back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Iepurasu' de paste

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 16:39

(nu ca eu as reusi.. )

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 16:41

De la: marinescuirina, la data 2009-04-10 16:38:28Si eu imi pun aceeasi problema, Adnana. Dar descopar oameni care sunt insetati de adevar si suficient de onesti cu ei insisi ca sa-l vada! Ni se cere pocainta. Nu fapte extraordinare, doar pocainta. Crezi ca este imposibil sa te smeresti si sa te pocaiesti in contextul societatii actuale??

nu,nu este posibil, se intampla prea multe in jurul tau ca sa poti sa fii crestin adevarat.Spre exemplu il condamni oe basescu sau pe mai stiu eu care ca a dat o lege, deja ii judeci pe atatia oameni,nu? deci e pacat

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 16:46

Cred ca totusi trebuie sa existe astfel de oameni.. nu stim noi unde sa-i gasim. Avem nevoie de exemple.
Am vazut zilele astea pe net o carte "Patericul mirenilor".. ar trebui sa o descarc sa o citesc.
Sa spui ca este imposibil sa te mantuiesti in societate, anuleaza puterea Sfantului Duh. Nu stiu unde am citit zilele astea : de la Dumnezeu sa nu astepti mai putin decat imposibilul!!
Eu cred ca se poate.. dar suntem noi prea orbi.
Adevarul daca exista, trebuie sa se afle chiar aici, in mijlocul nostru, mai aproape decat un gand!!

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 16:52

Tisor, vad ca spui despre Andu ca e preot!!
Nu este.. e inginer, cred.
Este ortodox.. si face ceea ce ar trebui sa faca orice ortodox: isi cunoaste credinta.
Daca raspunde unora si altora, nu o face din mandrie, ci pentru ca nu poate sa taca atunci cand aude cum se propaga invataturi gresite!!

Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 17:45

De la: marinescuirina, la data 2009-04-08 20:08:49
De la: symy1, la data 2009-04-08 19:55:18Vanea
Si daca ma pacalesi???....Cum pacalesti copii???

Symy, nu spune ca la copiii tai nu vine mos craciun, ca nu te cred!!!!

Copii mei nu cred in Mos Craciun, ei stiu ca parintii si cei dragi le fac cadouri cu ocazia nasterii Mantuitorului pt ca si Isus a primit cadouri la nasterea lui, deci sarbatorind Nasterea lui isus, asa primesc ei cadouri , cu aceasta ocazie.
Deci asa inteleg copii ca nu exista Mos Craciun, ci faptul ca are loc o mare sarbatoare crestina si ca ei primesc cadouri cu ocazia acestei sarbatori.
Copiilor li se inoculeaza inca de la gradinita cultul lui Mos Craciun si Iepurasul.Este foarte greu sa-i explici unui copil de 3 ani ca nu exista mos craciun cand el il vede si cand se vb tot timpul despre el la gradinita in perioada nasterii Mantuitorului.

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 17:51

exact ! Iepurasul de Pasti,cel care face tema acestui topic si la care tocmai participi ! cit despre Mintuire,nu numai crestinii trebuie sa se mintuiasca ....dar,chiar asa !de ce anume trebuie sa se mintuiasca in fond ? de pacatul neascultarii si decaderii din rai,nu ? si unde au fost surghiuniti pentru asta ?pe pamint ! si sufletele vin mereu,mereu in aceasta scoala a lor ,pina la mintuirea cursurilor ....adica de absolvire a cursurilor ! Ultimul si cel mai mare Invatator al acestei "scoli" este Iisus ....ii urmezi cursurile,iti faci lectiile,esti cuminte si ascultator ?pleci Acasa ,la Tatal si inchei scoala ! esti Absolvit= Mintuit !

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 18:05

De la: marinescuirina, la data 2009-04-10 16:52:20Tisor, vad ca spui despre Andu ca e preot!!
Este ortodox.. si face ceea ce ar trebui sa faca orice ortodox: isi cunoaste credinta.
Daca raspunde unora si altora, nu o face din mandrie, ci pentru ca nu poate sa taca atunci cand aude cum se propaga invataturi gresite!!

Daca e inginer inseamna ca descarca de pe net lucrurile care le spune,caci gindirea unui simplu credincios nu poate contine atitea lucruri care tine de doctrina credintei respective.;deci nu gindeste el in urma cunoasterii proprii.
Daca e preot....il inteleg.
Dar orice ar fi eu il iubesc in Hristos

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 18:07

De la: tumaria, la data 2009-04-10 17:45:05
Copii mei nu cred in Mos Craciun, ei stiu ca parintii si cei dragi le fac cadouri cu ocazia nasterii Mantuitorului pt ca si Isus a primit cadouri la nasterea lui, deci sarbatorind Nasterea lui isus, asa primesc ei cadouri , cu aceasta ocazie

Ce varsta au copiii dumneavostra ?

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 18:33

De la: marinescuirina, la data 2009-04-10 16:52:20Tisor, vad ca spui despre Andu ca e preot!!

Apoi IRINA,draga,care sint acele invataturi gresit.....as fi curios..?

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 18:36

De la: gabigabi, la data 2009-04-10 17:51:31exact ! Iepurasul de Pasti,cel care face tema acestui topic si la care tocmai participi ! cit despre Mintuire,nu numai crestinii trebuie sa se mintuiasca ....dar,chiar asa !de ce anume trebuie sa se mintuiasca in fond ? de pacatul neascultarii si decaderii din rai,nu ? si unde au fost surghiuniti pentru asta ?pe pamint ! si sufletele vin mereu,mereu in aceasta scoala a lor ,pina la mintuirea cursurilor ....adica de absolvire a cursurilor ! Ultimul si cel mai mare Invatator al acestei "scoli" este Iisus ....ii urmezi cursurile,iti faci lectiile,esti cuminte si ascultator ?pleci Acasa ,la Tatal si inchei scoala ! esti Absolvit= Mintuit !

Ce spui e doar teorie.......te rog explica-mi PRACTICA religiei(ev. a celei din care faci parte)

Maranatha
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 18:43

sunt doar un liber cugetator care-si pune intrebari in legatura cu cine-i ,de unde-i si de ce ?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 18:56

V-am spu' io,.... ca iepurasul trebuie salvat......

picture.yatego.com/images/446318b040f934.8/34820_Erzi_Hase_mit_K...">

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 18:57

Dragul de el...dar ce frumusel mai e!

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 19:04

De la: tisor, la data 2009-04-10 18:05:01

Daca e inginer inseamna ca descarca de pe net lucrurile care le spune,caci gindirea unui simplu credincios nu poate contine atitea lucruri care tine de doctrina credintei respective.;deci nu gindeste el in urma cunoasterii proprii.
Daca e preot....il inteleg.
Dar orice ar fi eu il iubesc in Hristos

Fiecare credincios trebuie sa cunoasca cat mai mult!!
De ce gandirea unui credincios "nu poate contine atatea lucruri.." de ce??
Si care-s invataturile gresite?? Mult prea multe sa insir aici. Dar tu ce urmaresti cu aceasta intrebare??

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 19:25

De la: tisor, la data 2009-04-10 14:21:27
ANDULE,AS FI FOARTE CURIOS CE ARGUMENTE....IN ACEL TIMP(stii tu care)...VEI ADUCE MINTUITORULUI.....caci dupa cite observ esti un invatator religios(preot)..si va trebuii sa dai socoteala pentru cei pe care i-ai indrumat.
Eu ma pregatesc de SABAT...azi e ziua pregatirii(dupa BIBLIE) ....si va doresc si voua ..UN SABAT PLIN DE PACE SFINTA SI DE BINECUVINTARE SPIRITUALA....

Observatiile tale referitoare la mine sunt total eronate. Nu sunt preot si nici nu am studii teologice macar. Nu trebuie sa fii preot ca sa-l cauti pe Dumnezeu. Preotii sunt doar slujitori inaintea lui Dumnezeu si au rostul lor, dar Biserica este formata si tinuta de noi credinciosii de rand.

Te pregatesti de Sabat?? Tu sarbatoresti iesirea din Egipt sa inteleg... Nu stiu de ce faci asta... pentru ca toti crestinii din toate timpurile sarbatoresc Invierea Domnului care este Duminica. Legea veche era doar o preinchipuire a legii noi. Ti-am mai spus asta si ti-am adus si marturii istorice din primele veacuri pe langa marturia din Sfanta Scriptura.

Trecerea prin marea Rosie preinchipuia Botezul..
Iesirea din Egipt (iesirea de sub robia egiptenilor) preinchipuia Invierea (iesirea de sub robia pacatului)...

Uite cum le spunea Pavel celor care treceau la crestinism si se temeau ca evreii o sa-i judece pentru ca nu tin taierea imprejur, sambata sau mancarea dupa legea veche:
COLOSENI 2
16. Nimeni deci să nu vă judece pentru mâncare sau băutură, sau cu privire la vreo sărbătoare, sau lună nouă, sau la sâmbete,
17. Care sunt umbră celor viitoare iar trupul (este) al lui Hristos.

Hazardul este măsura ignoranței noastre. (Henry Poincare)
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 19:48

Doamne,Andu -dar nici tu sa nu-i judeci pe altii de cum isi tin sarbatorile ,ca tot pacat este....de unde se vede ca mai e mult de inteles cine suntem,ai cui suntem si de ce s-au intimplat toate cite s-au intimplat !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 19:51

@vanea- unde dai si unde crapa ! poate ca daca stiai ce discutii va declansa intrebarea ta,renuntai....sau poate nu,caci asta ai dorit ?

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 20:26

De la: tumaria, la data 2009-04-10 17:45:05
De la: marinescuirina, la data 2009-04-08 20:08:49
De la: symy1, la data 2009-04-08 19:55:18Vanea
Si daca ma pacalesi???....Cum pacalesti copii???

Symy, nu spune ca la copiii tai nu vine mos craciun, ca nu te cred!!!!

Copii mei nu cred in Mos Craciun, ei stiu ca parintii si cei dragi le fac cadouri cu ocazia nasterii Mantuitorului pt ca si Isus a primit cadouri la nasterea lui, deci sarbatorind Nasterea lui isus, asa primesc ei cadouri , cu aceasta ocazie.
Deci asa inteleg copii ca nu exista Mos Craciun, ci faptul ca are loc o mare sarbatoare crestina si ca ei primesc cadouri cu ocazia acestei sarbatori.
Copiilor li se inoculeaza inca de la gradinita cultul lui Mos Craciun si Iepurasul.Este foarte greu sa-i explici unui copil de 3 ani ca nu exista mos craciun cand el il vede si cand se vb tot timpul despre el la gradinita in perioada nasterii Mantuitorului.

Maria la 3 ani poti sa ii lasi sa creada in Mos Craciun si iepurasul de Paste
Cand o sa descopere eu prin clasa 1 ca nu exita, atunci sa le faci explicatiile de credinta.Pentru cei mici , care sunt puri sa nu uitam asta, Mos Craciun si Iepurasul de Paste aduc bucurii si emoii care nu pot fi inlocuite.Eu zic sa te mai gandesti.Ai scos din viata lor niste bucurii si niste emotii de care nu o sa mai aiba parte in viata lor

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 20:27

De la: gabigabi, la data 2009-04-10 17:51:31exact ! Iepurasul de Pasti,cel care face tema acestui topic si la care tocmai participi ! cit despre Mintuire,nu numai crestinii trebuie sa se mintuiasca ....dar,chiar asa !de ce anume trebuie sa se mintuiasca in fond ? de pacatul neascultarii si decaderii din rai,nu ? si unde au fost surghiuniti pentru asta ?pe pamint ! si sufletele vin mereu,mereu in aceasta scoala a lor ,pina la mintuirea cursurilor ....adica de absolvire a cursurilor ! Ultimul si cel mai mare Invatator al acestei "scoli" este Iisus ....ii urmezi cursurile,iti faci lectiile,esti cuminte si ascultator ?pleci Acasa ,la Tatal si inchei scoala ! esti Absolvit= Mintuit !

De pacatul decaderii din rai ne-a mantuit Iisus Hristos cand s-a rastignit pe cruce

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 20:28

De la: gabigabi, la data 2009-04-10 19:51:35@vanea- unde dai si unde crapa ! poate ca daca stiai ce discutii va declansa intrebarea ta,renuntai....sau poate nu,caci asta ai dorit ?

deocamdata crapa bine discutia nu se abate mult de la subiect

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 21:37

Dragii mei ,mi-am pierdut IEPURASUL.... Gasitorului ofer mare RECOMPENSA PE DOMNUL ISUS

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 22:10

De la: symy1, la data 2009-04-10 21:37:58Dragii mei ,mi-am pierdut IEPURASUL.... Gasitorului ofer mare RECOMPENSA PE DOMNUL ISUS

Grija mare Symy ca cel caruia il oferi recompensa pe Isus sa nu fie Sinedriul(nu-mi dau seama cat valoreaza iepurasul in arginti) .Poate este mai bine sa-ti cauti iepurasul singur si sa nu-l mai legi de Isus .

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 22:25

prea istet pt forumul asta
(fugi, salveaza-te pana nu te contaminezi de la noi cu vorbaria fara rost)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 22:49

De la: erikahd2008, la data 2009-04-10 14:57:13
De la: gabita_g_7, la data 2009-04-10 11:29:26
De la: symy1, la data 2009-04-10 09:18:35Vanea
Nu fi copil la minte..!!!

.La urma urmelor cuvintele "doar prin mine puteti ajunge la Tatal" nu inseamna ca doar daca esti crestin te mantuiesti ci daca urmezi calea lui Isus ,cale pe care o poate urma si un musulman sau budist care nu au citit in viata lor Biblia si care nici macar nu au habar ce a spus Isus .

Vanea daca ti-as da o cutie inchisa cu o cheie,cheia fiind la mine ! Cum poti fi tu fericit doar cu acea cutie daca nu ai vazut ce "cadouri" sunt inauntru??? Sper ca mai inteles....TU TREBUIE SA-L CUNOSTI PE CEL CARE AL URMEZI....IAR VIATA LUI(o parte)ESTE IN BIBLIE..!!!

Symy,
INTR-O LUME SURDA GLASUL ADEVARULUI PARE O NEBUNIE.

.......................DRAGA MEA ..........CRESTIN INSEAMNA SA FI AL LUI CRISTOS ..............DECI TREBUIE SA FI CRESTIN PENTRU A AVEA PARTE DE MANTUIRE

Iubita mea nu toti crestinii cu numele vor fi mantuiti...stiai macar lucrul acesta?ce fel de crestini trebuie sa fim pt.a fi mantuiti? Sorry.
NU ORICINE IMI ZICE DOAMNE ,DOAMNE VA INTRA IN IMPARATIA MEA...ce spui de asta?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 05:15

A avut o cadere depresiva... sau era in criza in ...rai cind a transmis mesajul asta noua muritorilor.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 05:18

Daca mai postati peste tot numai chestii de religie, cum le intelegeti voi si ii obligati pe altii sa inteleaga NUMAI ASA, s-ar putea sa ma fac musulman si atunci sa va vad cum ma mai convertiti la religia ortodoxa inapoi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 05:29

Toti avem dreptul la mintuire. Toti sintem cu scinteie divina in noi. Si culmea, este indestructibila. Toti avem in noi si inger si demon, pardon domn, ba nu, demon in noi.
Dumnezeu este in noi in fiecare prezent, nu este apanajul numai al unor asazis alesi.
Daca ati citi cu atentie, SINGURI, bilblia ati intelege cit se poate de clar, tot ceea ce aruncati unii in altii, si nu vreti sa aprofundati.
Judecarea cu propriul cap al conceptelor din biblie face sa apara TACEREA in domeniul asta.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 10:32

adnana - si daca ne-a eliberat el de acel pacat,putem sa ne culcam pe'o ureche ? parerea mea este ca acel pacat s-a numit Orgoliu ,dorinta nemasurata si prosteasca de a deveni dumnezeu....ti se pare ca lumea asa cum functioneaza ea azi,da dovada ca s-a lepadat de pacatul asta ? sau dimpotriva ?

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 11:40

De la: nastasemihail, la data 2009-04-11 05:18:41Daca mai postati peste tot numai chestii de religie, cum le intelegeti voi si ii obligati pe altii sa inteleaga NUMAI ASA, s-ar putea sa ma fac musulman si atunci sa va vad cum ma mai convertiti la religia ortodoxa inapoi.

Uite vezi de aia incerc eu sa fiu obiectiva

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 11:43

De la: gabigabi, la data 2009-04-11 10:32:42adnana - si daca ne-a eliberat el de acel pacat,putem sa ne culcam pe'o ureche ? parerea mea este ca acel pacat s-a numit Orgoliu ,dorinta nemasurata si prosteasca de a deveni dumnezeu....ti se pare ca lumea asa cum functioneaza ea azi,da dovada ca s-a lepadat de pacatul asta ? sau dimpotriva ?

Cred ca ai inteles alceva....

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Iepurasu' de Paste
Mergi la: