Info
x
Ce parere aveti in legatura cu existenta diavolului ?exista el,oare?"
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 09:34
De la: nastasemihail, la data 2009-06-08 08:30:15De la: 9am007548, la data 2009-06-07 14:06:36Puscariasa nespalata!!!??? Inseamna ca-s un norocos.Te pupa bozgoru' jegos! A!!!! Cred ca stiu ce aveai in minte cand te gandeai la Ev Mediu
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 09:38
Tu chiar nu intelegi la ce m-am referit. Nu exista acele extreme in oameni, ci doar in mintile noastre zdruncinate de prea multe...
Am iesit de pe idiotenia asta de topic, ca vad ca se interpreteaza aiurea ce spun.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 09:39
De la: royan32, la data 2009-06-08 08:01:21De la: 9am007548, la data 2009-06-06 22:18:59 Mihail, eu stiu ca exista! La cateva zeci de km de mine sunt secte satanice care practica sacrificii umane. Am si incercat sa povestesc ceva pe la inceput, dar am fost catalogata drept puscariasa nespalata....etc (oricum persoana si-a schimbat parerea si acum suntem amici). Pt. royan32 E vorba de Varese. Cred ca esti la curent cu seria de omicidii mascate in sinucideri sau disparitiile de care se vorbea anul trecut. Tu poate stii de la telejurnal....eu am o prietena care locuieste acolo si lucrurile stau mult mai rau decat au povestit la telejurnal. |
|
royan32 291 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 19:56
De la: 9am007548, la data 2009-06-08 09:39:14E vorba de Varese. Cred ca esti la curent cu seria de omicidii mascate in sinucideri sau disparitiile de care se vorbea anul trecut. Tu poate stii de la telejurnal....eu am o prietena care locuieste acolo si lucrurile stau mult mai rau decat au povestit la telejurnal. nu mai imi amintesc exac localitatea si etct! oricum stiu ca am facut o remarca de genul "ceva ciudat se intampla acolo"! chiar am insistat ca sunt prea multe "sinucideri"...dar neavand cu cine altcineva sa vorbesc... |
|
Fosta membra 9am.ro 964 mesaje Membru din: 7/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 12:23
- Exista Diavolul?!
- O da, cum exista si prostia! - Exista el oare? - Uite-l aici !
Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 12:38
Fiecare are parerea lui....cea ce nu insemna nici pe departe ca parerea unuia sau altuia schimba adevarul.
Imi aduc aminte ca pe vremea lui Ceausescu, la Constanta, era interzis sa scrii pe vreun document medical diagnosticul AIDS. Rezultatul a fost ca s-au infectat cu HIV, nu doar personal medical ci si copii nevinovati. Sunt traumatizata si acum de faptul ca am fost pusa in situatia sa-i dau false sperante unei mame, care astepta sa-i spun ca fetita ei( un inger de copil, 5 ani, satena cu ochii albastrii, inteligenta si cuminte) are AIDS (dezvoltase deja sindromul), fiind, cel mai probabil, infectata la nastere, prin instrumente insuficient sterilizate, la noi in spital...... Ce-i care fac afirmatii categorice, privind un lucru pe care nu-l cunosc, excluzand existenta acestuia apriori, imi inspira doar MILA! Spunea cineva ca indubitabil Universul e caracterizat de echilibru, iar existenta lui Dumnezeu implica existenta unei parti intunecate.... |
|
royan32 291 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 16:00
De la: 9am007548, la data 2009-06-09 12:38:50Fiecare are parerea lui....cea ce nu insemna nici pe departe ca parerea unuia sau altuia schimba adevarul. creierul tau are functia "ignore", invata sa o folosesti, e foarte utila
|
|
Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 16:42
De la: royan32, la data 2009-06-09 16:00:06De la: 9am007548, la data 2009-06-09 12:38:50Fiecare are parerea lui....cea ce nu insemna nici pe departe ca parerea unuia sau altuia schimba adevarul. Ai dreptate! Shlomi zice ca ne luptam cu morile de vant..... Grazie!
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 11:53
De la: 9am007548, la data 2009-06-09 16:42:13per pocco,un baccio per te !De la: royan32, la data 2009-06-09 16:00:06De la: 9am007548, la data 2009-06-09 12:38:50Fiecare are parerea lui....cea ce nu insemna nici pe departe ca parerea unuia sau altuia schimba adevarul.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
shanice 300 mesaje Membru din: 27/10/2008 |
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 14:37
Ati facut topicul asta varza....
Deci, exista sau nu ?!
|
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 15:20
De la: shanice, la data 2009-06-10 14:37:23Ati facut topicul asta varza....da,da,exista si dracu' si satana si lucifer si neghinita si uciga-l toaca si azazel si scaraotchi si intunecimea sa si....si....
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
natara 3 mesaje Membru din: 5/11/2008 Oras: Bistrita |
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 16:45
Shaitan este un simplu procuror, noi suntem fraieri care suporta consecintele propriilor decizii.
|
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 19:27
De la: natara, la data 2009-06-10 16:45:34Shaitan este un simplu procuror, noi suntem fraieri care suporta consecintele propriilor decizii. Mai departe..?!!
|
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 19:42
De la: natara, la data 2009-06-10 16:45:34Shaitan este un simplu procuror, noi suntem fraieri care suporta consecintele propriilor decizii.bai agartha,vezi-ti de shambalismele tale,unde te crezi aici,in constanta la geamie,oi fi si tu vreun imam[d'ala scapat de la spitalu' 3x3,ai?]
|
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 22:19
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-10 19:42:58De la: natara, la data 2009-06-10 16:45:34Shaitan este un simplu procuror, noi suntem fraieri care suporta consecintele propriilor decizii.bai agartha,vezi-ti de shambalismele tale,unde te crezi aici,in constanta la geamie,oi fi si tu vreun imam[d'ala scapat de la spitalu' 3x3,ai?] Ma Florine, pe tine ori te mananca in... ori ai pe in tine si atunci avem dovada vie ca exista asta Ce zici, am dreptate?
|
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 22:20
Noi nu mai datoram nimanui nimic si deci nu trebuie sa mai plecam capul. Trebuie sa spunem, fiecare in sinea noastra, sa strigam vecinului, rudelor: Gata! Ne-a ajuns! Pana aici! Stop! Incepand de acum suntem liberi! Sa cerem Matricei sa ii ia pe toii cei ce ne incalca liberul arbitru, pe cei ce fura Adevarul, pe cei ce ne inrobesc sau asupresc in vreun
fel. Resursele, apa, aerul, mancarea, combustibilul, bogatiile planetei sunt ale tuturor. Este o tampenie sa crezi ca Dumnezeu ar da drept de proprietate, asupra unei parti din creatia sa, unui singur om, unei singure familii. De ce? Cere-ti-va drepturile! Faceji asta pentru noi,pt. urmasii vostri!
|
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 14:16
oamenii trebuie in sfarsit sa inteleaga ca sunt proprii stapani. Ca ei se pot conduce singuri, fara a fi sclavii guvernelor, a unor anumite
familii, a bancilor, ca nu depind de nimeni si de nimic. Acum este momentul in care trebuie sa ne trezim si sa incepem sa simtim, sa ne luam in maini fraiele propriilor vieti. Nu mai trebuie sa ne Iasam influentati de altii. Nu mai trebuie sa inghitim intoxicarile zilnice. Acum e clipa noastra,nu trebuie s-o ratam!
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 06:44
De la: shanice, la data 2009-06-10 14:37:23Ati facut topicul asta varza.... Varza, da, exista.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 06:50
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-10 22:20:20Noi nu mai datoram nimanui nimic si deci nu trebuie sa mai plecam capul. Trebuie sa spunem, fiecare in sinea noastra, sa strigam vecinului, rudelor: Gata! Ne-a ajuns! Pana aici! Stop! Incepand de acum suntem liberi! Sa cerem Matricei sa ii ia pe toii cei ce ne incalca liberul arbitru, pe cei ce fura Adevarul, pe cei ce ne inrobesc sau asupresc in vreun Auzi tu ai mincat sapun? Ala tot de pe topicul tau, cu sapunul.
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 20:11
De la: nastasemihail, la data 2009-06-13 06:44:49De la: shanice, la data 2009-06-10 14:37:23Ati facut topicul asta varza.... 1) 2) ce treaba are varza?! 3) toti stim ca varza exista 4) nu inteleg de ce scoti limba gandindu-te la .....varza 5) Florin are mancarici; tu ce ai?!
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 20:33
De la: nastasemihail, la data 2009-06-13 06:44:49De la: shanice, la data 2009-06-10 14:37:23Ati facut topicul asta varza.... Si inca ceva! Ai zis, textual: PE MINE NU MA INTERESEAZA DELOC ASTFEL DE SUBIECTE. Eu vad ca te intereseaza.....si-o sa-l vezi pe , daca dau de video-ul pe care il caut. Pt ca o sa-l postez, si daca pana acum aveai insomnii si te-nveleai cu 15 paturi ca sa te aperi de ...INTUNERIC, acum n-o sa mai dormi nici cu un quintal de LANTERNE de toate felurile
|
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 06:51
De la: shanice, la data 2009-06-13 20:11:21De la: nastasemihail, la data 2009-06-13 06:44:49De la: shanice, la data 2009-06-10 14:37:23Ati facut topicul asta varza.... Fiindca imi place varza, de aia scot limba, ca doar n-o s-o maninc fara limba. Si vad ca nu stii de gluma. tu ai spus de varza, nu eu. Te indoiesti de existenta verzei? Nu Dar chestia aia din topic a vazut-o cineva? Nu. Deci concluzia. Varza exista.
|
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 06:56
De la: shanice, la data 2009-06-13 20:33:51De la: nastasemihail, la data 2009-06-13 06:44:49De la: shanice, la data 2009-06-10 14:37:23Ati facut topicul asta varza.... Nu ma intereseaza astfel de subiecte de ev mediu. Si mai ales cu iele, spiridusi. Or fi reali, dar nu ma intereseaza. Practic nici existenta diavolului sau a divinitatii, nu prea. Eu am explicat destul de clar ca sint extremele aceleiasi realitati. Iar noi sintem oameni, nu extreme de genul asta. Daca dai nu stiu ce video cu timpenii, nu ma uit. Daca ma pasionau, ma uitam si singur.
|
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 15:33
De la: mytcor, la data 2009-05-05 19:12:28De la: AMETYST, la data 2009-05-03 21:11:39"Calugarii s-au temut in chiliile lor totdeuna de dracul.Se pare ca el umbla de doua mii de ani din manastire in manastire si gaseste totdeuna locul ocupat." Stii @mytcor, mie imi pica fisa mai greu...... Avem raspunsul in fata ochilor...ba chiar in ei Imi tot vine in minte asta: "aveti ochi si nu vedeti, aveti urechi si nu auziti..." Pe topicul asta, cam asa ma simt.... |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 16:50
De la: 9am007548, la data 2009-06-14 15:33:43De la: mytcor, la data 2009-05-05 19:12:28De la: AMETYST, la data 2009-05-03 21:11:39"Calugarii s-au temut in chiliile lor totdeuna de dracul.Se pare ca el umbla de doua mii de ani din manastire in manastire si gaseste totdeuna locul ocupat." ..s-ati mai avea nevoie de vr-o, expemplificare ?... |
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 19:23
De la: mytcor, la data 2009-06-14 16:50:03De la: 9am007548, la data 2009-06-14 15:33:43De la: mytcor, la data 2009-05-05 19:12:28De la: AMETYST, la data 2009-05-03 21:11:39"Calugarii s-au temut in chiliile lor totdeuna de dracul.Se pare ca el umbla de doua mii de ani din manastire in manastire si gaseste totdeuna locul ocupat." NUUUUU!!! Nu reusesc sa pricep cum de poti sa-ti spui asa de clar parerea si atunci cand nu folosesti cuvinte... Pacat ca nu sunt mai multi ca tine si ca @gabigabi.....ca am ce sa invat.
|
|
marian_09 3 mesaje Membru din: 25/04/2009 |
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 15:16
Diavolul
dragut subiect, el exista, iar de departe este cel mai bun observator. Nu are atotcunoasterea lui Dumnezeu, dar este foarte perspicace. A stat mult timp si a observat tot ceea ce a creat Dumnezeu, iar el incearca sa faca la fel, numai in varianta diametral opusa. ganditi-va la urmatoarele paralele: biserici crestine-biserici reformate, preoti-psihologi, regi-presedinti, viata reala-televiziunea, totul este facut cu susul in jos, iar din cate se pare, ne place asa. Motivul pentru care nu multi il vad pe diavol e simplu, de ce sa se arate celor ce stie ca ii apartin, el se arata celor ce doreste sa ii cucereasca. Nu celor lacomi, smecheri, mafioti, cosmopoliti si celor dedati la orice lucru material ce le inrobeste sufletul se va arata el, ci acelora din afara controlului sau. La finalul zilei, toti ne gandim la ziua de maine, sau de fapt, la cati bani avem pentru a supravietui zilei de maine. Unii au nevoie de mult, altii de putin, depinde doar de fiecare cat de impotante sunt pentru el lucrurile de care se bucura in viata asta, pentru a-si da seama de care parte a baricadei e de fapt... Ne-a studiat atat de intens incat este maestru in a ispiti oamenii, nici un sentiment uman nu-i e strain pentru ca doar prin starile noastre sufletesi ne manipuleaza atat de frumos. Ceea ce nu suporta de nici o culoare este sacrificiul neconditionat al unui om pentru altul, pentru ca asta izvoraste doar din iubirea reala si reciproca a oamenilor . Cati oare mai sunt capabili de asa ceva, sa faca in asa fel incat altuia sa-i fie bine fara sa ceara nimic in schimb?! Singurul diavol cu care a trebuit vreodata sa ne luptam a fost cu cel din noi insine, cat de spre Diavolul cel Mare cunoscut si ca Lucifer, exista Cineva care il va pune la sfarsitul tuturor lucrurilor cu botul pe labe definitiv. Snatate tuturor! |
|
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 15:39
De la: marian_09, la data 2009-06-24 15:16:01Diavolul
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 15:55
uluitor cum functioneaza "neste chestii " : habar n-aveam de acest topic,dar vad o postare ,mi se pare interesant ce se spune,clichez si peste ce subiect dau ? dau de
si ce face el ? ispiteste ,bineinteles ? cum ?atit de simplu ,facindu-l pe om sa se umfle in pene si sa-si zica :ma ,ce tare sunt devreme ce iete ce lauda primesc ! ....Ametyst frumusel, sa nu ma mai lauzi,te rog -desi iti multumesc si tin la buna ta parere despre mine, dar e prea mult ! avem mereu de invatat unii de la altii si eu ,la rindul meu, iti admir puritatea inimii si trebuie sa le fim recunoscatori celor care se daruiesc pe ei ,tuturor! va sarut pe toti cu drag
|
|
cristianvitu 732 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 19:27
sunt uluit de ignoranta cate unuia de pe aici si de aceea , cu scuzele de rigoare, indemn pe cei ce au curaj, sa se informeze si sa participe, la o slujba de exorcizare! Apoi putem discuta, cu lejeritatea de care mai suntem capabili, despre "subiect"!
de omnia dubitandum
|
|
|
|

A!!!! Cred ca stiu ce aveai in minte cand te gandeai la Ev Mediu