back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vadim si noul sau partid

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

kali13

233 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 04:37

De la: gigilipianu, la data 2009-02-16 21:17:20Numai cateva cuvinte nepotrivite si a-ti priceput ca am dreptate. Eu nu am pomenit nimic de un partid anume sau de Vadim, eu am spus ca avem nevoie de altceva decat ce a fost pana acum. Este ca si cum la o angajare anumiti candidati ii elimini fara sa le faci testarea. Est convins apoi ca l-ai ales pe cel mai bun ? Dar cu cat am avea mai multe forte politice responsabile si serioase cu atat am avea sansa de a fi condusi cel mai bine. De ce unii care sunt de 19 ani in conducerea tarii da si altii nu ? Cui foloseste ? Cu cat am avea mai multi candidati buni la presedintie cu atat ar fi mai bine caci am avea de unde alege. Nu inteleg de ce ar fi rau. Pentru ca unii nu se pot elibera nicicum de prejudecati ? De unde stii ca nu este bun un candidat prezumtiv la presedintie daca nu a mai fost nici macar in guvern ca sa poti vedea o singura decizie a sa ? Eventual daca nu te convinge nu-l votezi. Vedeti chiar aceasta boala ne va impiedica, pe noi, pe romani, sa ne sculam in picioare pe langa alte obiceiuri proaste. Nicaieri in lume nu am vazut asa ceva. Si daca toti am fi asa, mai continuam sa ne vaitam si s-ar putea sa pierdem si ce ne-a mai ramas. Va indemn la informare si dreapta judecata pentru ca este vorba de viitorul nostru, al copiilor nostri si al nepotilor nostri daca va pasa de ei. Logos.

Am impresia ca la cat de partinitor esti fatza de tigani,bozgori/...si la ce bazaconii debitezi, asa zise ,"pacifiste"/"umane"...ori est sclav...ori esti masochist?

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 05:38

De la: ticu, la data 2009-02-19 15:25:40
De la: The, la data 2009-02-17 09:35:28Florine, parerea mea este ca , in realitate, asta-i doar un circar si un paranoic .... daca flutura Biblia in timp ce face spume la gura .... nu inseamna ca are credinta !
Si mai pun o intrebare asa sa fie scrisa : si cand l-ai vazut pe Vadim fluturand biblia, sau dand exemple din ea ?; pe ce TV te uiti ? -ca pe al meu nu arata ! P.S. cu un "nebun " ca el scapam de mafia si excrocheria din tara pe care o sutin un marinar si un fost primar .!

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 05:40

normal ca se uita pe tv-ul lui sau al ei,doar nu vrei sa se uite la al tau,ticule,esti fanatic rau,baiete,zau asa

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 09:15

De la: florinpetrepreda, la data 2009-02-20 05:40:07normal ca se uita pe tv-ul lui sau al ei,doar nu vrei sa se uite la al tau,ticule,esti fanatic rau,baiete,zau asa
Da, sunt fanatic, urasc hotia si mafia de la noi, si numai PRM impreuna cu C. V. TUDOR pot sa le distruga !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

54 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:34

Acest cintaret de curte,slugoi comunist ar fi bine sa dispara odata pentru totdeauna impreuna cu fosilele comuniste de pe scena politica a ROMANIEI,atitea generatii am suferit din cauza prostiei lor si a lipsei de cultura,au avut cultura de parii si ciomege prin care ne-au constrins atita timp,iar acum suferim in continoare de pe urma acestor rebuturi imbogatii peste mortii nostrii care s-au jertfit pentru o viata mai buna.SUNT NATIONALIST AM INVATAT DE LA FRANCEZI,SPANIOLI,ITALIENI,GERMANI,DA SUNT NATIONALIST SI NU MIE FRICA SA O SPUN,CEI CARE SUNTETI CA MINE,LUPTATI PENTRU BINELE NOSTRU SI-AL COPIILOR NOSTRII.

eurobgb

11 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:35

d-le Vadim,eu va votez,am sperat in mai bine ,dar,idiotii astia de la guvernare fac troc din Ardeal.Mi-e scarba de tot,votati Vadim daca vreti sa mai veniti in propria voastra tara -Ardeal,altfel o sa veniti cu pasaport! crede-ti-ma!nu vedeti cate le-au permis maghiarilor toata gloata de la guvernare???e posibil ca marco bela sa aiba asa un tupeu si cu eredentistul de laslo tokesi?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:35

De la: luke, la data 2009-02-21 13:34:13Acest cintaret de curte,slugoi comunist ar fi bine sa dispara odata pentru totdeauna impreuna cu fosilele comuniste de pe scena politica a ROMANIEI,atitea generatii am suferit din cauza prostiei lor si a lipsei de cultura,au avut cultura de parii si ciomege prin care ne-au constrins atita timp,iar acum suferim in continoare de pe urma acestor rebuturi imbogatii peste mortii nostrii care s-au jertfit pentru o viata mai buna.SUNT NATIONALIST AM INVATAT DE LA FRANCEZI,SPANIOLI,ITALIENI,GERMANI,DA SUNT NATIONALIST SI NU MIE FRICA SA O SPUN,CEI CARE SUNTETI CA MINE,LUPTATI PENTRU BINELE NOSTRU SI-AL COPIILOR NOSTRII.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:37

LA CINE TE REFERI,NENE,LA TICU?I-AUZI TICULE,ASTIA TI-AU PUS-O DE-O REVOLTA,CICA SA MERGI MATA TREI ANI LA RAND LA MANASTIRE SI SA TE ROGI S-AJUNGA NEA CORNEL PRESEDINTE C-ALTFEL E DE RAU,FUGI,BRE,NU MAI STA,UITE POTERA COLEA

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
july

563 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:41

Tokes si Vadim sunt la fel!Aceeasi gandire paranoica...
Trebuie condamnat omul si nu etnia!
In ceea ce priveste "problema autonomiei" va rog frumos sa va interesati ce inseamna EXACT acest cuvant.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 14:25

De la: luke, la data 2009-02-21 13:34:13Acest cintaret de curte,slugoi comunist ar fi bine sa dispara odata pentru totdeauna impreuna cu fosilele comuniste de pe scena politica a ROMANIEI,atitea generatii am suferit din cauza prostiei lor si a lipsei de cultura,au avut cultura de parii si ciomege prin care ne-au constrins atita timp,iar acum suferim in continoare de pe urma acestor rebuturi imbogatii peste mortii nostrii care s-au jertfit pentru o viata mai buna.SUNT NATIONALIST AM INVATAT DE LA FRANCEZI,SPANIOLI,ITALIENI,GERMANI,DA SUNT NATIONALIST SI NU MIE FRICA SA O SPUN,CEI CARE SUNTETI CA MINE,LUPTATI PENTRU BINELE NOSTRU SI-AL COPIILOR NOSTRII.
Domnul luke , daca matale bre esti nationalist, inseamna ca eu sunt musulman ortodox ! Un nationalist nu invata de la straini , mai ales ca nu ai ce invata de la gunoiul occidental.! ma uitai la varsta lui talica, si ma intreb ce rau ti-au facut bre comunistii? ca datorita lor mai au oamenii cate o pensie,aveau cate un servici asigurat ! ; e mai bine acum cu nenorocitii astia la conducere ? cu mafia asta liberala PDL-ista !! si ei fac bine copiilor nostrii ?.ha, ha ;-iar problema cu pari si ciomege, asta era pe timpul regelui . C.V.TUDOR e asa mare in gandire si idei ca unii ca matale nu-l inteleg . ! ;sau poate talica ai fost vreun pui de chiaburas, sau ai purtat camasa verde ?Ia matale , mai bine ziarul , scaunelul , pipa si lasa astea la altii care vede realitatea mai bine .

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 14:27

"vede" nu " vad"

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 14:32

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-21 13:37:57LA CINE TE REFERI,NENE,LA TICU?I-AUZI TICULE,ASTIA TI-AU PUS-O DE-O REVOLTA,CICA SA MERGI MATA TREI ANI LA RAND LA MANASTIRE SI SA TE ROGI S-AJUNGA NEA CORNEL PRESEDINTE C-ALTFEL E DE RAU,FUGI,BRE,NU MAI STA,UITE POTERA COLEA
Florine, nu ma face sa te compar la gandire cu tata luke !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 14:42

De la: blagaiulia, la data 2009-02-21 13:41:59Tokes si Vadim sunt la fel!Aceeasi gandire paranoica...
Trebuie condamnat omul si nu etnia!
In ceea ce priveste "problema autonomiei" va rog frumos sa va interesati ce inseamna EXACT acest cuvant.
Tokes este satana in sutana , blestemata sa fie biserica in care slujeste el, el trebuie pus pe rug si ars ca pe Galilei,iar Vadim este adevaratul Roman, de care tara are nevoie .Unde scrie ce inseamna "autonomia bozgoreasca?inseamna tradarea bozgorilor fata de tara care-i hraneste .!

Ticu
july

563 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 14:51

ticu, tocmai aici am vrut sa ajung...ne supara cuvantul autonomie pt ca au cerut maghiarii! Daca era vb de Moldova nu ne deranja.
Desi secuii nu vor sa traiasca in alta tara, nu vor sa se lipeasca de Ungaria! Vor doar sa se gospodareasca singuri , sa traiasca mai bine..Cu ce ne-ar afecta acest lucru pe noi?
Referitor la Tokes si eu am aceeasi parere, dar nici de nebunul de Vadim nu vreau sa mai aud!

calciu_cornel

1 mesaj
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 14:55

NU UITA CA ESTI ROMAN/LA TINE-N TARA SA RAMAI STAPAN/NU ACCEPTA JUGUL DE AFARA/SA NU AJUNGI OM FARA TARA.

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 18:40

Desi nu a reusit sa mai ocupe un scaun senatorial la alegerile parlamentare din noiembrie 2008, Corneliu Vadim Tudor se vede deja viitorul presedinte al Romaniei.

El crede ca actualii guvernanti vor parasi anul acesta puterea si vor ajunge direct la Jilava.

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 16:21

Incerc sa raspund la cateva probleme caci la formulari haotice si imprumutate din ziare nu este cazul pentru ca persoanele respective cred ca nici nu au nevoie de raspuns. Biblia in mana unui politician ca Vadim inseamna una din principalele coordonate ale evolutiei poporului nostru de aproape 2000 de ani. Inseamna credinta noastra stramoseasca pentru care multi si-au dat viata in special in confruntarile cu fortele imperiului otoman. Sa ne amintim numai de jertfa tragica a domnitorului Tarii Romanesti Constantin Brancoveanu cu cei patru fii ai sai. Credinta crestin ortodoxa este cea care ne-a unit si tinut pe aceste meleaguri inca de la venirea sfantului Andrei in Dobrogea. Pe langa limba, obiceiuri si traditii credinta a fost forta principala care a mentinut spiritul si moralul romanilor cu vitregiile timpurilor. Multi alogeni si prea putin voitori ne intreaba cum de romanii nu au constructii monahale si bisericesti la nivelul celor din Apus. Pai tot ce agoniseam avere a fost pustiita si pradata peste 800 de ani de catre popoarele migratoare iar apoi se constituia in pesches si bir dat turcilor ca sa nu intre peste noi iar dupa aceea in toata Europa. Am fost pavaza Occidentului in tot acest timp. Cum a scapat de noi turcii au si ajuns la Budapesta si la Viena (1544 - 1548) si tot cu ajutorul romanilor (mult huliti de unii straini - inteleg dar cand chiar ai tai...!!!) au scapat de ei. In aceste conditii cum sa fi construit romanii ceva maret cand cu fiecare razboi se daramau mare parte din ele si trebuia iar construite si reconstruite s.a.m.d. Va invit la reflectie si judecata la rece cu seriozitate. Logos.

twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 20:03

nene ticu , cred ca esti la fel de smintit ca nebunul de vadim daca iti trece prin minte porcaria cu vadim presedinte! asta e scapat de la balamuc... il cauta infirmierii de la psihiatrie sa- l duca in camasa de forta...oare chiar credeti ca romanii mai sint prostutii aceia dinainte de 1989? romanii au avut parte de prea multe experiente urite cu cei alesi ca sa mai voteze un asemenea individ ciudat...

teo
twincle

275 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 20:12

ce aveti doamna cu moldovenii?sau va deranjeaza ca originea dv. este tocmai de pe aceste minunate meleaguri?moldovenii niciodata nu vor dori autonomie pentru ca ei sint cu adevarat romani .ba maimult decit atit sint cu adevarat oameni!i

teo
Fosta membra 9am.ro

11 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 20:16

Nu am absolut nimic cu moldovenii! Scuze, a fost doar un exemplu tocmai pt ca-i stiam adevarati romani!

Fosta membra 9am.ro

11 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 20:19

Am vrut sa arat ca ne deranjeaza autonomia pt ca a fost ceruta de catre maghiari....daca era cerut de o alta regiune nu era nici o problema( aici am dat exemplu moldovenii)

twincle

275 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 20:32

maghiarii nu au si nu au avut niciodata o patrie a lor ,au fost si vor ramine niste chiriasi daca ii pot numi asa.. ei nu fac altceva decit sa profite de tara noastra prin orice mijloace mai putin ortodoxe..ar face bine daca ar lua exemplul secuilor care desi nu au facut rau in tara ,totusi majoritatea au plecat din tara

teo
Fosta membra 9am.ro

11 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 20:37

Nu, secuii nu au plecat.Stau in acele doua judete : Harghita si Covasna

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 21:07

De la: e_frunza, la data 2009-02-22 20:32:42 maghiarii nu au si nu au avut niciodata o patrie a lor ,au fost si vor ramine niste chiriasi daca ii pot numi asa.. ei nu fac altceva decit sa profite de tara noastra prin orice mijloace mai putin ortodoxe..ar face bine daca ar lua exemplul secuilor care desi nu au facut rau in tara ,totusi majoritatea au plecat din tara

Marko Bela, a declarat, c Romnia nu este, de mult, stat naional n realitate. Argumentul : o ar unde triesc 1,5 milioane de maghiari, nemaivorbind de alte comuniti minoritare, nici nu poate s fie stat naional.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 15:06

De la: blagaiulia, la data 2009-02-21 14:51:57ticu, tocmai aici am vrut sa ajung...ne supara cuvantul autonomie pt ca au cerut maghiarii! Daca era vb de Moldova nu ne deranja.
Desi secuii nu vor sa traiasca in alta tara, nu vor sa se lipeasca de Ungaria! Vor doar sa se gospodareasca singuri , sa traiasca mai bine..Cu ce ne-ar afecta acest lucru pe noi?
Referitor la Tokes si eu am aceeasi parere, dar nici de nebunul de Vadim nu vreau sa mai aud!
:Pai matale nu esti de nationalitate romana bre! ca n-ai fi scris asa ceva .Pe mine ma doare de fiecare cm.patrat de suprafata din Romania,cand vad cum o pangaresc "omizile straine ".Secuimea, ca toata bozgorimea vor alipirea Ardealului la Ungaria , sau federalizarea Romaniei. Nicio data autonomie pentru aceasta rasa obraznica de secui, renumiti prin ostilitatea lor fata de tara,de sute de ani cunoscuti ca tradatori.Ce mai vor ca in nicio tara minoritatile nu au atatea drepturi ca astia la noi. Sunt mai buni cei din conducere , care au "dat mana " cu capetenile maghiare? C. V. TUDOR ne poate scapa de toata mafia romano-bozgoreasca.Eu nu vreau sa marg in Ardeal cu pasaport .!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 17:12

De la: camelia_mng, la data 2009-02-21 18:40:44Desi nu a reusit sa mai ocupe un scaun senatorial la alegerile parlamentare din noiembrie 2008, Corneliu Vadim Tudor se vede deja viitorul presedinte al Romaniei.

El crede ca actualii guvernanti vor parasi anul acesta puterea si vor ajunge direct la Jilava.
La Jilava cu actualii guvernanti, in lanturi si cu bile la picioare, asa merita .cu Vadim presedinte, merge tara inainte !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 11:15

De la: e_frunza, la data 2009-02-22 20:03:02 nene ticu , cred ca esti la fel de smintit ca nebunul de vadim daca iti trece prin minte porcaria cu vadim presedinte! asta e scapat de la balamuc... il cauta infirmierii de la psihiatrie sa- l duca in camasa de forta...oare chiar credeti ca romanii mai sint prostutii aceia dinainte de 1989? romanii au avut parte de prea multe experiente urite cu cei alesi ca sa mai voteze un asemenea individ ciudat...
Da, suntem smintiti ca nu suferim hotia , mafia , afacerile dubioase ,excrocii, jignirile strainilor asupra tarii, federalizarea Romaniei ca asa vor bozgorii cu obraznicatura de secuime,vanzarea de tara , [exemplu petrolul si aurul] , de asta suntem smintiti .Si cine crezi ca e potrivit ? mariarul ?- cel care ne-a vandut flota navala ? PNL-PDL care ne-au dus in urma cu 300ani, si ne baga pe gat mizeria occidentala , sau U.E. care ne invata cum sa taiem porcii de craciun ? Numeste pe altul cinstit ca Vadim , si eu il voi sustine tot asa smintit.

Ticu
gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 19:06

Nu citesc nimic despre topic. Numai vorbe copiate din mass media, din auzite sau din imaginatia unora. Credeam ca o sa dezbatem despre Doctrina Nationala si cum s-a raportat PRM si Vadim la aceasta doctrina. Avem nevoie de o doctrina nationala in Romania ? Am putea imbunatati viata romanilor cultivand sentimentul national ? Este intamplator atacul asupra istoriei noastre si minimalizarea rolului acesteia in invatamant ? Stim unde mergem daca nu stim de unde venim ? In fine, hai sa discutam si serios chiar daca pe unii din noi ne-ar durea poate capul, daca am mai si gandi putin inainte de a arunca cu scuipati si vorbe aiurea, replici la texte necitite si alte remarci deplasate. Nu-i pacat sa pierdem timpul mai ales ca nu stim niciodata cat ne-a mai ramas ? Vorbesc pentru romani caci pentru ceilalti nu putem avea pretentii prea mari. Logos.

TARGOVISTEANU

55 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 19:53

De la: schein1981, la data 2008-12-15 08:28:57salut,

iti trimit mai jos cateva detalii... detalii pe care le-am primit si eu ... totul e sa ai multa rabdare ...

CEA MAI SIMPLA METODA DE FACUT BANI!

Nu credeam ca va functiona, si totusi!!!!

MERGE!!!

Bani rapid si sigur pe internet. Testat! Eu am facut 38.130.000 in 3 saptamani!!! E randul tau!!!!!! si voi continua sa fac.

Functioneaza!!!! Singurul care functioneaza cu adevarat.

Nu este o gluma,crede-ma!Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 5 min. de

citit iti pot schimba viata, depinde numai de tine "POTI FACE BANI USOR SI REPEDE". Crede-ma am incercat toate metodele

posibile(si legale).Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge!

E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptic, totusi... In

urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la felcum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator

cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu oinvestitie de numai 7 de lei. Imediat

m-am gandit"chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie". Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca

trebuie sa trimiti cate 1 leu nou la fiecare din cele 7 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa

la sfarsitul listei in pozitia a 7-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau

prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni

m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 7 lei si 7 timbre? Cum este si normal, la inceput

eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar

e legal! Deci am facut infima investitie de 7 de lei. Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut!!! Intr-un interval de 7 zile am

inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa

vina! In prima saptamana am primit 2.800.000 de lei. (280 lei noi) La sfarsitul celei de-a doua aveam 10.030.000. In a treia

saptamana stransesem 38.130.000 de lei! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 7 lei

si cele 7 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce

functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana.

Cum?

PASUL 1:Iei 7 coli si scrii pe fiecare din ele: "M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge

la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi

impaturesti fiecare coala.Acum iei 7 bancnote de 1 leu si pui CATE UNA in FIECARE din cele 7 coli(ca sa nu se vada prin plic

si sa nu se fure),apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile.Ar trebui sa ai acum 7 plicuri sigilate, cu

numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala

de hartie si o bancnota de 1 leu.Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:

1)TAKACS ELISABETA, OP 1, CP 65, Oradea, Bihor

2)TRIFAN MIOARA ,str.Avram Iancu Nr.24; Tg.Mures cod : 540089 Jud.Mures

3)SOIT MIRCEA, str.Gheorghe Asachi, nr.22, loc.Cugir, jud.Alba, cod.515600.

4)DRAGOMIR IONUT str. Poiana MaRULUI,NR. 29,Ramnicu Sarat,jud. Buzau cod:125300

5)STOICA CRISTINEL str. Centrala M, nr. 77, Maracineni, jud. BUZAU, COD 127325

6)SERBAN ANDREEA str Constantin brezeanu, nr 5, bl 202,et 3, ap 13,loc. Ploiesti,jud.Prahova

7)DIDA CRISTIAN, str Selimbarului, nr 1, bl F8, sc C, ap 12, loc. Oradea, jud. Bihor, cod 413055

PASUL 2: Acum STERGI din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...).

Astfel numarul 7 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca

DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 7-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare

se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri,

te excluzi singur din circuit semanind neincrederea.

PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica

anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza) SAU alt fel de site-uri cu discutii asemanatoare.

200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa

scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului;

deschizi un fisier gol cu 'notepad'si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 7-a; salvezi fisierul cu extensia

.txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti,

bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu

cat mai atractiv, pentru ca asa il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri

GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE :

ACESTA ESTE STATUTUL NOULUI PARTID??????????? PAI IN FELUL ASTA SIGUR ....VADIM NE VA SCAPA DE SARACIE NUMAI DUPA CE ....VA FI SI EL SARAC!!!!!!!!!!!!!

targovisteanul din chindie
mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 14:54

Pai Vadim a profitat din plin de acest bazin electoral patruns de sentimente nationaliste , dar intradevar ramane dilema :cum s-a raportat , el si mai ales PRM la aceasta doctrina ? Multi ani a reusit sa se faca crezut si ascultat, de electorat si , se pare tot mai putin de membrii partidului sau , care in final au dovedit ca nu este nici o diferenta intre PRM si celelalte partide politice , mai putin UDMR care nu este partid politic !

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vadim si noul sau partid
Mergi la: