back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Religia in scoli, pro sau contra ?

Pagini: << 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Septembrie 2011, ora 17:04

De la: gabigabi, la data 2011-08-16 19:01:38
De la: The_Mummy, la data 2011-08-16 03:10:50Noi traim ,gandind prost. Cum poti concepe ca un parinte ,in momentul in care "produce" o progenitura se transforma intr-un specimen inteligent. Noi uitam ca lumea e plina de do.bitoci si ca mama pros.tilor ,e mereu gravida . Deci nu poti lasa educatia pe mana parintilor ,in mare parte acestia sunt id.ioti . Daca mai adaugi si specimenul care preda religia ,atunci sigur progenitura se transforma in dobi.toc. Eu as face o clasa experimentala , cu un psholog in loc de profesor de religie . Pun pariu ca s-ar remarca saltul . Nu se vrea insa asa ceva,societatea are nevoie de id.ioti,altfel pentru muncile grele ,ar trebui sa apelam la id.iotii altora ,asa cum procedeaza Spania , Italia,etc..........care ne-au preluat id.iotii . Nu ai sa vezi in salubritate in UE lucrand ,decat imigranti,crestinii lor s-au desteptat , nu risca sa piarda raiul lucrand in domenii rezervate slugilor. Mentalitatea de sluga o datoram religiei ,nu stim sa fim demni chiar si atunci cand suntem paria

pai parca ziceai ca parintii isi educa copiii, nu religia din scoala si acum spui ca si aia sunt idioti ? ei de ce nu-si construiesc Simguri norme morale , asa cum zici ca faci tu ? si eu i-am spus Galinei ca omul nu are nevoie neaparat de modele de copiat si ca se poate autoeduca, dar discutia de aici, a plecat de la ideea copilului de 6-7 ani de care NU SE OCUPA NIMENI : nici scoala, nici parinti, nici societate ! cine ii da copilului Primele notiuni de bun-simt, cinste, demnitate blablabla ? CINE ?
si karpov, nu-i educat de tine , tu nu esti tatal lui , mai mumie ? sau vrei sa spui ca tu nu esti cronos ?

karpov are 2 tati ? La fel ca isus ! Duhul sfant ,cred ca e Mumia

originala ...nu-mi plac copiile .
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2011, ora 15:31

De la: ana__totir, la data 2011-09-04 17:04:27
De la: The_Mummy, la data 2011-08-16 03:10:50Noi traim ,gandind prost. Cum poti concepe ca un parinte ,in momentul in care "produce" o progenitura se transforma intr-un specimen inteligent. Noi uitam ca lumea e plina de do.bitoci si ca mama pros.tilor ,e mereu gravida . Deci nu poti lasa educatia pe mana parintilor ,in mare parte acestia sunt id.ioti . Daca mai adaugi si specimenul care preda religia ,atunci sigur progenitura se transforma in dobi.toc. Eu as face o clasa experimentala , cu un psholog in loc de profesor de religie . Pun pariu ca s-ar remarca saltul . Nu se vrea insa asa ceva,societatea are nevoie de id.ioti,altfel pentru muncile grele ,ar trebui sa apelam la id.iotii altora ,asa cum procedeaza Spania , Italia,etc..........care ne-au preluat id.iotii . Nu ai sa vezi in salubritate in UE lucrand ,decat imigranti,crestinii lor s-au desteptat , nu risca sa piarda raiul lucrand in domenii rezervate slugilor. Mentalitatea de sluga o datoram religiei ,nu stim sa fim demni chiar si atunci cand suntem paria

pai parca ziceai ca parintii isi educa copiii, nu religia din scoala si acum spui ca si aia sunt idioti ? ei de ce nu-si construiesc Simguri norme morale , asa cum zici ca faci tu ? si eu i-am spus Galinei ca omul nu are nevoie neaparat de modele de copiat si ca se poate autoeduca, dar discutia de aici, a plecat de la ideea copilului de 6-7 ani de care NU SE OCUPA NIMENI : nici scoala, nici parinti, nici societate ! cine ii da copilului Primele notiuni de bun-simt, cinste, demnitate blablabla ? CINE ?
si karpov, nu-i educat de tine , tu nu esti tatal lui , mai mumie ? sau vrei sa spui ca tu nu esti cronos ?

TATAL, e Unul Singur....doar Avatarurile sub care ni se prezinta ptr. a-l cunoaste mai bine, sunt mai multe !

REGRETE

134 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2011, ora 04:55

De la: ioana_dark, la data 2009-01-31 13:14:45
De la: mytcor, la data 2009-01-31 11:41:00
De la: thor, la data 2009-01-31 11:22:52Sunt curios sa aflu si parerea altora despre introducerea religiei in scoli.....Personal ma deranjeaza ca este predata si copiilor din clasele mici, al caroror discernamant este mai mult decat redus....Daca legea penala nu le recunoaste discernamantul, noi ce facem , crestem fanatici?

impotriva !...unde este libertatea de constinta si liberul arbitru, unde sunt drepturile omului ?...
cu mult mai benefic le-ar fi ore/cursuri unde sa invete bunele maniere, manierele elegante...eetc..etc.

libertate de constiinta?....liber albitru?....
mitcor....libertatea presupune trei lucruri...a cunoaste,a alege si actiona...deci cunoasterea este primul pas spre dobandirea libertatii....
dak cineva nu cunoaste dogma crestina nu se poate spune k este liber sa adere la principiile ei sau nu.....
scotand religia din scoli ii se diminueaza mult omului libertatea.....

CU RELIGIA RAMII O ROABA !

Raporteaza abuz de limbaj
Vasile Blaga a fost ales președinte al PDL cu 1097 de voturi pentru și 28 împotrivă. El a candidat cu moțiunea "PDL pentru o societate dreaptă" . Noul președinte a spus că partidul are nevoie de unitate și este dispus să colaboreze cu fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu în perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completată de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberală din care să facă parte alături de PDL, Noua Republică, PNȚCD, PER și Mihai Răzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL. INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2011, ora 08:47

Religia isi are rostul iei,dar la scolile de DUMUNICA!
Asa de bine se reflecta rezultatul invataturii de la BACALAUREAT,incat tind sa cred ca,ROMANIA ,in loc sa mearga inainte se inapoiaza cu inca 100 de ani,fata de nivelul di 1989!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2011, ora 16:00

De la: gabigabi, la data 2011-09-05 15:31:50
De la: ana__totir, la data 2011-09-04 17:04:27

TATAL, e Unul Singur....doar Avatarurile sub care ni se prezinta ptr. a-l cunoaste mai bine, sunt mai multe !

E' multe sau putine?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2011, ora 16:09

e Multe si toate sunt ale lui !

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 12 Septembrie 2011, ora 22:15

De la: gabigabi, la data 2011-09-07 16:09:28e Multe si toate sunt ale lui !

Ale lu' conu' Alecu ?

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2011, ora 22:16

De la: VANGHELIED, la data 2011-09-06 04:55:02
De la: ioana_dark, la data 2009-01-31 13:14:45
De la: mytcor, la data 2009-01-31 11:41:00
De la: thor, la data 2009-01-31 11:22:52Sunt curios sa aflu si parerea altora despre introducerea religiei in scoli.....Personal ma deranjeaza ca este predata si copiilor din clasele mici, al caroror discernamant este mai mult decat redus....Daca legea penala nu le recunoaste discernamantul, noi ce facem , crestem fanatici?

impotriva !...unde este libertatea de constinta si liberul arbitru, unde sunt drepturile omului ?...
cu mult mai benefic le-ar fi ore/cursuri unde sa invete bunele maniere, manierele elegante...eetc..etc.

libertate de constiinta?....liber albitru?....
mitcor....libertatea presupune trei lucruri...a cunoaste,a alege si actiona...deci cunoasterea este primul pas spre dobandirea libertatii....
dak cineva nu cunoaste dogma crestina nu se poate spune k este liber sa adere la principiile ei sau nu.....
scotand religia din scoli ii se diminueaza mult omului libertatea.....

CU RELIGIA RAMII O ROABA !

Avem nevoie de roabe

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2011, ora 09:02

Un id.iot a gandit ca e nevoie de religie in scoli?! Ce s-a castigat? Nimic ! Respectivul a reusit doar sa demonstreze ca e id.iot.............

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2011, ora 17:01

De la: gabigabi, la data 2011-05-05 17:55:02
De la: Tramp, la data 2011-05-05 08:58:55
De la: gabigabi, la data 2011-04-29 17:55:33
De la: chipesul_nr1, la data 2011-04-28 18:44:30Sunt contra.pentru ca astfel se fac presiuni asupra copiilor,fiecare trebuie singur sa decida in ce sau cine sa creada,nu sa vina cineva sa-si impuna parerile.plus la toate si asa e incarcata programa scolara

e ca si cum ai spune ca EDUCATIA n-ar fi o continua presiune asupra copilului , inca de cind se naste !

Educatia se face prin munca!Rugaciunile sunt pentru partea spirituala,nu trebuesc impuse!

pfff ! si cind vrea parintele sa-si invete copilul o limba straina , nu-l " preseaza " ? cind vrea sa-l faca muzician si copilul e "chinuit " cu ore-ntregi de studiu ....sau e dus la balet....sau gimnastica artistica....atletism, sau orice altceva ce presupune FORTAREA copilului, ca nu-mi spune ca la 4-5 ani vrea sa faca balet sau sa cinte la tuba ...ptr. ce-l supune parintele la un asa program dur , uitind ca-i copil si mai are si alte lectii, dar si nevoie de joaca ? ptr. ce crezi c-o face ? nu ptr. dezvoltarea lui superioara ? ptr. binele lui viitor, la care copilul n-are nici-un cuvint de zis ? haide, ca sunteti chiar neintelegatori ,dar dati sfaturi si lectii "prostilor " !

@cronos, nu-i asa ca nici -un argument nu te intereseaza ? tu ai deja o parere formata si restul e vax !

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2011, ora 02:02

De la: gabigabi, la data 2011-09-14 17:01:27
De la: gabigabi, la data 2011-05-05 17:55:02
De la: Tramp, la data 2011-05-05 08:58:55
De la: gabigabi, la data 2011-04-29 17:55:33
De la: chipesul_nr1, la data 2011-04-28 18:44:30Sunt contra.pentru ca astfel se fac presiuni asupra copiilor,fiecare trebuie singur sa decida in ce sau cine sa creada,nu sa vina cineva sa-si impuna parerile.plus la toate si asa e incarcata programa scolara

e ca si cum ai spune ca EDUCATIA n-ar fi o continua presiune asupra copilului , inca de cind se naste !

Educatia se face prin munca!Rugaciunile sunt pentru partea spirituala,nu trebuesc impuse!

pfff ! si cind vrea parintele sa-si invete copilul o limba straina , nu-l " preseaza " ? cind vrea sa-l faca muzician si copilul e "chinuit " cu ore-ntregi de studiu ....sau e dus la balet....sau gimnastica artistica....atletism, sau orice altceva ce presupune FORTAREA copilului, ca nu-mi spune ca la 4-5 ani vrea sa faca balet sau sa cinte la tuba ...ptr. ce-l supune parintele la un asa program dur , uitind ca-i copil si mai are si alte lectii, dar si nevoie de joaca ? ptr. ce crezi c-o face ? nu ptr. dezvoltarea lui superioara ? ptr. binele lui viitor, la care copilul n-are nici-un cuvint de zis ? haide, ca sunteti chiar neintelegatori ,dar dati sfaturi si lectii "prostilor " !

@cronos, nu-i asa ca nici -un argument nu te intereseaza ? tu ai deja o parere formata si restul e vax !

Iti dau eu un argument.....De ce , trebuie sa gandesc in fiecare ciclu scolar,daca e oportun sau nu ,sa cer la scoala sa nu studieze K ,religia. E clar ,o discriminare.Trebuie sa tin cont de conjunctura. In clasele 5-8 ,diriginta era sotie de preot ,acum e o clasa cu 28 de fete,posibil,habotnice,daca iesim din tipar,4 ani ,ne asiguram de un stresssss gratuit. Si asta ,dupa cum spuneam,din cauza unor id.ioti. In Romania "trebuie" sa fii ortodox,altfel te lupti cu lep.rele din conducerea BOR-ei stiu ca esti pus intr-o asemenea situatie si putin le pasa.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2011, ora 13:06

Sa-i ia .......mitic.....gandind..............

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2011, ora 13:16

Religie clasa a - IX - A......

Notiuni de Catehism

-respectul fata de cele sfinte
-cinstirea lui mos craciun
-preacinstirea lu' maica precista (aia verginica si neprihanita)
-cinstirea sfintilor(si a celor care au fost criminali)
-cinstirea sfintelor moaste(hoituri)
-cinstirea sfintelor icoane (eu ca adept al cultului falusului,trebuie sa obtin aprobare pentru a agata un falus pe perete,in clasa)
-cinstirea sfintei cruci..........(unde o fi?)

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2011, ora 13:15

De la: _KARPOV, la data 2011-09-15 13:16:25

Religie clasa a - IX - A......

Notiuni de Catehism

-respectul fata de cele sfinte
-cinstirea lui mos craciun
-preacinstirea lu' maica precista (aia verginica si neprihanita)
-cinstirea sfintilor(si a celor care au fost criminali)
-cinstirea sfintelor moaste(hoituri)
-cinstirea sfintelor icoane (eu ca adept al cultului falusului,trebuie sa obtin aprobare pentru a agata un falus pe perete,in clasa)
-cinstirea sfintei cruci..........(unde o fi?)

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2011, ora 14:15

Religia ? E pentru schizofrenici

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2011, ora 14:15

Religia ? E pentru schizofrenici

gerard

1100 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 01:44

incredibil..

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 15:50

Religia trebuie sa fie materia de baza in fiecare scoala pentru toate clasele, o scoala unde nu se preda religia este o scoala pagana , o scoala fara valoare ! Numai orbii nu vad cat e de importanta religia!

Tycu
Fosta membra 9am.ro

1142 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 16:03

De la: Tycuu, la data 2011-09-19 15:50:36 Religia trebuie sa fie materia de baza in fiecare scoala pentru toate clasele, o scoala unde nu se preda religia este o scoala pagana , o scoala fara valoare ! Numai orbii nu vad cat e de importanta religia!

materie de baza ?? Sa fim seriosi ! Nu vrei matale sa se dea si bacu' la religie ? Ar fi o idee sa fie Domnu' pe post de camera video !

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2011, ora 18:27

De la: oLady, la data 2011-09-19 16:03:45
De la: Tycuu, la data 2011-09-19 15:50:36 Religia trebuie sa fie materia de baza in fiecare scoala pentru toate clasele, o scoala unde nu se preda religia este o scoala pagana , o scoala fara valoare ! Numai orbii nu vad cat e de importanta religia!

materie de baza ?? Sa fim seriosi ! Nu vrei matale sa se dea si bacu' la religie ? Ar fi o idee sa fie Domnu' pe post de camera video !

Da, e buna ideea si in examenul de bac. trebuia bagata religia,este necesara , iar gluma "Domnu' pe post de camera video" nu isi are rostul , fa glume despre politicieni sau de cine vrei dar nu de Domnul ,ca datorita Domnului inca mai traiesti si Lui sa-i multumesti ca mai vezi lumea in jurul tau !!!

Tycu
Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2011, ora 17:34

Apreciez calitatea lu' matale,recunosti un adevar ! Ai facut o scoala pagana,fara religie,deci o scoala fara valoare,dupa spusele lu' matale,asa ca tot ce spui matale pe aici ,e fara valoare .Pune mana pe carte,dar nu pe biblie(doamne fereste-te) .

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2011, ora 17:35

De la: Tycuu, la data 2011-09-20 18:27:16

Da, e buna ideea si in examenul de bac. trebuia bagata religia,este necesara , iar gluma "Domnu' pe post de camera video" nu isi are rostul , fa glume despre politicieni sau de cine vrei dar nu de Domnul ,ca datorita Domnului inca mai traiesti si Lui sa-i multumesti ca mai vezi lumea in jurul tau !!!

Eu vad lumea si fara dumnezeu,ca d-aia am ochi si minte !

gerard

1100 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2011, ora 23:16

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2011, ora 14:48

De la: ana__totir, la data 2011-09-22 17:35:25
De la: Tycuu, la data 2011-09-20 18:27:16

Eu vad lumea si fara dumnezeu,ca d-aia am ochi si minte !

o vezi, nimeni nu zice ca n-o vezi , dar Nu o vezi in TOATA SPLENDOAREA EI !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2011, ora 14:52

De la: gerard, la data 2011-09-22 23:16:04

da' citi ani ai tu, Gerard ? nu cunosti inca alfabetul si nu recunosti decit semnele desenate ? e bine si asa, devreme ce vrei sa comunici ,totusi !

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2011, ora 09:52

De la: gabigabi, la data 2011-09-23 14:52:39

da' citi ani ai tu, Gerard ? nu cunosti inca alfabetul si nu recunosti decit semnele desenate ? e bine si asa, devreme ce vrei sa comunici ,totusi !

Lasa Gabi, au fost descifrate semnele incasilor si noi nu putem descifra aici semnele lui domn' Gerard ? Eu presupun ca domnul Gerard a vrut sa traga un semnal de alarma ca populatia Terrei e in crestere sau ca asa arata invazia maghiara in Ardeal !

Tycu
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2011, ora 10:10

De la: ana__totir, la data 2011-09-22 17:34:11

Apreciez calitatea lu' matale,recunosti un adevar ! Ai facut o scoala pagana,fara religie,deci o scoala fara valoare,dupa spusele lu' matale,asa ca tot ce spui matale pe aici ,e fara valoare .Pune mana pe carte,dar nu pe biblie(doamne fereste-te) .

M-am uitat in avatar sa iti vad varsta tinereasca , la varsta esti tare frumoasa , dar in credinta esti " Doamne Fereasca " Ana- doi oochi albastrii- cu scoala e buna gluma , eu o iau ca pe o gluma, asa este scoala fara religie e pagana, asa am facut si eu, dar la " fara valoare" m-am referit la educarea elevului in domeniul credintei , adevarului , sa stie elevul datorita cui traim si cine ne tine pe noi , nu m-am referit la acreditarea scolii ! Nu este adevarat daca nu il vezi pe Dumnezeu traiesti cum traieste orice vietate fara gandire , care face totul din instinct si dresaj, degeaba vezi , ca daca nu -Lvezi pe Dumnezeu prin Lucrarea Sa , tot [fara vedere } esti !!

Tycu
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2011, ora 23:34

De la: Tycuu, la data 2011-09-24 09:52:27

Lasa Gabi, au fost descifrate semnele incasilor si noi nu putem descifra aici semnele lui domn' Gerard ? Eu presupun ca domnul Gerard a vrut sa traga un semnal de alarma ca populatia Terrei e in crestere sau ca asa arata invazia maghiara in Ardeal !

Ticule....văd că ești din ce-în-ce mai confuz și mai dezinformat!
Despre ce "invazie ungară" vorbești tu? Eu trăiesc bine-merci, aici, în Transilvania și nu văd nici o invazie! Nu se înmulțesc ungurii mai mult ca românii sau țiganii...asta garantat!!!!
Pe de altă parte, văd că tot bați câmpii cu "importanța religiei" în nvățământ...și ai tupeul să-i faci "păgâni", "satanști" și "orbi"pe toți cei care nu au aceeași religie ca și tine, sau nu sunt de acord cu părerile tale
Acum sincer....când vin doi sau trei și-ți spun că ești beat, știi și tu că trebuie să te duci să faci nani...sau nu?!
Eu, ca și mamă nu accept să-mi îndoctrineze sau să-mi îndobitocească fiul, din fragedă pruncie NIMENI....
Fiul meu va participa doar la ora de "ISTORIE A RELIGIILOR", dacă se va îndura Ministerul Învățământului, să pună o astfel de oră în programa școlară....dacă nu, pur și simplu îmi exercit dreptul meu ca și părinte, de al retrage de la ora de religie!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2011, ora 10:45

De la: Dorulet, la data 2011-09-24 23:34:32
De la: Tycuu, la data 2011-09-24 09:52:27

Ticule....văd că ești din ce-în-ce mai confuz și mai dezinformat!
Despre ce "invazie ungară" vorbești tu? Eu trăiesc bine-merci, aici, în Transilvania și nu văd nici o invazie! Nu se înmulțesc ungurii mai mult ca românii sau țiganii...asta garantat!!!!
Pe de altă parte, văd că tot bați câmpii cu "importanța religiei" în nvățământ...și ai tupeul să-i faci "păgâni", "satanști" și "orbi"pe toți cei care nu au aceeași religie ca și tine, sau nu sunt de acord cu părerile tale
Acum sincer....când vin doi sau trei și-ți spun că ești beat, știi și tu că trebuie să te duci să faci nani...sau nu?!
Eu, ca și mamă nu accept să-mi îndoctrineze sau să-mi îndobitocească fiul, din fragedă pruncie NIMENI....
Fiul meu va participa doar la ora de "ISTORIE A RELIGIILOR", dacă se va îndura Ministerul Învățământului, să pună o astfel de oră în programa școlară....dacă nu, pur și simplu îmi exercit dreptul meu ca și părinte, de al retrage de la ora de religie!

Domnita, nu sunt confuz stiu ce spun , cand spun "Invazie ungara " nu ma refer la ungurii din Ungaria , ci ma refer la ordinarul asta de UDMR si puroiul Tokes care prin caracterul neofascist pe care il au vor desfintarea Romaniei ! Domnita , nu imi spune mie cum o duc romanii in Ardeal , da , ungurii ii terorizeaza pe romani prin dorinta de autonomie , de stapanire , ei inca nu vor sa recunoasca ca se afla pe pamant strain pentru ei si romanul le e superior ca e la el acasa . Cum si-a permis tribunalul sa ii aprobe puroiului Tokes sa isi faca partid neofascist si nu aproba miscarii Noua Dreapta , adevati romani patrioti , sa intre in legalitate ?. Si tiganii terorizeaza , dar ei prin alte forme , nu vor autonomie . -da , secuimea este un pericol pentru romani ! Da, religia are importanta in invatamant,asa este ,cei fara credinta sunt pagani si orbi [ nu satanisti , ca aia cred ]. sunt ca necuvantatoarele fara gandire . Nu trebuie sa fie bligatoriu de religie cu mine , ortodox, poate sa fie si Catolic , Baptist , ...chiar si musulmanii au credinta ,important este sa creada ca exista Dumnezeu , exista Isus. Matale faci o mare greseala ca vrei sa indepartezi copilul de credinta, nu domnita religia nu indobitoceste copilul , ci indepartarea copilului de la credinta il indobitoceste. Ori cat de materna e mama pentru copilul ei , daca il indeparteaza din credinta e ca si cum il abandoneaza intr-o padure . Nu, moral nu ai dreptul chiar ca mama sa iti departezi copilul de la realitate, de la credinta,!

Tycu
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2011, ora 20:27

Decât "realitatea" ta....prefer ateismul meu!
Ce nu pricepi tu și alți habotnici, este că eu nu interzic sub nici o formă ca fiul meu să creadă în ceva....dar vreau să fie matur și în cunoștință de cauză atunci când alege...deci, n-are decât să creadă în ce vrea el, atunci când v-a avea suficient discernământ încât să aleagă singur și fără nici o constrângere!
În politică nu mă bag....nu mă interesează subiectul. Din partea mea să-și facă fiecare partidul lui....dar în ce privește viața, aici în Ardeal....te înșeli amarnic!!!! Nu este nici un fel de "război" între români și unguri, iar viața pe care o ducem aici....scuză-mă, dar n-aș schimba-o cu a nimănui din partea de sud a țării.
Rasiști sunt peste tot....nu există etnie pe Terra, în care să nu fie ultranaționaliști sau rasiști...

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Pagini: << 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Religia in scoli, pro sau contra ?
Mergi la: