back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Alo, ne asculta!!

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 18:20

Ma gandesc la faptul ca oameni ca mine n-ar asculta oameni ca voi, dar oameni ca voi, i-ar asculta pe oamenii ca mine ...
Alynushi, de ce nu-ti vezi de treaba ?
Te ajut eu, nu interesezi pe nimeni, nu te asculta nimeni nici daca le urlii in urechi la sediul lor ....
Poti sa-ti etalezi tembelismul fara nici o grija. N-o sa le pese !

Acum nu e momentul !
valentin309

1 mesaj
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 18:57

pai sa ne asculte, nesimtitii ; k doar si noi suntem nevoiti sa-i ascultam pe 'ei' cum sforaie pe banii nostri. Si atunci ,ori de cate ori ,ne bagam cate ceva muraturi in borcanul lor , vor sti pentru ce ne asculta. poate sunt mai nesimtit si dau vreun " FART" la casca, pai sa il scaneze , sigur contine nu's ce informatie de interes national ,poate lucreaza cu Ernest la o noua emisiune sau cu Cove, poate VOR sa se stie ce gandeste romanul de rand despre Ei, asa vor sti ce alte taxe si impozite sa ne mai atarne, k doar nu ne-au suprimat destul. Dragilor , n-ati vrea sa ne punem un fel de Big Brother in locuinte , sa fiti siguri k nu facem ceva rau pt natiune. eu propun sa imi montati prima camera in WC, doar e singurul loc ramas respectabil, poate se pun e tara la cale acolo. va urez suck-ces. semneaza . un IDIOT care-si plateste contibutiile la timp catre STAT-ul degeaba

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 23:52

Deja ma plictisiti ingrozitor toti ascultatii astia ...

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 01:14

Daca tot se inregistreaza, eu unul voi incerca sa le dau cat mai mult continut: de la droguri, prostitutie si pana la nitroglicerina, bombe artizanale si trafic cu iarba, voi strecura in fiecare-mi conversatien cateva perle. Sa fie mai interesant pentru toti cei implicati :)
E cumva inevitabil ce ni se intampla, cred ca suntem cu totii constienti de asta. Insa demararea acestei operatinuii anti-tero (tare asta, Romania, intre noi fie vba nu a avut niciodata teroristi dupa cel de-al doilea razboi); putea fi justificata de un motiv real, credibil.
Si acum, cireasa de pe tort:
Intreaga lume se afla in mijlocul a ceea ce se prevede a fi Cea Mai Mare Recesiune de la 1980 incoace. Or Romania se afla pe...fiti pregatiti:
Penultimul loc in Uniunea Europeana la venitul pe cap de locuitor!
Sursa:ZIARUL FINANCIAR, 2007, www.zf.ro/eveniment/romania-penultimul-loc-in-ue-in-functie-de-p...
O sincronizare mai buna nu cred k ar fi reusit Cabinetul BOC & Co., nici daca ar fi planuit-o. Sa intelegem ca legile in Romania nu sunt citite si rumegate cu implicatii cu tot inainte de a fi aprobate- E o probabilitate, poate chiar dormeau...nu-i vina nimanui - Programul parlamentar foarte incarcat

stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 02:55

Astazi mimi-am ridicat noul card de la banca... cu cip, ehh na... un fior rece m-a cuprins total. Ceea ce la inceput credeam ca este o poveste conspirationista devine realitate. Este mai grav ca unii dintre noi se obisnuiesc cu o astfel de realitate si ne dau si sfaturi sa nu ne agitam, pentru noi restul, cei care vor doar sa li se respecte drepturiile si libertatiile. Oricum venind inapoi de la banca... am inceput sa numar camerele video de pe strazii... hmmmm singurul refugiu parca iminent era locuinta mea... insa acolo e internetul... de acolo imi sun prietenii... o sa astept cu nerabdare legea care ne va monta primele camere video in locuinta. doar cine stie... e pentreu binele nostru... cred ca am sa imi fac acte pentru a emigra undeva in Africa... pana ce se va colectiviza si africa poate voi prinde varsta a 3-a.

Omerta Vision
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 16:19

De la: stejerean_vasile, la data 2009-02-03 02:55:11Astazi mimi-am ridicat noul card de la banca... cu cip, ehh na... un fior rece m-a cuprins total. Ceea ce la inceput credeam ca este o poveste conspirationista devine realitate. Este mai grav ca unii dintre noi se obisnuiesc cu o astfel de realitate si ne dau si sfaturi sa nu ne agitam, pentru noi restul, cei care vor doar sa li se respecte drepturiile si libertatiile. Oricum venind inapoi de la banca... am inceput sa numar camerele video de pe strazii... hmmmm singurul refugiu parca iminent era locuinta mea... insa acolo e internetul... de acolo imi sun prietenii... o sa astept cu nerabdare legea care ne va monta primele camere video in locuinta. doar cine stie... e pentreu binele nostru... cred ca am sa imi fac acte pentru a emigra undeva in Africa... pana ce se va colectiviza si africa poate voi prinde varsta a 3-a.

Asa, ai vazut ca ai gasit solutia ?
Nimeni nu te obliga sa te duci la banca, nimeni nu ti-a bagat netul pe gat, nu vad cu ce te deranjeaza camerele de pe strazi (poti locui in padure unde nu sunt camere).
Sunt curios, daca ti-ar goli cineva casa, ar fi utile camerele alea pentru a-l gasi pe hot ?
Mare prost esti nene.
Nu inteleg cine te obliga sa-ti si postezi prostia.
Trebuie sa ne minunam toti ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 16:25

De la: stejerean_vasile, la data 2009-02-03 02:55:11Astazi mimi-am ridicat noul card de la banca... cu cip, ehh na... un fior rece m-a cuprins total. Ceea ce la inceput credeam ca este o poveste conspirationista devine realitate. Este mai grav ca unii dintre noi se obisnuiesc cu o astfel de realitate si ne dau si sfaturi sa nu ne agitam, pentru noi restul, cei care vor doar sa li se respecte drepturiile si libertatiile. Oricum venind inapoi de la banca... am inceput sa numar camerele video de pe strazii... hmmmm singurul refugiu parca iminent era locuinta mea... insa acolo e internetul... de acolo imi sun prietenii... o sa astept cu nerabdare legea care ne va monta primele camere video in locuinta. doar cine stie... e pentreu binele nostru... cred ca am sa imi fac acte pentru a emigra undeva in Africa... pana ce se va colectiviza si africa poate voi prinde varsta a 3-a.

si e doar inceputul... O sa avem si pasapoarte cu cip, si permise de conducere la fel, probabil si buletinele vor fi cu cip si cine stie unde ne mai pun cip-uri, cel mai probabil in cap imediat dupa nastere.

Traiasca literatura science-fiction si bun venit in Matrix tuturor!

mihaid1977

58 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 16:32

De la: mona_simona2002, la data 2009-02-03 16:25:53

si e doar inceputul... O sa avem si pasapoarte cu cip, si permise de conducere la fel, probabil si buletinele vor fi cu cip si cine stie unde ne mai pun cip-uri, cel mai probabil in cap imediat dupa nastere.

Traiasca literatura science-fiction si bun venit in Matrix tuturor!

asteptam cu nerabdare legea care va prevede montarea primelor camere video ..........in WC, acasa, la serviciu si in orice local public............
nu e o gluma, doar stiti ca acolo se produc o mare parte din infractiuni.....
inregistrarile se vor transmite prin retea, la Sediul Central

denisar

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 16:32

de ce nu ne pun niste cercelusi de-aia verzi ca la animale? e mai ieftin, nu mai e bataie de cap, timp putin pierdut... ca oricum e la fel dar intr-un mod putin mai elegant...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 19:44

....cu atatea cip-uri la purtator, o sa-ncepeti toti intr-un cor:.... cip, cip-cirip si cip-ciriii,... sper sa va cipuiti atat ciorile cat si privigetorile !....c-altfel miroase a discriminare !...))))..

stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 20:00

Asa, ai vazut ca ai gasit solutia ?
Nimeni nu te obliga sa te duci la banca, nimeni nu ti-a bagat netul pe gat, nu vad cu ce te deranjeaza camerele de pe strazi (poti locui in padure unde nu sunt camere).
Sunt curios, daca ti-ar goli cineva casa, ar fi utile camerele alea pentru a-l gasi pe hot ?
Mare prost esti nene.
Nu inteleg cine te obliga sa-ti si postezi prostia.
Trebuie sa ne minunam toti ?[/quote]

M-ai auzit sa iti spun ca esti prost? Atunci? Chiar suferi foarte mult ca avem si alte opinii. Citeste magna carta, drepturile omului... deci pune mana pe carti si citesteti drepturile alea, pe care le-ai primit gratuit. Daca nu, bagati 10 cip-uri n cap si plateste impozite si acceppta orice. Nu eu mi-am dorit card cu cip, ci pur si simplu mi-a fost dat. Intelegi? Probabil, ca nu ai simtit sindromul Securitatii de pe vremea comunista ca sa intelegi libertatea. Atat timp cat platesc impozite, taxe cat respect legiile Romaniei ma astept sa imi fie respectate libertatiile cetatenesti, intelegi? sau dupa parerea ta ar trebui sa fim niste oii care nu spun nimic doar produc si dorm. Daca te-ai mai cultiva putin, ti-ai masura mai bine cuvintele. Probabil cand va veni vremea sa nu iti mai convina jugul la care vei vi supus ca si cetatean european...vei dorii sa protestezi... insa vei fi un terorist care trebuie redus la tacere. Am sa iti trimit din Africa un pachet la Jilava. Ai grija de tine!!!

Omerta Vision
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 20:10

sunt total impotriva *monitorizarii* convorbirilor telefonice si a cipurilor....

aceste lucruri sunt facute pentru a ne limita libertatea urmand k intr-un viitor nu foarte indepartat sa ne trezim cu totii transformati in sclavi....

nu vom mai avea dreptul sa facem absolut nimik din ceea ce nu convine *stapanilor* nostri...

credeti k atunci cand s-au invetat cipurirle s-a gandit cineva la securitatea noastra?....k ii durea pe ei undeva de cat de *sigura* e lumea in care traim?...NU....

singurul lucru kr ii intereseaza pe aia kr au inventat cipurile si dispozitivele pentru ascultarea telefoanelor este dobandirea unui control absolut asupra populatiei....

seamana mult cu ceea ce se intampla in perioada comunistilor cand toata corespondenta era citita si pachetele trimise prin posta desfacute si verificate amplu....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 20:22

www.petitieonline.ro/petitie/apel_impotriva_pasapoartelor_biomet...

eu am semnat-o....faceti si voi acelasi lucru...pentru libertatea voastra!!!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 21:10

De la: Atotputernicul, la data 2009-02-02 23:52:15Deja ma plictisiti ingrozitor toti ascultatii astia ...

De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec?
-1 pentru a schimba becul
-1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat
-14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului
-7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor
-27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor
-53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale
-2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este "lampa"
-15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ?bec? este la fel de corect
-109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri
-111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum
-306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa
-27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri
-14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte
-33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentul respectiv si a raspunde "si eu"
-6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ?cautare?
-12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului
-143 pentru a spune ?cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum?
-16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul
-24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul
-1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul
-1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 21:13

Atot..........( ma doare mana sa scriu tot ID.), tu care dintre cei mentionati mai sus esti, sau mai bine unde crezi ca te incadrezi???????

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 21:25

De la: obliografic, la data 2009-02-03 21:10:15
De la: Atotputernicul, la data 2009-02-02 23:52:15Deja ma plictisiti ingrozitor toti ascultatii astia ...

De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec?
-1 pentru a schimba becul
-1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat
-14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului
-7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor
-27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor
-53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale
-2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este "lampa"
-15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ?bec? este la fel de corect
-109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri
-111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum
-306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa
-27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri
-14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte
-33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentul respectiv si a raspunde "si eu"
-6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ?cautare?
-12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului
-143 pentru a spune ?cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum?
-16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul
-24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul
-1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul
-1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...

m-am distrat copios.

daca ma gandesc bine, fac parte din toate categoriile, mai putin ultima depinde de topic; asta pt. ca eu citesc ce s-a postat inainte si dupa aia imi dau cu parerea.

In concluzie, Oblio, tu propui sa ne lasam de forumuri si sa ne apucam de munca?

eastside

179 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 22:38

Esti tare Oblio.......
Te salut !

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 23:17

Pe tot terenul ...
peste tot ...

Acum nu e momentul !
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 23:19

kinder90

8 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 16:27

Ce incapatanat esti!
Sa iti dau un exemplu sa intelegi mai bine carui risc te expui:

Sa zicem ca esti un curios innascut si vezi un filmulet pe youtube cu un jaf armat si devii tu curios cum a scapat criminalul de arma. Dai tu apoi pe google 'cum sa ascunzi arma'. Are loc in cartierul tau o crima. Politia va cerceta tot ce va putea. Si dau peste cautarea de pe google cum sa scapi de arma. Politia te poate lua in arest si ajungi la parnaie. Ei pot folosi la proces aceasta cautare ca dovada impotriva ta.

Cum au mai spus si altii: Carui risc de terorism ne expunem noi la ora actuala? Tara arde si baba se piaptana. In loc sa se ocupe de alte cazuri unde necesita mai multa atentie decat cazul cu terorismul...

Sunt atat de multe de spus si sunt atat de dezamagita cum unii oameni sunt asa de ignoranti la ceea ce se intampla in jurul lor mai ales ca sunt afectati.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 16:31

De la: radugoicea, la data 2009-01-30 14:19:51 Ca de fiecare data in Romania apare un subiect "fierbinte" de care sa se scandalizeze toata prostimea. A aparut mai intai un prost la TV care a zis "SE ASCULTA!", apoi inca unul si inca unul si tot asa. Dupa care se gasesc destui care sa caste gura la toate prostiile astea apoi se scandalizeaza pe toate forumurile ca ii leaga cineva la gura cu legea asta. CE E SI MAI GRAV E CA OAMENII ASTIA SUSTIN SUS SI TARE CA SCANDALIZAREA ASTA A LOR E PROPRIA OPINIE, NU CE LE-A BAGAT PE GAT, CA LA PUI, UN DOBITOC DIN PRESA SI IMPLICIT DETINATORUL TRUSTULUI DE PRESA RESPECTIV.
Incercati sa ganditi cu proprii neuroni oameni buni, asta dupa ce, in prealabil, ati citit bine legea si ce spune ea si apoi sariti ca arsi (daca vi se mai pare relevant bineinteles).

necunoscut

1 mesaj

necunoscut

1 mesaj

De la: Atotputernicul, la data 2009-01-30 16:01:16Nene Radule, le-ai zis mai bine ca mine ....
Dar, o sa vezi, ca degeaba ...
N-ai cu cine, domnule, n-ai cu cine ....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 16:50

niste tarani[dinu sararu],niste gaozari[traian basescu],niste animale[ion iliescu]

kinder90

8 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 16:54

Ca sa mai adaug, ca tocmai mi-am adus aminte. In anlia sunt camere de filmat peste tot, asa numitele CCTV. Daca ti se fura masina, ai considera normal sa te ajute in a depista hotii. Well, nu. Ok, acum sa ne gandim, unde este beneficiul? Care este de fapt motivul care sta in spatele acestor decizii... Chiar este in folosul meu... ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 21:39

De la: kinder90, la data 2009-02-04 16:54:40Ca sa mai adaug, ca tocmai mi-am adus aminte. In anlia sunt camere de filmat peste tot, asa numitele CCTV. Daca ti se fura masina, ai considera normal sa te ajute in a depista hotii. Well, nu. Ok, acum sa ne gandim, unde este beneficiul? Care este de fapt motivul care sta in spatele acestor decizii... Chiar este in folosul meu... ?

corinaluciamartin

57 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 14:13

stiti ce m-ar interesa pe mine mai mult? de cind se zvoneste ca ne asculta, cu totae c-o stiam lumea nu mai vorbeste la mobil. Ce vor face firmele de telefonie, cum vor reactiona cin vor vedea ca au tot mai putini clienti....sau poate asta se urmareste?? sa nu uitam ca suntem mari consumatori de tel. mobila.

alinushy

119 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 15:19

in constitutia romaniei cap 2 drepturile si libertatile oamenilor scrie :

art.26 - Viața intimă, familială și privată

art. 28 - Secretul corespondenței

art. 30 - Libertatea de exprimare. oare faptul ca ne sunt ascultate telefoanele, mail-urile , scrisorile etc nu cumva este o incalcare a drepturilor omului ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:42

De la: corinaluciamartin, la data 2009-02-05 14:13:49 stiti ce m-ar interesa pe mine mai mult? de cind se zvoneste ca ne asculta, cu totae c-o stiam lumea nu mai vorbeste la mobil. Ce vor face firmele de telefonie, cum vor reactiona cin vor vedea ca au tot mai putini clienti....sau poate asta se urmareste?? sa nu uitam ca suntem mari consumatori de tel. mobila.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:48

problema nu este ca nu se mai vorbeste,problema e ca se vorbeste in draci,chiar mai mult decat inainte,dar nu mai poti colabora cu partenerii despre transporturile de cocaina din portul constanta,despre micul trafic de arme de la bulgari sau despre tigarile fara timbru de la moldoveni si ucrainieni si atunci se intampla un lucru firesc,scade p.i.b.-ul si veniturile noastre si ale politistilor,procurorilor,judecatorilor,guvernantilor,parlamentarilor sau ale lui base intaiul,si atunci ce-i de facut?s-auzim numai de bine!

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Alo, ne asculta!!
Mergi la: