back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Iepurasu' de paste

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

tilsor

1415 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 13:37

De la: marinescuirina, la data 2009-04-10 19:04:39
De la: tisor, la data 2009-04-10 18:05:01
De la: marinescuirina, la data 2009-04-10 16:52:20Tisor, vad ca spui despre Andu ca e preot!!
Nu este.. e inginer, cred.
Este ortodox.. si face ceea ce ar trebui sa faca orice ortodox: isi cunoaste credinta.
Daca raspunde unora si altora, nu o face din mandrie, ci pentru ca nu poate sa taca atunci cand aude cum se propaga invataturi gresite!!

Daca e inginer inseamna ca descarca de pe net lucrurile care le spune,caci gindirea unui simplu credincios nu poate contine atitea lucruri care tine de doctrina credintei respective.;deci nu gindeste el in urma cunoasterii proprii.
Daca e preot....il inteleg.
Dar orice ar fi eu il iubesc in Hristos

Fiecare credincios trebuie sa cunoasca cat mai mult!!
De ce gandirea unui credincios "nu poate contine atatea lucruri.." de ce??
Si care-s invataturile gresite?? Mult prea multe sa insir aici. Dar tu ce urmaresti cu aceasta intrebare??

IRINA draga,credinciosul de rind cunoaste (datorita nestudieri consecvente)in mare despre religia din care face parte...dar ,doctrina de baza,teologia credintei se face printr-un studiu profund si de durata in care se studiaza in paralel mai multe materii...(legate de descoperirea adevarului BIBLIC)
Apoi ,cu aceea intrebare doresc sa cunosc pe ce se bazeaza religia respectiva...!!!!
Ai vazut ca multi afirma ca DUMNEZEU,al unora e diferit de cel al BIBLIEI...ca HRISTOS e al evreilor....ca...si ca...!
In aceasta ordine de pareri trebuie sa stiu pe ce baza discutam...e corect nu????

Raporteaza abuz de limbaj
Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 13:54

De la: andu30, la data 2009-04-10 19:25:43
De la: tisor, la data 2009-04-10 14:21:27
ANDULE,AS FI FOARTE CURIOS CE ARGUMENTE....IN ACEL TIMP(stii tu care)...VEI ADUCE MINTUITORULUI.....caci dupa cite observ esti un invatator religios(preot)..si va trebuii sa dai socoteala pentru cei pe care i-ai indrumat.
Eu ma pregatesc de SABAT...azi e ziua pregatirii(dupa BIBLIE) ....si va doresc si voua ..UN SABAT PLIN DE PACE SFINTA SI DE BINECUVINTARE SPIRITUALA....

Observatiile tale referitoare la mine sunt total eronate. Nu sunt preot si nici nu am studii teologice macar. Nu trebuie sa fii preot ca sa-l cauti pe Dumnezeu. Preotii sunt doar slujitori inaintea lui Dumnezeu si au rostul lor, dar Biserica este formata si tinuta de noi credinciosii de rand.

Te pregatesti de Sabat?? Tu sarbatoresti iesirea din Egipt sa inteleg... Nu stiu de ce faci asta... pentru ca toti crestinii din toate timpurile sarbatoresc Invierea Domnului care este Duminica. Legea veche era doar o preinchipuire a legii noi. Ti-am mai spus asta si ti-am adus si marturii istorice din primele veacuri pe langa marturia din Sfanta Scriptura.

Trecerea prin marea Rosie preinchipuia Botezul..
Iesirea din Egipt (iesirea de sub robia egiptenilor) preinchipuia Invierea (iesirea de sub robia pacatului)...

Uite cum le spunea Pavel celor care treceau la crestinism si se temeau ca evreii o sa-i judece pentru ca nu tin taierea imprejur, sambata sau mancarea dupa legea veche:
COLOSENI 2
16. Nimeni deci să nu vă judece pentru mâncare sau băutură, sau cu privire la vreo sărbătoare, sau lună nouă, sau la sâmbete,
17. Care sunt umbră celor viitoare iar trupul (este) al lui Hristos.

ANDULE draga,intelesul acelor versete e altul....dar eu vreau sa-ti respect punctul de vedere( pentru care tu vei da socoteala de alegerea facuta)si sa-ti doresc( dupa credinta ta) paste fericit,tie si familiei.
Pentru afirmatia ca ai fi preot,datorita raspunsurilor ,imi cer scuze...
Eu ramin la ce prezinta apocalipsa in Cap.14,vs 12..
" AICI ESTE RABDAREA SFINTILOR CARE PAZESC PORUNCILE LUI DUMNEZEU SI CREDINTA LUI ISUS.....
Pentru mine SABATUL este acea odihna spirituala si fizica in care imi iau un timp special,conform poruncii,sa ma intilnesc cu DRAGOSTEA creatorului meu.,cu descoperirile SCRIPTURII in privinta refacerii mele spirituale si a reintoarcerii mele ACASA la TATAL meu.
VA IUBESC PE TOTI SI VA DORESC UN SABAT FERICIT SI MULTA BINECUVINTARE DE LA DUMNEZEU...
Despre iepuras....lasati-l...altora.....

Maranatha
erikahd2008

13 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 11:02

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-06 15:08:28iepurii sunt o specie de mamifere care apartin religiei catolice asa incat ortodocsii trebuiesc feriti sa nu cumva sa cada in pacatul acestei natiuni spirituale,clar?
................se pare ca le ai cu astea .........dragul meu

erikahd2008

13 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 11:07

De la: tisor, la data 2009-04-11 13:54:21
ANDULE,AS FI FOARTE CURIOS CE ARGUMENTE....IN ACEL TIMP(stii tu care)...VEI ADUCE MINTUITORULUI.....caci dupa cite observ esti un invatator religios(preot)..si va trebuii sa dai socoteala pentru cei pe care i-ai indrumat.
Eu ma pregatesc de SABAT...azi e ziua pregatirii(dupa BIBLIE) ....si va doresc si voua ..UN SABAT PLIN DE PACE SFINTA SI DE BINECUVINTARE SPIRITUALA....

Observatiile tale referitoare la mine sunt total eronate. Nu sunt preot si nici nu am studii teologice macar. Nu trebuie sa fii preot ca sa-l cauti pe Dumnezeu. Preotii sunt doar slujitori inaintea lui Dumnezeu si au rostul lor, dar Biserica este formata si tinuta de noi credinciosii de rand.

Te pregatesti de Sabat?? Tu sarbatoresti iesirea din Egipt sa inteleg... Nu stiu de ce faci asta... pentru ca toti crestinii din toate timpurile sarbatoresc Invierea Domnului care este Duminica. Legea veche era doar o preinchipuire a legii noi. Ti-am mai spus asta si ti-am adus si marturii istorice din primele veacuri pe langa marturia din Sfanta Scriptura.

Iesirea din Egipt (iesirea de sub robia egiptenilor) preinchipuia Invierea (iesirea de sub robia pacatului)...

Uite cum le spunea Pavel celor care treceau la crestinism si se temeau ca evreii o sa-i judece pentru ca nu tin taierea imprejur, sambata sau mancarea dupa legea veche:
COLOSENI 2
16. Nimeni deci să nu vă judece pentru mâncare sau băutură, sau cu privire la vreo sărbătoare, sau lună nouă, sau la sâmbete,

ANDULE draga,intelesul acelor versete e altul....dar eu vreau sa-ti respect punctul de vedere( pentru care tu vei da socoteala de alegerea facuta)si sa-ti doresc( dupa credinta ta) paste fericit,tie si familiei.
" AICI ESTE RABDAREA SFINTILOR CARE PAZESC PORUNCILE LUI DUMNEZEU SI CREDINTA LUI ISUS.....
Pentru mine SABATUL este acea odihna spirituala si fizica in care imi iau un timp special,conform poruncii,sa ma intilnesc cu DRAGOSTEA creatorului meu.,cu descoperirile SCRIPTURII in privinta refacerii mele spirituale si a reintoarcerii mele ACASA la TATAL meu.
VA IUBESC PE TOTI SI VA DORESC UN SABAT FERICIT SI MULTA BINECUVINTARE DE LA DUMNEZEU...
.....................LASA-I DRAGA SA AIBA PARTE DE SABATUL ASTA CARE ESTE MAI MULT O LEGE OMENEASCA ..............O DATINA UN OBICEI ..........CA VOR ODIHNA SI DISTRACTIE..........

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 11:43

....
shop.porzellanvitrine.de/images/lichte/ostern/li-ei-tierkinder-h...">

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 13:41

COLOSENI 2

[1] ANDULE draga,intelesul acelor versete e altul....[2] dar eu vreau sa-ti respect punctul de vedere( pentru care tu vei da socoteala de alegerea facuta) [3] si sa-ti doresc( dupa credinta ta) paste fericit,tie si familiei.
[4] Pentru afirmatia ca ai fi preot,datorita raspunsurilor ,imi cer scuze...
[5] Eu ramin la ce prezinta apocalipsa in Cap.14,vs 12..
[6] Pentru mine SABATUL este acea odihna spirituala si fizica in care imi iau un timp special,conform poruncii,sa ma intilnesc cu DRAGOSTEA creatorului meu.,cu descoperirile SCRIPTURII in privinta refacerii mele spirituale si a reintoarcerii mele ACASA la TATAL meu.
[/quote]

[1] Care alt inteles in afara de cel aratat de mine?

[2] Amandoi vom da socoteala pentru alegerile facute.

[3] Multumesc la fel si tie daca sarbatoresti Pastele. Si daca sarbatoresti Pastele am o intrebare ce sarbatoresti cu aceasta sarbatoare? Caci Pastele crestinilor nu are legatura cu Pastele iudeilor precum nici Duminica crestinilor nu are legatura cu Sambata evreilor. Atat Pastele evreilor cat si sambata lor erau doar o umbra a celor viitoare.

[4] Nu-i nici o problema. Stai linistit.

[5] Asa... este bun versetul. Rabdarea Sfintilor de a pastra aceeasi credinta peste veacuri si a nu o schimba cu invataturi lumesti. Bine zis... Caci exista o credinta ( o invatatura de credinta) un Domn si un botez..

Doamne ajuta

Hazardul este măsura ignoranței noastre. (Henry Poincare)
Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 14:46

De la: vaneamarin, la data 2009-04-10 18:07:26
De la: tumaria, la data 2009-04-10 17:45:05
Copii mei nu cred in Mos Craciun, ei stiu ca parintii si cei dragi le fac cadouri cu ocazia nasterii Mantuitorului pt ca si Isus a primit cadouri la nasterea lui, deci sarbatorind Nasterea lui isus, asa primesc ei cadouri , cu aceasta ocazie

Ce varsta au copiii dumneavostra ?

2 baieti , 10 ani si 7 ani.
La biserica la care mergem are loc in a doua zi de craciun si in a doua zi de paste serbarea copiilor in care ei canta multe cantecele si recita psalmi si poezii (program pe care ei il iau in serios si il pregatesc incepand cu aprox 2 luni inainte) parintilor, bunicilor si celorlalti membrii si muasfiri care vin in biserica. Primesc la incheierea programului pugulite cu dulciuri.Sunt foarte bucurosi si nerabdatori.Se impart aceste pungulite tuturor copiilor care iau parte la aceasta sarbatoare, celor care fac participa la program cat si copii care sunt in "public".

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 16:05

De la: andu30, la data 2009-04-12 13:41:19
COLOSENI 2

[1] ANDULE draga,intelesul acelor versete e altul....[2] dar eu vreau sa-ti respect punctul de vedere( pentru care tu vei da socoteala de alegerea facuta) [3] si sa-ti doresc( dupa credinta ta) paste fericit,tie si familiei.
[4] Pentru afirmatia ca ai fi preot,datorita raspunsurilor ,imi cer scuze...
[5] Eu ramin la ce prezinta apocalipsa in Cap.14,vs 12..
[6] Pentru mine SABATUL este acea odihna spirituala si fizica in care imi iau un timp special,conform poruncii,sa ma intilnesc cu DRAGOSTEA creatorului meu.,cu descoperirile SCRIPTURII in privinta refacerii mele spirituale si a reintoarcerii mele ACASA la TATAL meu.

[1] Care alt inteles in afara de cel aratat de mine?

[2] Amandoi vom da socoteala pentru alegerile facute.

[3] Multumesc la fel si tie daca sarbatoresti Pastele. Si daca sarbatoresti Pastele am o intrebare ce sarbatoresti cu aceasta sarbatoare? Caci Pastele crestinilor nu are legatura cu Pastele iudeilor precum nici Duminica crestinilor nu are legatura cu Sambata evreilor. Atat Pastele evreilor cat si sambata lor erau doar o umbra a celor viitoare.

[4] Nu-i nici o problema. Stai linistit.

[5] Asa... este bun versetul. Rabdarea Sfintilor de a pastra aceeasi credinta peste veacuri si a nu o schimba cu invataturi lumesti. Bine zis... Caci exista o credinta ( o invatatura de credinta) un Domn si un botez..

Doamne ajuta[/quote]

PACE TIE ANDULE DRAGA....Vreau sa raspund doar la punctul 3 din raspunsurile tale.
NU sarbatoresc PASTELE deoarece in LUCA 22 ,7-20...Hristos prezinta cum va fi serbat dupa moartea SA pastele.........PRIN SFINTA CINA A DOMNULUI....si mai prezinta ca acesta este LEGAMINTUL CEL NOU cu cel ce crede in EL..
Eu ma impartasesc de 4 ori pe an cu aceste simboluri( vinul si piinea) sau in caz de nevoie urgenta...imediat.
Hai sa-ti mai spun ceva....SIMBATA nu era a evreilor...deoarece dupa cele sase zile de creatiune DUMNEZEU a pus deoparte aceasta zi pentru intreaga omenire, ca un timp pentru construirea unei relatii cu Dumnezeu(atunci era doar ADAM,in RAI,si nu era EVREU)
La punctul 5...e vorba de credinta lui ISUS si porunci(sint de acord ca exista un singur DUMNEZEU,UN BOTEZ...si un singur CREZ)
Andule draga, vreau sa-ti pun o intrebare deschisa(o sa ti se para idioata poate)....TU DORESTI MINTUIREA DIN TOATA INIMA..?
Daca da eu,la multele semne de intrebare ce tot se ridica,de diferite persoane, as cerceta mai "ADINC" sa nu am surpriza ca ma aflu pe " nisipuri miscatoare"
CITESTE te rog un Catehism Doctrinal Catolic, DIES DOMINI..de papa IOA PAUL.....THE CATHOLIC EXTENSION MAGAZINE(publicatia Vaticanului)...CONCILIUL de la NICEEA....de fapt toate CONCILIILE....si vei vedea ca biserica Catholica a facut acest transfer,cu de la sine putere,de la SABAT la DUMINECA.

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 16:40

DACA DORESTE CINEVA SA AFLE ADEVARUL DESPRE SCHIMBAREA ZILEI de la SABAT la DUMINICA de catre biserica Catholica,cu propria-i putere ,va rog ca in orice limba sa adresati o scrisoare VATICANULUI si veti primi raspuns..(adressa pe net)
Va dau un raspuns redat in THE CATHOLIC EXTENSION MAGAZINE de catre editorul PETER R. TRAMER....
"STIMATE DOMN,
Cu privire la schimbarea de la respectarea Sabatului iudaic la duminica crestina,as dori sa va atrag atentia asupra urmatoarelor aspecte:
1) Protestantii care accepta Biblia ca fiind singura norma pentru credinta si religie ar trebui sa se intoarca prin orice mijloace la respectarea Sabatului.Faptul ca nu se intorc,ci,dimpotriva ,respecta duminica,ii face sa fie ridicoli in ochii orcarui om care gindeste logic.
2)Noi,catolicii,nu acceptam Biblia ca fiind singura norma a credintei.Alaturi de Biblie,avem ca norma calauzitoare bisericaa vie,autoritatea bisericii.Noi spunem ca biserica aceasta,care a fost instituita de Hristos spre a-i invata si spre a-i indruma pe oameni in viata,are dreptul sa schimbe legile ceremoniale ale Vechiului Testament si,ca urmare,acceptam schimbarea facuta de ea de la Sabat la duminica.Noi spunem deschis ."da", biserica a facut schimbarea asta,a emis legea aceasta,asa cum a emis multe legi, de exemplu: postul de vineri,celibatul preotesc,legi cu privire la casatoriile mixte,regulile casatoriei catolice si o mie de alte legi.
3)De asemenea, noi spunem ca,dintre toti protestantii....( nu dau numele...dar in citat se scrie)..sunt singurul grup care are un rationament corect si este consecvent cu propriile invataturi.Este intodeauna,oarecum vrednic de ris faptul ca bisericile protestante cer,atit de la amvon,cit si in legile lor,respectarea duminicii,despre care nu scrie nimic in Biblie.

Cu cele mai bune urari, semnat PETER R. TRAMER

Cei care cautati cu adevarat mintuirea SUFLETULUI,nu credeti ce va spun eu...ci cercetati si verificati Biblia si toate celelalte materiale de istorie a religiilor ca sa fiti voi insiva convinsi de hotarirea care o veti lua......
Parerile voastre vi le respect,pe voi va iubesc din toata inima....de aceea ..ca sa fiti convinsi verificati parerea sau credinta pe care o aveti...CU BIBLIA..
IN ea ( Biblie) veti gasi un DUMNEZEU bun,rabdator,intelegator,iertator,sfatuitor,saritor,aparator,convingator.....si inainte de toate astea.....IUBITOR....FOARTE IUBITOR..

Domnul sa va umple de intelepciune...
Pentru marea majoritate doresc ca in INVIEREA aceasta sa-L vedeti pe HRISTOS ca singurul MINTUITOR adevarat....meditati la ce a facut EL pentru noi.....meditati...meditati....si umpletiva de DUH SFINT..
Sa simtiti fericirea Cerului si in familiile voastre.

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 17:13

De la: tisor, la data 2009-04-12 16:05:13

PACE TIE ANDULE DRAGA....Vreau sa raspund doar la punctul 3 din raspunsurile tale.

[1] NU sarbatoresc PASTELE deoarece in LUCA 22 ,7-20...Hristos prezinta cum va fi serbat dupa moartea SA pastele.........PRIN SFINTA CINA A DOMNULUI....si mai prezinta ca acesta este LEGAMINTUL CEL NOU cu cel ce crede in EL..

Eu ma impartasesc de 4 ori pe an cu aceste simboluri( vinul si piinea) sau in caz de nevoie urgenta...imediat.

[2] Hai sa-ti mai spun ceva....SIMBATA nu era a evreilor...deoarece dupa cele sase zile de creatiune DUMNEZEU a pus deoparte aceasta zi pentru intreaga omenire, ca un timp pentru construirea unei relatii cu Dumnezeu(atunci era doar ADAM,in RAI,si nu era EVREU)

[3] La punctul 5...e vorba de credinta lui ISUS si porunci(sint de acord ca exista un singur DUMNEZEU,UN BOTEZ...si un singur CREZ)

Andule draga, vreau sa-ti pun o intrebare deschisa(o sa ti se para idioata poate)....TU DORESTI MINTUIREA DIN TOATA INIMA..?

Daca da eu,la multele semne de intrebare ce tot se ridica,de diferite persoane, as cerceta mai "ADINC" sa nu am surpriza ca ma aflu pe " nisipuri miscatoare"

CITESTE te rog un Catehism Doctrinal Catolic, DIES DOMINI..de papa IOA PAUL.....THE CATHOLIC EXTENSION MAGAZINE(publicatia Vaticanului)...CONCILIUL de la NICEEA....de fapt toate CONCILIILE....si vei vedea ca biserica Catholica a facut acest transfer,cu de la sine putere,de la SABAT la DUMINECA.

[1] Spui ca nu serbezi Pastele pentru ca in LUCA 22:7-20 Hristos arata cum va fi serbat Pastele?? Nu ti se pare o contradictie in ceea ce spui? Pai daca Hristos spune cum se va sarbatori Pastele tu de ce nu-L serbezi? Evreii sarbatoreau Pastele pentru ca Dumnezeu i-a scos din robia Egiptului si consideri ca noi nu trebuie sa sarbatorim Pastele pentru ca Dumnezeu ne scoate din robia pacatului...

19. Și luând pâinea, mulțumind, a frânt și le-a dat lor, zicând: Acesta este Trupul Meu care se dă pentru voi; aceasta să faceți spre pomenirea Mea.
20. Asemenea și paharul, după ce au cinat, zicând: Acest pahar este Legea cea nouă, întru Sângele Meu, care se varsă pentru voi.

Frangerea painii de care spui tu se facea de apostoli tot Duminica. Nu stiu de ce confunzi Pastele cu Impartasania.
FAPTE 20
7. În ziua întâi a săptămânii (Duminică) adunându-ne noi să frângem pâinea, Pavel, care avea de gând să plece a doua zi, a început să le vorbească și a prelungit cuvântul lui până la miezul nopții.
Mai este scris asa:
FAPTE 2
42. Și stăruiau în învățătura apostolilor și în împărtășire, în frângerea pâinii și în rugăciuni.

Asa faci si tu ca apostolii? Frangerea painii o faci Duminica?

[2] A sfintit ziua a saptea Dumnezeu este adevarat. Dar a zis ca este Sambata pe veci? Nicidecum!! Sambata a avut rostul ei foarte bun. Dar Pavel ne spune CLAR ca s-a schimbat ziua de odihna:
EVREI 4
7. Dumnezeu hotărăște din nou o zi, astăzi rostind prin gura lui David, după atâta vreme, precum s-a zis mai sus: "Dacă veți auzi astăzi glasul Lui, nu învârtoșați inimile voastre".
8. Căci dacă Iosua le-ar fi adus odihnă, Dumnezeu n-ar mai fi vorbit, după acestea, de o altă zi de odihnă.
9. Drept aceea, s-a lăsat altă sărbătoare de odihnă poporului lui Dumnezeu.

Asadar este scris foarte clar ca frangerea painii se face Duminica, este scris foarte clar ca este lasata o noua zi de odihna, este scris ca Duhul Sfant se pogoara Duminica si tu tot cu sambata continui. Iti repet: Este nebunie sa-L marturisesti pe Hristos si sa traiesti ca iudeii. Nu poti sa tii Sambata sa te circumcizi aceasta este legea veche care era doar o prefigurare (o umbra cum spune Pavel) a legii noi.

[3] Mai intai spui ca Biblia e cartea ta de capatai si acum ma trimiti sa citesc doctrina Bisericii Catolice cand Biblia scrie clar ca Duminica este ziua de odihna si de frangere a painii dupa legea noua.. Nu-mi spune ca credinta ta se bazeaza pe acuzele tale impotriva altei credinte... Biserica Catolica nu exista in forma de astazi la Niceea, atunci era o singura Biserica. Biserica Catolica nu a facut nici un transfer din Sambata in Duminica pentru ca nu avea de ce si pentru ce !!!. Ti-am aratat pe alte topicuri dovezi istorice ca inainte de Niceea se tinea Duminica din scrisorile paganilor care vorbeau intre ei despre crestini. NICIODATA Biserica apostolica nu a tinut Sambata pentru ca noi (neamurile) nu sarbatorim iesirea din Egipt. E alta mancare de peste. Noi sarbatorim Invierea Domnului !!!

Hazardul este măsura ignoranței noastre. (Henry Poincare)
cristina_alim71

5 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 17:29

am sa va povestesc un vis.
cica se facea o plaja de nisip in care se vedeau patru urme de pasi. si aceste urme inaintau ca si viata mea, cu aceleasi suisuri si coborasuri. la un moment dat cand in viata mea se petreceau momente dramatice pe plaja se vad insa doar o pereche de pasi. si in visul meu intreb pe Dumnezeu cine Doamne era cu mine, insotindu-ma in toata viata mea, ale caror urme le vad inaintand langa ale mele? si Dumnezeu imi raspunde: "eu am fost cu tine, copilul meu." iar atunci Il intreb iarasi : "de ce Doamne mai lasat atunci cand mi-a fost mai greu, pentru ca, iata vad doar o perehe de pasi in acele vremuri?" si Dumnezeu imi raspunse : " copilul meu, acei pasi au fost doar ai mei, caci te purtam in brate, tu erai prea incercat ca sa poti merge singur !"
sa aveti un paste fericit !

cristina_alim71

5 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 17:32

CAND AI O MARE PROBLEMA, NU-I SPUNE LUI DUMNEZEU CA AI O MARE PROBLEMA, CI SPUNE-I PROBLEMEI CA AI UN MARE DUMNEZEU !

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 18:04

adica vrei sa spui ca visul povestit este al tau ? himmmm! nu-i frumos sa minti ; trebuia sa spui de unde ai extras aceasta "poveste" !

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 19:58

De la: gabigabi, la data 2009-04-12 18:04:06 adica vrei sa spui ca visul povestit este al tau ? himmmm! nu-i frumos sa minti ; trebuia sa spui de unde ai extras aceasta "poveste" !

Eu am primit asta pe e-mail...acum vreo doi ani

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 21:57

De la: gabigabi, la data 2009-04-12 18:04:06 adica vrei sa spui ca visul povestit este al tau ? himmmm! nu-i frumos sa minti ; trebuia sa spui de unde ai extras aceasta "poveste" !

Posibil ca a copiat-o de pe un forum. Care e pb, nu asa fac toti?

Daca ai inteles mesajul e ok!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 22:02

De la: mytcor, la data 2009-04-12 11:43:05....

Frumoasa imagine mytcor

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 02:47

De la: mytcor, la data 2009-04-12 11:43:05....

Cum postezi poze si filme?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 05:18

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 08:31

mesajul l-am inteles de mult : Dumnezeu nu doreste sa-l zdrobeasca pe om ; il apara, il insoteste in toate clipele vietii sale si-l duce-n spate atunci cind ii este greu, dar a spune ca tu ai visat asta ,te indica a fi fals si anuleaza tot ce spui !

Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 08:43

De la: gabigabi, la data 2009-04-13 08:31:32 mesajul l-am inteles de mult : Dumnezeu nu doreste sa-l zdrobeasca pe om ; il apara, il insoteste in toate clipele vietii sale si-l duce-n spate atunci cind ii este greu, dar a spune ca tu ai visat asta ,te indica a fi fals si anuleaza tot ce spui !

Dar nu reiese din text ca ca si l-ar insusi, de aceea am intervenit, mi se pare ca o nedreptatesti.
Am sa va povestesc un vis......
Si eu stiu aceast"vis" , este si o poezie parca pe aceasta tema si am vazut-o postata cam acum 2 luni pe forum .
Multi posteaza mesaje si uita sa puna link-ul si esti tentat sa crezi ca ideea, mesajul, textul apartine celui care l-a postat.

cristina_alim71

5 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 11:58

nu m-am gandit ca important in mesajul meu este al cui e visul. pentru mine , cel putin, important a fost mesajul din ce e a fost scris.

aceasta poveste am citit-o probabil in urma cu vreo zece ani dintr-o carte pe care pot sa ti-o recomand. se numeste "convorbire cu Dumnezeu" de Neale Donald Walsch, volumul intai, spre sfarsitul cartii cred.

Problema e ca nu stiu daca in carte este exact cum am descris eu povestea, mi-am adus aminte doar esentialul si am scris cu cuvintele mele.

in fine, daca ai observat insa, nici o clipa nu am spus ca este o istorie a mea, un vis al meu( de altfel cuvantul vis e o figura de stil ). pe mine doar istoria m-a impresionat si vroiam a o partajez cu cei pe care nu o cunosc. fata de tine imi cer scuze ca ai pierdut timpul citind-o.

acelasi autor, a scris foarte multe alte volume (dar poate tu le-ai citit deja ). pe mine m-au scos din niste momente foarte grele prin care am trecut. si sunt sigura ca nimic nu e intamplator, nici chiar aceasta rautate fara voia ta, bineinteles.

sa ai un Paste fericit, si fara ganduri rele.

pe curand.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 14:46

n-am pierdut timpul citind-o....sau recitind-o,mai corect spus ! dar tot atit de corect mi se pare sa spui si de unde ai extras-o ! si ca sa va impartasesc si eu o alta poveste frumoasa,iata una in aceeasi idee cu cea spusa de tine : se spune ca un om se tot jeluia lui Dumnezeu de cit de grea e crucea ce o are de dus si atita s-a vaietat ca pina la urma Dumnezeu l-a invitat sa-si aleaga o alta, dupa cum crede ca-l tin puterile ! si ,pe o suprafata oarecare erau nenumarate cruci : mai mari,mai mici,mai usoare sau mai grele ! omul se tot uita,tot cintareste din priviri cind pe una cind pe alta si alegind-o pe cea mai mica si usoara ,zice ca aia crede ca-i pe masura lui ! atunci Dumnezeu ii spune s-o intoarca si sa se uite la numele de pe ea ! pe ea era scris chiar numele lui ! ....aceea era crucea lui de care se tot vaieta tot asa cum ne vaietam si noi mai tot timpul,uitind sa-I mai si multumim pentru darurile de fiecare clipa daruita !..... va doresc tuturor,din toata inima un PASTE FERICIT !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 20:53

De la: erikahd2008, la data 2009-04-12 11:07:33

COLOSENI 2

.....................LASA-I DRAGA SA AIBA PARTE DE SABATUL ASTA CARE ESTE MAI MULT O LEGE OMENEASCA ..............O DATINA UN OBICEI ..........CA VOR ODIHNA SI DISTRACTIE.......... :sml-

Nu mai trage concluzii pripite, crezând că sunt și cele corecte. Comentează mesajele celorlalți și nu persoana. Gandeste de 2 ori inainte sa postezi conceptiile tale distorsionate.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 20:57

ptr.erikahd...

Nu mai trage concluzii pripite, crezând că sunt și cele corecte.Comentează mesajele celorlalți și nu persoana.
Gandeste de 2 ori inainte sa-ti postezi conceptiile tale distorsionate.

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 21:54

Marine, se apropie Pastele,ia zi ai facut si tu "culcusul" iepurasului

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 21:58

De la: andu30, la data 2009-04-12 17:13:16
De la: tisor, la data 2009-04-12 16:05:13

[1] NU sarbatoresc PASTELE deoarece in LUCA 22 ,7-20...Hristos prezinta cum va fi serbat dupa moartea SA pastele.........PRIN SFINTA CINA A DOMNULUI....si mai prezinta ca acesta este LEGAMINTUL CEL NOU cu cel ce crede in EL..

[2] Hai sa-ti mai spun ceva....SIMBATA nu era a evreilor...deoarece dupa cele sase zile de creatiune DUMNEZEU a pus deoparte aceasta zi pentru intreaga omenire, ca un timp pentru construirea unei relatii cu Dumnezeu(atunci era doar ADAM,in RAI,si nu era EVREU)

[3] La punctul 5...e vorba de credinta lui ISUS si porunci(sint de acord ca exista un singur DUMNEZEU,UN BOTEZ...si un singur CREZ)

[1] Spui ca nu serbezi Pastele pentru ca in LUCA 22:7-20 Hristos arata cum va fi serbat Pastele?? Nu ti se pare o contradictie in ceea ce spui? Pai daca Hristos spune cum se va sarbatori Pastele tu de ce nu-L serbezi? Evreii sarbatoreau Pastele pentru ca Dumnezeu i-a scos din robia Egiptului si consideri ca noi nu trebuie sa sarbatorim Pastele pentru ca Dumnezeu ne scoate din robia pacatului...

19. Și luând pâinea, mulțumind, a frânt și le-a dat lor, zicând: Acesta este Trupul Meu care se dă pentru voi; aceasta să faceți spre pomenirea Mea.
20. Asemenea și paharul, după ce au cinat, zicând: Acest pahar este Legea cea nouă, întru Sângele Meu, care se varsă pentru voi.

Frangerea painii de care spui tu se facea de apostoli tot Duminica. Nu stiu de ce confunzi Pastele cu Impartasania.
FAPTE 20
7. În ziua întâi a săptămânii (Duminică) adunându-ne noi să frângem pâinea, Pavel, care avea de gând să plece a doua zi, a început să le vorbească și a prelungit cuvântul lui până la miezul nopții.
Mai este scris asa:
FAPTE 2
42. Și stăruiau în învățătura apostolilor și în împărtășire, în frângerea pâinii și în rugăciuni.

Asa faci si tu ca apostolii? Frangerea painii o faci Duminica?

[2] A sfintit ziua a saptea Dumnezeu este adevarat. Dar a zis ca este Sambata pe veci? Nicidecum!! Sambata a avut rostul ei foarte bun. Dar Pavel ne spune CLAR ca s-a schimbat ziua de odihna:
EVREI 4
7. Dumnezeu hotărăște din nou o zi, astăzi rostind prin gura lui David, după atâta vreme, precum s-a zis mai sus: "Dacă veți auzi astăzi glasul Lui, nu învârtoșați inimile voastre".
8. Căci dacă Iosua le-ar fi adus odihnă, Dumnezeu n-ar mai fi vorbit, după acestea, de o altă zi de odihnă.
9. Drept aceea, s-a lăsat altă sărbătoare de odihnă poporului lui Dumnezeu.

Asadar este scris foarte clar ca frangerea painii se face Duminica, este scris foarte clar ca este lasata o noua zi de odihna, este scris ca Duhul Sfant se pogoara Duminica si tu tot cu sambata continui. Iti repet: Este nebunie sa-L marturisesti pe Hristos si sa traiesti ca iudeii. Nu poti sa tii Sambata sa te circumcizi aceasta este legea veche care era doar o prefigurare (o umbra cum spune Pavel) a legii noi.

[3] Mai intai spui ca Biblia e cartea ta de capatai si acum ma trimiti sa citesc doctrina Bisericii Catolice cand Biblia scrie clar ca Duminica este ziua de odihna si de frangere a painii dupa legea noua.. Nu-mi spune ca credinta ta se bazeaza pe acuzele tale impotriva altei credinte... Biserica Catolica nu exista in forma de astazi la Niceea, atunci era o singura Biserica. Biserica Catolica nu a facut nici un transfer din Sambata in Duminica pentru ca nu avea de ce si pentru ce !!!. Ti-am aratat pe alte topicuri dovezi istorice ca inainte de Niceea se tinea Duminica din scrisorile paganilor care vorbeau intre ei despre crestini. NICIODATA Biserica apostolica nu a tinut Sambata pentru ca noi (neamurile) nu sarbatorim iesirea din Egipt. E alta mancare de peste. Noi sarbatorim Invierea Domnului !!!

Andule draga inchei acest comentariu pentru ca interpretarile tale sint departe de realitate si iesite din contextul Biblic...Iti respect parerea dar nu sint de acord cu ea...VA VENI O ZI IN CARE VOM VEDEA REALITATEA ACESTOR LUCRURI....SA FII MISCAT DE DUHUL SFINT SPRE REALITATEA BIBLIEI...

Maranatha
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 02:49

Tisor

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 06:44

De cîtiva zeci de ani, printre simbolurile iudeo-crestine "pascale" ale românilor a intrat si Iepurasul, încondeiat pe oua sau tiparit pe felicitari.

Iepurasul, ca simbol al Echinoctiului de Primavara, îsi are originea în Antichitate, fiind mentionat în jurul anilor 3500 î.e.n. Iepurele este un animal extrem de prolific, mai ales în sezonul Primaverii, fiind un simbol pagân al vietii si al fecunditatii înca de pe acele vremuri îndepartate.

Primele ilustratii cu Iepurasul "de Paste" au aparut în Germania în jurul anului 1500. Traditia s-a pastrat, iar comunitatile de sasi si svabi au introdus si în tara noastra acest animal, ca unul dintre simbolurile iudeo-crestine ale "Pastelui".

Dar daca Iepurasul este prin excelenta simbolul (pagân) al „Pastelui”, alte animale pot juca roluri similare: gaina (Tirol, Austria), cucul (Elvetia), barza (Alsacia, Franta), vulpea (Westphalia, Germania). În unele tari europene, de exemplu în Finlanda, trolii si vrajitoarele joaca un rol similar în asa-zisa sarbatoare iudeo-crestina a „Pastelui”!

În privinta oualor rosii, iudeo-crestinii au nascocit fel de fel de legende, povestioare, fara nici o legatura cu adevarata semnificatie a acestor simboluri. Oul simboliza viata, viata eterna. Înca din preistorie, Oul este simbolul vietii, a fecunditatii, a fertilitatii, a renasterii si al norocului.

În Antichitate, ouale erau vopsite în diverse culori, pentru a fi daruite cu ocazia primaverii. Culoarea rosie nu-si are originea în sângele lui Isus, asa cum sustin iudeo-crestinii, ci este o traditie romana, care s-a instaurat prima data la nasterea fiului lui Septimius Sever, ocazie cu care au fost oferite oua rosii împaratului…!

Unii eruditi iudeo-crestini, cum ar fi Francis Weiser, nu se sfiesc sa recunoasca deschis originea „Iepurasului de Paste”: „În Germania si în Austria, parintii ascund cosulete continând oua, dulciuri si patiserii în diverse locuri, iar copiii cred ca Iepurele de Paste, foarte popular în aceste tari, a ouat si a adus bomboanele (…). Iepurele de Paste îsi are originea în ritualurile de fertilizare pre-crestine… Iepurelui de Paste nu i-a fost niciodata atribuit un simbolism religios. Totusi, are un rol important în sarbatorirea Pastelui, fiind, în mintea copiiilor din numeroase tari, un producator de oua de Paste”.

Toate aceste adevaruri nu împiedica zeci de milioane de crestini, la sosirea primaverii, sa îsi decoreze casele si sa încondeieza ouale cu „Iepurasi de Paste”. A „crestiniza” ouale si iepurii este, fara nici o îndoila, o crasa dovada de idolatrie.

Perpetuînd traditia Iepurasului si a Oualor colorate, iudeo-crestinii încalca, mai mult sau mai putin constient, preceptele lui Iehova, expuse cu claritate in Deuteronom 12:28-32: „28. Asculta si implineste toate poruncile acestea pe care ti le dau eu astazi, ca sa-ti fie bine in veci, tie si copiilor tai si bine-ti va fi de vei face cele bune si placute inaintea ochilor Domnului Dumnezeului tau. (…) Atunci sa te pazesti ca sa nu cazi in cursa si sa le urmezi lor, dupa ce le vei pierde de pe fata pamantului, si sa nu cauti pe dumnezeii lor, zicand: Cum au slujit popoarele acestea dumnezeilor lor, asa voi face si eu. „

Iehova le-a poruncit iudeo-crestinilor sa nu amestece ce-i sfânt cu ce-i pagân. Daca întâlnesti vreun iudeo-crestin cu oua rosii si iepurasi în cos, nu-i permite sa spuna ca „asa se face din mosi-stramosi”. Mântuirea sufletului sau pacatos necesita renuntarea la practicile pagânismului indo-european, si adoptarea, fara a cârti, a viziunii iudaice asupra lumii.

Altmiteri, sufletul iudeo-crestinului va arde pe veci în focurile Gheenei, împreuna cu pagânii a caror simboluri si le-a însusit…!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 08:42

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-16 06:44:25De cîtiva zeci de ani, printre simbolurile iudeo-crestine "pascale" ale românilor a intrat si Iepurasul, încondeiat pe oua sau tiparit pe felicitari.

Iepurasul, ca simbol al Echinoctiului de Primavara, îsi are originea în Antichitate, fiind mentionat în jurul anilor 3500 î.e.n. Iepurele este un animal extrem de prolific, mai ales în sezonul Primaverii, fiind un simbol pagân al vietii si al fecunditatii înca de pe acele vremuri îndepartate.

Primele ilustratii cu Iepurasul "de Paste" au aparut în Germania în jurul anului 1500. Traditia s-a pastrat, iar comunitatile de sasi si svabi au introdus si în tara noastra acest animal, ca unul dintre simbolurile iudeo-crestine ale "Pastelui".

Dar daca Iepurasul este prin excelenta simbolul (pagân) al „Pastelui”, alte animale pot juca roluri similare: gaina (Tirol, Austria), cucul (Elvetia), barza (Alsacia, Franta), vulpea (Westphalia, Germania). În unele tari europene, de exemplu în Finlanda, trolii si vrajitoarele joaca un rol similar în asa-zisa sarbatoare iudeo-crestina a „Pastelui”!

În privinta oualor rosii, iudeo-crestinii au nascocit fel de fel de legende, povestioare, fara nici o legatura cu adevarata semnificatie a acestor simboluri. Oul simboliza viata, viata eterna. Înca din preistorie, Oul este simbolul vietii, a fecunditatii, a fertilitatii, a renasterii si al norocului.

În Antichitate, ouale erau vopsite în diverse culori, pentru a fi daruite cu ocazia primaverii. Culoarea rosie nu-si are originea în sângele lui Isus, asa cum sustin iudeo-crestinii, ci este o traditie romana, care s-a instaurat prima data la nasterea fiului lui Septimius Sever, ocazie cu care au fost oferite oua rosii împaratului…!

Unii eruditi iudeo-crestini, cum ar fi Francis Weiser, nu se sfiesc sa recunoasca deschis originea „Iepurasului de Paste”: „În Germania si în Austria, parintii ascund cosulete continând oua, dulciuri si patiserii în diverse locuri, iar copiii cred ca Iepurele de Paste, foarte popular în aceste tari, a ouat si a adus bomboanele (…). Iepurele de Paste îsi are originea în ritualurile de fertilizare pre-crestine… Iepurelui de Paste nu i-a fost niciodata atribuit un simbolism religios. Totusi, are un rol important în sarbatorirea Pastelui, fiind, în mintea copiiilor din numeroase tari, un producator de oua de Paste”.

Toate aceste adevaruri nu împiedica zeci de milioane de crestini, la sosirea primaverii, sa îsi decoreze casele si sa încondeieza ouale cu „Iepurasi de Paste”. A „crestiniza” ouale si iepurii este, fara nici o îndoila, o crasa dovada de idolatrie.

Perpetuînd traditia Iepurasului si a Oualor colorate, iudeo-crestinii încalca, mai mult sau mai putin constient, preceptele lui Iehova, expuse cu claritate in Deuteronom 12:28-32: „28. Asculta si implineste toate poruncile acestea pe care ti le dau eu astazi, ca sa-ti fie bine in veci, tie si copiilor tai si bine-ti va fi de vei face cele bune si placute inaintea ochilor Domnului Dumnezeului tau. (…) Atunci sa te pazesti ca sa nu cazi in cursa si sa le urmezi lor, dupa ce le vei pierde de pe fata pamantului, si sa nu cauti pe dumnezeii lor, zicand: Cum au slujit popoarele acestea dumnezeilor lor, asa voi face si eu. „

Iehova le-a poruncit iudeo-crestinilor sa nu amestece ce-i sfânt cu ce-i pagân. Daca întâlnesti vreun iudeo-crestin cu oua rosii si iepurasi în cos, nu-i permite sa spuna ca „asa se face din mosi-stramosi”. Mântuirea sufletului sau pacatos necesita renuntarea la practicile pagânismului indo-european, si adoptarea, fara a cârti, a viziunii iudaice asupra lumii.

Altmiteri, sufletul iudeo-crestinului va arde pe veci în focurile Gheenei, împreuna cu pagânii a caror simboluri si le-a însusit…!

Foarte bine Florinache,sper ca au inteles toti la ce riscuri se supun.Pai merita doamnelor si domnilor sa va arda sufletul in Iad pentru niste oua rosii si niste iepurasi in cos ?! .Nu conteaza ca ne barfim cunoscutii,ca ne place sa-i condamnam pe toti cei care nu gandesc ca noi sau care nu fac ce facem noi,ca suntem indiferenti la oamenii aflati in durere ,ca suntem rai ,ca mintim si uram,ca facem "targuri" cu Dumnezeu mergand la biserica si asteptand de la El sa ne recompenseze pentru prezenta ,pentru "semnat condica" ,nu conteaza ca suntem "orbi si goi",ca uitam de El .Nu sufletul este important ci respectarea unor REGULI .Renuntati DRACULUI (Doamne iarta-ma, desi promit sa mai spun asta din cand in cand!!!)la tot ce este pagan in voi ,respectati regulile ,tineti duminica sau sambata cu sfintenie ,tineti postul ca sa va puteti lauda la cunoscuti cu efortul vostru duhovnicesc (in plus se si slabeste si face si bine la sanatate),dati la saraci ca sa va simtiti oameni buni ,stati gravi si seriosi in biserica ,cu fete triste ,evitati iepurii pagani care sunt un mare pericol pentru o viata de crestin perfect,faceti toate formalitatile care trebuiesc facute si in Rai cu voi .Pentru asta a venit Isus ,sa ne invete aceste reguli ,nu ?

PEDALATI SI FITI FERICITI!!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 17:56

asa o fi mai @florinas ca vad ca te-ai documentat ! dar asa ma deranjeaza chestia asta cu focul gheenei,cu paginii, cu crestinii care-s mai buni decit toti ceilalti ....dar Dumnezeu este UNUL SINGUR ptr.toti ! toti suntem Creeatia lui si niciunul nu-i mai cu mot decit celalalt ! doar dogmele inventate de unii si de altii ne deosebesc! daca-L iubim cu adevarat si suntem constienti ca suntem ai LUI - sa ne bucuram de orice ocazie de a fi impreuna ....ca-i Craciun sau Pasti ! asa ca,faceti-va fratilor cuibulete ;incondeiati-va ouale ;faceti pasca si cozonaci si binecuvintati toate aceste daruri ! Sarbatori Fericite tuturor ! cu drag G

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Iepurasu' de Paste
Mergi la: