back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vadim si noul sau partid

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

vasak000

12 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 16:02

poi nuj ce poate oferi acest nou partit da toate partidele care o condus romania din 89 in coace ce ti-au oferit???? k o vandut toata tzara...a transformato in iatza de desfacere pentru produsele uniuni ... si acuma , super criza si la noi k poti pierde aproape toate economiile in 2 zile in functie de cursul euro??ha ia zi un lucru bun ce lo facut pentru tara?nu ce lo facut pentru ei..partidele aste bune..ce se zice k noi leam votat

POP
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 18:31

Asa este , daca votam "legati la ochi "!!!!!!

Ticu
marianarosca61

24 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 19:03

mult succes domnului vadim tudor. simt lipsa discursurulor sale patriotice. avem nevoie de o persoana ca vadim tudor vs."tinutul secuiesc".

mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 15:32

Nu inteleg dece trebuie ca Vadim sa infiinteze alt partid . Are deja unul , inca puternic daca ne referim la numar de membrii, pentru ca trebuie sa stiti , numarul acestora este mult , supraevaluat la absolut toate partidele din Romania .Tot ce trebuie sa faca este sa-si curete rapid , "ograda" de carieristii si fripturistii care inca mai exista pe acolo , deoarece inca sunt multi chiar daca cineva crede ca astia au plecat deja la alte partide . Pe lichelele lui Vadim nu prea le-a primit nimeni asa ca ...Depinde de el cum se va implica de asta data in organizarea partidului , sa nu-i mai lase pe altii care , pe socoteala notorietatii lui Vadim , si-au facut de cap in cele din urma promovand tot soiul de indivizi ce nu aveau nimic in comun cu ceea ce voia , in fapt , Vadim , tragand astfel PRM-ul in "groapa".i Electoratul a observat rapid ceea ce Vadim refuza : Tot mai multi lideri locali ai PRM deveneau una cu toti ceilalti politicieni locali , avizi de functii si capatuire . Una zicea Vadim si Alta faceau liderasii respectivi . Electoratul i-a sanctionat ! Si rezultatul s-a vazut . Orice ar spune "facatorii de opinie" sau forumistii obisnuiti sa injure doar de dragul de a fi si ei in ton cu moda , PRM a avut oameni de valoare si , inca , mai are . Totul este ca acestia sa stie cum sa profite de conjunctura creata de actualii guvernanti care devin , pe zi ce trece , tot mai penibili.

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 16:22

DE CE VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE?
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG.
INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 22:59

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-12-16 22:14:23este in mare parte corect ceea ce spui tu,cu o singura corectie nu este depasit decat numeric de cei ce vor raul acestei tari,de hoti,escroci si de prosti si cretini care-l sustin pe un imbecil ca basescu sau alti imbecili de la alte partide antinationale si tradatoare,nea cornel este un om nemaipomenit de sufletist,extraordinar de inteligent,superdestept si cult dar[iar apare nesuferitul asta]sufera de doua boli comune romanilor grandomania si paranoia,asta pe langa faptul ca citeste prea mult biblia si a ajuns sa se creada un mesia pt.poporul roman,oricum decat basescu,geoana,tariceanu,becali,iliescu,patriciu,tiriac,vanghelie,catarama,ciorbea,nastase,isarescu,vacaroiu,mitrea,berceanu,blaga,elenele lui base[udrea si poama lui],androneasca,adormitei,remes,udmereii toti si multi alti infractori ce populeaza scena politica si cea a afacerilor mioritice,eu il prefer pe dilimandrosul de vadim[atata timp cat nu apare omul providential]in rest s-auzim numai de bine!

EU LE-AS ADUNA PE TOATE CELELALTE IN PSD.SA RAMANA DOAR DOUA: PSD - PDL.ORICUM OMUL SFINTESTE LOCUL,INDIFERENT CA E DE DREAPTA SA DE-A STANGA.DAR CA SA AIBA ROMANUL DOUA VARIANTE SI SA ALEAGA BINE.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 14:59

Fara DDL si PNL !;la Jilava cu ei; aceste doua partide, au vandut tara si vor sa ne distruga !.

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 15:02

Cu DDLul ai dreptate chiar daca habar nu am cine naiba sunt astia ...Oricum,vreau sa o dau la pace deoarece pari cam suparat :)

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 15:04

[quote]
EU LE-AS ADUNA PE TOATE CELELALTE IN PSD.SA RAMANA DOAR DOUA: PSD - PDL.ORICUM OMUL SFINTESTE LOCUL,INDIFERENT CA E DE DREAPTA SA DE-A STANGA.DAR CA SA AIBA ROMANUL DOUA VARIANTE SI SA ALEAGA BINE.[/quote]

Nu este mai bine sa avem doar un singur partid ,FSN ?Ce sa ne mai batem capul pe cine sa alegem ?!

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 13:25

Ar trebui sa va ganditi ca este nevoie acuta de ceva ce nu a mai fost pana acum. Este nevoie de o schimbare radicala in politica roamaneasca. Este nevoie de cu totul altceva decat ceea ce a fost pana acum. Nu credeti ca ne-a sosit ultimul ceas in care mai putem opta ? Nu credeti ca ne ajung toate experimentele de dupa 1989 si trebuie altceva. Unii spun ca vor o noua revolutie. Nu este nevoie. Nu se poate proceda altfel decat democratic. Este nevoie de discernamant si unitate de actiune. Degeaba avem aceleasi pareri daca nu actionam in aceeasi directie. Nu vom avea puterea necesara pentru care noi speram sa ducem Romania la un viitor mai bun. Pai daca fara nici-un argument, fara nici-o gandire, dam mereu peste mana care ni se intinde cum sa mai reusim ? Este adevarat ca nu toata lumea detine informatia, nu toata lumea se poate distanta obiectiv pentru o sinteza corecta, mai ales in domeniul politic si nu toata lumea are rabdare. Pierdem in viata ani de zile si la moarte mai vrem o clipa. Sunt adevarate toate acestea. Dar nu intelegeti ca altfel nu vom reusi ? Vom fi vesnic intr-un vaiet si o plangere continua fara nici-o sansa de a vedea vreo schimbare adevarata. Adica in loc de Tara Romaneasca, aici va fi Tara Plangerii Vesnice. Cine nu stie despre ce este vorba de ce nu asculta si scuipa ca tiganul cand s-a urcat in pom ? D-zeu ne-a dat o gura si doua urechi ca sa ascultam de doua ori si sa vorbim odata pentru a sti si ce sa spunem. Chiar daca majoritatea se ascund sub anonimat cui foloseste sa-si debiteze nimicurile pe topic ? Este adevarat ca la un moment dat trebuie sa facem alt topic pentru o categorie de oameni seriosi pentru ca realmente avem nevoie de noi cunostinte, pe care unii le-au probat deja, de consultari adevarate, de argumente, dar cum sa facem ? Altfel ne trezim in postura caraghioasa de a discuta probleme serioase cu copii de gradinita si sa ne mai si plangem ca nu ne asculta. Logos.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 15:01

Da, trebuie o schimbare, si singura schimbare in bine ne-o garanteaza PRM ; cu Vadim in frunte, scapam de mafie si saracie;GARANTEZ !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 15:18

De la: gigilipianu, la data 2009-02-14 13:25:09Ar trebui sa va ganditi ca este nevoie acuta de ceva ce nu a mai fost pana acum. Este nevoie de o schimbare radicala in politica roamaneasca. Este nevoie de cu totul altceva decat ceea ce a fost pana acum. Nu credeti ca ne-a sosit ultimul ceas in care mai putem opta ? Nu credeti ca ne ajung toate experimentele de dupa 1989 si trebuie altceva. Unii spun ca vor o noua revolutie. Nu este nevoie. Nu se poate proceda altfel decat democratic. Este nevoie de discernamant si unitate de actiune. Degeaba avem aceleasi pareri daca nu actionam in aceeasi directie. Nu vom avea puterea necesara pentru care noi speram sa ducem Romania la un viitor mai bun. Pai daca fara nici-un argument, fara nici-o gandire, dam mereu peste mana care ni se intinde cum sa mai reusim ? Este adevarat ca nu toata lumea detine informatia, nu toata lumea se poate distanta obiectiv pentru o sinteza corecta, mai ales in domeniul politic si nu toata lumea are rabdare. Pierdem in viata ani de zile si la moarte mai vrem o clipa. Sunt adevarate toate acestea. Dar nu intelegeti ca altfel nu vom reusi ? Vom fi vesnic intr-un vaiet si o plangere continua fara nici-o sansa de a vedea vreo schimbare adevarata. Adica in loc de Tara Romaneasca, aici va fi Tara Plangerii Vesnice. Cine nu stie despre ce este vorba de ce nu asculta si scuipa ca tiganul cand s-a urcat in pom ? D-zeu ne-a dat o gura si doua urechi ca sa ascultam de doua ori si sa vorbim odata pentru a sti si ce sa spunem. Chiar daca majoritatea se ascund sub anonimat cui foloseste sa-si debiteze nimicurile pe topic ? Este adevarat ca la un moment dat trebuie sa facem alt topic pentru o categorie de oameni seriosi pentru ca realmente avem nevoie de noi cunostinte, pe care unii le-au probat deja, de consultari adevarate, de argumente, dar cum sa facem ? Altfel ne trezim in postura caraghioasa de a discuta probleme serioase cu copii de gradinita si sa ne mai si plangem ca nu ne asculta. Logos.

marianarosca61

24 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 17:34

ce ne mai trebuie vadim tudor si al sau partid cand il avem pe presedintele traian basescu? in stilul inconfundabil si caracteristic, presedintele le-a dat replica romano-ungurilor:epurare etnica romaneasca in harghita si covasna. dar de ce? deoarece cele doua judete pot supravietui singure in eventualitatea unei autonomii. cum? cu ajutorul resurselor naturale ale solului si subsolului ( gaze naturale, ape minerale, etc.) art. 136(3) si art. 3 din constitutia romaniei. consider creerea tinutului secuiesc un act premeditat, care aduce atingere sigurantei si securitatii nationale. il felicit pe presedintele basescu pentru curaj si ii urez succes in demersurile domniei sale vis a vis de autonomia maghiara in romania.

marianarosca61

24 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 17:34

ce ne mai trebuie vadim tudor si al sau partid cand il avem pe presedintele traian basescu? in stilul inconfundabil si caracteristic, presedintele le-a dat replica romano-ungurilor:epurare etnica romaneasca in harghita si covasna. dar de ce? deoarece cele doua judete pot supravietui singure in eventualitatea unei autonomii. cum? cu ajutorul resurselor naturale ale solului si subsolului ( gaze naturale, ape minerale, etc.) art. 136(3) si art. 3 din constitutia romaniei. consider creerea tinutului secuiesc un act premeditat, care aduce atingere sigurantei si securitatii nationale. il felicit pe presedintele basescu pentru curaj si ii urez succes in demersurile domniei sale vis a vis de autonomia maghiara in romania.

mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 09:31

Ai dreptate , doar intr-o oarecare masura. Si asta pentru ca , uite acum , relativ foarte repede de la ultimele Alegeri , decand PRM a ramas pe afara , se constata ca este nevoie de acest partid atata vreme cat minoritarii au partide constituite pe criterii etnice . Chiar ultimele declaratii/actiuni ale "bravului" nostru presedinte dovedesc asta : el a zis bine ce a zis , atat in Ungaria cat si in Harghita , singura problema a fost ca nu l-a bagat nimeni in seama , liderii UDMR nu l-au luat , deloc , in serios. Altfel cum va explicati nesimtirea , tupeul , din declaratiile liderilor UDMR harghiteni care au spus , imediat dupa declaratiile dlui Basescu , si aici o sa citez din memorie :" Dl Basescu este presedintele Romaniei dar aici [ in tinutul Harghitei ! ] este musafir , si noi suntem la noi acasa" Aceasta declaratie a fost facuta in fata ziaristilor si a fost difuzata pe un post TV national . Cand exista PRM in Parlament , UDMR era imediat asezat la locul sau , sanctionat cu promtitudine de parlamentarii acestui partid . Acum cine sa-i mai puna la respect cand toti au fost in cardasie cu ei , cand au contribuit "frateste" la devalizarea si distrugerea economiei nationale ...Uite de-aia avem mare si urgenta nevoie de Vadim si PRM !

zamfiroiu_spiridon

20 mesaje
Oras: Curtea de Arges

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 13:25

Politica si religia sant 2 dimensiuni ale puterii...cei care doresc putere nu doresc niciodata binele apropelui ci numai pe al lui sau al lor personal...deci D-l Vadim niciodata nu ma poate convinge...este un inpostor ca toti ceilalti!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:25

Presedintele Basescu , le-a inchis gura obraznicilor de bozgori care vor autonomie ., felicitari , dar Vadim le-o inchide de tot ca asta merita boacarii!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:30

Deviza romanilor este pentru binele lor: noi Vadime te iubim, te iubim cu totii :, ca sa moara de necaz,mafia , lenesii si hotii.!

CU VADIM INAINTE !

Ticu
marianarosca61

24 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 18:50

ai dreptate, dar nu trebuie sa ne lasam provocati.. trebuie sa avem incredere in autoritatile statului. crezi ca santem putini cei care nu dorim cedare teritoriala? pentru ca pana la urma asta reprezinta " tinutul secuiesc" sa se rupa o bucata din teritoriul romaniei. revoltator pentru istorie.

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 21:17

Numai cateva cuvinte nepotrivite si a-ti priceput ca am dreptate. Eu nu am pomenit nimic de un partid anume sau de Vadim, eu am spus ca avem nevoie de altceva decat ce a fost pana acum. Este ca si cum la o angajare anumiti candidati ii elimini fara sa le faci testarea. Est convins apoi ca l-ai ales pe cel mai bun ? Dar cu cat am avea mai multe forte politice responsabile si serioase cu atat am avea sansa de a fi condusi cel mai bine. De ce unii care sunt de 19 ani in conducerea tarii da si altii nu ? Cui foloseste ? Cu cat am avea mai multi candidati buni la presedintie cu atat ar fi mai bine caci am avea de unde alege. Nu inteleg de ce ar fi rau. Pentru ca unii nu se pot elibera nicicum de prejudecati ? De unde stii ca nu este bun un candidat prezumtiv la presedintie daca nu a mai fost nici macar in guvern ca sa poti vedea o singura decizie a sa ? Eventual daca nu te convinge nu-l votezi. Vedeti chiar aceasta boala ne va impiedica, pe noi, pe romani, sa ne sculam in picioare pe langa alte obiceiuri proaste. Nicaieri in lume nu am vazut asa ceva. Si daca toti am fi asa, mai continuam sa ne vaitam si s-ar putea sa pierdem si ce ne-a mai ramas. Va indemn la informare si dreapta judecata pentru ca este vorba de viitorul nostru, al copiilor nostri si al nepotilor nostri daca va pasa de ei. Logos.

Fosta membra 9am.ro

474 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 09:20

asta nu mai are ce cauta in politica , e smintit

SpitzeDumy
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 09:25

De la: dumy, la data 2009-02-17 09:20:53 asta nu mai are ce cauta in politica , e smintit

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 09:31

biblia-i de vina,o poarta mereu la piept,a ajuns sa viseze ca el e mesia romanilor,cor de apostoli are,evanghelia ne-o baga fortat in casa[vrei,nu vrei vadim citeste din biblie],ii lipseste crucea s-o ia in carca s-o care pe dealul mitropoliei,un om politic,care vrea sa ajunga lider al romanilor nu face parada de cunostiintele biblice,decat in emisiuni de specialitate,unde nea cornel poate sa dea lectii oricui,inclusiv pe aceasta tema,fiind doctor in sociologia religiilor,cu teza de doctorat,,ingerii in istoria lumii''

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 09:35

Florine, parerea mea este ca , in realitate, asta-i doar un circar si un paranoic .... daca flutura Biblia in timp ce face spume la gura .... nu inseamna ca are credinta !

Caracterul fr nelepciune poate mult, dar inteligena fr caracter nu valoreaz nimic - Cicero
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 09:36

De la: The, la data 2009-02-17 09:35:28Florine, parerea mea este ca , in realitate, asta-i doar un circar si un paranoic .... daca flutura Biblia in timp ce face spume la gura .... nu inseamna ca are credinta !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 09:42

nu i-am masurat credinta,dar stiu sigur ca nu se va lasa pana nu ajunge presedintele ROMANIEI,este foarte tare autosugestionat ca el,numai el merita,ca el numai el ne poate baga fericirea-n case,incat oricate piedici i s-ar pune omul se crede mesia si cu asta basta,pe de alta parte eu am mai pus problema,daca tot am pierdut 20 de ani din viata asteptandu-l pe mesia de ce sa nu-l incercam si pe nenea cornel?mai pierdem inca cinci ani si ne lecuim de tot,plecam spre zari mai calde,ultimul stinge lumina,s-auzim numai de bine!

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 09:51

Da ! Ultimul stinge lumina ...... in cazul in care Romania va mai avea curent electric
dupa ce ne va ...... ferici ..... nebunu'

Caracterul fr nelepciune poate mult, dar inteligena fr caracter nu valoreaz nimic - Cicero
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:14

De la: dumy, la data 2009-02-17 09:20:53 asta nu mai are ce cauta in politica , e smintit
Pun si eu o itrebare asa aiurita ; dar Basescu si Boc au ce cauta in politica ? ei nu sunt smintiti ? sa fim seriosi !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

77 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:25

nu am nici o apartenentza(nu simpatizez nu am nici o treaba) politica dar uitindu-ne la declaratziile presedintelui romaniei ce ne asteptm de la sistemul condus de?
"monguli"-daca eram de etnie maghiara si eram din acea zone de interese politice il dadeam in judecata
dupa infractziunea comisa cu masina a declarat caci se uita la geamul primarului
ma intreb la bogatul om sarac cum de e presedinte si ce a facut pentru
ca de obicei cu caldura gabi

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:25

De la: The, la data 2009-02-17 09:35:28Florine, parerea mea este ca , in realitate, asta-i doar un circar si un paranoic .... daca flutura Biblia in timp ce face spume la gura .... nu inseamna ca are credinta !
Si mai pun o intrebare asa sa fie scrisa : si cand l-ai vazut pe Vadim fluturand biblia, sau dand exemple din ea ?; pe ce TV te uiti ? -ca pe al meu nu arata ! P.S. cu un "nebun " ca el scapam de mafia si excrocheria din tara pe care o sutin un marinar si un fost primar .!

Ticu
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vadim si noul sau partid
Mergi la: