ncurea
9 mesaje
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 12:21
Asta ar fi o gandire logica dar un razboi nu este intodeuna logic
|
|
|
nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 17:01
De la: btremi, la data 2009-02-20 17:57:01Sub plapuma se desfasoara cele mai teribile razboaie
Ba nu, pe masa.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
symy1
4661 mesaje
Oras: Zalau
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 19:12
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
9am023185
198 mesaje
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 22:20
De la: ciuleirobertasigurari, la data 2009-04-06 10:51:17Ptr cel speriat ca se termina somajul..Prietene, incepi sa ai o viziune care iti afecteaza subconstientul cu gandire negativa, malefica..da, in mare partea, real este ce spui tu..dar D-zeu a spus sa "cereti si vi se va da, bateti si vi se va deschide" , situatia creata special de Ei, e foarte aiurea,dar totul e credinta, in El si in tine insuti...daca tut te vezi un amarat care n-are ce manca in urmatoarele luni sau ani, exact asa vei fi..omul are puterea gandurilor..vezi cum o folosesti, ca poate aduce bine sau rau in proiectiile tale despre viitoare ta viata..ei nu vor decat ca oamenii sa fie o masa moale, de manevra, manevrati de gandurile lor..hai sa nu-i lasam sa fac ce vor,sa le aratam ca avem vointa..Ptr Shlomi..s-o crezi tu, ca sa ava fi..atat timp cat sunt oameni care stiu ca istoria a inceput in Carpati cu Zamolxe, ca aici au fost si sunt dacii liberi, si ca aici a fost descoperita prima scriere din lumea inaintea Sumer-ului....nu la evrei, n-o sa inghita nimeni bancurile tale...Vechiul Testament, e doar o istorie prefacuta de evrei dupa interesele lor..mai lasati-ne cu "bancurile" voastre sugestive..
 Sincere felicit�ri!!! Mai �mi vine �i mie inima la loc... crede-m� c� m� apuc� disperarea c�nd v�d at��ia ignoran�i; m� �ntreb ce vor mai spune peste 2-3 ani... semnele de azi nu sunt �n stare s� le descifreze... dar atunci?... Totu�i, slab� consolare, dac� se vor trezi dup� al 12-lea ceas... ar �nsemna s� le �mp�rt�im soarta pe care o preg�tesc sioni�tii �n secret; �i �i mai aud pe unii spun�nd c� nu se aude z�ng�nit de arme... Cred c� au creierul complet s�p�lat. S-auzim �i de bine!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
Oras: Tg Jiu
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 22:21
De la: ciuleirobertasigurari, la data 2009-04-06 10:51:17Ptr cel speriat ca se termina somajul..Prietene, incepi sa ai o viziune care iti afecteaza subconstientul cu gandire negativa, malefica..da, in mare partea, real este ce spui tu..dar D-zeu a spus sa "cereti si vi se va da, bateti si vi se va deschide" , situatia creata special de Ei, e foarte aiurea,dar totul e credinta, in El si in tine insuti...daca tut te vezi un amarat care n-are ce manca in urmatoarele luni sau ani, exact asa vei fi..omul are puterea gandurilor..vezi cum o folosesti, ca poate aduce bine sau rau in proiectiile tale despre viitoare ta viata..ei nu vor decat ca oamenii sa fie o masa moale, de manevra, manevrati de gandurile lor..hai sa nu-i lasam sa fac ce vor,sa le aratam ca avem vointa..Ptr Shlomi..s-o crezi tu, ca sa ava fi..atat timp cat sunt oameni care stiu ca istoria a inceput in Carpati cu Zamolxe, ca aici au fost si sunt dacii liberi, si ca aici a fost descoperita prima scriere din lumea inaintea Sumer-ului....nu la evrei, n-o sa inghita nimeni bancurile tale...Vechiul Testament, e doar o istorie prefacuta de evrei dupa interesele lor..mai lasati-ne cu "bancurile" voastre sugestive.. Globalizarea e globalizare,iar un banc e doar un banc!Daca vrei schimbam putin datele:acea tara se va numi Dacia si va fi condusa de Svidur Khom!Esti multumit?
|
rebel
37 mesaje
|
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 11:14
De la: shlomo_imre, la data 2009-04-06 22:21:22De la: ciuleirobertasigurari, la data 2009-04-06 10:51:17Ptr cel speriat ca se termina somajul..Prietene, incepi sa ai o viziune care iti afecteaza subconstientul cu gandire negativa, malefica..da, in mare partea, real este ce spui tu..dar D-zeu a spus sa "cereti si vi se va da, bateti si vi se va deschide" , situatia creata special de Ei, e foarte aiurea,dar totul e credinta, in El si in tine insuti...daca tut te vezi un amarat care n-are ce manca in urmatoarele luni sau ani, exact asa vei fi..omul are puterea gandurilor..vezi cum o folosesti, ca poate aduce bine sau rau in proiectiile tale despre viitoare ta viata..ei nu vor decat ca oamenii sa fie o masa moale, de manevra, manevrati de gandurile lor..hai sa nu-i lasam sa fac ce vor,sa le aratam ca avem vointa..Ptr Shlomi..s-o crezi tu, ca sa ava fi..atat timp cat sunt oameni care stiu ca istoria a inceput in Carpati cu Zamolxe, ca aici au fost si sunt dacii liberi, si ca aici a fost descoperita prima scriere din lumea inaintea Sumer-ului....nu la evrei, n-o sa inghita nimeni bancurile tale...Vechiul Testament, e doar o istorie prefacuta de evrei dupa interesele lor..mai lasati-ne cu "bancurile" voastre sugestive.. Globalizarea e globalizare,iar un banc e doar un banc!Daca vrei schimbam putin datele:acea tara se va numi Dacia si va fi condusa de Svidur Khom!Esti multumit?
Eu n-am nimic cu tine, chiar am cunoscut evrei de treaba...- prea putini-dar, D-zeu l-a facut pe om LIBER ca asa e in legea firii, nu sa fie sub talpa altora, care nu stiu decat sa "suga sangele poporului" si asa o sa si mor..iar ca mine sunt multi - se trezesc in tara asta...mie mi-e ca se intorc in mormant Stefan, Mihai, Vlad...asa ca, a cam venit vremea trierii, sa ne reintoarcem la traditia si istoria tarii NOASTRE...Sa ne recuperam bogatiile si tara asta care e minunata, dar condusa de niste vanduti..Nu, nu sunt multumit si niciodata nu voi fi, si foarte bine ca sunt asa ptr ca n-am panza neagra pe ochi a globalizarii... ptr ca in Dacia...intotdeauna vor fi cei ca mine- contra venirii unui Svidur KHOM...care nu insemna nimic, cand aici conducea Burebista...multumit?Zanganit de arme..s-ar putea ajunge si la asta ca o extrema, dar..din pacate,demult timp al 3-lea razboi e economic..mie mi-e" teama" de China si rusi..o alianta intre astia 2..iar mai "modern", stati linistiti, omoram prin arme bacteriologice- virusi- si prin chestii chimice..nu trebuie neaparat sa mergem pe razboi clasic..Problema e ca din pacate, multi saracii nu vad clar ce se -ntampla si cred ca "totul e bine"...ca "ne dezvoltam tehnologic"etc.. protestam contra noilor pasapoarte deci, nu chiar toti suntem masa de manevra...asta nu place multora..
|
9am028364
9 mesaje
|
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 19:04
jur ca nu pot intelege! sau mai bine zis imi displace atat de mult incat nu vreau sa inteleg
:|
ficare grup ( ca i vorba de grup politic, religios, etnic.. de varste de sex n are importanta) se apara si spune ca nu vrea rau nimanui si ce faceti??????? cu prima ocazie ii spuneti celuilalt ca i idot ca doar numai ce i ati terminat de facut o analiza psihologica absolut completa si ati constatat ca este o inutilitate ba chiar un element distructiv nu i asa???
oare e chiar asa de greu sa te ingrasi doar 3 kilograme pe an in loc de 6 si sa dai si altora cate "un mar sa nu moara de foame.. sau sa donezi niste bani unui ong ???????
e chiar asa de greu ca in loc sa vorbesti despre noul prieten al vecinei de la 6 sa te gandesti cum poti fi mai bun sau sa plantezi o floare in fata blocului ?
E CHIAR ASA DE GREU SA RENUNTI LA RAZBOI VAZAND PENTRU O CLIPA IN LOCUL "INAMICULUI" VECINUL DE SCARA CU CARE TE AI JUCAT IN COPILARIE, VERISORUL MAI MARE CARE TE IMPRESIONA IN FIECARE VACANTA, SAU PRIMA PERSONA DE CARE TE AI INDRAGOSTIT????
In copilarie ne jucam cu copii necunoscuti pt ca ne intregeau jocul .. de ce nu putem convietui, lucra, sa ne dezvoltam, crea alaturi de oameni neunoscuti fara sa e gandim unde stau sau cum le sta parul??
Poate cand am ajuns la maturitate nu ne a plaut lumea din jurl noastru .. dar tottodata acum noi suntem lumea.
|
|
|
rebel
37 mesaje
|
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 21:55
Unele repere ale culturii romane, nu sunt de acord cu tine Shlomi.. Eliade, Cioran, Nae IONESCU, Paulescu au fost clar antisemiti, si nu mai spun cu cine simpatizau ca stie toata lumea.. asa ca, Romania da oameni de valoare..  :sml-, nu fac nici o propaganda asta-i adevarul..happy0141:
|
|
|
9am023185
198 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 00:38
De la: rebel, la data 2009-04-07 21:55:50Unele repere ale culturii romane, nu sunt de acord cu tine Shlomi.. Eliade, Cioran, Nae IONESCU, Paulescu au fost clar antisemiti, si nu mai spun cu cine simpatizau ca stie toata lumea.. asa ca, Romania da oameni de valoare.. :sml-, nu fac nici o propaganda asta-i adevarul..happy0141:
... Ar trebui amintite �i opiniile unor intelectuali importan�i, cum ar fi:
- Mihail Kog�lniceanu -
��n Romania, cestiunea jidovilor nu este religioas�; ea este o cestiune na�ional� �i economic�. [...] To�i acei care au vizitat Principatele, �i �ndeosebi Moldova, s-au �nsp�im�ntat de aspectul trist [...] ce-l �nf��i�eaz� israeli�ii. [...] De aceea, nu de ast�zi, ci de pururea, �n tot timpul �i sub toate regimurile, to�i domnii, to�i b�rba�ii de stat ai Rom�niei [...] s-au preocupat de a opri exploatarea poporului rom�n prin alt popor str�in lui, prin jidovi�.
- Eminescu -
�Noi, din nefericire, suntem convin�i c� Europa oficial� �tie �ntreaga stare de lucruri de la noi, [...] c� agen�ii consulari au date statistice mai exacte dec�t noi �n�ine, c� diploma�ia european� �tie c� noi suntem cei amenin�a�i �i persecuta�i �i evreii cei amenin��tori �i persecutori...�
�Un exemplu. D-nul Flaislan ne spune �n raportul general al consiliului de igien� c� �n anul 1878 �n Ia�i, au murit 1.454 cre�tini �i s-au n�scut 1.093, adic� au murit cu 361 mai mul�i de cum s-au n�scut, pe c�nd din mult persecuta�ii evrei s-au n�scut 1.602 �i au murit 1.428, adic� s-au n�scut cu 174 mai mul�i dec�t au murit.�
Eminescu �i �ncheie articolul din ziarul Timpul din 25 mai 1879, cu blestemul lui Vasile Lupu: �Cine-�i viclene�te mo�ia �i neamul mai r�u dec�t uciga�ii de p�rin�i s� se certe [...]�
�Aceste uneltiri au f�cut pe evrei s� piarz� p�n� �i pe pu�inii lor amici sinceri dintre rom�ni. Din momentul �ns� ce-i vedem alia�i cu str�inii contra ��rii �n care tr�iesc [...] pentru a c�p�ta drepturi, de la str�ini capete-le!� (1 august 1879).
�Goni�i din marea �mp�r��ie Ruseasc�, persecuta�i �n Germania, r�u v�zu�i �n Austro-Ungaria, evreii trec �n c�rduri marginile ��rii noastre�.
�... na�ionalitatea rom�n� ca oricare alta are dreptul �nn�scut de a-�i ap�ra mo�tenirea istoric� ... Alegerea armelor �i mijloacelor at�rn� de timp �i �mprejur�ri...�
�... evreul nu merit� drepturi nic�iri �n Europa, pentru c� nu munce�te. [...] El e vecinic consumator �i speculant, niciodat� produc�tor.�
�[Evreii] sunt o armie economic�, o ras� de asocia�i naturali contra a tot ce nu e evreu [...], autoritatea ocult� a statului �n stat[...], arma str�inilor �n contra noastr� ...�
(13 octombrie 1881) - Iat� pentru ce a fost asasinat Eminescu!
- Bogdan Petriceicu Ha�deu -
�A�a dar�, Talmudul prevede pentru jidani purtare �mpotriva noastr�: �Dac� sunte�i mai puternici dec�t cre�tinii, extermina�i-i� [...]�
�Peste pu�in timp, evreii se �navu�esc, fiind lesne a se �navu�i pentru cine c�tig� lesne, prin specul�, pe c�nd industria na�ional� urmeaz� a merge cu greu, c�ci p�e�te muncind. [...] B�t�ndu-�i joc de respectul altora, Jidanul se �ngra�� pe specule, oprite de legislator sau dezaprobate de con�tiin�a popoarelor: uzur�, contraband�, prostitu�iune. B�t�ndu-�i joc de respectul altora, Jidanul �mpr�tie �n juru-i semin�ele corup�iunei: bancrut�, spionaj, mit�. B�t�ndu-�i joc de respectul altora, Jidanul se usuc� �n zg�rcenie �i muceze�te �n murd�rie. �-apoi administra�iunile cele mai bune sunt neputincioase contra perfidiei Judaice, c�ci legile pot pedepsi pe unii indivizi criminali, dar crima unui popor niciodat�.�
... �i �nc� mul�i al�ii.
Astfel de p�reri exprimau cei dint�i intelectuali ai no�tri, �i ei �tiau ce spun... Azi, rom�nii nu mai �n�eleg nimic din ur�ta realitate: se mir� unii c� nu aud z�ng�nit de arme; oare chiar nu au aflat de armele biologice, bacteriologice �i multe altele extrem de sofisticate?!? Dar, cum spunea sirius, r�zboiul este strict economic, cum ne dezv�luie chiar unii fo�ti agen�i: dar de ce s� se oboseasc� s� citeasc�, s� vizioneze documentare??... e mai simplu s� preiei totul f�r� s� g�nde�ti... pe ace�tia se bazeaz� min�ile diabolice care au �ntocmit planul de �nrobire global�. �i mai au preten�ia s� nu-i contrazicem... Oare ce vor mai spune peste 2-3 ani?!?
|
ioanvirgilsavu
143 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 12:50
poti manipula:religios,sexual,alimentar..ei ce faci ?MAI MANANCI?MAI FACI XX?ai auzit si tu un refren si ti se pare ca stii toata melodia!
|
9am023185
198 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 19:41
De la: ioanvirgilsavu, la data 2009-04-08 12:50:10poti manipula:religios,sexual,alimentar..ei ce faci ?MAI MANANCI?MAI FACI XX?ai auzit si tu un refren si ti se pare ca stii toata melodia!
bla, bla, bla...
|
Fosta membra 9am.ro
37 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 21:54
De la: symy, la data 2009-01-08 11:57:38IONUT
Religia nu va fi interzisa..!!!....Ci din contra...SE VOR UNIFICA TOATE RELIGIILE.....SUB UN GUVERN MONDIAL.....Dupa criza financiara....urmeaza FOAMETEA MONDIALA....Sau inchis fabrici,sau redus posturi.....somaj....ce mananca o fam. cu 2 someri in casa.???..traiesc din alocatiile copiilor???.....somajul se termina....ajutorul de la stat la fel.....CE URMEAZA???
Vai ce bine ce bine ca m am obisnuit sa traiesc cu 500kcal/zi
|
Fosta membra 9am.ro
37 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 22:22
De la: adrian_burhala_2005_2007, la data 2009-02-17 20:50:44De la: The_rose_of_Saron, la data 2009-02-17 20:46:00SUNT BUCUROASA CA DOMNUL ISUS AL CAREI CUVANT SFANT ESTE BIBLIA M-A ALES SA FAC PARTE DIN POPORUL SAU.
DOMNUL SA AIBA MILA SI DE TINE. AMIN.
da-mi voie sa zic ca cuvantul sfant a lui iisus nu e biblia...noul testament a fost scris dupa cativa zeci de ani de la moarte lui iisus...deci,n-a fost scrisa in timpul vietii lui...fanatico
vai ce urat ai vorbit cu ea nu se zice asa se spune "fundamentalisto!!"
|
Fosta membra 9am.ro
37 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 22:24
De la: The_rose_of_Saron, la data 2009-02-17 20:55:08De la: adrian_burhala_2005_2007, la data 2009-02-17 20:34:16frate,dar p-aici la orice subiect trebuie sa fie un fanatic cu biblia :))))
Ioan 1:1 La �nceput era Cuv�ntul, �i Cuv�ntul era cu Dumnezeu, �i Cuv�ntul era Dumnezeu.
Ioan 1:2 El era la �nceput cu Dumnezeu.
Ioan 1:3 Toate lucrurile au fost f�cute prin El; �i nimic din ce a fost f�cut, n-a fost f�cut f�r� El.
Ioan 1:4 �n El era via�a, �i via�a era lumina oamenilor.
Ioan 1:5 Lumina lumineaz� �n �ntuneric, �i �ntunericul n-a biruit-o.
Ioan 1:6 A venit un om trimis de Dumnezeu: numele lui era Ioan.
Ioan 1:7 El a venit ca martor, ca s� m�rturiseasc� despre Lumin�, pentru ca to�i s� cread� prin el.
Ioan 1:8 Nu era el Lumina, ci el a venit ca s� m�rturiseasc� despre Lumin�.
Ioan 1:9 Lumina aceasta era adev�rata Lumin�, care lumineaz� pe orice om, venind �n lume.
Ioan 1:10 El era �n lume, �i lumea a fost f�cut� prin El, dar lumea nu L-a cunoscut.
Ioan 1:11 A venit la ai S�i, �i ai S�i nu L-au primit.
Ioan 1:12 Dar tuturor celor ce L-au primit, adic� celor ce cred �n Numele Lui, le-a dat dreptul s� se fac� copii ai lui Dumnezeu;
Ioan 1:13 n�scu�i nu din s�nge, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu.
Ioan 1:14 �i Cuv�ntul S-a f�cut trup, �i a locuit printre noi, plin de har, �i de adev�r. �i noi am privit slava Lui, o slav� �ntocmai ca slava singurului n�scut din Tat�l. -
Acestea sunt niste simboluri psihanalitice construite de imaginarul colectiv evreu in copilaria sa si iti recomand pentru o justa interpretare fran�oise dolto, "femininul", o gasesti la divera, aprox 60RON. ca nu am timp sa-ti completez lacunele. lectura placuta.
|
Fosta membra 9am.ro
975 mesaje
Oras: Craiova
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 22:24
la inceput D-zeu a facut Pamantul...Pamantul era gol si a facut Barbatul...vazand ca el se plictiseste s-a gandit sa faca Femeia...iar din ziua aceea nici Barbatul, nici D-zeu nu mai are liniste
"Dragostea este speran��...F�r� ea, via�a nu este nimic mai mult dec�t o iluzie ...!!!"
|
Fosta membra 9am.ro
37 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 23:10
De la: geofive2006, la data 2009-02-17 21:27:33Rose of saron vorbeste frumos! citatul ei este unul frumos! ce bine ar fi daca oamenii ar aplica sfaturile bune care sunt in biblie! dar religia are o f mare legatura cu razboiul! in istorie religia si razboiul au mers mana in mana si am mai spus ca urmatorul razboi o s fie legat de religie intre evrei si musulmani
Vechiul Testament este o poveste, o culegere de mituri si poeme religioase din cultura poporului evreu, sa nu uitam ca evreii tot mai asteapta un mesia; epopeea lui ghilgames, descoperita mult mai recent, dateaza cu mult dinainte si prezinta multe similitudini, cel putin descrierile potopului sunt cam la fel. Numai noul Testament are dupa parerea mea o valoare documentara deoarece datele de acolo se verifica istoric si reprezinta o culegere de sfaturi de bun simt, atentie de bun simt si un apel la inteligenta(fiti blanzi ca porumbeii dar intelepti ca serpii;) ). Nu confundati crede si nu cerceta din Vechiul Testament cu Cerceteaza temeinic si apoi crede din Epistolele lui Pavel; trebuie sa cercetam totul sa cunoastem stiinta si sa stim sa scriem corect in primul rand pentru a nu ne face de ras cand comunicam si abia apoi ne gandim la cea mai buna cale de spiritualizare pentru noi. Lui Dumnezeu ii e mila de ignorantii prin natura dar nu si care de buna voie sau din lene refuza sa se lumineze.
scuze pt off topic dar nu inteleg cum are simi atata timp s-o frece pe net si sa se certe cu lumea pe teme religioase (aici e un paradox intern). nu o avea si el de lucru ceva util pentru societate?
app stiu pe cineva care e in misa si ma freaca cu chestii ortodox-fundamentaliste si nu inteleg cum impaca stanga cu dreapta???? simi asta sseamana bine de tot cu profilul persoanei respective. o face pe profetu
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 04:13
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
9am023185
198 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 20:46
Pentru Monica_Savu:  Sincere felicit�ri! Pe mine m� apuc� disperarea c�nd v�d at�tea min�i puse �n formol... m� bucur c� ai r�bdare �i �ncerci s�-i mai luminezi pe ignoran�i. Cu stim� �i cele mai frumoase g�nduri.
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 21:00
Dupa ce Dumnezeu a facut pe Adam si apoi pe Eva, trebuie sa mai fi facut si alti oameni, pentru ca altminteri, povestea suna rau de tot...
Nu putem sa ne tragem cu totii din Adam si Eva pentru ca e jale mare.
Ce ziceti ?
Acum nu e momentul !
|
ioanvirgilsavu
143 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 22:06
scuze totale dar ca sa ai un pct corect de vedere(pt tine)este nevoie de cunostinte(istorie,religie...),experienta de viata...io ti am spus ceva ca tu sa ti faci gandirea sa lucreze nu blabla scuze
|
ioanvirgilsavu
143 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 22:11
pt monica savu:desteptaciunea nu e sa fugi disperat de moarte ca nu scapam,ci sa murim pt Hristos pt ca sa ajungem in rai toate bune,nu ti fie frica de oameni sau de necazuri pt ca ai viata vesnica,totul e sa trecem examenul de aici
|
rebel
37 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 22:26
Mersi frumos 9 Am...consideratie si respect ptr cunostiintele tale,ptr completarea cu Eminescu., Hasdeu, Kogalniceanu, etc..eu n-am vrut sa exemplific, caci era offtopic putin...peste 2-3 ani, Doamne, nici nu vreau sa ma gandesc, sper sa nu ne santajeze cu cipuirea in mana..ca sa poti 'cumpara sau vinde' intri intr-un supermarket..situatia va fi aiurea,lupta ptr resurse, bani se va inteti...pe fondul unei crize sociale..generalizate..uitati-va ce incepe sa se intample, Anglia, Moldova,Georgia.in curand la noi, incet incet tot Occidentul, asta se doreste si vor avea motivatia ptr a introduce pe scena omul "minunilor'..cel care va prosti lumea ca el rezolva "criza' si va pretinde ca toti, "mic si mare, sa poarte pe mana semnul uraciunii.." adica cip-ul....ptr subredul, exista o epoca preadamica..totul e sa studiezi..invatati, invatati, invatati..
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 00:53
De la: rebel, la data 2009-04-07 21:55:50Unele repere ale culturii romane, nu sunt de acord cu tine Shlomi.. Eliade, Cioran, Nae IONESCU, Paulescu au fost clar antisemiti, si nu mai spun cu cine simpatizau ca stie toata lumea.. asa ca, Romania da oameni de valoare.. :sml-, nu fac nici o propaganda asta-i adevarul..happy0141: De acord cu tine!Cat de important sunt eu,ca Cioran,de exemplu,sa fie de acord cu mine!!!???Eu sunt de acord cu el!
|
Fosta membra 9am.ro
37 mesaje
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 01:15
De la: Subredul, la data 2009-04-09 21:00:48Dupa ce Dumnezeu a facut pe Adam si apoi pe Eva, trebuie sa mai fi facut si alti oameni, pentru ca altminteri, povestea suna rau de tot...
Nu putem sa ne tragem cu totii din Adam si Eva pentru ca e jale mare.
Ce ziceti ?
Pai eu zic sa citesti culegerea de articole si interviuri pe teme de psihanaliza pediatrica pe care am mentionat-o ulterior, Femininul, de Francoise Dolto, pentru explicatii suplimentare legate de imaginarul colectiv si fantasme, despre pozitia femeii si rolul ei negativ atribuit din necesitati subconstiente foarte profunde, este un fel de "vis" al umanitatii despre copilaria ei pretemporala, perfect similar cu "visele" copiilor sub trei ani pe care acestia le confunda frecvent si sincer cu realitatea. cititi fratilor, cititi si pricepeti
numai bine:)
|
Fosta membra 9am.ro
37 mesaje
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 01:19
De la: ioanvirgilsavu, la data 2009-04-09 22:11:37pt monica savu:desteptaciunea nu e sa fugi disperat de moarte ca nu scapam,ci sa murim pt Hristos pt ca sa ajungem in rai toate bune,nu ti fie frica de oameni sau de necazuri pt ca ai viata vesnica,totul e sa trecem examenul de aici
Desteptaciunea este ca sa accepti liber si senin sacrificiul si sa te inalti spiritual ca sa ajungi cat mai aproape de Hristos. Asa este. ai punctat perfect!!
|
rebel
37 mesaje
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 23:38
De la: shlomo_imre, la data 2009-04-10 00:53:23De la: rebel, la data 2009-04-07 21:55:50Unele repere ale culturii romane, nu sunt de acord cu tine Shlomi.. Eliade, Cioran, Nae IONESCU, Paulescu au fost clar antisemiti, si nu mai spun cu cine simpatizau ca stie toata lumea.. asa ca, Romania da oameni de valoare.. :sml-, nu fac nici o propaganda asta-i adevarul..happy0141: De acord cu tine!Cat de important sunt eu,ca Cioran,de exemplu,sa fie de acord cu mine!!!???Eu sunt de acord cu el!
Sorry, dar poza care ti-ai pus-o la avatar...si numele, doar n-o sa cred ca esti nazist
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 23:19
De la: rebel, la data 2009-04-11 23:38:57De la: shlomo_imre, la data 2009-04-10 00:53:23De la: rebel, la data 2009-04-07 21:55:50Unele repere ale culturii romane, nu sunt de acord cu tine Shlomi.. Eliade, Cioran, Nae IONESCU, Paulescu au fost clar antisemiti, si nu mai spun cu cine simpatizau ca stie toata lumea.. asa ca, Romania da oameni de valoare.. :sml-, nu fac nici o propaganda asta-i adevarul..happy0141: De acord cu tine!Cat de important sunt eu,ca Cioran,de exemplu,sa fie de acord cu mine!!!???Eu sunt de acord cu el!
Sorry, dar poza care ti-ai pus-o la avatar...si numele, doar n-o sa cred ca esti nazist Nimic nu este ceea ce pare a fi!In orice caz nu-mi plac asa zisii nationalisti ce se bat cu caramida-n piept si declaratiile patriotarde!Putin imi pasa unde crezi tu ca a-nceput istoria,si cat de viteji erau dacii.Prezentul nu pare a confirma teoriile tale.De altfel,nici macar trecutul apropiat.La vorbe suntem priceputi....
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 06:50
De la: shlomo_imre, la data 2009-04-13 23:19:43De la: rebel, la data 2009-04-11 23:38:57De la: shlomo_imre, la data 2009-04-10 00:53:23De la: rebel, la data 2009-04-07 21:55:50Unele repere ale culturii romane, nu sunt de acord cu tine Shlomi.. Eliade, Cioran, Nae IONESCU, Paulescu au fost clar antisemiti, si nu mai spun cu cine simpatizau ca stie toata lumea.. asa ca, Romania da oameni de valoare.. :sml-, nu fac nici o propaganda asta-i adevarul..happy0141: De acord cu tine!Cat de important sunt eu,ca Cioran,de exemplu,sa fie de acord cu mine!!!???Eu sunt de acord cu el!
Sorry, dar poza care ti-ai pus-o la avatar...si numele, doar n-o sa cred ca esti nazist Nimic nu este ceea ce pare a fi!In orice caz nu-mi plac asa zisii nationalisti ce se bat cu caramida-n piept si declaratiile patriotarde!Putin imi pasa unde crezi tu ca a-nceput istoria,si cat de viteji erau dacii.Prezentul nu pare a confirma teoriile tale.De altfel,nici macar trecutul apropiat.La vorbe suntem priceputi....
Fiindca vad ca esti putintel in eroare, am sa-ti demonstrez contrariul a ceea ce spui.
La manifestatia aceea a minerilor din fata guvernului. Nu mai stiu anul. Cind s-a tras in ei cu trasoare, deci mortale, ei s-au repezit spre cladire. Eu nu am admirat prea mult mai ales revendicarile. Dar am observat aceasta ciudatenie. Nu am vazut un astfel de comportament nicaieri.
Eu recunosc, nu stiu cum as fi reactionat. Dar reactionez, cind sint amenintat verbal, prin furie. Daca nu se poate manifesta devin imun la urmatoarele amenintari.
Comportamentul este atipic,in cazul minerilor, FARA FRICA. BAIETII PROVENEAU DIN REGIUNEA DEVA-HUNEDOARA. ACOLO ISI SPUN EI, NU ALTII, DACI. Nu li s-a spus de nimeni sa-si spuna asa. Numele a ramas neschimbat, din trecut.
Nu prea cunosti specificul populatiei de paci.
|
sirius_zegetina
808 mesaje
Oras: Resita
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 20:21
 Mai Shlomo, sezi bland si nu mai fa valuri cu "aprecierile" tale la adresa bastinasilor locurilor pe care traiesti; s-ar cuveni sa fii multumit ca ai o patrie adoptiva in care nu te toaca nimeni ca pe conationalii tai din Israel; asta ar fi una la mana. A doua, vezi ca stiu destule ca sa te pun sa-ti torni cenusa-n cap pt. faptele multora dintre cosangenii tai, incepand cu-asa-zisele vremuri biblice, continuand cu evul mediu, cu vremurile razboaielor si revolutiilor si-apoi cu cea a comunistilor de pe-aci. Sa-ti aduc aminte cine au fost cei veniti calare pe tancurile sovietice-n `45 si dup-aia, alaturi si mana-n mana cu Ivanii? Sa-ti amintesc niste nume? Sa pun pe tapet latraturile lui Moses Rosen si nesimtirea lui Ellie Wiesel? Fii amabil si masoara-ti cu grija frazele postate!
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 20:22
De la: nastasemihail, la data 2009-04-15 06:50:05De la: shlomo_imre, la data 2009-04-13 23:19:43De la: rebel, la data 2009-04-11 23:38:57De la: shlomo_imre, la data 2009-04-10 00:53:23De la: rebel, la data 2009-04-07 21:55:50Unele repere ale culturii romane, nu sunt de acord cu tine Shlomi.. Eliade, Cioran, Nae IONESCU, Paulescu au fost clar antisemiti, si nu mai spun cu cine simpatizau ca stie toata lumea.. asa ca, Romania da oameni de valoare.. :sml-, nu fac nici o propaganda asta-i adevarul..happy0141: De acord cu tine!Cat de important sunt eu,ca Cioran,de exemplu,sa fie de acord cu mine!!!???Eu sunt de acord cu el!
Fiindca vad ca esti putintel in eroare, am sa-ti demonstrez contrariul a ceea ce spui.
La manifestatia aceea a minerilor din fata guvernului. Nu mai stiu anul. Cind s-a tras in ei cu trasoare, deci mortale, ei s-au repezit spre cladire. Eu nu am admirat prea mult mai ales revendicarile. Dar am observat aceasta ciudatenie. Nu am vazut un astfel de comportament nicaieri.
Eu recunosc, nu stiu cum as fi reactionat. Dar reactionez, cind sint amenintat verbal, prin furie. Daca nu se poate manifesta devin imun la urmatoarele amenintari.
Comportamentul este atipic,in cazul minerilor, FARA FRICA. BAIETII PROVENEAU DIN REGIUNEA DEVA-HUNEDOARA. ACOLO ISI SPUN EI, NU ALTII, DACI. Nu li s-a spus de nimeni sa-si spuna asa. Numele a ramas neschimbat, din trecut.
Nu prea cunosti specificul populatiei de paci. Cunosc si nemineri care nu-si spun daci,ce au stat in fata ploii de gloante!Tu ai dreptate in felul tau,eu la cu totul altceva ma refeream!
|
|
|