Info
x
Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
|
laur4winn 28 mesaje Membru din: 27/07/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 19:08
care principe?
al cui principe? romania este o republica titlurile si rangurile nobiliare in un stat republican nu exista te potzi adresa cu titlul nobiliar unei pesoane care il detzine dar ...nu in mod oficial sau oficios ci doar ca forma de politetze asa e in republica desi...despre titlul nobiliar al lui RD sunt multe de spus acest titlu nu exista si cu atat mai putzin titlul de alteta regala al sotiei sale precum si cel de regina al soacrei sale e chestiune de ISTORIE constitutiile regale ale romaniei de la 1866 art 82 coroborat cu art 83 si cele din 1926 si 1938 la art 77 coronorat cu art 78...stipuleaza clar ...termenii de succesiune in familia regala romana adica... pe linie exclusiv masculina femeile fiind excuse in exclusivitate ele si descendentii lor aceasta este o aplicare a legii salice pe care familia de Hohenzollrn a adoptat-o de secole....odata cu decizia lui Henric Lewe Principe Elector de Branderburg de a preveni faramitzarea domeniului prin mostemirea colectiva si afirmarea principiului primogenituri....precum si instrainarea catre familiile ginerilor prin numita lege salica Asadar.....doamna Margareta Duda nu poate fi Printesa de Romania si nici Alteta Regala si cu atat mai putin mostenitoare ale prerogativelor regale din motivele mai sus enumerate motive stipulate de statutul casei regale....adoptat prin constitutziile monarhice sus mentionate o scurta incursiune in istorie ..ne arata ca titlul "de Romania" pt prima data a fost purtat de Alexandru Ioan Cuza cand la 1863 sfidand marile puteri schimba numele statului din Principatele Unite ale Mlodovei si Valahiei in ROMANIA........titulatura adaugata numelui sau asdar pt prima data avem Alexandru Ioan I-ul de Romania Carol I devine Altetza Regala de Romania dupa razboiul din 1877-1878..fiind insa Principe al Romaniei si nu rege. Rege devine la 15 mai..1881 si nu la 10 mai asa cum vrea propaganda monarhica acest 10 mai care a fost introdus fortzat in istorir si pt Declaratiz de independenta de la ) mai 1877 9 mai a fost data reala cand aceasta declaratie a fost votata in Parlament pe 10 mai 1877 ea a fost citita public de catre ministrul de externe de atunci Mihail Kogalniceanu. Asumarea titlului de rege sau declararea unui stat ca regat era o optiune respectivului coducator de stat sau a reprezentantilor statului dar era nula fara recunostere oficiala din partea celor care puteau acorda acest titlu unui sef de stat sau aceasta forma de stat. cine putea sa acorde in acea perioada titlul de rege? unul din cei 3 imparati in exercitiu la acea vreme:Kaiserul Inperiului German wilhelm I, Tarul imperiului Rus Alexandru al II-lea sau Imparatul Imperiului Habsburgig Franz Iosif al II-lea dar in cazul in care statul in cauza era in relatzie de vasalitate cu unul din aceste imperii. in cazul Romaniei asa ceva nu era cazul dar recunoasterea Romaniei ca regat si acordarea titlului de Rege lui Carol o mai putea face suveranul statului in care famila nobiliara careia ii apartinea Carol isi avea originea deci Kaiserul Wilhelm I-ul. ceea ce de fapt s-a intamplat in orice caz....titlul de rege putea fi acordat de un imparat in exercitiu care domnea.la acea perioada wilhelm I si apoi wilhelm al II-lea. abia dupa aceasta recunoastere se includeau aceste titulaturi in statutul Casei Regale si apoi confirmate prin Constitutie. Ca sa schimbi Statutul Casei Regale tre sa schimbi constitutia in ceea ce priveste titulatura de principe acesta e ori dobandit prin nastere ori acordat si aici ajungem la delicata problema a titulaturilor urmasilor fostului rege al Romaniei(care de fapt nu a fost niciodata rege...deoarece tatal sau Carol al II-lea nu a abdicat...ci doar a plecat in exil la conducerea statului ramanand maresalul Ion Antonescu....si nu Mihai). din moment ce Mihai abdicase...si implicit renuntzase la drepturile si prerogativele ce i se cuveneau ca "rege" sau mai exact ca membru al familiei regale romane.....renuntzare in numele sau si al urmasilor sai... in mod firesc trebuia sa poarte un nume nu se putea numi Mihai si atat deci Mihai de Romania devine cetateanul Mihai Argesanu aceasta este persoana cu care s-a casatorit Principesa Ana de Bouron-Parma. Acesta este numele de fata al doamnei Margareta Duda si al surorilor domniei sale. ARGESANU titulatura de Principese de Hohenzollern-Sigmaringen ca de altfel acest nume nu mai putea fi acordat decat de seful acestei familii....care intamplator nu este MIhai I ci "furscht"-ul casei de Hohenzollern...ramura germana...adica urmasul Kaiserului . lucru care s-a intamplat in 1949 deci Principesa Ana de Bourbon -Parma s-a casatorit cu domnul Mihai Argesanu redevenit dupa 1 an Mihai de Hohenzollen-Sigmaringen ex rege al Romaniei intre 1927-1930....dar nu intre 1940-1947..cand a ramas Mare Voievod de Alba Iulia......chiar daca Ion Antonescu i-a aratat deferenta cuvenita unui rege pt ca in acel moment Mihai era doar rege de fapt dar nu si de drept atat timp cat tatal sau nu abdicase. deci doamna Ana de Bourbon-Parma nu are cum sa fie Majestatea Sa Regina...pt ca nu a fost regina cu parere de rau...poate ne-am fi dorit-o ca regina poate ar fi fost o regina buna dar....nu a fost sa fie asa ca adresarea in mod oficial fatza de domnia sa cu Termenul de Majestatea Sa Regina ...conduce catre fals si uz de fals la fel catre fiicele sale cu termenii de Altete Regale....acelasi fals si uz de fapls in ceea ce priveste pe domnul RD.....problema este mai delicata actul pe care domnia sa il prezinta ca fiidnd cel prin care i-a fost conferit titlul de Principe de Hohenzollern Veringen de catre nepotul Kaiserului...si actualul sef al familiei Hohenzollern....Friederich Wilhelm ....poarta sigiliul cu stema casei regale romane(si aceea un pic stearsa...pe alocuri ..ca sa nu se insemne fraierii) si nu sigiliul casei de Hohenzolern care apare clar si perfect vizibil pe actul in care Principele Karl Friederich contesta acordarea de catre tatal sau a acestul titlu catre Radu Duda. de altfel pet aceasta escrocherie si impostura domnul RD are deschis un proces la londra cu revista Royalty...pe care prost sfatuit a actionat-o in judecata ..pt ca a afirmat si i-a demonstrat impostura...proces in urma caruia respectiva revista s-a angajat sa plateasca 1milion de sterline daca pierde..iar donmul RD are deja de platit pana acum 2 milioane si jumatate. de unde acesti bani? cumva din banul public in cazul in care ar deveni presedinte....? deci...daca prin casatorie ..nu poate obtzine acest titlu datorita legii salice....de obtinut nu l-a obtinut totul nefiinde decat un fals demonstrat de Casa Imperiala de Hohenzolern....domnului RD nu ii mai ramane decat o cale spre a-si realiza visul...si a deveni principe......adica...sa fie adoptat de un Principe veritabil si sa astepte ca acesta sa moara pt a putea mosteni titlul. deci pana aici dl @eugenb are dreptate....RD este un IMPOSTOR. ca este un PARVENIT dl @eugenb are iar dreptate...fapt demonstrat de catre RD in raspunsul dat lui Ion Cristoiu...ca daca nu era Principe nu candida pt postul de presedinte al Romaniei..asa cum si-a dovedit IMPOSTURA si prin modificarea CV si pt ca am facut referire la dl @eugenb... domnul eugen nu mi-o luatzi in nume de rau.. nu vreau sa va blamez sau sa va jignesc dar in expunerile dumneavoastra va rog sa fiti mai atent la termenii pe care ii uzatzi sa ma explic: un militatr care atinge varsta pensiei..este in RETRAGERE nu in REZERVA in rezerva este un cadru militar care iese din randul armatei la cerere inainte de varsta pensionin ceea ce priveste gradul de colonel in rezerva al domnului RD este perfect legal pt ca... dl RD a fost activat ca ofiter activ al Armatei Romane in grad de colonel ca acum se prezinta ca ofiter in rezerva...inseamna ca asa ceva s-a intamplat dar dumnealui a fost activ ajunge si macar o zi aici cu parere de rau suntetzi in eroare iar un ofiter in rezerva nu are pensie poate un salariu sau 15 salarii compensatorii apoi domnul Eugenb...ati spus care este diferenta intre RD si Base spre a fi numit presedinte al Romaniei umilele mele amintiri poate imi joaca feste...dar stiam ca presedintele este ales ...nu numit despre RD ca nu a fost numit Principe de cate popor...no coment am explicat mai sus cum se devine principe fie ca poporul accepta sau nu cat priveste viitoarea titulatura de Principe Consort pe acre ar trebui sa o poarte dl RD dupa moartea ilustrului sau socru...este o aberatzie pt ca ...doamna margareta nu numai ca nu poate mostenii un tron fie el si virtual...dar nu poate mosteni nimik in virtutea dreptului monarhic si al constitutiilor monarhice romane care excludeau femeile de la succesiune si asta in mod perpetuu pe ele si descendentii lor in cazul mortii lui Mihai I...cu regret pt familia sa...dar prerogativele de cap al familiei de Hohenzolern-Sigmaringen trec la nepotul sau Principele Paul de Romania.(care apare in MIcul Almanah Gotha.. ca singura ramura recunoscuta a familei Hohenzollern-Sigmaringen (de Romania)...Mihai existand personal dar fara fiice).Sa fie recunoasterea lui Paul datorata ilegalitatzii anularii casatoriei bunicilor sai...Ioana(Zizi) Lambrino-Rangabe si Carol al II-lea de Romania? chiar presupunand ca Principele Paul nu ar avea dreptul sa isi mosteneasca unchiul... neexistand urmasi directzi in linie masculina ai lui Mihai....toate prerogativele si titlurtile sale le va mosteni un barbat din alta ramura a familiei de Hohenzollern asa ca sub nici o ferma..dl RD nu poate deveni print consort al unei regine care nu are cum deveni regina actualul statut al "casei regale" stipulat de Mihai...are valoare doar in familia sa ca un protocol acceptat de membrii familiei in rest nu este decat o "gluma" fara o valoare legala atat timp cat trebuie sa fii rege in exercitziu ca sa potzi modifica statul anterior al casei regale deci....intai redevine rege si apoi schimba ceva in statutul de functionare a casei regale romane pana atunci in vigoare ramane cel stipulat de constitutia de la 1923...readoptata la 194.....ultima constitutie monarhica in vigoare in Romania..... si eu pot impune in familia mea ca ...totzi sa mi se adreseze cu termenul de signore..si daca ei accepta e ok....dar cei din afara o familiei pot face doar ca politete sau poate ironie...sau...la fel de bine pot sa nu o faca deloc.. asa si cu titulaturile pompoase ale membrilor familiei "regale" singurul indreptatzit la o titulatura este Mihai...in calitate de ex rege care si-a exercitat prerogativele regale pt restul din ei...ramane doar optiunea interlocutorului...dar nu obligatzia respectarii unui titlu oficial pe care nu il au. |
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 20:03
De la: mihai5_2, la data 2009-07-26 19:18:39Una pe zi. Bla bla bla bla bla bla.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 20:10
De la: 999florin, la data 2009-07-27 14:05:51ultimul sondaj i.r.s.a.c. spune asa: 1.traian basescu 26,73% 2.vadim tudor 21,29% 3.mircea geoana 18,96% 4.crin antonescu 14,31% 5.radu duda 3,77% 6. george becali 2,94% 7. altii 2% E clar, e unul care le fura la toti din voturi.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 21:53
De la: leo_, la data 2009-07-27 13:45:51De la: eugenb, la data 2009-07-27 10:47:02Preluare dupa "PRESA on-line" : presa.tv/ Imi pare rau ca va contrazic. Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 27.07.2009: Cu cine votezi la Presedintie? - Mircea Geoana : 259 voturi - Crin Antonescu : 996 voturi - Traian Basescu : 2492 voturi - Vadim Tudor : 3200 voturi - Adrian Nastase : 106 voturi Deci, rezultatele initiale marcau 6 998 de voturi, iar acuma sunt 7 053 (27.01.2009 ora 21:50) si se schimba in continuare rezultatele, functie de cati voteaza. Asa ca n-are cum sa fie ... facatura. A ca unii pot sa voteze doar la ... "misto" si asta-i adevarat. Puteti sa cautati alte situri si in functie de cine le "sponsorizeaza" veti avea si rezultatele. |
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 10:50
De la: CAMELYA_, la data 2009-04-05 21:27:50Principele Radu al Romaniei a anuntat ca nu exclude posibilitatea de a candida, anul acesta, la alegerile prezidentiale.
V.S.V.
|
|
csjiorga1997 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 15:18
Si eu cred ca ar fi si timpul. Regalitatea a adus Romania pe unul dintre primele locuri din Europa, iar comunismul a adus-o la niveul genunghilor broastei. Drept e ca acum un membru adoptat al casei regale a Romaniei candideaza la alegeri prezidentiale, dar are sustinerea casei regale, casa regala in rudita cu multe case regale europene. Alta imagine va avea Romania si sper sa fie un pas spre modificarea Constitutiei in vederea revenirii regalitatii la putere. In alta ordine de idei si americanii au avut drept presedinte un actor s nu le-a fost deloc rau (Ronald Reagan). |
|
dirlo1964 167 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Medias |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 15:26
De la: 999florin, la data 2009-04-11 16:30:57Poporul de imparati din tara nimanui |
|
dirlo1964 167 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Medias |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 15:42
Acest Duda al Romaniei ar putea candida(era sa scriu cantida-da era plagiat),dar prin acest lucru o sa traga clopotele monarhiei ptr. Romania!Nu are sanse decat daca din guvernul lui o sa faca parte:Voda Loboda;Papura Voda;Trahanache;Catavencu si neaparat Pristada la interne!Sediul guvernului sa fie la Teatrul National si Cetateanul Turmentat sa aiva intrare libera!Hai sa fim seriosi,parol nene Iancule,ce fonduri se primesc daca-ti depui cantidatura,n-a ca am scris-o?
|
|
|
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 16:29
De la: dirlo1964, la data 2009-07-28 15:42:25Acest Duda al Romaniei ar putea candida(era sa scriu cantida-da era plagiat),dar prin acest lucru o sa traga clopotele monarhiei ptr. Romania!Nu are sanse decat daca din guvernul lui o sa faca parte:Voda Loboda;Papura Voda;Trahanache;Catavencu si neaparat Pristada la interne!Sediul guvernului sa fie la Teatrul National si Cetateanul Turmentat sa aiva intrare libera!Hai sa fim seriosi,parol nene Iancule,ce fonduri se primesc daca-ti depui cantidatura,n-a ca am scris-o? Te gândeºti la lucruri mari, drilo, treci cu picioarele pe pãmânt, fiindcã pe pãmânt creºte duda pentru cazanul de þuicã. Vrea ºi omul, acolo, sã-ºi promoveze fructul, sã aibã o rãchie în damigeanã, ºi, deºi nu a dat foc la cazan, tu i-ai trimis deja pe cap Cetãþeanul turmentat.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 147 mesaje Membru din: 8/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 17:50
De la: 111dinu, la data 2009-07-28 16:29:33De la: dirlo1964, la data 2009-07-28 15:42:25Acest Duda al Romaniei ar putea candida(era sa scriu cantida-da era plagiat),dar prin acest lucru o sa traga clopotele monarhiei ptr. Romania!Nu are sanse decat daca din guvernul lui o sa faca parte:Voda Loboda;Papura Voda;Trahanache;Catavencu si neaparat Pristada la interne!Sediul guvernului sa fie la Teatrul National si Cetateanul Turmentat sa aiva intrare libera!Hai sa fim seriosi,parol nene Iancule,ce fonduri se primesc daca-ti depui cantidatura,n-a ca am scris-o? Domnilor : -dl.Duda (titlul la primit in pat) a declarat ca spera la 16% deci fara sanse -mr.Regan o fi fost el actor dar 20 si ceva de ani a facut politica pana cand a ajuns presedinte. -asta da :un reprezentant al casei regale presedinte intr-o republica -ce minte in afara de a lui Campeanu care la propus pe regele MIhai I,mai poate gandi in contextul de azi la renasterea monarhiei[ceea ce n-ar fi rau ! dar cu cine ca trebe' o vita nobila (mascul) si vorba romanului de apoi "ioc"]. -poate doar daca se aplica:"Un prieten este cineva care are aceeasi dusmani ca si tine" si se grupeaza "prietenii" in jurul sau ceea ce ar fi posibil cu conditia ca orgoliile Prostanacului si ale lui Antonescu sa cada la pace. Slaba speranta ! si dupa ce facem?
Cand e vorba de bani,toti sunt de aceeasi religie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 21/10/2008 |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 19:31
oau vai de mine am vazut RDul intrun sondaj cu peste 2,80 procente parca ; cam cu acest procentaj a inceput si EBA SA DEA DRACU DACA FACE ASTA 6 % EU PLEC DIN TARA MA MUT IN ..............NU STIU UNDE DRACU DA MA MUT ..........CRED CA IN AMERICA SAU MAI BINE IL IMPUSC
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 20:00
De la: csjiorga1997, la data 2009-07-28 15:18:29 Nu vedeti o problema in faptul ca un membru al Casei Regale a Romaniei candideaza la ...presedentie ?Nu va intreb in mod ostil(va dau dreptate de fapt cam in tot ce ati spus)insa aceasta intrebare mie imi pare esentiala .Nu exista o contradictie intre statutul de membru al Casei Regale si candidatura la PRESEDENTIE ? |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 20:17
ultimul sondaj i.r.s.a.c. spune asa: 1.traian basescu 26,73% 2.vadim tudor 21,29% 3.mircea geoana 18,96% 4.crin antonescu 14,31% 5.radu duda 3,77% 6. george becali 2,94% 7. altii 2%
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 20:18
IRSAC and IRPAC General Information
The Internal Revenue Service Advisory Council (IRSAC) provides an organized public forum for IRS officials and representatives of the public to discuss relevant tax administration issues. The Council advises the IRS on issues that have a substantive effect on federal tax administration. As a body designed to focus on broad policy matters, the IRSAC reviews existing tax policy and/or recommends policies with respect to emerging tax administration issues. The IRSAC suggests operational improvements, offers constructive observations about IRS’ current or proposed policies, programs, and procedures and advises the IRS on particular issues having substantive effect on federal tax administration. Find out what IRSAC is doing now and read past reports. The Information Reporting Program Advisory Committee (IRPAC) advises the IRS on information reporting issues of mutual concern to the private sector and the federal government. The committee works with the Commissioner and other IRS executives to provide recommendations on a wide range of information reporting administration issues. Membership is balanced to include representation from the taxpaying public, the tax professional community, and small and large businesses, state tax administration, and the payroll community. Read past reports and comment letters. 2009 Meeting Dates
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 20:54
foarte corecta intrebarea ta @vanea si ma tot gindesc la ea,intorcind-o pe toate partile ; dar, asa cum sta starea natiunii; asa cum nici nu se poate discuta in acest moment despre Monarhie ....si sunt probleme si ptr.viitor ,iar titlul de Print este onorific, cetateanul Radu Duda are tot dreptul sa candideze la functia de presedinte si,dupa umila mea parere, ar fi singurul in stare sa repuna Statul si institutiile sale in drepturile lui !
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 21:02
De la: 999florin, la data 2009-07-28 20:17:12ultimul sondaj i.r.s.a.c. spune asa: 1.traian basescu 11,73% 2.vadim tudor 6,29% 3.mircea geoana 18,96% 4.crin antonescu 29,31% 5.radu duda 18,77% 6. george becali 2,94% 7. altii 2% |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 21:08
am vazut punctajul respectiv si daca Vadim va iesi presedinte atunci,taticule ,romanii sunt ori nebuni ,ori disperati ....
|
|
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 21:12
De la: gabigabi, la data 2009-07-28 21:08:40am vazut punctajul respectiv si daca Vadim va iesi presedinte atunci,taticule ,romanii sunt ori nebuni ,ori disperati ....Pe cat punem pariu ca n-ajunge-n turul doi? |
|
Fosta membra 9am.ro 1512 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 21:26
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-28 21:12:18Pe cat punem pariu ca n-ajunge-n turul doi? ei, hai sa fim seriosi, ca nu mai suntem in 2000. In turul doi cel mai probabil o sa ajunga Base si Geoana (presupunand ca Base candideaza, nu a anuntat inca oficial acest lucru, dar e greu de crezut ca o sa se dea la o parte, mai ales acum cand are si guvernul in mana). Geoana a inceput sa urce, probabil pana la alegeri o sa se apropie de procentele partidului, Antonescu si-a cam atins apogeul, deja cred ca incepe sa scada... Eu spun ca asta o sa fie, Base vs Geoana in turul 2. Cine o sa castige, nu stiu... mai e pana atunci, se mai pot schimba lucrurile. (duda 5% maxim )
|
|
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 21:31
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-28 21:02:22De la: 999florin, la data 2009-07-28 20:17:12ultimul sondaj i.r.s.a.c. spune asa: 1.traian basescu 11,73% 2.vadim tudor 6,29% 3.mircea geoana 18,96% 4.crin antonescu 29,31% 5.radu duda 18,77% 6. george becali 2,94% 7. altii 2%
|
|
Fosta membra 9am.ro 147 mesaje Membru din: 8/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 21:46
De la: gabigabi, la data 2009-07-28 21:08:40am vazut punctajul respectiv si daca Vadim va iesi presedinte atunci,taticule ,romanii sunt ori nebuni ,ori disperati .... Bine ai venit! L-a mai momit odata PSD-ul si dupa turul 2 tipa:" unde sunt voturile mele ,pe care la-am perdut"
Cand e vorba de bani,toti sunt de aceeasi religie.
|
|
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 22:36
ULTIMA ORA:Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 28.07.2009:
Cu cine votezi la Presedintie? - Mircea Geoana : 259 voturi - Crin Antonescu : 1008 voturi - Traian Basescu : 2521 voturi - Vadim Tudor : 3233 voturi - Adrian Nastase : 106 voturi
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 22:51
De la: 999florin, la data 2009-07-28 22:36:04ULTIMA ORA:Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 28.07.2009: Fugi ca sperii ursu cu sondajul asta !!!!!
|
|
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 23:14
De la: 999florin, la data 2009-07-28 22:36:04ULTIMA ORA:Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 28.07.2009: |
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 01:58
ULTIMA ORA:Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 29.07.2009:
Cu cine votezi la Presedintie? - Mircea Geoana : 259 voturi - Crin Antonescu : 1008 voturi - Traian Basescu : 2522 voturi - Vadim Tudor : 3238 voturi - Adrian Nastase : 106 voturi
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 01:59
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 04:51
Cu cine votezi la Presedintie? - Mircea Geoana : 259 voturi - Crin Antonescu : 1008 voturi - Traian Basescu : 2524 voturi - Vadim Tudor : 3240 voturi - Adrian Nastase : 106 voturi
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 12:22
Cu cine votezi la Presedintie? - Mircea Geoana : 260 voturi - Crin Antonescu : 1012 voturi - Traian Basescu : 2536 voturi - Vadim Tudor : 3249 voturi - Adrian Nastase : 106 voturi
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 13:26
De la: 999florin, la data 2009-07-29 12:22:09ULTIMA ORA:Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 29.07.2009: Florine eºti inuman. Este cãldurã mare ºi, la aflarea sondajului, cad liberalii ca muºtele pe staradã. Ai nenorocit susþinãtorii. Deja peste 50% au fãcut infarct. Pânã în toamnã se prãpãdeºte tot electoratul liberal. Cine o sã-l mai voteze pe Crin Antonescu? Numai ºi numai tu eºti de vinã!
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 13:36
memo,am stat si m-am gandit cum se poate un daltonist care vede in ,,blonda'' si negru sa invete politica si iata concluzia la care am ajuns: o blonda oarecare ,avand in vedere ca stie secretul fabricarii clatitelor politice,ii ofera gaoaza proprie unui negru oarecare[sau numai inchipuit negru din cauza culorii sufletului sau de pirat],obtine astfel prin contopirea energiilor yin si yang mult dorita branza atat de ceruta si folosita la fabricarea mult ravnitelor clatite politice si astfel poate oferi plebei clatite politice cu diverse arome,voi reveni pe parcurs in timp ce voi afla mai multe secrete despre aceste minunatii mioritice
|
|
|
|

Ce parere aveti???
Si eu cred ca ar fi si timpul. Regalitatea a adus Romania pe unul dintre primele locuri din Europa, iar comunismul a adus-o la niveul genunghilor broastei. Drept e ca acum un membru adoptat al casei regale a Romaniei candideaza la alegeri prezidentiale, dar are sustinerea casei regale, casa regala in rudita cu multe case regale europene. Alta imagine va avea Romania si sper sa fie un pas spre modificarea Constitutiei in vederea revenirii regalitatii la putere. In alta ordine de idei si americanii au avut drept presedinte un actor s nu le-a fost deloc rau (Ronald Reagan).
Fugi ca sperii ursu cu sondajul asta !!!!!