Info
x
Al 3-lea razboi mondial
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 18:58
CIT TIMP VA EXISTA AMERICA ,VOR FI RAZBOAIE IN LUME,DIN CAUZA EVREILOR FABRICANTI DE ARME
|
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 06:00
Sa-nteleg ca pana la colonizarea Americii,n-au existat razboaie?Si daca,totusi au existat,atunci din cauza cui s-au produs?A jidanilor chinezi care vindeau arme mongoliai? Al treilea razboi a inceput imediat dupa terminarea celui de al doilea...
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 08:18
De la: symy, la data 2008-12-15 13:02:50Sper ca subiectul propus , sa ne arate adevarata fata a lumi in care traim..!!!...vizionati acest film(tradus)...astept pareri... |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 08:19
SYMY,TI-A RAMAS CEVA PT.NOI,CA AMINTIRE,SA FI IUBIT SI S-AUZIM NUMAI DE BINE!
|
|
adryan2477 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 15:53
De ce ne este sortit nu putem scapa orice am face.
Andrei
|
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 21:15
suntem cam 7 miliarde de oamenii... cam multii si continuam sa crestem... la numar. Sunt multe teorii, spirituale, conspirative, resurse. Chestia e ca atat timp cat nu avem dovezii palpabile nu putem decat sa speculam. Suntem niste furnicutze care nu vad mai departe de nivelul solului.
atentie la cei care le plac conspiratiile... orice informatie are un scop...
Omerta Vision
|
|
sebi_hertzeg 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 18:00
nu doresc sa va retin mult atentia, de aceea va rog daca chiar sunteti interesati de acest subiect sa va uitati la acest film video.google.com/videoplay?docid=-1173253419609073840 , apoi sa va ganditi la criza economica, apoi la faptul ca Fiat a fuzionat cu Daimler, apoi la noile pasapoarte biometrice, apoi la Biblie.
|
|
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 15:33
Probabil se va instaura acea noua ordine mondiala unde oamenii vor fi controlati cu acele verichip-uri, manifestarile religioase vor fi interzise. Asta va insemna un regim dictatorial. S-ar inlocui raul cauzat de percepte religioase rau intelese cu un rau si mai mare. Tentativa de ucidere a sufletului uman. Omul insa tot va idolatriza ceva iar daca se va interzice crestinismul de exemplu ce va ramane de idolatrizat? Vreun dictator? Sistemul? Materialismul consumist? Libertinajul sexual? Asa e omul construit. Trebuie sa venereze ceva. Poporul roman a avut ca forta de coeziune ortodoxia de-a lungul veacurilor, oricat de demodat ar suna asta. Dupa mine mergem in directia gresita. Cei care ar supravietui unui asemenea regim vor fi mai rau decat niste fiare salbatice.
|
|
|
|
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 03:38
De la: gheorghebalint, la data 2009-02-10 15:33:37 Probabil se va instaura acea noua ordine mondiala unde oamenii vor fi controlati cu acele verichip-uri, manifestarile religioase vor fi interzise. Asta va insemna un regim dictatorial. S-ar inlocui raul cauzat de percepte religioase rau intelese cu un rau si mai mare. Tentativa de ucidere a sufletului uman. Omul insa tot va idolatriza ceva iar daca se va interzice crestinismul de exemplu ce va ramane de idolatrizat? Vreun dictator? Sistemul? Materialismul consumist? Libertinajul sexual? Asa e omul construit. Trebuie sa venereze ceva. Poporul roman a avut ca forta de coeziune ortodoxia de-a lungul veacurilor, oricat de demodat ar suna asta. Dupa mine mergem in directia gresita. Cei care ar supravietui unui asemenea regim vor fi mai rau decat niste fiare salbatice. |
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 03:39
orice lucru este mai bun decat o dictatura a prostului gust si a nesimtirii,cum este in lumea de acum,s-auzim numai de bine!
|
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 03:40
si pana la urma orice dictatura este construita de oameni,cu oameni si pt.oameni,fara oameni nici o dictatura nu si-ar atinge scopul,ok?
|
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 22:48
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-12 03:40:57si pana la urma orice dictatura este construita de oameni,cu oameni si pt.oameni,fara oameni nici o dictatura nu si-ar atinge scopul,ok?
Omerta Vision
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 22:51
De la: aboldeiu, la data 2009-01-14 18:58:51 Din c�te �tiu eu, evreii se bat �n Palestina cu arme de la noi, din Rom�nia......
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 22:55
De la: gheorghebalint, la data 2009-02-10 15:33:37 Probabil se va instaura acea noua ordine mondiala unde oamenii vor fi controlati cu acele verichip-uri, manifestarile religioase vor fi interzise. Asta va insemna un regim dictatorial. S-ar inlocui raul cauzat de percepte religioase rau intelese cu un rau si mai mare. Tentativa de ucidere a sufletului uman. Omul insa tot va idolatriza ceva iar daca se va interzice crestinismul de exemplu ce va ramane de idolatrizat? Vreun dictator? Sistemul? Materialismul consumist? Libertinajul sexual? Asa e omul construit. Trebuie sa venereze ceva. Poporul roman a avut ca forta de coeziune ortodoxia de-a lungul veacurilor, oricat de demodat ar suna asta. Dupa mine mergem in directia gresita. Cei care ar supravietui unui asemenea regim vor fi mai rau decat niste fiare salbatice. Fiecare are dreptul s� se �nboln�veasc� de paranoia �i �sta este un exemplu clar.
|
|
geofive2006 64 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 22:58
Dora stai relax! omu are dreptate evreii sunt cei mai mari fabricanti de arme! daca urmaresti pe discovery emisiunile despre arme vei vedea ca cele mai morderne arme sunt din israel! intr-adevar evreii sunt de vina pt multe ! ei sunt responsabili si pt situatia financiara pt ca se stgie cei mai mari economisti sunt evrei! al treilea razboi mondial daca v-a incepe va incepe at cand evreii vor darama acea moschee sfanta a musulmanilor din ierusalim! va fi un razboi al religiilor intre crestini si musulmani! de fapt in acele locuri a fost mereu razboi
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 01:21
De la: geofive2006, la data 2009-02-12 22:58:40Dora stai relax! omu are dreptate evreii sunt cei mai mari fabricanti de arme! daca urmaresti pe discovery emisiunile despre arme vei vedea ca cele mai morderne arme sunt din israel! intr-adevar evreii sunt de vina pt multe ! ei sunt responsabili si pt situatia financiara pt ca se stgie cei mai mari economisti sunt evrei! al treilea razboi mondial daca v-a incepe va incepe at cand evreii vor darama acea moschee sfanta a musulmanilor din ierusalim! va fi un razboi al religiilor intre crestini si musulmani! de fapt in acele locuri a fost mereu razboi ACESTEA SUNT DOAR NISTE PRESUPUNERI.
Omerta Vision
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 14:40
Lupta se da pentru sufletul tau...Pamantul va deveni o uriasa CUSCA...control,manipulare,putere....Guvernul Mondial,nu este o iluzie!!!!
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:46
Observatie corecta (unica, de-altfel): Conducerea Unica Mondiala exista, e o realitate (din umbra) si-si desfasoara nestingherita activitatea; cele postate referitoare la evrei nu sunt presupuneri, iar conflictul israeliano-palestinian deschis, vizibil, este doar varful iceberg-ului, un conflict ca multe altele, armat, cu victime vizibile si-atat. Grav este cel invizibil si masinatiunile organizatiei evreiesti mondiale, cunoscuta sub numele Organizatia Sionista, incriminata si declarata ilegala, criminala si profund anti-umana, in sedinta extraordinara a O.N.U. din 12-15 noiembrie 1975, prin rezolutia 3379. V-as recomanda sa cititi versiunea prescurtata (cuprinzand doar punctele principale si o scurta detaliere a lor) a "Protocoalelor Inteleptilor Sionului" - Text integral in traducerea lui Ioan Mota, "Miturile fondatoare ale politicii israeliene" de Roger Garaudy, "Agenda Ordinii Mondiale - drumul spre sclavia popoarelor" de Pat Robertson, "Nazismul Sionist" de Radu Theodoru, "Organizatiile Secrete si puterea lor in sec. XX" de Jan van Helsing, iar ca apropos de chip-uri, "Controlul mental prin microchip-uri" de dr. in medicina Rauni-Leena Luukanen Kilde. Revenind la subiect, al III-lea razboi mondial a inceput demult, e in deplina desfasurare, e tacut si nevazut - conflictele locale fac parte din "scenariu" - e razboiul mental - al creierelor puternice si antrenate, al informatiilor (cine detine informatia stapaneste situatia!), al controlului cvasi-total prin manevre de indoctrinare si manipulare si, cea mai urata si dezumanizanta latura a lui - razboiul psihotronic - care poate transforma un om intr-o leguma, facandu-i terci creierii.
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 22:11
Da Sirius....stintific creierul (mintea)ti-o poti pierde....din mai multe motive sau procedee....In schimb sufletul e vesnic !!!
|
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 00:49
Symy, ai intrecut masura! Nu ma obliga sa te trimit unde ti-e locul si sa ma coalizez cu ceilalti care deja te-au vizat; am avut destul bun simt pt. un specimen de teapa ta si nu ma simt cu nimic obligata sa-ti suport imbecilitatea si-n continuare, asa ca retrage-te cat mai ai timp si paste pe tarlaua ta. Te-am avertizat o data (ca pe voi toti cei care ne sufocati cu "citatele" voastre) sa te limitezi la topicurile ocupate si sa delirezi pan-o da dileala-n tine fara sa mai agasezi pe-altii; de asemenea, v-am avertizat sa nu incercati marea cu degetul incalcand libertatea celorlalti fiindca, din punct de vedere juridic, aceasta constitue o incalcare a legii privind libertatea individului, a dreptului de exprimarea a opiniilor, a convingerilor, de gandire, etc. si e pasibila de sanctiuni; ti s-a facut de probleme? Ok., ma ocup si de tine, te-asigur ca n-o sa-ti placa atata "publicitate" cata ti-oi face! Si n-ai motiv sa te lamentezi dupa aceea, stii cum se numeste ceea ce-si face omul cu mana lui... si nici macar cine nu poate desface ceea ce singur iti cauti cu lumanarea! Iar topicul acesta are drept titlu "Al III-lea razboi mondial" si nu "Al III-lea razboi al sectantilor impotriva restului populatiei"; prin urmare... valea, pe topicul tau!
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 01:08
De la: symy1, la data 2009-02-16 22:11:22Da Sirius....stintific creierul (mintea)ti-o poti pierde....din mai multe motive sau procedee....In schimb sufletul e vesnic !!! ... symy ... esti un copil razgiat si putin cam prostovan ... daca la noi e ''liniste'' nu inseamna ca lucrurile au fost asa intotdeauna ... daca te nasteai acum 70 de ani , de exemplu, si spuneai ce spui acum, ai fi ajuns la frumoasa inchisoare pitesti ... si dupa aia ai fi spus altceva despre suflet ... si nemurirea lui ... acum metodele de spalare de creier sint mult mai diverse ... important este debusolarea si dezbinarea natiunilor ... incepind cu introducerea si raspindirea sectelor (ca exemplu) ... dar si alte metode ... tot ce este important este ca sa te simti apartinind unui grup din ce in ce mai mic, eventual sa te simti exclus si ''persecutat'' (ceea ce este o reactie normala din partea majoritatii asa cum e ea buna sau rea) ... statul sa preai controlul ''educatiei'' copiilor (si cum ''statul'' are de platiti niste polite unor grupuri de interese rezultatul e previzibil) si asta o vezi ceruta in gura mare de majoritatea populatiei ... in plus, in romania, problema este cersetoria oficiala, care este acceptata prea usor ... toti vor servicii si salarii indiferent daca la merita, ceea ce a creat o mare masa de handicapati din punct de vedere al capacitatii de adaptare si a capacitatii de a incepe ceva nou ... ingradirea personalitatii si a gindirii logice si simple, prin promovarea unor chestii ''trandy'' din ce in ce mai indepartate de valori si de morala umana (nu neaparat crestina) ... si se poate continua cu exemple pe care oricine le vede in jurul lui ... nu e nevoie sa caute prea departe ... cheers ... ... apropo ... sirius ... are multe de spus ... e bine sa incerci sa intelegi ce spune ca s-ar putea sa o plictisesti si te-ai sters pe bot de multe chestii pe care nu le-ai fi aflat sau inteles decit dupa ce rasfoiau multe chestii dar mai ales o luai peste bot ... si nu cred ca iit place asta ... fiecare are ceva de invatat de la altii ... trebuie sa fi foarte prost sa nu intelegi asta ... macar nu pierde timpul degeaba pe internet cu prostiile alea de sectant de trei lei ... sincer ... |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 01:10
De la: homemarcel0, la data 2009-02-17 01:08:28De la: symy1, la data 2009-02-16 22:11:22Da Sirius....stintific creierul (mintea)ti-o poti pierde....din mai multe motive sau procedee....In schimb sufletul e vesnic !!!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 01:10
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 10:48
BABA SENILA....SI OARBA ....DESCHIDE OCHIII SI CITESTE CINE A DESCHIS ACEST TOPIC.....TI-AM INTELES IRONIILE,NU TE-AM INJURAT....AM INCERCAT SA TE OCOLESC....DAR VAD CA O CAUTI CU LUMANAREA....TE-AM RUGAT SA-TI DESCHIZI UN TOPIC AL TAU,SI ITI GARANTEZ CA NU INTRU PE EL SA-TI CITESC TAMPENIILE TALE DE BABA SENILA....!!!EXACT CUM TE-AM CATALOGAT LA INCEPUT....AMARA CA PELINUL....VIPERA.!!!
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 10:51
De la: symy1, la data 2009-02-17 10:48:39BABA SENILA....SI OARBA ....DESCHIDE OCHIII SI CITESTE CINE A DESCHIS ACEST TOPIC.....TI-AM INTELES IRONIILE,NU TE-AM INJURAT....AM INCERCAT SA TE OCOLESC....DAR VAD CA O CAUTI CU LUMANAREA....TE-AM RUGAT SA-TI DESCHIZI UN TOPIC AL TAU,SI ITI GARANTEZ CA NU INTRU PE EL SA-TI CITESC TAMPENIILE TALE DE BABA SENILA....!!!EXACT CUM TE-AM CATALOGAT LA INCEPUT....AMARA CA PELINUL....VIPERA.!!! ... symy ... esti prost facut gramada ... te-a INDOBITOCIT sectarismul ... pacat de familia si copii tai ... |
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 11:05
De la: symy, la data 2009-01-08 11:57:38IONUT ... SE DUC LA TARA SI MUNCESC PAMINTUL LASAT DE CEI DINAINTEA LUI ... SIMPLU ... dar prostimea si-a vindut in scirba terenurile iar acum sint AI NIMANUI ... nu au nimic si nu reprezinta decit niste cantitati necesare ca sa munceasca in diverse fabrici si intervale de timp ... HAHAHHAAHA ... ... REVOLUTIA INDUSTRIALA SE TERMINA ... DOAR VISELE MAI CONTINUA ... IAR VISATORII SI PROSTII NU AU DECIT SA SE INGHESUIE IN ORASE ... SAU SA II OBLIGE PE RESTUL SA II HRANEASCA ... chiar daca ei nu mai isi justifica prezenta in oras iar la tara nu le mai permite ''demnitatea'' sa se intoarca ... ceea ce se urmareste ... |
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 11:21
Marcel...
Sirius m-a acuzat de prozelitism...daca tu imi arati negru pe alb (pe orcare topic)unde am CERUT CUIVA SA ALEAGA ,SA MEARGA LA O BISERICA DE POCAITI....Eu ma retrag DEFINITIV..!!!Singurul indemn pe care-l lam dat a fost ;CITITI BIBLIA....SOLA SCRIPTURA.... Am respectat inteligenta lui Sirius(pana azi)dar a dovedit ca nu stie lucra cu oameni,cine nu e deacord cu ia...e incult,"infundat" si alte aforisme . Si cu tine am avut"dusuri"...dar am preferat sa te ignor...cu toata experienta ta de viata,plus anii care-i ai in spate.Ar fi mai bine sa-ti vezi de nepoti...sau sa cauti topicuri pe masura ta(sa ne cunoastem religia orto....)acolo ai vazut ca nu intru sa postez....pe motiv ca sunt prea "culti"pentru mine,nu ma pot ridica/cobora...la nivelul lor.
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 11:27
Marcel
Nu fi nebun ca mine....dovedeste ca esti mai INTELIGENT....MAI BUN ,MAI RABDATOR...si intoarce si celalalt obraz....POTI???????????Sau numa gura e de tine????Ca sfaturi.....esti profesor.!!!
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 11:35
De la: homemarcel0, la data 2009-02-17 01:08:28De la: symy1, la data 2009-02-16 22:11:22Da Sirius....stintific creierul (mintea)ti-o poti pierde....din mai multe motive sau procedee....In schimb sufletul e vesnic !!! Foarte adev�rat ce spui tu Marcel!
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 12:23
Adevarat,adevarat....va place razboiul.....haita de lupi....Domnul sa aiba mila de voi...Voi credeti ca aveti ADEVARUL....va amagiti singuri.!!!Va veni ziua in care veti da socoteala DUMNEZEULUI MEU....NU AL VOSTRU...Sta scris:MENE,MENE TECHEL UPFARSIN....
|
|
|
|

CIT TIMP VA EXISTA AMERICA ,VOR FI RAZBOAIE IN LUME,DIN CAUZA EVREILOR FABRICANTI DE ARME
atentie la cei care le plac conspiratiile... orice informatie are un scop...
Observatie corecta (unica, de-altfel): Conducerea Unica Mondiala exista, e o realitate (din umbra) si-si desfasoara nestingherita activitatea; cele postate referitoare la evrei nu sunt presupuneri, iar conflictul israeliano-palestinian deschis, vizibil, este doar varful iceberg-ului, un conflict ca multe altele, armat, cu victime vizibile si-atat. Grav este cel invizibil si masinatiunile organizatiei evreiesti mondiale, cunoscuta sub numele Organizatia Sionista, incriminata si declarata ilegala, criminala si profund anti-umana, in sedinta extraordinara a O.N.U. din 12-15 noiembrie 1975, prin rezolutia 3379. V-as recomanda sa cititi versiunea prescurtata (cuprinzand doar punctele principale si o scurta detaliere a lor) a "Protocoalelor Inteleptilor Sionului" - Text integral in traducerea lui Ioan Mota, "Miturile fondatoare ale politicii israeliene" de Roger Garaudy, "Agenda Ordinii Mondiale - drumul spre sclavia popoarelor" de Pat Robertson, "Nazismul Sionist" de Radu Theodoru, "Organizatiile Secrete si puterea lor in sec. XX" de Jan van Helsing, iar ca apropos de chip-uri, "Controlul mental prin microchip-uri" de dr. in medicina Rauni-Leena Luukanen Kilde. Revenind la subiect, al III-lea razboi mondial a inceput demult, e in deplina desfasurare, e tacut si nevazut - conflictele locale fac parte din "scenariu" - e razboiul mental - al creierelor puternice si antrenate, al informatiilor (cine detine informatia stapaneste situatia!), al controlului cvasi-total prin manevre de indoctrinare si manipulare si, cea mai urata si dezumanizanta latura a lui - razboiul psihotronic - care poate transforma un om intr-o leguma, facandu-i terci creierii.