Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 20:22
De la: alehin, la data 2009-11-03 17:34:11
Că Biserica n-a fost, nu este și nu va fi decât o afacere extrem de bănoasă din care popii câștigă bani fără număr, fără număr (și fără acte, cică!) în vreme ce credincioșii se-aleg doar cu un pic de alinare și-aceea indusă prin autosugestie, nu cred că mai este cazul să susțin eu, nenumărați intelectuali făcând de-a lungul sutelor de ani veridicitatea acestor considerații.
Presa postdecembristă a prezentat nu o dată bogăția nerușinată a Bisericii. Cele peste 80.000 de hectare de teren (40.000 de hectare de pădure și 40.000 de teren arabil la care, cică, s-ar mai putea adăuga și alte 200.000 de hectare de pădure pe care BOR le-a revendicat și, probabil, între timp le-a și recuperat!) cele peste 90 de milioane de euro reprezentând veniturile anuale ale BOR, faptul că Biserica Ortodoxă Română are participații la zeci de firme care fac afaceri în domeniul hotelier, energetic, agricol, industria lemnului, tipografii, mass-media (rețineți că popii au pus mâna pe vreo 27 de licențe radio, posedă un număr impresionant de ziare, reviste, posturi de televiziune!), cele peste 180 de imobile retrocedate cu tot cu terenul aferent clădirilor, a căror valoare de piață este înspăimântător de mare și, nu în ultimul rând, cele peste 40 de milioane de euro pe care BOR le primește anual de la bugetul statului pentru a plăti salariile preoților spun multe despre cât de tare este pre(a)dispusă Biserica să se dedea la cele lumești numai și numai atunci când este vorba despre nivelul de trai al popilor nu și când vine vorba despre canoanele bisericești care sunt de-un dogmatism care-ar putea să ne dea fiori reci pe șira spinării dacă nu ni s-ar părea atât de caraghioase. Nu mă voi apuca astăzi să iau la puricat practicile religioase pe care credincioșii le respectă doar fiindcă au o durere fizică, o nevoie psihică sau sunt rude apropiate cu popa care are un interes de serviciu, până la urma-urmei.....pt ca popa nu este un ingrijitor ,,un pastor,, de suflete ,, este pur si simplu ...un functionar public ....
Acum vor si sindicat ....asta chiar ca intrece orice imaginatie ...sindicate, chitante pt ,, servicii religioase,, (asta daca ...rar ...ai norocul sa primesti ...preoti corecti ...rara avis) proteste ,salarii mai mari , catedrale ...case mai mari si frumoase ...masini , masini scumpe , curvasareala ,homosexualitate ,crime ....colaborari securitate .....
In cazul asta Ioana //....... sa stii exceptiile (stiu ai sa-mi spui ca nu toti sunt asa ...) chiar intaresc ,,regula ,, asta....
Preotia ...tine de har de suflet ....mai ales..de vocatie ...toate astea ...nu au pret in bani ....
Banul este si va ramane ochiul d.r.a.c.u.l.u.i ....la care se inchina toti ....
Deocamdata ....pe Pamant ..BANUL este cel mai adulat zeu ...si are cei mai multi credinciosi ...sinceri ,neprefacuti ....
nu e chiar așa....
1) averile confiscate de cumuniști nu le-a recuperat biserica nici până acum...
2) tirajele revistelor sunt extrem de mici
3) salariile preoților nu ajung la ei în mână....
4) lasă libertatea....nu face decât să denigreze preoții...oamenii care citesc porcăria aia de ziar au impresia că numarul preoților homosexuali sau drogați este mult mai mare decât este el în realitate....
în realitate numărul lor este neglijabil (0, 00001% poate...sau chiar mai puțin)....majoritatea proților sunt absolut ok , dar cititorii libertatea nu cunosc bor-ul decât din acel ziar....
ps: am citit si eu libertatea întâmplător....da...e un ziar extrem de prost...și nu mă refer numai la articolele despre preoți...
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 20:34
De la: Horus, la data 2009-11-03 20:10:45De la: Horus, la data 2009-11-03 20:08:44De la: tutenes, la data 2009-11-03 19:09:22In toate postarile amintesti numai de banii care se duc la BOR, nu spui nimic de banii care merg la celelalte culte sau la Francmasonerie .Nu zici nimic de banii care merg la sinagoga .
Sau cu aia esti de acord ?
Amintesc numai de BOR pt ca aduna cred peste 80% din totalul bugetului destinat bisericilor si cultelor ....Eu in privinta asta ...nu fac deosebire intre biserici ,sinagogi ,moschee sau alte lacasuri de cult ....Hazardul ,inertia si frica ...parintilor au facut ca eu sa fiu botezata crestin ortodox ca si alti 80% de romani care se declara credinciosi acum... .Stati ...!.stati ..!.nu va napustiti ....stiu ...voi spre deosebire de mine ...chiar sunteti ,,buni ,, crestini ....din convingere ...sinceri ..,,.dezinteresati ,,de castiguri materiale ...si preocupati mai mult de viata vesnica de-apoi ...iubitori de aproapele vostru ....cum sunt eu de Adrian Nastase ....Ion Iliescu ....s.a ca ei....
Despre banii scursi catre Francmasonerie ....nu stiu numic ...nu am alte surse decat mass-media ...asa ca ....daca as avea ar intra in aceeasi oala....
Uite aici mass-media :
www.ziare.com/actual/dezvaluiri/07-10-2008/curtea-de-conturi-vre...
Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 20:38
De la: Horus, la data 2009-11-03 20:10:45De la: Horus, la data 2009-11-03 20:08:44De la: tutenes, la data 2009-11-03 19:09:22In toate postarile amintesti numai de banii care se duc la BOR, nu spui nimic de banii care merg la celelalte culte sau la Francmasonerie .Nu zici nimic de banii care merg la sinagoga .
Amintesc numai de BOR pt ca aduna cred peste 80% din totalul bugetului destinat bisericilor si cultelor ....Eu in privinta asta ...nu fac deosebire intre biserici ,sinagogi ,moschee sau alte lacasuri de cult ....Hazardul ,inertia si frica ...parintilor au facut ca eu sa fiu botezata crestin ortodox ca si alti 80% de romani care se declara credinciosi acum... .Stati ...!.stati ..!.nu va napustiti ....stiu ...voi spre deosebire de mine ...chiar sunteti ,,buni ,, crestini ....din convingere ...sinceri ..,,.dezinteresati ,,de castiguri materiale ...si preocupati mai mult de viata vesnica de-apoi ...iubitori de aproapele vostru ....cum sunt eu de Adrian Nastase ....Ion Iliescu ....s.a ca ei....
Despre banii scursi catre Francmasonerie ....nu stiu numic ...nu am alte surse decat mass-media ...asa ca ....daca as avea ar intra in aceeasi oala....
Daca la mine te-ai referit ...eu nu fac diferenta intre banii care se duc catre BOR sau culte ...despre francmasonerie ....nu su stiu cum sunt finantati ...
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 20:41
De la: alehin, la data 2009-11-03 20:38:32De la: Horus, la data 2009-11-03 20:10:45De la: Horus, la data 2009-11-03 20:08:44De la: tutenes, la data 2009-11-03 19:09:22In toate postarile amintesti numai de banii care se duc la BOR, nu spui nimic de banii care merg la celelalte culte sau la Francmasonerie .Nu zici nimic de banii care merg la sinagoga .
Daca la mine te-ai referit ...eu nu fac diferenta intre banii care se duc catre BOR sau culte ...despre francmasonerie ....nu su stiu cum sunt finantati ...
sunt finanțați..masoneria e înscrisă la fisc și la tribunal..primesc bani de la bugetul statului și masonii la fel ca toate cultele....
își dau numai un exemplu...rotary!!!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 20:42
De la: alehin, la data 2009-11-03 20:38:32De la: Horus, la data 2009-11-03 20:10:45De la: Horus, la data 2009-11-03 20:08:44De la: tutenes, la data 2009-11-03 19:09:22In toate postarile amintesti numai de banii care se duc la BOR, nu spui nimic de banii care merg la celelalte culte sau la Francmasonerie .Nu zici nimic de banii care merg la sinagoga .
ma refeream la horus aici.
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 20:44
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-03 20:41:15De la: alehin, la data 2009-11-03 20:38:32De la: Horus, la data 2009-11-03 20:10:45De la: Horus, la data 2009-11-03 20:08:44De la: tutenes, la data 2009-11-03 19:09:22In toate postarile amintesti numai de banii care se duc la BOR, nu spui nimic de banii care merg la celelalte culte sau la Francmasonerie .Nu zici nimic de banii care merg la sinagoga .
sunt finanțați..masoneria e înscrisă la fisc și la tribunal..primesc bani de la bugetul statului și masonii la fel ca toate cultele....
Cred ca nu primesc bani prin intermediul Ministerului Cultelor-nu sunt "cult" recunoscut ,ar fi si culmea doar sunt secreti-discreti !
Asa si finantarea de la stat e un pic prea discreta !
|
tilsor
1415 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 20:50
De la: alehin, la data 2009-11-03 17:18:33De la: ioanna_dark, la data 2009-11-03 16:01:22De la: tutenes, la data 2009-11-03 13:08:47De la: ioanna_dark, la data 2009-11-03 01:12:45De la: tutenes, la data 2009-11-02 10:58:42Preotii accepta salariu de la stat deoarece Biserica a fost deposedata de proprietatile care ii permiteau sa isi efectueze misiunea spirituala si filantropica prin reforma lui Cuza .
corect !!!
însă în istoriografia bor reforma lui cuza este văzută foarte ok.(vezi mircea păcurariu)...cuza chiar are statuie ridicată în fața patriarhiei....ceea ce înseamnă că biserica ortodoxă română nu s-a supărat pentru că că statul i-a consfiscat averile...în schimb...s-a pus sub protecția statului care s-a angajat să-i întrețină pe preoți....
mi se pare cinstit....
Hai mai ca statuia nu e in fata, e pe aleea care duce spre patriarhie ...
pe aproape...
oricum..ideea era că biserica a acceptat să-și doneze toate averile statului...și e logic acum ca acesta să-i ofere protecție....
Ioana aici eu nu vad lucrurile asa ....Isus nu spune ,,fara plata ati primit fara plata sa dati....???
Politicul nu are ce sa caute in cardashie cu spiritul ...cu credinta ....Preotii se fac frate cu D.RA.C.U.L pana (citeste interesul material ,politica ) trec puntea bunastarii ,indestularii ...in niciun caz smereniei ...Dupa cum zicea Isus ....preotul trebuie sa fie un exemplu in societate de modestie si moralitate .....
Si astazi daca iei ziarul Libertatea ai sa vezi ...preoti taratzi in scandaluri sexuale ....Ce moralitate ????
Ce modestie ??? Firea pacatoasa si egoista ,lacoma a omului ...degeaba imbraca anteriul preotesc ......e o fatarnicie fara seaman ...
Ioana ...tu imi spuneai mai demult ca hainele preotesti sunt asa de ,,decorative ,, cu fireturi aurii ..sclipicioase ...din respect fata de casa domnului .....??!! Eu zic ca daca merg undeva si respect persoana ,evenimentul si casa .., nu inseamna sa arat altfel decxat sunt ...sa imbrac niste odajdii aurii ...kitchoase ...de prost gust ca un manelist care-si inchipuie ca impresioneaza ...cu lantul lui de aur gros ca cel de bicicleta ....
Preotii ar putea sa traiasca si fara bani de la buget pt ca si-au recuperat o mare parte din ,, averi,, (bine ca-si aduna pe pamant si nu in cer ...
Alehin...  ...imi place gindirea ta...
Maranatha
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 20:53
De la: tutenes, la data 2009-11-03 20:44:11De la: ioanna_dark, la data 2009-11-03 20:41:15De la: alehin, la data 2009-11-03 20:38:32De la: Horus, la data 2009-11-03 20:10:45De la: Horus, la data 2009-11-03 20:08:44De la: tutenes, la data 2009-11-03 19:09:22In toate postarile amintesti numai de banii care se duc la BOR, nu spui nimic de banii care merg la celelalte culte sau la Francmasonerie .Nu zici nimic de banii care merg la sinagoga .
Cred ca nu primesc bani prin intermediul Ministerului Cultelor-nu sunt "cult" recunoscut ,ar fi si culmea doar sunt secreti-discreti !
sunt recunoscuți oficial....  ...
exact așa sunt înregistrați....organizație filantropică cu caracter discret...bla bla bla...
bine....mai fac ei și politică pe ascuns....și îți dai seama că nu raportează la tribunal asta...(că doar sunt masoni  )....
|
|
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 20:57
De la: tutenes, la data 2009-11-03 20:44:11De la: ioanna_dark, la data 2009-11-03 20:41:15De la: alehin, la data 2009-11-03 20:38:32De la: Horus, la data 2009-11-03 20:10:45De la: Horus, la data 2009-11-03 20:08:44De la: tutenes, la data 2009-11-03 19:09:22In toate postarile amintesti numai de banii care se duc la BOR, nu spui nimic de banii care merg la celelalte culte sau la Francmasonerie .Nu zici nimic de banii care merg la sinagoga .
Draga Tutenes, nu numai ministerul cultelor face aceasta finantare....am depistat zilele acestea,controlind ceea ce mi-ai prezentat...ca multe finantari se fac pe proiecte cointeresate...Stat-Biserica.
Unul sau celalalt vine cu propunerea si celalalt o finanteaza cu anumite conditii (nu pot sa le prezint public)
Dar discutia topicului se referea de fapt la SALARIU.....
Dupa cum spunea si cineva mai sus...ei ar trebui sa se intretina singuri din donatii si alte activitati bisericesti conform Bibliei, in felul acesta Statul nu ar avea nici o putere in a "corupe"moralitatea crestina
Maranatha
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 10:44
De la: ioanna_dark, la data 2009-11-03 20:53:41De la: tutenes, la data 2009-11-03 20:44:11De la: ioanna_dark, la data 2009-11-03 20:41:15De la: alehin, la data 2009-11-03 20:38:32De la: Horus, la data 2009-11-03 20:10:45De la: Horus, la data 2009-11-03 20:08:44De la: tutenes, la data 2009-11-03 19:09:22In toate postarile amintesti numai de banii care se duc la BOR, nu spui nimic de banii care merg la celelalte culte sau la Francmasonerie .Nu zici nimic de banii care merg la sinagoga .
sunt recunoscuți oficial.... ...
exact așa sunt înregistrați....organizație filantropică cu caracter discret...bla bla bla...
bine....mai fac ei și politică pe ascuns....și îți dai seama că nu raportează la tribunal asta...(că doar sunt masoni )....
Sunt recunoscuti,dar nu ca si "cult" !
Desi multe din ritualurile lor sugereaza ca nu sunt doar "organizatie filantropica" !
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 10:46
De la: tisor, la data 2009-11-03 20:50:08De la: alehin, la data 2009-11-03 17:18:33De la: ioanna_dark, la data 2009-11-03 16:01:22De la: tutenes, la data 2009-11-03 13:08:47De la: ioanna_dark, la data 2009-11-03 01:12:45De la: tutenes, la data 2009-11-02 10:58:42Preotii accepta salariu de la stat deoarece Biserica a fost deposedata de proprietatile care ii permiteau sa isi efectueze misiunea spirituala si filantropica prin reforma lui Cuza .
corect !!!
însă în istoriografia bor reforma lui cuza este văzută foarte ok.(vezi mircea păcurariu)...cuza chiar are statuie ridicată în fața patriarhiei....ceea ce înseamnă că biserica ortodoxă română nu s-a supărat pentru că că statul i-a consfiscat averile...în schimb...s-a pus sub protecția statului care s-a angajat să-i întrețină pe preoți....
mi se pare cinstit....
pe aproape...
oricum..ideea era că biserica a acceptat să-și doneze toate averile statului...și e logic acum ca acesta să-i ofere protecție....
Ioana aici eu nu vad lucrurile asa ....Isus nu spune ,,fara plata ati primit fara plata sa dati....???
Politicul nu are ce sa caute in cardashie cu spiritul ...cu credinta ....Preotii se fac frate cu D.RA.C.U.L pana (citeste interesul material ,politica ) trec puntea bunastarii ,indestularii ...in niciun caz smereniei ...Dupa cum zicea Isus ....preotul trebuie sa fie un exemplu in societate de modestie si moralitate .....
Si astazi daca iei ziarul Libertatea ai sa vezi ...preoti taratzi in scandaluri sexuale ....Ce moralitate ????
Ce modestie ??? Firea pacatoasa si egoista ,lacoma a omului ...degeaba imbraca anteriul preotesc ......e o fatarnicie fara seaman ...
Ioana ...tu imi spuneai mai demult ca hainele preotesti sunt asa de ,,decorative ,, cu fireturi aurii ..sclipicioase ...din respect fata de casa domnului .....??!! Eu zic ca daca merg undeva si respect persoana ,evenimentul si casa .., nu inseamna sa arat altfel decxat sunt ...sa imbrac niste odajdii aurii ...kitchoase ...de prost gust ca un manelist care-si inchipuie ca impresioneaza ...cu lantul lui de aur gros ca cel de bicicleta ....
Preotii ar putea sa traiasca si fara bani de la buget pt ca si-au recuperat o mare parte din ,, averi,, (bine ca-si aduna pe pamant si nu in cer ...
Alehin... ...imi place gindirea ta...
"Vrednic e lucratorul de plata sa !"
|
9am168562
23 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 19:20
Incredibil dar adevarat
Credeti-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta
este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani,
repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata
este sa citesti cu atentie si pana la final textul.
Eram sceptica, totusi...
In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum
faci si tu acum) cand am descoperit un articol in care se spunea ca pot
sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie initiala de
numai 60.000 de lei vechi. Imediat m-am gandit [chestia asta trebuie sa
fie vreo escrocherie]. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc.
Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 10.000 de lei la fiecare
din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si
adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la
minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet. Pur si simplu!
Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa
prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in
afara de 60.000 de lei vechi si 6 timbre?
Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in
privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au
confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de
60.000 de lei.(vechi adica 6 ron)
Surpriza!...
Ghiciti ce s-a petrecut !!! ... Intr-un interval de 7 zile am inceput
sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil
se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana
am primit 370.000 de lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 1.090.000.
In a treia saptamana stransesem 25.470.000 de lei! Si banii continua sa
vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 60.000 de lei
si cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la
bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In
primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul
ca sa il aveti la indemana.
Cum?...
PASUL 1:
Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : [M-AM ADAUGAT LA
LISTA TA], apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum
iei 6 bancnote de 10.000 de lei si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6
coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE
coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6
plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor), fiecare
dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 10.000 de lei.
Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:
1)Ciobanu Marius Ctin,iasi,str.profesor ioan simionescu nr 6,bl d1 et 4
ap 3 ,jud iasi
2)Cristea George localitatea Topolog jud. Tulcea
3)Manea Alexandra Raluca; Bucuresti str. Aleea Dobrina nr 6 bl.49C sc.
A apt.25. sector 2.
4)Dumitru Aurel Alexandru;jud.Giurgiu;loc.Giurgiu;str.Tineretului;bl.20
6;sc.b;ap.20
5)Zgripcea maria madalina. Strada Alexandru ioan cuza,nr 38
A,calimanesti,judetul VALCEA
6).POPLIUC ION.IASI STR.GRADINARI 12 BLOC E22 SC.A AP.12
PASUL 2:
Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie
mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). Astfel numarul 6 devine liber:
completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar
sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-A, vei
primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se
diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si
SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din
circuit semanind neincrederea.
PASUL 3:
Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul
cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe
forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie
dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei
castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa
selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria
calculatorului('Copy' din meniul 'Edit'); deschizi un fisier gol cu
'notepad'('File'...'New') si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in
pozitia a 6-a ('Edit'...'Paste'); salvezi fisierul cu extensia .txt.
Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message
board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la
diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va
sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca
acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri.GATA!
Felicitari...
Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare
newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI
BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!
Calcule...
Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei
poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de
scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari
pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu
FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 50.000 de lei cu numele meu pe
pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au
trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de
articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 50.000 de
lei.Eu primesc astfel 5*5*10.000 de lei = 250.000 de lei si tot asa mai
departe....
Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si
totul cu o investitie initiala de 60.000 de lei si 6 timbre. Cand
numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei
ultima varianta a articolului si trimiti cate 10.000 de lei la adresele
care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici
articolul din nou de MINIM 200 de ori.
Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si
citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti
permite 60.000 de lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da...
Unii au spus "dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un
ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura 20-
50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel
de anunturi si sunt dispusi sa incerce ?
JUCATI CINSTIT SI CORECT SI VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!!
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 21:49
De la: 9am168562, la data 2009-11-04 19:20:36Incredibil dar adevarat
Credeti-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta
este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani,
repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata
este sa citesti cu atentie si pana la final textul.
Eram sceptica, totusi...
In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum
faci si tu acum) cand am descoperit un articol in care se spunea ca pot
sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie initiala de
numai 60.000 de lei vechi. Imediat m-am gandit [chestia asta trebuie sa
fie vreo escrocherie]. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc.
Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 10.000 de lei la fiecare
din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si
adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la
minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet. Pur si simplu!
Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa
prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in
afara de 60.000 de lei vechi si 6 timbre?
Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in
privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au
confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de
60.000 de lei.(vechi adica 6 ron)
Surpriza!...
Ghiciti ce s-a petrecut !!! ... Intr-un interval de 7 zile am inceput
sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil
se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana
am primit 370.000 de lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 1.090.000.
In a treia saptamana stransesem 25.470.000 de lei! Si banii continua sa
vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 60.000 de lei
si cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la
bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In
primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul
ca sa il aveti la indemana.
Cum?...
PASUL 1:
Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : [M-AM ADAUGAT LA
LISTA TA], apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum
iei 6 bancnote de 10.000 de lei si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6
coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE
coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6
plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor), fiecare
dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 10.000 de lei.
Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:
1)Ciobanu Marius Ctin,iasi,str.profesor ioan simionescu nr 6,bl d1 et 4
ap 3 ,jud iasi
2)Cristea George localitatea Topolog jud. Tulcea
3)Manea Alexandra Raluca; Bucuresti str. Aleea Dobrina nr 6 bl.49C sc.
A apt.25. sector 2.
4)Dumitru Aurel Alexandru;jud.Giurgiu;loc.Giurgiu;str.Tineretului;bl.20
6;sc.b;ap.20
5)Zgripcea maria madalina. Strada Alexandru ioan cuza,nr 38
A,calimanesti,judetul VALCEA
6).POPLIUC ION.IASI STR.GRADINARI 12 BLOC E22 SC.A AP.12
PASUL 2:
Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie
mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). Astfel numarul 6 devine liber:
completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar
sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-A, vei
primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se
diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si
SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din
circuit semanind neincrederea.
PASUL 3:
Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul
cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe
forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie
dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei
castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa
selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria
calculatorului('Copy' din meniul 'Edit'); deschizi un fisier gol cu
'notepad'('File'...'New') si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in
pozitia a 6-a ('Edit'...'Paste'); salvezi fisierul cu extensia .txt.
Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message
board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la
diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va
sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca
acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri.GATA!
Felicitari...
Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare
newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI
BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!
Calcule...
Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei
poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de
scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari
pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu
FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 50.000 de lei cu numele meu pe
pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au
trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de
articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 50.000 de
lei.Eu primesc astfel 5*5*10.000 de lei = 250.000 de lei si tot asa mai
departe....
Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si
totul cu o investitie initiala de 60.000 de lei si 6 timbre. Cand
numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei
ultima varianta a articolului si trimiti cate 10.000 de lei la adresele
care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici
articolul din nou de MINIM 200 de ori.
Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si
citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti
permite 60.000 de lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da...
Unii au spus "dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un
ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura 20-
50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel
de anunturi si sunt dispusi sa incerce ?
JUCATI CINSTIT SI CORECT SI VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!!
Mai "draguto" am in una din firmele mele nevoie de citeva fete pentru o munca usoara si bine platita....
E vorba de cabluri de curent ptr masini straine(nu pot zice marcile)...ofer gratuit si cursurile de calificare in Germania -3 luni
E mai simplu decit arati tu...si poate e si de viitor...
Ce zici....????
Maranatha
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 22:11
De la: tisor, la data 2009-11-03 20:50:08De la: alehin, la data 2009-11-03 17:18:33De la: ioanna_dark, la data 2009-11-03 16:01:22De la: tutenes, la data 2009-11-03 13:08:47De la: ioanna_dark, la data 2009-11-03 01:12:45De la: tutenes, la data 2009-11-02 10:58:42Preotii accepta salariu de la stat deoarece Biserica a fost deposedata de proprietatile care ii permiteau sa isi efectueze misiunea spirituala si filantropica prin reforma lui Cuza .
corect !!!
mi se pare cinstit....
pe aproape...
Alehin... ...imi place gindirea ta...
Multumesc
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 22:30
Pt Ioana ...poate citesti ...
,,Biografia unui destin misionar, -JurnaluL Parintelui Alexander Schmemann,,Editura Arhiepiscopia Alba Iulia (Reintregirea)
Am fost destul de surprinsa placut sa aflu la parintele Schmemann acelasi gand care de cativa ani mi s-a clarificat si mie: preotia/pastoratia cand devine profesiune/ meserie/job, vocatia/chemarea slujirii turmei lui Dumnezeu tinde sa fie sufocata de religiozitate,activism (propagandistic) si jobul de preot/pastor devine hiper-tentant pentru escroci care lesne pot prelua rolul si castiga o paine usor pe spinarea si sudoarea oilor
 O punere in practica a unei asemenea reforme ar curata masiv Biserica de capuse si alti paraziti
Preotia/pastoratia este mai sigura cand ramane un hobby serios, o patima sfanta pe care o faci in virtutea iubirii de Dumnezeu si semeni; iti castigi painea ca tot muritorul si ramai si pescar de oameni; imense sunt implicatiile transformarii preotiei in job
Marți, 2 februarie 1982
Clericalismul sufocă; el este o parte a caracterului sacru al Bisericii, își transformă puterea pe care o are într-o putere sacră de a controla, de a conduce, de a administra; o putere de a săvârși tainele și transformă, în general, orice putere într-o putere dată mie! Clericalismul desparte sacralitatea de mireni: iconostasul, împărtășirea (doar cu dezlegare), teologia. Pe scurt, clericalismul este de facto negarea Bisericii ca Trup al lui Hristos, deoarece, în trup, toate organele sunt interdependente și diferite doar în funcțiunile pe care le îndeplinesc nu și în esență. Și cu cât clericalismul este mai accentuat (imaginea tradițională a episcopului sau a preotului accentuată de veșmintele și părul său, de exemplu episcopul cu însemnele demnității sale) cu atât Biserica însăși devine mai lumească; se supune, din punct de vedere spiritual, acestei lumi. In Noul Testament, preotul apare ca un mirean ideal. Insă aproape imediat, începe separarea lui radicală de mireni; și nu doar separarea, ci chiar opoziția față de ei, contrastul cu aceștia.
Mi-a fost dat sa vizitez repetat o biserica ortodoxa in occident, slujita de un preot ortodox autohton( tara catolica fiind), preot care lucra pe saptamana in asistenta sociala, iar pe weekend slujea la biserica
mai rar asa om
Constat cu deosebita incantare ca autorul jurnalului citat a fost practic un reformator al ortodoxiei si un profet care a chemat spre revenirea la crestinismul primar; influenta lui avea sa fie resimtita serios si in afara ortodoxiei, la prezbiterieni de pilda, in domeniul doctrinei despre Taine
iar in sanul ortodoxiei cartile sale au stimulat cereri din partea laicilor pentru o reforma liturgica
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 20:09
De la: alehin, la data 2009-11-04 22:30:46Pt Ioana ...poate citesti ...
,,Biografia unui destin misionar, -JurnaluL Parintelui Alexander Schmemann,,Editura Arhiepiscopia Alba Iulia (Reintregirea)
Am fost destul de surprinsa placut sa aflu la parintele Schmemann acelasi gand care de cativa ani mi s-a clarificat si mie: preotia/pastoratia cand devine profesiune/ meserie/job, vocatia/chemarea slujirii turmei lui Dumnezeu tinde sa fie sufocata de religiozitate,activism (propagandistic) si jobul de preot/pastor devine hiper-tentant pentru escroci care lesne pot prelua rolul si castiga o paine usor pe spinarea si sudoarea oilor
O punere in practica a unei asemenea reforme ar curata masiv Biserica de capuse si alti paraziti
Preotia/pastoratia este mai sigura cand ramane un hobby serios, o patima sfanta pe care o faci in virtutea iubirii de Dumnezeu si semeni; iti castigi painea ca tot muritorul si ramai si pescar de oameni; imense sunt implicatiile transformarii preotiei in job
Marți, 2 februarie 1982
Clericalismul sufocă; el este o parte a caracterului sacru al Bisericii, își transformă puterea pe care o are într-o putere sacră de a controla, de a conduce, de a administra; o putere de a săvârși tainele și transformă, în general, orice putere într-o putere dată mie! Clericalismul desparte sacralitatea de mireni: iconostasul, împărtășirea (doar cu dezlegare), teologia. Pe scurt, clericalismul este de facto negarea Bisericii ca Trup al lui Hristos, deoarece, în trup, toate organele sunt interdependente și diferite doar în funcțiunile pe care le îndeplinesc nu și în esență. Și cu cât clericalismul este mai accentuat (imaginea tradițională a episcopului sau a preotului accentuată de veșmintele și părul său, de exemplu episcopul cu însemnele demnității sale) cu atât Biserica însăși devine mai lumească; se supune, din punct de vedere spiritual, acestei lumi. In Noul Testament, preotul apare ca un mirean ideal. Insă aproape imediat, începe separarea lui radicală de mireni; și nu doar separarea, ci chiar opoziția față de ei, contrastul cu aceștia.
Mi-a fost dat sa vizitez repetat o biserica ortodoxa in occident, slujita de un preot ortodox autohton( tara catolica fiind), preot care lucra pe saptamana in asistenta sociala, iar pe weekend slujea la biserica
mai rar asa om
Constat cu deosebita incantare ca autorul jurnalului citat a fost practic un reformator al ortodoxiei si un profet care a chemat spre revenirea la crestinismul primar; influenta lui avea sa fie resimtita serios si in afara ortodoxiei, la prezbiterieni de pilda, in domeniul doctrinei despre Taine
iar in sanul ortodoxiei cartile sale au stimulat cereri din partea laicilor pentru o reforma liturgica
Maranatha
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 14:06
Unul din scandalurile actuale,cu rasunet european ,este implicarea religiei in politicul Romanesc si invers...
Datorita puterii de convingere a preotilor fata de enoriasii sai,statul, le-a inlesnit multe facilitati...chiar libertati ilegale.
Maranatha
|
tuturica_7
25 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 18:46
|
cifobrien
128 mesaje
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 15:08
DE CE Preotii accepta salariu de la stat ? simplu :ptr ca dumnezeu nu exista ca daca exista le dadea el :))
|
Fosta membra 9am.ro
10086 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2010, ora 13:40
De la: cifobrien, la data 2009-11-11 15:08:56DE CE Preotii accepta salariu de la stat ? simplu :ptr ca dumnezeu nu exista ca daca exista le dadea el :))
le da in schmimb ...putina minte...ca sa-l simta pe el ....cel care nu exista...Nu stiu cum poti gandi despre ceva ce nu exista....Mi-e greu sa simulez asta....E ca si cum m-as gandi la posibilitatea unei partide de sex cu cleopatra.....
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|