back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Principele radu al romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale

Pagini: << 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 17:23

De la: eugenb, la data 2009-08-09 15:37:26userul "Romanita" este avertizat pentru ultima oara pentru "reclama mascata" si incalcarea "Termenilor de acceptare" pe sit. Rog administratorul sa ia masurile ce se impun.

Trebuie sa fii ori bolnav(de ura), ori inspaimantat de sansele Principelui la prezidentiale, fie doar un papagal de comerciant care crede ca facem "reclama mascata" pe un forum deschis oricarei opinii, oricarei reclame, oricarei injurii, oricarei caricaturi ca tine care incearca sa cenzureze postarile fiindca nu sunt pe calapodul lui politic. SICTIR! Poate asa ai motiver sa te adresezi administratrorului...Tembelii care intoxica topicurile cu Vadimi, Basesti, Antonesti, Geoane, Becalii si alte canalii nu fac "reclama mascata"? Cum impropriu numesti propaganda politica? Vad ca nu depasesti nivelul unui comerciuant, al unui vanzator ambulant pe un spatiu comercial volant! Repet spre tinere de minte: SICTIR tie, special!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 17:27

De la: eugenb, la data 2009-08-09 15:37:26userul "Romanita" este avertizat pentru ultima oara pentru "reclama mascata" si incalcarea "Termenilor de acceptare" pe sit. Rog administratorul sa ia masurile ce se impun.

Vad ca "prietenii" tai, ca user, badie, sunt FLORIN999, REPUBLICANUS, 111DIUNU...adica tu insuti multiplicat si nu m-ar mira sa fii unul si acelasi tembel in mai multe exemplare! Deci, un sincer SICTIR!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 August 2009, ora 17:54

De la: kramer, la data 2009-08-09 11:05:13Catre sustinatorii domnului Duda:o intrebare la care nimeni nu vrea sau nu poate sa raspunda cel putin pana acum:
"Ce legatura are un"principe" cu alegerile prezidentiale?" adica un reprezentant al monarhiei(nu discutam cum a primit titlul) vrea sa fie presedinte ( reprezinta cel putin teoretic democratia).
Ma intreb daca va renunta la titlul de principe (si celelalte) conferite prin casatoria cu Principesa Margareta pentru a accede la Presedentia Romaniei?.
Daca o va face e nasol pentru imagine
Daca n-o face e si mai nasol pentru ca nu mai are sanse ;monarhia nu esteagreata in Romania .
bai romtar,monarom,cuculeana,violeta,violata,romanita cu sau fara umplutura daca dai o bere iti spun un secret:ai grija cu kramer asta ca e dublura lu' 111dinu si a lu' petre preda florin

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 18:05

De la: 999florin, la data 2009-08-09 17:54:13
De la: kramer, la data 2009-08-09 11:05:13Catre sustinatorii domnului Duda:o intrebare la care nimeni nu vrea sau nu poate sa raspunda cel putin pana acum:
"Ce legatura are un"principe" cu alegerile prezidentiale?" adica un reprezentant al monarhiei(nu discutam cum a primit titlul) vrea sa fie presedinte ( reprezinta cel putin teoretic democratia).
Ma intreb daca va renunta la titlul de principe (si celelalte) conferite prin casatoria cu Principesa Margareta pentru a accede la Presedentia Romaniei?.
Daca n-o face e si mai nasol pentru ca nu mai are sanse ;monarhia nu esteagreata in Romania .
bai romtar,monarom,cuculeana,violeta,violata,romanita cu sau fara umplutura daca dai o bere iti spun un secret:ai grija cu kramer asta ca e dublura lu' 111dinu si a lu' petre preda florin

MA PIS PE BEREA TA! EU PREFER SA TE DESFIINTEZ IN CURAND, SA TE DEMASC, VIOLATORULE, AGRESORULE CARE AI NENOROCIT NISTE COPII FARA APARARE LA REVOLUTIE! MASCARICI SECURICI!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 18:09

SINDROMUL DEDUBLARII DE CARE SUFERI, MALADIA PSIHICA A SUBSTITUIRII SUB IDENTITATEA ALTOR PERSONAJE NU TE ABSOLVA, BOLNAVULE, DE FUGA DE REALITATEA PE CARE O RENEGI, REALITATE CARE TE OBSEDEAZA UNEORIU DATORITA VIOLULUI, COPILULUI DIN VIOL, VATAMARILOR GRAVE, COMPORATAMENTULUI INUMAN APLICAT UNOU COPII FARA APARARE LA REVOLUTIE!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 18:13

PATIMA POLITICA, URA IM POTRIVA DEMOCRATIEI, PREFERINTELE PENTRU DICTATURA SI EXTREMISM NU TE POT ABSOLVI SI ASCUNDE DE RESPONSABILITATE, INFRACTORULE., BOIRFASULE, VIOLATORULE, TATA DENATURAT CARE PRIN VIOL AI ZAMISLIT O FETITA DE CARE FUGI DE 19 ANI SI CREZI CA VEI SCAPA NEPEDEPSIT!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 18:19

DE CE SA RENUNTER, DOBITOCULE, LA TITULATURA DE PRINCIPE PENTRU A FI PRESEDINTE? II CONDITIONEZI TU ASEMENEA ABERATIE? CE LEGATURA ARE ...SULA CU PREZIDENTIALELE? Tu, CREIER REDUS, RENUNTI LA NEAMURILE NEVESTEI TALE, LA AVERE, LA TITLURI, LA DIPLOME, LA MAI STIU EU CE ONORURI SI FAVORURI, CA SA FII TU INSUTI DESI ESTI INSURAT IN SAT SI DIN AL LUI CUTARICA AI DEVENIT AL LUI CUTAROIU?...E CA SI CUM OBAMA AR FI FOST OBLIGAT SA RENUNTE LA CULOARE, LA A MAI FI NEGRU ( afroamerican la origini) CA SA FIE PRESEDINTE SUA! CU CE GANDESTI MATA, CU CURUL?

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 18:22

De la: romanita, la data 2009-08-09 18:05:52
De la: 999florin, la data 2009-08-09 17:54:13

MA PIS PE BEREA TA! EU PREFER SA TE DESFIINTEZ IN CURAND, SA TE DEMASC, VIOLATORULE, AGRESORULE CARE AI NENOROCIT NISTE COPII FARA APARARE LA REVOLUTIE! MASCARICI SECURICI!

SI DE UNDE ITI BESE INTREBAREA SII INDOIALA ASTA, CA RADU DUDA ESTE REPREZENTANTUL MONARHIEI? VREI SA SPUI "AL CASEI REGALE", CA DOAR NU ESTE MONARHIE PE LA NOIU, DESI AR TREBUI, DAR NU A VRUT-O NICI ILICI, NICI SECURICI, NICIALTI AMICI...

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 18:25

COANE KRAMER, SAU COANA KRAMER, AI PREJUDECATI DE PE VREMEA LU` NEA NICU! TE-A INDOBITOCIT EFICIENT COMUNISMUL, ESTE? DAR SI BASESCISMUL, ESTE? SA NU MAI ZIC VADISMUL...

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 18:28

CA SI TALICA O DAI CU ANTI-DUDA, CU JOS MONARHIA, CU JOS NEA JIJI BECALI SAU VANGHELE DACA NU ITI DA POMANA ELECTORALA, NU-I ASA DOMNU`ANTIMONARHIST FORUMIST (FOMIST)?

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 18:33

De la: ionescucostica, la data 2009-08-09 10:27:37SE PARE CA ACEIASI OBSEDATI INCARCA PAGINILE ACESTUI FORUM DEREGLATI MINTAL CARE NU AU CE FACE IN FATA CALCULATORULUI DACA ACEASTA ESTE IMAGINEA SUSTINATORULUI LUI DUDA ESTE FOARTE RAU CACI CANDIDATUL AR TREBUI SA FIE OGLINDA SUSTINATORULUI PE DE ALTA PARTE NICI VORBA MULTA IN SPETA POSTARILE DE INTERVIURI NU AJUTA LA FORMAREA UNEI PARERI BUNE SAU RELE DESPRE ACEST OM

EU ATA ITI ZIC TALICA DIN PARTEA-MI :
Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit...

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 19:27

inapoi la mesaje

De la: 999florin la 9 August 2009, 19:01 Pentru : romanita
Subiect: [fara subiect]

zi,ceva,cumva,ti-a venit mintea la cap sau tot prost de legat esti?asteapta citatia de la parchet si fa antrenamente pt.deconspirarea securistilor,bafta

raspunde

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 23:25

ultima ora:Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 09.08.2009:

Cu cine votezi la Presedintie?
- Mircea Geoana : 402 voturi
- Crin Antonescu : 1101 voturi
- Traian Basescu : 2820 voturi
- Vadim Tudor : 3583 voturi
- Radu Duda : 115 voturi

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 10 August 2009, ora 08:19

Stimate administrator, vad ca degeaba incerc sa avem o discutie civilizata cu acest user "romtar", devenit acum "romanita". Dereglarea lui psihica este mai profunda decat credeam. Nu ma deranjeaza faptul ca are alte pareri decat mine, ci vocabularul folosit care este cu mult sub nivelul unui om civilizat. Daca ii verificati mesajele date pe Forum o sa ma intelegeti. La fel ma refer si la "reclama mascata" pe care o face frecvent prin "copierea de texte" din blogurile lui Radu Duda (are mai multe daca nu stiti - din aceeasi simpla verificare va puteti da seama care sunt acelea) - asta, binenteles, daca nu ne anuntati intre-timp pe Forum ca ... sunteti platit de acest RD sa-i faceti reclama si as fi nevoit sa-mi retrag acuzatia de "reclama mascata". Fiind obligat prin lege sa pastrati un anumit de timp datele personale ale fiecarui user veti putea vedea foarte usor ca este unul si acelasi user cu alt pseudonume si de la ce calculator va apeleaza. Stergetii va rog IP -ul daca nu inceteaza cu injuriile si acuzatiile lipsita de orice sustinere , pentru ca de "bunul-simt" a uitat de mult.

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 10 August 2009, ora 21:30

De la: romanita, la data 2009-08-09 18:33:33
De la: ionescucostica, la data 2009-08-09 10:27:37SE PARE CA ACEIASI OBSEDATI INCARCA PAGINILE ACESTUI FORUM DEREGLATI MINTAL CARE NU AU CE FACE IN FATA CALCULATORULUI DACA ACEASTA ESTE IMAGINEA SUSTINATORULUI LUI DUDA ESTE FOARTE RAU CACI CANDIDATUL AR TREBUI SA FIE OGLINDA SUSTINATORULUI PE DE ALTA PARTE NICI VORBA MULTA IN SPETA POSTARILE DE INTERVIURI NU AJUTA LA FORMAREA UNEI PARERI BUNE SAU RELE DESPRE ACEST OM

EU ATA ITI ZIC TALICA DIN PARTEA-MI :
Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit...
prietene daca este adevarata multiplicarea ta pe acest forum dupa cum declara unii pe aici este foarte grav pentru capusorul tau si astfel te-as sfatui sa iti faci un consult nu de alta dar nu vrem ca prin decesul tau prematur sa poluezi pamantul talica in schimb poti sa ai spui lui tactu ca nu esti de varsta mea nu ai studiat impreuna cu mine nu am lovit valiza in gara mai mult daca reuseam primul sarut sigur faceam un copil dereglat ca tine

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 10 August 2009, ora 21:30

ultima ora:Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 09.08.2009:

- Mircea Geoana 3402 voturi
- Traian Basescu :3820 voturi
- Radu Duda :3689 voturi

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 10 August 2009, ora 21:36

De la: 999florin, la data 2009-08-10 21:30:47 ultima ora:Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 09.08.2009:

asa mai sa-i creasca pipota si lu ' romanita cu sau fara umplutura,un sondaj pe masura prostiei sale

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 10 August 2009, ora 21:44

De la: eugenb, la data 2009-08-10 08:19:41Stimate administrator, vad ca degeaba incerc sa avem o discutie civilizata cu acest user "romtar", devenit acum "romanita". Dereglarea lui psihica este mai profunda decat credeam. Nu ma deranjeaza faptul ca are alte pareri decat mine, ci vocabularul folosit care este cu mult sub nivelul unui om civilizat. Daca ii verificati mesajele date pe Forum o sa ma intelegeti. La fel ma refer si la "reclama mascata" pe care o face frecvent prin "copierea de texte" din blogurile lui Radu Duda (are mai multe daca nu stiti - din aceeasi simpla verificare va puteti da seama care sunt acelea) - asta, binenteles, daca nu ne anuntati intre-timp pe Forum ca ... sunteti platit de acest RD sa-i faceti reclama si as fi nevoit sa-mi retrag acuzatia de "reclama mascata". Fiind obligat prin lege sa pastrati un anumit de timp datele personale ale fiecarui user veti putea vedea foarte usor ca este unul si acelasi user cu alt pseudonume si de la ce calculator va apeleaza. Stergetii va rog IP -ul daca nu inceteaza cu injuriile si acuzatiile lipsita de orice sustinere , pentru ca de "bunul-simt" a uitat de mult.

Trebuie sa fii ori bolnav(de ura), ori inspaimantat de sansele Principelui la prezidentiale, fie doar un papagal de comerciant care crede ca facem "reclama mascata" pe un forum deschis oricarei opinii, oricarei reclame, oricarei injurii, oricarei caricaturi ca tine care incearca sa cenzureze postarile fiindca nu sunt pe calapodul lui politic. SICTIR! Poate asa ai motiver sa te adresezi administratrorului...Tembelii care intoxica topicurile cu Vadimi, Basesti, Antonesti, Geoane, Becalii si alte canalii nu fac "reclama mascata"? Cum impropriu numesti propaganda politica? Vad ca nu depasesti nivelul unui comerciuant, al unui vanzator ambulant pe un spatiu comercial volant! Repet spre tinere de minte: SICTIR tie, special!

Raporteaza abuz de limbaj

romanita

De la: ionescucostica, la data 2009-08-09 10:27:37

SE PARE CA ACEIASI OBSEDATI INCARCA PAGINILE ACESTUI FORUM DEREGLATI MINTAL CARE NU AU CE FACE IN FATA CALCULATORULUI DACA ACEASTA ESTE IMAGINEA SUSTINATORULUI LUI DUDA ESTE FOARTE RAU CACI CANDIDATUL AR TREBUI SA FIE OGLINDA SUSTINATORULUI PE DE ALTA PARTE NICI VORBA MULTA IN SPETA POSTARILE DE INTERVIURI NU AJUTA LA FORMAREA UNEI PARERI BUNE SAU RELE DESPRE ACEST OM

Dar asta nu ma impiedica (faptul de a fi sustinatorul unui om elevat, rafinat, educat, carismatic...) sa te bag original in pizda mamei tale! Daca nu iti convine topicul, mars pe altul unde sa te confunzi cu turma, cu cireada din staul! SICTIR! Nu a ajuins niciun candidat la presedintie, indiferenmt cine este acela, sa se confunde cu sustinatorii de pe un forum de ratati si obsedati! Vezi bine, las sa se intrevada ca si eu as fi unul dintre ei, ca tine si ca altii...Si ce daca? Doiar nu esti tu mai curat si mai cinstit sa judeci, sa arunci primul cu piatra...

Raporteaza abuz de limbaj

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 10 August 2009, ora 21:55

De la: 999florin, la data 2009-08-10 21:36:33
De la: 999florin, la data 2009-08-10 21:30:47 ultima ora:Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 09.08.2009:

asa mai sa-i creasca pipota si lu ' romanita cu sau fara umplutura,un sondaj pe masura prostiei sale

Tu de unde Pana...Mea scoti, obsedatule, cifrele astea pe care le consideri "sondaj" electoral? Din frecventa cu care este vizitat s vreun site lansat de catre chiar pretioasa si nevricoasa ta (multi)persoana care intoxica blogurile si topicurile din lipsa de serviciu, de obligatii familiale si sociale, din disperare si frustrare, din resentimente dureroase de inutilitate si ratare, din refulari vechi din vremuri de memorie cand erai in glorie (cu grad, uniforma si solda...)?

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 August 2009, ora 09:39

ROM(tar) este în culmea fericirii. A învățat să citească și este normal să posteze fragmentele buchisite. Până acum nu a avut timpul necesar, fiind ocupat doar cu alergatul. Nu pe pista intelectualului ci pe cea a recomandărilor... Recomandări necesare pentru "vitrina telectuală" a CV-ului său. În rest, cum am mai spus, la facultatea muncitorească i s-a sădit o sămânță proletară iar acum are capul plin de buruieni.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 09:41

ROM(tar) este în culmea fericirii. A învățat să citească și este normal să posteze fragmentele buchisite. Până acum nu a avut timpul necesar, fiind ocupat doar cu alergatul. Nu pe pista intelectualului ci pe cea a recomandărilor... Recomandări necesare pentru "vitrina telectuală" a CV-ului său. În rest, cum am mai spus, la facultatea muncitorească i s-a sădit o sămânță proletară iar acum are capul plin de buruieni.[/quote]

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 09:45

Am dublat mesajul doar pentru ROM(tar). Omul acesta înțelege greu, mai ales că este vremea cositului... buruienilor din cap.

NUTZICA

3 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 15:44

NUTICA
mitianac

30 mesaje
Postat pe: 12 August 2009, ora 11:45

De la: 999florin, la data 2009-04-06 21:02:29camy,inchide te rog frumos acest topic care este o jignire la adresa poporului roman

care-i legatura lu' DUDA cu Romania??!!

mitianac

30 mesaje
Postat pe: 12 August 2009, ora 11:59

999florin, bravo pt citatul lui Georges Brassens si celelalte :)

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 15:02

Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 12.08.2009:

- Mircea Geoana : 5412 voturi
- Crin Antonescu : 4129 voturi
- Traian Basescu : 4864 voturi
- Vadim Tudor : 3652 voturi
- Radu Duda : 4116 voturi

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 15:11

ultima ora: INCEPAND de ASTAZI avem UN nou ASPIRANT la FOTOLIUL de PREZIDENT- Sorin Oprescu Rezultate sondaj, perioada 01.04.2009 - 12.08.2009:

- Mircea Geoana : 5412 voturi
- Crin Antonescu : 4129 voturi
- Traian Basescu : 4864 voturi
- Vadim Tudor : 3652 voturi
- Radu Duda : 4116 voturi
-Sorin Oprescu : 377 voturi

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 15:14

De Suleiman corcodel ai uitat...

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 17:01

citatele sunt excelente....pacat ca NU asculta de ele si se crede de'asupra lor !

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 12 August 2009, ora 19:40

auzi talicuta draga duda proasta esti : din partea mea poate sa candideze si tata ca tot nu il votez nu de una alta dar nu cred ca este capabil . Cum la fel nu ma simt eu capabil sa intru in pizda mamii pana nu o lingi tu lingau monarhist si inocent . Sa imi zici mie cati nu au mai fost inaintea lui duda carismatici si educati, in mintea bolnava sau inocenta a unora lipsiti de cultura politica ? Spunemi talica tu draga cine il sustine pe duda si daca nu imi zici tu iti zic eu , ca cativa oameni de afaceri uniti in uniunea patronatului din romania (parca asa ai spune )vazand cat de marginalizati se simt fata de mafia locala in fapt un grup de oportunisti de pe langa administratiile locale considera ca prin asezarea unei marionete ( ca duda nu stie ce este aia politichie )vor putea sa ea din nou fraiele banilor locali . Nu am nimic cu duda un om cum ai spus si tu carismatic educat dar este lipsit de curvia politica si astfel este un fatalau intro mare plina de rechini .Asa ca talica draga dute bea niste lapte citeste si tu ceva carti despre economia romaniei poate si despre administratia interbelica . Apoi gasind ceva despre politichia romaneasca de pe la vremea onorabilului Caragiale si nu ar fii rau sa intri sa rasfoiesti si ceva din creatia lui literala !!!!!!! , vei intelege cat de lipsit de importanta este duda pentru oamenii care vrei nu vrei trebuie sa te contrezi pe acest forum

Pagini: << 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Principele Radu al Romaniei ar putea candida la alegerile prezidentiale
Mergi la: