back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Divertisment :))

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 21:55

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-02 10:51:36din categoria 'femei cu tact"
Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut.
Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza:
- Sefule azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj?
Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit. Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut. In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic. O cheama in birou sa-i aduca o cafea si o intreaba:
- Cand ai vazut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul?
Secretara, zambind un moment raspunde:
- Nu, sefule. Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri desumflate!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 01:46

La tribunal.
Soțul: “Intru în casă și-mi văd femeia în pielea goală pe pat, geamul deschis, mă uit pe geam și văd pe unul în chiloți, alergând. Iau noptiera și arunc după el”.
Soția: “Era cald. M-am dezbrăcat, am deschis geamul. Văd cum intră soțul meu furios și fără să zică ceva aruncă cu noptiera prin geam”.
Victima: “Eu sunt sportiv. Alerg în fiecare zi pe acel traseu. Întorc capul și vad cum zboară o noptieră spre mine...”.
Martorul: “Eu nici nu știu ce caut aici!!! Stăteam liniștit în noptieră...”

9am_Ella

241 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 02:31

De la: serena, la data 2009-09-03 01:46:33La tribunal.
Soțul: “Intru în casă și-mi văd femeia în pielea goală pe pat, geamul deschis, mă uit pe geam și văd pe unul în chiloți, alergând. Iau noptiera și arunc după el”.
Soția: “Era cald. M-am dezbrăcat, am deschis geamul. Văd cum intră soțul meu furios și fără să zică ceva aruncă cu noptiera prin geam”.
Victima: “Eu sunt sportiv. Alerg în fiecare zi pe acel traseu. Întorc capul și vad cum zboară o noptieră spre mine...”.

Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 19:44

Astazi mi-am adus aminte de o poveste ce am citit-o pe undeva:

Eroul principal era invatator intr-un sat din Ardeal din perioada interbelica..In regiunea aia cea mai mare rusine era sa vezi un barbat fara clop (palarie adica)..Nu conta cati ani ai,clopul era obligatoriu,mai bine umblai in curu" gol decat fara clop..Ca la musulmance valul de pe fata..

Invatatorul merge la scoala si le comunica elevilor:

-Saptamana viitoare va duc la Cluj la campionatul scolar de fotbal..

Copiii,foarte bucurosi,radeau ,glumeau si erau tare fericiti..

Ajung la Cluj,merg la stadion,dar...astia cu cloapele pe cap,,,toti...

arbitrul nu da drumul la meci si ii spune invatatorului sa-i convinga,,,

Invatatorul incepe munca de lamurire,le explica ca-i o situatie temporara si le cere sa renunte 90 de minute la cloape..

se lasa un moment de tacere..capitanul de echipa merge la mijlocul terenului, da cu clopul pe jos,il ia inapoi ,il scutura de praf si apoi il aseaza cu grija pe cap dupa care zice:

-Dom' invatator,ma cac pe forbalu" lor da' io' clopul din cap nu mi-la dau jos!

Mi-am adus aminte de chestia asta azi,cand m-am oprit la un birt de pe sosea sa-mi iau o sticla de apa...Un domn la vreo 40 de ani bine imbracat cu caciula, fular si un pardesiu lung juca singur fotbal intr-un parculetz..Afara erau aproape 30 de grade,dar fotbalistul nu avea nici o treeaba ..Isi facuse doua porti din frunze si dadea gol intr-una din porti,se bucura si sarea in sus dupa care dadea gol si in cealalta si iar se bucura,,

Vazand ca-s atent la o asa ciudatenie golgeterul veni catre mine si-mi sopti complice:

-'' E doi la zero pentru noi''...

Ma gandeam ca poate batem Franta...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 19:53

De la: serena, la data 2009-09-03 01:46:33La tribunal.

El si ea in pat. Suna telefonul. Ea raspunde, si vine inapoi.
- Cine a fost? – intreaba el.
- Sotul.
- Atunci plec.
- Stai linistit. A zis ca mai sta inca o ora, fiindca a iesit la o bere cu tine.

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 15:23

- Nu știu ce să fac cu soțul meu, doctore. Vorbește în somn.
- Da, este un lucru neplăcut…
- Neplăcut? Puțin spus! Alaltăieri râdea de el tot Senatul

Ana_carmen_baciu

989 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 15:26

De la: serena, la data 2009-09-04 15:23:38- Nu știu ce să fac cu soțul meu, doctore. Vorbește în somn.
- Da, este un lucru neplăcut…
- Neplăcut? Puțin spus! Alaltăieri râdea de el tot Senatul

asta se credea senator?

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 15:32

Un călător ajunge la hanul „Gheorghe și Balaurul”. Bate la ușă, aceasta se întredeschide și o figură feminină întreabă:
- Ce vrei?
- As dori să înnoptez la han și dacă ați avea și o farfurie cu mâncare...
- N-avem! Și i se trântește ușa în nas.
Omul bate din nou la ușă și, când se întredeschide, aceeași femeie întreabă:
- Acum ce mai vrei?
- N-aș putea să vorbesc și cu Gheorghe?

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 15:42

cam sec..altceva mai palpitant?

n-am
Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 15:47

De la: cornescualice, la data 2009-09-04 15:42:55 cam sec..altceva mai palpitant?
fa si tu asa, e cool weird, funny emoticon Pictures, Images and Photosweird, funny emoticon Pictures, Images and Photosweird, funny emoticon Pictures, Images and Photosweird, funny emoticon Pictures, Images and Photos

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 17:55

Un bărbat la volanul unei mașini… e noapte, el e foarte obosit după multe ore de condus. La un moment dat, trage pe dreapta pentru necesarul pui de somn. Nici n-apucă s-ațipească, că-l trezește unul:
- Nu vă supărați, aveți un ceas?
Acesta nervos răspunde:
- E 4 jumate! Se bagă iar la somn. După ceva timp, altul îi bate-n geam:
- Nu vă supărați, aveți un ceas?
Și mai nervos răspunde:
- E 5 fără 10! După care scrie pe o foaie mare: „NU ȘTIU CÂT E CEASUL” și o lipește pe mașina. Un al treilea se oprește și îi bate-n geam.
- Tu ce mai vrei mă? întreabă șoferul enervat la culme.
- E 5 și 10!

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:00

O discuție între doi copii în camera lor. Băiețelul către fetiță:
- Ce-i vei cere lui Moș Crăciun anul acesta?
- O păpușica Barbie. Dar tu ?
- Eu îi voi cere un Tampax.
- Tampax ? Ce e asta ?
- ...habar n-am , dar zic ăștia la televizor că dacă-l folosești poți merge la plajă sau la piscina în fiecare zi, să mergi cu bicicletă, să dansezi, să alergi, să faci o mulțime de lucruri... fără ca nimeni să-și dea seama!

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 12:04

De la: serena, la data 2009-09-04 18:00:30O discuție între doi copii în camera lor. Băiețelul către fetiță:
- Ce-i vei cere lui Moș Crăciun anul acesta?
- O păpușica Barbie. Dar tu ?
- Eu îi voi cere un Tampax.
- Tampax ? Ce e asta ?
- ...habar n-am , dar zic ăștia la televizor că dacă-l folosești poți merge la plajă sau la piscina în fiecare zi, să mergi cu bicicletă, să dansezi, să alergi, să faci o mulțime de lucruri... fără ca nimeni să-și dea seama!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 17:22

www.youtube.com/v/ViLXgsWPLt8&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl...">www.youtube.com/v/ViLXgsWPLt8&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl..." type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344">

www.youtube.com/v/8zr330ktRlU&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl...">www.youtube.com/v/8zr330ktRlU&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl..." type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344">

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 16:09

La tribunal, judecatorul:
- Și vreti să susțineți că atunci ați crezut că portmoneul găsit vă aparține?
- Portmoneul nu, dar bancnotele îmi păreau cunoscute...

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 16:11

- Alo?
- Da!
- Institutul internațional de astrofizică, spectroscopie nucleară, prospecțiuni intergalactice, studiul quasarilor și determinarea universurilor ciclice cu structura toroidală?
- Da, noi suntem!
- Cu Gogu de la cazane, vă rog.

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 21:26

De la: serena, la data 2009-09-06 16:11:09- Alo?

- Da!

- Institutul internațional de astrofizică, spectroscopie nucleară, prospecțiuni intergalactice, studiul quasarilor și determinarea universurilor ciclice cu structura toroidală?

- Da, noi suntem!

- Cu Gogu de la cazane, vă rog.

JOHN imbracat impecabil:frac ,joben,papion,coboara din ROLLS si bate la usa castelului lui sir:

Iese majordomul si intreaba:

"Ce doreste domnul?"

JOHN :"Gunoiul"....

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 14:00

www.youtube.com/v/Uj6kf5j1tts&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/Uj6kf5j1tts&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 21:17

www.youtube.com/v/bJejg_xRfv4&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl...">www.youtube.com/v/bJejg_xRfv4&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl..." type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344">

Serena si Coradu, combinand bancurile voastre (bani, john, sir, gunoi) mi-a iesit tema "SIR de ROMANIA". Va urma.....

All Things Grow With Love
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 21:54

Serena si Coradu, combinand bancurile voastre (bani, john, sir, gunoi) mi-a iesit tema "SIR de ROMANIA". Va urma.....[/quote]

SIR DE ROMANIA,zici?
adica jmecher cu bani,nu?
sau baiat de baiat...
asa cum e vecinul meu:

"De cand a intrat in criza,
Nea Vasile de la trei,
Spirit liber si holtei,
N-are bani ,
Deci nici femei....."

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 22:08

www.youtube.com/v/Go4Wg2tdZZc&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl...">www.youtube.com/v/Go4Wg2tdZZc&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl..." type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344">

BOIERI VECHI

www.youtube.com/v/Z81O_4knBQg&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl...">www.youtube.com/v/Z81O_4knBQg&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl..." type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344">

.....BOIERI NOI

All Things Grow With Love
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 22:14

din ciclul mari actori,mari regizori ,nu?

pardon..era sa uit...si mari artisti....
adica craii de curte veche si puradeii noilor palate..c'est magnifique!

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 22:48

www.youtube.com/v/51HzwtKnjXs&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/51HzwtKnjXs&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 23:10

“Intr-o balta neagra,
Patru ochi luceste.
Ce sa fie oare?
Cred ca e doi peste.

Pe un camp cu viorele
Crestea numai ghiocei.
Si-a venit mandrele mele
Si le-a cules ei pe toti.

Creste iarba, iarba deasa
Perpendicular pe casa
Vine calul si o paste
Alta iarba se dezvolta

Tara mea cu rauri multe
Si cu frunze si cu flori
Ai in tine-o populatie
De mai multi locuitori

Si din bolovani cu apa
S-au format inspre apus
Muntii tai de incretire
Orientati cu varfu-n sus

Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare...”

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 00:21

www.youtube.com/v/l7YcQvPQNkI&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/l7YcQvPQNkI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 06:47

Departe, într-o pădure, o broscuță țestoasă încerca să se cațere într-un copac... După ore întregi de chin, a ajuns în vârf, a sărit în aer fluturându-și piciorușele din față și s-a prăbușit la pămant. După ce și-a revenit, s-a cățărat din nou cătinel în copac, a sărit și s-a prăbușit din nou. În timp ce țestoasa încerca și încerca din nou, două păsari stăteau pe o ramură și-i urmăreau eforturile disperate. În cele din urmă, pasărea femelă i-a ciripit perechii sale:
- Dragă, cred că a sosit momentul să-i spunem că e adoptată!

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 08:59

Concurs pentru executarea unui bust al lui Lenin.
Comisia examineaza mai multe propuneri, la un moment dat descopera cu stupoare ca unul dintre candidati s-a prezentat cu un bust...cu doi sini mari si frumosi.
- Ce-i asta, tovaraseee?? Cum iti permiti....
- Sa vedeti, eu nu-s iconoclast, e doar o alegorie; de la sinul drept suge muncitorimea, de la sinul sting suge taranimea.
- Da? Si intelectualitatea?
- Pai, mi-ati comandat bust...

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 10:59

Doi prieteni se întâlnesc dimineața, la cafea. Unul din ei are un ochi vânăt.
- Ce-ai pățit la ochi?
- M-a lovit nevasta.
- De ce?
- I-am vorbit cu „TU”.
- Doamne, iartă-mă, dar ce fel de relație aveți voi în familie de te-a lovit pentru atâta lucru?
- Păi aseară, pe când mâncam, mi-a zis: „Știi, dragă, noi n-am mai făcut dragoste de trei luni”. Și eu i-am răspuns: „Poate TU...”

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 11:08

INCETATI BEI SA MAI POSTATI VIDEOCLIPURI CU MANELISTI.....DECAT DACA VA PLACE, DACA NU DAI IN MAMA LOR.....RECLAMA PROASTA E TOT RECLAMA....

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 19:45

În mijlocul deșertului un om cânta dumnezeiește din vioară. Un leu se apropie și dă târcoale violonistului și se așează la câțiva pași de el mișcându-și capul în ritmul muzicii. Mai vin doi lei și se așează și ei lângă violonist. După încă ceva timp vine un al patrulea leu care îl mănâncă pe interpretul nostru. Pe o cracă în apropiere doi vulturi fac conversație:
- Ți-am spus eu că dacă vine surdul s-a zis cu muzica...

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Divertisment :))
Mergi la: