Info
x
Alo, ne asculta!!
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 21:28
Florinache, ne stresezi cu balaurelile lu' matale, bre.
Mai odihneste-te ! Esti foarte activ, si agresiv, aiurea in tramvai Nu te plictisesti de tine insuti ? Parca nu esti atat de rau pe cat vrei sa pari, nu ?
Acum nu e momentul !
|
|
xtremist 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 11:55
Pe langa faptul ca nu se asculta niciun telefon si nu se retine nicio conversatie pe internet, legea asta da posibilitatea spre exemplu cand se comite o frauda cu mesaje de genu 'ati castigat' nu stiu ce premiu, sa se identifice apelantul sau emitatorul mesajului.
Cand o sa aveti nevoie de legea asta ca va ameninta cineva prin sms-uri, poate nu mai carcotati. De fapt, unii de aici isi bat gura de pomana, prostimea tot prostime ramane, 10 clase la veceu. Tot prostimea va supravietui atacurilor alienilor si va da vina pe legea asta si pe Basescu. URA!
|
|
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 18:38
Xtremist,
Sper ca tu esti ala din poza .... Sunt incantat sa vad ca exista si tineri care gandesc. Eu sunt unul din cei care-si bat gura de pomana ... Nu e chiar de pomana ... uite mai descoper ca tanara generatie nu e compusa numai din manelisti si teribilisti . E un castig, nu ? Si apoi se vede ca nu suntem chiar singuri, ca mai sunt si altii care gandesc la fel ca noi ....
Acum nu e momentul !
|
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 00:19
De la: xtremist, la data 2009-02-11 11:55:36Pe langa faptul ca nu se asculta niciun telefon si nu se retine nicio conversatie pe internet, legea asta da posibilitatea spre exemplu cand se comite o frauda cu mesaje de genu 'ati castigat' nu stiu ce premiu, sa se identifice apelantul sau emitatorul mesajului. fratele meu intelept...telefoanele sunt ascultate de foarte mult timp. legea asta noua este o imbarligatura cei drept, insa sti cum e... incet dar sigur. Sti care a fost pretextu legii? Terorismul... asa ca sa nu ai impresia ca e asa roz totul. Teoretic nu suna groaznic, dar chiar cunosc persoane care au probleme de genul, nu vreau sa le extind. Traim in Romania unde se fac multe abuzuri, iar o astfel de lege poate creea mai multe decat sunt deja. Oricum interesant mesajul tau. Teoretic nota 10.
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 09:04
Nene Vasile, hotaraste-te ce vrei si spune-ne si noua.
Da' clar, sa-ntelegem si noi astiamai sarmanutii cu mintea ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 16:28
De la: Atotputernicul, la data 2009-02-12 09:04:19Nene Vasile, hotaraste-te ce vrei si spune-ne si noua. din pacate nu sunt Stapanul inelelor, sunt la fel de cetatean ca si oricare... Sti doar ca traim in Romania si orice lege se poate transforma intr-un abuz. Sa nu uitam cine ne conduce, cine este SRI...Spun doar ca noi oamenii trebuie sa luptam pentru drepturile noastre cat si impotriva legilor care sunt abuzive sau ni se par abuzive.. ... Scopul legii este lupta contra terorismului, nu? Deci acest motiv ofera posibilitatea ca toata corespondenta sa iti fie monitorizata. Daca gresesc, imi cer scuze, insa nu ma simt in largul meu stiind ca cineva poate avea acces la toate informatiile despre mine.
Omerta Vision
|
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 17:13
Eu am o mare nemultumire...Daca tot se zice ca ne asculta si etc...
De 1 an de zile sunt terorizata,hartuita de un nemernic ,mascul care nu suporta faptul ca daca i se spune NU, e NU si ma tot suna ...Am sunat la compania de telefonie mobila la care am abonament sa i se blocheze accesul la numarul meu de telefon si mi s-a ras in nas ,ca ei nu fac asa ceva,ca si acela este clientul lor...Pai daca ar asculta si stoca toate convorbirile si mesajele,nu ar fi simplu sa si restrictioneze????? Asa ca ,va lamentati degeaba..Tot este apa de ploaie ....Nimeni in tara asta nu face nimic.... |
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 17:16
De la: laly_3l, la data 2009-02-12 17:13:07Eu am o mare nemultumire...Daca tot se zice ca ne asculta si etc... Poti sa raportezi acest fapt la Politie. Firmele de telefonie mobila, doar incaseaza banii nu isi haituiesc clientii, fie ei si psihopatii!!!
Omerta Vision
|
|
|
|
|
daosvm2000 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 17:26
De la: laly_3l, la data 2009-02-12 17:13:07Eu am o mare nemultumire...Daca tot se zice ca ne asculta si etc... |
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 17:30
Daca s-ar face o statistica ,s-ar vedea cate milioane de oameni sufera din cauza unor nesimtiti care au ramas la stadiul de primat....Chiar statul asta nu poate face nimic pentru om ????
|
|
eastside 179 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 18:46
De la: laly_3l, la data 2009-02-12 17:30:59Daca s-ar face o statistica ,s-ar vedea cate milioane de oameni sufera din cauza unor nesimtiti care au ramas la stadiul de primat....Chiar statul asta nu poate face nimic pentru om ???? Ba da, il ingenuncheaza si-apoi ii da la m..e.... (cu ghilimelele de rigoare pentru cunoscatori)
|
|
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 14:47
De la: laly_3l, la data 2009-02-12 17:30:59Daca s-ar face o statistica ,s-ar vedea cate milioane de oameni sufera din cauza unor nesimtiti care au ramas la stadiul de primat....Chiar statul asta nu poate face nimic pentru om ???? Ce sa faca statul ? Cand da o lege care ar ajuta la prinderea derbedeilor, sar toti ca arsi ca se incalca intimitatea sau dracu sa-i mai ia ce. Intimitatea hotilor !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 14:33
De la: Atotputernicul, la data 2009-02-13 14:47:22De la: laly_3l, la data 2009-02-12 17:30:59Daca s-ar face o statistica ,s-ar vedea cate milioane de oameni sufera din cauza unor nesimtiti care au ramas la stadiul de primat....Chiar statul asta nu poate face nimic pentru om ???? Daca ar fi statul compus doar din oamenii de buna credinta, nu m-ar ingrozii astfel de legii. Dar cand ajung informatiile pe mana cui nu trebuie... rezultatele nu sunt cele mai favorabile.
Omerta Vision
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 14:59
...vad ca n-ati rezolvat-o nici acum, ....
Daca plecam de la premisa bunei credinte.... Ce-o fi asa de greu de inteles diferenta dintre a asculta si a inregistra si stoca datele corespondentelor de orice fel?... Dar... Cred ca-i mai degraba lipsa de incredere in sistem ori suspiciune fata de cei ce trebuie sa stocheze si manipuleze datele,...altfel nu-mi explic !!!!!... Totus, ar mai fi un aspect pe care il putem lua in serios, folosirea bazelor de date de catre persoane rau intentionate din cadrul sistemelor-cand spun sistemelor, cei ce inteleg stiu la ce ma refer- as dori sa aflu daca exista si-o legislatie ce combate acest aspect. |
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 19:05
De la: mytcor, la data 2009-02-14 14:59:30...vad ca n-ati rezolvat-o nici acum, .... nu exista. din pacate. oricum legea este data. vom vedea rezultatele!!!
Omerta Vision
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 23:08
Citind din urma, caci prima data n-o facusem, m-am distrat dar si m-am intristat in acelasi timp. "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia". Sunt atatea teme care s-ar cuveni discutate pentru a gasi un drum mai bun in viata personala si unii propun cele mai trasnite teme de discutie. Aceasta nu era trasnita dar a dat prilejul unora sa-si arate lipsa de informatie, de orice bunavointa pentru lectura si orice judecata. Scriu pur si simplu la intamplare fara sa-si dea seama ca se despoaie in public fara nici-o rusine. Aceasta-i partea hilara demna de cules pentru opere umoristice ca ma miram de unde se inspira unii. Partea tragica este ca vin alegerile. Romania va fi condusa ca urmare a unor voturi date de acesti oameni. Bineinteles in cazul in care se vor scula din somnul cel de moarte. Va dati seama ce va iesi ? Nu ma refer la o anumita optiune. Ci ma gandesc la lipsa oricarui discernamant in acordarea votului. Pentru ca daca aici se produc atatea prostii/nr. de cuvinte scrise va inchipuiti la optiunea politica ce va fi, unde este mult mai greu de studiat si de ales pentru ca este foarte greu sa te dezbari de prejudecati, de manipulari ale opiniei publice prin mass media si de campanii electorale mincinoase unde este foarte greu sa-ti dai seama ce se poate si ce nu se poate, ce poate face un presedinte sau un parlamentar european s.a.m.d. Este deci de acum tragic. Aproape imposibil de sperat sa ne mai sculam in picioare si sa ne mai si mentinem cu atatea piedici create de noi insine si de alogeni. Abia acum va incepe drama. Doamne, Dumnezeule "ne asculti" si pe noi sa indreptam rugamintile noastre spre tine ? Logos.
|
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 21:23
Asa este, precum spui mata, spunea si Musatescu
- Voteaza toti nebunii ! Noroc ca din urna iese cine trebuie ... Si mie mi se pare ca ar trebui sa se dea un examen pentru a se dobandi calitatea de alegator. N-ar trebui sa ai un minim de cunostinte ca sa ai dreptul de vot ? N-ar tebui sa stii pe ce lume te aflii ca sa decizi ce sau cine e mai bun pentru tara ? Nu s-ar schimba radical si discursul celor care ar candida ? Multa sanatate domnule Lipianu !
Acum nu e momentul !
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 21:45
ia vedeti daca afla astia ca vizitati site-uri deochiate:
www.schimbdeneveste.ro....si daca afla va sufla reverul de praf....
|
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 23:47
Domnule Lipianu,
Am observat ca la sfarsitul fiecarui post scrieti "Logos". Ati putea sa-mi spuneti de ce ? Ce semnificatie are acest cuvant ?
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 03:49
De la: gigilipianu, la data 2009-02-14 23:08:00Citind din urma, caci prima data n-o facusem, m-am distrat dar si m-am intristat in acelasi timp. "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia". Sunt atatea teme care s-ar cuveni discutate pentru a gasi un drum mai bun in viata personala si unii propun cele mai trasnite teme de discutie. Aceasta nu era trasnita dar a dat prilejul unora sa-si arate lipsa de informatie, de orice bunavointa pentru lectura si orice judecata. Scriu pur si simplu la intamplare fara sa-si dea seama ca se despoaie in public fara nici-o rusine. Aceasta-i partea hilara demna de cules pentru opere umoristice ca ma miram de unde se inspira unii. Partea tragica este ca vin alegerile. Romania va fi condusa ca urmare a unor voturi date de acesti oameni. Bineinteles in cazul in care se vor scula din somnul cel de moarte. Va dati seama ce va iesi ? Nu ma refer la o anumita optiune. Ci ma gandesc la lipsa oricarui discernamant in acordarea votului. Pentru ca daca aici se produc atatea prostii/nr. de cuvinte scrise va inchipuiti la optiunea politica ce va fi, unde este mult mai greu de studiat si de ales pentru ca este foarte greu sa te dezbari de prejudecati, de manipulari ale opiniei publice prin mass media si de campanii electorale mincinoase unde este foarte greu sa-ti dai seama ce se poate si ce nu se poate, ce poate face un presedinte sau un parlamentar european s.a.m.d. Este deci de acum tragic. Aproape imposibil de sperat sa ne mai sculam in picioare si sa ne mai si mentinem cu atatea piedici create de noi insine si de alogeni. Abia acum va incepe drama. Doamne, Dumnezeule "ne asculti" si pe noi sa indreptam rugamintile noastre spre tine ? Logos. tirania majoritatiii...
Omerta Vision
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 18:52
De la: Subredul, la data 2009-02-15 23:47:58Domnule Lipianu, @Subredul ?!?!?! ....."logos" ? posibil,....in sens Aristotelic ?...comentarii responsabile, logice si greu de contrazis, (combatut) Eu il admir pe Dl.Gigilimpianu !... Auzi tu coane Iancule, ce ID si-a tras, SUBREDUL
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 18:57
Si mie imi place Nenea Lipianu. Le zice bine ! E un dom' profesor, ceva de genul asta ...
De ce Subredul ? Sa nu ma mai intrebe unii si altii de ce ma cred Atotputernic. Multi au vazut o obraznicie in nick-ul ala. O blasfemie. Sa vedem ce-ar sa vada in asta ...
Acum nu e momentul !
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:46
O sa zica : ce mare a fost si a ajuns de .....subredul.
|
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 03:06
De la: Subredul, la data 2009-02-16 18:57:26Si mie imi place Nenea Lipianu. Le zice bine ! E un dom' profesor, ceva de genul asta ... Plin de imaginatie noul nick...
Omerta Vision
|
|
|
|

din pacate nu sunt Stapanul inelelor, sunt la fel de cetatean ca si oricare...
Sti doar ca traim in Romania si orice lege se poate transforma intr-un abuz. Sa nu uitam cine ne conduce, cine este SRI...Spun doar ca noi oamenii trebuie sa luptam pentru drepturile noastre cat si impotriva legilor care sunt abuzive sau ni se par abuzive..
....."logos" ? posibil,....in sens Aristotelic ?...comentarii responsabile, logice si greu de contrazis, (combatut)