Info
x
Alo, ne asculta!!
|
berillaz 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 12:20
cei care se ocupa de procesarea datelor nu se vor plictisi, se vor axa in mod special pe cele cu continut erotic. probabil o sa dispuna de birouri compartimentate si cine stie ce se va mai petrece p-acolo..., munca obositoare nuh? stresanta rau cica...
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 12:26
dale-ar dumnezeu mancarimi groaznice in fund si chiloti de castitate blindati sa-i poarte si cheile sa fie la mine
|
|
barbonie_adrian 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 12:28
un abuz grosolan sunt niste nemernici suntem condusi de niste oameni care isi vad doar interesul propriu
nu se poate ca o persoana sa comunice nu se mai poate nimic in tara asta de rahat jos guvernul ar trebui inpuscati ca Ceausescu acesti nevrednici care ne conduc |
|
Fosta membra 9am.ro 34 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 12:30
ASTA INSEAMNA CA SECURITATEA LUI CEAUSESCU ERA PARFUM DE TEI, CA NU MONITORIZA PE TOATA LUMEA, CUM SE INTELEGE CA NI SE VA INTAMPLA TUTUROR DE-ACUM INAINTE. BRAVO DOMNILOR, AIA CARE OTI FI APROBAT ASTA, ATI REUSIT CA SUB PAVAZA DEMOCRATIEI SA SUPUNETI SI CONTROLATI UN INTREG POPOR!!! NICI NU INDRAZNESC SA MA GANDESC CE POT SI VOR FACE CU ACESTE INFORMATII, ACEIA CARE VOR AVEA ACCES LA ELE, PRACTIC POT CONTROLA / STRIVI / SANTAJA / FURA / ETC. ETC. PE ORICINE, ORICAND.
|
|
cap_ray2003 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 12:31
MA AUTOPUTERNICULE VAD CA ESTI CAM FUSTRAT DUPA CUM COMENTEZI,TRAIM INTR-O TARA DE KK SI MAJORITATEA LEGILOR AR TREBUI SCHIMBATE,ITI IA DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE SI INTIMITATEA TA,ETC.NU CONTEAZA CA ESTI INFRACTOR SAU UN CETATEAN MODEL ORICINE ARE DREPTUL LA INTIMITATE.
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 12:38
daca as fi atotputernic, fii sigur/a ca nu s-ar intampla astea. stai sa ma fac hacker si sa fac ce vreau din tine, pentru ca oricum astia iau ca dovezi chestii care se pot modifica usor daca te stii cat de cat... cand spun romania de alta data, ma refer la romania din vremurile bune si nu din cele de dominatie comunista sau cine stie ce...
|
|
Teo60 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 12:39
De la: cap_ray2003, la data 2009-01-20 12:31:00MA AUTOPUTERNICULE VAD CA ESTI CAM FUSTRAT DUPA CUM COMENTEZI,TRAIM INTR-O TARA DE KK SI MAJORITATEA LEGILOR AR TREBUI SCHIMBATE,ITI IA DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE SI INTIMITATEA TA,ETC.NU CONTEAZA CA ESTI INFRACTOR SAU UN CETATEAN MODEL ORICINE ARE DREPTUL LA INTIMITATE. ai perfecta dreptate cred ca atotputernicul nu se gindeste si la manipularile care se vor face de catre "oamenii de bine" santaje altfel spus sau poate ca si el face parte dintre cei care vor sa imparta dreptatea fara a tine cont de intimitate miine poimiine ne vor pune cite o camera web si ne vor inregistra pas cu pas pe fiecare. de ce oare mai clamam drepturile omului, in curind o sa fie numai drepturile celor care conduc si au acces la aceste informatii |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 12:43
Saraca,, constitutia ''noastra , ce au facut din ea.La asa politicieni asa legi.Doar noi suntem de vina ca iam ales.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 12:58
LEGE nr. 298 din 18 noiembrie 2008
privind reținerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicații electronice destinate publicului sau de rețele publice de comunicații, precum și pentru modificarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 780 din 21 noiembrie 2008 .......... CAP. III Procedura solicitării datelor reținute ART. 15 Furnizorii de rețele publice de comunicații și furnizorii de servicii de comunicații electronice destinate publicului au obligația ca, la solicitarea autorităților competente, în baza autorizației emise potrivit dispozițiilor art. 16, să transmisă acestora de îndată datele reținute potrivit prezentei legi, cu excepția cazurilor de forță majoră. ART. 16 (1) Solicitarea transmiterii de date reținute potrivit prezentei legi se realizează numai după ce a fost începută urmărirea penală, cu autorizarea motivată a președintelui instanței căreia i-ar reveni competența să judece cauza în primă instanță sau de la instanța corespunzătoare în grad acesteia, în a cărei circumscripție se află sediul parchetului din care face parte procurorul care efectuează sau supraveghează urmărirea penală ori a judecătorului desemnat de acesta, la cererea procurorului care efectuează sau supraveghează urmărirea penală, potrivit legii, dacă sunt date ori indicii temeinice privind pregătirea sau săvârșirea unei infracțiuni grave. (2) În caz de urgență, când întârzierea obținerii autorizării prevăzute la alin. (1) ar aduce grave prejudicii activității de urmărire penală ori îndeplinirii obligațiilor asumate de România prin documente juridice de cooperare internațională sau ca stat membru al Uniunii Europene, procurorul care efectuează sau supraveghează urmărirea penală sau căruia i-ar reveni această competență poate să autorizeze, prin ordonanță motivată, solicitarea transmiterii de date reținute, potrivit prezentei legi. În termen de 48 de ore de la emiterea autorizării, procurorul prezintă instanței de judecată competente, potrivit alin. (1), motivele care au stat la baza emiterii autorizării. Instanța de judecată se pronunță cu privire la legalitatea și temeinicia ordonanței prin care s-a autorizat solicitarea transmiterii de date reținute, în cel mult 48 de ore. (3) Autorizația de solicitare a datelor reținute trebuie să cuprindă: a) denumirea instanței/parchetului; b) data, ora și locul emiterii; c) numele și prenumele judecătorului/procurorului; d) durata de valabilitate a autorizației; e) denumirea și sediul social ale persoanei juridice care urmează să pună la dispoziție datele reținute; f) indicarea persoanei cu privire la care se va face verificarea datelor reținute sau indicarea codului de identificare a abonatului ori a utilizatorului înregistrat pentru serviciile de internet sau a numărului de telefon al abonatului ori al utilizatorului înregistrat pentru serviciile de telefonie fixă sau mobilă; g) temeiurile concrete care determină autorizarea de solicitare a datelor reținute; h) perioada de timp pentru care datele reținute urmează a fi furnizate; i) semnătura judecătorului/procurorului. (4) Lipsa oricăreia dintre mențiunile prevăzute la alin. (3) se sancționează cu nulitatea absolută a autorizației. (5) Durata de valabilitate a autorizației nu poate depăși 15 zile. (6) Datele reținute care nu privesc fapta ce formează obiectul cercetării se arhivează la sediul parchetului, în locuri speciale, în plic sigilat, cu asigurarea confidențialității, și pot fi transmise judecătorului sau completului învestit cu soluționarea cauzei, la solicitarea acestuia. La soluționarea definitivă a cauzei, acestea vor fi șterse sau, după caz, distruse de către procuror, încheindu-se în acest sens un proces-verbal. (7) Dacă în cauză s-a dispus soluția de netrimitere în judecată, datele reținute se arhivează la sediul parchetului, în locuri speciale, în plic sigilat, cu asigurarea confidențialității, și se păstrează până la împlinirea termenului de prescripție a răspunderii penale pentru fapta ce a format obiectul cauzei, iar când se distrug, se încheie un proces-verbal în acest sens. (8) Dacă în cauză instanța a pronunțat o hotărâre de condamnare, achitare sau încetare a procesului penal, rămasă definitivă, datele reținute se arhivează odată cu dosarul cauzei la sediul instanței, în locuri speciale, în plic sigilat, cu asigurarea confidențialității. ART. 23 Prezenta lege transpune Directiva 2006/24/CE privind reținerea datelor generate sau prelucrate de către furnizorii de rețele și servicii de comunicații electronice destinate publicului și de modificare a Directivei 2002/58/CE, publicată în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE) nr. L105 din 13 aprilie 2006. ............. Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 13:02
Asta se cheama ca si cand am fi sub urmarire,ca ce chestie, ca si cum am fi pe vremea lu ala de a murit in 89.Nu mi se pare ceva NORMAL,cum dracu sa asculte cineva tot ce debitam,tot ce ne trece prin cap???Asta se cheama ca avem CENZURAAAAAAA
,
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 13:04
De la: pasadro, la data 2009-01-20 12:58:05LEGE nr. 298 din 18 noiembrie 2008 Dana P Felicitari !... o data si-o data o sa-nvete si romanasul nostr a-si exprima opiniile-n cunostinta de cauza,...n-asa ?
|
|
cs_lacrima 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 13:09
Daca sunteti impotriva acestei legi puteti semnati si voi petitia
www.petitieonline.ro/petitie-p37662052.html Ne sunt incalcate drepturile ! Trimiteti acest link la toti cunoscutii sa stie toata lumea ! |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 13:11
nu E CEVA normal,ne taie dreptul la libera exprimare
,suntem tot in Comunism??????
|
|
dianet 202 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 13:12
De la: nicobekesi, la data 2009-01-20 13:02:52Asta se cheama ca si cand am fi sub urmarire,ca ce chestie, ca si cum am fi pe vremea lu ala de a murit in 89.Nu mi se pare ceva NORMAL,cum dracu sa asculte cineva tot ce debitam,tot ce ne trece prin cap???Asta se cheama ca avem CENZURAAAAAAA Imi pare rau ca nu te-au cenzurat cadrele raspunzatoare de aparitia ta pe lume si de educatia ta de a emite asemenea ineptii. Cenzura este un control exercitat de organe abilitate, urmat de aplicarea de interdictii, functie de natura activitatii si/sau controlului. Daca erai cenzurata, nu mai debitai tampenii. Nu te ingrijora, cred ca n-o sa te asculte nimeni, ca n-are ce asculta, parol.
"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton)
Work Shall Set You Free!
|
|
tasa_nuti 182 mesaje Membru din: 21/12/2008 Oras: Sighetu Marmatiei |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 13:14
si daca ne asculta ,Ce? cand nu ai ce ascunde ,nu e problema ,probleme au cei ce au ce ascunde .macar asa mai poate fi anhilat traficu de copii ,droguri si asa copii si siguranta noastra vv-a fi sub control
TASA
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 13:15
De la: nicobekesi, la data 2009-01-20 13:11:03nu E CEVA normal,ne taie dreptul la libera exprimare Alta mostra de ineptie: a asculta = a taia dreptul la libera exprimare. Poti sa spui ce vrei, nimeni nu-ti taie nimic. Desi ar trebui sa-ti taie ceva din prefrontal, parerea mea.
Work Shall Set You Free!
|
|
Fosta membra 9am.ro 18 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 13:20
va este lene sa cititi legea.... a pus-o mai sus pasadoro........ dupa ce o cititi mai discutam
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 13:20
MYTCOR,scuze daca nu am inteles mesajul tau dar totusi daca este cum am inteles[sau doar mi s-a parut],tu,sincer chiar ai incredere in ce este scris acolo?BIG-BROTHER abia astepta sa devina legala ascultarea tuturor,oricum,oricand si oricat,acum daca are lege face ce vrea[si stie el bine ce trebuie facut]asadar sa nu ne miram ca in curand vom face drumuri la parchete,judecatorii si sectii de politie mai des decat la piata,motive?!se gasesc destule ba ca ai vorbit cu una despre sex oral stiind ca respectiva este prostituata,ba ca ai vorbit cu varul sau cumnatul unuia care face trafic de arme sau droguri sau i-ai spus colegului de munca sau facultate ca ai vrea sa-i dai foc parlamentarului cutare sau chiar guvernului[care fie vorba intre noi sunt hoti cu diploma si state vechi],ba ca ai vorbit codificat cu unul care este urmarit penal,dandu-i anumite informatii despre anchetatori sau dosar etc.asadar cine mai crede in legile comunistilor vopsiti care ne conduc[incotro?!];s-auzim numai de bine!
|
|
obliografic 1094 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 13:27
Nu va m-ai certati degeaba ca telefoanele sunt ascultate de mult la noi in tara dupa ce ati intrat in ochii baietilor ( aducetiva aminte cum au fost decoperiti cei 10 politai de la circulatie din Iasi si nu era in vigoare aceasta lege), asa ca nu va mai certati acum doar a devenit ceva legal adica cu documente.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
|
Fosta membra 9am.ro 18 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 13:37
Doamna Smith: Krishnamurti, Krishnamurti, Krishnamurti. Domnul Smith: Papa sapă! Papa n-are supapă. Supapa are-un papă. Doamna Martin: Bazar, Balzac, bazin! Domnul Martin: Bizar, bazon, bizon! Domnul Smith: A, e, i, o, u, a, e, i, o, u, a, e, i, o, u, i! Domnul Martin: B, c, d, f, g, l, m, n, p, r, s, t, v, w, x, z! Doamna Martin: Ceapă de apă, ceafă cu ceapă! Doamna Smith (făcând ca trenul): Tuff, tuff, tuff, tuff, tuff, tuff, tuff, tuff, tuff, tuff, tuff. Domnul Smith: Nu! Doamna Martin: E! Domnul Martin: Pe-a...! Doamna Smith:... colo! Domnul Smith: E! Doamna Martin: Pe! Domnul Martin: A! Doamna Smith: Ici! crede-ti ca pe aia ii intereseaza ce vorbiti voi cu prietena.... merge-ti sa va culcati ca va este somn
|
|
hincestifr 1 mesaj Membru din: 20/01/2009 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 13:37
itzi propun sa te uitzi shi la ESOTERIC AGENDA acolo e un rezumat la toate teoriile conspiratiei ..
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 13:52
mie nu imi place deloc treaba asta. in plus, si pana acum se puteau accesa astfel de date. asta este clarisimo. deci: cum au venit comunistii la putere cum ne controleaza, ca pe vremurile de odinioara. mult agrija oameni buni. revine comunismul. si nu zic aiureli. astia vor sa stie tot ce se intampla. aceleasi argumente le-a avut si comunismul pentru a neclontrola. veti vedea voi cat d emult se vor folosi aceste date pentru eliminarea elementelor fasciste, potrivnice regimului de stat din romania si revolutionare. asa cum numeau comunistii pe toti cei ce le stateau in cale. iar bietii oameni erau niste tarani amarati, sau niste pocaiti cu multi copii care numai de tara si de revolutia bolsevica nu le pasa ci se gandeau ce sa dea de mancare la bietii micuti. cititi si voi George Orwell - 1984. salut |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 13:57
Intr-adevar este o chestie care incalca dreptul la intimitate. Dar cine nu are nimic de ascuns nu trebuie sa fie ingrijorat. Ca sa nu ascunzi nimic trebuie sa fii complet extrovertit. Ceea ce este cam imposibil. Numai pasaricile au aceasta caracteristica . Noi oamenii devenim paranoici sau schizofrenici avind grija ce vorbim peste tot. Sa nu uitam ca aceasta natie la revolutie nici macar nu au spart geamuri. Atunci cine isi permite sa ne trateze la modul asta. Si cine se considera mai presus de toti sa ne urmareasca ei convorbirile si sa dea verdicte.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
melissza 2475 mesaje Membru din: 14/11/2008 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 13:59
au dreptate , avem de toate !!!!!!!!!!!!!!!! numai cenzura ne mai lipsea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 14:09
Doamne, cat de mare e rabdarea Ta sa-i suporti pe toti microcefalii de pe fata Pamantului, cu predilectie pe cei de pe fata Romaniei. Stimati postatori, cu cateva exceptii (care se cunosc, desi ma desconsidera) va incadrati cu succes in clasa celor iubiti de divinitate (a nu se confunda cu Dumnezeu). Voi chiar aveti impresia ca-i pasa cuiva de voi. Voi chiar credeti ca sunteti chiar atat de importanti si ca va vaneaza cineva beshinile numite idei, pe care le etalati atat de mandri. SUNTETI PATETICI! Eu cel putin o recunosc din prima: nimeni nu da un rahat pe nimeni (a se inlocui "nimeni" dupa preferinte). Ma rog, vad ca educatia de manele are succes garantat. Raman o ratata si o repetenta la consumism, manelizare si vedetism de balci, continuand sa va consider exponentii de marca ai imbecilitatii adevarate si fara varsta. Adios!
Work Shall Set You Free!
|
|
nicueugen 2 mesaje Membru din: 20/01/2009 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 14:40
stati linistiti, urmatorul pas e televiziune high definition, ca sa poata monitoriza cine, cind si la ce se uita, ca sa isi ajusteze mai bine propaganda
|
|
nicueugen 2 mesaje Membru din: 20/01/2009 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 14:43
si toate tehnicile astea n-au nici o legatura cu comunismul sau comunistii, sint tehnici PUR CAPITALISTE, mai toate pleaca de la americani
|
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 15:49
Eu chiar salut aceasta lege pentru ca de 1 an de zile sunt hartuita la telefon de un barbat...Orice modalitate civilizata de a-l face sa se opreasca ,nu a dat roade ,asa ca ma bucur nespus ca a aparut legea.. Sper,cred ca nu-i mai da mana sa faca ceea ce face...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 16:23
Ce de lume basicata de pomana.
Desi Pasadro a dat lumii, sa citeasca, legea cu pricina, nu i-a pasat mai nimanui, fiecare s-a preocupat de persoana lui pretioasa si s-a si vazut urmarit ca un veritabil James Bond. Imediat a tunat si fulgerat impotriva guvernului si a celor care au avut neobrazarea sa sustina atfel (printre care ma numar si eu). Din nou am fost facut "frustat". Am ajuns sa nu mai stiu ce inseamna cuvantul asta... Il folosesc mai toti neispravitii pentru ca, probabil ca le place in mod deosebit, astfel incat nu se mai stie ce inseamna. Nimeni nu vrea sa citeasca legea. E mai simplu sa delireze aiurea-n tramvai conform sportului national numit "datul cu parerea". Toti neispravitii pe care nu-i baga-n seama absolut nimeni, sar ca arsi ca sunt urmariti si ca li s-ar incalca nu stiu ce libertati... Dupa ce o sa va treaca nervii poate totusi cititi legea si o sa vedeti cam ce inseamna stocarea acestor informatii. Asta doar daca sunteti in stare sa si intelegeti un text scris pe care il cititi ...
Acum nu e momentul !
|
|
radu_g 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 16:51
Atotputernicul, stai linistit, nu e o opinie generalizata, vad ca inca mai suntem cativa pe aici care inteleg utilitatea unei minime monitorizari a tuturor descreieratilor si dezaxatilor din tara asta. Imi pare rau insa ca zi de zi observ sportul asta national de-a "saritul de fund in sus" de cate ori apare o lege sau e vreo stire mai importanta in media. Dorinta de senzational si bombastic e la rang de religie in Romania......pacat ca nu zice nimeni insa nu ca legea asta nu e buna, dar ca poate nu era de maxima importanta deocamdata, sunt multe alte lucruri mai importante de pus la punct.
|
|
|
|

Dana P
Dana P