back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Religia in scoli, pro sau contra ?

Pagini: << 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 >> Sari la pagina:

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 26 Septembrie 2011, ora 08:38

Fanatici religiosi precum dom Ticu sau doamna gabi gabi..au tendinta..dupa cum bine stim din sutele de postari pe 9am.Sa bata campii atunci cand vine vorba de logica.

Cat de cre[s]tin sa fii?..sa crezi normala si obligatorie indoctrinarea din copilarie.
Indiferent de natura crezului respectiv..directia in care doresti sa influentezi mental pe cineva,nu are legatura cu actul educational.Nu face nimic decat sa altereze evolutia lui ca individ in societate.
Nu folosesc termeni ca..habotnic.
Astia sunt complet dezaxati,criminali,fanatici religiosi.
Ar fi capabili cu mana pe cruce si cu sabia in cealalta sa iti ia capul daca nu faci cum spun ei..cei care detin marele adevar.
Primitivism sustinut cu degetele pe tastatura,prin intermediul uneltei diavolului...Calculatorul.

Apropo..mai acestia...Cat mai costa o spovedanie Online?

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
CR0N0S

1163 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Septembrie 2011, ora 09:26

Voi nu stiti pe ce lume traiti.In clasa a IX a profesoara a intreabat cine a gasit crucea lui isus.............de fapt sutele de cruci si raspunsul era Elena ( imparateasa , ceausescu,basescu)...............................

Raporteaza abuz de limbaj
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2011, ora 12:10

De la: CR0N0S, la data 2011-09-26 09:26:27Voi nu stiti pe ce lume traiti.In clasa a IX a profesoara a intreabat cine a gasit crucea lui isus.............de fapt sutele de cruci si raspunsul era Elena ( imparateasa , ceausescu,basescu)...............................

Poate a fost Elena Udrea, ca sa dezvolte turismul !

Tycu
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2011, ora 12:46

De la: Dorulet, la data 2011-09-25 20:27:43
Decât "realitatea" ta....prefer ateismul meu!
Ce nu pricepi tu și alți habotnici, este că eu nu interzic sub nici o formă ca fiul meu să creadă în ceva....dar vreau să fie matur și în cunoștință de cauză atunci când alege...deci, n-are decât să creadă în ce vrea el, atunci când v-a avea suficient discernământ încât să aleagă singur și fără nici o constrângere!
În politică nu mă bag....nu mă interesează subiectul. Din partea mea să-și facă fiecare partidul lui....dar în ce privește viața, aici în Ardeal....te înșeli amarnic!!!! Nu este nici un fel de "război" între români și unguri, iar viața pe care o ducem aici....scuză-mă, dar n-aș schimba-o cu a nimănui din partea de sud a țării.
Rasiști sunt peste tot....nu există etnie pe Terra, în care să nu fie ultranaționaliști sau rasiști...

Exista in Ardeal un "razboi " intre romani si unguri , razboiul este lupta etniei maghiare de a stapanii Ardealul de a-l face provincie autonoma, si romanii care de fapt sunt la ei acasa , sa treaca muntii. Ai vazut cum l-au obligat pe Basescu sa imparta tara cum vor ei in provinci si nu cum a propus el ? Domnita adevarul e ca etnia maghiara tine sub talpa lor Ardealul Romanesc ! Domnita , nu este "realitatea mea" ci este realitatea pura. Pentru binele copilului ca sa aiba un viitor frumos asa cum isi doreste fiecare parinte pentru copilul lui , in afara de educatia pentru viata pe care o primeste de la parinti e bine ca sa primeasca de mic si educatia crestia religioasa, adica sa ii arati realitatea , ca degeaba il inveti sa nu faca rau sa fie cinstit si alte lucruri bune , dar daca nu stie de mic ce forta il tine sanatos in viata si ce forta il ajuta ,e ca si cum este legat la ochi !

Tycu
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2011, ora 13:02

De la: Ic3, la data 2011-09-26 08:38:15Fanatici religiosi precum dom Ticu sau doamna gabi gabi..au tendinta..dupa cum bine stim din sutele de postari pe 9am.Sa bata campii atunci cand vine vorba de logica.

Cat de cre[s]tin sa fii?..sa crezi normala si obligatorie indoctrinarea din copilarie.
Indiferent de natura crezului respectiv..directia in care doresti sa influentezi mental pe cineva,nu are legatura cu actul educational.Nu face nimic decat sa altereze evolutia lui ca individ in societate.
Ar fi capabili cu mana pe cruce si cu sabia in cealalta sa iti ia capul daca nu faci cum spun ei..cei care detin marele adevar.
Primitivism sustinut cu degetele pe tastatura,prin intermediul uneltei diavolului...Calculatorul.

Nu , noi nu suntem fanatici , fanatism este atunci cand folosesti forta sau alte mijloace de constrangere sa iti impui o idee , o credinta !-noi vedem realitatea . Da este normala indoctrinarea copilului de mic in religie , chiar este educational asa ceva , daca vrei ca al tau copil sa ajunga in viata cineva ! daca indepartezi copilul de la credinta de mic asta e ca si cum l-ai creste izolat fata de realitate ! Eu stiu ca prin Constanta si judetul misuna sectanti indoctrinati de Gurul lor , cred ca faci parte dintre unul din ei , sau poate esti vreun ateu ca ei sunt in credinta !

Tycu
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2011, ora 17:03

De la: Ic3, la data 2011-09-26 08:38:15Fanatici religiosi precum dom Ticu sau doamna gabi gabi..au tendinta..dupa cum bine stim din sutele de postari pe 9am.Sa bata campii atunci cand vine vorba de logica.

aoleu, gabitzule , m-ai dezamagit foarte tare ! daca si eu sunt fanatic .....n-ai inteles absolut nimic din ce-am spus eu aici sau pe celelate topicuri cu acest subiect ! pacat ! hai, pa !

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2011, ora 18:23

De la: Tycuu, la data 2011-09-26 13:02:35

Nu , noi nu suntem fanatici , fanatism este atunci cand folosesti forta sau alte mijloace de constrangere sa iti impui o idee , o credinta !-noi vedem realitatea . Da este normala indoctrinarea copilului de mic in religie , chiar este educational asa ceva , daca vrei ca al tau copil sa ajunga in viata cineva ! daca indepartezi copilul de la credinta de mic asta e ca si cum l-ai creste izolat fata de realitate ! Eu stiu ca prin Constanta si judetul misuna sectanti indoctrinati de Gurul lor , cred ca faci parte dintre unul din ei , sau poate esti vreun ateu ca ei sunt in credinta !

Matale crezi ca dumnezeu e mos craciun,citeste bre biblia sa vezi ca de fapt e gol,poate doar hitler a comis mai multe crime decat el.Insa ca procent dumnezeu e cel mai "tare",in faza cu Noe a decimat populatia globului in procent de 99,99%

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2011, ora 19:28

De la: CR0N0S, la data 2011-09-26 18:23:29
De la: Tycuu, la data 2011-09-26 13:02:35

Matale crezi ca dumnezeu e mos craciun,citeste bre biblia sa vezi ca de fapt e gol,poate doar hitler a comis mai multe crime decat el.Insa ca procent dumnezeu e cel mai "tare",in faza cu Noe a decimat populatia globului in procent de 99,99%

Si chiar asa scrie in biblia de la Cronos cetire ? ca Dumnezeu e gol ?La Noe a fost 99.98% ca tata Noe era si cu nevasta in corabie !

Tycu
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Septembrie 2011, ora 22:22

Ticu...la aritmetica pe care o știi tu, mai pui 50 de bani și-ți cumperi o cutie de chibrituri!
Unde ai văzut tu scris că "pe vremea lui Noe" trăiau pe Terra, doar 100 de persoane???

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2011, ora 22:32

De la: Tycuu, la data 2011-09-26 12:46:30
Ce nu pricepi tu și alți habotnici, este că eu nu interzic sub nici o formă ca fiul meu să creadă în ceva....dar vreau să fie matur și în cunoștință de cauză atunci când alege...deci, n-are decât să creadă în ce vrea el, atunci când v-a avea suficient discernământ încât să aleagă singur și fără nici o constrângere!
În politică nu mă bag....nu mă interesează subiectul. Din partea mea să-și facă fiecare partidul lui....dar în ce privește viața, aici în Ardeal....te înșeli amarnic!!!! Nu este nici un fel de "război" între români și unguri, iar viața pe care o ducem aici....scuză-mă, dar n-aș schimba-o cu a nimănui din partea de sud a țării.
Rasiști sunt peste tot....nu există etnie pe Terra, în care să nu fie ultranaționaliști sau rasiști...

Exista in Ardeal un "razboi " intre romani si unguri , razboiul este lupta etniei maghiare de a stapanii Ardealul de a-l face provincie autonoma, si romanii care de fapt sunt la ei acasa , sa treaca muntii. Ai vazut cum l-au obligat pe Basescu sa imparta tara cum vor ei in provinci si nu cum a propus el ? Domnita adevarul e ca etnia maghiara tine sub talpa lor Ardealul Romanesc ! Domnita , nu este "realitatea mea" ci este realitatea pura. Pentru binele copilului ca sa aiba un viitor frumos asa cum isi doreste fiecare parinte pentru copilul lui , in afara de educatia pentru viata pe care o primeste de la parinti e bine ca sa primeasca de mic si educatia crestia religioasa, adica sa ii arati realitatea , ca degeaba il inveti sa nu faca rau sa fie cinstit si alte lucruri bune , dar daca nu stie de mic ce forta il tine sanatos in viata si ce forta il ajuta ,e ca si cum este legat la ochi !

"războiul" dintre români și unguri...există doar în mintea ta tulburată și a altora ca și tine
Iar dacă întradevăr ne conduc acum niște unguri....foarte bine o fac...sunt mulțumită de rezultate!!!! S-o facă în continuare sănătoși!!!!
În ce privește copilul meu, din fericire, tu nu ai nici un cuvânt de spus! Iar eu deja știu ce trebuie să fac....
Ah...reține te rog, încă ceva "realitatea" ta...nu este și realitatea celorlalți!
Eu știu sigur, că forța care i-a dat viață, l-a crescut, îngrijit, l-a ținut sănătos și l-a ajutat în toate cele....am fost eu....nu un oarecare "prieten imaginar"!

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2011, ora 15:28

De la: Dorulet, la data 2011-09-26 22:32:53
De la: Tycuu, la data 2011-09-26 12:46:30

"războiul" dintre români și unguri...există doar în mintea ta tulburată și a altora ca și tine
Iar dacă întradevăr ne conduc acum niște unguri....foarte bine o fac...sunt mulțumită de rezultate!!!! S-o facă în continuare sănătoși!!!!
În ce privește copilul meu, din fericire, tu nu ai nici un cuvânt de spus! Iar Iar dacă întradevăr ne conduc acum niște unguri....foarte bine o facAh...reține te rog, încă ceva "realitatea" ta...nu este și realitatea celorlalți!
Eu știu sigur, că forța care i-a dat viață, l-a crescut, îngrijit, l-a ținut sănătos și l-a ajutat în toate cele....am fost eu....nu un oarecare "prieten imaginar"!

Domnita Dorulet, sa o luam pe rand; -1) Cu populatia lui Noe nu am scris eu ci domnul Cronos ,eu doar am spus in gluma un procentaj-2) Da si mai afla domnita ca este bine , corect cum a spus domn'Cronos, el s-a referit in procente nu la numar fix , deoarece nu conteaza numarul fix de populatie , putea sa fie orice numar el a spus un procent din acel numar asa ca ia matale maruntisul de "chibrite "! -3)-"Iar dacă întradevăr ne conduc acum niște unguri....foarte bine o fac..." ori matale ai legaturi de familie cu ungurii , ori ti-e frica de amenintarile lor ca la asta se pricep ,ori nu simti nimic fata de tara asta ,ori nu vezi nimic in jurul lu' matale , ..cum sa faca bine ? crezi ca pe unguri ii intereseaza de cum o duc romanii din Ardeal ? nuuu, singurul scop al lor este sa smulga Ardealul de la romani si distrugerea tarii.!S-au folosit de vanzatorii de tara PDL si au pus talpa maghiara pe Ardeal !-4)- E adevarat ca la copilul lu' matale eu nu am nici un cuvant de spus , !-5}-Nu exista mai multe realitati , realitatea e una singura ., adica exista Dumnezeu si Fiul Sau !-6)-Matale spui ca ..."Eu știu sigur, că forța care i-a dat viață, l-a crescut, îngrijit, l-a ținut sănătos și l-a ajutat în toate cele....am fost eu.." ...nu este adevarat , matale nu reuseai nimic daca nu era forta Dumnezeiasca sa faca asta ! Asa ca ....!

Tycu
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2011, ora 14:52

LOL Ticu...era să mor de râs....în altă ordine de idei....după cum spuneam...
1) Glumă sau nu...aritmetica te "omoară", indiferent că recunoști sau nu, având în vedere că-i o știință fixă....e greu de glumit cu așa ceva!
2) Mărunțișul poți să-l păstrezi, eu folosesc bricheta!
3) Nu mi-e frică de nimeni și de nimic; da, cunosc familii de unguri (care de cele mai multe ori au mai mult caracter și ajută din omenie mai mult și mai bine decât românii get-baget)...pentru că trăiesc aici în ardeal și este inevitabil; repet, nu mă interesează politica și nici naționalismul exagerat...adevărul este că în ultimii ani nu mă mai interesează că mă conduce un ungur, un neamț sau unul din Papua Noua Guinee, atât timp cât nivelul meu de trai se îmbunătățește.
4)...E clar...deci abține-te!
5) Oricât de greu ți-ar fii să accepți, ascultă de la mine, care sunt ceva mai informată că există mai multe tipuri de realități, printre care: realitatea colectivă și cea individuală...citește și documentează-te!
Nu cred în ființe supranaturale! Asta este realitatea mea, indiferent de ce spui tu, eu fără dovezi...nu cred nimic! O culegere de legende evreiești, nu reprezintă pentru mine nici un fel de dovadă și au exact aceeași valoare cu basmele lui Ispirescu, ori Slavici....
Au....dacă nu mă culcam eu cu Ta'su, întradevăr că el nu exista....dar puteam să apelez oricând la "miracolul" numit știință medicală și să fac o inseminare artificială...și gata cu misterul!

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2011, ora 15:49

De la: Dorulet, la data 2011-09-29 14:52:41
1) Glumă sau nu...aritmetica te "omoară", indiferent că recunoști sau nu, având în vedere că-i o știință fixă....e greu de glumit cu așa ceva!
3) Nu mi-e frică de nimeni și de nimic; da, cunosc familii de unguri (care de cele mai multe ori au mai mult caracter și ajută din omenie mai mult și mai bine decât românii get-baget)...pentru că trăiesc aici în ardeal și este inevitabil; repet, nu mă interesează politica și nici naționalismul exagerat...adevărul este că în ultimii ani nu mă mai interesează că mă conduce un ungur, un neamț sau unul din Papua Noua Guinee, atât timp cât nivelul meu de trai se îmbunătățește.
5) Oricât de greu ți-ar fii să accepți, ascultă de la mine, care sunt ceva mai informată că există mai multe tipuri de realități, printre care: realitatea colectivă și cea individuală...citește și documentează-te!
Nu cred în ființe supranaturale! Asta este realitatea mea, indiferent de ce spui tu, eu fără dovezi...nu cred nimic! O culegere de legende evreiești, nu reprezintă pentru mine nici un fel de dovadă și au exact aceeași valoare cu basmele lui Ispirescu, ori Slavici....
Au....dacă nu mă culcam eu cu Ta'su, întradevăr că el nu exista....dar puteam să apelez oricând la "miracolul" numit știință medicală și să fac o inseminare artificială...și gata cu misterul!

Asa este , cu materia care e stiinta fixa si cu Dumnezeu nu se glumeste !-corect E adevarat ca mai sunt si familii de unguri cu ceva omenie , dar au o limita , matale spui ca nu te intereseaza conducerea daca traiul se imbunatateste, dar te asigur domnita ca daca ai fi avut conducere maghiara ,matale ca romanca nu mai vedeai trai imbunatatit ! Cunosc si eu bre teoria realitatii, eu m-am referit ca sigur existenta lui Dumnezeu e reala ! Matale spui ca .."Nu cred în ființe supranaturale! Asta este realitatea mea.." -nu se spune asa , corect trebuia sa spui asa :.." degeaba vad ce e in jurul meu , ca daca nu vad existenta lui Dumnezeu e ca si cum nu as vedea nimic ! Ce dovezi vrei domnita ? Dovezi scrise din timpul lui Isus pe pamant exista in muzeu la Vatican scrise tocmai din timpul Lui , pai ce interes aveau aia sa minta ?, cum iti explici ca totul in lume merge ordonat ? Si basmele lui Ispirescu sunt inspirate din folclorul nostru si "legendele " evreiesti sunt inspirate din dovezile istorice existente referitoare la existenta divina ! Domnita , un copil nu se concepe si se naste ca se culca sotia cu sotul si nici miracolul medicinii nu s-ar intampla daca nu ar voii Dumnezeu Asa ca "Ta'su" fara voia celui de Sus , nu ar fi ajuns " ta'su "

Tycu
CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 02:02

De la: Tycuu, la data 2011-09-29 15:49:38

Asa este , cu materia care e stiinta fixa si cu Dumnezeu nu se glumeste !-corect E adevarat ca mai sunt si familii de unguri cu ceva omenie , dar au o limita , matale spui ca nu te intereseaza conducerea daca traiul se imbunatateste, dar te asigur domnita ca daca ai fi avut conducere maghiara ,matale ca romanca nu mai vedeai trai imbunatatit ! Cunosc si eu bre teoria realitatii, eu m-am referit ca sigur existenta lui Dumnezeu e reala ! Matale spui ca .."Nu cred în ființe supranaturale! Asta este realitatea mea.." -nu se spune asa , corect trebuia sa spui asa :.." degeaba vad ce e in jurul meu , ca daca nu vad existenta lui Dumnezeu e ca si cum nu as vedea nimic ! Ce dovezi vrei domnita ? Dovezi scrise din timpul lui Isus pe pamant exista in muzeu la Vatican scrise tocmai din timpul Lui , pai ce interes aveau aia sa minta ?, cum iti explici ca totul in lume merge ordonat ? Si basmele lui Ispirescu sunt inspirate din folclorul nostru si "legendele " evreiesti sunt inspirate din dovezile istorice existente referitoare la existenta divina ! Domnita , un copil nu se concepe si se naste ca se culca sotia cu sotul si nici miracolul medicinii nu s-ar intampla daca nu ar voii Dumnezeu Asa ca "Ta'su" fara voia celui de Sus , nu ar fi ajuns " ta'su "

Si cel de sus pe unde bantuie bre? Eu l-am cautat prin univers......s-ar parea ca este ,dar totusi nu este...............poate a decedat bre,.......era cam batran,in ultima vreme. Unde o fi ingropat,bre?

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 12:09

De la: CR0N0S, la data 2011-10-02 02:02:25
De la: Tycuu, la data 2011-09-29 15:49:38

Si cel de sus pe unde bantuie bre? Eu l-am cautat prin univers......s-ar parea ca este ,dar totusi nu este...............poate a decedat bre,.......era cam batran,in ultima vreme. Unde o fi ingropat,bre?

:sml-confused0067Pai degeaba L-ai cautat prin univers ca daca ai calatorit legat la ochi nu aveai cum sa -L vezi . De vei cobora pamant si sa faci asa cum iti spun eu , da-ti ochelarii negri de la ochi si uita-te in jurul tau ca tot ce vezi creat aici este facut de Dumnezeu !

Tycu
9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 14:03

Fara religie in scoli elevi sant orbi in ceace priveste lumina adevarului.Religia sa se predea dupa Biblie.

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 15:49

De la: 9am121159, la data 2011-10-02 14:03:35Fara religie in scoli elevi sant orbi in ceace priveste lumina adevarului.Religia sa se predea dupa Biblie.

E bine sa se predea si dupa Biblie , dar si mai bine ar fi fost ca religia sa devina materie obligatorie in toate clasele chiar si la gradinita si la bacalaureat !

Tycu
july

563 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 20:05

Tycu, te rog sa-mi spui cum crezi ca ar trebui sa se desfasoare o ora de religie la gradinita?
Sunt foarte curioasa cam ce le-ai putea spune?

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 22:50

De la: july, la data 2011-10-02 20:05:27Tycu, te rog sa-mi spui cum crezi ca ar trebui sa se desfasoare o ora de religie la gradinita?
Sunt foarte curioasa cam ce le-ai putea spune?

sml-happy0158: Desigur , multe le-ai putea spune. Religia are doua scopuri , unul este de educare, de cum trebuie sa se comporte in viata , sa iubeasca cinstea , corectitudinea , cum sa se comporte cu cei din jur ,sa fie educat pentru viitorul lui ,despre o persoana se spune ca e needucata ca nu are cei 7 ani de acasa, sau "nu are frica de Dumnezeu " pai domnita , ca sa aiba cei "7 ani de acasa " sau "frica de Dumnezeu " trebuie sa existe si educatia religioasa ,ca de multe ori "frica de Dumnezeu " il face pe om cuminte si iubit de cei din jur . Al doilea scop al religiei este ca micutul prescolar sa stie cine conduce lumea , cine a aranjat ca in lume sa mearga totul ordonat, cui trebuie sa ne rugam pentru o dorinta , cine il tine pe copil sanatos , cine il ajuta in viata sa ajunga bine , despre lumea cereasca si ce rol au ei,Cine este Isus , ce minuni a facut , sunt multe de spus unui prescolar !

Tycu
july

563 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2011, ora 18:35

Eu am crescut intre atei , dar niciodata nu mi s-a spus ca n-as avea cei 7 ani de acasa.
Ai mei m-au crescut respectand valorile care te fac ca om: sa fi cinstit, bun, sincer, corect, sa-i respecti pe cei din jurul tau....pentru ca asa este firesc, nu pentru ca as fi pedepsit de un oarecare zeu.

july

563 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2011, ora 20:13

scuze...te fac om

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2011, ora 22:01

Domnule Tycuu,aveti dreptate,religia trebuie invatata de la gradinita,pana la bac.dar si in facultate,si toata viata.Noi aici nu santem la facultate si invatam unii de la altii.Copii de mici trebuie sa stie despre Dumnezeu.Sant multi copii la gradinita sau in afara care se comprta foarte urat.De mici isi fura jucariile,sau daca vor si alti sa se joace cu jucariile lor greu cad la invoiala.Daca copilul este educat de mic cu frica lui Dumnezeu,nu se mai bat,omoara prin scoli,nu se mai drogheaza,nu se mai sinucid.......Multa pace.

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 11:27

De la: july, la data 2011-10-03 18:35:35Eu am crescut intre atei , dar niciodata nu mi s-a spus ca n-as avea cei 7 ani de acasa.
Ai mei m-au crescut respectand valorile care te fac ca om: sa fi cinstit, bun, sincer, corect, sa-i respecti pe cei din jurul tau....pentru ca asa este firesc, nu pentru ca as fi pedepsit de un oarecare zeu.

sml-confused0067: Eu cred ca matale ai crescut intr-un mediu unde ai primit educatia sa respecti valorile care te fac om ,dar nu este de ajuns ! Ca nu ti s-a reprosat ca n-ai 7 ani de acasa asta tine de caracterul , de comportamentul omului. Faptul ca parintii au facut totul ca sa primesti o educatie aleasa , dar daca nu au facut educatia crestina , e o munca doar pe jumatate facuta ; e ca un bun sofer , dar care nu cunoaste cum este motorul masinii ! Matale spui ca..."pentru ca asa este firesc, nu pentru ca as fi pedepsit de un oarecare zeu.".-nu este corecta expresia , corect se pune .."pentru ca asa este firesc, ca sa nu primesc pedeapsa Dumnezeiasca " !

Tycu
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 11:35

De la: 9am121159, la data 2011-10-03 22:01:12Domnule Tycuu,aveti dreptate,religia trebuie invatata de la gradinita,pana la bac.dar si in facultate,si toata viata.Noi aici nu santem la facultate si invatam unii de la altii.Copii de mici trebuie sa stie despre Dumnezeu.Sant multi copii la gradinita sau in afara care se comprta foarte urat.De mici isi fura jucariile,sau daca vor si alti sa se joace cu jucariile lor greu cad la invoiala.Daca copilul este educat de mic cu frica lui Dumnezeu,nu se mai bat,omoara prin scoli,nu se mai drogheaza,nu se mai sinucid.......Multa pace.

Asa este si copii aia cu purtari urate de mici, ajung sa fure chiar si din biserici, sa omoare, sa talhareasca pentu ca nu au frica de Dumnezeu , nu li s-a spus despre El , nu au avut educatia crestina !! Multa pace !

Tycu
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 20:41

Domnule Tycuu,aveti dreptate,religia trebuie invatata de la gradinita,pana la bac.dar si in facultate,si toata viata.Noi aici nu santem la facultate si invatam unii de la altii.Copii de mici trebuie sa stie despre Dumnezeu.Sant multi copii la gradinita sau in afara care se comprta foarte urat.De mici isi fura jucariile,sau daca vor si alti sa se joace cu jucariile lor greu cad la invoiala.Daca copilul este educat de mic cu frica lui Dumnezeu,nu se mai bat,omoara prin scoli,nu se mai drogheaza,nu se mai sinucid.......Multa pace.
-------

Asa este si copii aia cu purtari urate de mici, ajung sa fure chiar si din biserici, sa omoare, sa talhareasca pentu ca nu au frica de Dumnezeu , nu li s-a spus despre El , nu au avut educatia crestina !! Multa pace !
--------------
Ma bucur cand gasesc suflete care sustin pe Dumnezeu.Har,pace si lumina.

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 12:22

De la: 9am121159, la data 2011-10-04 20:41:27 Domnule Tycuu,aveti dreptate,religia trebuie invatata de la gradinita,pana la bac.dar si in facultate,si toata viata.Noi aici nu santem la facultate si invatam unii de la altii.Copii de mici trebuie sa stie despre Dumnezeu.Sant multi copii la gradinita sau in afara care se comprta foarte urat.De mici isi fura jucariile,sau daca vor si alti sa se joace cu jucariile lor greu cad la invoiala.Daca copilul este educat de mic cu frica lui Dumnezeu,nu se mai bat,omoara prin scoli,nu se mai drogheaza,nu se mai sinucid.......Multa pace.
-------

--------------
Ma bucur cand gasesc suflete care sustin pe Dumnezeu.Har,pace si lumina.

Tycu
Nr4

134 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 15:16

Nene Tycule, mataluta stiu ca locuiai la Tulcea nu? dupa informarea mea ai acolo o gramada de tatari, turci, ceva pravoslavnici pre numele lor romanesc lipoveni si, in plus, si o ditamai sinagoga..le bagi si lor biblia obligatoriu la gradinita? pai vrei sa te alerge aia pe faleza de nu-ti mai trebuie barca sa treci Dunarea?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 17:49

cred ca cel mai corect si echidistant, ptr. toate cultele , ar fi Scoala de Duminica la care sa se duca NUMAI CINE VREA ! oricum : daca scoala Nu pune nimic la Temelia educatiei copilului, Statul e laic si n-o face si parinti n-au timp, atunci CINE se ocupa ca acel copil sa creasca in asa fel incit sa fie OM si nu Animal ? cine il educa, Strada , televizorul ?

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 19:07

De la: Nr4, la data 2011-10-05 15:16:17Nene Tycule, mataluta stiu ca locuiai la Tulcea nu? dupa informarea mea ai acolo o gramada de tatari, turci, ceva pravoslavnici pre numele lor romanesc lipoveni si, in plus, si o ditamai sinagoga..le bagi si lor biblia obligatoriu la gradinita? pai vrei sa te alerge aia pe faleza de nu-ti mai trebuie barca sa treci Dunarea?

sml-confused0006: Sunt mai multe etnii, eu ma refer numai la romanii crestini adica cei care tin de biserica ortodoxa-catolica romaneasca . Lipovenii sunt slavi au religia lor popista si nepopista , turcii sunt musulmani, tatarii sunt mongolici au religia lor musulmana ,!

Tycu
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 19:13

De la: gabigabi, la data 2011-10-05 17:49:19 cred ca cel mai corect si echidistant, ptr. toate cultele , ar fi Scoala de Duminica la care sa se duca NUMAI CINE VREA ! oricum : daca scoala Nu pune nimic la Temelia educatiei copilului, Statul e laic si n-o face si parinti n-au timp, atunci CINE se ocupa ca acel copil sa creasca in asa fel incit sa fie OM si nu Animal ? cine il educa, Strada , televizorul ?

sml-happy0158: E bine si cu Scoala de duminica cum spui matale, dar consider ca cea mai buna educatie crestina si educatia ca acel copil sa ajunga OM i-o dau parintii in cei "7 ani de acasa "!

Tycu
Pagini: << 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Religia in scoli, pro sau contra ?
Mergi la: