back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Divertisment :))

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 27 August 2009, ora 23:20

Merge un tanar la un targ de job-uri.
− Ca ce ati dori sa lucrati?
− Ca economist!
− Bine, luati portocala asta si veniti peste 4 zile sa vad ce ati facut cu ea!
Peste 4 zile:
− Sa vedem, ce-ati facut cu portocola?
− Am mancat-o!
− Trebuia s-o taiati in patru, si sa mancati in fiecare zi cate o parte, astfel ati fi economisit! Va mai dau o sansa. Luati marul asta si veniti peste 4 zile!
Peste alte 4 zile:
− Ei, ce-ati facut?
− Am taiat marul in patru si am mancat cate o parte in fiecare zi.
− In plus ar fi trebuit sa semanati semintele, astfel ar fi rasarit alti meri, si ati fi economosit mult mai mult! Acum luati carnatul asta, si sa stiti ca e ultima sansa. Daca ratati, pierdeti postul! Ne reintalnim peste 4 zile!
Trec inca 4 zile:
− Sper sa nu ma fi dezamagit si de data asta! Ia sa vedem!
− Pai intai am jupuit carnatul. Apoi am taiat continutul in patru, si am mancat cate o bucatica in fiecare zi. Din pielita am facut un prezervativ cu care am f...tut-o pe fiica dumneavoastra. Aveti in el laptele, pe care vi l-am adus ca sa faceti un cas!

Raporteaza abuz de limbaj
coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 August 2009, ora 23:39

De la: CAMELYA_, la data 2009-08-27 23:20:22Merge un tanar la un targ de job-uri.

− Ca ce ati dori sa lucrati?

− Ca economist!

− Bine, luati portocala asta si veniti peste 4 zile sa vad ce ati facut cu ea!

Peste 4 zile:

− Sa vedem, ce-ati facut cu portocola?

− Am mancat-o!

− Trebuia s-o taiati in patru, si sa mancati in fiecare zi cate o parte, astfel ati fi economisit! Va mai dau o sansa. Luati marul asta si veniti peste 4 zile!

Peste alte 4 zile:

− Ei, ce-ati facut?

− Am taiat marul in patru si am mancat cate o parte in fiecare zi.

− In plus ar fi trebuit sa semanati semintele, astfel ar fi rasarit alti meri, si ati fi economosit mult mai mult! Acum luati carnatul asta, si sa stiti ca e ultima sansa. Daca ratati, pierdeti postul! Ne reintalnim peste 4 zile!

Trec inca 4 zile:

− Sper sa nu ma fi dezamagit si de data asta! Ia sa vedem!

− Pai intai am jupuit carnatul. Apoi am taiat continutul in patru, si am mancat cate o bucatica in fiecare zi. Din pielita am facut un prezervativ cu care am f...tut-o pe fiica dumneavoastra. Aveti in el laptele, pe care vi l-am adus ca sa faceti un cas!

si fiica patronului?ce parere are? oare prefera carnatul sau portocala?.bine ca a folosit pielita ca prezervativ ,altfel seful se putea pricopsi cu un nepotzel... chestia cu casul (scuze cacofonia) ma face sa cred, ca angajatorul era insusi GIGI BECALI ... sml-sign0135:

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 00:39

De la: nastasemihail, la data 2009-08-27 15:31:15As spune si eu bancuri, dar mi s-a spus ca sint proaste. Si de copiat nu are farmec.

am inteles aluzia..ma relaxeaza sa citesc glume inventate de oameni mult mai inteligentzi decat mine pe care nu le stiam si apoi le postez fiindca mi se par interesante fara a avea pretentia ca trebuie sa placa si altora..ma rog,pentru mine-s noi,poate pentru altzii nu..e ca o prima intalnire cu o femeie ..pentru tine-i nou -noutza,chiar daca a fost folosita de multzi altzii..fara discutzie selectia e una extrem de subiectiva..nici mie nu mi se pare distractiv sa postez bancuri pe care le stiu eu,mi se pare inutil si ma oboseste,.am crezut ca asta-i subiectul topicului ,chestiile ce ti se par amuzante,nu originalitatea..promit sa nu mai comit plagiate,ma apuc de inventat bancuri!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 August 2009, ora 02:49

De la: coradu, la data 2009-08-28 00:39:50
De la: nastasemihail, la data 2009-08-27 15:31:15As spune si eu bancuri, dar mi s-a spus ca sint proaste. Si de copiat nu are farmec.

am inteles aluzia..ma relaxeaza sa citesc glume inventate de oameni mult mai inteligentzi decat mine pe care nu le stiam si apoi le postez fiindca mi se par interesante fara a avea pretentia ca trebuie sa placa si altora..ma rog,pentru mine-s noi,poate pentru altzii nu..e ca o prima intalnire cu o femeie ..pentru tine-i nou -noutza,chiar daca a fost folosita de multzi altzii..fara discutzie selectia e una extrem de subiectiva..nici mie nu mi se pare distractiv sa postez bancuri pe care le stiu eu,mi se pare inutil si ma oboseste,.am crezut ca asta-i subiectul topicului ,chestiile ce ti se par amuzante,nu originalitatea..promit sa nu mai comit plagiate,ma apuc de inventat bancuri!

Spui bancuri f bune, spre deosebire de mine...

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 07:28

De la: nastasemihail, la data 2009-08-28 02:49:08
De la: coradu, la data 2009-08-28 00:39:50

Spui bancuri f bune, spre deosebire de mine...

multzumesc de apreciere!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 08:48

haaaa! Isaac Asimov are o poveste care se cheama "Bufonul "si al carei subiect ,chiar asta este : cine inventeaza bancurile ? un cercetator ,mare Maestru , se apuca sa introduca-n memoria calculatorului celui mai tare din lume - UNIVAC,pe numele lui - toate bancurile pe care le stia el sau cunoscutii sai si-i pune calculatorului 2 intrebari : 1 - care-i originea bancurilor ? 2- care ar fi consecinta raspunsului de la prima intrebare ? raspunsul vine si ,stupoare : 1 - originea bancurilor este extraterestra si este modul prin care sunt testati si cunoscuti pamintenii ! 2- in clipa in care un singur pamintean isi da seama de acest experiment,el inceteaza ! .....povestea se termina in uluirea generala a celor prezenti si,ca sa detensioneze atmosfera, Maestrul vrea sa le spuna un banc simpatic ,dar memoria sa in materie de bancuri,fusese stearsa !.....povestea este scrisa la inceputul erei calculatoarelor ,iar Univac chiar este numele " bunicului " !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 14:49

2 magari trageu de o caruta....unul intr-o parte si altul in cealalta....

Stiti cum s-a terminat? a fost amendat magarul din ...fata... ptr circulatie in sens invers.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 19:58

De la: gabigabi, la data 2009-08-28 08:48:53haaaa! Isaac Asimov are o poveste care se cheama "Bufonul "si al carei subiect ,chiar asta este : cine inventeaza bancurile ? un cercetator ,mare Maestru , se apuca sa introduca-n memoria calculatorului celui mai tare din lume - UNIVAC,pe numele lui - toate bancurile pe care le stia el sau cunoscutii sai si-i pune calculatorului 2 intrebari : 1 - care-i originea bancurilor ? 2- care ar fi consecinta raspunsului de la prima intrebare ? raspunsul vine si ,stupoare : 1 - originea bancurilor este extraterestra si este modul prin care sunt testati si cunoscuti pamintenii ! 2- in clipa in care un singur pamintean isi da seama de acest experiment,el inceteaza ! .....povestea se termina in uluirea generala a celor prezenti si,ca sa detensioneze atmosfera, Maestrul vrea sa le spuna un banc simpatic ,dar memoria sa in materie de bancuri,fusese stearsa !.....povestea este scrisa la inceputul erei calculatoarelor ,iar Univac chiar este numele " bunicului " !

intersant..eu cred ca originea bancurilor este tendinta de a face haz de necaz si de a mai uita de griji..sunt din ce in ce mai multi oameni blazati si fara chef de viata..cand inca mai poti sa razi,inseamna ca te poti detasa de problemele vietii cotidiene ...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 20:04

De la: nastasemihail, la data 2009-08-28 14:49:002 magari trageu de o caruta....unul intr-o parte si altul in cealalta....

Stiti cum s-a terminat? a fost amendat magarul din ...fata... ptr circulatie in sens invers.

si agentul ce a constatat contraventzia cum a intocmit procesul verbal?o fi masurat urmele de frana provenind de la copitele magarului si distantza pe care a depasit axul drumului?

eu cred ca mergea in sens invers fiindca vroia sa dea peste cap kilometrajul carutei...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 20:15

banc necopiat:(citez din memorie)
Bula se indeletnicea la propriu cu sapatul gropii altuia si facea treaba asta din postura de gropar al cimitirului..
Cand muncea el mai cu spor ,din cavoul vecin iese un schelet zglobiu si incepe sa-l bazaie pe Bula:
il trage de mustati..Bula nimic...il prinde de nas,nici o reactie..il pisca de fund..Bula insensibil ..isi vede de treaba imperturbabil...
plictisitit ca nu i se acorda atentie,scheletul pleaca sa se distreze altundeva...in momentul cand da sa escaladeze gardul cimitirului,Bula ia lopata si il trazneste pe schelet drept in cap..
Abia atunci Bula replica:
"Radem,glumim,ne distram,dar...in incinta..."

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 20:18

De la: coradu, la data 2009-08-28 20:04:52
De la: nastasemihail, la data 2009-08-28 14:49:002 magari trageu de o caruta....unul intr-o parte si altul in cealalta....

si agentul ce a constatat contraventzia cum a intocmit procesul verbal?o fi masurat urmele de frana provenind de la copitele magarului si distantza pe care a depasit axul drumului?
eu cred ca mergea in sens invers fiindca vroia sa dea peste cap kilometrajul carutei...

Mihaita a conceput un banc! Am promis ca rad: ei bine, am ras!

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 20:19

De la: coradu, la data 2009-08-28 20:15:39banc necopiat:(citez din memorie)
Bula se indeletnicea la propriu cu sapatul gropii altuia si facea treaba asta din postura de gropar al cimitirului..
Cand muncea el mai cu spor ,din cavoul vecin iese un schelet zglobiu si incepe sa-l bazaie pe Bula:
il trage de mustati..Bula nimic...il prinde de nas,nici o reactie..il pisca de fund..Bula insensibil ..isi vede de treaba imperturbabil...
plictisitit ca nu i se acorda atentie,scheletul pleaca sa se distreze altundeva...in momentul cand da sa escaladeze gardul cimitirului,Bula ia lopata si il trazneste pe schelet drept in cap..
Abia atunci Bula replica:
"Radem,glumim,ne distram,dar...in incinta..."

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 00:53

www.youtube.com/v/3AWjzCRC174&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl...">www.youtube.com/v/3AWjzCRC174&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl..." type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344">

Un clip dedicat tuturor clonelor diversioniste de pe forum !

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 11:13

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-08-29 00:53:57

Un clip dedicat tuturor clonelor diversioniste de pe forum !

DA' NU VA MAI CLONATI FRATILOR,,,GATA AJUNGE!
Sa faca cineva recensamantul la ASTERICSII si OBELICSII de pe forum!
Prea multe idei date pe repeat...Mai dati si delete din cand in cand...

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 12:29

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 16:42

e distractie,ce misto !

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 16:44

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-28 20:18:14

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 19:13

De la: 999florin, la data 2009-08-29 16:44:02
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-28 20:18:14

ce draci ai si tu in curicelu' ala mic al tau...
Mihaita e simpatia mea, ce te bagi tu in vorba???

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 05:14

Toata natura concura la realizarea celei mai inalte forme de viata de pe pamint...pustiul urcat in virful copacului si ma-sa urlind la el....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 05:23

Acum luati-o mai usor cu risul, ca astea le-am postat in vreo 3 locuri...si mi se urca si la cap ....
mie-mi plac bancurile lui Coradu. Nu glumesc...ca voi.

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 11:26

De la: nastasemihail, la data 2009-08-30 05:14:53Toata natura concura la realizarea celei mai inalte forme de viata de pe pamint...pustiul urcat in virful copacului si ma-sa urlind la el....

mare noroc pe noi ca exista intelepti in familie. Marite Intelept, ce repede vazusi tu firavul varf al copacului..si pericolul ce planeaza in gradina

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 16:51

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-30 11:26:55
De la: nastasemihail, la data 2009-08-30 05:14:53Toata natura concura la realizarea celei mai inalte forme de viata de pe pamint...pustiul urcat in virful copacului si ma-sa urlind la el....

mare noroc pe noi ca exista intelepti in familie. Marite Intelept, ce repede vazusi tu firavul varf al copacului..si pericolul ce planeaza in gradina
Vezi, eu vazui forma inalta ...de viata. Tu pericolul...Deh femeile...cu precautiile lor

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 20:22

VESTE PROASTA:FRUSTAREA CLONELOR PROVINE DIN FAPTUL CA NU AU CORDONUL OMBILICAL TAIAT...
VESTEA BUNA:PUN LA DISPOZITIE EMBRIOANELOR UNA BUCATA MOASA SPATIALA..PROGRAMARILE SE FAC INTRE 2 SI 4..

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 21:07

Dialog în pat:
- Dragul meu, tu mă iubești?
- Da' tu ce crezi că fac aici? Flotări?

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 21:08

Doi bebeluși la creșă:
- Tu ce ești, băiat sau fată?
- Băiat.
- Dar de unde știi?
- Dacă iese infirmiera îți arăt.
Iese infirmiera, la care acesta își ridică păturica:
- Uite, am șosetuțe albastre.

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 21:09

De ce nu se fac prezervativele de culoare neagră? Pentru că negrul subțiază.

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 21:10

Ce ar fi lumea fără bărbați? Plină de femei libere, fericite și... grase.

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 21:17

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-30 21:10:29Ce ar fi lumea fără bărbați? Plină de femei libere, fericite și... grase.

ITZI DAI SEAMA CE CIFRA DE AFACERI AR AVEA FIRMELE CU OBIECT DE ACTIVITATE PRODUCTIA DE VIBRATOARE...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 23:02

Am auzit niste perle.....reale ???? cu Voronin fostul presedinte al Moldovei:

Sedinta tumultoasa de partid..Voronin e primul care ia cuvantul revoltat:
- Tovarasi!Toata lumea zice ca Voronin e prost...
Multi intra sub masa de ras...Altii abia pot sa se abtina...
- Nu radeti,tovarasi ,ca asa e..

Discurs Voronin:
''Incepand din acest moment,politica externa a MOLDOVEI se va schimba cu 360 de grade"

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 00:25

De la: nastasemihail, la data 2009-08-30 05:23:12Acum luati-o mai usor cu risul, ca astea le-am postat in vreo 3 locuri...si mi se urca si la cap ....
mie-mi plac bancurile lui Coradu. Nu glumesc...ca voi.

merci...

pentru carcotasi am gasit urmatoarea epigrama:

UNII OAMENI SERVIND MASA,
CITESC SI LITERATURA;
NEINTERESANDU-I HRANA,
NICI NU STIU CE-SI BAGA-N GURA

Scumpe cititor,matale
Printre-acestia sa nu fiim
Caci felu-ntai sunt pleonasme,
Iar felul doi,cacofonii...

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Divertisment :))
Mergi la: