Info
x
Al 3-lea razboi mondial
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 22:41
Florin
Acum ai dat un raspuns LOGIC SI INTELIGENT..!!!Sper sa facem toti la fel..
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 04:47
mitul 2012.21.12 a fost distrus,trebuie sa ne vedem de viata omeneasca normala,ne vedem in 2013 cu bine,haidi,pa!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 10:30
sintem in plin razboi !
|
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 18:04
Poti s-o repeti, buldogule, eventual sa-ti ranjesti caninii si sa le tragi si-o muscatura zdravana, poate-or reusi astfel sa priceapa, ei - adultii - ceea ce multi tangai au priceput deja si gandesc mult mai "copt" decat multi "telectuali" de-ai nostri si decat aia de se pretind cu "scaun la cap"!
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 19:58
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 20:42
De la: symy1, la data 2009-02-25 19:58:09www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=119230&catid=63&p=planeta-x...]
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 15:57
Planta X sau Nibiru este o planeta ipotetica a carei existenta este si controversata, si incerta; au existat felurite zvonuri, cum ca acea planeta ar fi cea de-a 10-a din sistemul nostru solar, situata la o distanta mare si fata de Pluto, ori ca ar face parte dintr-un roi de planetoide a caror orbita ar avea o excentricitate f. mare, in evolutia ei rotindu-se ba la periferia sistemului stelar apropiat - Alfa din Centaurus, ba la periferia sistemului solar. Niciuna dintre aceste ipoteze nu sta in picioare, iar de intersectia sistemului nostru solar c-un altul invecinat nici nu poate fi vorba, "vecinatatea" aceasta insemnand 4,2 - 4,7 U.A. distanta! E indeajuns sa vezi ce fel de ziare au reluat (dupa aproape doi ani) articolul ca sa-ti dai seama de motivul avut pt. a o face: lipsa unor articole de senzatie care sa duca la sporirea nr. de exemplare vandute.
|
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 16:37
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-25 20:42:53De la: symy1, la data 2009-02-25 19:58:09www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=119230&catid=63&p=planeta-x...] |
|
|
|
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 17:11
E mai simplu de-atat, lordule; poate accesa informatiile referitoare la "Nibiru" direct de pe google, nu-i mare scofala! Unde mai pui ca nu trebuie nici sa citeasca.
|
|
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:10
Mai tu, asta, Ion - Nelu, care-i fi, dispari c-ai virusat toate forumurile, parazitule! Deschide-ti un site, fa-ti un blog personal pe care sa-l umpli cu postari de-astea, dar fa pasi mai pronto! Ne-ai strapezit dintii cu aiureala ta; muta-ti satra!
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 15:26
|
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 18:10
Da` pe tine cand te-o schimba nevasta c-unu` care poseda ceva mai multa glagorie, ca ti-o fi venit vremea de "schimb"? Ai depasit "termenu` de garantie" ...
|
|
andrei_dina_1985 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 10:24
consideri prost
|
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 13:12
Pe bune, Andrei? Si tu de unde stii ce "consider" eu "prost", esti amic cu tipu` asta care pe-orice forum, indiferent de tematica, nu stie sa posteze altceva decat "schimb de neveste"? Cine l-o fi tanad in capastru de nu viseaza decat "neveste de schimb"? Si care-i legatura dintre ele si razboi? Ori tipu` intentioneaza sa-si faca harem din vreme, in caz de... iar daca se lasa cu "razbel" le pune sa-l apere ca invers nu l-o fi ajutand curajul, bravura lui limitandu-se la a-si scoate rezerva de muschi din congelator si umflandu-se in pene cu ea...
|
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 18:52
Nu se pune problema ca n-au de unde se informa; au! Problema cea mare e ca NU VOR sa stie mai mult; pe internet se gasesc suficiente materiale, National Geographic are destule emisiuni pe-aceasta tema, la fel si Discovery Science; "Protocoalele Inteleptilor Sionului" in traducerea lui Ioan Mota cred ca mai exista si-acum in librarii... Prin urmare, nu de material informativ e lipsa, ci de creiere destupate!
|
|
ioanvirgilsavu 143 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 22:46
da buldogule DA!e razboiul bogatilor impotriva celorlalti,razboiul dracilor si sclavilor sai impotriva tuturor...dar al 3 lea razboi e dorit si de Dumnezeu:pt ca trebuie sa le arate celor ce s au dat barosani ca odata treb sa dea socoteala,treb sa moara unii oameni buni ce nu mai suporta batjocora si ar putea gresi....caci treb sa fie si sfarsitul acestei lumi materiale caci nu mai merge spre mantuire ci spre rau!cine nu pricepe rog sa nu citeasca!multam!
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 00:28
Sa cresti mare! Poate-atunci o sa-ti fie si "mintosu`" pe masura, ca deocamdata... e marunt si balteste!!!
|
|
9am023185 198 mesaje Membru din: 28/03/2009 |
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 00:50
De la: sirius_zegetina, la data 2009-04-03 00:28:42 Felicit�ri sirius!
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 22:38
Al III-lea razboi mondial ar insemna de altfel ultimul razboi mondial. Dupa aceea nu stiu cine ar mai ramane, nu stiu cine ar mai putea supravietui si daca da, atunci ne-am arunca inapoi pe scara evolutiei la concurenta cu cine stie cine ar mai supravietui din regnul animal, probabil din oceane si mari. Este greu de evaluat daca mediul rezultat va mai permite supravietuirea vreunei specii superioare pe scara evolutiei animale. Am avea de fapt sfarsitul lumii. Oricum, pasi spre sfarsit am inceput deja, dar poate ar mai dura sau mai stii, poate ar mai veni mintea la cap unuia, suficient de puternic, sa poata stavili distrugerea terei. Oricum cu si fara un razboi mondial omenirea a inceput deja, un mare regres moral care se va reflecta pe nivelul economic si social catre distrugere. Semnele pe care cu totii le vedem astazi, cei care disting o perioada mai mare de ani si pot compara dinamica mediului natural si moral, semne care arata clar directia spre care mergem - spre cimitir. Ca vom merge unii la pas, altii cu caruta, altii cu taxiul, depinde de fiecare dintre noi si de noi toti ca sa ne oprim si sa schimbam directia. Cine stie, cine stie ! Logos.
|
|
9am023185 198 mesaje Membru din: 28/03/2009 |
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 14:31
De la: gigilipianu, la data 2009-04-03 22:38:32Al III-lea razboi mondial ar insemna de altfel ultimul razboi mondial. Dupa aceea nu stiu cine ar mai ramane, nu stiu cine ar mai putea supravietui si daca da, atunci ne-am arunca inapoi pe scara evolutiei la concurenta cu cine stie cine ar mai supravietui din regnul animal, probabil din oceane si mari. Este greu de evaluat daca mediul rezultat va mai permite supravietuirea vreunei specii superioare pe scara evolutiei animale. Am avea de fapt sfarsitul lumii. Oricum, pasi spre sfarsit am inceput deja, dar poate ar mai dura sau mai stii, poate ar mai veni mintea la cap unuia, suficient de puternic, sa poata stavili distrugerea terei. Oricum cu si fara un razboi mondial omenirea a inceput deja, un mare regres moral care se va reflecta pe nivelul economic si social catre distrugere. Semnele pe care cu totii le vedem astazi, cei care disting o perioada mai mare de ani si pot compara dinamica mediului natural si moral, semne care arata clar directia spre care mergem - spre cimitir. Ca vom merge unii la pas, altii cu caruta, altii cu taxiul, depinde de fiecare dintre noi si de noi toti ca sa ne oprim si sa schimbam directia. Cine stie, cine stie ! Logos. Eroare: r�zboiul a �nceput de mult, dar oamenii nu-l sesizeaz� pentru c� min�ile diabolice care l-au conceput au avut grij� de asta. Dac� le-ai fi citit protocoalele: www.geocities.com/viata.spirituala/protocoalele_inteleptilor_sio... ... ai fi observat c� planul lor m�r�av e pus �n aplicare exact cum scire acolo, negru pe alb. Situa�ia despre care vorbe�ti este conform� cu realitatea, dar vei g�si explica�ia tot acolo... Dac� nu ai avut ocazia p�n� acum, vizioneaz�: video.google.co.uk/videoplay?docid=6592355148420454993 saccsiv.wordpress.com/2009/02/20/documentare-celebre-interviul-l... earhiva.info/endgame/ ... �i n-o s� te mai la�i am�git. Eventual semneaz� peti�ia �mpotriva Codex Alimentarius, ce va fi pus �n aplicare �n decembrie 2009, prin care vor introduce otr�vuri �n toate alimentele, iar vitaminele vor fi considerate droguri, deci interzise... de aceast� abera�ie ce mai spune rom�nul?! Probabil nici n-a aflat, �i nu-i de mirare c�ci ordinul e s� fie totul ultra secret, acesta e secretul succesului lor. Se bazeaz� pe ignoran�a oamenilor, �i pe indolen�a lor. Dar... e corect ca cei ce g�ndesc s� le �mp�rt�easc� soarta de co�mar pe care ne-o preg�tesc aceste min�i diabolice?!? �n zadar vor striga 5-10% dintre oameni Adev�rul, majoritatea decide, nu-i a�a?!? Mai orb dec�t orbul din na�tere, e cel ce NU VREA s� vad�. S-auzim de bine! |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 10:57
"Pe orbul cu ochi, nu-i pacat sa-l pacalesti" - este un proverb evreiesc. Am mai postat odata pe larg ceea ce voi repeta acum pe scurt, poate - poate, va intra totusi in cateva minti; sper! Nu va asteptati la un razboi clasic, nici nuclear; nu va fi! Razboiul nu s-a incheiat nici macar un minut dupa incetarea oficiala a celei de-a doua conflagratii mondiale, a continuat sub o forma parsiva, ascunsa, tacuta, sub denumirea de razboiul rece; chiar nu se putea sesiza? Exact cum e dezvoltat in Protocoale, asa se desfasoara, punct cu punct; se poate spune ca Protocoalele este proiectul pe baza caruia se actioneaza. Nu cred sa existe vreun naiv care sa-si inchipuie ca un razboi se poarta pt. ca o putere sau alta sa-si etaleze muschii sau sa faca demonstratie de armament; se poarta pt. PROFIT, iar in cazul unui conflict nuclear generalizat, n-ar exista invinsi si-nvingatori - prin urmare 0 profit, ce nu-i limpede? Aveti idee cat armament nuclear e stocat in silozurile subterane din fosta URSS din SUA, dar si din multe alte tari ale lumii? La un calcul estimativ si destul de sumar, realitatea infatisata celor ce l-au efectuat era stupefianta: cantitatea de armament se ridica la o asemenea cifra (in rachete cu ogive nucleare) incat daca s-ar incepe lansarea, din cinci in cinci minute cate una, lansarile ar putea continua trei saptamani neincetat! Analizati si ajungeti singuri la o concluzie: ce-ar mai ramane din Pamant? Si, apropos de Codex Alimentarius: de cativa ani exista deja o aberatie pe care nu stiu cati ati sesizat-o: in nicio farmacie nu se mai gaseste un produs , fie sub forma de pastile, fie injectabil, numit "Fortral", un derivat pe baza de morfina, necesar indeosebi bolnavilor de cancer pt. calmarea durerilor; in urma cu cinci ani exista inca si se puteau cumpara pana la cinci tablete, respectiv trei fiole, fara reteta - lucru absolut normal in cazuri de urgenta; acum nu-l mai poti cumpara nici pe baza de reteta, in schimb exista "Efedrina" la liber, iar aceasta e un steroid - vi se pare normal? Mai ganditi, mai cautati materiale de studiu si, mai ales, nu mai luati drept bune idei gata fabricate de altii interesati sa va arate o singura cale de urmat - aceea dorita de ei.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 17:18
Ce faci Sirius, pe unde-mi umblii ?....probleme cu pretul Kerosenului ?..
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 17:49
Canci, fecior, plinu-i facut, ba-i chiar supra-plin, m-as putea si scalda in kerosen, da`... iarna nu-i ca vara, si nici primavara nu-i ca iarna! Stii ce-nseamna perioada asta la tara?! Muuuuuncaaaaaaa!!! Si eu-s doar cu mine la treaba asta, asa ca... seara mai am si eu nevoie uneori de relash, dupa o zi de "hei-rup" si oase frante! D-aia imi "fatzai" mai rar labuta pe tastatura!
|
|
Fosta membra 9am.ro 481 mesaje Membru din: 14/03/2009 |
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 17:50
RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!
|
|
Calatorul 68 mesaje Membru din: 31/01/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:30
Ma Freddy...calugar ratacit,hai ca -ti rezolv un loc pe alta planeta!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:40
Itic il intreaba pe rabin:
-E adevarat ca in anul 2010 va fi un razboi mare si sfarsitul lumii? -Nuuuu-i adevarat! In anul 2010 va fi o continua lupta pentru pace! Va exista o singura tara, URSS. Capitala va fi la Washington si va fi condusa de doi chinezi: Itzac si Shlomi! |
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:42
Dupa ce se va termina cel de-al doilea razboi,putem vorbi si despre urmatorul...
|
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:38
De la: shlomo_imre, la data 2009-04-05 22:42:42Dupa ce se va termina cel de-al doilea razboi,putem vorbi si despre urmatorul... Cam asa sta situatia ........
Caracterul f�r� �n�elepciune poate mult, dar inteligen�a f�r� caracter nu valoreaz� nimic - Cicero
|
|
rebel 37 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 10:51
Ptr cel speriat ca se termina somajul..Prietene, incepi sa ai o viziune care iti afecteaza subconstientul cu gandire negativa, malefica..da, in mare partea, real este ce spui tu..dar D-zeu a spus sa "cereti si vi se va da, bateti si vi se va deschide" , situatia creata special de Ei, e foarte aiurea,dar totul e credinta, in El si in tine insuti...daca tut te vezi un amarat care n-are ce manca in urmatoarele luni sau ani, exact asa vei fi..omul are puterea gandurilor..vezi cum o folosesti, ca poate aduce bine sau rau in proiectiile tale despre viitoare ta viata..ei nu vor decat ca oamenii sa fie o masa moale, de manevra, manevrati de gandurile lor..hai sa nu-i lasam sa fac ce vor,sa le aratam ca avem vointa..Ptr Shlomi..s-o crezi tu, ca sa ava fi..atat timp cat sunt oameni care stiu ca istoria a inceput in Carpati cu Zamolxe, ca aici au fost si sunt dacii liberi, si ca aici a fost descoperita prima scriere din lumea inaintea Sumer-ului....nu la evrei, n-o sa inghita nimeni bancurile tale...Vechiul Testament, e doar o istorie prefacuta de evrei dupa interesele lor..mai lasati-ne cu "bancurile" voastre sugestive..
|
|
rebel 37 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 12:03
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-17 01:10:21De la: homemarcel0, la data 2009-02-17 01:08:28De la: symy1, la data 2009-02-16 22:11:22Da Sirius....stintific creierul (mintea)ti-o poti pierde....din mai multe motive sau procedee....In schimb sufletul e vesnic !!! Nu inteleg ce aveti cu el..voi sunteti inteligenti "foc' n-am ce spune, il jigniti doar ptr ca a expus o parere...mai uitati-va si la voi.. |
|
|
|

sintem in plin razboi !
Poti s-o repeti, buldogule, eventual sa-ti ranjesti caninii si sa le tragi si-o muscatura zdravana, poate-or reusi astfel sa priceapa, ei - adultii - ceea ce multi tangai au priceput deja si gandesc mult mai "copt" decat multi "telectuali" de-ai nostri si decat aia de se pretind cu "scaun la cap"!
Felicit�ri sirius!