back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Alo, ne asculta!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 20:37

Nu am citit paginile anterioare ca nu am timp acum dar spun urmatorul lucru: nu trebuie sa ne preocupe astfel de lucruri. In primul rand volumul de inregistari este imens si numai inregistrarile pe suport magnetic au facut posibil ceea ce altadata nici nu ar fi visat cineva. Nu este posibil ascultarea nimanui fara o sesizare expresa. Asa ca nu va faceti iluzii ca s-ar putea cineva pe 6 luni in urma sa va asculte decat doar daca vreti sa faceti ca aceea care comit infractiuni intentionat pentru a intra la puscarie, ca in ziua de azi este mai bine, pentru unii, acolo decat in afara. In al doilea rand aceste mijloace de monitorizare, impreuna cu camerele de luat vederi si cu alte mijloace care vor mai apare, se inscrie in efortul autoritatii publice de a face fata valului de infractiuni care depasesc capacitatea organelor de ordine de ai stapani pe infractori. Din pacate numarul acestora va creste necontenit iar capacitatea societatii de a le stapani scade pana la un moment in care va interveni haosul inaintea oricarui cataclism sau catastrofa naturala. Este o chestiune de timp care la randul sau depinde de capacitatea noastra de a alege persoane politice responsabile in a tine aceste fenomene in frau. Deja unele semnale sunt dar nu ne preocupa pe noi decat atunci cand va fi deja prea tarziu cum se intampla de obicei. Nu va faceti griji degeaba. Va veni din pacate si timpul cand veti dori sa fiti ascultati si nu va va raspunde nimeni. Logos.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 21:22

Doamne'ajuta !
In sfarsit vesti bune de la bb_ess si quasar.
Ignorati baieti, ignorati.
Adica eu nu inteleg cand sunt luat la misto dar voi intelegeti ... ce baieti spirituali.
Si ce perspicaci ....
Mi-a placut chestia cu pachetelul ... saracul de tine, trebuie sa fi suferit in copilarie de traume majore ... si iti imaginezi ca si la altii a fost tot asa.
Ati hotarat foarte bine !
Ia ignorati-ma, baietei desteptuti ce sunteti, de sa nu ma vad.
Doamne, ce-o sa ma fac ... ?
O sa fiu fericit ?
Exact !
Sper ca voi doi sa fiti fericiti pana la adanci batraneti impreuna !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 21:39

De la: pasadro, la data 2009-01-26 19:49:15Clientul - Alo, buna ziua, doresc sa comand doua pizza.
Telefonista - Multumim ca ati sunat la Pizza Hut. Puteti sa-mi dati numarul dvs. de identitate (NIDN - national ID number), domnule ?
Clientul -- Numarul meu de identitate nationala... da, un moment.6102049998-45-54610.
Telefonista - Multumesc, dle X. Vad ca locuiti la1742 Meadowland Drive siaveti tel. 494-2366. Telefonul dvs. de la serviciu la Lincoln Insuranceeste 745-2302 iar numarul de celular este 266-2566. Adresa de e-mail estexson123@home.net.Corect?
Clientul - Mmda... Da' de unde aveti toate informatiile mele?
Telefonista - Suntem legati, ca orice companie, de HSS.
Clientul -- HSS, ce dracovenie mai este si asta?
Telefonista - Suntem legati electronic de Homeland Security System,domnule.
Clientul -- (oftand) Asta e. Vreau sa comand doua pizza, SpecialulAll-Meat.
Telefonista - Nu cred ca este o idee prea buna, domnule.
Clientul - Cum adica? Este vreo problema cu pizza cu carne?
Telefonista - Domnule, analizele dvs. medicale arata ca aveti tensiunea arteriala crescuta si un colesterol destul de mare. Conform dosarului medical, compania de asigurari nu va permite alegerea pizzei cu carne.
Clientul - Ceee ? Si atunci ce-mi recomanzi?
Telefonista - Ati putea incerca Pizza cu Soia care are procentul de grasimi foarte scazut. Ar trebui sa va placa.
Clientul - Ce te face sa crezi ca o sa-mi placa?
Telefonista - Ei bine, vad aici pe monitor ca saptamana trecuta ati fost la biblioteca si ati citit o carte de Retete Culinare cu Soia.
Clientul - Bine, bine. Da-mi atunci doua pizza mari pentru familie.
Telefonista - Da, marimea este potrivita pt. dvs., sotie si cei patru copii, iar ceea ce ramane puteti sa dati celor doi caini. Totalul dvs.este $49.99.
Clientul - (strigand in casa) Nevasta, adu-mi te rog credit cardul!
Telefonista - Imi pare rau domnule, dar trebuie sa platiti cash. Credit cardul dvs. este blocat pentru depasirea limitei.
Clientul - Dau o fuga la o masina ATM si voi scoate niste bani inainte saajunga pizza la mine la usa .
Telefonista - Imi pare rau domnule, dar nici asta nu va fi posibil. Vadaici ca nu aveti nici un ban in contul dvs.
Clientul - Da , bine, n-are nimic. Trimite pizzele si gasesc eu niste baniin casa pana ajunge. In cat timp imi vine pizza?
Telefonista - Suntem putin in intarziere, as zice cam 45 de minute. Daca va grabiti, puteti veni dvs. pana aici sa ridicati personal comanda, dupa ce faceti rost de bani. Pe de alta parte, este putin mai jenant sa carati pizza pe motocicleta.
Clientul - Da de unde stii ca merg cu motocicleta?
Telefonista - Pai scrie aici la informatii despre vehicul. Ati avut o masina care vi-a fost luata de compania de imprumut pentru ca nu ati platit la timp. Alaturi scrie ca Harley-ul dvs. este cu plata la zi si in plus i-ati umplut aseara rezervorul cu benzina.
Clientul --
Telefonista - V-as sfatui sa fiti atent cu vocabularul ca sa nu o patiti din nou. Vad ca ati fost arestat pentru ca ati injurat un politist, apoi judecatorul cu care v-ati certat v-a dat 90 zile de puscarie. Vad ca de-abia v-ati intors in societate de cateva zile si asta este prima pizza pe care o comandati.
Clientul -- . (fara cuvinte)
Telefonista - Mai doriti altceva, domnule?
Clientul - Da, am un cupon pentru o sticla de 2 litri de Cola, gratis.
Telefonista - Imi pare rau, dar trebuie sa cititi mai bine. Pe cupon si inreclama noastra scrie ca persoanele care sufera de diabet nu se califica....

Dana P

Sa-l criptez,....sa nu-l criptez,.....

sa vad cat ma costa echipamentul,....dac-o fi prea piperat am sa-mi racordez tastatura la ENIGMA.!....haoileooooo ce clantane a dreaq, imi scol vecinii din somn !...

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 22:19

Ai si matale ceva dreptate, asa este.
Dar atunci de ce ne mai basicam ?
Daca tot nu se intampla nimic, de ce sa ne luptam ...?
Sau se intampla ?

Acum nu e momentul !
razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 02:36

Pasandro...e foarte tare faza cu pizza! vezi? eu de aceea nu iau pizza de la Dominos, Pizza Hut sau alte mari branduri de genu`. eu iau de la niste turcaleti... o pizza exceptionala si mare... de mananca o familie din ea. plus... nu`mi fac griji ca aia nu au nici bon sa`mi dea(glumesc).

Cat despre subiect.. repet.. nu a intereseaza. nu s-a schimbat nimic in realitate. datele astea le aveau si inainte. si am patito pe pielea mea odata... foarte amuzanta faza. Era acum vreo 3-4 ani.. primeam beepuri toata noaptea de la un numar de Connex (pe vremea aceea). disperat... sun dimineata... sa aflu ca era o fata de 13 ani din bucuresti... bla bla bla.. care nu stie de unde are numarul meu. dupa alte cateva zile de telefoane.. imi zice ca eu is de acolo? ma cheama asa... si stau la adresa respectiva? zic da... de unde stii? si raspunsul a fost: "pai mama lucreaza la Connex" =)))

sa mai vin cu argumente? cand va vine nota nejustificata si cereti DESFASURATOR... ce va vine de fapt? toate apelurile, de udne , catre cine, la c e ora.. si durata convorbiri... inclusiv pretul acesteia. daca le are dupa 1 luna ce va face sa credeti ca dupa 6 luni nu mai au acele date?

Hai .. nu mai fiti paranoici... ! Pace...! :) iubiti-va mult...!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 09:43

Hah, asta chiar o asteptam:
www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/118794/Alo-Ne-asculta-pe-...
Enjoy oameni, poate era cuiva dor de inca o majorare a tarifelor de comunicatii...justificata.
E bine macar, ca situatia economica a tarii permite omului de rand ("...6 milioande de pensionari, 5 milioane de copii si tineri si 10,5 milioane de adulti..." MediaFax ) sa absoarba aste extra costuri fara prea mari probleme. Vor trebui sa mai taie din alte cheltuieli inutile, cum ar fi...pai sa vedem: mancare/ gaz/ electricitate/ TV. Luxuri inutile :)

belen_marius

3 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 09:45

mda...monitorizarea asta sunt sigur ca se facea demult, doar ca pana acum nu era in legalitate. Eset un abuz, o lege nedemocratica, o violare a intimitatii individului....dupa modelul american si european de altfel, ca doar ca sa ii pupam pe ei in sezut facem toate astea

peruvrg

3 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 09:48

De la: anonymus_los, la data 2009-01-20 10:28:40
De la: danpopescu_2, la data 2009-01-20 10:24:37legea se extinde si asupra internetului, ceea ce e si mai grav

ai dreptate dar internetului nu prea au ce sa-i faca ... adik dak firmele mari de emailuri pot inregistra dar altele nu o vor face ... internetul trebuie protejat cu orice pret e singurul lucru kre ne poate ajuta in timpurile negre ce ne vor astepta... va recomand sa va uitati la 2 filmedocumentare ... Zeitgeist si Zeitgeist Addendum .. merita vazute credetima .. va arata adevarata lume si va va schimba gandirea.

intr`adevar ar trebui vazute de toata lumea filmele alea 2. poate incep mai multi sa inteleaga ce se intampla si poate facem ceva sa nu ajungem iar in sclavagism

lucia48

5 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 10:00

Daca nu au altceva mai bun de facut, sa ne asculte. Oricum , cine vrea sa ascunda ceva tot va reusi.Si pana acum firmele de telefonie monitorizau unde am sunat si de cine suntem sunati.

Bravo lor... poate le mai vin idei si ne rezolva si problemele ce le intampinam si le discutam la telefon.

lucia48
sylvia_eliade

8 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 10:39

Nu este normal asa ceva.Cum sa asculte convorbirile telefonice? Adica nu mai ai dreptul nici sa comunici? Si liberatea personala unde e? Ar trebui sa fie un protest.Si daca nu se rezolva problema sa renuntam la abonamentul telefonic sau la cartela. Eu zic sa ne unim cu totii si sa ne exprimam nemultumirea.

anydas

2 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 10:48

Legea aceasta de ascultarea convorbirilor telefonice, e-mailuri etc. e cu adevarat frustranta pentru mine, si toti oamenii de rand probabil, facandu-ne sa simtim ca ne e ingradit dreptul la intimitate si la confidentialitatea conversatiilor noastre private. Se aduce in actualitate de fapt, prin aceasta lege, cu niste costuri enorme, pe fondul unei situatii de criza mondiala (care este atat de mult invocata) perioada comunista cand oamenii se temeau sa vorbeasca pentru ca erau monitorizati de securitate. Unde e evolutia societatii in care traim? Sau suntem tratati in masa ca niste potentiali delincventi ?! Care e vina noastra sa fim tratati astfel?! Probabil ca traim in aceste vremuri haotice si in aceasta tara a nimanui. Dumnezeu sa ne protejeze!

alin_d_c_u

11 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 10:54

AM SI EU O INTREBARE PT VOI:
DE UNDE AVETI INFORMATIA EXACT SI CAT DE CLARA VA ESTE ACEASTA INFORMATIE?

xtremist

10 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 11:03

Nu sunteti sanatosi. Sau nu sunt sanatosi aia care difuzeaza asemenea stiri gen TV, Radio.

1. In primul rand NU SE ASCULTA.

2. In al doilea rand, toate datele alea erau stocate si pana acum, de exemplu... in facturi. (nr pe care ai sunat si data, ora etc)

3. De asemenea, IP-urile erau oricum stocate de Internet service provider.

Inainte sa ganditi, informati-va. A luat careva legea sa o citeasca?

habar nu aveti pe ce lume traiti.

alin_d_c_u

11 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 11:21

De la: xtremist, la data 2009-01-28 11:03:38Nu sunteti sanatosi. Sau nu sunt sanatosi aia care difuzeaza asemenea stiri gen TV, Radio.

1. In primul rand NU SE ASCULTA.

2. In al doilea rand, toate datele alea erau stocate si pana acum, de exemplu... in facturi. (nr pe care ai sunat si data, ora etc)

3. De asemenea, IP-urile erau oricum stocate de Internet service provider.

Inainte sa ganditi, informati-va. A luat careva legea sa o citeasca?

habar nu aveti pe ce lume traiti.

alin_d_c_u

11 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 11:23

Ma bucur in sfarsit ca ne revenim!
Sunt intrutotul de acord cu tine xtremist

alinazah

4 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 11:44

Foarte contra intimitatii individului este legea ! auzisem ca nu o mai dau...e impotriva drepturilor omului deja...

simonevacska

2 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 11:52

Nu ajunge, ca cei pe care le-am votat dau legi care ne ingradesc libertatea, dar si platim acest lucru din buzunarul nostru. Globalizarea este in plina desfasurare!

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 12:24

Ideea nu este deloc buna.
Spunea cineva pe forum, si are dreptate, tara noastra are alte nevoi, nu de astfel de investitii. Mai practic ar fii , ca acesti bani care tot de noi sunt dati sa ii investeasca in sanatate, sau in invatamant, sa renoveze spitalele, sau sa echipeze laboratoarele din scoli, sa mareasca bursele studentilor, sunt atatea si atatea.
Maimutoii aia ...din parlament nu simt nevoile ca noi, oamenii de rand

o zii rezonabila.

david_fred17

2 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 12:42

Dupa parerea mea e o mare hotie.Eu nu am nevoie inregistrarea convorbirilor si sms-urilor.Sa se faca dupa cerere.Suntem sclavi pe banii nostrii.Oricum degeaba comentam ca nu se ia nici o decizie..Doar simpla parere care o avem.

david_fred17

2 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 12:51

Ionutz 007.Vezi k esti aproape singurul deacord cu aceasta hotie?Nu ma deranjeaza k imi inregistreaza convorbrile ca nu am nimic de ascuns.Dar ma deranjeaza ca este inutila aceasta lege.Unde se poate ajunge cu asta?Si pt ca ei vor asta mi se trag si bani.Eu nu am salar de 1000 de euro sa am de unde da.Daca aveam nu ma plangeam.Cum zicea cineva:In Romania trebuie facute chestii mai importante decat sa imi inregistreze mie convorbirile.Noi sunte pe primele locuri in europa in ce priveste criminalitatea,bolie,decesele si multe altele..Cu ce scop au dat aceasta lege?Parca e un sondaj de opinie

popo18ro

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 12:51

In sfarsit si-au gasit si ei prostii. Ne asculta convorbirile telefonce , n e baga pasapoarte cu cip-uri biometrice, imediat o sa ne implanteze cipuri sau cine stie ce. Chiar suntem atat de neputinciosi? Sarbii si grecii au iesit in strada . Noi ce facem in privinta asta? Nimic.................. Trist.....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 12:54

De la: popo18ro, la data 2009-01-28 12:51:49In sfarsit si-au gasit si ei prostii. Ne asculta convorbirile telefonce , n e baga pasapoarte cu cip-uri biometrice, imediat o sa ne implanteze cipuri sau cine stie ce. Chiar suntem atat de neputinciosi? Sarbii si grecii au iesit in strada . Noi ce facem in privinta asta? Nimic.................. Trist.....

asa e....ne asculta pe banii nostri convorbirile.....revoltator!!!
urmeaza sa ne bage cipuri....o sa acceptam asta?....sau ne vom opune catogoric?

alin_d_c_u

11 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 12:56

Bai fratilor...parca sunteti niste purtatori de cuvant ai tonomatelor din mass-media!!!
Ce dracu reveniti-va!

alin_d_c_u

11 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 12:59

stiti exact la ce se refera acest subiect? sau doar va puneti imaginatia la treaba? are cineva textul de lege? ce drac...ascultati tot ce spun tonomatele lui voiculescu?

...in toata europa civilizata, in bazele de date ale companiilor de telefonie mobila pentru o perioada de timp raman stocate convorbirile.NU va grabiti sa vb despre ceva ce nu stiti!

aganescuadrian

4 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 13:15

prostia in genetal se plateste . Cine i-a pus acolo sa plateasca , cina nu si-a exprimat votul idem . mamaliga poate da in foc cand se inteteste focul ,

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 13:24

Dar cum ii pot identifica pe cei care se afla sub urmarire atata timp cat ei folosesc cartele telefonice?Ei pot localiza intr-adevar zona..nimic mai mult... din cate stiu eu atunci cand cumperi o cartela nu te intreaba nimeni de nici un document sau alte cele. Dak ma poate lumina si pe mine cineva multumesc anticipat

stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 13:56

Cred ca trebuie sa ne reamintim de celebra securitate, care daca nu erai de acord cu sistemul te ducea la intuneric. atunci cand cei din structurile de putere implementeaza o astfel de lege ar trebui sa ne punem multe intrebari... sa ne amintim cine e la Putere? o clasa politica pe care majoritatea nu o suportam, o clasa de oamenii coruptii. chiar vreti ca acesti oamenii sa aiba toate informatiile despre voi? e vorba de libertatiile noastre naturale, pe care unii vor sa ni le rapeasca. curand vom avea cu totii si permise de conducere modelul nou, cu cip, in curand si pasapoarte, carti de identitate de aceeasi natura. Daca va place sa fiti ascultati, monitorizati si tratati ca niste sclavi acceptati tot ce vi se ofera. daca nu dragii mei romanii aparativa drepturile, pt daca nu vi le aparati voi nimeni nu o sa vi le apere.

Omerta Vision
alin_d_c_u

11 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 14:01

"Parlamentul austriac a adoptat, joi, o lege care autorizează monitorizarea apelurilor efectuate pe telefonul mobil, fără autorizația justiției."

astia sunt mai prosti, sau poate sunt comunisti?!! :)) stati linistiti ca nu va asculta nimeni prostiile la telefon.

shalomboy

2 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 14:19

Nu stiu pe cine au intrebat ca sa faca aceasta lege stupida,daca tot suntem intr-o tara democratica trebuia sa se faca un referendum pentru asa ceva,sa le fie rusine de nesimtiti,securisti si turnatori,ca de cand se stiu tot asta fac!!!
E o nesimtire,iar daca noi nu ne vom impotrivi acestei legi iesind in strada,vor continua sa ne calce in picioare cum au facut-o si pana acuma...

anva730019

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 14:36

Nu este normal ca sa fie ascultate si inregistrate persoanele care nu sunt sub urmarire sau macar sa fie banuite de o infractiune. Ne-am intors pe vremea comunismului , ceea ce mi se pare o prostie enorma. Si ce este si mai grav este ca oricine are acces la datele acelea chiar fara a avea un mandat judecatoresc in acest sens, inclusiv operatorii de telefonie. Se pot produce foarte multe abuzuri !

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Alo, ne asculta!!
Mergi la: