back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Implantarea microcipurilor

sea_shell

418 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 16:41

Ce parere aveti despre implantarea microcipurilor?

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 16:43

sunt total impotriva lor! Am semnat tot felul de petitii impotriva lor!

sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 17:44

Implantul de cip inseamna ceva mai complicat decat se crede; este inca relativ scumpa tehnologia lui, in schimb, odata realizat implantul in sine este aproape banal; asemenea implanturi s-au facut deja de ani buni, anumitor persoane - nu oricui - dar asta nu-nseamna ca nu se pot face oricui, dupa cum am mai scris, intr-un cadru firesc ce nu trezeste suspiciuni - o injectie sau o rahianestezie pre-operatorie. De ce am specificat c-ar fi ceva mai complicat? M-am referit la "fabricarea" lui, fiindca asta impune o tehnologie ceva mai sofisticata decat isi imagineaza unele persoane: de fapt, este vorba de bine-cunoscutul de-acum cip, dar mult miniaturizat fata de cel inserat intr-un document, aplicat pe celula biologica si "incastrat" tot intr-o celula pt. a evita reactia fireasca a organismului uman de respingere a unui corp strain; cu-alte cuvinte, organismul sa nu detecteze un corp strain introdus in el in mod artificial, pt. a nu "pune la lucru" leucocitele si a-l elimina. Evident, asta mai inseamna ceva - odata ajuns in corp, nu mai esti stapan pe tine insuti ca entitate psiho-fiziologica, ci complet la cheremul celui interesat de controlul in masa al individului - ca sunt eu, tu, o grupare-tinta, o natiune sau populatia globala - nu mai are importanta; totul se rezuma la control - mind control - manipularea si dirijarea in directia dorita a oricui. Nu stiu care om sanatos la cap ar putea fi de-acord c-un astfel de implant si cu acceptarea unui statut de zombie!

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 17:58

Iesenii au ori un simt al umorului foarte bine dezvoltat, ori au cele mai ciudate probleme din lume. Dupa spusele subcomisarului Madalin Taranu, din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Iasi, oamenii se plang autoritatilor ca le-au fost implantate microcipuri in molari, ca sunt urmariti de clonele James Bond sau ca sotia nu gateste.

De la inceputul anului si pana acum, politistii au fost rugati, prin serviciul de urgenta 112, sa intervina pentru a determina o gospodina sa ii faca de mancare sotului sau, iar o femeie le spunea politistilor ca, in timp ce vorbeste cu ei, e agresata sexual. Un alt iesean se plangea ca este monitorizat continuu de persoane invizibile, care incearca sa-l omoare pentru a-i fura cele 17 inventii ale sale. Pentru a le apara, barbatul le-a dezvaluit politistilor ca isi tine inventiile la loc sigur, intr-o sacosa. Un cetatean mai banuitor a sunat la 112 sa isi denunte stomatologul, pe care l-a acuzat ca i-a implantat microcipuri in dantura. ?n opinia sa, microcipurile sunt folosite de spioni pentru a-i fura inteligenta, dar si bani sau alte bunuri, cat si pentru a face trafic de organe.

Recordul la apeluri ii apartine unei infirmiere, care a sunat de cateva zeci de ori, fiind convinsa ca de patru ani este urmarita de clonele lui James Bond. Din nefericire, regulile cer ca politistii sa verifice toate aceste plangeri si astfel pierd foarte mult timp.

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 18:17

Daca-i pe bune... mare-i gradina lui Dumnezeu si multi au sarit deja pe sest parleazu`... Maine-poimaine o sa ne-anunte un iesean mai hatru c-a stat la o parola cu sf. Pafnutie care i-a prorocit c-o sa-l "detroneze" pe Obama si ca Romania + S.U.A. incheie sub "inteleapta-i obladuire" 101 de acorduri bilateral si reciproc avantajoase si ca mai are doar un pas de facut pana la unirea lor totala intr-o mare super-putere; americanii se "unesc" intr-o veselie cu romancele, iar romanii, pe ritm de strigaturi ca la Moldova - cu americancele, care-si prezinta "folclorul" in strigate ritmate de cow-boy!!!

iulcar

152 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 19:58

CIP-uri in pasaporte (buletine) biometrice . CITESTE CU ATENTIE.!!!!!!!!!!

Exista doua tipuri de motive pentru care nu ar trebui sa acceptam pasapoartele (buletine) cu cipuri:
1. Din p.d.v. laic: datele (atit de) personale pe care le contin aceste cipuri nu sint criptate- cu alte cuvinte oricine are un scanner (care pe moment are o raza de actiune de pina la 90 de metri, dar care mai tirziu va putea fi marita), poate avea acces la datele noastre din acel cip pentru ca nu exista nici un password care sa impiedice accesarea lor. Pe de alta parte, dupa cum se stie, cipurile pot fi clonate, cu alte cuvinte reproduse. Exista destul de multi indivizi care ar putea avea acces la o astfel de tehnologie. Deci te poti trezi cu crime si jafuri puse in seama ta, de catre cineva care ti-a furat indentitatea, tot asa cum, in functie de cum vor evolua lucrurile (foarte probabil se va merge si pe BULETINUL cu cip, dupa cum o arata dezbaterile din Parlamentul European din 14 ianuarie a.c.), te poti trezi deposedat de bunuri, de bani, de catre "sosia" ta de ID. Asta pe linga faptul ca nimeni nu-ti garanteaza bunacredinta a angajatilor statului care au acces la aceste date.

Este inutil de spus ca acest gen de initiative cuplat cu legile de ascultare a convorbirilor nu sint decit niste pasi spre controlul total, mult mai rau decit cel comunist pentru ca este mult mai intim si mai bine pus la punct tehnologic)

2. Din punct de vedere religios- aici cred ca s-a vorbit destul de mult pe tema asta, si n-am sa spun decit ca: cipul contine intr-adevar 666, dar dincolo de asta el este evident o faza premergatoare pentru implantul de cip. Nu o spun eu ci chiar ei, vezi de ex: www.youtube.com/watch?v=JZHAI409uqo - NBC- prezinta America in 2017, toata lumea este "cipata" (dar sint multe materiale pe tema asta).

Care este problema cipului in corp pina la urma? Se reduce toata problema numai la numarul 666? De ce este Biblia atit de radicala: cei care primesc cip-ul nu mai au nici o sansa la minturire?

Problema este ca cipul care se vrea a ne fi implantat in corp, sub diverse pretexte (gen identificare mai usoara, nu-l pierzi, terorism si alte prostii), va fi un mod de supraveghere nu numai fizica (adica unde esti si ce faci), nu numai ca va fi o modalitate foarte usoara de a controla si elimina persoanele care nu sint "political correct" prin simpla inchidere a cipului care nu-i mai permite accesul nici macar la mincare, dar cel mia grav, activitatea cerebrala, cu alte cuvinte acei centri nervosi care sint responsabili de tot ceea ce inseamna comportament si gindire, de ceea ce reprezinta insasi esenta umana vor fi controlati si ajustati. La ora actuala sub pretextul imbunatatirii memoriei sau a sanatatii se face propaganda la "ultimul racnet" cipurile din creier:
daca cautati pe internet, veti vedea [b]www.wired.com/medtech/health/news/2004/10/65422
www.livescience.com/health/060327_neuro_chips.html;
www.rsc.org/AboutUs/News/PressReleases/2006/brainchips.asp
[/b]
Ori asta inseamna ca odata primit acel cip, iti pot ajusta frecventa electromagnetica in asa fel incit sa gindesti numai cum vor ei (foarte probabil doar munca si distractie)- adica nu vei mai putea sa te rogi, nici nu vei mai vrea macar sa te rogi , si sa ai in general, o gindire de tip reflexiv- meditativ, de intoarcere in sine.... prin urmare libera vointa iti este anulata si te pui complet la discretia celor care conduc aceasta lume- care asa cum stim si o vedem la fiecare pas nu-i slujesc lui Dumnezeu ci diavolului. In consecinta odata primit cip-ul.... adio mintuire, nici nu te mai poti gindi la ea macar.

Prin urmare pasaportul cu cip trebuie respins mai ales pentru ca el este un pas premergator si pregatitor implantului de cip!
Vizionati pe internet: verichip.xhost.ro/index.html : video.acasa.ro/view_video/2448a933a050d60ff2bc/666-dovezile-ca-l... : si filmul Ingerul Digital: bisericadincasa.wordpress.com/2008/07/18/ingerul-digital/

alexandra_amel03

2 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:06

1.crezi ca actualele si banalele acte sunt mai sigure si mai greu de clonat.trebuie sa te contrazic si sa te rog sa citesti presa sau sa scoti capul afara sa vezi ca sunt mii de cazuri de clonari de acte la noi in tara si in intreaga europa.deci un sistem mai greu(dar nu imposibil) de clonat inseamna un sistem mai sigur
2cat despre 666 ma abtin :sml-rolleye0012 :

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:07

Mai nene Iulcar,
opreste-te bre !
Las-o moarta cu pericolele astea imaginare...
Suntem parte a UE, s-a stabilit ca pana la data de (dracu stie care e aia) sa aiba toata lumea pasapoarte d-alea biometrice pentru a limita terorismul si asta se va intampla indiferent daca va dati si-n cur si-n cap toti retardatii astia de pe forumuri si de la televizor.
Voi tineti de evul mediu.
De cromagnion.
Va invit sa mergeti la dracu cu 666 al vostru de tembeli.
666 este doar un numar, la fel ca si 665 sau 667.
Nu semnifica decat idiotenii unor prosti sadea, a unor incuiati si retardati mintal.
La orice noutate se gaseste cate un grup de dobitoci care sa "lupte" pentru apararea nu stiu caror drepturi imaginate de ei ...
Hai, uscheala ca plictisiti lumea cu tampeniile voastre !
Inapoi in grotele din care ati iesit !

Acum nu e momentul !
lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:34

Cat despre anuntu facut mai sus-
Fata draga daca sti ceva, raporteaza la Dspeceratul de acte pierdute a POLITIEI din orasul in care stai.
Iar pt. "subredu" hai in Strasbourg sa iti sparg fata aia de "cal cu capastru", ca esti total pe langa subiect si ai mintea ingusta precum vederea.
Fratilor sa stiti ca in Franta nu sunt discuti despre CIP-uri. Deci in concluzie avem dreptul sa refuzam implementarea acestor tehnologii
Repet mai jos in text.
Buna Romania de pe 9am.Pai hai sa desfiram "firul in patru", e expresia demult cunoscuta si putin utilizata rational dar, se intampla in mod repetat in subconstient. Ce inseamna "cip-uri","biometrice","digitale", stiti la ce ma refer. Cand intru in cuvantul AFACERE, "www.homesecuritystore.com/" observ cum functioneaza in oarecare masura aceste sisteme. Deci sa va explic logic, din acest moment doresc sa va imaginati urmatoarele situati si sa meditati cat aveti nevoie fiecare pentru a intelege ceea ce doresc sa va transmit, Dumnezeu sa ne ajute si sa ne inzestreze cu sanatate, pe toti si mult deacum inainte. Imaginativa ca in Romania se poate sau nu, e variabil deoarece eu nu am auzit inca, sa se produca sisteme de securitate performante. Aceste sisteme au un "PATENT" adica derpt de autor. Deci implicit cine a inventat aceste sisteme performante, incheie contracte cu cele mai renumite Corporati'NoKiA,HoNdA,SuZuKi,IBM, etc' si Instituti'PrEfEcTuRi,CeRcEtArIi,InTeRpOl,GuVeRn, etc' la nivel international si "chiar" prea se poate national. Daca avem inca cercetatori si inventatori in Romania, sa-i rugam a creea un sistem propriu de Securitate nationala Roman. Atunci folosind programe, masinatiuni, concepute de ei, orice contracte si benefici vor intra in bugetul economic romanesc. Altfel este nebenefic pentru poporul nostru. Sa se semneze contracte cu producatori straini? Sa se produca aparaturi in afara tari cine stie pe unde, si sa importam la preturi exorbitante? Sa folosim programe concepute in afara tari noastre, care au anumite defectiuni pentru a se putea sparge de catre pirati neodihniti ai internetului?
Fata draga daca sti ceva, raporteaza la Dspeceratul de acte pierdute a POLITIEI din orasul in care stai. Creaza un scenariu real si vei fi ascultata.
Iar pt. "subredu" hai in Strasbourg sa iti sparg fata aia de "cal cu capastru", ca esti total pe langa subiect si ai mintea ingusta precum vederea.
Fratilor sa stiti ca in Franta nu sunt discuti despre CIP-uri. Deci in concluzie avem dreptul sa refuzam implementarea acestor tehnologii

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:44

Mãi Lerov, tu nu eºti capabil de a înþelege un text?
Te-ai apucat sã scrii ºi sã împroºti în stânga ºi-n dreapta aiurea de parcã ai fi proaspãt fugit din spitalul Obregea!
Revino-þi !

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:47

dora_vasilescu , tu esti barbat cumva? Daca nu, atunci nu ma mir ca ai inteles nimic, din toate astea.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:48

De la: lerolv4, la data 2009-02-26 20:34:59 Cat despre anuntu facut mai sus-
Fata draga daca sti ceva, raporteaza la Dspeceratul de acte pierdute a POLITIEI din orasul in care stai.
Repet mai jos in text.
Buna Romania de pe 9am.Pai hai sa desfiram "firul in patru", e expresia demult cunoscuta si putin utilizata rational dar, se intampla in mod repetat in subconstient. Ce inseamna "cip-uri","biometrice","digitale", stiti la ce ma refer. Cand intru in cuvantul AFACERE, "www.homesecuritystore.com/" observ cum functioneaza in oarecare masura aceste sisteme. Deci sa va explic logic, din acest moment doresc sa va imaginati urmatoarele situati si sa meditati cat aveti nevoie fiecare pentru a intelege ceea ce doresc sa va transmit, Dumnezeu sa ne ajute si sa ne inzestreze cu sanatate, pe toti si mult deacum inainte. Imaginativa ca in Romania se poate sau nu, e variabil deoarece eu nu am auzit inca, sa se produca sisteme de securitate performante. Aceste sisteme au un "PATENT" adica derpt de autor. Deci implicit cine a inventat aceste sisteme performante, incheie contracte cu cele mai renumite Corporati'NoKiA,HoNdA,SuZuKi,IBM, etc' si Instituti'PrEfEcTuRi,CeRcEtArIi,InTeRpOl,GuVeRn, etc' la nivel international si "chiar" prea se poate national. Daca avem inca cercetatori si inventatori in Romania, sa-i rugam a creea un sistem propriu de Securitate nationala Roman. Atunci folosind programe, masinatiuni, concepute de ei, orice contracte si benefici vor intra in bugetul economic romanesc. Altfel este nebenefic pentru poporul nostru. Sa se semneze contracte cu producatori straini? Sa se produca aparaturi in afara tari cine stie pe unde, si sa importam la preturi exorbitante? Sa folosim programe concepute in afara tari noastre, care au anumite defectiuni pentru a se putea sparge de catre pirati neodihniti ai internetului?
Fata draga daca sti ceva, raporteaza la Dspeceratul de acte pierdute a POLITIEI din orasul in care stai. Creaza un scenariu real si vei fi ascultata.

Dommnu' Spargator de Fete,
Am fost in Strasbourg acum doi ani. Frumos oras !
M-am dat cu vaporasul ala pe la ecluze ... peste tot. Mi-a placut mai mult ca pe Sena.
Stii ce ? Putin imi pasa ce vor francezii aia ai matale.
O sa-i vezi cu pasapoarte d-alea cat de curand.
Dreptul de a refuza il ai ! Refuza-le si gata.
De ce te obosesti sa ma convingi si pe mine si pe altii ?

Referitor la "descoperirea" ta ca povestea ar fi o afacere ...
Extraordinar ! Cat poti fi de destept ... ne-ai spart !
Pretene, pe lumea asta totul este o afacere de-adevaratelea. Incepand cu painea. Nimeni nu fabrica paine daca n-are profit, daca nu face o afacere.
Si asta e vaabil pentru orice.
Lasa-ne !
Acum descoperi si matale apa calda si mersul pe jos ...
Felicitari !

Acum nu e momentul !
lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:55

Ceva mai nou, te rog Subredu sti? Sau nu ai nimic creativo-reflexiv de adaugat? Daca repeti texte scrise de alti, esti ne important. Si degeaba ai fost in Strasbourg.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:56

Dommnu' Spargator de Fete,
Am fost in Strasbourg acum doi ani. Frumos oras !
M-am dat cu vaporasul ala pe la ecluze ... peste tot. Mi-a placut mai mult ca pe Sena.
Stii ce ? Putin imi pasa ce vor francezii aia ai matale.
O sa-i vezi cu pasapoarte d-alea cat de curand.
Dreptul de a refuza il ai ! Refuza-le si gata.
De ce te obosesti sa ma convingi si pe mine si pe altii ?

Referitor la "descoperirea" ta ca povestea ar fi o afacere ...
Extraordinar ! Cat poti fi de destept ... ne-ai spart !
Pretene, pe lumea asta totul este o afacere de-adevaratelea. Incepand cu painea. Nimeni nu fabrica paine daca n-are profit, daca nu face o afacere.
Si asta e vaabil pentru orice.
Lasa-ne !
Acum descoperi si matale apa calda si mersul pe jos ...
Felicitari !

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:56

De la: lerolv4, la data 2009-02-26 20:47:53 dora_vasilescu , tu esti barbat cumva? Daca nu, atunci nu ma mir ca ai inteles nimic, din toate astea.

Ha,ha,ha,ha...adicã bãrbaþii pricep mai greu inepþiile unora?

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
eastside

179 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 23:49

De la: camelia_mng, la data 2009-02-26 17:58:32Iesenii au ori un simt al umorului foarte bine dezvoltat, ori au cele mai ciudate probleme din lume. Dupa spusele subcomisarului Madalin Taranu, din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Iasi, oamenii se plang autoritatilor ca le-au fost implantate microcipuri in molari, ca sunt urmariti de clonele James Bond sau ca sotia nu gateste.

De la inceputul anului si pana acum, politistii au fost rugati, prin serviciul de urgenta 112, sa intervina pentru a determina o gospodina sa ii faca de mancare sotului sau, iar o femeie le spunea politistilor ca, in timp ce vorbeste cu ei, e agresata sexual. Un alt iesean se plangea ca este monitorizat continuu de persoane invizibile, care incearca sa-l omoare pentru a-i fura cele 17 inventii ale sale. Pentru a le apara, barbatul le-a dezvaluit politistilor ca isi tine inventiile la loc sigur, intr-o sacosa. Un cetatean mai banuitor a sunat la 112 sa isi denunte stomatologul, pe care l-a acuzat ca i-a implantat microcipuri in dantura. ?n opinia sa, microcipurile sunt folosite de spioni pentru a-i fura inteligenta, dar si bani sau alte bunuri, cat si pentru a face trafic de organe.

Recordul la apeluri ii apartine unei infirmiere, care a sunat de cateva zeci de ori, fiind convinsa ca de patru ani este urmarita de clonele lui James Bond. Din nefericire, regulile cer ca politistii sa verifice toate aceste plangeri si astfel pierd foarte mult timp.

Pai de ce crezi ca avem aici spitalul Socola inca din vremuri imemoriabile ?....

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 15:37

Iesii! fain targ! da` cum ai putut, draga, sa scrii asa ceva jignitor?! Auzi, "spitalul Socola"; pai, fata draga, aia-i "scoala de glumeti" unde se intra ca la orice faculta - fara examen - si se iese la absolvire... adica la sf. Asteapta! Da` "implantati" aveti?! Cand s-a intamplat evenimentu` si-n ce conditii? ca musai sa stim sa ne pazim de pizmasu` 666, ca nici nu stii de unde vine-n zbor precum taunu` si pac! te-nteapa, te-a "implantat" si te face franghie de rufe!!! Sau cine stie ce alta lighioana! Tre` sa fim noi "vigilenti", sa ne amintim ce ne-au invatat in pruncie vajnicii "carmuitori", cum sa ne ferim de "putredu` imperialism" ca de-acilea ni se trag toate! Noi tre` sa fim aia cu mintea-n pioneze si sa aparam "integritatea" personajelor de la CN, ca "organili abilitatii" au plecatara la un sprit, ori "visache" si ne-au lasatara de izbeliste cu oistea-n gard! Numa` buni de ... "implantat" dupa cum "intelept grait-a Iulcar", aleluia!!!

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:04

De la: dora_visinescu, la data 2009-02-26 20:56:17
De la: lerolv4, la data 2009-02-26 20:47:53 dora_vasilescu , tu esti barbat cumva? Daca nu, atunci nu ma mir ca ai inteles nimic, din toate astea.

Ha,ha,ha,ha...adicã bãrbaþii pricep mai greu inepþiile unora?

Nu toti, doar aia care nu stau in Strasbourg. Cum treci de indicator, pac, sare IQ-u' cu 45 de puncte. N-ai fost, nu pricepi nimic. Si nu mai tot comenta, ca acusi te alegi si tu cu fatza sparta.

Vanity, definitely my favorite sin.
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:31

Haaaaauuuuu!!!!!... adicatalea, Kenny fecior, tre` sa ne dardaie izmanutele de frica "spargatorului de fete" sau a "prea-sfintiei sale" Iulcar???? Ce sa ma faaaaac euuuu... ca n-am fost prezenta cand s-a impartit frica si n-am habar cine mi-a sparlit portia cuvenita sa-l iau la bani marunti pt. furtisag????!!! Rogu-te fain frumos, da-mi un sfat folosibil ca pe mine nu dardaie nimic si-am prostu` obicei sa spun ce-mi trece prin scafarlie iar, de multe ori, nu stiu s-o spun "crestineste", ci mai asa... ca dupa ce-ai mancat carne de ramator si-ai uitat sa te speli pe dinti... Da-ne, Kenny, si noua - pacatosilor - niste lectii de "buna-purtare" ca-ti asiguri, garantat, un loc in ceruri prea inalte si luminoase, daca-ti faci pomana cu noi, nestiutorii - "implantati" ori ba...

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:49

De la: sirius_zegetina, la data 2009-02-27 16:31:24 Haaaaauuuuu!!!!!... adicatalea, Kenny fecior, tre` sa ne dardaie izmanutele de frica "spargatorului de fete" sau a "prea-sfintiei sale" Iulcar???? Ce sa ma faaaaac euuuu... ca n-am fost prezenta cand s-a impartit frica si n-am habar cine mi-a sparlit portia cuvenita sa-l iau la bani marunti pt. furtisag????!!! Rogu-te fain frumos, da-mi un sfat folosibil ca pe mine nu dardaie nimic si-am prostu` obicei sa spun ce-mi trece prin scafarlie iar, de multe ori, nu stiu s-o spun "crestineste", ci mai asa... ca dupa ce-ai mancat carne de ramator si-ai uitat sa te speli pe dinti... Da-ne, Kenny, si noua - pacatosilor - niste lectii de "buna-purtare" ca-ti asiguri, garantat, un loc in ceruri prea inalte si luminoase, daca-ti faci pomana cu noi, nestiutorii - "implantati" ori ba...

Bai, acuma hai ca-ti zic, da' fii atenta ca tre' sa vorbesc incet; ma aude spargatoru'-de-fete si dracu' stie ce mai patesc si io. Ca sa nu mai zic de Iulcar, nu mai scap de el si nici pastilutze roz n-am la mine sa-l imbunez.

Deci:
-pasul 1- tragem toti fuguta-fuguta o tura pana la Strasbourg sa ne mai luminam oleaca. Pac-pac, lustruim axonu', curatam dendrita, iese sinapsa mai repede.
-pasul 2 - venim frumos inapoi in batatura la Base, si ne revoltam: Bai zdreanta care esti tu zdreanta, cum adica dai bani' nostri agenturilor straine? Pune dreacu' mana si fa si tu un cip neaosh si ni-l bagam, ce dracu'. Ramane si banu la noi, acuma ca tot am descoperit cum e aia cu afacerea. Daca nu stii cum se face, il iei frumos pe lerolv4 consultant, ca e baiat destept, de Strasbourg si-am rezolvat problema.

Sper ca te-am lamurit.

Cat despre loc de lumina si verdeata, sa-l rezerv n-am avut bani ca si la popi e criza si cica in rate nu dau.Ca sa nu mai spun ca nici neamuri la patriarhie n-am. Da' am aranjat o shparla cu un administrator de bloc si cand oi muri cica ma pune intr-o cutie pe casa liftului. Si pune si o iarba acolo si un neon, ca sa fie atmosfera faina.

Gata, ai vazut ce simplu e? Bai, da' vezi ca stii numa' tu, nu dai din casa sa ma trezesc cu vreunu din aia doi pe cap, ok?

Vanity, definitely my favorite sin.
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:59

De la: lerolv4, la data 2009-02-26 20:55:30 Ceva mai nou, te rog Subredu sti? Sau nu ai nimic creativo-reflexiv de adaugat? Daca repeti texte scrise de alti, esti ne important. Si degeaba ai fost in Strasbourg.

Atata ma taie capul tataita !
N-am nimic creativo-reflexiv de adaugat.
La Strasbourg m-am dat cu vaporasul am cumparat cate ceva de haleala si ne-am uschit la Nancy. N-am stat sa devin cult la cap ca alde matale bre.
Asta sunt, un neinteresant notoriu !
N-am haz !
Asta e cusurul meu !

Hai, pa !
Si tu ma plictisesti ingrozitor !

Acum nu e momentul !
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 20:00

Multam fain, Kenny, esti un tip giopsi, stiam eu ca daca apelez la tine si mai aprind trei becuri pe langa salba de neon cu care m-ai pricopsit, ma "luminez" de zice lumea c-am halit toti fotonii, ba am mai si sparlit cativa de prin spatiu (cati mi-au incaput in ramazan) si m-am transformat intr-un al doilea soare! Ce mai, de-amu is "stralucitoare si luminata" de crapa de invidie toti aia de vad "minuni divine"... noaptea-n somn, ca ziua-s prea ocupati cu rugile... " Da Doamne, sa nu fim implantati, ca ne ia in primire echipa lui Aghiuta sa ne faca minge de fotbal"! Da` auzi, nu se umfla tarata-n noi ca-ncearca "spargatoru`" & comp. sa ne bage pumnu`-n gura? Ca doar nu suntem niste amarasteni pierduti in galopu` armasarului... Dreptu` la opinie, ce naiba, ca doar nu s-or fi nascut cu vreo caita-n crestet! Si fiindc-ai adus vorba de locu` ala laudat de taica popa: si eu am ramas pe dinafara, da` nu-i bai, m-am aranjat cu de la sine putere: cand oi da coltu` peste vreo 100 de ani, am lasat scris sa ma bage la cuptor, ca-i mai igienic si n-am pofta sa servesc drept sarmale viermilor; am dreptate au ba? Iar cu cipurile alea de-au bolunzit lumea, cred ca-n final se lasa c-o sfaraiala ce n-a vazut nici Parisu`, nici Strassbourgu`, numa` chinezii cand dau foc la artificiile dragonului cu prileju` anului nou - al lor, ca-s mai pricopsiti ca noi - au doua asemenea sarbatori! Pe bune, nu stiu a ce-ti miroase tie nerozia asta, da` mie-mi cam pute a facatura; daca mai tine, o s-ajunga cioflingarii sa se salute cam asa: "hai noroc, mocofane, ce-ti mai face cipu`, e bine mersi? si-al meu, multam de-ntrebare"! Ce tre` sa treaca neobservat, Kenny?

eastside

179 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 21:24

De la: sirius_zegetina, la data 2009-02-27 15:37:42 Iesii! fain targ! da` cum ai putut, draga, sa scrii asa ceva jignitor?! Auzi, "spitalul Socola"; pai, fata draga, aia-i "scoala de glumeti" unde se intra ca la orice faculta - fara examen - si se iese la absolvire... adica la sf. Asteapta! Da` "implantati" aveti?! Cand s-a intamplat evenimentu` si-n ce conditii? ca musai sa stim sa ne pazim de pizmasu` 666, ca nici nu stii de unde vine-n zbor precum taunu` si pac! te-nteapa, te-a "implantat" si te face franghie de rufe!!! Sau cine stie ce alta lighioana! Tre` sa fim noi "vigilenti", sa ne amintim ce ne-au invatat in pruncie vajnicii "carmuitori", cum sa ne ferim de "putredu` imperialism" ca de-acilea ni se trag toate! Noi tre` sa fim aia cu mintea-n pioneze si sa aparam "integritatea" personajelor de la CN, ca "organili abilitatii" au plecatara la un sprit, ori "visache" si ne-au lasatara de izbeliste cu oistea-n gard! Numa` buni de ... "implantat" dupa cum "intelept grait-a Iulcar", aleluia!!!

CIP-uri primim, da cu o conditie - sa fie facute aici la Tehnoton.....
Aoleu, am uitat, Tehnotonul l-a luat nastase prin interpusi si la facut afacere imobiliara...
Mama ma-sii, si ce cip-uri de om gospodar ar fi iesit.
Atita doar ca-ti trebuia carut de butelie.....

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 14:32

Valeuuuuu... Bb ess... se-i di facut, dragaaaaa... di undi ni luam sipuri???! Ca ghini zaci, maica ma-sii di sioflingar Nastasi aista, n-o putut iel sa ramana pi "profil", c-amu eram gata pricopsati di nu ni mai faseam griji di undi ni luam sip, c-o fi facut di aia... imperialistii... si Doamni Sfinti, apara si pazesti-ni, sine stii se ni baga-n capatana... maiculitaaaa!!!

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 15:45

Fiindca se bate moneda pe controlul prin cipuri - poti fi controlat in momentul in care ai un implant, nu cand ai un cip inserat in pasaport, ca nu te duci la magazin sau la meci cu pasaportul in buzunar! Iar de supravegheat intr-un mod similar, esti supravegheat si prin tel. mobil, fiindca si acesta are-n componenta (din fabrica) un cip ce-ti poate transmite coordonatele (daca i se cer) chiar si-atunci cand nu-i functional. Daca exista atatea temeri si reticente, ce-i de facut, renuntam si la tel. mobil? Chiar nu v-ati prins niciodata cand vi s-a ascultat conversatia? Sigur, daca era ceva lipsit de importanta, ascultarea se intrerupea dupa scurt timp; oricum, pe-aici se cunoaste treaba asta de vreo 3-4 ani! Voi, chiar sa nu fi stiut?!

___gladlynelf___________

25 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 01:07

De la: Kenny, la data 2009-02-27 16:49:26
De la: sirius_zegetina, la data 2009-02-27 16:31:24 Haaaaauuuuu!!!!!... adicatalea, Kenny fecior, tre` sa ne dardaie izmanutele de frica "spargatorului de fete" sau a "prea-sfintiei sale" Iulcar???? Ce sa ma faaaaac euuuu... ca n-am fost prezenta cand s-a impartit frica si n-am habar cine mi-a sparlit portia cuvenita sa-l iau la bani marunti pt. furtisag????!!! Rogu-te fain frumos, da-mi un sfat folosibil ca pe mine nu dardaie nimic si-am prostu` obicei sa spun ce-mi trece prin scafarlie iar, de multe ori, nu stiu s-o spun "crestineste", ci mai asa... ca dupa ce-ai mancat carne de ramator si-ai uitat sa te speli pe dinti... Da-ne, Kenny, si noua - pacatosilor - niste lectii de "buna-purtare" ca-ti asiguri, garantat, un loc in ceruri prea inalte si luminoase, daca-ti faci pomana cu noi, nestiutorii - "implantati" ori ba...

Bai, acuma hai ca-ti zic, da' fii atenta ca tre' sa vorbesc incet; ma aude spargatoru'-de-fete si dracu' stie ce mai patesc si io. Ca sa nu mai zic de Iulcar, nu mai scap de el si nici pastilutze roz n-am la mine sa-l imbunez.

Deci:
-pasul 1- tragem toti fuguta-fuguta o tura pana la Strasbourg sa ne mai luminam oleaca. Pac-pac, lustruim axonu', curatam dendrita, iese sinapsa mai repede.
-pasul 2 - venim frumos inapoi in batatura la Base, si ne revoltam: Bai zdreanta care esti tu zdreanta, cum adica dai bani' nostri agenturilor straine? Pune dreacu' mana si fa si tu un cip neaosh si ni-l bagam, ce dracu'. Ramane si banu la noi, acuma ca tot am descoperit cum e aia cu afacerea. Daca nu stii cum se face, il iei frumos pe lerolv4 consultant, ca e baiat destept, de Strasbourg si-am rezolvat problema.

Sper ca te-am lamurit.

Cat despre loc de lumina si verdeata, sa-l rezerv n-am avut bani ca si la popi e criza si cica in rate nu dau.Ca sa nu mai spun ca nici neamuri la patriarhie n-am. Da' am aranjat o shparla cu un administrator de bloc si cand oi muri cica ma pune intr-o cutie pe casa liftului. Si pune si o iarba acolo si un neon, ca sa fie atmosfera faina.

Gata, ai vazut ce simplu e? Bai, da' vezi ca stii numa' tu, nu dai din casa sa ma trezesc cu vreunu din aia doi pe cap, ok?

Raporteaza abuz de limbaj
giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 22:33

Esti subred rau baiatu'

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Implantarea microcipurilor
Mergi la: