back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti in legatura cu existenta diavolului ?exista el,oare?"

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

shanice

300 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 03:14

De la: gabigabi, la data 2009-07-15 16:58:40da,acum am inteles ce-ai vrut sa spui @shanice....dar ca-n toate lucrurile pe care am vrea sa le facem,sa le cunoastem,unele ne sunt si altele nu ne sunt potrivite ! ideea este sa ne dam seama ce ni se potriveste si sa adincim cautarea si din celelalte,sa avem intelepciunea sa ne retragem la timp ! dar yoga,asta face : reface puntea de comunicare dintre cele 2 emisfere si ajuta omul la redefinirea sa ca fiinta componenta a Marelui Tot !

Ma sperie conceptul asta de .... Marele Tot. Suna prea emfatic
Ma face sa ma gandesc la cu totul altceva..
LA TRIBURI .

Nu prea imi dau seama bine, dar nu cred ca are vreo legatura cu conceptele yoga. Decat in masura in care se face referire la ECHILIBRU. Nu vad altceva in comun

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 03:32

De la: gabigabi, la data 2009-07-15 15:51:36pai daca mi-aduc eu aminte bine ce este yoga si ce vrea ea, atunci am sa spun ca exact asta face : recladeste puntea dintre cele 2 emisfere si de aici felul lor de a gindi si simti,mai altfel decit ceilalti !
P.S vorbesc de yoghinii reali,nu de fitosii care se dau mari ptr.ca-i coool !

Eu, aceasta cauza a existentei celor 2 contrarii in tot, am gasit-o chiar cind cautam sa inteleg ce se intimpla se vedem contrariile intr-un fel, iar daca le privim dim alt punct de cedere le vedem exact invers. Constructia creierului nostru e cauza. El este astfel ptr a aintelege realitatea si tot el ne separa si realitati care nu sint separate.
Atunci am inteles ca nu e de mine Yoga, practicata dupa carti sau persoane in care nu as avea incredere, ci poate autoyoga.
In yoga extrem de usor o poti lua pe calea negativa (asa se spune). Si sa vezi numai diavoli peste tot.
Alegerea mea a fost corecta.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 22:15

De unde NU E, nici Dumnezeu NU CERE !!!!

Asa e!! Nu

( E PUR SI MUOVE!!! )

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 08:23

da,poate ca suna emfatic @shanice,dar conceptul de tot in toate l-am aflat dintr-o intimplare - apropo, eu cred ca nimic nu-i intimplator,totusi ! tot ce ni se-ntimpla are cite un tilc; un rost si-i destinat sa ne deschida ochii spre o intelegere mai abstracta ....asta apropo de cele 2 emisfere ! deci,povestea : aveam un acvariu si imi erau tare dragi pestisorii aia,care veneau cu boticurile la geamul lui,oride cite ori ajungeam in dreptul lor ! intr-o zi, dupa ce le-am dat de mincare m-a fulgerat un gind : oare cum ma percep ei pe mine ? ptr. ei sunt " Mina Divina" ce-i hraneste si le schimba apa ? ....ce-nteleg ei din ceea ce sunt eu si lumea mea ? ar putea ei sa-si dea seama de ea si de diferenta dintre lumile noastre ? dar lumea lui era inclusa intr-o camera de bloc....blocul, pe o strada, dintr-un cartier ,dintr-un oras; dintr-o tara de pe un continent de pe Terra....care e si ea parte a unui sistem solar,dintr-o galaxie,dintr-un Univers ! nu fac parte toate astea dintr-un mare tot ,cu noi impreuna ?

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 13:43

citind postarile voastre legat de cele doua emisfere din cauza carora noi percepem binele si raul....interesanta explicatia. dar se pare ca marile genii ale lumii isi folosesc in egala masura cele doua emisfere. s-a observat ca cei mai inteligenti oameni le folosesc in masura aproape egala....aia oare cum vad lumea? cred aia in bine si rau, in diavol si dumnezeu? pentru ca la ei acest "dualism" practic nu exista....

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 13:52

sistemul nervos central sistemul nervos central

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 13:53

Activitati Ale Creierului Activitati Ale Creierului

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 22:29

De la: Bi_anca, la data 2009-07-18 22:15:07De unde NU E, nici Dumnezeu NU CERE !!!!

Asa e!! Nu

( E PUR SI MUOVE!!! )

Tu iar ceri injuraturi.
Special o faci. mai vrei.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 22:31

De la: ioa_d, la data 2009-07-19 13:43:54citind postarile voastre legat de cele doua emisfere din cauza carora noi percepem binele si raul....interesanta explicatia. dar se pare ca marile genii ale lumii isi folosesc in egala masura cele doua emisfere. s-a observat ca cei mai inteligenti oameni le folosesc in masura aproape egala....aia oare cum vad lumea? cred aia in bine si rau, in diavol si dumnezeu? pentru ca la ei acest "dualism" practic nu exista....

Toti oamenii cam folosesc cele 2 emisfere in mod egal. Altfel s-ar atrofia una din ele, in timp.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 22:36

De la: Bi_anca, la data 2009-07-18 22:15:07De unde NU E, nici Dumnezeu NU CERE !!!!

Asa e!! Nu

( E PUR SI MUOVE!!! )

Ai grija, ca de cind ai venit tu pe aici, ma cam calci pe nervi. Numai rautati si apropouri rautacioase faci, la adresa mai multora, nu numai a mea. Du-te si mai descarca-ti bila in wc, draguta. Face bine. Eu am facut asta acum 5 luni si mi-a fost bine.Nu am stat sa-l arunc pe altii. Incearca cu incredere. Veninul la wc,
Daca te mai legi sau mai faci apropouri despre mine, veninoase, vei avea ce meriti.

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 23:42

De la: nastasemihail, la data 2009-07-19 22:31:37
De la: ioa_d, la data 2009-07-19 13:43:54citind postarile voastre legat de cele doua emisfere din cauza carora noi percepem binele si raul....interesanta explicatia. dar se pare ca marile genii ale lumii isi folosesc in egala masura cele doua emisfere. s-a observat ca cei mai inteligenti oameni le folosesc in masura aproape egala....aia oare cum vad lumea? cred aia in bine si rau, in diavol si dumnezeu? pentru ca la ei acest "dualism" practic nu exista....

Toti oamenii cam folosesc cele 2 emisfere in mod egal. Altfel s-ar atrofia una din ele, in timp.

nu.
nu se atrofiaza pentru ca le folosim. dar nu in mod egal. emisfera stanga este responsabila de logica. este folosita de matematicieni de exemplu, oameni de stiinta, fizicieni. cealalta emisfera este responsabila mai mult de abstract - pictori, poeti, filozofi, artisti in general. normal ca toti folosim ambele emisfere, dar una din ele este predominanta. si se pare ca la genii nu e predominanta niciuna, sant folosite in mod aproape egal.
sant documentare pe tema asta si gasesti si pe net informatii, sau in carti de psihologie.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 23:50

De la: ioa_d, la data 2009-07-19 23:42:39

nu.
nu se atrofiaza pentru ca le folosim. dar nu in mod egal. emisfera stanga este responsabila de logica. este folosita de matematicieni de exemplu, oameni de stiinta, fizicieni. cealalta emisfera este responsabila mai mult de abstract - pictori, poeti, filozofi, artisti in general. normal ca toti folosim ambele emisfere, dar una din ele este predominanta. si se pare ca la genii nu e predominanta niciuna, sant folosite in mod aproape egal.
sant documentare pe tema asta si gasesti si pe net informatii, sau in carti de psihologie.

Eu foloseam preponderent cea stinga. Eram pe profesie realista. Ma cam durea capul, culmea, mai mult cea stinga. La un moment dat am facut eforturi sa trec si pe dreapta. Adica sa-mi explic altfel fenomenele care ma interesau, sa lucrez mai mult cu femei. intr-un cuvint sa ma echilibrez cu emisferele. Dar fara sa fiu f constient de asta. mai mult s-a impus cu necesitate.

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 00:33

De la: nastasemihail, la data 2009-07-19 23:50:44
De la: ioa_d, la data 2009-07-19 23:42:39

nu.

Eu foloseam preponderent cea stinga. Eram pe profesie realista. Ma cam durea capul, culmea, mai mult cea stinga. La un moment dat am facut eforturi sa trec si pe dreapta. Adica sa-mi explic altfel fenomenele care ma interesau, sa lucrez mai mult cu femei. intr-un cuvint sa ma echilibrez cu emisferele. Dar fara sa fiu f constient de asta. mai mult s-a impus cu necesitate.

din cate am citit, majoritatea folosim preponderent emisfera stanga.
si eu incerc sa gasesc metode sa le echilibrez. am citit intr-o carte o chestie. si anume simplul fapt de a face lucruri normale cu ambele maini ajuta chestia asta. de exemplu orice activitati fizice care presupun folosirea ambelor maini, sau ambelor parti ale corpului: sport, cusut, gradinarit, etc. astea sant metodele cele mai simple. altii practica yoga sau alte feluri de meditatii. deci si meditatia ajuta.
se spune ca partea drapta a corpului e controlata de emisfera stanga si invers. deci teoretic dreptacii folosesc emisfera stanga preponderent si stangacii emisfera dreapta. asta ar fi un indiciu ....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 00:36

Sau visatul cu ochii deschisi ajuta la folosirea mai mult a emisferei drepte.

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 00:44

De la: nastasemihail, la data 2009-07-20 00:36:03Sau visatul cu ochii deschisi ajuta la folosirea mai mult a emisferei drepte.

asta incerc sa practic cat mai putin...dar sincer, nu stiu daca ajuta oricum la prea mult

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 15:53

ma bucur ca am intalnit aici cativa oameni adevarati! nu cred ca-mi mai bat capul cu postarile..e inutil!
rog pe cei ce doresc sa pastram legatura sa-mi comunice pe "privat" sau sa lase mesaj pe blogul meu cu privire la adresa la care pot fi contactati...se pot organiza conferinte si in alt mod!
nu doresc sa dau calificative, dar cei ce sunt pusi sa administreze informatia stocata aici dau dovada unui comportament cel putin futil devreme ce personajelor, ca dumitrupula, li se accepta pseudonimul fara cracneala!
pacat de munca desfasurata de cei de la stiri...aceea e chiar o munca!

de omnia dubitandum
Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 03:33

De la: gabigabi, la data 2009-07-19 08:23:33da,poate ca suna emfatic @shanice,dar conceptul de tot in toate l-am aflat dintr-o intimplare - apropo, eu cred ca nimic nu-i intimplator,totusi ! tot ce ni se-ntimpla are cite un tilc; un rost si-i destinat sa ne deschida ochii spre o intelegere mai abstracta ....asta apropo de cele 2 emisfere ! deci,povestea : aveam un acvariu si imi erau tare dragi pestisorii aia,care veneau cu boticurile la geamul lui,oride cite ori ajungeam in dreptul lor ! intr-o zi, dupa ce le-am dat de mincare m-a fulgerat un gind : oare cum ma percep ei pe mine ? ptr. ei sunt " Mina Divina" ce-i hraneste si le schimba apa ? ....ce-nteleg ei din ceea ce sunt eu si lumea mea ? ar putea ei sa-si dea seama de ea si de diferenta dintre lumile noastre ? dar lumea lui era inclusa intr-o camera de bloc....blocul, pe o strada, dintr-un cartier ,dintr-un oras; dintr-o tara de pe un continent de pe Terra....care e si ea parte a unui sistem solar,dintr-o galaxie,dintr-un Univers ! nu fac parte toate astea dintr-un mare tot ,cu noi impreuna ?

Gabi....revezi filmul Men in Black..... Asta ca sa vezi ce gand te-a fulgerat. Lucrurile sunt mult mai complicate in realitate si totodata, paradoxal, mult mai simple.

Si pt copiii mici, mama lor e un fel de Fiinta Suprema.....dar cum explici mutritele pe care le fac privind peste umarul tau la tavan ??!! Si asta doar in primele 40 de zile de la nastere ???!!!

Hai ca eu ma indepartez de topic. Imi vine mereu sa vorbesc de Dumnezeu in loc de

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 11:58

De la: Bi_anca, la data 2009-07-24 03:33:06
De la: gabigabi, la data 2009-07-19 08:23:33da,poate ca suna emfatic @shanice,dar conceptul de tot in toate l-am aflat dintr-o intimplare - apropo, eu cred ca nimic nu-i intimplator,totusi ! tot ce ni se-ntimpla are cite un tilc; un rost si-i destinat sa ne deschida ochii spre o intelegere mai abstracta ....asta apropo de cele 2 emisfere ! deci,povestea : aveam un acvariu si imi erau tare dragi pestisorii aia,care veneau cu boticurile la geamul lui,oride cite ori ajungeam in dreptul lor ! intr-o zi, dupa ce le-am dat de mincare m-a fulgerat un gind : oare cum ma percep ei pe mine ? ptr. ei sunt " Mina Divina" ce-i hraneste si le schimba apa ? ....ce-nteleg ei din ceea ce sunt eu si lumea mea ? ar putea ei sa-si dea seama de ea si de diferenta dintre lumile noastre ? dar lumea lui era inclusa intr-o camera de bloc....blocul, pe o strada, dintr-un cartier ,dintr-un oras; dintr-o tara de pe un continent de pe Terra....care e si ea parte a unui sistem solar,dintr-o galaxie,dintr-un Univers ! nu fac parte toate astea dintr-un mare tot ,cu noi impreuna ?

Gabi....revezi filmul Men in Black..... Asta ca sa vezi ce gand te-a fulgerat. Lucrurile sunt mult mai complicate in realitate si totodata, paradoxal, mult mai simple.

Si pt copiii mici, mama lor e un fel de Fiinta Suprema.....dar cum explici mutritele pe care le fac privind peste umarul tau la tavan ??!! Si asta doar in primele 40 de zile de la nastere ???!!!

Hai ca eu ma indepartez de topic. Imi vine mereu sa vorbesc de Dumnezeu in loc de
pai ai face foarte bine sa nu-l mai aduci pe diavol in discutie,el nu exista in plan fizic,este numai o inchipuire a unor oameni care-i intretin imaginea cu energie din energia lor gandindu-se la el si la rele in loc sa se gandeasca cum pot face numai bine in jurul lor si la dumnezeu cel adevarat[nu falsul creat si intretinut cu ajutorul religiei]

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 14:45

Uite diavolul. Buhuhu....

Cu aparatura performanta oricine poate vedea asa ceva. Cam 500&

Asta e in 2002

Cu aparatura performanta oricine poate vedea asa ceva. Cam 500&
Asta e in 2002

www.youtube.com/v/XevJR7biQE8&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&fe...">www.youtube.com/v/XevJR7biQE8&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&fe..." type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 14:49

999www.youtube.com/v/nk2c_2Zl99c&hl=en&fs=1&rel=0">www.youtube.com/v/nk2c_2Zl99c&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340">

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 00:17

De la: 999florin, la data 2009-07-27 14:49:01999

Daca si de asta indrazneste vre-unul sa zica ceva.......

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 00:23

E fals. A pus unul luminite acolo. Ticuleeee, ajutor, esti sabotat.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 00:28

Puteti sa spuneti ce vreti, dar Florin e creatia mea, hahahaha.
Mai putin alea porno....

Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 00:34

daca aveti chef de glume cu mine, eu Dracul in persoana, va trimit la naiba ... in puii mei !!!

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 00:41

vai ce urat vorbesti

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 00:43

Ai si coarne Amirale?

Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 01:00

De la: camelia75, la data 2009-07-28 00:43:19Ai si coarne Amirale?
da ! normal !
am si coada !
si cazanul cu smoala tot fierbe ... in puii mei !!!

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 August 2009, ora 22:17

De la: nastasemihail, la data 2009-07-28 00:28:16Puteti sa spuneti ce vreti, dar Florin e creatia mea, hahahaha.
Mai putin alea porno....

FLORIN, ESTE CREATIA TA?!

si la ce te referi cand faci o asemenea afirmatie?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 22:55

De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-08-02 22:17:42
De la: nastasemihail, la data 2009-07-28 00:28:16Puteti sa spuneti ce vreti, dar Florin e creatia mea, hahahaha.
Mai putin alea porno....

mihaita este spiritual ca intotdeauna,ia-l asa cum este,nu mai pune intrebari,incearca doar sa-l intelegi

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 August 2009, ora 17:29

De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-08-02 22:17:42
Mai putin alea porno....

Prin ianuarie februarie nega mai tot ce postam eu. Acum e pe afirmatie. Eu nu mi-am schimbat optiunile din domeniile care le postez. Mai glumesc dar am convingeri ferme. Acum sintem brat la brat. La asta ma refer. Daca incepe sa ma contrazica "il bat".

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce parere aveti in legatura cu existenta Diavolului ?Exista el,oare?"
Mergi la: