back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Religios+politic-de ce preotii accepta salariu de la stat

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 10:33

de la tilsor,
Haideti ,nu fiti rautaciosi...trebuie sa intelegem parerea fiecaruia,dar nu e obligatoriu sa si fim de acord cu ea....
Draga Maria,ziceai ca ai niste prieteni adventisti...te rog intreaba-i cum procedeaza Biserica lor cu zecimea...
Maleahi cap.3 cu 9,10 intre altele spune ca sinteti blestemati ,cita vreme cautati sa Ma inselati,tot poporul in intrgime.......apoi la acelasi capitol versetul 6...Caci eu sint DOMNUL,Eu nu ma schimb.....
Cunosc multe biserici si modul lor de a supravietuii financiar...dar ptr ca ai niste prieteni pe care ii poti intreba ca sa verifici ce spun...o sa-ti dau exemplul acestei Biserici.
Zecimea este obligatorie(dar nimeni nu obliga sau urmareste daca se da de fiecare membru si cit--fiecare e raspunzator inaintea CERULUI)
Mai sint daruri in Sabat de dimineata,daruri ptr saraci,ptr radio,presa si tv a Bisericii din tara noastra(a respectivei biserici)
Toti acesti bani se contabilizeaza si se aduna intr-un cont central de unde se plateste salariile pastorilor,anumite deconturi(telefon,masina,chirie,deplasari-intr-o suma limitata),pensiile pastorilor pensionari,case de editura,case de vacanta,licee,gradinite,spitale,sanatorii.,institute...si altele.
NIMIC DE LA STAT...si nimeni nu am vazut cersindu-si piinea sau ducind lipsuri grave...apoi intrajutorarea nu se opreste numai la membrii lor...au actiuni in penitenciare,spitale,scoli..etc
Mai interesant e ca Statul impoziteaza aceste venituri....

Bine ai zis tu...pana la urma dai zecimea Domnului ori nu ?

Raporteaza abuz de limbaj
Kenny

230 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 12:25

De la: Andu30, la data 2009-02-25 10:07:39
De la: tilsor, la data 2009-02-25 09:28:37Andu draga,arata-mi unde zice biblia sa te izolezi de lume.

Dumnezeu indeamna in toata Biblia ca cei ce cred in El sa traiasca in mijlocul ei,tocmai ptr a fi o marturie pentru El.Una din ultimele rugaciuni ale lui ISUS ptr ucenicii SAi era ca DUMNEZEU sa-i pazeasca de aceasta lume,nu sa-i ia din ea...Preotii,pastorii,evanghelistii,misionarii ..sint trimisi in lume sa slujeasca nu sa se izoleze de ea....

Normal ca zice.

""Zic vouã: Între cei nãscuþi din femei, nimeni nu este mai mare decât Ioan; dar cel mai mic în împãrãþia lui Dumnezeu este mai mare decât el. ""

Cum traia Ioan? In lume oare? Avea Ioan casa sau avere?

Exista doua cai:

1. cea din lume (mireanul)

2. cea din afara lumii (calea desavarsirii spre care se silesc cei ce fug de lume: calugarii)

MATEI 19:21

21. Iisus i-a zis: Dacã voieºti sã fii desãvârºit, du-te, vinde averea ta, dã-o sãracilor ºi vei avea comoarã în cer; dupã aceea, vino ºi urmeazã-Mi.

Asta inseamna calea desavarsita sa nu ai nici o avere, nici familie nici nimic, sa te lepedi de tine total si toata viata sa o dai lui Dumnezeu. Sa-ti traiesti toata ziua numai in rugaciune si in cautarea lui Dumnezeu...

Adica puterea rugaciunii lui Ioan nu era pentru lume chiar daca era in pustie? HA!! Adevarata lepadare se sine si adevarata cruce luata este sa-ti vinzi toate si sa te lepezi de orice este lumesc si sa-L urmezi pe Hristos cu toata inima si tot sufletul tau.

Cum crezi ca-L poti iubi cu adevarat pe Hristos cat timp inima este lipita de ceea ce este lumesc? De ce oare toti marii Sfinti sunt cei care nu au avut averi sau daca au avut au dat tot saracilor si toata viata lor l-au urmat pe Hristos cu adevarat.

Citeste o viata de Sfant daca nu ai citit pana acum, si vei vedea ce inseamna renuntarea la sine cu adevarat si urmarea lui Hristos cu toata fiinta?

Andu, hai sa facem un exercitiu:

-presupunem, prin reducere la absurd, ca 100% din populatia globului devine crestina, ca toti urmeaza "calea desavarsita". Care ar fi consecintele?

Pai, in primul rand intr-o generatie am fi disparuti ca rasa ("... nici familie nici nimic"= 0 natalitate, nu?).

Iar pe durata acestei generatii, care ar fi diferenta intre oameni si niste soareci intr-o cusca, cu singurul motiv de existenta inchinarea la "stapan"?

Am deveni toti sfinti?

Ce inseamna "sa te lepezi pe tine" in conditiile in care "esti creat dupa chipul si asemanarea"? Ar insemna sa te lepezi si de Dumnezeu, nu?

Ai spus "calugarii fug de lume". Cum iti iubesti aproapele, fugand de el? Cum "aduci cuvantul Domnului", vorbind in pustiu?

Exista cam multe contradictii in biblie pentru a fi luata "ad literam", nu crezi?

Intre litera si spiritul legii sa existe vreo cateva diferente.

Vanity, definitely my favorite sin.
Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 13:26

Mda ... inca o intebare de la NECUNOSCATORI. Tatal meu este preot ...asa ce ce vorbesc in continuare sunt fapte PE CARE LE-AM VAZUT.

1. In primul rand terbuie sa ia bani de la stat deoarece PLATESC IMPOZITE la stat... somaj, csas... lista e luunga.
2. Curentul de la biserica terbuie platit.
3. Incalzirea pe gaze sau pe lemne trebuie platita.

De obicei biserica percepe niste taxe anuale. Dar nu sunt suficiente pr ca da cine VREA... si nu prea vrea nimeni. Oricum pe acei bani se SCOT CHITANTE... si banii sund dusi la protoierie.

Tatal meu isi ia jumate din salariu de la stat si jumate din banii aia din taze care au fost dusi la protoierie. Banii astia de taxe se impart la 12 si in fiecare luna se primeste suma stransa/12 dar nu mia mult decat ar trebui sa se completeze salariu.
ESTE JENENT. Au fost luni in care tatal meu si-a pus si salarul de la stat si pe cel de la protoierie si a mai luat din salaril mamei mele ca sa plateasca TOATE IMPOZITELE... gen curent, csas, somaj ...pt el , pt preotul 2, pt ingrijitor, pt cantaret. Asa ca ... nu va mia mirati de ce ? Daca nu ar avea banii aia .. nu ar rezista nimei ca preot.

Asta se intampla cu preotii mai vechi.... cei noi primesc salariul integral de la stat... pt ca NU SUNT BANI...pt ca lumea NU MAI PLATESTE TAXE la biserica.
Si hai ca la o pomana , la un spovedit nu se taie chiatante... dar pt alte taxe ...sE TAIE CHITANTE..si cand tai chitanta ..nu mai bagi banii in buzunar.

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 13:26

Presupun si eu ca ipoteza ta este bine intentionata si facuta din dorinta de a afla mai multe lucruri...

Nu putem dispare ca rasa noi oamenii, pentru ca suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, asta inseamna ca nu putem muri cu adevarat asa cum nici Dumnezeu nu poate muri... Asta mai inseamna ca orice om care s-a zamislit vreodata exista si acum... Deci consider directia aceasta de punere a problemei total gresita...

Apoi noi stim ca pamantul acesta imbibat de pacate si suferinta si o sa fie distrus din forma in care il stim noi acum, pentru ca este limpede ca este vremelnic si Dumnezeu nu-l mai poate tine la infinit in aceasta situatie de cadere.... Atunci cand Adam a pacatuit si creatia a fost blestemata prin pacatul sau...Prin moarte noi vom renaste, asa trebuie si pamantul sa faca sa-si reia „forma si sensul” initial pentru care a fost creeat...

Sa te lepezi de tine inseamna asa cum am mai spus sa te lepezi de tot ceea ce este lumesc (griji, avere, alergatura dupa ce este omenesc etc) incat sa ramana pe cat este posibil DOAR chipul lui Dumnezeu. Nu rastalmaci cuvintele mele te rog...

Ti se pare ca Ioan nu-si iubea aproapele? Chiar daca a fugit de lume a mers in lume cand a fost nevoie de el. Iubeste omul dar uraste pacatul care este in om !!! Chiar si marii pustinici erau trimisi uneori de Dumnezeu in lume pentru ai face lucrarile sau pentru ai indruma pe ceilalti...

Nu exista contradictii la Dumnezeu . Contradictiile sunt doar daca scoti evenimente din context si le pui cap in cap... Contradictiile sunt aparente pentru ca asa cum ti-am spus nu putem sa-L intelegem pe Dumnezeu atata timp cat inima noastra este lipita de ceea ce este lumesc. Dumnezeu nu poate locui in aceeasi inima alaturi de stapanul lumii acesteia.

Lupta unui crestin trebuie sa fie impotriva pacatului pentru a reinstaura pe cat este posibil omul curat fara pacat care cugeta tot timpul la Dumnezeu si vorbeste tot timpul cu Dumnezeu (rugaciune). In modul acesta se poate atinge sfintenia. Poti citi vietile unor sfinti sa vezi ce inseamna lucrul acesta si cum a fost atins de foarte putini oameni.

Am incercat pe scurt sa-ti raspund la intrebari... Citeste viata sfintilor si vei intelege cum trebuie cinstit Dumnezeu cu adevarat. Noi suntem (eu cel putin) o gluma jalnica pe langa acestia... Nu exista mijloc de comparatie...

Hazardul este mãsura ignoranþei noastre. (Henry Poincare)
ciprichi

2 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 17:21

Nu am copiii, dar incerc sa invat din greselile altora. Si cum ramane cu cei fara parinti?

tilsor

1415 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 17:56

Draga MARESSALUL,imi cer scuze dar sa stii ca nu am nimic cu preotii,indiferent de religie....ci cu BIBLIA...
Daca ai observat in mai toate topicurile unde se vb de religie,toti sint "doctori in religie",in exegeza,in teologie..etc...si dau comentarii filozofice;care mai de care.....dar viata de crestin real nu o traiesc....
Te cred ca-i greu tatalui tau..nu e el de vina....ci slaba credinta,sau chiar inexistenta credinta a mai tuturor celor ce se cred crestini.
Am dat MALEAHI cap 3.vers 6,9,10. cititile bine.Asta se cere la un crestin.Unul adevarat.....Sa intoarca lui DUMNEZEU macar o parte ca sa fie belsug in BISERICA....Acel preot(pastor,invatator,rabin..etc)sa poata in siguranta sa se ocupe de cele spirituale si sa nu-i fie gindul ca nu are ce minca,cu ce creste copii,ca vine banca,ca nu ...ca nu...
Nu credeti ca asa ar fi corect...

Apoi,raspund acelei intrebari.....DA..DAU ZECIMEA LUI DUMNEZEU, si de cind o dau imi merg toate bine,chiar foarte bine..
Mai donez cam la toate teledoanele,fac bine multora,ajut batrinii si copii(circulind cu masina mult ii iau tot timpul gratis).si multe altele...dar nu in ultimul rind,casa mea este deschisa celui in nevoie...

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 16:19

De la: ciprichi, la data 2009-02-25 17:21:32Nu am copiii, dar incerc sa invat din greselile altora. Si cum ramane cu cei fara parinti?

...cei fara parinti au mult mai multe neajunsuri decat faptul ca nu are cine sa-i indrume. Poate ca voi cei de aici ati putea face ceva si pentru acestia prin simplul fapt sa nu mai puneti la indoiala invataturile bisericii. In felul acesta ar creste si increderea cetatenilor in biserica. Astfel, cei fara parinti ar apela mai des la aceasta in rezolvarea problemelor cu care se confrunta si totodata ar avea cine sa-i indrume in viata. In acest sens chiar biserica Ortodoxa are cateva programe de ajutor, biserica Baptista la fel. Cine sa le promoveze insa daca inclusiv voi negati ca acestea ar face ceva bun? cu ce bani daca voi va zgarciti pana si la salariile preotilor? Aceste programe sunt facute publice dar daca nu mergeti in biserica cum sa auziti de ele?

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 17:52

DRAGA VICTORIABAR,sint unele Biserici care tac si fac...nu vreau sa incepem a ne lauda...exclus...
Cum poti spune ca trebuie sa ajutam pe cineva,cind noi de fapt nu dam nici macar atit cit sa traiasca si acel preot..decent..dupa invatatura BIBLIEI...
ASTA NU INTELEG...
CUM VREI SA_MI IUBESC APROAPELE CIND NU_MI IUBESC CONDUCATORUL RELIGIOS...?CIND ACESTA ASTEAPTA MILA STATULUI..?
OARE FACIND ASA RESPECTAM BIBLIA...?RESPECTAM CONDUCATORII,,,RESPECTAM PE DUMNEZEU...?

Maranatha
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 18:23

De la: tilsor, la data 2009-02-26 17:52:05DRAGA VICTORIABAR,sint unele Biserici care tac si fac...nu vreau sa incepem a ne lauda...exclus...
Cum poti spune ca trebuie sa ajutam pe cineva,cind noi de fapt nu dam nici macar atit cit sa traiasca si acel preot..decent..dupa invatatura BIBLIEI...
ASTA NU INTELEG...
CUM VREI SA_MI IUBESC APROAPELE CIND NU_MI IUBESC CONDUCATORUL RELIGIOS...?CIND ACESTA ASTEAPTA MILA STATULUI..?
OARE FACIND ASA RESPECTAM BIBLIA...?RESPECTAM CONDUCATORII,,,RESPECTAM PE DUMNEZEU...?

Draga tilsor nu cred ca este cazul sa-mi rastalmacesti vorbele si sa rastorni totul cu susul in jos. eu nu vorbeam acolo de a da ceva ci vorbeam de zgarcenia toturor cand e vorba de sustinerea adevaratilor piloni de morala si educatie a societatii, preotii sunt unii din acesti piloni, profesorii alti piloni. Societatea noastra a fost cladita pe legile bisericii, pe poruncile lui Dumnezeu. dar daca nu sustii aceste legi in nici un fel ci din potriva faci totul ca sa se naruie, inclusiv prin postari rautacioase aici, ce mai poti sa astepti?

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 18:25

Scuza faptul ca ti-am raspuns de pe alta adresa , acolo aveam de lucru.

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:32

Ziceai sa nu punem la indoiala inv. biserici,ca asa se vor apropia mai multi de biserica,ca societatea sa cladit pe legile bisericii,poruncile lui Dumnezeu...??
Atunci ce e putred de nu functioneaza... dupa ce legi se conduc bisericile...de nu mai vor multi sa auda de ele....
cind spui piloni..te gindesti la ceva innaltator...dar eu nu vad decit o increngatura de societati subterane.. (si chiar secrete)
Multe cai i se par bune omului,dar la urma duc la moarte(prov,16.25)

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 14:30

De la: tilsor, la data 2009-02-26 20:32:37Ziceai sa nu punem la indoiala inv. biserici,ca asa se vor apropia mai multi de biserica,ca societatea sa cladit pe legile bisericii,poruncile lui Dumnezeu...??

Atunci ce e putred de nu functioneaza... dupa ce legi se conduc bisericile...de nu mai vor multi sa auda de ele....

cind spui piloni..te gindesti la ceva innaltator...dar eu nu vad decit o increngatura de societati subterane.. (si chiar secrete)

Multe cai i se par bune omului,dar la urma duc la moarte(prov,16.25)

Dupa cele zece porunci si despre alte invataturi, din Noul Testament, pentru care Isus a venit pe pamant, pe acestea s-a cladit societatea de azi. Le regasesti chiar in constitutiile tuturor statelor crestine. Este foarte interesant faptul ca nu tu nu ai remarcat in legile de azi invataturile din biblie. Din ce biserica faci parte? ma tot intreb. Nu exista padure fara uscaturi, iar aceste uscaturi tocmai din necredinta se nasc.

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:32

AI dreptate VICTORIA,societatea ,chiar de la inceput s-a format pe cele 10 porunci,dar numai pe cele care convin...,,,,,, AU avut unii grija de asta...

Sau,au fost la baza creeri societatii,dar si-au tras "societati secrete" care au subminat autoritatea lor....

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 13:12

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 13:56

Andu

Trece apoi pe la penticostali, congregaþionaliºti, Armata Salvãrii etc.; cel mai mult rãmâne în cadrul comunitãþii baptiste (un an ºi jumãtate). În protestantism se poticneºte în special în textele scripturistice referitoare la Sfânta Împãrtãºanie ºi, într-o zi, simte "ca o luminã în sufletul meu gândul de a mã întoarce la Ortodoxie"

ADEVARAT ITI SPUN CA ACEST OM.....ESTE CA FRUNZA-N VANT....SAU CA VALUL MARII....NU ARE NASTEREA DIN NOU...!!!!!!!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 18:01

Ma intorc la obligatia crestinului de a sustine lucrarea lui DUMNEZEU.
BIBLIA spune ca insusi MINTUITORUL a respectat acest lucru.
MATEI 17,24-27
Daca fiecare crestin va respecta chemarea BIBLIEI,atunci bisericile ar fi pline de credinciosi si,totodata si de "DARURI" ce ar fi suficiente ptr intretinerea BISERICII....

Maranatha
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 21:15

INSFARSIT! MULT TI-A TREBUIT PANA SA AJUNGI LA ACEASTA CONCLUZIE!
TE FELICIT!

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 11:19

Nu mi-a trebuit mult ,VICTORIABAR,am stiut-o de la inceput,dar problema trebuia pusa in asa fel incit sa vedem ca datorita neimplinirii cuvintului lui DUMNEZEU,conducatorii,ptr a supravietui ,fac multe compromisuri......si cine e de vina..? noi!!

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 10:47

Citeam zilele acestea despre unificarea credintelor..oare cum ar putea fi posibila aceasta problema cind noi sintem atit de diferiti.....
Cunosc credinta catolica foarte bine....de exemplu in Germania fiecare catolic plateste cultul lunar pe stat de plata...(f interesant--sa ti se traga in mod obligatoriu acesti bani impotriva vointei tale;--cca 70-200 euro in functie de venit) Ce a-ti zice daca si in Romania biserica ortodoxa ar face asa...?
citi s-ar mai declara ortodocsi..?(ptr ca in germania multi au inceput sa declare ca au trecut la alte religii tocmai ptr a nu le trage acasti bani....
Ce credinta...ptr 2 lei sa-ti pierzi credinta...

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 10:55

De la: tilsor, la data 2009-03-02 10:47:25 Citeam zilele acestea despre unificarea credintelor..oare cum ar putea fi posibila aceasta problema cind noi sintem atit de diferiti.....
Cunosc credinta catolica foarte bine....de exemplu in Germania fiecare catolic plateste cultul lunar pe stat de plata...(f interesant--sa ti se traga in mod obligatoriu acesti bani impotriva vointei tale;--cca 70-200 euro in functie de venit) Ce a-ti zice daca si in Romania biserica ortodoxa ar face asa...?
citi s-ar mai declara ortodocsi..?(ptr ca in germania multi au inceput sa declare ca au trecut la alte religii tocmai ptr a nu le trage acasti bani....
Ce credinta...ptr 2 lei sa-ti pierzi credinta...

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 10:58

,,Va fac cunoscut,fratilor EVANGHELIA,pe care v-am propovaduit-o,pe care ati primit-o,in care ati ramas si prin care sunteti mantuiti,daca o tineti tot asa dupa cum v-am propovaduit-o,altfel degeaba ati crezut''. CORINTENI 15:1,2

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 20:50

Draga DAMACUCAMELII,te rog sa rescrii cele 2 versete,dar cu punctuatia corecta;altfel i-ai schimbat tot intelesul.
Imi pare rau dar in BIBLIE si o virgula spune mult....
Acolo era sfirsitul frazei si era punct si virgula (dupa v-am propovaduit-o)

Maranatha
mariatu

320 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 00:11

De la: tilsor, la data 2009-03-02 20:50:36Draga DAMACUCAMELII,te rog sa rescrii cele 2 versete,dar cu punctuatia corecta;altfel i-ai schimbat tot intelesul.

Nu te stresa , practica sportul asta, de a da citate false din biblie , sau trimiteri false, incearca sa o ignori.

Domnul este Pastorul meu.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 00:20

De la: maressalul, la data 2009-02-25 13:26:31Mda ... inca o intebare de la NECUNOSCATORI. Tatal meu este preot ...asa ce ce vorbesc in continuare sunt fapte PE CARE LE-AM VAZUT.

1. In primul rand terbuie sa ia bani de la stat deoarece PLATESC IMPOZITE la stat... somaj, csas... lista e luunga.
2. Curentul de la biserica terbuie platit.
3. Incalzirea pe gaze sau pe lemne trebuie platita.

De obicei biserica percepe niste taxe anuale. Dar nu sunt suficiente pr ca da cine VREA... si nu prea vrea nimeni. Oricum pe acei bani se SCOT CHITANTE... si banii sund dusi la protoierie.

Tatal meu isi ia jumate din salariu de la stat si jumate din banii aia din taze care au fost dusi la protoierie. Banii astia de taxe se impart la 12 si in fiecare luna se primeste suma stransa/12 dar nu mia mult decat ar trebui sa se completeze salariu.
ESTE JENENT. Au fost luni in care tatal meu si-a pus si salarul de la stat si pe cel de la protoierie si a mai luat din salaril mamei mele ca sa plateasca TOATE IMPOZITELE... gen curent, csas, somaj ...pt el , pt preotul 2, pt ingrijitor, pt cantaret. Asa ca ... nu va mia mirati de ce ? Daca nu ar avea banii aia .. nu ar rezista nimei ca preot.

Asta se intampla cu preotii mai vechi.... cei noi primesc salariul integral de la stat... pt ca NU SUNT BANI...pt ca lumea NU MAI PLATESTE TAXE la biserica.
Si hai ca la o pomana , la un spovedit nu se taie chiatante... dar pt alte taxe ...sE TAIE CHITANTE..si cand tai chitanta ..nu mai bagi banii in buzunar.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 00:22

cumetre,nu stiu cat de ,,cinstit '' e taticu,dar sigur iti spune fratele tau ca se incaseaza 50 de lei si se taie chitanta doar pt.10,garantat,pe incercate,s-ar putea ca taticu sa fie o exceptie

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 00:23

De la: tilsor, la data 2009-03-02 20:50:36Draga DAMACUCAMELII,te rog sa rescrii cele 2 versete,dar cu punctuatia corecta;altfel i-ai schimbat tot intelesul.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 00:25

scoate-ti dracu' ochelarii de bou si pune-ti ochelari de om si ai sa vezi cum trebuie,delirantule mistic,drogat religios

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 09:47

Multumesc frumos,FLORINE,ceea ce afirmi tu e dovada unui crestin ce se bazeaza pe "intelepciunea "lumii acesteia....pe cind BIBLIA vine cu un alt mod de exprimare:pe care tu nu-l poti avea.....
O zi buna si....multa intelepciune..

Maranatha
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 10:23

Tilsor
Tu esti prea simtit....dar eu am sa-i spun asa:Domnul sa te mustre satano...si mana LUI sa te apese pana sufletul tau va fi eliberat...amin!!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 10:31

SYMY,rectific la ce ai zis tu....nu vreau sa inteleaga FLORIN ca l-ai facut pe el SATANA...nu..nu..ci cred ca te-ai referit la duhul rau ce-l stapineste...pe acela tu ai vrut sa-l mustri...
Pe Florin noi il iubim,chiar foarte mult...cu toate "colturile lui".. si ar trebui sa ne si rugam pentru el...sa-i dea DUMNEZEU ..sanatate(daca are familie-si lor) si multa intelepciune...si mai ales sa-l ierte...
Faceti lucrul acesta...si veti ramine placut surprinsi de ce poate face DUMNEZEU...

Maranatha
Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului RELIGIOS+POLITIC-de ce preotii accepta salariu de la stat
Mergi la: