Info
x
Ce parere aveti in legatura cu existenta diavolului ?exista el,oare?"
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 21:25
De la: 9am007548, la data 2009-06-07 14:06:36Puscariasa nespalata!!!??? Inseamna ca-s un norocos.Te pupa bozgoru' jegos!vreauuuu hartaaaaa,da' mai repede te rog,nu de alta se intunericeste si mi se baga frica-n oase,vine bau-bau si intunecimea sa
Raporteaza abuz de limbaj
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 21:49
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-24 21:25:03De la: 9am007548, la data 2009-06-07 14:06:36Puscariasa nespalata!!!??? Inseamna ca-s un norocos.Te pupa bozgoru' jegos!vreauuuu hartaaaaa,da' mai repede te rog,nu de alta se intunericeste si mi se baga frica-n oase,vine bau-bau si intunecimea sa Te trezesti dupa 2 saptamani si zici ca te grabesti??!! Florinel, ai temperatura
|
|
Fosta membra 9am.ro 1086 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 16:29
diavolul, ca si dumnezeu, exista in fiecare din noi, in fiecare lucru din universul asta. fiecare lucru rau sau bun pe care il facem, e o bucatica de drac sau de inger....iar totalitatea relelor respectiv a lucrurilor bune pe care le facem reprezinta pe dracul sau pe dumnezeu....asa ca fiecare are o scanteie divina in el, la fel cum il are si pe dracu in el....acuma depinde care predomina la fiecare
deci, dumnezeu e totalitatea energiilor pozitive din univers, iar diavolul totalitatea celor negative...cam asta e definitzia mea personala.... |
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 16:46
De la: ioa_d, la data 2009-07-07 16:29:30diavolul, ca si dumnezeu, exista in fiecare din noi, in fiecare lucru din universul asta. fiecare lucru rau sau bun pe care il facem, e o bucatica de drac sau de inger....iar totalitatea relelor respectiv a lucrurilor bune pe care le facem reprezinta pe dracul sau pe dumnezeu....asa ca fiecare are o scanteie divina in el, la fel cum il are si pe dracu in el....acuma depinde care predomina la fiecare Keep dreaming !!!! Rennes le Chateau.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:07
De la: ioa_d, la data 2009-07-07 16:29:30diavolul, ca si dumnezeu, exista in fiecare din noi, in fiecare lucru din universul asta. fiecare lucru rau sau bun pe care il facem, e o bucatica de drac sau de inger....iar totalitatea relelor respectiv a lucrurilor bune pe care le facem reprezinta pe dracul sau pe dumnezeu....asa ca fiecare are o scanteie divina in el, la fel cum il are si pe dracu in el....acuma depinde care predomina la fiecare Corect. Dar mai e in studiu. Mai ales daca dracul ala din interior e negru sau alb. Sau ingerii de sus sint albi sau negrii. Eu stiu ca ce e in interiorul pamintului se albeste de lipsa de soare. Ce e in exterior se innegreste de la radiatii. Si uite cum se inverseaza datele.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:09
Keep dreaming !!!!
De ce? Inca mai crezi varianta dracilor din biblie care vin sa ne ispiteasca seara la rugaciune? Mai crezi in povestile de adormit copii? santem homo sapiens sapiens, asta inseamna ca putem judeca si singuri, nu doar sa inghitim galustele aruncate de altii. sau de ce nu pot unii accepta si viziunile asupra acestor lucruri putin mai altfel decat a majoritatii? sau am jignit cumva pe cineva cand mi-am permis sa spun ca diavolul este in noi? imi cer scuze, poate unii sant ingeri, nu am de unde sa stiu, dar nu vorbeam de exceptii. asa ca, "keep dreaming" cei care inca mai cred gogonariile scrise in biblie care ne-au manipulat psihic mii de ani ! |
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:14
S-ar putea sa ne fi fost prezentate entitati albe ca fiind ingeri iar cele negre, diavoli sau draci. De fapt sa fie invers. Iar acele entitati sa nu fie asa de importante in evolutia noastra. Iar noi sa fim de fapt incarnari ale unor fiinte ce au fost catalogate in trecut ori ca malefice ori benefice.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:14
am uitat sa completez cu o chestie .... cineva inscris pe acest forum, are o vorba
"Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește" merita sa reflectam la asta..... deci.....keep dreaming ... |
|
|
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:18
Cind toata lumea gindeste apare un fel de salt calitativ, cum se intimpla in razboi, la pericole f mari. Se face un salt calitativ in societate. au si situatiile dramatice rolul lor.
|
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:32
Nu exista nici diavol cum nu exista nici Dumnezeu , exista doar limita fizica a fiecaruia din noi si dsperanta ca nu se termina totul aici pe Pamant.poti sa fii si Einstein si Eminescu si Hawking tot cu limita gandesti chiar daca limita asta ne asterne un fata o scara cu mii de trepte si retardatul este la baza scarii iarHawking la treapta superioara.Suna putin descurajant dar e ca si cand ai incerca tu ,o celula dintr-un tesut al organismului, sa masori ,sa apreciezi sistemul asta complex care este organismul uman .Noi nu folosim nici macar ce avem, creierul uman este folosit la capacitate mica fata de potential,pt. ca o componenta imortanta pe care am pierdut-o rationand este capacitatea intuitiva si calitatile empatice.Ce sa intelegem noi ...mi-aduc aminte de versurile unui cantec celebru ...,,man give the name to all the animal's,, asa ca noi traducem totul in sistemul nostru propriu de operare ,dar si nivelului de evolutie intelectuala.,: de la Bau -Bau evoluam la diavol si-l inventam pe Dumnezeu in fel si chip ,Buda,Alah,Mohamed..Daca ar exista vreun D-zeu el trebuie sa aiba atatea chipuri cate minti exista ...noi nu ne putem ridica deasupra limitei fizice ..in registrul asta existam...si atunci l.am ,,coborat,, pe Dumnezeu la noi ,l-am desenat ,i-am facut si barba ,ne inchipuim ca este un batran intelept care modeleaza viata din lut... gandim asa cum suntem ..cu limita.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 18:26
phiii,ce mare adevar ai spus : cite minti,atitia Dumnezei sunt si toate mintile la unloc, sunt Dumnezeu ! dar, Mihail , cum intelegi aceste expresii : despre cite un om se spune ca-i "piinea lui Dumnezeu " ; sau,invers :" e dat dracului " ! sau scuze de acest fel : m-a impins dracu' sa fac cutare lucru sau, dracu' m-a pus sa fac ....; altii spun "poate da Dumnezeu sa....." si reversul : " da' n-o da dracul sa ..." facem noi alegerea in care "tabara" ne situam ?
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 18:53
De la: ioa_d, la data 2009-07-08 15:09:37Keep dreaming !!!! "Gogonaria" de care vorbesti tu...apare la Roma. Te asigur ca nici o biblie din lume, fie ea scrisa si cu penita de diamant roz...nu ma salva pe mine de la moarte...de 2 ori !!!!!! Si iti garantez ca mirosul de coplesitor de trandafiri (cand nu sunt prin preajma) sau de crini...nu are cum sa vina dintre filele unei biblii, cand te afli in holul uinui spital intesat de lume. PT CA NU EXISTA NICI O BIBLIE ACOLO !!!! Eu te sfatuiesc, inainte sa il iei pe NU EXISTA asa ceva in brate, sa iti imaginezi asta: IA SA PRESUPUN CA EXISTA!! Si iti faci iar socotelile, tinand seama de noua ecuatie......CA AI SA TE SCAPI IN PANTALONI !!!! Iti spun asta eu, care la 14 ani l-am injurat pe Dumnezeu in biserica, uitandu-ma in sus la cupola, sa vad daca imi cade in cap. Nu mi-a cazut ! Nu atunci. Si am tras concluzia (eronata), ca Dumnezeu nu exista. Eu iti doresc sa nu te convingi cum am fost fortata sa ma conving eu...... PS: care NU EXISTA (parerea voastra), apare la Roma in urmatoarele locuri1) Biserica Santa Maria del Popolo 2) Tor de' Specchi , Manastirea "Delle Oblate" 3) Colosseum - loc de sabba in timpul Renasterii 4) Grotta Egeria - pe Via Appia Antica 5) Bosco di Nemi - loc dedicat Dianei, protectoarea vrajitoarelor, unde se celebrau ritualuri in sambetele cu luna plina 6) Biserica Sant'Agata dei Goti - unica biserica ariana (eretica) din Roma 7) O biserica in ruine, supranominata La Sedia del Diavolo (scaunul -ului)Nu stiu ce esti tu, dar eu sunt sigura ca nu ma trag din maimute. EU AM 46 DE CROMOZOMI ! TU CATI AI ??!!!
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 18:57
De la: ioa_d, la data 2009-07-08 15:14:50am uitat sa completez cu o chestie .... cineva inscris pe acest forum, are o vorba Prefer sa si sa gandesc ca mine.......decat sa fiu treaza si sa-mi iasa din gura filozofeli imuabile de calitate indoielnica....Respectele mele......(de fapt, imi inspiri doar mila)
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 03:04
De la: nastasemihail, la data 2009-07-08 15:18:56Cind toata lumea gindeste apare un fel de salt calitativ, cum se intimpla in razboi, la pericole f mari. Se face un salt calitativ in societate. au si situatiile dramatice rolul lor.
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 03:05
Nu exista nici un fel de diavol. Daca cineva stie de el sa spuna. Sau sa recunoasca.
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 11:53
De la: nastasemihail, la data 2009-07-09 03:05:59Nu exista nici un fel de diavol. Daca cineva stie de el sa spuna. Sau sa recunoasca.aici sunt de acord cu tine,mihaita,diavoli,satane,ingeri,ingerasi sau alte bazaconii popesti nu apar decat in biserici sau in jurul lor,de ce?deoarece vin credinciosii lu' peste prajit incarcati cu diverse energii si cu prostii in cap pe care se asteapta sa se materializeze si conform cu gandirea lor chiar se materializeaza,vorba aia ,,ai grija la ce gandesti ca ti se poate intampla'',in concluzie domnilor si doamnelor care credeti in aparitii diavolesti,puneti mana si studiati psihologie
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 13:36
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-09 11:53:02De la: nastasemihail, la data 2009-07-09 03:05:59Nu exista nici un fel de diavol. Daca cineva stie de el sa spuna. Sau sa recunoasca.aici sunt de acord cu tine,mihaita,diavoli,satane,ingeri,ingerasi sau alte bazaconii popesti nu apar decat in biserici sau in jurul lor,de ce?deoarece vin credinciosii lu' peste prajit incarcati cu diverse energii si cu prostii in cap pe care se asteapta sa se materializeze si conform cu gandirea lor chiar se materializeaza,vorba aia ,,ai grija la ce gandesti ca ti se poate intampla'',in concluzie domnilor si doamnelor care credeti in aparitii diavolesti,puneti mana si studiati psihologie Asta cine ti-a spus-o iepuras??!! Care biserici?? Ia mai intreab-o pe Diana , unde se intalnesc suratele ei cu el??!! Vezi ca o sa-ti zica ceva de o balta.. sorul....nu numai ca apare oriunde (in afara de locurile sfinte, si nu vorbesc de biserici), dar vine unde il chemi !!!! Si nu e unul singur...sunt o herghelie intreaga !!! O sa-ti scriu o listaBelzebuth : capul tuturor demonilor, e prezent peste tot unde sunt lacrimi , durere si moarte - vine invocat la miezul noptii cu luna plina - parfumul preferat este fumul de piper negru, ars pe rugul care il invoaca Lucifer : Mare Ministru al Justitiei si Judecator Suprem - are in grija Asia si Europa - vine evocat lunea si apare sub aspectul unui tanar frumos si trist (dar e doar o capcana) VA URMA
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 13:52
NU EXISTA DIAVOL SI TOATE PROSTIILE CARE SE TOT SPUN IN PRIVINTA ASTA. IN SCHIMB EXISTA IN MINTEA CELOR BOLNAVI REAL, INCHIPUIRI DE ACEST FEL. LA DOCTOR TOVARASI DRACI. CU VITAMINE, SEDATIVE, CALMANTE, PLIMBARI PE SOARE SAU CLAR DE LUNA SI SE REZOLVA. LA CINE NU, SE SCOATE TUMOAREA.
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 15:23
De la: 9am007548, la data 2009-07-09 13:36:58pai ce insiri tu aicea este exact ce am afirmat si eu mai sus,vine al dracu' drac,exact acolo unde il chemi,numai ca nu este,nu a fost si nici nu va fi real,este o plasmuire a unor minti bolnave intoxicate de prea multe basme religioase,ia sa dam foc la toate bibliile si sa-i ardem pe rug pe toti asa zisii credinciosi sa vezi al dracului daca mai apare,dispar bolnavii,dispare si microbu',clar?mana pe cartile de psihologie,va rog!De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-09 11:53:02De la: nastasemihail, la data 2009-07-09 03:05:59Nu exista nici un fel de diavol. Daca cineva stie de el sa spuna. Sau sa recunoasca.aici sunt de acord cu tine,mihaita,diavoli,satane,ingeri,ingerasi sau alte bazaconii popesti nu apar decat in biserici sau in jurul lor,de ce?deoarece vin credinciosii lu' peste prajit incarcati cu diverse energii si cu prostii in cap pe care se asteapta sa se materializeze si conform cu gandirea lor chiar se materializeaza,vorba aia ,,ai grija la ce gandesti ca ti se poate intampla'',in concluzie domnilor si doamnelor care credeti in aparitii diavolesti,puneti mana si studiati psihologie
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 15:26
De la: nastasemihail, la data 2009-07-09 13:52:57NU EXISTA DIAVOL SI TOATE PROSTIILE CARE SE TOT SPUN IN PRIVINTA ASTA. IN SCHIMB EXISTA IN MINTEA CELOR BOLNAVI REAL, INCHIPUIRI DE ACEST FEL. LA DOCTOR TOVARASI DRACI. CU VITAMINE, SEDATIVE, CALMANTE, PLIMBARI PE SOARE SAU CLAR DE LUNA SI SE REZOLVA. LA CINE NU, SE SCOATE TUMOAREA.
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 15:31
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-09 15:23:39De la: 9am007548, la data 2009-07-09 13:36:58pai ce insiri tu aicea este exact ce am afirmat si eu mai sus,vine al dracu' drac,exact acolo unde il chemi,numai ca nu este,nu a fost si nici nu va fi real,este o plasmuire a unor minti bolnave intoxicate de prea multe basme religioase,ia sa dam foc la toate bibliile si sa-i ardem pe rug pe toti asa zisii credinciosi sa vezi al dracului daca mai apare,dispar bolnavii,dispare si microbu',clar?mana pe cartile de psihologie,va rog!De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-09 11:53:02De la: nastasemihail, la data 2009-07-09 03:05:59Nu exista nici un fel de diavol. Daca cineva stie de el sa spuna. Sau sa recunoasca.aici sunt de acord cu tine,mihaita,diavoli,satane,ingeri,ingerasi sau alte bazaconii popesti nu apar decat in biserici sau in jurul lor,de ce?deoarece vin credinciosii lu' peste prajit incarcati cu diverse energii si cu prostii in cap pe care se asteapta sa se materializeze si conform cu gandirea lor chiar se materializeaza,vorba aia ,,ai grija la ce gandesti ca ti se poate intampla'',in concluzie domnilor si doamnelor care credeti in aparitii diavolesti,puneti mana si studiati psihologie Florinel...crezi ce vrei. Tu ai chef sa-l vezi pe in carne si oase. Eu nu, pt ca l-am auzit intr-o inregistrare care mi-a facut parul maciuca. O inregistrare difuzata pe Rete4, in cadrul telejurnalului, acum catva timp.Asa ca eu am sa continui sa scriu lista aia, cum pot, ca nu rezist mult pe scaun si apoi am sa scriu o lista si cu cealalta echipa, ingerii si Dumnezeu.
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 15:37
De la: nastasemihail, la data 2009-07-09 15:26:16De la: nastasemihail, la data 2009-07-09 13:52:57NU EXISTA DIAVOL SI TOATE PROSTIILE CARE SE TOT SPUN IN PRIVINTA ASTA. IN SCHIMB EXISTA IN MINTEA CELOR BOLNAVI REAL, INCHIPUIRI DE ACEST FEL. LA DOCTOR TOVARASI DRACI. CU VITAMINE, SEDATIVE, CALMANTE, PLIMBARI PE SOARE SAU CLAR DE LUNA SI SE REZOLVA. LA CINE NU, SE SCOATE TUMOAREA.
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 20:42
draga 9am007548, nu mai are rost sa citez comentariile tale pentru ca sant lungi, dar presupun ca iti amintesti ce ai scris.
1. nu am afirmat ca nu exista diavol sau dumnezeu, am impartasit doar celorlalti cum sant ei in viziunea mea. nu e obligatoriu sa fie toti de acord cu mine. 2. mai bine fac "filozofeli imuabile" decat sa cred ca imi dicteaza papa de la roma sau mai stiu eu ce "intelept". de fapt si mie imi e mila de tine pentru ca crezi toate povestile in suflate de altii, in loc sa iti pui procentul ala mic de creier pe care il folosim toti la contributie. si daca tot preferi sa dormi decat sa gandesti iti urez sweet dreams. asta e problema la romani, toti s-au saturat sa gandeasca, de aia o ducem cu totii asa de bine. |
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 20:47
asa...uiutasem...3: mai bine cred varianta cu maimutzele, singura plauzibila si relativ demonstrata stiintific decat povestile cu adam si eva facuti din lut si suflati in freză de duhul sfant.
cat despre numarul de cromozomi.....mai studiaza evolutia speciilor, adaptarile speciilor de-a lungul miilor de ani, si modificarile genetice prin care au loc aparitiile de noi specii din altele vechi, si poate ai sa vezi ca nu e necesar sa ai acelasi numar de cromozomi cu maimutzele ca sa fii neam cu ele ... desi, s-ar putea sa ai dreptate in felul tau ... jignim regnul animal daca sustinem treaba cu maimutzele la ce manifestari avem ( ma refer la omenire in general). mai bine santem facuti de un dumnezeu, fiintele superioare de pe terra, dar care se manifesta ca si cele mai inferioare posibile. adevarat, jignim maimutele cand spunem ca ne tragem din ele. |
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 20:55
De la: ioa_d, la data 2009-07-09 20:47:46asa...uiutasem...3: mai bine cred varianta cu maimutzele, singura plauzibila si relativ demonstrata stiintific decat povestile cu adam si eva facuti din lut si suflati in freză de duhul sfant. Tu le jignesti mai tare ca oricine !!!! Te rog sa-mi scutesti postarile de comentariile tale docte. Ma intereseaza f. putin vorbaria ta lipsita de continut BLA BLA BLA
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 21:07
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-09 15:23:39De la: 9am007548, la data 2009-07-09 13:36:58pai ce insiri tu aicea este exact ce am afirmat si eu mai sus,vine al dracu' drac,exact acolo unde il chemi,numai ca nu este,nu a fost si nici nu va fi real,este o plasmuire a unor minti bolnave intoxicate de prea multe basme religioase,ia sa dam foc la toate bibliile si sa-i ardem pe rug pe toti asa zisii credinciosi sa vezi al dracului daca mai apare,dispar bolnavii,dispare si microbu',clar?mana pe cartile de psihologie,va rog!De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-09 11:53:02De la: nastasemihail, la data 2009-07-09 03:05:59Nu exista nici un fel de diavol. Daca cineva stie de el sa spuna. Sau sa recunoasca.aici sunt de acord cu tine,mihaita,diavoli,satane,ingeri,ingerasi sau alte bazaconii popesti nu apar decat in biserici sau in jurul lor,de ce?deoarece vin credinciosii lu' peste prajit incarcati cu diverse energii si cu prostii in cap pe care se asteapta sa se materializeze si conform cu gandirea lor chiar se materializeaza,vorba aia ,,ai grija la ce gandesti ca ti se poate intampla'',in concluzie domnilor si doamnelor care credeti in aparitii diavolesti,puneti mana si studiati psihologie Florinel, nu ai studiat tu mai multe carti de psihologie ca mine....... Te asigur ca in cartile alea gasesti mai multe incongruente ca in biblie si se bat cap in cap mai rau ca cerbii in perioada de imperchere, in functie de autor. Deoarece cate carti de psihologie, atatea idei. Psihologia trebuie vazuta in ansamblul ei , ca un tot, ca sa ai o viziune mai aproape de realitate...nu PE BUCATELE. Trebuie puse cap la cap informatii din psihologie, cu informatii de biochimica si filozifie,(etc) ca sa ai o imagine cat de cat complexa...Ca daca nu faci asa, iti ramane in cap o varza si atat, din care tu poti sa citezi ce vrei, iar interlocutorul poate sa inteleaga ce vrea. Doar ca alea sunt doar niste vorbe, care nu reflecta o realitate ci doar imaginea unuia sau altuia despre aceasta. Mytcor, AIUTOOOO!!!! Astia nu vor sa deschida oachele !!!!
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 21:09
De la: nastasemihail, la data 2009-07-09 15:37:17De la: nastasemihail, la data 2009-07-09 15:26:16De la: nastasemihail, la data 2009-07-09 13:52:57NU EXISTA DIAVOL SI TOATE PROSTIILE CARE SE TOT SPUN IN PRIVINTA ASTA. IN SCHIMB EXISTA IN MINTEA CELOR BOLNAVI REAL, INCHIPUIRI DE ACEST FEL. LA DOCTOR TOVARASI DRACI. CU VITAMINE, SEDATIVE, CALMANTE, PLIMBARI PE SOARE SAU CLAR DE LUNA SI SE REZOLVA. LA CINE NU, SE SCOATE TUMOAREA. Ai perfecta dreptate!!! Mister rezolvat. Acum lasa-ne sa vorbim in dodii linistiti. |
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 21:29
imi cer scuze daca te-am deranjat cu ceva.
credeam ca e un forum pe care fiecare e liber sa isi spuna parerea, sa isi mai umple timpul liber. dar vad ca nu intri bine sa scrii cateva cuvinte, ca deja te devoreaza altii de viu. mi-am spus doar parerea, era o discutie pur si simplu. am crezut ca santem liberi sa ne spunem parerile si sa facem schimburi de idei cu lumea. dar vad ca daca nu esti de acord cu parerile unora esti luat tare. mersi pentru jigniri, si multumesc de primirea pe care mia-ti facut-o (abia ieri m-am inscris pe forum). nu renunt sa postez aici pentru ca sunt unele persoane care mi se pare simpatice. dar tu ai putea sa mai inveti sa inghiti si "filozofiile" altora, ca nu traiesti singura pe planeta asta. |
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 02:52
@ Florin, daca nu intervii, am sa cred ca subiectul nu te mai intereseaza ...cum vad din concluziile pe care le-ai scris mai sus.
Deci nu are rost sa mai scriu, ca nu stau pe roze cand fac asta....iar timpul meu e pretios. Cand mai vrei informatii de genul asta, intra pe net si cauta-le singur......dar ma indoiesc ca o sa gasesti martori oculari. Sau inveti franceza si descifrezi ce-i cu Rennes le Chateau.
|
|
mslagian 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 03:01
Oamenii intelectuali si logici cerceteaza, si concluziile le trag dupa o cercetare aprofundata
www.eternal-productions.org/101science.html |
|
|
|