Info
x
Alo, ne asculta!!
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 16:56
Topicul asta se dovedeste a fi foarte interesant si multiple opinii mai mult sau mai putin obiective.
Intr-adevar Marian, cenzura si lipsa de respect pentru parerile altuia sunt doua dintre gravele maladii mostenite de romani direct din "Epoca de Aur" a perioadei comuniste. La o rapida analiza am mai gasi: lipsa originalitatii in cultura si muzica, o gandire "telenovelista" si lipsita de aspiratii peste normal, un "meschin" respect fata de ceilalti vizibil fortat si fara de placere (vezi "Buna Ziua cu toata lumea de pe scara blocului..."). Si astea ar fi cele mai evidente, sunt convins ca sunt numeroase altele. Imi pare foarte rau, insa asta e adevarul, am fost invatati sa nu ne pese de propriile noastre dorinte si aspiratii umane. Sunt convins ca vom depasi aceasta perioada...sper! Cu toate astea, nu imi e rusine ca sunt roman si nu m-am considerat niciodata un "reprezentant" al poporului meu. Fiecare dintre noi suntem indivizi, cu defecte si calitati ce ne caracterizeaza personal, dar nu si intreaga societate romaneasca. Daca libertatea de exprimare a iindividului, INDIFERENT de ce are el de comunicat, nu poate fi garantata intr-un stat democratic, acel stat nu isi merita acest titlu. sau poate si China sau America ar putea fi numite state democratice....mmmda, eu cred ca nu. Si pentru ca tot veni vorba de America, va propun tuturor de pe forum sa puneti mana pe o copie a documentarului "FARENHEIT 9/11" de Michael Moore. Este un film care abordeaza itele si fetele ascunse ale evenimentelor teroriste ce s-au petrecut pe 9 Septembrie 2001 WORLD TRADE CENTER. VA VA EXPLODA MINTEA Pentru un trailer: uk.youtube.com/watch?v=2Zf2nCiBJLosau dati search pe youtube FARENHEIT 9/11 Astept pareri si alte propuneri |
|
nenita_dan 32 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 19:19
Marian bd Rotaru
Este a doua oara cand cineva pomeneste despre cenzura pe un forum 9AM Aceste forumuri sunt locuri unde oamenii se recreeaza si eu unul simt de multe ori cum razbate cateodata sinceritatea in pareri si discutii, alteori umorul si intepaturile dar ingeneral au majoritatea o nota de caldura umana si mai ales acea nota de libertate, ca poti sa spui cam orice trasnaie, si asta e ceva grozav. Cenzura pe forum, cel putin mie mi se pare asa, vine ca un vant brusc si inghetat intr-o zi de vara, ca un scrasnet metalic intr-o simfonie, ca si cum ar disparea brusc sonorul intr-un parc de distractii, dintr-o data e ceva ciudat, nu mai e ce era, exista ceva ce nu stiam si nu avem voie sa cunoastem, lumea noastra devine brusc straina, sunt reguli ascunse, libertatea discutiilor este data de calcule obscure. Nu mai este discutie libera, ci dirijata, spunem doar ce ni se permite de catre o... entitate tenebroasa, dupa reguli doar de ea stiute. Mie sincer asta mi se pare chiar oribil, pentru ca nu mai simt nici o tragere de inima pentru ceva fals si dirijat, ce nu mai este o discutie, ci doar o colectie de decupaturi, un puzzle artificial, in care devin un simplu figurant potrivit sau nu. Nu este nimic mai distrugator pentru interesul participarii la o discutie serioasa pe forum decat gandul ca lucruri cu adevarat importante si relevant nu au sa apara. (asta duce si la concluzia ca din tot ce s-a discutat nu e nimic periculos). Se reduce deci automat interesul pentru discutie, si ceea ce este cel mai important, NU MAI SUNT LUATE IN SERIOS DISCUTIILE deoarece pot fi considerate ca ceva stampilat favorabil de cenzura, si ceea ce este cu adevarat interesant a ramas nespus. Ce este mai ciudat este ca este o sansa sa se reduca si audienta forumului in felul asta. Va rog d-le Marian bd Rotaru din respect pentru frumusetea libertatii de pe forum incercati sa-mi trimiteti pe mes textul care v-a fost cenzurat, pentru a vedea daca nu a fost o greseala tehnica si voi incerca sa il postez si eu. Si nu numai mie , dar oricarui doritor de pe acest forum, pentru a nu ne lasa cu impresia groaznica de a fi cenzurati ca pe vremea securistilor. In caz ca nu l-am primit o sa va spun, si incercati eventual pe un alt forum de pe 9AM, pe un alt forum din Romania, sau din alta tara, (pentru ca spun sincer ca m-ati facut curios in privinta textului). si postati pe forumul acesta doar link-ul sau adresa. Eu sper ca a fost o greseala tehnica totusi, va rog nu ma faceti sa pierd iluzia liberatii castigata prin parcurgerea, pe forum a unei diversitati serioase de pareri in tot felul de subiecte, si care m-a lasat cu impresia ca singura cenzura existenta este doar aceea care a mai ramas in noi. |
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 20:25
Operatorii țineau datele apelurilor mai mult decât cere legea interceptărilor
www.gandul.info/printare/actualitatea/operatorii-tineau-datele-a... de Simona SIMIONESCU Orange, Vodafone, Zapp și Cosmote înregistrau și stocau datele apelurilor și sms-urilor și înainte de 20 ianuarie, dată la care a intrat în vigoare legea 298/2008. Ba din contră, potrivit Liviu Popescu, șeful Asociației Operatorilor Mobili din România spune că legea scurtează durata de păstrare a datelor apelurilor și mesajelor scrise. Numărul de telefon al apelantului și al celui care a fost apelat, adresa abonatului, locația celui care este apelat, momentul efectuării apelului, precum și durata erau stocate pe perioade variabile, dar care depășeau șase luni. Nu aș putea preciza maximul, este în funcție de operator. Toate aceste informații erau necesare pentru facturarea serviciilor prestate, a declarat pentru Gândul Liviu Popescu, vorbind în numele celor patru companii. Aceasta înseamnă că munca operatorilor de telefonie mobilă din România nu s-a îngreunat, pentru că asta se întâmpla și înainte de momentul 20 ianuarie 2009. Și acum, ca și înainte, aceste informații stocate ajută la demonstrarea veridicității sumelor facturate. Sunt chitanțele operatorului, în cazul în care un control al Gărzii Financiare impune acest lucru, explică directorul AOMR. Companiile de telefonie mobilă puteau să dea aceste informații și înainte de a exista prevederea legală, însă în baza Codului de procedură penală. Dar legea trebuia să existe și formal, pentru că suntem stat membru al Uniunii Europene. Actuala lege restrânge paleta de infracțiuni pentru care se pot cere aceste date, este de părere oficialul AOMR. Pe de altă parte, o mare parte a datelor în discuție reprezintă însuși modul în care funcționează telefonia mobilă, mai spune Liviu Popescu. De exemplu, în momentul în care o persoană formează un număr, din punct de vedere tehnic, apelul primește un așa-numit identificator, adică o cerere de autorizare în rețea pe baza unei parole. Un alt identificator este asociat apelului primit. Aceste informații, dar și stocarea lor prin intermediul unei tehnologii specifice arată, până la urmă, modul în care funcționează o rețea de telefonie mobilă, conchide directorul executiv al AOMR. Aceasta înseamnă că niciunul dintre cei patru operatori în discuție nu a pregătit o tehnologie anume pentru a putea pune în practică prevederea legală de stocare. Tehnologia exista și există, pentru că așa funcționează telefonia GSM, indiferent că o cere sau nu o lege, conchide Popescu. În ultimele zile, s-au auzit nu puține voci care atrăgeau atenția asupra riscului înregistrării conținutului convorbirilor și sms-urilor, precum și stocarea lor. Reprezentantul operatorilor mobili spune că acest lucru este imposibil din punct de vedere tehnic. Admițând prin absurd că ar fi lege, nu s-ar putea pune în practică. Nici nu vreau să mă gândesc cât ar costa o asemenea tehnologie, spune Liviu Popescu. Nici operatorii de telefonie fixă din România nu funcționau după reguli diferite. Romtelecom, principalul operator de telefonie fixă din România, stoca și înainte datele necesare întocmirii facturilor telefonice ale clienților, pentru o perioadă de câteva luni, ne-a declarat Cristina Popescu, directorul de relații publice al Romtelecom. Spre exemplu, clienții își pot verifica online factura telefonică detaliată pe o perioadă de șase luni de zile. Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
eastside 179 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 21:13
De la: kinder90, la data 2009-01-22 13:15:01Cele cinci porunci ale vietii: Tare.... Si foarte adevarat !N-o sa putem suci niciodata lucrurile astea, sintem prea mici. Ce putem face insa - fiecare apel sau mail sa inceapa si sa se termine cu ceva "de dulce" adresata baietilor.... Cine pune botu' ca nu se stocheaza continutul? Si ce e prost, e ca asta nu-i de data recenta.
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 21:30
este o lege abuziva
nu am nimic de ascuns fata de autoritati, dar totusi vreau sa beneficiez de dreptul la intimitate, pentru ca altfel se construiau blocurile de sticla si ne uitam toti unul in fundul celuilalt, asa cum se pare ca face legea cu pricina |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 22:39
Puterea noastra, a cetateinlor de rand, este direct proportionala cu articolele ce apar in presa pe aceasta tema cat si de reprezentarea primita din partea organizatiilor pentru apararea drepturilor omului.
In atentia celor care inca se indoiesc de maleficitatea acestei Directive propun un articol din presa britanica: www.dailymail.co.uk/news/article-1035361/Big-Brother-database-re... In iulie anul trecut (2008) o directiva asemenatoare A FOST RESPINSA SI CONDAMNATA public in UK. Nici pana acum aceasta Directiva NU A INTRAT IN VIGOARE in Marea Britanie, considerand aici si realul pericol terorist la care Marea Britanie POATE FI TINTA ZILNIC!!! Si nu..nu cred ca suntem prea mici sa facem ceva. Doar in regimurile totalitariste (China, USA) individul nu conteaza. Nu trebuie sa aruncam cocktailuri Molotov in geamurile Casei Poporului (..inca) pentru a ne face auziti. Am gasit pagina Organizatiei Pentru Apararea Drepturilor Omuloui din ROMANIA. www.oado.ro Poate e cel mai bun loc sa incepem sa luptam inapoi - cu cerneala daca nu avem altfel cum :P. Eu scriu in seara asta; sa vedem ce raspuns primesc. Probabil daca scriem toti ar fi un glas mai apasat. De asemeni orice ziar ce poate fi sacait cu ale noastre probleme trebuie tintit. bloguri, linkuri, petitii.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 06:58
Eu nu cred ca se intampla nici o tragedie.
Nu e nici o problema daca cineva imi inregistreaza convorbirile, sms sau alt ceva ... nu uneltesc nimic, doar comunic cu oamenii lucruri simple, banale. Nu vad de ce mi-as face griji ... Nu vad pe cine ar interesa persoana mea. Si daca ar interesa-o, nu vad ce mare branza ar descoperi. Dar cred ca astfel de informatii ar fi de natura sa demonstreze vinovatia unora care imi fac viata grea, unora care vana permise auto, spre exemplu ... Chestia este ca si ei isi vor lua masuri si nu prea avea eficienta. Asa ca n-o sa ajute foarte mult, dar vad in asta un lucru bun. Nu inteleg de ce unii spun ca prin asta statul imi controleaza viata. Nu zau, nu mai am voie sa merg pe unde vreau eu, nu mai am voie sa spun ce doresc ? Cum ? Toti protestatarii se fac ca nu observa conditiile in care se apeleaza la aceste informatii: cu mandat, cu formalitati, daca exista indicii ca desfasori activitati de natura sa prezinte un pericol pentru ceilalti .... Pai nu e bine, nu e pentru aia raii ? De ce protestati, sunteti raufacatori ? Cine vrea sa va intercepteze nu se va impiedica de nici o lege. Asta se face de zeci de ani. Daca nu lasati pe cei ce trebuie sa va apere sa aiba si instrumentele necesare, cum credeti ca o vor putea face ? Mai ganditi cu capul vostru, nu mai preluati de la tv modul de reactie la ceva ! S-auzim de bine !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 07:06
Bravo,nene,talica ai facut o analiza pertinenta a lucrurilor,numai ca ai uitat[sau te-ai facut a uita]ca noi aici vorbim despre principii morale si de drept,nu mi se pare corect ca unul sau altul sa se bage cu bocancii plini de noroi in intimitatea si bucataria mea,in rest s-auzim numai de bine!
|
|
|
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 10:03
Florine, nu e bucataria ta si nu se baga nimeni in ea. Citeste ce spune legea si ai sa vezi ca nu se vor cere acele informatii, (pe care le aveau si pana acum, doar ca acum ii obliga sa le pastreze cel putin 6 luni) decat in anumite conditii, daca exista suspiciuni asupra ta ca ai desfasura activitati criminale.
Daca doar vrei sa-ti aranjezi niste partide de sex nu interesezi pe nimeni decat daca vrei sa ti-o tragi cu aia. Mai citeste odata legea asta si o sa vezi ca nu e nici o smecherie. Citeste-ti factura de la telefon si o sa vezi ca datele astea existau deja.... Nu te mai basica inutil. Eu m-as bucura sa ma asculte oricine: ar vedea ce destept si ce frumos sunt, n-ar mai trebui sa ma laud singur ..... Dar nu ma baga nimeni in seama si, uite, trebuie sa lupt aici pe forum ca sa ma asculte si pe mine cineva .... voua nu vi se intampla la fel ?
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 10:12
Nene,hai sa-mi fac eu mila de matale si sa te laud,deoarece lauda de sine,nu miroase-a bine,in concluzie,crede-ma ca nu spun vrajeli cand afirm ca talica ai multe lipsuri dar ceea ce se vede cu ochiul liber este ca detii o foarte mare putere de analiza si inteligenta nativa,cine iti spune altceva este un mare mincinos.Na ca am zis-o si pe asta!Sa fii sanatos,sa poti sa combati pe toata lumea[inclusiv pe mine]si s-auzim numai de bine!
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 10:36
MMmda, chiar am citit legea: www.ziua.ro/display.php?data=2009-01-20&id=248108
Si daca formularea legislativa poate suna curat si justificata ceea ce impune este chiar reversul acestor pareri! Si nu...nu se facea asta si pana acum, nu in conditiile astea: era nevoie de aprobarea procurorilor si trebuia intemeiat un caz pentru a se monitoriza comunicatiile anumitor persoane fizice sau juridice. Si da...ar trebui sa te deranjeze faptul ca vei fi platit din buzunarul tau pentru ca cineva sa te inregistreze si sa te stocheze pe niste servere FOARTE COSTISITOARE. Cu atat mai mult cu cat intr-adevar, poate tu nu ai chiar nimic atat de "interesant" de transmis prin telefon/SMS/ fax/internet. Si ar trebui sa deranjeze pe oricine, roman fiind, am fost bagati in aceasta lege cu capul inainte, FARA macar o impotrivire din partea reprezentantilor "de seama" ai tarii (Parlament, opozitie...) Insa "bineintentionatul" si justul nostru Guvern nu a avut absolut nimic de obiectat in favoarea cetateanului roman. Opozitia a dormit adanc, asta implica prezentarea la votare in ziua cu pricina..., si uite asha Romania, probabil o tara cu risc terorist INEXISTENT, a creat un precedent periculos pentru celelalte tari europene. Cum crezi ca ne vor privi celelalte tari din EU care S-AU OPUS PUBLIC acestei Directive cand li sa va da ca exemplu de urmat Romania ?!? Romania, ai carei conducatori au luat doar hotarari din inertie si niciodata nu si-au ascultat sau reprezentat poporul!?! |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 10:53
De la: Sergiu01, la data 2009-01-23 10:36:34MMmda, chiar am citit legea: www.ziua.ro/display.php?data=2009-01-20&id=248108 Total de acord ! Iar cei care gindesc ca nu-i loveste in nici un fel chestiunea, uita ca legile in lumea asta sint facute tot pentru oameni cinstiti. Ce te faci daca patronul la care muncesti e lucrat informativ de vreun concurent care a platit pentru asta? Nu ca nu se putea intimpla si pina cum, dar acum s-a luat zavorul. Si daca o consecinta, ar fi ca urmare a ce-am zis mai devreme, sa ramii somer, firma la care lucrai intrind in sant? Iar asta-i doar unul dintre milioanele de scenarii posibile. Sintem legati de miini, dar sa ne legam singuri la ochi ?! |
|
Fosta membra 9am.ro 121 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 12:45
De la: bodeaeugen65, la data 2009-01-20 16:55:31cipuri ca la animale ne mai trebuie ....cine a spus ca nu avem deja si cip-uri?
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 20:41
De la: corra21_angelharts, la data 2009-01-23 12:45:50De la: bodeaeugen65, la data 2009-01-20 16:55:31cipuri ca la animale ne mai trebuie
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 06:33
Ce va mai place ....
Ce bucurie pe voi ... Din momentul in care te dai jos din pat de dimineata, esti supus riscurilor de tot felul .... Sa spunem ca cineva iti sparge casa si-ti fura lucruri pentru acre ai muncit ani buni si o sa mai mucesti ani buni sa le refaci. Exista suspiciuni asupra unuia sau a mai multora, se solicita mandat si se obtine si se demonstraza fara dubiu cine ti-a produs paguba .... Sa spunem ca ar putea exista persoane care a dori sa distruga o gara sau un supermarket pentru ca suunt membrea ale vreunei organizatii teroriste sau doar pentru ca sunt suparate pe viata lor, la bautara se lauda cu ce vor face si sunt turnati la organe. Nu e bine ca acestea sa poata solicita mandat si sa documenteze actiunile unor astfel de dementi inainte ca voi sau copii vostri, sau nevestele, parintii vostri sa moara doar pentru ca au avut ghinionul sa se afle acolo ? Inainte sau dupa ce se intampla actiuni criminale, nu e bine sa fie un instrument care sa impiedice sau macar sa pedepseasca pe raufacatori. Chiar nimeni nu intelege ca nu e nici o problema pentru cetateanul care isi vede linistit de viata lui, ca poate vorbi orice doreste la telefon pentru ca nu e vorba de o ascultare generala in timp real ? Chiar nimeni nu pricepe ca telefoanele astea mobile nu sunt decat niste radio-receptoare care pot fi ascultate de catre oricine isi cumpara sau construieste un receptor pentru benzile de frecvente respective ? Cine vrea te asculta ! Si ce daca ? De ce sa ma agit ca m-ar asculta cineva ? Ce chestii grozave comunicati prin telefon de asa natura incat sa deveniti periculosi sau macar interesanti pentru ceilalti ? Am deseori ocazia sa ascult pe cei de langa mine vorbind la telefon ... si sunt amuzat sa vad cum soptesc nevestei ca au luat un kil de rosii si paine de parca ar fi traficanti de heroina... sau ca au platit intretinerea ... Sa fie niste agenti sub acoperire ? Mie mi se pare ca foarte multi posteaza aici doar ca sa faca si ei ceva, sa protesteze si ei impotriva a ceva. ... Daca ar fi asa cum sustineti aici, v-as vedea pe toti in fata prefecturii, aruncand cu oua in geamurile alora si protestand in draci impotriva a ceea ce ziceti voi ca nu va convine. Dar nu va vad ... E ceva ce n-ati inteles ? PS. Multumesc Florine pentru aprecieri ! Nu mai e o surpriza din partea ta. Surpriza mi-ai facut-o in urma cu cateva zile si a fost foarte placuta. Oricand vrei sa vii pe la mine la un pahar de vin rosu (capsunica) esti bine-primit.
Acum nu e momentul !
|
|
quasar 73 mesaje Membru din: 7/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 06:38
De la: Atotputernicul, la data 2009-01-24 06:33:48Ce va mai place .... Of,of,daca ar durea prostia te-ai tavali pe jos si nu ai mai avea timp de postari inpertinente...... Dar din pacate nu doare si nici nu ai vrut sa apelezi la sugestia mea(sa postezi din 20 in 20 de ani)..... Asta e...........
afara este trist si cenusiu.........
|
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 10:46
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-01-23 07:06:11Bravo,nene,talica ai facut o analiza pertinenta a lucrurilor,numai ca ai uitat[sau te-ai facut a uita]ca noi aici vorbim despre principii morale si de drept,nu mi se pare corect ca unul sau altul sa se bage cu bocancii plini de noroi in intimitatea si bucataria mea,in rest s-auzim numai de bine!
|
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 10:48
Latul se strange,iar noi spunem,precum boul uitandu-se la taur:ei si?Ce daca!
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 12:15
Ce de copii pe-aici.... Cine e interesat sa faca justitie pe bune in tara asta ? Ala care da 7 ani batrinicii care de foame si de rusinea de a cersi a furat o piine?! Si tot el face scapat indivizi care au devalizat banci sau fonduri de investitii ? Fiti seriosi, daca as fi borfas, n-as avea nicio problema sa vorbesc la telefon cu texte de genul : " Maricica ce mai face? I-am gasit ciorapi lycra marimea 5. Din aia buni. Trec miine pe la mamica si ii las acolo..." Oare am vrut sa spun ceva?! Si nu divagati argumentind ca se stocheaza doar datele apelului. Asta-i vrajeala... S-a facut si pina acum. E doar un preludiu pentru ceea ce urmeaza. Am zis-o si mai devreme, - legea e facuta tot pentru oameni cinstiti. Si da, ma afecteaza. N-as vrea sa ma trezesc cu potaile pe urme pentru stiu eu ce gluma prosta am facut cu frate-miu la telefon..... |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 12:23
A, si era sa uit, legea antitero in forma in care exista, e cea mai pacatoasa dintre toate cele posibile, peste tot pe planeta. Daca nu te supui, poti fi foarte usor incadrat ca terorist si de-aici, Dumnezeu cu mila.
Nu departe de-aici, in Italia, un romanas de-al nostru, turist fiind, a refuzat sa se legitimeze in fata capetelor de bivol care l-au citit ca vorbeste romaneste si-au inceput sa-si bata p..a de el. Ghiciti ce s-a-ntimplat... Cine imi garanteaza ca nu se comit abuzuri ? |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 23:53
De la: Atotputernicul, la data 2009-01-20 12:06:19De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-01-20 11:55:23in primul rand este o lege abuziva,care incalca normele europene de drept,declaratia universala a drepturilor omului,dreptul la libera informare si exprimare este restrans deoarece nu te poti exprima liber stiind ca cineva te asculta incalcandu-ti intimitatea si nu in ultimul rand aceasta lege este anticonstitutionala,unde esti tovarase marinar basescu,nu mai esti luptator cand este vorba de cetatenii republicii?sti sa lupti numai cand cineva iti arunca adevaruri in fata,mitocanule? Inteleg ca, sub protectia anonimatului, numai tu esti liber sa injuri si sa jignesti pe ceilalti. Am citit cu atentie toate posturile de pe acest topic si constat ca sinteti doar doi care aduc ofense colegilor de forum (si culmea aveti aceeasi opinie). Citi de pe-aici cred ca nu esti platit sa faci ce faci ? Democratic e ca majoritatea decide. Daca imi permit ceilalti sa vorbesc in numele lor, cu tine in jungla ! Toata lumea vede ca aceasta lege e o doar o rotita dintr-un pervers mecanism de manipulare. Toti sint prosti, tu esti destept. Personal ma simt deranjat sa fiu pus dupa gard, ca la zoo. Tu vad ca te simti confortabil. Nu-i asa ca ce s-a intimplat pe 9/11 e exact cum ni s-a explicat la televizor ? Este tati.... Nu-i asa ca americanii sint in Irak pentru a exporta democratie si civilizatie ? Este tati.... Nu-i asa ca toti cei care ne conduc ne vor binele, si nu dorm nopti stiind ca noi n-avem ce pune pe masa ? Este tati.... Scuza-ma 5 minute... ma duc sa-ti pregatesc biberonul. 60 de ml cu 2 lingurite, nu ? |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 00:04
Iar am uitat sa precizez - te rog sa te abtii de la a vorbi in plus si de la a divaga de la subiect. Desi am depasit numarul de clase, sint unul dintre cei care pot injura juma' de ora incontinuu, fara sa se repete. Nu sint neaparat mindru de acest lucru, dar in ceea ce te priveste se poate dovedi o abilitate utila...
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 02:24
Nu zau !
Si cine te tine sa nu injuri ? Nu vrei sa beneficiezi de dreptul de libera exprimare ? Te autocenzurezi ? Zici ca toti sunteti destepti si eu sunt prost ... Se prea poate ... chiar ma gandesc cum ca ai dreptate. Dar daca e invers ? Vad ca esti tare inteligent, prietene, te-ai prins ce cauta americanii in Irak, ca guvernantii nu ne vor binele ... ce sa-ti spun. Ai ceva sa-mi spui si despre apa calda si mersul pe jos ? Sau pe astea nu le-ai descoperit inca. Anunta-ma cand ajungi la ele.. Zici ca eu n-ar trebui sa postez ca ... asa crezi tu si altii ca tine. Ai, lasa-ma ... Si cine te obliga sa-mi citesti posturile si sa le mai si comentezi cu ironia ta fina si detasata, inteligentule ? Sau drepturile de care crezi ca te bucuri tu sunt numai pentru tine ? Nu-ti place, treci mai departe, alege-ti prietenii care-ti plac ... Sau vrei sa-mi faci educatie ? Vai, vai, ce urat ma port cu un om atat de bine intentionat... Prietene, trebuie sa fi un om tare important daca nu vrei sa te asculte autoritatile. Nici nu te asculta ! Si nici n-o sa te asculte. Daca o sa ai amabilitatea sa citesti prapadita aia de lege o sa constati ca nu te asculta nimeni. Si o sa vezi ca trebuie sa faca cineva ca sa te asculte legal. Sau esti prea destept sa mai citesti si legea ? Se poate si asta ... Sper ca nu cer prea mult daca te rog, cu umilinta, printre picaturile de lapte care mi se scurg pe barbie, sa-mi spui cine l-a ucis pe Kenedy ? Hai ca nu se poate sa nu stii ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 11:41
Nu zau !
Si cine te tine sa nu injuri ? Nu vrei sa beneficiezi de dreptul de libera exprimare ? Te autocenzurezi ? Zici ca toti sunteti destepti si eu sunt prost ... Se prea poate ... chiar ma gandesc cum ca ai dreptate. Dar daca e invers ? Vad ca esti tare inteligent, prietene, te-ai prins ce cauta americanii in Irak, ca guvernantii nu ne vor binele ... ce sa-ti spun. Ai ceva sa-mi spui si despre apa calda si mersul pe jos ? Sau pe astea nu le-ai descoperit inca. Anunta-ma cand ajungi la ele.. Zici ca eu n-ar trebui sa postez ca ... asa crezi tu si altii ca tine. Ai, lasa-ma ... Si cine te obliga sa-mi citesti posturile si sa le mai si comentezi cu ironia ta fina si detasata, inteligentule ? Sau drepturile de care crezi ca te bucuri tu sunt numai pentru tine ? Nu-ti place, treci mai departe, alege-ti prietenii care-ti plac ... Sau vrei sa-mi faci educatie ? Vai, vai, ce urat ma port cu un om atat de bine intentionat... Prietene, trebuie sa fi un om tare important daca nu vrei sa te asculte autoritatile. Nici nu te asculta ! Si nici n-o sa te asculte. Daca o sa ai amabilitatea sa citesti prapadita aia de lege o sa constati ca nu te asculta nimeni. Si o sa vezi ca trebuie sa faca cineva ca sa te asculte legal. Sau esti prea destept sa mai citesti si legea ? Se poate si asta ... Sper ca nu cer prea mult daca te rog, cu umilinta, printre picaturile de lapte care mi se scurg pe barbie, sa-mi spui cine l-a ucis pe Kenedy ? Hai ca nu se poate sa nu stii ...[/quote] Nu te-am jignit, si n-o s-o fac (lucru pe care tu nu-l poti spune...), nu din respect pentru tine, ci pentru ca gestul m-ar califica pe mine si in niciun caz pe tine. Plus ca - been there, done that..... Big mistake ! Tu ai probleme de intelegere asupra a ceea ce citesti, asa ca nu ma mir ca tot faci trimitere la respectiva lege. Mai uita-te odata pe ce s-a scris pe-aici, poate a doua oara-i cu nororc. (eu am citit respectiva mizerie de mai multe ori.....) Tu nu ai probleme cu faptul ca lumea nu vrea sa "inteleaga ce scrie la lege". Tu iti faci jobul asta part time de securist rosu - portocaliu. Probabil ca unii se lasa influentati de aceste manevre, de curentul de opinie pe care trebuie sa-l creezi. Daca as fi in locul baietilor si eu as face la fel, ba inca m-ar duce mintea si la mai mult de atit. Si inca ceva, perceptia realista si ironia fina sint apanajele omului inteligent. Tu esti total strain de aceste lucruri. Poate ca nu ma incadrez in rindurile celor de mai sus, dar macar sint in stare sa recunosc unul cind il vad. Or fi buni si banii, dar gindeste-te ca poate ai copii, poate ai sau vei avea nepoti, si asa mai departe. Ce lume lasi mostenire? Probabil esti si unul dintre cei care e convins ca incalzirea globala e un fenomen ciclic.... N-are rost sa continuam, te rog sa accepti invitatia de a o lasa asa..... PENTRU NOI NU EXISTA DATA VIITOARE. Voi discuta pe teme de genul asta (care apropo, nu apar in fiecare zi) cu cei care chiar au ceva de zis, indiferent de opinie, cei care aduc si argument, nu ca tine care tocmai din lipsa lui improasca cu noroi. Si-acum, daca-mi dai voie sa te citez, - Hai pa ! P.S. Ca sa pastram nota de bataie de joc, Kennedy (cu doi de n...) a fost impuscat de catre Lee Harvey Oswald ! Asa trebuie sa raspundem, este ?... |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 11:46
FRATILOR, PROPUN CA IMNUL ACESTUI TOPIC SA FIE PIESA CELOR DE LA "SARMALELE RECI" - "TARA TE VREA PROST"
CEI CARE N-O CUNOSC (desi e putin probabil) O GASESC AICI : www.trilulilu.ro/carlitos/e352ef9b857d01 |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 14:38
Stau la casa amice, sunt latifundiar, 5.000 mp, natura, padure ...
Hai, pa ! Mai straduieste-te !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 15:40
Te platesc bine astia...........
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 16:35
Mi se pare amuzanta ideea sa ne monitorizeze emailurile
.Vor avea de munca mai ales ca eu am vreo 6 emailuri .Sa le uram spor la munca !!!!!!
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 10:17
Ce sa afle din e-mailuri ?
"Te platesc bine astia........... " zici mataluta. Ar fi foarte bine sa fie asa. Din pacate, sunt fraier, si o fac pe moca ....
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 19:49
Clientul - Alo, buna ziua, doresc sa comand doua pizza.
Telefonista - Multumim ca ati sunat la Pizza Hut. Puteti sa-mi dati numarul dvs. de identitate (NIDN - national ID number), domnule ? Clientul -- Numarul meu de identitate nationala... da, un moment.6102049998-45-54610. Telefonista - Multumesc, dle X. Vad ca locuiti la1742 Meadowland Drive siaveti tel. 494-2366. Telefonul dvs. de la serviciu la Lincoln Insuranceeste 745-2302 iar numarul de celular este 266-2566. Adresa de e-mail estexson123@home.net.Corect? Clientul - Mmda... Da' de unde aveti toate informatiile mele? Telefonista - Suntem legati, ca orice companie, de HSS. Clientul -- HSS, ce dracovenie mai este si asta? Telefonista - Suntem legati electronic de Homeland Security System,domnule. Clientul -- (oftand) Asta e. Vreau sa comand doua pizza, SpecialulAll-Meat. Telefonista - Nu cred ca este o idee prea buna, domnule. Clientul - Cum adica? Este vreo problema cu pizza cu carne? Telefonista - Domnule, analizele dvs. medicale arata ca aveti tensiunea arteriala crescuta si un colesterol destul de mare. Conform dosarului medical, compania de asigurari nu va permite alegerea pizzei cu carne. Clientul - Ceee ? Si atunci ce-mi recomanzi? Telefonista - Ati putea incerca Pizza cu Soia care are procentul de grasimi foarte scazut. Ar trebui sa va placa. Clientul - Ce te face sa crezi ca o sa-mi placa? Telefonista - Ei bine, vad aici pe monitor ca saptamana trecuta ati fost la biblioteca si ati citit o carte de Retete Culinare cu Soia. Clientul - Bine, bine. Da-mi atunci doua pizza mari pentru familie. Telefonista - Da, marimea este potrivita pt. dvs., sotie si cei patru copii, iar ceea ce ramane puteti sa dati celor doi caini. Totalul dvs.este $49.99. Clientul - (strigand in casa) Nevasta, adu-mi te rog credit cardul! Telefonista - Imi pare rau domnule, dar trebuie sa platiti cash. Credit cardul dvs. este blocat pentru depasirea limitei. Clientul - Dau o fuga la o masina ATM si voi scoate niste bani inainte saajunga pizza la mine la usa . Telefonista - Imi pare rau domnule, dar nici asta nu va fi posibil. Vadaici ca nu aveti nici un ban in contul dvs. Clientul - Da , bine, n-are nimic. Trimite pizzele si gasesc eu niste baniin casa pana ajunge. In cat timp imi vine pizza? Telefonista - Suntem putin in intarziere, as zice cam 45 de minute. Daca va grabiti, puteti veni dvs. pana aici sa ridicati personal comanda, dupa ce faceti rost de bani. Pe de alta parte, este putin mai jenant sa carati pizza pe motocicleta. Clientul - Da de unde stii ca merg cu motocicleta? Telefonista - Pai scrie aici la informatii despre vehicul. Ati avut o masina care vi-a fost luata de compania de imprumut pentru ca nu ati platit la timp. Alaturi scrie ca Harley-ul dvs. este cu plata la zi si in plus i-ati umplut aseara rezervorul cu benzina. Clientul -- Telefonista - V-as sfatui sa fiti atent cu vocabularul ca sa nu o patiti din nou. Vad ca ati fost arestat pentru ca ati injurat un politist, apoi judecatorul cu care v-ati certat v-a dat 90 zile de puscarie. Vad ca de-abia v-ati intors in societate de cateva zile si asta este prima pizza pe care o comandati. Clientul -- . (fara cuvinte) Telefonista - Mai doriti altceva, domnule? Clientul - Da, am un cupon pentru o sticla de 2 litri de Cola, gratis. Telefonista - Imi pare rau, dar trebuie sa cititi mai bine. Pe cupon si inreclama noastra scrie ca persoanele care sufera de diabet nu se califica.... Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
|
|

Pentru un trailer:
Dana P
Tare.... Si foarte adevarat !
Si ce e prost, e ca asta nu-i de data recenta.