back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Al 3-lea razboi mondial

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 20:26

De la: shlomo_imre, la data 2009-04-10 00:53:23
De la: rebel, la data 2009-04-07 21:55:50Unele repere ale culturii romane, nu sunt de acord cu tine Shlomi.. Eliade, Cioran, Nae IONESCU, Paulescu au fost clar antisemiti, si nu mai spun cu cine simpatizau ca stie toata lumea.. asa ca, Romania da oameni de valoare.. :sml-, nu fac nici o propaganda asta-i adevarul..happy0141:
De acord cu tine!Cat de important sunt eu,ca Cioran,de exemplu,sa fie de acord cu mine!!!???Eu sunt de acord cu el!
Un Copy Paste,ceva?

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 20:28

De la: shlomo_imre, la data 2009-04-16 20:22:53
De la: nastasemihail, la data 2009-04-15 06:50:05
De la: shlomo_imre, la data 2009-04-13 23:19:43
De la: rebel, la data 2009-04-11 23:38:57
De la: rebel, la data 2009-04-07 21:55:50Unele repere ale culturii romane, nu sunt de acord cu tine Shlomi.. Eliade, Cioran, Nae IONESCU, Paulescu au fost clar antisemiti, si nu mai spun cu cine simpatizau ca stie toata lumea.. asa ca, Romania da oameni de valoare.. :sml-, nu fac nici o propaganda asta-i adevarul..happy0141:
De acord cu tine!Cat de important sunt eu,ca Cioran,de exemplu,sa fie de acord cu mine!!!???Eu sunt de acord cu el!

Sorry, dar poza care ti-ai pus-o la avatar...si numele, doar n-o sa cred ca esti nazist
Nimic nu este ceea ce pare a fi!In orice caz nu-mi plac asa zisii nationalisti ce se bat cu caramida-n piept si declaratiile patriotarde!Putin imi pasa unde crezi tu ca a-nceput istoria,si cat de viteji erau dacii.Prezentul nu pare a confirma teoriile tale.De altfel,nici macar trecutul apropiat.La vorbe suntem priceputi....

Fiindca vad ca esti putintel in eroare, am sa-ti demonstrez contrariul a ceea ce spui.
La manifestatia aceea a minerilor din fata guvernului. Nu mai stiu anul. Cind s-a tras in ei cu trasoare, deci mortale, ei s-au repezit spre cladire. Eu nu am admirat prea mult mai ales revendicarile. Dar am observat aceasta ciudatenie. Nu am vazut un astfel de comportament nicaieri.
Eu recunosc, nu stiu cum as fi reactionat. Dar reactionez, cind sint amenintat verbal, prin furie. Daca nu se poate manifesta devin imun la urmatoarele amenintari.
Comportamentul este atipic,in cazul minerilor, FARA FRICA. BAIETII PROVENEAU DIN REGIUNEA DEVA-HUNEDOARA. ACOLO ISI SPUN EI, NU ALTII, DACI. Nu li s-a spus de nimeni sa-si spuna asa. Numele a ramas neschimbat, din trecut.
Nu prea cunosti specificul populatiei de paci.
Cunosc si nemineri care nu-si spun daci,ce au stat in fata ploii de gloante!Tu ai dreptate in felul tau,eu la cu totul altceva ma refeream!

Șezi bl�nd,nu auzi? :

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 20:58

De la: sirius_zegetina, la data 2009-04-16 20:21:17 Mai Shlomo, sezi bland si nu mai fa valuri cu "aprecierile" tale la adresa bastinasilor locurilor pe care traiesti; s-ar cuveni sa fii multumit ca ai o patrie adoptiva in care nu te toaca nimeni ca pe conationalii tai din Israel; asta ar fi una la mana. A doua, vezi ca stiu destule ca sa te pun sa-ti torni cenusa-n cap pt. faptele multora dintre cosangenii tai, incepand cu-asa-zisele vremuri biblice, continuand cu evul mediu, cu vremurile razboaielor si revolutiilor si-apoi cu cea a comunistilor de pe-aci. Sa-ti aduc aminte cine au fost cei veniti calare pe tancurile sovietice-n `45 si dup-aia, alaturi si mana-n mana cu Ivanii? Sa-ti amintesc niste nume? Sa pun pe tapet latraturile lui Moses Rosen si nesimtirea lui Ellie Wiesel? Fii amabil si masoara-ti cu grija frazele postate!
Esti o scumpa!Pe bune!

sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 20:30

Multam fain, fratioru` Itzicar, da` cum ai ajuns la concluzia aiasta, ca doar nu te-am mangaiat pe crestet, ci te-am luat oleaca-n colti; ori, te pomenesti ca tocma` d-aia esti asa blandut si binevoitor? Sa tii minte-un lucru: poti fi Ivan, Pista, Itzic, Fritz, Sam ori Danciu, cata vreme stii sa fii OM, pt. mine aia esti - OM! La fel, poti fi alb, galben, rosu, negru, prazuliu ori ca vanata - tot aia-i - nicio diferenta! Dar cand incepi sa-ti schimbi mentalitatea si-mi clantani nasol neamu`, atunci e bai, avem o problema si te clantan pan`la loc comanda de-ti vine sa iei calea pribegiei. Cat n-o faci... numa` bine si Shalom!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 05:00

De la: shlomo_imre, la data 2009-04-16 20:22:53
De la: nastasemihail, la data 2009-04-15 06:50:05
De la: shlomo_imre, la data 2009-04-13 23:19:43
De la: rebel, la data 2009-04-11 23:38:57

Sorry, dar poza care ti-ai pus-o la avatar...si numele, doar n-o sa cred ca esti nazist
Nimic nu este ceea ce pare a fi!In orice caz nu-mi plac asa zisii nationalisti ce se bat cu caramida-n piept si declaratiile patriotarde!Putin imi pasa unde crezi tu ca a-nceput istoria,si cat de viteji erau dacii.Prezentul nu pare a confirma teoriile tale.De altfel,nici macar trecutul apropiat.La vorbe suntem priceputi....

Fiindca vad ca esti putintel in eroare, am sa-ti demonstrez contrariul a ceea ce spui.
La manifestatia aceea a minerilor din fata guvernului. Nu mai stiu anul. Cind s-a tras in ei cu trasoare, deci mortale, ei s-au repezit spre cladire. Eu nu am admirat prea mult mai ales revendicarile. Dar am observat aceasta ciudatenie. Nu am vazut un astfel de comportament nicaieri.
Eu recunosc, nu stiu cum as fi reactionat. Dar reactionez, cind sint amenintat verbal, prin furie. Daca nu se poate manifesta devin imun la urmatoarele amenintari.
Comportamentul este atipic,in cazul minerilor, FARA FRICA. BAIETII PROVENEAU DIN REGIUNEA DEVA-HUNEDOARA. ACOLO ISI SPUN EI, NU ALTII, DACI. Nu li s-a spus de nimeni sa-si spuna asa. Numele a ramas neschimbat, din trecut.
Nu prea cunosti specificul populatiei de paci.
Cunosc si nemineri care nu-si spun daci,ce au stat in fata ploii de gloante!Tu ai dreptate in felul tau,eu la cu totul altceva ma refeream!

Eu nu am spus ca numai acei mineri, care erau majoritari din Deva Hunedoara, au aceasta caracteristica. Ci ca eu m-am mirat de modul cum au reactionat si ca nu am mai vazut pe viu asa ceva. Ptr mine e clar ca e o caracteristica a dacilor. Dar si altii au probabil aceasta caracteristica. .

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 12:03

De la: sirius_zegetina, la data 2009-04-17 20:30:15 Multam fain, fratioru` Itzicar, da` cum ai ajuns la concluzia aiasta, ca doar nu te-am mangaiat pe crestet, ci te-am luat oleaca-n colti; ori, te pomenesti ca tocma` d-aia esti asa blandut si binevoitor? Sa tii minte-un lucru: poti fi Ivan, Pista, Itzic, Fritz, Sam ori Danciu, cata vreme stii sa fii OM, pt. mine aia esti - OM! La fel, poti fi alb, galben, rosu, negru, prazuliu ori ca vanata - tot aia-i - nicio diferenta! Dar cand incepi sa-ti schimbi mentalitatea si-mi clantani nasol neamu`, atunci e bai, avem o problema si te clantan pan`la loc comanda de-ti vine sa iei calea pribegiei. Cat n-o faci... numa` bine si Shalom!
N-am simtit coltii,poate ca erau doar gingii!In ceea ce priveste parerile mele despre vitejii urmasi ai dacilor,ramane cum am vorbit!De cand,faptul ca stramosii mei au fost oameni viteji si drepti,e o garantie ca si eu sunt la fel?Hai,te pup zgomotos!

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 12:33

Dreptu-i, fratioare Itzic, ca o mare parte din urmasi nu-s decat niste potai schelalaitoare, nu te contrazic; la fel, nici ca-i o garantie faptul ca daca te tragi dintr-un neam drept si care nu lingea talpi si-alte parti, tre` sa fi musai la fel si respectat numa` pt. stramosi, cand tu esti, de fapt, o canalie. Valabila si reciproca: daca neamu` din care te tragi n-o fo` tocma` kosher, nu musai sa fi privit chiombis, fiindca tu poti fi baiat salon. Io m-am legat numa` de muhaielele care n-au tzar de glagorie si-i baga pre toti in aceeasi oala, dupa care-i scot pe rand de par, ii scutura bine, se chiorasc la ei si zic "ihm, aista pare-altfel"; adicatalea, sa nu judeci la gramada, ci omu` dupa fapte; la fel si stramosii - nu-i clantani ca atata istorie-i fi bagat si tu la bostan si stii c-au stat drept in calea tuturor relelor; fa baiat de gasca si vara-ti nasu` si prin istoria aia dosita si nefalsificata si pricepi si ce nu vreau amu` sa scriu deschis... inca nu, da` daca ma mai calca multi pe batatura, oi face-o! No, atat, ca ni-s off topic; despre al de-al treilea razbel gheneral zi si tu ce stii si ne confruntam ori batem palma si merem mai departe. Shalom fratie si s-auzim de bine!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 13:27

Ai dreptate,nu trebuie generalizat!In ceea ce priveste istoria,trebuie sa avem capacitatea de-a accepta si fapte care nu ne convin.In general,omul accepta usor minciunile care-l avantajaza,in celasi timp se face ca nu vede adevarul care doare.Noi nu putem cadea la pace nici macar cand vine vorba de istoria ultimilor 20 de ani!

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 14:59

Fecior, nu stiu cum vezi tu aspectu`; eu-l vad in felu` urmaret: vad si ce nu-mi place si clantan - mi-i perpendicular daca al de merita clantanit ii roman, neamt, magyar, ovrei, papuas ori hotentot, daca-i adevarat ce vad si nu-mi place... intra-n moara si nu iert, ca nu-s io aia care-mparte iertaciuni, ci taica popa si nu se cade sa-l las somer. Asta-i una la socoata. Alta-i ca nu-mi trebe minciuni, chiar daca-s mandre nevoie-mare si roz-bombon cat incape; nu-mi place rozu` si nici minciunile, mie sa mi se zica adevaru` chiar daca unii-s de parere ca-i urat ca Intunecimea-Sa , priceput-ai?! Ase, asta-ar fi lamurita; la care istorie a ultimilor 20 de ani te referi, la aia contrafacuta de vreo 1000 de ori pan-amu`? Pai, ce mai e de lamurit, ca stiu si tancii de gradinita cine si cat a bagat desh`tu` in placinta romaneasca si care n-a murit atunci otravit s-a imbolnavit de deces nenatural dup-aia... ce-ar mai fi de palavramentat pe tema aiasta, alte minciuni? Sezi bland, nu-i cazu`, ca si taica Gheo a lu` Blegosu` din Cracanati stie deja, o ajuns si la el vestea batuta din toba, cum ca daravera pute de la-nceput si pana la capat! Hai sa nu mai scoatem din papuci pe-astia cu tema topicului si sa ne tinem de subiect, pana nu ne matrasesc pe-alt topic! Shalom fratioare!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 07:15

E NU, EU MA DUC LA EXTRATERESTRII, AICI NU-I DE MINE.
SCUZE.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 20:27

De la: cezar_tiprigan, la data 2009-01-08 12:29:44pt. camelia

Si daca tot spui ca religia crestina manipuleaza.... citeste cele 10 porunci sa vezi cum te manipuleaza... spre bine sau spre rau???
spor la citit!

Te manipuleaza sa devi mai ....

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 14:55

Iar ati bagat religia unde nu-i era locul?! Sau era... daca tinem cont de genocidul provocat de ea, de-a lungul mileniilor! Si cum ramane cu "sa nu ucizi", mai Cezar, ca si-asta-i o porunca, dar a fost incalcata de la bun inceput?! Si se-ncalca zilnic de catre "bunii crestini" de toate natiile!!! Ori crezi ca-i destul sa citesti, sa dai sfaturi, iar la o adica, lasi cucernicia la o parte si te rafuiesti dupa cum si cu ce-ti pica la-ndemana, zici "Doamne iarta-ma" si, gata, esti curat ca un prunc proaspat imbaiat?! New Age, religia te manipuleaza asa de fain ca nu te mai recunosti, devii un dobitoc anonim in cadrul turmei!!!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 15:54

De la: sirius_zegetina, la data 2009-05-01 14:55:44 Iar ati bagat religia unde nu-i era locul?! Sau era... daca tinem cont de genocidul provocat de ea, de-a lungul mileniilor! Si cum ramane cu "sa nu ucizi", mai Cezar, ca si-asta-i o porunca, dar a fost incalcata de la bun inceput?! Si se-ncalca zilnic de catre "bunii crestini" de toate natiile!!! Ori crezi ca-i destul sa citesti, sa dai sfaturi, iar la o adica, lasi cucernicia la o parte si te rafuiesti dupa cum si cu ce-ti pica la-ndemana, zici "Doamne iarta-ma" si, gata, esti curat ca un prunc proaspat imbaiat?! New Age, religia te manipuleaza asa de fain ca nu te mai recunosti, devii un dobitoc anonim in cadrul turmei!!!

Ai dreptate. Religia nu face altceva decat sa te manipuleze sa devii un dobitoc anonim in randul turmei.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
vladidec

851 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 11:25

Unii cred in biblie, altii nu. Dar va rog eu, gandurile celora ce nu cred, si nu se'nchina, lasati pe altii sa o faca. Nu incerca sa-i convingi ca nu exista Dumnezeu, Isus, si restul... Va fi haos fara religie, fie ea ortotoxa, catolica, budista etc. Nevoia de a crede in ceva e specifica omului. Hai sa ne gandim unpic. Fiecare popor, de cand e istoria omului, a avut o religie. Zei, copaci, maimute...nu conteaza ce, dar au crezut in ceva. Trebuie sa avem pe cine da vina in cazul unui esec, tragedie, si in acelasi timp, sa avem si o speranta, ca totul va fi mai bine, mai ales ca, nimeni nu stie ce te asteapta dupa moarte ! Trebuie sa existe un loc minunat nu ?. Daca distrugem credinta vom avea "razboaie sfinte" unde ucizi pentru idealul tau, vom avea sinucideri in masa, daca sunt sarac si stiu ca nimic mai bun nu ma asteapta, si nici macar o biserica nu mai gasesti, ce ma mai impinge sa continui ? Lumea ateilor... e sinistra rau. Cum ar fi o lume fara biserici, preoti fie ei cum sunt, biblie si "miracole" ? si normal ca biserica stie asta, si exploateaza la maximum, dar si acolo exista oameni buni si rai, ca in orice "multime". Dar merita, zica eu....cel putin pana la un punct...

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 11:35

9am023185

198 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 16:14

De la: vladidec, la data 2009-07-10 11:25:02Unii cred in biblie, altii nu. Dar va rog eu, gandurile celora ce nu cred, si nu se'nchina, lasati pe altii sa o faca. Nu incerca sa-i convingi ca nu exista Dumnezeu, Isus, si restul... Va fi haos fara religie, fie ea ortotoxa, catolica, budista etc. Nevoia de a crede in ceva e specifica omului. Hai sa ne gandim unpic. Fiecare popor, de cand e istoria omului, a avut o religie. Zei, copaci, maimute...nu conteaza ce, dar au crezut in ceva. Trebuie sa avem pe cine da vina in cazul unui esec, tragedie, si in acelasi timp, sa avem si o speranta, ca totul va fi mai bine, mai ales ca, nimeni nu stie ce te asteapta dupa moarte ! Trebuie sa existe un loc minunat nu ?. Daca distrugem credinta vom avea "razboaie sfinte" unde ucizi pentru idealul tau, vom avea sinucideri in masa, daca sunt sarac si stiu ca nimic mai bun nu ma asteapta, si nici macar o biserica nu mai gasesti, ce ma mai impinge sa continui ? Lumea ateilor... e sinistra rau. Cum ar fi o lume fara biserici, preoti fie ei cum sunt, biblie si "miracole" ? si normal ca biserica stie asta, si exploateaza la maximum, dar si acolo exista oameni buni si rai, ca in orice "multime". Dar merita, zica eu....cel putin pana la un punct...

Faci multe erori si confuzii, dar nu te condamn, sunt altii mai in varsta ca tine care le fac...
Nu in Biblie trebuie sa creada omul, ci in Dumnezeu... stiu, vei sari sa-mi spui ca aceasta e de inspiratie divina... o fi, dar omul, avand liberul arbitru, a facut si aici dupa capul lui: a facut modificari nenumarate, crezand ca face bine; as putea sa-ti spun ce s-a modificat la fiecare Conciliu, dar cea mai grava, cu consecinte nefaste, a fost la Conciliul 5, cand imparatul Constantin, din motive politice, dar mai ales a sa consoarta, a pretins sa fie scoasa orice referire la reincarnare; deoarece Papa Vegilius s-a opus cu hotarare, acesta a fost sechestrat la domiciuliu... au fost adunati mai multi cardinali, care au acceptat (cozi de topor se vor gasi intotdeauna !), si votul a fost obtinut, cu unul singur diferenta; imediat dupa aceea Papa a fost asasinat, pentru a nu dezvalui marsavia; atunci au fost arse toate cartile lui Origene, care vorbea explicit despre reincarnare; si totusi au mai ramas citate in Biblie din care rezulta acest lucru.
Tocmai reincarnarea era motivul care ar fi impiedicat omenirea sa dea frau liber firii nesabuite, patimilor, viciilor etc. Spui ca trebuie sa avem pe cine da vina... deci recunosti ca voi, cei ce va pretindeti crestini, aveti nevoie de Dumnezeu doar pentru ca sunteti iresponsabili. Cum altfel se numeste persoana care nu are curajul sa-si asume responsabilitatea greselior proprii?!?
Deci, un lucru trebuie sa fie clar: nu Dumnezeu e vinovat pentru viata, soarta, destinul omului, ci fiecare in parte este direct raspunzator, potrivit Legii Cauza=Efect... in viata precedenta, prin gandurile si faptele proprii, mi-am construit destinul din actuala intrupare; tot asa, acum imi construiesc trupul, soarta din urmatoarea si asa mai departe, scopul fiind evolutia spirituala, pentru ca, intr-o eternitate, sa ne intoarcem la Tatal, cel ce ne-a creat. Daca omul ar sti acest lucru ar fi mult mai atent cu gandurile si faptele sale, stiind ca va plati automat o fapta rea, prin simplul fapt ca a incalcat Legea Universala, care este IUBIREA, iubirea neconditionata, de care ne vorbea si Mantuitorul.
Multe idei eronate au fost introduse de Biserica (Rai-Iad; Crede si nu cerceta), care au facut mult rau, caci mai mult au indepartat oamenii de divinitate, multi dintre ei, devenind atei, in loc sa-si dea seama ca de fapt religia e creatia omului, pe cand Dumnezeu - NU ! Vorba din popor: Sa faci ce spune popa, nu ce face popa ! ... ar trebui sa fie simtita de acestia ca o palma pe obraz, caci ea spune explicit ca preotul nu (mai) este ceea ce ar fi trebuit sa fie... dimpotriva, e de multe ori mai pacatos ca cel ce merge sa i se spovedeasca. Dar, si aici, intervine o grosolana manipulare: prin mass-media se popularizeaza asemenea exemple negative, cu scopul precis de a distruge crestinismul... cand cultura si traditia unui popor e distrusa, acel popor nu mai are viitor, e la cheremul puternicilor zilei. Putini isi dau seama de acest lucru, desi informatii se gasesc pe Net la discretie, dar oamenii prefera sa-si tina creierul in formol, e prea obositor sa mai si gandeasca... prefera sa se piarda in discutii sterile, inutile (moda, sex, politica, sport, stiri mondene...).
Dumnezeu nu e nedrept cum apare in ochii oamenilor, cand, sa spunem, un copilas isi pierde viata... omul striga atunci condamnandu-l pe Dumnezeu ! Oamenii fac din Dumnezeu un satrap, un razbunator etc,,, este o mare nedreptate, cum de nu va dati seama?!? Daca ar sti Adevarul, ca Dumnezeu a dat Legea (IUBIREA), dar si liberul arbitru, nu ar mai face aceasta greseala de neiertat (sa condamne un nevinovat), si viata omului ar fi mult mai frumoasa, mai usoara si ar evolua rapid, in corp fizic, apoi in corp eteric, si asa mereu, pana la perfectiune.
Adevarul e simplu si frumos... dar a intervenit omul si a stricat totul, dar binenteles trage consecintele. Sa nu uitam insa ca mai orb ca orbul din nastere, e cel ce NU VREA sa vada. Bine spunea Einstein: Mai usor dezintegrezi un atom, decat o idee preconceputa !
www.scribd.com/doc/7389146/Protocoalele-inelepilor-Sionului

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 18:01

Unde e cel care a deschis topicul asta? L-a deschis si a disparut. Unde e? Sa tina discutiile.

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 18:24

De la: 9am023185, la data 2009-07-10 16:14:30[

Faci multe erori si confuzii, dar nu te condamn, sunt altii mai in varsta ca tine care le fac...
Nu in Biblie trebuie sa creada omul, ci in Dumnezeu... stiu, vei sari sa-mi spui ca aceasta e de inspiratie divina... o fi, dar omul, avand liberul arbitru, a facut si aici dupa capul lui: a facut modificari nenumarate, crezand ca face bine; as putea sa-ti spun ce s-a modificat la fiecare Conciliu, dar cea mai grava, cu consecinte nefaste, a fost la Conciliul 5, cand imparatul Constantin, din motive politice, dar mai ales a sa consoarta, a pretins sa fie scoasa orice referire la reincarnare; deoarece Papa Vegilius s-a opus cu hotarare, acesta a fost sechestrat la domiciuliu... au fost adunati mai multi cardinali, care au acceptat (cozi de topor se vor gasi intotdeauna !), si votul a fost obtinut, cu unul singur diferenta; imediat dupa aceea Papa a fost asasinat, pentru a nu dezvalui marsavia; atunci au fost arse toate cartile lui Origene, care vorbea explicit despre reincarnare; si totusi au mai ramas citate in Biblie din care rezulta acest lucru.
Tocmai reincarnarea era motivul care ar fi impiedicat omenirea sa dea frau liber firii nesabuite, patimilor, viciilor etc. Spui ca trebuie sa avem pe cine da vina... deci recunosti ca voi, cei ce va pretindeti crestini, aveti nevoie de Dumnezeu doar pentru ca sunteti iresponsabili. Cum altfel se numeste persoana care nu are curajul sa-si asume responsabilitatea greselior proprii?!?
Deci, un lucru trebuie sa fie clar: nu Dumnezeu e vinovat pentru viata, soarta, destinul omului, ci fiecare in parte este direct raspunzator, potrivit Legii Cauza=Efect... in viata precedenta, prin gandurile si faptele proprii, mi-am construit destinul din actuala intrupare; tot asa, acum imi construiesc trupul, soarta din urmatoarea si asa mai departe, scopul fiind evolutia spirituala, pentru ca, intr-o eternitate, sa ne intoarcem la Tatal, cel ce ne-a creat. Daca omul ar sti acest lucru ar fi mult mai atent cu gandurile si faptele sale, stiind ca va plati automat o fapta rea, prin simplul fapt ca a incalcat Legea Universala, care este IUBIREA, iubirea neconditionata, de care ne vorbea si Mantuitorul.
Multe idei eronate au fost introduse de Biserica (Rai-Iad; Crede si nu cerceta), care au facut mult rau, caci mai mult au indepartat oamenii de divinitate, multi dintre ei, devenind atei, in loc sa-si dea seama ca de fapt religia e creatia omului, pe cand Dumnezeu - NU ! Vorba din popor: Sa faci ce spune popa, nu ce face popa ! ... ar trebui sa fie simtita de acestia ca o palma pe obraz, caci ea spune explicit ca preotul nu (mai) este ceea ce ar fi trebuit sa fie... dimpotriva, e de multe ori mai pacatos ca cel ce merge sa i se spovedeasca. Dar, si aici, intervine o grosolana manipulare: prin mass-media se popularizeaza asemenea exemple negative, cu scopul precis de a distruge crestinismul... cand cultura si traditia unui popor e distrusa, acel popor nu mai are viitor, e la cheremul puternicilor zilei. Putini isi dau seama de acest lucru, desi informatii se gasesc pe Net la discretie, dar oamenii prefera sa-si tina creierul in formol, e prea obositor sa mai si gandeasca... prefera sa se piarda in discutii sterile, inutile (moda, sex, politica, sport, stiri mondene...).
Dumnezeu nu e nedrept cum apare in ochii oamenilor, cand, sa spunem, un copilas isi pierde viata... omul striga atunci condamnandu-l pe Dumnezeu ! Oamenii fac din Dumnezeu un satrap, un razbunator etc,,, este o mare nedreptate, cum de nu va dati seama?!? Daca ar sti Adevarul, ca Dumnezeu a dat Legea (IUBIREA), dar si liberul arbitru, nu ar mai face aceasta greseala de neiertat (sa condamne un nevinovat), si viata omului ar fi mult mai frumoasa, mai usoara si ar evolua rapid, in corp fizic, apoi in corp eteric, si asa mereu, pana la perfectiune.
Adevarul e simplu si frumos... dar a intervenit omul si a stricat totul, dar binenteles trage consecintele. Sa nu uitam insa ca mai orb ca orbul din nastere, e cel ce NU VREA sa vada. Bine spunea Einstein: Mai usor dezintegrezi un atom, decat o idee preconceputa !

frumos...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 20:31

imparatul Constantin, din motive politice, dar mai ales a sa consoarta, a pretins sa fie scoasa orice referire la reincarnare; NU ERA VORBA DE CONSOARTA,ERA MA-SA- TATA LENUTA CEA SFANTA SI PRAVOSLAVNICA,CHIAR ATATA LUCRU SA NU CUNOASTETI,BUNII MEI CRESTINI?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 20:33

SYMY,treci taticu' incoa' ca te cere boboru',uite mihaita vrea sa fii de fata cand scrie el

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 20:34

Cine-i costatin asta. ca io minc in fiecare seara carne.

Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 16:18

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-13 20:31:41imparatul Constantin, din motive politice, dar mai ales a sa consoarta, a pretins sa fie scoasa orice referire la reincarnare; NU ERA VORBA DE CONSOARTA,ERA MA-SA- TATA LENUTA CEA SFANTA SI PRAVOSLAVNICA,CHIAR ATATA LUCRU SA NU CUNOASTETI,BUNII MEI CRESTINI?
Florin, vorbim de societatea antica unde aceste lucruri chiar mergeau si faceau parte din normalitate. azi lucrurile stau altfel.

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 22:59

De la: 999florin, la data 2009-07-13 20:31:41imparatul Constantin, din motive politice, dar mai ales a sa consoarta, a pretins sa fie scoasa orice referire la reincarnare; NU ERA VORBA DE CONSOARTA,ERA MA-SA- TATA LENUTA CEA SFANTA SI PRAVOSLAVNICA,CHIAR ATATA LUCRU SA NU CUNOASTETI,BUNII MEI CRESTINI?
Asta e motivul ca nu "exista", reincarnare, oficial. Ca nu a vrut un imparat.

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 20:29

De la: bucur_ionut_xxl, la data 2008-12-15 19:21:27ce pot sa zic despre acest subiect este acesta:

- consider ca lumea este super populata si informatizate ca sa se poate produce un alt razboi de proportii mondiale
-sunt alte conjuncturi fata de ce sa intamplat in primele razboaie mondiala
- interesele sunt altele fata de ce sa intamplat pana acum
-puterile mondiale se axeaza acum pe resure, de aceea au aparut si razboaiele de acum in irak si o sa continua daca o sa aibe timp si in iran
- daca ipoeteic vb ar aparea al 3 razboi cu siguranta vor fi state cu puteri nucleare, atomice, in tabere opuse asa ca asta e inca un motiv care arata ca nu poate aparea al 3 razboi mondial( ganditiva ce sa intamplat la sf celui deal 2 razboi mondial cu bombele nucleare de la hirosima si nagasachi)-nu sa-r permie sa se intampe asa ceva a 2 oara, nu e in interesul nimanui acest lucru
consider ca al 3 razboi mondial poate fi considerat acest razboi dus acum pentru resure, pentru ca alceva nu ii mai intereseaza pe conducatorii lumii in momentul acesta

problema este ce se va intampla cand actulaele resurse se vor termina?

alte idei poate mai incolo

o zi buna
Al 3 LEA RAZBOI ESTE IN DERULARE DE 20 de ani invinsii suntem noi ROMANIA,IUGOSLAVIA,UNGARIA,CEHOSLOVACIA ,POLONIA ,UCRAINA,MOLDOVA,GIORGIA,AZERBAIDJAN,IRAK.AFGANISTAN ,LETONIA,ESTONIA,LITUANIA ,AFRICA,AMERICA DE SUD,OCEANIA ,RESTUL SUNT INVINGATORII. In Europa este razboi economic din anii 80 cand occidentul intrase in FALIMENT ,AU TABARAT PE NOI SI DACA VA UITATI IN JUR IN ROMANIA nici daca dadeau cu 100 de bombe atomice inteligente nu s-ar fi produs asemenea dezastru. asa ca tot inainte in UE TIRIS ,SAU IN GENUNCHI MUNCIM DAR NU AVEM CE MANCA .AVEM PAMANT MANOS DAR MANCAM CHIMICALE DE LA TURCI,SPANIOLI,NEMTI,POLONEZI SI PAMANTUL NOSTRU ESTE PLIN DE BALARII SI MARACINI.

9am124036

2 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 19:02

Dupa cum stie toata lumea, spre deosebire de toate celelalte specii, omul de azi stie si face altceva decat omul de acum 100 de ani in timp ce delfinul, caracatita, cimpanzeul, lupul, ursul, etc. stiu si fac tot aia. Asta trebuie sa ne arate ca spre deosebire de toate celelalte specii suntem in DEZECHILIBRU ceea ce trebuie sa ne dea de gandit foarte serios. Ori ne indreptam catre un echilibru, ori catre un sfarsit iminent. Asta numai Dumnezeu Tatal stie.
Al treilea razboi mondial aproape sigur va avea loc. Problema e daca va fi peste 1 an sau peste, sa zicem, 300 de ani
Al treilea razboi mondial nu trebuie neaparat sa insemne sfarsitul lumii
Al treilea razboi mondial poate sa nu fie armat, se poate considera ca, economic, suntem intr-un razboi crancen care ar putea fi numit al treilea

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 04:48

De la: 9am124036, la data 2009-12-15 19:02:51Dupa cum stie toata lumea, spre deosebire de toate celelalte specii, omul de azi stie si face altceva decat omul de acum 100 de ani in timp ce delfinul, caracatita, cimpanzeul, lupul, ursul, etc. stiu si fac tot aia. Asta trebuie sa ne arate ca spre deosebire de toate celelalte specii suntem in DEZECHILIBRU ceea ce trebuie sa ne dea de gandit foarte serios. Ori ne indreptam catre un echilibru, ori catre un sfarsit iminent. Asta numai Dumnezeu Tatal stie.
Al treilea razboi mondial aproape sigur va avea loc. Problema e daca va fi peste 1 an sau peste, sa zicem, 300 de ani
Al treilea razboi mondial nu trebuie neaparat sa insemne sfarsitul lumii
Al treilea razboi mondial poate sa nu fie armat, se poate considera ca, economic, suntem intr-un razboi crancen care ar putea fi numit al treilea
Constatarea ta e corecta, dar numai in sensul ca noi evoluam, pe cind animalele mai deloc. Si asta e un lucru tare bun, ca evoluam, si sintem intr-un dezechilibru creator cu noi insine.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 04:48

Se spune ca va incepe la toamna. Vom vedea ce va fi

9am032884

2 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 02:46

LASATI-L PE SARACU' SYMY IN PACE. FACE SI EL CE STIE ! (SAU CE A FOST INVATAT). PUNAND CEARTA DE-O PARTE, SITUATIA ACTUALA MONDIALA ESTE DESTUL DE "INCENDIARA". AL TREILEA RAZBOI MONDIAL SE PARE CA VA FI INTR-ADEVAR PENTRU RESURSELE TERREI. STIATI CA SECTANTII (ASA CUM LICENTIOS II NUMITI UNII DE PE ACEST TOPIC), DACA N-AU NICI UN ALT MERIT, FAC TOTUSI UN LUCRU BUN : SE ROAGA UNEI DIVINITATI APARENT BINEVOITOARE PENTRU PACEA ACESTUI PAMANT. EI BINE INCHIPUITI-VA CA LA UN MOMENT DAT ACEST MARE "GRUP" (SUBLINIEZ NUMIT DE VOI SECTANTI) AR DISPAREA CA PRIN FARMEC DE PE SUPRAFATA PAMANTULUI. CE AR RAMANE? UN ALT MARE "GRUP" CARE AR INCEPE SA SE LUPTE PENTRU RESURSELE FIZICE ALE PAMANTULUI. (SA NE AMINTIM CA ACEST AL DOILEA MARE "GRUP" E ALCATUIT DIN PERSOANE CARE NU CRED CA O DIVINITATE LE POARTA DE GRIJA, DECI CA ATARE EI AR TREBUI SINGURI SA-SI DEA DE MANCARE). SI DE AICI INCOLO, DUMNEZEU CU MILA !! CACI NU ARE ROST SA VORBIM DE DIVERSELE TIPURI DE RAZBOI CARE SE POT PURTA (CU ARMAMENT, PSIHO-TRONIC, PSIHIC, SANTAJUL ETC). FIECARE VA FACE TOT POSIBILUL SA I-O IA INAINTE ALTUIA PENTRU A PUTEA SUPRAVIETUI, A AVEA BOGATII (MATERIALE SAU SPIRITUALE), IAR CINEVA SE VA SIMTI DATOR SA "REUNEASCA" TOATE ACESTE ZBATERI ALE OMENIRII. DE AICI SI NOUA ORDINE MONDIALA, NOUL GUVERN, BATAIA DINTRE "BUNI" SI "RAI", DE PARCA IN ACEL MOMENT AR MAI CONTA ! AJUNGE CA DOUA AVIOANE, AMBELE CU INCARCATURA NUCLEARA SA SE CIOCNEASCA SI ADIO CERTURI, ADIO RESURSE, ADIO OMENIRE ! DECI CE SE MERITA SA SALVAM INCA DE ACUM ? OARE CHIAR EXISTA CEVA INDESTRUCTIBIL ?

Raporteaza abuz de limbaj
yar_romeo

2 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 08:44

eu vad pacea odihna intre razboaie

mihainicolet

1 mesaj
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 08:24

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului AL 3-LEA RAZBOI MONDIAL