back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti in legatura cu existenta diavolului ?exista el,oare?"

Pagini: << 9 10 11 12 13 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 02:12

De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-10-29 21:52:33ESTI MATERIE FRUMOASA
,DAR EU CRED CA AI SI SUFLET FRUMOS

VORBESTE LUMEA.MULTUMESC ORICUM.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 19:16

De la: diavolita_40, la data 2010-10-31 02:12:15

Pentru ce -i multumesti ..? Pentru materie sau pentru suflet....? Sau le ai pe amandoua ..in regula

BLAGOSLOVUL

130 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 09:57

De la: _KARPOV, la data 2010-10-31 19:16:38
De la: diavolita_40, la data 2010-10-31 02:12:15

Pentru ce -i multumesti ..? Pentru materie sau pentru suflet....? Sau le ai pe amandoua ..in regula

poate pentru nici una!Prea vrei sa le stii pe toate Frate Karpov;asteapta sa mai cresti putin

Fosta membra 9am.ro

387 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 13:48

virsta nu ne sta in ani.anii sint aici ,sint masurati dar exista o virsta care nu se masoara in ani.
ati avut vreodata senzatia ca anumite cunostinte parca apar de nicaieri fara sa le fi studiat in prealabil?

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 14:09

Diavolul exista !
Si de cele mai multe ori face politica !

Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
Fosta membra 9am.ro

387 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 14:17

De la: The, la data 2010-11-01 14:09:51Diavolul exista !

cred ca da...politica..inseamna putere,manipulare,coruptie,bani...deci..da...

BLAGOSLOVUL

130 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 14:26

De la: aishria, la data 2010-11-01 13:48:48virsta nu ne sta in ani.anii sint aici ,sint masurati dar exista o virsta care nu se masoara in ani.
ati avut vreodata senzatia ca anumite cunostinte parca apar de nicaieri fara sa le fi studiat in prealabil?

nu ma refeream la varsta fizica,ci la cea a intelegerii

BLAGOSLOVUL

130 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 14:27

subscriu,caci el a inventat-o

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 15:21

Da ! Ai dreptate ! A incercat sa-l dea jos pe dumnezeu ...dar nu a reusit...Raiul nu are loc pentru democratie...Acolo e un singur stapan...Poate intre timp a "castigat" alegerile...nu avem de unde sti... Poate aflam daca citim cartea Tacerea lui Dumnezeu....Uneori si tacerea e un raspuns...poate a pierdut si a castigat...Pe el nu-l intereseaza sa ne sicaneze....isi vede de treaba lui....

BLAGOSLOVUL

130 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 15:41

De la: _KARPOV, la data 2010-11-01 15:21:33

Da ! Ai dreptate ! A incercat sa-l dea jos pe dumnezeu ...dar nu a reusit...Raiul nu are loc pentru democratie...Acolo e un singur stapan...Poate intre timp a "castigat" alegerile...nu avem de unde sti... Poate aflam daca citim cartea Tacerea lui Dumnezeu....Uneori si tacerea e un raspuns...poate a pierdut si a castigat...Pe el nu-l intereseaza sa ne sicaneze....isi vede de treaba lui....

INCETUL CU INCETUL ITI REVII;INTR-ADEVAR INTR-O TACERE ACTIVA SE VEDE SI AUDE DUMNEZEU;AICI AI ZIS BINE;MA BUCUR CA AI UN INGER PAZITOR CARE TE IUBESTE;SI NOI TE IUBIM(IN FELUL NOSTRU LIMITAT)

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 00:01

De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-11-01 15:41:18

INCETUL CU INCETUL ITI REVII;INTR-ADEVAR INTR-O TACERE ACTIVA SE VEDE SI AUDE DUMNEZEU;AICI AI ZIS BINE;MA BUCUR CA AI UN INGER PAZITOR CARE TE IUBESTE;SI NOI TE IUBIM(IN FELUL NOSTRU LIMITAT)

Eu cred intr-unul dumnezeu ....creierul meu...Fa si tu o comparatie intre puterea creierului si intre ceea ce stii despre religie si o sa simti diferenta...

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Noiembrie 2010, ora 01:07

nu stiu cine te-a blegoslovit pe tine cu religia dar sa stii de la mine ca e o boala periculoasa !

originala ...nu-mi plac copiile .
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 9 Noiembrie 2010, ora 15:30

Vai ce dor mi-a fost de tine!!! Eºti bine, sãnãtoasã? Mai aruncã-þi ºi tu buzduganul din când-în-când!!!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
BLAGOSLOVUL

130 mesaje

Postat pe: 9 Noiembrie 2010, ora 16:16

De la: ana__totir, la data 2010-11-09 01:07:57

nu stiu cine te-a blegoslovit pe tine cu religia dar sa stii de la mine ca e o boala periculoasa !

NU E NEVOIE SA STIU CEVA DE LA TINE;DACA VREAU SA STIU CEVA AM LA CINE SA MA INTERESEZ;SI DACA SUNT BLEG -CINE STIE-POATE ASA A DORIT DUMNEZEU,CA SA IESITI VOI IN EVIDENTA CU INTELIGENTA;SI MAI BINE BOLNAV CU DUMNEZEU DECAT SANATOS CU DRACU

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 9 Noiembrie 2010, ora 19:20

De la: Dorulet, la data 2010-11-09 15:30:41

Vai ce dor mi-a fost de tine!!! Eºti bine, sãnãtoasã? Mai aruncã-þi ºi tu buzduganul din când-în-când!!!

Dorulet scump !
Sunt bine, multumesc de intrebare ! Mai bantui si eu pe forum dupa cum vezi !
Iar parerile exprimate aici in legatura cu domnul in discutie m-au provocat putin si m-au pus pe ganduri

Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
ga_lin_a

207 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 09:17

Exista in frescele din biserici si in mintea celor care l-au inventat pentru a ne prosti cu teama ca dincolo ne va imbia cu butoaie de smoala in care sa ne scaldam! Hai sa ne imaginam ca intre si exista un intermediar! Incepeti sa propagati ideea si in cativa ani "credinciosii" ii vor scrie CD-ul si ii vor zugravi chipul!

Prin gesturi de gelozie niciodata nu vom reinvia iubirea! Galina
9am243930

4 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 10:48

De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-05-03 21:11:39"Calugarii s-au temut in chiliile lor totdeuna de dracul.VREI O pasarica STRAMTA FAC din SEX o ARTA,am experinta si toate calitatile pozitive,IMI PLACE SA te RASFAT Cu ORAL DEOSEBIT NEPROTEJAT.GURA MEA FIERBINTE PE cavalul TAU TE VA INNEBUNI DE PLACERE,PASARICA STRAMTA,69,EXTAZ... 28 Nov 02:57
0786720469/ 0786720469/ 0786720469 Pret 100L
Se pare ca el umbla de doua mii de ani din manastire in manastire si gaseste totdeuna locul ocupat."

NICOLAE IORGA,Cugetari

tot femeia este diavolul pe pamint !

9am243869

4 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 12:15

Da,existä diavol asa cum existä si Mos Cräciun.Ambii sint creati de mentalul oamenilor.Dacä,de exemplu, nu ne mai gandim la ei,vor dispärea.Deci diavolul este rezultatul mentalului nostru. - Pe la anul 100 Dupä Cristos,preotii sau adunat intr-o mare conferintä si au inceput sä se plangä cä afacerile cu biserica nu prea mai merg.Astfel au hotärat sä-l infiinteze pe diavol cu scopul de ai speria pe oameni si de ai determina sä meargä la bisericä in numär mare.Preotii au ajuns panä acolo cä vindeau indulgente,spunand celor care le cumpärau cä ei le sterg päcatele.Aici s-a intamplat un fenomen invers decat cel asteptat,intrucat oamenii dupä ce cumpärau indulgente se credeau färä päcate si deci incepeau sä facä altele. Primii care l-au inventat pe diavol au fost deci,preotii.Acesta va continua sä existe atata timp cat noi ne vom gändi la el,alimentandu-l cu energia gandurilor noastre. - Trebue sä facem insä diferentä dintre diavol care este rezultatul mentalului nostru negativ si Lucifer,care a fost un inger si s-a opus planului Divin,avand alte conceptii despre evolutia umanä. - Absolut tot ce facem,oferim,spunem,sau cher gandim este ca un bumerang.Se va intoarce la noi.Deci atentie,mare atentie la ceeace gandim,spunem sau facem. Aceasta este Legea Cauzei si Efectului - unde dai si unde crapä,spun romanii. - Situatia materialä,financiarä,deci economico-socialä si politicä a tärii este rezultatul mentalului nostru. - haideti sä vedem cum stau lucrurile la noi romanii in viata de toate zilele: Avem un guvern si un presedinte ca rezultat al alegerilor libere si democrate.Aceastä realitate este totusi contestatä de cei färä informare,färä o educatie adecvatä. Cine sunt cei care contesteazä vointa poporului ?: Ion Iliesc,un ateu.,Adrian Nästase cel care nu a respectat legea Divinä care spune sä nu furi,Victor Ponta care se conduce dupä invätäturile lui Ion Iliescu,Crin Antonescu fost profesor de marxism-leninism,ateu revolutionar de stanga,Orban,Volganian si altii ca ei,care doresc rästurnarea ordinei democratiei europene bazatä pe proprietatea particularä,färä sä aibä sprijinul majoritätii parlamentare,deci a populatiei. - Acesti räzvrätiti din motive de nacunostintä de cauzä,produc o energie mentalä negativä in tarä,care se poate numi diavol. Ei lucreazä cu diavolul,constient sau incostient,spre räuä tärii si al poporului roman. Ce trebue sä facem ?: - Foarte simplu; sä ne intoarcem la Legile Divine,sau legile Universale,pe care trebue sä le respectäm,iar copiii nostri sä le invete,sä le studieze din scoalä. - Atunci cand vom invätä sä gandim si sä vorbim folosind numai cuvinte cu incärcäturä de energie pozitivä,atrunci viata noasträ se va schimba in bine. - Atentie massmedia- Cuvernul trebue sä ne dea cateva repere de viitor pe care sä la trecem prin cap,sä ne gandim la ele si sä le dorim si astfel vom träii asa cum ne vom asterne. Ori ce schimbare incepe mai intai de toate in capul nostru al fiecäruia.- Ca incheiare; da existä diavol pentru cä noi il alimentäm cu enegia gandurilor noastre negative. Trebue deci sä ne schimbäm mentalitatea.Presedintele Romaniei D-l Traian Bäsescu ne-a cerut aceasta in repetate randuri,dar pentru multi dintre noi a fost greu de priceput. Romania este o tarä bolnavä din cauza mentalului negativ al multora dintre noi. - Cine ne impiedicä sä fim amabili,prietenosi,binevoitori,uni cu altii ? Dece nu scoatem ura din pipturile nostre si sä o inlocuim cu IUBIRE,cu dorinta de ARMONIE si PACE INTERNÄ ? Cine ne impiedicä ? Diavolul ? Cu sigurantä, atata timp il alimentäm cu energia negativä a gandurilor nostre. Eu Vä iubesc pe toti si mä rog LUI DUMNEZEU pentru iluminarea voasträ a tuturor. DOAMNE AJUT-I PE ROMANI ! Cu stimä N.Fluturel

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2011, ora 18:23

De la: 9am243869, la data 2010-11-28 12:15:53Da,existä diavol asa cum existä si Mos Cräciun.Ambii sint creati de mentalul oamenilor.Dacä,de exemplu, nu ne mai gandim la ei,vor dispärea.Deci diavolul este rezultatul mentalului nostru. - Pe la anul 100 Dupä Cristos,preotii sau adunat intr-o mare conferintä si au inceput sä se plangä cä afacerile cu biserica nu prea mai merg.Astfel au hotärat sä-l infiinteze pe diavol cu scopul de ai speria pe oameni si de ai determina sä meargä la bisericä in numär mare.Preotii au ajuns panä acolo cä vindeau indulgente,spunand celor care le cumpärau cä ei le sterg päcatele.Aici s-a intamplat un fenomen invers decat cel asteptat,intrucat oamenii dupä ce cumpärau indulgente se credeau färä päcate si deci incepeau sä facä altele. Primii care l-au inventat pe diavol au fost deci,preotii.Acesta va continua sä existe atata timp cat noi ne vom gändi la el,alimentandu-l cu energia gandurilor noastre. - Trebue sä facem insä diferentä dintre diavol care este rezultatul mentalului nostru negativ si Lucifer,care a fost un inger si s-a opus planului Divin,avand alte conceptii despre evolutia umanä. - Absolut tot ce facem,oferim,spunem,sau cher gandim este ca un bumerang.Se va intoarce la noi.Deci atentie,mare atentie la ceeace gandim,spunem sau facem. Aceasta este Legea Cauzei si Efectului - unde dai si unde crapä,spun romanii. - Situatia materialä,financiarä,deci economico-socialä si politicä a tärii este rezultatul mentalului nostru. - haideti sä vedem cum stau lucrurile la noi romanii in viata de toate zilele: Avem un guvern si un presedinte ca rezultat al alegerilor libere si democrate.Aceastä realitate este totusi contestatä de cei färä informare,färä o educatie adecvatä. Cine sunt cei care contesteazä vointa poporului ?: Ion Iliesc,un ateu.,Adrian Nästase cel care nu a respectat legea Divinä care spune sä nu furi,Victor Ponta care se conduce dupä invätäturile lui Ion Iliescu,Crin Antonescu fost profesor de marxism-leninism,ateu revolutionar de stanga,Orban,Volganian si altii ca ei,care doresc rästurnarea ordinei democratiei europene bazatä pe proprietatea particularä,färä sä aibä sprijinul majoritätii parlamentare,deci a populatiei. - Acesti räzvrätiti din motive de nacunostintä de cauzä,produc o energie mentalä negativä in tarä,care se poate numi diavol. Ei lucreazä cu diavolul,constient sau incostient,spre räuä tärii si al poporului roman. Ce trebue sä facem ?: - Foarte simplu; sä ne intoarcem la Legile Divine,sau legile Universale,pe care trebue sä le respectäm,iar copiii nostri sä le invete,sä le studieze din scoalä. - Atunci cand vom invätä sä gandim si sä vorbim folosind numai cuvinte cu incärcäturä de energie pozitivä,atrunci viata noasträ se va schimba in bine. - Atentie massmedia- Cuvernul trebue sä ne dea cateva repere de viitor pe care sä la trecem prin cap,sä ne gandim la ele si sä le dorim si astfel vom träii asa cum ne vom asterne. Ori ce schimbare incepe mai intai de toate in capul nostru al fiecäruia.- Ca incheiare; da existä diavol pentru cä noi il alimentäm cu enegia gandurilor noastre negative. Trebue deci sä ne schimbäm mentalitatea.Presedintele Romaniei D-l Traian Bäsescu ne-a cerut aceasta in repetate randuri,dar pentru multi dintre noi a fost greu de priceput. Romania este o tarä bolnavä din cauza mentalului negativ al multora dintre noi. - Cine ne impiedicä sä fim amabili,prietenosi,binevoitori,uni cu altii ? Dece nu scoatem ura din pipturile nostre si sä o inlocuim cu IUBIRE,cu dorinta de ARMONIE si PACE INTERNÄ ? Cine ne impiedicä ? Diavolul ? Cu sigurantä, atata timp il alimentäm cu energia negativä a gandurilor nostre. Eu Vä iubesc pe toti si mä rog LUI DUMNEZEU pentru iluminarea voasträ a tuturor. DOAMNE AJUT-I PE ROMANI ! Cu stimä N.Fluturel

Fluturas, ce zici tu aici nu prea am rabdare sa citesc, pt. ca te pierzi in metafore si reinterpretari filozofice....dar 2 lucruri le gresesti:

1) Traian Basescu e posibil sa fie orice, dar este absolut exclus ca este un DOMN.
2) Diavolul exista exact asa cum este descris in biblie, fara nici o metafora....iar pe tine te baga in ceata altceva.....nu reusesti sa intelegi ca "al cu coarne" nu e numai unul ci sunt o hoarda intreaga organizata pe caprarii, rectae, grade ierarhice.

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2011, ora 18:32

De la: ga_lin_a, la data 2010-11-28 09:17:03Exista in frescele din biserici si in mintea celor care l-au inventat pentru a ne prosti cu teama ca dincolo ne va imbia cu butoaie de smoala in care sa ne scaldam! Hai sa ne imaginam ca intre si exista un intermediar! Incepeti sa propagati ideea si in cativa ani "credinciosii" ii vor scrie CD-ul si ii vor zugravi chipul!

Sigur ca exista intermediar!!! Se numeste purgatoriu . Acolo ai tot timpul sa reflectezi la toate cretinatatile pe care le-ai facut pe Terra si ai timp sa regreti.

Exista o singura problema: nu mai poti sa te rogi pt. iertarea pacatelor tale sau ale altora, pt. ca au valoare doar rugaciunile celor vii....... ...presupunand ca se mai roaga cineva pt. tine dupa ce ai dat coltul....

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 14:27

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 13:46

Diavolul ne insoteste adesea de la cele mai vechi amintiri ale noastre. Ne e prezentat ca supremul bau-bau, antiteza a tot ce misca si exista, raul suprem. Treptat, aflam mai multe. Aflam ce e bine sau rau, ce e reprobabil sau nu. Si aflam ca nu exista un liber arbitru. Oamenii hotarasc cine sint Diavolii. Nimic divin in aceasta alegere. Pina si oamenii care de multe ori il dispretuiesc pe Dumnezeu, si orice zeu, rar dispretuiesc Diavolul.

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 14:45

De la: Bi_anca, la data 2011-01-03 18:32:15
De la: ga_lin_a, la data 2010-11-28 09:17:03Exista in frescele din biserici si in mintea celor care l-au inventat pentru a ne prosti cu teama ca dincolo ne va imbia cu butoaie de smoala in care sa ne scaldam! Hai sa ne imaginam ca intre si exista un intermediar! Incepeti sa propagati ideea si in cativa ani "credinciosii" ii vor scrie CD-ul si ii vor zugravi chipul!

Sigur ca exista intermediar!!! Se numeste purgatoriu . Acolo ai tot timpul sa reflectezi la toate cretinatatile pe care le-ai facut pe Terra si ai timp sa regreti.

Exista o singura problema: nu mai poti sa te rogi pt. iertarea pacatelor tale sau ale altora, pt. ca au valoare doar rugaciunile celor vii....... ...presupunand ca se mai roaga cineva pt. tine dupa ce ai dat coltul....

Vad ca la diavoli te pricepi .
Salveaza-ne !
Spune-ne ceva si de ingeri.

barrrt

23 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 16 Ianuarie 2011, ora 16:52

De la: YS, la data 2011-01-10 14:45:36

Salveaza-ne !

N-AU SEX!!!!!!!! ...in consecinta, nu poarta chiloti !!!!

Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 16 Ianuarie 2011, ora 17:13

,,Ce parere aveti in legatura cu existenta diavolului ?exista el,oare?"
................................................................................................................

La inceout a fost intuneric ...? A avut el o ,,strafulgerare de lumina?[ Nu totul in universul asta e Ymg si Yang ?...acum...].
S-a nascut lumina intii...si apoi a aparut intunericul...? Si daca da...de ce avea nevoie sa experimenteze ?
Daca insa a fost primul intunericul...si apoi a aparut lumina mai este vreo sansa ?Certitudinea dualitatii este ...ea fiind ,,asistata'' de constiinta universala...
Sunt multe de interpretat insa...

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 15:32

De la: YS, la data 2011-01-10 14:45:36

Salveaza-ne !

Tonul pe care il folositi nu va face deloc onoare....Sunt scarbita....dar va raspund totusi, pt. ca ma respect pe mine.
Nu stiu mare lucru despre ingeri, dar stiu ca fiecare avem un inger pazitor....care se indeparteaza de noi in momentul in care noi ne indepartam de cele 10 porunci. Rectae, le ignoram sau le incalcam. Cred ca are legatura cu aura, dar nu stiu sa explic mai mult.

Inca ceva, va stau la dispozitie pt. lamuriri suplimentare, dar eu nu salvez pe nimeni. Fiecare se salveaza singur, doar daca e in stare sa vada mai departe de lungul propriului nas......

Dealtfel ma indoiesc ca vreti sa stiti ceva cu adevarat...postarea dumneavoastra e sterila......nu cauta un raspuns concret, ci doar umple forumul cu SPAM !!!!!!!

Flo13

373 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 15:45

Deh, fiecare cu proprii sai demoni.

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 15:38

De la: Flo13, la data 2011-01-18 15:45:54Deh, fiecare cu proprii sai demoni.

Sau cu propriul sau inger pazitor!

Flo13

373 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2011, ora 16:01

De la: M_Elody, la data 2011-01-20 15:38:32
De la: Flo13, la data 2011-01-18 15:45:54Deh, fiecare cu proprii sai demoni.

Sau cu propriul sau inger pazitor!

Da, bonus la 2 ai un ingeras .

Pagini: << 9 10 11 12 13 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce parere aveti in legatura cu existenta Diavolului ?Exista el,oare?"
Mergi la: