Info
x
Iepurasu' de paste
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 22:38
De la: andu30, la data 2009-04-08 12:40:30De la: vaneamarin, la data 2009-04-08 12:10:47Ai dreptate in tot ce ai scris .In citatul de mai jos insa,simt nevoia sa te intreb cine sunt acei Sfinti Parinti ?Sunt cei care au scris Biblia ,sunt apostolii si cei care au avut contact direct cu apostolii in acele vremuri,sunt preotii de la sinoadele ecumenice care se certau intre ei cat era ziua de lunga si se anatamizau reciproc ,sunt cei care au scris Filocaliile ,este parintele Steinhardt evreul acela care a scris o carte care dpdv al mantuirii mie imi pare utila,sunt papii de la Vatican,este si Ellen H.G White care a scris carti protestante sau sunt toti acestia ?!Cine sunt acei Sfinti Parinti care au dreptul sa scrie carti importante dpdv al mantuirii ? Raporteaza abuz de limbaj
Maranatha
|
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 22:56
De la: vaneamarin, la data 2009-04-08 15:42:12De la: tisor, la data 2009-04-08 15:11:20 Pe alte topicuri am specificat ca am crescut sub o educatie germana (mama) care a infierat in mine anumite trasaturi dupa care trebuia sa ma conduc (in caz ca nu ..nu eram pedepsit,dar eram pus in situatia pe care o cream eu ..poate voit..) ca sa reusesc in viata. De exemplu..daca luam ceva ce nu era al meu...se facea in asa fel incit si mie sa mi se ia ceva la care tineam mult , ca sa imi dau seama ce situatie am creat ptr celalalt,(apoi ptr mine) Tot timpul existau "bunatati" pe masa ca sa nu dores intr-o anumita zi ceva mai deosebit decit in altele. ..si exemplele pot continua.. Copiilor le putem face mai des bucurii si in acele zile de sarbatoare sa-i invatam sa fie altruisti....sa ofere altora ceea ce li se cuvinea lor.....ASTA E BUCURIE,E SARBATOARE,E CREDINTA.....E DEMNITATE..
Maranatha
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:27
De la: symy1, la data 2009-04-08 21:15:59Irina....la noi nici popa nu vine...darminte mosu Dumnevoastra sunteti domnul Grinch ? ...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 20:43
De la: tisor, la data 2009-04-08 22:38:49 [1] Eu nu transform Biblia in idol. Biblia a fost scrisa de oameni pentru oameni. Nu toata invatatura despre Dumnezeu este inclusa in Biblie. [2] Sfanta Scriptura vorbeste foarte foarte des despre Sfinti si mai si spune ca ei vor judeca lumea [3] Eu nu il "reinventez" pe Dumnezeu. Invatatura de credinta este primita de la cineva. Si tu o stii tot de la cineva. Eu prefer sa fiu invatat de Sfintii Parinti si Apostoli. Tu preferi sa fii invatat de Luther, Calvin sau altii. Este doar o alegere. Nici tu nu gandesti singur doar duci credinta cuiva mai departe. Eu o duc pe a Sfintilor Parinti tu o duci pe a unor oameni care au reinventat-o in ultimele secole [4] Ba da chiar asta cred. [5] Nici un Sfant nu a vorbit de iepuras. Eu nu am vorbit de iepuras niciodata si nu am spus ca este vreun fundament teologic in obiceiul cu iepurasul, iar daca exista un astfel de fundament eu unul nu-l cunosc. [6] Nu stiu ce iepuras ai gasit tu la romani inainte de marea unire. Nu am nici o cunostinta in acest domeniu. Iepurasul de paste chiar nu ma intereseaza. [7] Asa este Duhul lui Dumnezeu lucreaza din momentul in care a fost dat apostolilor adica din momentul formarii Bisericii. El este acelasi de 2000 de ani si lucreaza cu aceeasi putere pentru ca Biserica cladita pe apostoli nu va fi biruita nici de portile iadului. Lumea nu se desteapta... lumea isi pierde pe zi ce trece credinta tot mai mult si merge inspre rau... spre sfarsitul ei... prin rataciri cat mai diverse pentru ca diavolul seamana mereu neghina intre grau...
Hazardul este măsura ignoranței noastre. (Henry Poincare)
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 22:08
de la vaneamarin,
Si cum se explica faptul ca avem crestini ortodocsi ,catolici si protestanti cand toti au drept carte de baza Biblia ?....Una din aceste biserici are credinta iar celelalte nu ? Stiu ca suna straniu si imi bat cuie in talpi. Baza crestinismului nu este cuvantul scris ci Cuvantul Intrupat: Isus. Autoritatea lui Isus nu se bazeaza pe Biblie ci dimpotriva, autoritatea bibliei are la baza autoritatea lui Isus. Ioan 5:39 Cititi cu atentie 2 Cor 3:10-18. biblia este inteleas numai in Isus. Plecand de la diferite premise ajungem la concluzii diferite in intepretarea Bibliei. Este un mit ca exista o singura interpretare posibila pentru cel sincer (sincer fiind cel care crede ca noi). Pavel ne ofera evanghleia lui ca singura interpretare corecta a bibliei (Gal 1:8) Aceasta intepretare cristocentrica a fost baza reformatiunii in sec XVII. |
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 22:13
ptr.vaneamarin...
Isus e o taina,El e Viata.Biblia nu e nimic fara Isus,caci Isus e spiritul Bibliei. Dupa caderea in pacat ,primii oameni au avut cunostiinta despre venirea unui Mesia care sa-i salveze din ghearele mortii,dar cu timpul au decazut si au uitat de Dumnezeu.Totusi,ei au cautat mereu o intelegere a mortii,si au incercat sa dea un inteles vietii.Satana a influentat popoare, care s-au inchinat sarpelui si au uitat de Dumnezeu.Dar,Domnul a ridicat pe Avraam, si l-a facut tatal unui neam mare.din care avea sa se nasca Mantuitorul lumii.A dat acestui neam legi si principii,profeti,prooroci, dar si un sistem al jertfelor care ducea la Isus.Cand a venit momentul implinirii profetiilor,cand Cuvantul intrupat a venit ca om pe pamant,un al doilea Adam,care nu a cazut in pacat,ba mai mult a ridicat pacatele lumii si le-a rastignit pe cruce ,murind in locul nostru , al oamenilor, si facand ispasire pentru noi,evreii,acest neam ales,nu au inteles adevarata menire a lor si nu au inteles cum avea sa vina Mantuitotul pe pamant,pentru ca s-au mandrit peste masura,au gandit in mod exclusivist si nu au luat in seama profetiile.Isus a murit in locul tuturor oamenilor si prin Sangele Lui suntem mantuiti.Dupa moartea si invierea Mantuitorului,Evanghelia s-a raspandit mult prin ucenicii sai,facand multe victime si multi martiri au platit cu sangele lor puterea credintei in Isus.Cu timpul, noua religie a fost tolerata,s-au facut compromisuri, iar Constantin a facut-o religie de stat cautand sa-si traga foloase personale de automarire din aceasta noua religie.Imparatii si preotii au modificat-o si au adaptat-o potrivit intereselor lor, au mutilat-o in principii si legi, introducand ritualuri si legi pagane, cum ar fi nemurirea sufletului,schimbarea zilei de sabat,noua preotie,etc. In numele credintei si al Lui Isus s-au purtat cruciade ,ajungandu-se sa se bata crestini cu crestini (vezi caderea Constantinopolului).Dar Dumnezeu a ingaduit cu un scop,trebuia o existe o ramasita de oameni adevarati, cucernici ,iubitori de Dumnezeu care sa redescopere adevarul. Si lumina adevarului a venit pe masura dezvoltarii spirituale, pe masura constientizarii ca Domnul a lasat principii si legi care sa indrume si sa invete oamenii, ba mai mult a lasat o Evanghelie , o veste buna care aminteste de dreptate,dragoste,sacrificiu si victorie.Oameni plini de Duhul Sfant au cercetat si au analizat Cuvantul Lui Dumnezeu,pentru a-l redescoperi pe Isus,si s-au separat(sectele)de bisericile decazute pentru a studia Cuvantul.Toate au primit cate un adevar,dar in cele din urma Biserica adventista a progresat mult in studiul Bibliei si in cunoasterea Lui Isus.Binenteles si aici au aparut si apar tot felul de reforme, idei,dar sincer cred ca e ultima biserica,si care dupa parerea mea mai are mult de studiat si de progresat.Insa, in ceea ce priveste adevarul biblic e cea mai apropiata de Adevar,biserica care tine poruncile lui Dumnezeu . |
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 02:28
De la: gabita07_n, la data 2009-04-09 22:08:36 de la vaneamarin, marian eu o sa iti dau o explicatie simpla si cred logica :) Iti amintesti de Marea schisma din 1054? Pana atunci exista biserica de est (ortodoxa) cu sediul in Constantinopol si Biserica de vest (catolica) cu sediul la Roma. Pana in 1054 era recunoscuta ca cea care detinea puterea biserica vestica.In secolele 10-11 a avut loc crestinarea poporului rus care nu a vrut sa se supuna imediat bisericii ortodoxe(de est).Si dupa mai multe conflicte in 1054 s-au despartit cele 2 biserici si s-au format 2 religii.In esenta insemnau acelasi lucru.totul a fost doar o lupta pentru putere.Apoi au inceput sa apara si alte religii, tot pentru putere in anglia :anglicanismul, calvinismul etc In concluzie pentru putere au aparut mai multe religii.Insa esenta este aceeasi:biblia.Si nu conteaza ce religie ai, daca intr-adevar crezi in Dumnezeu. Aaaa si religiile protestante mai noi au aparut pentru bani , mai mult decat pentru putere. Asta din ce imi amintesc eu:) nu mai fac studiu de caz acum |
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 08:59
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-10 02:28:56De la: gabita07_n, la data 2009-04-09 22:08:36 de la vaneamarin, Exact ,o lupta pentru putere,pentru controlul unor mase de oameni si in stransa legatura cu conjuncturile politice ,asa vad si eu lucrurile ...De altfel deosebirile dogmatice intre Ortodocsi si Catolici sunt simple formalitati inventate sa arate ca Marea Schisma a avut loc din cauza unor deosebiri dogmatice nu ca a fost o banala "cafteala" pentru putere(adaosul Filioque , primatul Papal si celibatul preotilor sunt chestii foarte firave iar primatul papal de fapt tine de putere nu de dogmatica).Cert este ca indiferent de religia omului ,catolic,protestant,ortodox ,exista oameni aproape de Dumnezeu ,crestini adevarati , nu cretini care au impresia ca ei sunt singurii curati iar restul toti niste bestii pacatoase sau niste "amagiti".Eu cred chiar si mai mult ,cred ca in toate religiile,nu doar in crestinism, exista astfel de oameni .La urma urmelor cuvintele "doar prin mine puteti ajunge la Tatal" nu inseamna ca doar daca esti crestin te mantuiesti ci daca urmezi calea lui Isus ,cale pe care o poate urma si un musulman sau budist care nu au citit in viata lor Biblia si care nici macar nu au habar ce a spus Isus .
|
|
|
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 09:11
Adnana
Aaaa si religiile protestante mai noi au aparut pentru bani , mai mult decat pentru putere. Fi draguta si dami niste dovezi,sau macar ceva teorii despre afirmatia ta
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 09:18
Vanea
Nu fi copil la minte..!!! .La urma urmelor cuvintele "doar prin mine puteti ajunge la Tatal" nu inseamna ca doar daca esti crestin te mantuiesti ci daca urmezi calea lui Isus ,cale pe care o poate urma si un musulman sau budist care nu au citit in viata lor Biblia si care nici macar nu au habar ce a spus Isus . Vanea daca ti-as da o cutie inchisa cu o cheie,cheia fiind la mine ! Cum poti fi tu fericit doar cu acea cutie daca nu ai vazut ce "cadouri" sunt inauntru??? Sper ca mai inteles....TU TREBUIE SA-L CUNOSTI PE CEL CARE AL URMEZI....IAR VIATA LUI(o parte)ESTE IN BIBLIE..!!!
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 10:23
Si uite cita vorba s-a intins de la un biet iepuras.
Domnule fa cite cuiburi vrei ca si mie imi plac iepurii la gratar. Din punct religios insa este un obicei pagin. Iepurele este reprezentantul zeului Ishtar si simbolizeaza fertilitate (oare mai trebuie sa-ti spun ca se inmultesc ca iepurii?). Mai tirziu acest duh al fertilitatii-curviei-este intilnit in Corint, unde Apostolul Pavel a avut mult de luptat cu el. Din punct de vedere economic este un obicei de vinzarea marfurilor, ca de fapt si la Craciun. Acum cei mai avantajati sint comerciantii. Ca sa te fac sa intelegi mai bine: O data de Craciun, o invatatoare intreaba copiii in clasa daca se bucura cu totii de sarbatoare. Bine-nteles ca toti se bucurau ca primeau daruri. Mai retras era un copil de evreu. Invatatoarea il intreaba: "Voi nu va bucurati?" -Ba da, cind intru cu tata si vedem toate rafturile goale si ca totul s-a vindut, asa ne bucuram! |
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 10:42
De la: symy1, la data 2009-04-10 09:11:38Adnana Hm, Symy E clar, intr-o lume surda glasul adevarului pare o nebunie pt.ei... nici n-au cum sa priceapa atata timp cand in continuu vor cauta nod in papura ca sa-si scuze o viata de traire in pacat. LASA-I SA JOACE ALBA -NEGRA. nu mai aruncam margaritare in gura porcilor. Nu e ca doresc adevarul ci asa ca sa dea in spectacol .
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 11:29
De la: symy1, la data 2009-04-10 09:18:35Vanea Symy, INTR-O LUME SURDA GLASUL ADEVARULUI PARE O NEBUNIE.
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 11:34
De la: symy1, la data 2009-04-10 09:18:35 Mi-ai da o cutie inchisa si ai pastra tu cheia ?!Huh,ce bine ca Dumnezeu nu face asa,le da la toti sansa sa ajunga la el nu doar noua crestinilor... .Pe Isus nu il urmezi daca citesti Biblia ci daca traiesti,gandesti si simti intr-un anumit fel.Nu fi copil la minte ,se mantuiesc si aia care nu sunt crestini si se mantuiesc si daca nu au auzit in viata lor de Isus.Se mantuiesc deoarece II URMEAZA CALEA .Faptul ca viata lui Isus este in Biblie si ca tu ai citit despre aceasta viata, NU INSEAMNA OBLIGATORIU CA IL URMEZI ,la urma urmelor si viata lui Stalin o citesti din carti si nu inseamna nici ca il iubesti nici ca il urmezi .
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 11:36
De la: gabita_g_7, la data 2009-04-10 10:42:54 Ticalosi trebuie sa fie aia despre care vorbesti tu ... .Din pacate insa trebuie sa fim toleranti si sa-i iubim si pe ei ,nu ?Parca asa procedeaza crestinii .
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 11:52
@vanea-m-am gindit si eu la deosebirea dintre ortodoxie si catolicism,de ex.si am ajuns la urmatoarea concluzie : in timp ce Ortodoxia il are in prim plan pe Iisus si se adreseaza vietii spirituale a credinciosului ,biserica ne implicindu-se prea mult in viata lumeasca , Catolicismul o are ca punct central pe Maria ;aproape totul se invirteste-n jurul ei,ori Maria reprezinta Materia ,iar biserica se implica ,tocmai de aceea,in viata materiala a credinciosului ! asadar,desi mai acu'vreo 2 ani a spus Papa cum ca ei si numai ei sunt etc.etc si ortodoxia ar fi o religie de mina a doua pe care ei o ingaduie ,parerea mea este ca e viceversa ! adresindu-se vietii materiale, avind o biserica militanta,e normal sa domine intro lume materiala si din ce in ce mai putin spirituala, dar asta nu inseamna c-ar fi mai sus,nicidecum ! nu stiu daca m-am facut inteleasa....
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 11:58
De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-10 10:23:51Si uite cita vorba s-a intins de la un biet iepuras. Bun,Floriile nu au fost tot un obicei pagan care a fost "prelucrat" si transformat in obicei crestin ?!Sunt foarte multe sarbatori care la origine au fost pagane dar au devenit acum crestine.Eu militez pentru "crestinarea" Iepurasului de Paste! .Lasand acum gluma ,evident ca Iepurasul de Paste NU TREBUIE PRIVIT DIN PUNCT DE VEDERE RELIGIOS ci este doar o simpla bucurie facuta copiilor de Paste .Ce naiba este asa de greu de inteles?Saboteaza iepurasul asta dreapta credinta ?!Putem sa le facem copiilor o bucurie sau trebuie sa stam ca disperatii si sa ne intrebam ce cauta reprezentatntul zeului Istar de Paste ?Putem sa ne amuzam impreuna cu copii sau trebuie sa ne stresam ca ii indemnam chipurile catre paganism prin bucuriile acestea inofensive? |
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 12:10
De la: gabigabi, la data 2009-04-10 11:52:03@vanea-m-am gindit si eu la deosebirea dintre ortodoxie si catolicism,de ex.si am ajuns la urmatoarea concluzie : in timp ce Ortodoxia il are in prim plan pe Iisus si se adreseaza vietii spirituale a credinciosului ,biserica ne implicindu-se prea mult in viata lumeasca , Catolicismul o are ca punct central pe Maria ;aproape totul se invirteste-n jurul ei,ori Maria reprezinta Materia ,iar biserica se implica ,tocmai de aceea,in viata materiala a credinciosului ! asadar,desi mai acu'vreo 2 ani a spus Papa cum ca ei si numai ei sunt etc.etc si ortodoxia ar fi o religie de mina a doua pe care ei o ingaduie ,parerea mea este ca e viceversa ! adresindu-se vietii materiale, avind o biserica militanta,e normal sa domine intro lume materiala si din ce in ce mai putin spirituala, dar asta nu inseamna c-ar fi mai sus,nicidecum ! nu stiu daca m-am facut inteleasa.... Pai si Isus a fost si om si Dumnezeu ,si ortodocsii o respecta si ei pe Maria (ba chiar si musulmanii ,scriu de Maria si o lauda inclusiv in Coran ).Ambele biserici si la fel si protestantii IL AU IN PRIM PLAN PE ISUS .Intr-adevar catolicii au un cult al Fecioarei Maria mai pronuntat decat la noi dar este mult spus(si nu este adevarat ) ca noi punem accentul pe Isus iar ei pe Maria . In privinta neimplicarii bisericii ortodoxe in viata lumeasca asta nu este un lucru minunat dupa mine .Protestantii se implica si se ajuta foarte mult(bravo lor ),catolicii si ei se implica insa ortodocsii sunt prea ocupati probabil cu cele sfinte ?Cam asa trebuie sa intelegem neimplicarea ? .Suna frumos asa dar poate nu sunt ocupati cu nimic ,nu avem cum verifica din pacate .PS:Cand spun ortodocsi ma gandesc in principal la conducerea BOR,la ci care iau decizii.Nu vorbesc aici despre calugari ,despre preotul care isi face treaba bine sau despre ortodocsii cu adevarat credinciosi . |
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 12:24
@vanea- e concluzia la care am ajuns eu,incercind sa inteleg diferenta esentiala intre cele doua biserici crestine ; si ea este,dupa parerea mea : materie vs. spirit ! si tot dupa intelegerea mea....ca tot ai zis ca oricui i se poate intimpla minunea de a intelege cine-i EL,am sa spun ca -i Dumnezeu Intrupat ....ca a avut nevoie,temporar,d'o "anvelopa" pentru a putea intra in spatiul pamintului de'o materialitate grosiera, nu e chiar atit de important ....important este modelul lasat ca indrumar al calatoriei pe care o face sufletul in acest aici si acum !
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 12:55
De la: gabigabi, la data 2009-04-10 12:24:12@vanea- e concluzia la care am ajuns eu,incercind sa inteleg diferenta esentiala intre cele doua biserici crestine ; si ea este,dupa parerea mea : materie vs. spirit ! si tot dupa intelegerea mea....ca tot ai zis ca oricui i se poate intimpla minunea de a intelege cine-i EL,am sa spun ca -i Dumnezeu Intrupat ....ca a avut nevoie,temporar,d'o "anvelopa" pentru a putea intra in spatiul pamintului de'o materialitate grosiera, nu e chiar atit de important ....important este modelul lasat ca indrumar al calatoriei pe care o face sufletul in acest aici si acum ! Eu am ajuns la alta concluzie ,ca de fapt nu exista diferente majore intre cele doua biserici ci doar diferente create fortat de ambele tabere pentru a-si tine credinciosii in mana mai bine si pentru a-si justifica superioritatea .Intre cele doua religii dupa mine nu exista deosebiri dogmatice importante ci doar legate de conducerea bisericii(Papa vs Sinod -ca Patriarhul chipurile este doar un fel de presedinte onorific) si de ritualul religios (care insa difera mult chiar si intre bisericile ortodoxe ).Singura deosebire importanta dogmatica intre cele doua religii este adaosul Filoque ,deloc important de altfel(dupa mine ,nu vreau sa jignesc sentimentele nimanui ) ,dar care trebuia exagerat de ambele parti din necesitatea de a avea si o deosebire dogmatica chipurile importanta. .
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 13:22
sa-ti aduca iepurasul de pasti tot ce-ti doresti tu !
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 13:26
De la: gabigabi, la data 2009-04-10 13:22:19 Sa dea DUMNEZEU !!!
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:21
De la: vaneamarin, la data 2009-04-10 11:34:44De la: symy1, la data 2009-04-10 09:18:35 Vai dragilor,cita ratacire...!NU PENTRU TOTI CI PENTRU UNII... De ce mai zice atuncea HRISTOS ..la marea judecata..PLECATI DE LA MINE,CACI NU VA CUNOSC...ATI LUCRAT FARADELEGE...(despre ce lege e vorba...a lui VORONIN..?) Apoi citirea BIBLIEI ...VANEAMARIN...E LECTURA.....implinirea ei e CALEA SPRE MINTUIRE......iar JERTFA DE LA CRUCE E PUNTEA PESTE PRAPASTIA SAPATA DE SATAN INTRE OM SI DUMNEZEU. ANDULE,AS FI FOARTE CURIOS CE ARGUMENTE....IN ACEL TIMP(stii tu care)...VEI ADUCE MINTUITORULUI.....caci dupa cite observ esti un invatator religios(preot)..si va trebuii sa dai socoteala pentru cei pe care i-ai indrumat. Eu ma pregatesc de SABAT...azi e ziua pregatirii(dupa BIBLIE) ....si va doresc si voua ..UN SABAT PLIN DE PACE SFINTA SI DE BINECUVINTARE SPIRITUALA....
Maranatha
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:49
De la: tisor, la data 2009-04-10 14:21:27 Chestia cu "PLECATI DE LA MINE,CACI NU VA CUNOSC...ATI LUCRAT FARADELEGE" iti pare identica cumva cu "PLECATI DE LA MINE, CACI NU VA CUNOSC....ATI LUCRAT FARA DE LEGE" si din cauza asta ma intrebi de legea lui Voronin ?Hai sa lamurim lucrurile .... FĂRĂDELÉGE, fărădelegi, s.f. (Înv. și pop.) Faptă rea; nelegiuire, ticăloșie, mișelie. Sabat placut si tie ,sa-mi urezi si tu duminica ceva frumos .... |
|
erikahd2008 13 mesaje Membru din: 30/01/2009 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:57
De la: gabita_g_7, la data 2009-04-10 11:29:26.......................DRAGA MEA ..........CRESTIN INSEAMNA SA FI AL LUI CRISTOS ..............DECI TREBUIE SA FI CRESTIN PENTRU A AVEA PARTE DE MANTUIREDe la: symy1, la data 2009-04-10 09:18:35Vanea
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:04
De la: vaneamarin, la data 2009-04-10 14:49:51.....................MARELE DOMN AL SABATULUI.........ISUS CRISTOS................DACA TINETI O ZI PENTRU DOMNUL O TINETI ............OARE CATE ZILE AR TREBUI SA TINEM PENTRU DOMNUL?..........EU CRED CA PE FIECARE..........De la: tisor, la data 2009-04-10 14:21:27
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:05
Eu traiesc ptr mine, ptr implinirea mea si a celor dragi mie si eu lor....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:06
De la: vaneamarin, la data 2009-04-10 13:26:56........................IEPURASUL?De la: gabigabi, la data 2009-04-10 13:22:19
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:12
De la: tisor, la data 2009-04-10 14:21:27De la: vaneamarin, la data 2009-04-10 11:34:44De la: symy1, la data 2009-04-10 09:18:35 Hai sa iti spun eu ceva :) atat timp cat traiesti printre oameni, printre ispitele de zi cu zi, sa stai departe de pacat e imposibil. La felul in care a evoluat lumea spre pacat, calea dreapta e undeva departe, la maanstiri, unde nu ai tentatii zi de zi, unde se traieste in fiecare zi in post si unde se urmeaza calea Domnului. Sau sa teizolezi de unul singur sau cu familia undeva unde sa ai cele necesare vieii.Cat timp traiesti in aceasta comunitate plina de pacat, mereu o saii judeci pe altii sa o sa te lasi influentat spre a pacatui
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 16:38
Si eu imi pun aceeasi problema, Adnana. Dar descopar oameni care sunt insetati de adevar si suficient de onesti cu ei insisi ca sa-l vada! Ni se cere pocainta. Nu fapte extraordinare, doar pocainta. Crezi ca este imposibil sa te smeresti si sa te pocaiesti in contextul societatii actuale??
|
|
|
|

)
nu mai aruncam margaritare in gura porcilor. Nu e ca doresc adevarul ci asa ca sa dea in spectacol .
.Pe Isus nu il urmezi daca citesti Biblia ci daca traiesti,gandesti si simti intr-un anumit fel.Nu fi copil la minte
,se mantuiesc si aia care nu sunt crestini si se mantuiesc si daca nu au auzit in viata lor de Isus.Se mantuiesc deoarece II URMEAZA CALEA .Faptul ca viata lui Isus este in Biblie si ca tu ai citit despre aceasta viata, NU INSEAMNA OBLIGATORIU CA IL URMEZI ,la urma urmelor si viata lui Stalin o citesti din carti si nu inseamna nici ca il iubesti nici ca il urmezi .
.Din pacate insa trebuie sa fim toleranti si sa-i iubim si pe ei ,nu ?Parca asa procedeaza crestinii .
sa-ti aduca iepurasul de pasti tot ce-ti doresti tu !