Info
x
Al 3-lea razboi mondial
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 10:43
De vreo 5 zile vad pe CNN niste imagini violente de strada dintr-o localitate din Israel. Eu nu am inteles exacat ce se intampla. Stie cineva ? O fi ceva in legatura cu valorile lumii despre care imi vorbea un "nenea" incognito pe topicul despre Crin Antonescu si pe care noi nu le intelegem, noi cei ingrati si vinovati de toate cele?
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
em43ver 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 14:23
numai faceti propaganda sectaraaa..chiar daca sectarii vad un sambure de realitatae vis a vis de vremurile in care traim ei influenteaza oamenii spre cautari sectare si hulitoare de Adevar.credinta Ortodoxa este singura credinta adevarata si mantuitoare iar in afara ei nu exista mantuire."un Domn, O Credinta, UN Botez" a zis Mantuitorul; nu atatea secte, atatea credinte, atatea botezuri...Numai bagati oamenii in ratacire pt ca singura biserica adevarata este biserica ortodoxa, cu succesiune neintrerupta de la sf Apostoli,iar nu ca a sectantilor infiintata de 50 de ani cu toate nebuniile de hule .Sf Apostol Pavel zice intr-o epistola "de va veni altcineva la voi sa va propovaduiasca alta credinta decat ce ati primit, de-ar fi si inger din cer sa fie ANATEMA''...intelegeti cat de grav este sa va departati de ADEVAR...daca vreti sa stiti semnele vremurilor care se vadesc deja, cititi prorociile sfintilor parinti despre apocalipsa si antihrist...dar toate le stiti degeaba daca nu sunteti pregatiti sufleteste prin spovedanie sincera inaintea unui preot (in Biserica Ortodoxa bineinteles)...ca asa si "dracii cred si se cutremura"...cine are urechi de auzit sa auda!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
em43ver 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 14:27
numai faceti propaganda sectaraaa..chiar daca sectarii vad un sambure de realitatae vis a vis de vremurile in care traim ei influenteaza oamenii spre cautari sectare si hulitoare de Adevar.credinta Ortodoxa este singura credinta adevarata si mantuitoare iar in afara ei nu exista mantuire."un Domn, O Credinta, UN Botez" a zis Mantuitorul; nu atatea secte, atatea credinte, atatea botezuri...Numai bagati oamenii in ratacire pt ca singura biserica adevarata este biserica ortodoxa, cu succesiune neintrerupta de la sf Apostoli,iar nu ca a sectantilor infiintata de 50 de ani cu toate nebuniile de hule .Sf Apostol Pavel zice intr-o epistola "de va veni altcineva la voi sa va propovaduiasca alta credinta decat ce ati primit, de-ar fi si inger din cer sa fie ANATEMA''...intelegeti cat de grav este sa va departati de ADEVAR...daca vreti sa stiti semnele vremurilor care se vadesc deja, cititi prorociile sfintilor parinti despre apocalipsa si antihrist...dar toate le stiti degeaba daca nu sunteti pregatiti sufleteste prin spovedanie sincera inaintea unui preot (in Biserica Ortodoxa bineinteles)...ca asa si "dracii cred si se cutremura"...cine are urechi de auzit sa auda!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 14:27
De la: em43ver, la data 2010-04-12 14:23:03numai faceti propaganda sectaraaa..chiar daca sectarii vad un sambure de realitatae vis a vis de vremurile in care traim ei influenteaza oamenii spre cautari sectare si hulitoare de Adevar.credinta Ortodoxa este singura credinta adevarata si mantuitoare iar in afara ei nu exista mantuire."un Domn, O Credinta, UN Botez" a zis Mantuitorul; nu atatea secte, atatea credinte, atatea botezuri...Numai bagati oamenii in ratacire pt ca singura biserica adevarata este biserica ortodoxa, cu succesiune neintrerupta de la sf Apostoli,iar nu ca a sectantilor infiintata de 50 de ani cu toate nebuniile de hule .Sf Apostol Pavel zice intr-o epistola "de va veni altcineva la voi sa va propovaduiasca alta credinta decat ce ati primit, de-ar fi si inger din cer sa fie ANATEMA''...intelegeti cat de grav este sa va departati de ADEVAR...daca vreti sa stiti semnele vremurilor care se vadesc deja, cititi prorociile sfintilor parinti despre apocalipsa si antihrist...dar toate le stiti degeaba daca nu sunteti pregatiti sufleteste prin spovedanie sincera inaintea unui preot (in Biserica Ortodoxa bineinteles)...ca asa si "dracii cred si se cutremura"...cine are urechi de auzit sa auda!!!Cand scrii ,,sectara'' , te gandesti cumva la insectar?....sau sectanta, e cu totul altceva... Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 14:33
Si dupa al 3-lea vom fi cu totii la spihozene......
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am185688 15 mesaje Membru din: 13/04/2010 |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 06:34
De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 14:33:43Si dupa al 3-lea vom fi cu totii la spihozene...... MAI BINE LA POZITIA 69
Raporteaza abuz de limbaj |