecare zi pt. iertarea pacatelor voastre si ale celorlalti, amici sau dusmani. Spuneti Tatal Nostru si orice alta rugaciune potrivita nevoilor pe care le aveti. Confesati-va si incercati sa respectati cele 10 porunci....Iertati si fiti umili (sau macar incercati ).

Daca aveti constiinta curata, dupa cam 3 saptamani o sa vedeti primele semne. In cele mai rele cazuri cam dupa 18 luni . Dar trebuie sa doriti asta din pprofundul sufletului, nu fortat. Cereti insistent sa vi se arate semne, care in general sunt coincidente inexplicabile. Dar exista si semne dddistincte, miraculoase, cum ar fi parfum de flori, de trandafiri sau de lavanda, cand se manifesta Fecioara Maria, sau parfum de crini in cazul Sfantului Anton.

Precizez ca eu nu calcam prin biserica ani la rand si nici acum nu ma duc des, dar dupa ce ma rog simt un fel de lumina alba ca o energie care vibreaza si dupa 2 ore dupa ce am terminat sa ma rog.
Asa am inteles semnificatia zicalei CREDE SI NU CERCETA.

De asta persoane umile si cam sarace cu duhul devin sfinte, iar persoanele inteligente tin mortis sa despice firul in 4. Asa ca nu le mai ramane timp si pt altceva.
Cheia este IUBIREA. Iubeste pe aproapele tau mai mult decat pe tine insuti. E tot ce trebuie sa stii ca sa incepti sa simti grauntele divin care e in fiecare din noi. Sfantul Graal...Duhul Sfant. IL AVEM TOTI.

Cat priveste OZN-urile, , profesorasul nostru nu vede padurea de copaci. Sistemul lor de propulsie e pe YOU-TUBE de ani buni. Dar comenzile sunt bionice, iar umanii au creierul cam mic ca sa le poata opera......Iar experimentul ala cu magneti e perimat. Vezi experimentul Philadelphia, care foloseste teleportatia, fara sa se mai intereseze de levitatie sau de viteze.

Cartea asta e GRELE pt. unii, care percep informatiile, privind prin gaura cheii, in consecinta, nu au un orizont de vedere , ci doar un PUNCT.

PS: pt. nenea tanti profesor. Ia mataluta niste fizica mecanica si quantica, pune niste istorie antica si preantica, un sac mai mare cu biblie si kabala, un pic de NWO (templari, iluminati si masoni), un pic de politica, solciologie si ocultism, apoi le bagi frumos in mixer si iti bei un paharut dimineata pe inima goala cam 30 de ani. Dupa ce faci asta, mai discutam de...vibratii si implicatiile lor socioculturale.

Dar mai bine o intrebi direct pe Gabigabi, ca ea stie ce vreau sa zic.

Daca te referi la mine, cred ca o pui de un scandal serios....repetento la bun simt.

daca te referi la oricine altcineva, sa fii santoasa cu remarcile tale, nu ma intererseaza....scandalagioaico.
Cind intri cu orice comentariu referitor la oricine, numai venin versi.
Tu si religia, mai bine.....cauta-ti altceva de comentat.
Topicul nu e de religie.
Si in general, oricine poate comenta ce doreste, nu se simte nevoia sa vii tu sa reglezi cuvintele oamenilor, sa dai tu aprobari ce sa spuna. Mai ales cind discutiile sint intre alte persoane decit cea cu....veninul, sau comentarii fara discutie. Este o elementara regula, ca nu intereseaza pe altii decit citit, daca vor.
Iar discutia era intre 2 persoane, si nu intre tine si nici una din cele 2, sa vii tu sa dai cu barda in discutie....doamna sau domnule, ca nu e clar ce esti.

In privinta datului de sfaturi....obligatorii, nu te intrece nimeni.

Daca nu vorbeai atit de caustic, nu-ti raspundeam asa. Tu generezi discutii la modul asta.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2012, ora 07:09

In privinta ozn-urilor, am spus si eu prin cele nspemii de comentarii, ca e posibil sa fie conduse prin comenzi mentale si influentare energetica. Nu vii cu ceva in plus.
Cauta prin comentarii

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2012, ora 07:22

In privinta datului de lectii, nu cred ca e cineva mai dornic sa dea lectii, decit tine, userul cu figura de femeie, dar care nu prea e clar ce...
De cite ori intri si pe oriunde, intri cu scandal.
Cred ca ai o problema ce tine de bun simt.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2012, ora 11:55

De la: nastasemihail, la data 2012-09-03 07:22:06In privinta datului de lectii, nu cred ca e cineva mai dornic sa dea lectii, decit tine, userul cu figura de femeie, dar care nu prea e clar ce...

Ce-mi amintesc eu de 2anca este o postare in care sustinea cum ca intr-un oras din Italia oamenii si masinile leviteaza!
Iar chestia cu reteta de rugaciuni a copiat-o de pe net....tot circula printre cei ce se autosalveza.
Oricum, in cazul ei este nevoie de ere cu asa o reteta !

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2012, ora 13:14

De la: 9am251353, la data 2012-09-03 11:55:49
De la: nastasemihail, la data 2012-09-03 07:22:06In privinta datului de lectii, nu cred ca e cineva mai dornic sa dea lectii, decit tine, userul cu figura de femeie, dar care nu prea e clar ce...

Ce-mi amintesc eu de 2anca este o postare in care sustinea cum ca intr-un oras din Italia oamenii si masinile leviteaza!
Iar chestia cu reteta de rugaciuni a copiat-o de pe net....tot circula printre cei ce se autosalveza.

Te asigur ca nu am postat nimic de genul asta. Dealtfel chiar te rog sa demonstrezi ce afirmi.....

PS: habar n-am cine esti si nu faceam referiri la tine. Si nici la zeul zeilor mai sus de tine.

cat despre insulte, e totul ok. cand lipsesc argumentele, le ramane o unica solutie. precizez ca pana acum s-au simtit deranjati de afirmatiile mele doar persoane frustrate, doborate de probleme, care sunt incapabili sa explice nimic lor insasi...si de care imi e sincer, mila. Majoritatea sunt persoane corecte care au suferit injustitii mult timp.

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2012, ora 13:28

n-am copiat de pe net nimic. exact contrariul: cand nu reuseam sa gasesc explicatii la ce mi se intampla, am intrat pe net si am inceput sa citesc.

iti raspund la ce intrebare doresti, atat cat am inteles si eu. am multe nedumeriri si perplexitatea principala este ca biserica si autoritatile clericale impiedica apropierea crestinilor de Dumnezeu, in loc sa o stimuleze. am dovezi concrete.

am incercat sa ma consult cu gabigabi, care e o persoana de la care am invatat mult. am constat ca mesajele imi sunt citite sau/si sterse asa ca am renuntat. deltfel zicea cineva , undeva, ca cine are urechi de auzit sa auda, iar cine are ochi de vazut sa vada. eu mi-am facut datoria pt. toti voi......nu pot sa salvez pe nimeni cu forta.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2012, ora 15:32

De la: Bi_anca, la data 2012-09-03 13:28:52

n-am copiat de pe net nimic. exact contrariul: cand nu reuseam sa gasesc explicatii la ce mi se intampla, am intrat pe net si am inceput sa citesc.

iti raspund la ce intrebare doresti, atat cat am inteles si eu. am multe nedumeriri si perplexitatea principala este ca biserica si autoritatile clericale impiedica apropierea crestinilor de Dumnezeu, in loc sa o stimuleze. am dovezi concrete.

am incercat sa ma consult cu gabigabi, care e o persoana de la care am invatat mult. am constat ca mesajele imi sunt citite sau/si sterse asa ca am renuntat. deltfel zicea cineva , undeva, ca cine are urechi de auzit sa auda, iar cine are ochi de vazut sa vada. eu mi-am facut datoria pt. toti voi......nu pot sa salvez pe nimeni cu forta.

Cunoastem discursul !
Cat despre postare nu stau eu sa caut asa ceva prin stufarisul de Incredibil.

Un raspuns de la dom profesor,
“Unless and until you become the Spirit you are not going to stop your seeking, so better become your Spirit, that’s the main thing is. ,,
Greu de tradus dar merita incercat !

Consult cu gabigabi ?!
Am banuiala ca este cu tine insati.

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Stiinta mileniului III .Constiinta vibratorie .
Mergi la: