back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Guvern de excroci avem -presedinte exchibitionist votam dar statutul femeii in romania avem ????

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 16:31

De la: victoriabar, la data 2009-01-18 13:21:52
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-12-13 10:53:41Da " ma rog ce statut sa aiba femeia ? Doreste egalitate , prin urmare nu are nevoie de un statut special . Pe vremea lui ceausescu pe care - l regretati , fie in necunostinta de cauza , fie din rea vointa , se facea multa propaganda femeii . Acum lucrurile au intrat in normalitate sub acest aspect . Din pacate au aparut specii noi " femeia manager " , " femeia de succes " , " femeia de afaceri " , " femeia impresar " . Incepe insa sa dispara femeia femeie , de exemplu femeia sotie , mama , educator , etc .

DA DE CE MAROG ACEASTA FEMEIE, MANAGER, IMPRESAR, DE AFECERI, DE SUCCES, NU AR AVEA DREPTUL SA EXISTE? CA SA NE INGROPATI VOI BARBATII IN PROSTIE?. SA STAM ACASA, SA CRESTEM COPII, SA VA FACEM DE MANCARE, SA VA SPALAM, SA VA CALCAM, INTR-UN CUVANT SA FACEM TOT CE NU VA PLACE VOUA, VOI SA STATI IN FATA TELEVIZORULUI SA NE CRITICATI, IN CEL MAI BUN CAZ SA ARUNCATI CATE O VORBA BUNA LA ADRESA NOASTRA, NU CUMVA SA NE RAZGANDIM. VA ESTE TEAMA DE CONCURENTA? VOI DE CE NU SUNTETI BUNI EDUCATORI? PT CA DE FAPT TOTUL TREBUIE SA FACA FEMEA, IN CAZ DE ESEC SA AVETI PE CINE DA VINA: FEMEIE A FACUT PT CA E SLABA..

EI BINE, A TRECUT VREMEA VOASTRA SAU CEL PUTIN E PE SFARSITE, CA SA NU MAI FITI ATOTPUTERNICI SI SA VA FOLOSITI FORTA IN CAMPURI DE GREUTATE VOM TRECE LE MATRIARHAT, VOI VETI MUNCI SI NOI VOM CONDUCE. PAZITIVA PT CA NU VETI MAI PUTEA CHIULI...
ASTA DIN URMA ERA O GLUMA DESGUR...

DAR! MIE MI SE PARE CA VREMURILE S-AU SCHIMBAT, NU-I ASA?
FORTA PUMNULUI SE FOLOSESTE TOT MAI RAR PT CA, NU DA BINE IN SOCIETATE, AVEM LEGI.
ASADAR:
AU APARUT ACESTE FEMEI PENTRU CA SUNT MAI DESTEPTE DECAT UNII DENTRE VOI, ORI LUMEA IN CONTINUA MISCARE SI TRANSFORMARE ARE NEVOIE MULTA DE INTELIGENTA, DE BUNI ORGANIZATORI, DE BUNI ECONOMISTI , DE BUNI EDUCATORI SI SE PARE CA IN FOARTE MULTE CAZURI ACESTE FEMEI SUNT MAI INTELIGENTE DECAT VOI BARBATII.

DESIGUR INTODEAUNA URLA INVIDIA IN VOI, VA SPERIE SUCCESUL LOR, NU MAI STITI UNDE E LOCUL VOSTU, PENTRU CA ACESTE FEMEI SUNT ADEVARATELE FEMEI. SUNT FRUMOASE SI DESTEPTE, SI NU MAI POT FI PACALITE DE ASAZISA VOASTRA PUTERE. VAIAU SALARIILE CELE MARI PE CARE MAJORITATEA LE CASTIGATI NUMAI PENTRU CA "SUNTETI BARBATI SI ALTI BARBAT I CA VOI VI LE ACORDA PENTRU CA DE FAPT VATEMETI DE INTELIGENTA FEMEII SI "DOAMNE FERESTE" SA VA PIERDETI VOI STATUTU....

las-o mai moale...tipi prea tare!

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 16:58

De la: victoriabar, la data 2009-01-18 13:21:52
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-12-13 10:53:41Da " ma rog ce statut sa aiba femeia ? Doreste egalitate , prin urmare nu are nevoie de un statut special . Pe vremea lui ceausescu pe care - l regretati , fie in necunostinta de cauza , fie din rea vointa , se facea multa propaganda femeii . Acum lucrurile au intrat in normalitate sub acest aspect . Din pacate au aparut specii noi " femeia manager " , " femeia de succes " , " femeia de afaceri " , " femeia impresar " . Incepe insa sa dispara femeia femeie , de exemplu femeia sotie , mama , educator , etc .

DA DE CE MAROG ACEASTA FEMEIE, MANAGER, IMPRESAR, DE AFECERI, DE SUCCES, NU AR AVEA DREPTUL SA EXISTE? CA SA NE INGROPATI VOI BARBATII IN PROSTIE?. SA STAM ACASA, SA CRESTEM COPII, SA VA FACEM DE MANCARE, SA VA SPALAM, SA VA CALCAM, INTR-UN CUVANT SA FACEM TOT CE NU VA PLACE VOUA, VOI SA STATI IN FATA TELEVIZORULUI SA NE CRITICATI, IN CEL MAI BUN CAZ SA ARUNCATI CATE O VORBA BUNA LA ADRESA NOASTRA, NU CUMVA SA NE RAZGANDIM. VA ESTE TEAMA DE CONCURENTA? VOI DE CE NU SUNTETI BUNI EDUCATORI? PT CA DE FAPT TOTUL TREBUIE SA FACA FEMEA, IN CAZ DE ESEC SA AVETI PE CINE DA VINA: FEMEIE A FACUT PT CA E SLABA..

EI BINE, A TRECUT VREMEA VOASTRA SAU CEL PUTIN E PE SFARSITE, CA SA NU MAI FITI ATOTPUTERNICI SI SA VA FOLOSITI FORTA IN CAMPURI DE GREUTATE VOM TRECE LE MATRIARHAT, VOI VETI MUNCI SI NOI VOM CONDUCE. PAZITIVA PT CA NU VETI MAI PUTEA CHIULI...
ASTA DIN URMA ERA O GLUMA DESGUR...

DAR! MIE MI SE PARE CA VREMURILE S-AU SCHIMBAT, NU-I ASA?
FORTA PUMNULUI SE FOLOSESTE TOT MAI RAR PT CA, NU DA BINE IN SOCIETATE, AVEM LEGI.
ASADAR:
AU APARUT ACESTE FEMEI PENTRU CA SUNT MAI DESTEPTE DECAT UNII DENTRE VOI, ORI LUMEA IN CONTINUA MISCARE SI TRANSFORMARE ARE NEVOIE MULTA DE INTELIGENTA, DE BUNI ORGANIZATORI, DE BUNI ECONOMISTI , DE BUNI EDUCATORI SI SE PARE CA IN FOARTE MULTE CAZURI ACESTE FEMEI SUNT MAI INTELIGENTE DECAT VOI BARBATII.

DESIGUR INTODEAUNA URLA INVIDIA IN VOI, VA SPERIE SUCCESUL LOR, NU MAI STITI UNDE E LOCUL VOSTU, PENTRU CA ACESTE FEMEI SUNT ADEVARATELE FEMEI. SUNT FRUMOASE SI DESTEPTE, SI NU MAI POT FI PACALITE DE ASAZISA VOASTRA PUTERE. VAIAU SALARIILE CELE MARI PE CARE MAJORITATEA LE CASTIGATI NUMAI PENTRU CA "SUNTETI BARBATI SI ALTI BARBAT I CA VOI VI LE ACORDA PENTRU CA DE FAPT VATEMETI DE INTELIGENTA FEMEII SI "DOAMNE FERESTE" SA VA PIERDETI VOI STATUTU....

CORECT!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 17:03

Draga victoriabar,

pt. raspunsul dat lui vasix.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 17:28

Draga mariaoprea,

citez: "am citit...si-mi pun intrebarea...daca nu ar fi RELIGIA....unde am fi? Ar mai exista aceasta discrimnare, sau ne-am simti cu totii bine in preceptele budiste, ca suntem UNICI, si ca nu e nevoie de absolut nici-o discrimnare!
Desi am avut cateva conflicte cu vreo 2, 3 reprezentanti a sexului tare..in continurae imi sustin convingerea ca sunt foarte fericita in statutul care il am...probabil un statut creat dincolo de precepete religioase sau politice..ci bazat pe sentimente pur umane!
Cat despre bani..nu ma lafai in venituri mari..ci in cele medii...dar nu banul si nici carierea nu-ti confera statutul de femeie fericita in Romania!"

1. Si budhismul e tot o religie care are si ea parti mai putin sfinte.
2. Oricum, nu avem cum sa ne trebuiasca discriminarea la ceva si totusi se intampla , ca orice prostie pe lumea asta.
3. Daca tu esti fericita cu statutul tau, asta NU inseamna ca TOATE femeile sunt multumite si fericite cu ce se intampla cu ele si cu altele.
4. Nu banul si nici cariera nu-ti confera statutul de femeie FERICITA in Romania, prin simplu fapt ca femeia de care vorbesti tu poate chiar nu o intereseaza propriul venit sau evolutia in propria profesie caci POATE e intretinuta de un barbat. NU?
O femeie inteligenta si cu scopuri MAI inalte in viata NU gandeste asa.
+ de asta, crezi ca BANUL SI CARIERA ESTE DOAR PT. BARBAT? O FEMEIE NU ARE DREPTUL SA AIBA UN SALARIU BINEMERITAT PE MUNCA EI SI DREPTUL LA O CARIERA DUPA VALOAREA EI??????
NU CREZI CA BARBATUL A PRIMIT ASTEA SI A FOST LASAT SA LE PRIMEASCA INTOTDEAUNA? DE CE FEMEIA NU POATE SA INDRAZNEASCA?
5. Esti sigura ca tu crezi in EGALITATE? Pari sa te complaci in mediocritatea ta, dar macar admite ca ALTE femei vor si pot prin fortele proprii ( dar sa fie lasate, sa li se dea sansa reala! ) sa ajunga acolo unde merita.
6. Daca tu crezi ca femeia e obligatoriu sa se sacrifice intotdeauna pt. ceilalti ( ma refer la sacrificiul pt. barbat ) ti se pare corect? De ce? Pentru ca iubeste? Dar, oare barbatii nu iubesc?

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 17:41

Dagaio draga..tin sa marturisesc ca mediocra nu sunt! Tocmai am trecut la lucruri mai serioase...invat impreuna cu fetita mea germana!
Herzlichen Dank unt Gute Nacht!
As putea pune in locul mediocritatii doua cuvinte marete: impacare (cu ceea ce sunt) si simplitatea lucrurilor frumoase pe care le port in STATUL MEU!

Dagaio...zau nu vreau sa avem noi doua dispute in mediocritatea unor conflicte imaginare!
Te pup, ca-mi esti draga...si eu mereu imi voi sustine cauza mea: ca nu suntem discriminate..suntem mai rezistente in unele imprejurari ca barbatii! gata nu ma lua cu mediocritatea..ca rabufnesc rau!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 18:35

Azi am fost la bisericã.

Perdica a fost despre recunoºtinþã.

Floare rarã. Ea nu stã niciodatã alãturi de binefacere.

Dar ce sã vã povestesc despre leproºi ...? Cine ar sta sã asculte. Pe urmã, poate sunt singurul care a aflat pilda asta acum ...

Pe topicul asta, Victoria s-a aliat cu Dagaio ... sunt viteze nevoie mare.

Foarte bine .

M-am uitat în bisericã la femeile care se aflau acolo. Nu mi s-au pãrut discriminate, stânjenite, înapoiate. Pãreau normale, ºtiau ce au de fãcut ...

Mã întreb ce ar face Dagaio ºi Victoria ºi altele care gândesc precum ele în bisericã ? Ar avea tendinþa de a-l lua pe preot de gât sã-i scoatã postul la concurs exclusiv pentru doamne ?

Cum ar arãta matriarhatul ãla de care vorbesc femeile astea ?

Bãrbaþii ar mai exista ?

Nu-mi dau seama de ce simt în posturile lor urã ...

Parcã ar urâ bãrbaþii femeile astea ...

Nu cred cã religiile discrimineazã femeia ... e doar o ilizie, o cântãrire cu alt cântar... Mytcor prezentarea ta din teza unei femei care îºi dã doctoratul pare sã spunã asta dar este falsã prezentarea. Nu o sã mã lansez în explicaþii dintr-un motiv simplu. Când e vorba despre Dumnezeu sau despre religie, crezi sau nu. Nu poþi sã explici !

S-auzim de bine !

Acum nu e momentul !
dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 20:04

Draga atotputernicule,

din partea mea, eu as extermina toate bisericile si toate religiile si as indrepta oamenii catre sa se intoarca spre propriul lor suflet si spre natura sa-l vada pe Creator.
Nici pe departe nu as lupta sa devin preoteasa predicatoare. Pentru ce? Am nevoie de glorie ca sa ma apropiu de Divinitate? Crezi ca oamenii au nevoie de idioti care sa le zica cum sa vorbeasca cu Divinitatea?

Tu ai devenit "mare crestin" doar pt. ca iti gadila placut orgoliu de cocos, religia asta!

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 20:05

aveti statutul de mama, om de afaceri, de prietena, de muncitoare, de iubita, de dusman, etc...! la fel ca si barbatul... numai ca inlocuim statutul de mama cu cel de tata!
nu inteleg de ce mai aveti nevoie? eu ma inteleg perfect cu toata lumea... nu va dpe nimeni mai presus sau mai prejos... CEL PUTIN IN DREPTURI. ;) zambiti mai mult... dansati mai mult...ganditi mai mult.. vorbiti mai putin!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 20:06

De la: dagaio, la data 2009-01-18 20:04:06Draga atotputernicule,

din partea mea, eu as extermina toate bisericile si toate religiile si as indrepta oamenii catre sa se intoarca spre propriul lor suflet si spre natura sa-l vada pe Creator.
Nici pe departe nu as lupta sa devin preoteasa predicatoare. Pentru ce? Am nevoie de glorie ca sa ma apropiu de Divinitate? Crezi ca oamenii au nevoie de idioti care sa le zica cum sa vorbeasca cu Divinitatea?

Tu ai devenit "mare crestin" doar pt. ca iti gadila placut orgoliu de cocos, religia asta!

doggy....cred k avea dreptate homemarcel....tu esti blonda naturala?

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 20:07

....deci...culoarea naturala a parului tau este....galben?

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 20:09

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-01-18 20:07:55....deci...culoarea naturala a parului tau este....galben?

...asa s-ar putea explica ultimul tau mesaj....

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 20:12

dagaio.. nu poti judeca un om ca este musulman, ortodox, budist... sau nu. nu poti acuza un om ca are un lucru in care crede! sau un om care nu crede in nimic. omul daca are constiinta... si stie ce e moral... pt mine e om. nu ma intereseaza care este Dumnezeul lui. si nici daca merge la un lacas sfant sau nu. hai sa nu mai fim ipocriti. daca exista Dumnezeu... el este acelasi... dar vazut diferit de fiecare religie. daca nu exista... ce pierdem? nimic!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 20:57

De la: razvankyokushin, la data 2009-01-18 20:12:35dagaio.. nu poti judeca un om ca este musulman, ortodox, budist... sau nu. nu poti acuza un om ca are un lucru in care crede! sau un om care nu crede in nimic. omul daca are constiinta... si stie ce e moral... pt mine e om. nu ma intereseaza care este Dumnezeul lui. si nici daca merge la un lacas sfant sau nu. hai sa nu mai fim ipocriti. daca exista Dumnezeu... el este acelasi... dar vazut diferit de fiecare religie. daca nu exista... ce pierdem? nimic!

Draga razvankyokushin,

ma intelegi gresit. Am spus ca "din partea mea" asa face sa nu existe nici o religie si biserica. Eu cred in IUBIRE, SUFLET, EGALITATE, FRUMUSETE, iar Creatorul meu este ENERGIE POZITIVA DIVINA ( si nu are nici un sex! ). Asta e credinta mea. NU AM NIMIC CU CEI CARE CRED IN ALTCEVA, E TREABA LOR; IMPORTANT E SA NU MA OBLIGE SA CRED IN CE CRED EI! Eu le respect alegerile asa cum vreau sa mi le respecte si ei pe ale mele.

Din pacate, ( asta spuneam ) multi barbati se folosesc de religie si biblie ca sa continue misoginismul ( prin indoctrinarea femeilor ) si sa-si gaseasca scuze purtarii lor egoiste in detrimentul familiei si egalitatii dintre oameni.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 00:07

De la: mariaoprea75, la data 2009-01-18 17:41:54Dagaio draga..tin sa marturisesc ca mediocra nu sunt! Tocmai am trecut la lucruri mai serioase...invat impreuna cu fetita mea germana!
Herzlichen Dank unt Gute Nacht!
As putea pune in locul mediocritatii doua cuvinte marete: impacare (cu ceea ce sunt) si simplitatea lucrurilor frumoase pe care le port in STATUL MEU!

Dagaio...zau nu vreau sa avem noi doua dispute in mediocritatea unor conflicte imaginare!
Te pup, ca-mi esti draga...si eu mereu imi voi sustine cauza mea: ca nu suntem discriminate..suntem mai rezistente in unele imprejurari ca barbatii! gata nu ma lua cu mediocritatea..ca rabufnesc rau!

rationalitate, pragmatismul ordinii naturale........

Mytcor prezentarea ta din teza unei femei care îºi dã doctoratul pare sã spunã asta dar este falsã prezentarea. Nu o sã mã lansez în explicaþii dintr-un motiv simplu.

"" Când e vorba despre Dumnezeu sau despre religie, crezi sau nu. Nu poþi sã explici """

....tare mi-ar fi placut , dar nu pot decat sa va dau dreptate Dom' " S "

continui sa cred ca @dagaio nu se va supara, mai mult; cred c-ar trebuii sa-i oferim din prea multa nostra, un pic de toleranta, necesara fiindu-i in cazul celor bisericilor pe care in com-ul de mai sus le-ar........

vpisi

246 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 00:11

nota 10 pt exterminare:P

Toate religiile sunt la fel de sublime pentru ignorant, folositoare pentru politician ºi ridicole pentru filosof
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 00:16

De la: vpisi, la data 2009-01-19 00:11:53

nota 10 pt exterminare:P

vpisi

246 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 00:20

ou yes

Toate religiile sunt la fel de sublime pentru ignorant, folositoare pentru politician ºi ridicole pentru filosof
CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 10:52

De la: Atotputernicul, la data 2009-01-18 18:35:25Azi am fost la bisericã.
Perdica a fost despre recunoºtinþã.
Floare rarã. Ea nu stã niciodatã alãturi de binefacere.
Dar ce sã vã povestesc despre leproºi ...? Cine ar sta sã asculte. Pe urmã, poate sunt singurul care a aflat pilda asta acum ...
Pe topicul asta, Victoria s-a aliat cu Dagaio ... sunt viteze nevoie mare.
Foarte bine .
M-am uitat în bisericã la femeile care se aflau acolo. Nu mi s-au pãrut discriminate, stânjenite, înapoiate. Pãreau normale, ºtiau ce au de fãcut ...
Mã întreb ce ar face Dagaio ºi Victoria ºi altele care gândesc precum ele în bisericã ? Ar avea tendinþa de a-l lua pe preot de gât sã-i scoatã postul la concurs exclusiv pentru doamne ?
Cum ar arãta matriarhatul ãla de care vorbesc femeile astea ?
Bãrbaþii ar mai exista ?
Nu-mi dau seama de ce simt în posturile lor urã ...
Parcã ar urâ bãrbaþii femeile astea ...
Nu cred cã religiile discrimineazã femeia ... e doar o ilizie, o cântãrire cu alt cântar... Mytcor prezentarea ta din teza unei femei care îºi dã doctoratul pare sã spunã asta dar este falsã prezentarea. Nu o sã mã lansez în explicaþii dintr-un motiv simplu. Când e vorba despre Dumnezeu sau despre religie, crezi sau nu. Nu poþi sã explici !

S-auzim de bine !

Miroase urit ca iese din gura ta ,plina de rahat si prefacatorie

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 11:40

Sconcsule, ori esti un mistocar rasat, ori un tembel rasat. Unul numit sconcsul sa vorbeasca despre miros .... despre mirosul altuia .... e .... e o chestie.

Dagaio, eram si eu la fel ca tine cand eram ca tine... imi aduc aminte.

dar viata, pacatoasa, m-a adus pe alt fagas.

Nu ma inebunesc sa ma duc la biserica.

Nici cu credinta nu m-am inebunit.

Asa am fost educat. Mai spre ateism.

Dar se vede treaba ca undeva in sufletul meu a fost ingropat samburele asta al credintei in Dumnezeu. Nici nu stiu prea bine ce inseamna Dumnezeu asta. Stiu doar ca e cel mai bun prieten al meu.

Nu dau prea multi bani pe popi, pe preoti, sunt doar niste oameni ca si mine...

Ma duc rar la slujbele tinute de preotul Tanase la Valea Plopului. Imi place sa-l ascult. Are har. Si-l apreciez in mod deosebit pentru ceea ce face pentru cei pe care nu-i doreste nimeni, pentru cei care ar fi trebuit sa nu mai fie sau sa fie morti. Provita, ONG infiintat de el, are in grija peste 300 de oameni in micul orasel din Valea Screzii si in satul Valea Plopului. Ieri am gasit acolo un preot ortodocs francez. A slujit alaturi de preotul Tanase. Habar n-aveam ca sunt preoti ortodocsi in Franta, credeam ca francezii sunt numai catolici ....

I-au intins mana oameni din tara si din afara ei....

Si tu te poti duce acolo sa vezi, sa auzi, sa daruiesti. Inainte sa darami bisericile.

Poate eu voi fi un prost, nimic de zis. Ce importanta are asta ... ?

Poate voi veti fi niste destepti ... cei care ma injurati.

Vi se pare ca are vreo importanta. Daca va simtiti mai bine injurandu-ma, nu va sfiiti, dati-i drumul, ma bucur ca va pot fi de folos.

Dagaio, asa atee cum pari a fi, roaga-te lui Dumnezeu ca tu sau sotul tau sau copii tai sa nu faca un cancer, spre exeplu .... sau sa nu-i calce o masina, sa nu se inece, sau pentru sanatatea lor ...

Miercuri ma duc cu nevasta mea bolnava de cancer la o noua operatie pentru ca a mai aparut o chestie...

Unde ar fi trebuit sa ma duc, Dagaio ieri daca nu la casa lui Dumnezeu unde gazda este un om care si-a inteles menirea de preot ?

Intr-o carciuma ? La spa ?

Va doresc tuturor, admiratori sau injuratori deopotriva, sa nu intelegeti niciodata ce caut eu in biserica, sa nu fiti in situatia asta.

Cine crede in Dumnezeu, crede, cine nu, nu !

Nimic nu-i poate lamuri nici pe unii nici pe altii.

Asteptam statutul femeii de la Dagaio, dar l-am primit de la Mytcor.

A reusit si de data asta sa faca in asa fel incat sa-i faca treaba un barbat si e asa tipe in continuare ca e discriminata ...

Mytcor se joaca de-a judecatorul, lanseaza pe piata argumente pro si contra si observa cine pune botul la una sau alta dintre argumentatii. In functie de asta evalueaza combatantii. Foarte frumos.

Salut Mytcor ! De ce te-ai bagat ? Ti s-a facut mila de milogul SRL si de bietul Bibanu (numai tu ai facut legatura, sau cel putin ai dat de inteles).

Eu vroiam sa aud numai de la Dagaio cum vede ea statutul ala faimos al femeii, in versiunea ei, cu cuvintele ei, cum crede ea ca ar trebui sa fie lucrurile ca ea sa nu mai fie discriminata.

Chestia cu lehuzia la femeile ortodoxe nu sta tocmai asa. Dumnezeu nu-ti spune intotdeauna direct ce are de spus, e treaba lui de ce o face asa si nu cum cred eu sau altii, dar pentru ca m-a inzestrat cu gandire, banuiesc ca a apelat la acest truc pentru a proteja femeia de barbatul ei sau de alti barbati care ar fi avut tentatia sa treaca peste lahuzie. Normele nu sunt pentru oameni corecti si cinstiti ! Ci pentru ceilalti.

Nu inteleg nici eu tot ce scrie in biblie, dar biblia nu este scrisa ca sa fie inteleasa neaparat. E bine daca o intelegi si o interpretezi corect, dar daca nu e de ajuns sa faci cu buna credinta cam ce e acolo scris. Daca vrei. Daca nu, nu faci. E treaba ta.

S-auzim de bine !

Acum nu e momentul !
cristsor

6 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 11:41

Stimata Doamna,
femeia (sau ce a mai ramas din ea...in afara de sexul ei)are mai mult decat merita si in numele egalitarismului SI BAZANDU-SE PE TOLERANTA(PROSTIA) barbatilor ..se PROSTITUEAZA de la 15/16 anidorindu-si mai apoi cu ardoare si nesimtire valul de mireasa!!!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 19:14

Nici pomeneala !
Cancerul nevestei mele m-a adus mai aproape de biserica.
N-am povestit despre asta ca sa te ofensez pe tine sau pe altcineva ... si nici n-am devenit mare crestin... Esti rautacioasa, cruda dar nu vezi asta decat la altii. La fel mi se intampla si mie, si mai multora. Majoritatii. Poate de aceea e buna si biserica. Mai meditezi cand intri in ea la cat esti de ticalos, de rau cu cei din jur. Nu poti sa vorbesti despre bunatate si sa agresezi pe cei din jur. Pacatul asta l-a savarsit si eu.

Vazandu-te cat esti de luptatoare pe tema asta, cum vezi in orice afirmatie a unui barbat un atac la adresa femeii, te intreb:
De ce nu faci tu o schimbare de sex si, din postura, sa lupti pentru drepturile femeilor.
Zici ca Dumnezeu n-are sex.
Posibil.
Dar noi avem.
Vrand-nevrand gandim si in functie de asta.

Ma intreb daca tu citesti ce scrii ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 21:06

Scurtã prezentare a unei piese de teatru dupa cartea lui Cristopher Durang numita "Ras nervos"
"Toate aceste lucruri pe noi nu ne privesc" - aþi putea afirma, oarecum îndreptãþiþi de aglomeraþia unor personaje ºi evenimente, aparent strãine de spaþiul ºi spiritul nostru.
Dar, ia înlocuiþi aceste "branduri" cu "etichete" autohtone: Oprah Winfrey se transformã cu uºurinþã în Teo, Tatu sau Bahmu, veþi fi martorii celei de-a doua Veniri a Maicii Tereza în chip de Andreea Marin, specialiºti în bube mentale ca Andrei de la 9595, ºi Alþii, experþi în deviaþiuni fizice, vã oferã soluþii revoluþionare pentru ca Voi sã deveniþi niºte bipezi trendy.

V-aþi prins! Durang loveºte în tot ce avem mai sfânt: televizorul. El ne acuzã de lipsã de discernãmânt, ne-ncarcã de obsesii, ne face rãspunzãtori de starea deplorabilã a lumii ºi a travestitulu' Naomi.
Lui Durang îi este milã de Noi, îi este milã de sine însuºi. Durang nu crede în noi. Nici noi nu credem în Durang. Cât despre credinþã ? Oricum ar fi, important este sã ? respirãm. Sã inspirãm ºi sã expirãm!

PENTRU TOTI FORUMISTII...CUMPARATI CARTEA LUI DURANG!
CAT ADEVAR ESTE IN EA...DESPRE TOT, INCLUSIV DESPRE RELIGIE!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 16:19

AVE !...@ATOTPUTERNICUL.....m-am bagat !?...asa se baga omul atunci cand incearca a face cat-de-cat ceva bine pentru semenii sai.(facerea de bine fiind in majoritatea cazurilor, ................... !...n-asa?...
Intr-adevar la Bibanu m-am referit atunci cand am spus " fie-i tarana usoara" dar,tare nedumerit am fost atunci cand vazui ca nimanui nu-i trecu prin "circuite" a aborda atat de invocatul "statut al femeii in societate" mai intai din punct de vedere moral-religios.,... ca de, "asa-i in tenis" !... .
Asa ca,.....daca tot m-am bagat ,... dupa lupte grele aveam sa constat un raspuns din partea unui BARBAT, ce BARBAT!.. ce crede revelandu-i-se, nu lasandu-se manipulat si indoctrinat ( cum bine se poate observa pe un topic alaturat) va citez d'le " S " de la Silviu.... .sper sa nu va suparati !....

"Chestia cu lehuzia la femeile ortodoxe",(......) " Normele nu sunt pentru oameni corecti si cinstiti ! Ci pentru ceilalti."...

Cati dintre cei ce-au vazut,.. au si citit?...cati au inteles ?...cati au sintetizat informatia ?...cati au gandit si concluzionat inainte d-asi forma o opinie in cunostinta de cauza pe care mai apoi sa ne-o posteze noua ?....
Aveti ma sus un citat ce apartine lui @ Atotputernicul ,( cel ce gandeste ce face si face ce gandeste ) citat ce ia valoarea unui postulat general valabil in cadrul societatii umane.

Miercuri va sunt alaturat cu gandul si-n speranta trecerii si-acestui prag cu bine, m-alatur bucuriei DV. !....

...cat despre statutul femeii in societate, cred ca fiecare femeie-si are statutul pe care il confera propria personalitate.

@ dagaio, amintiti-va ce v-am raspuns pe tema Rolul femeii in societatea.....cat si la tema ecologica pe care o consider facand toti dilidarii (vorba lui Piersic.)

Am cam gresit limbajul a la Piersic dar pe viitor am sa ma straduiesc,....@Atotputernicule.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 16:34

Multumesc, Mytcor
Tu nu trebuie sa te straduiesti, e de ajuns sa fi tu insuti si totul e cat se poate de bine ...
Maine mergem la operatie cu nevasta mea, dupa ora 14 o sa fie operata dar nu se stie cand, la ce ora. Data trecuta a fost pe la ora 23.
Multumesc inca odata. Sunt convins ca si rugaciunile tale vor ajuta.
Asa este, precum spui ...
Mai vorbim dupa ce trece operatia. Acum am alte treburi mult mai importante. Desi am zis ca ma retrag si pot parea neserios, mi se pare ca-mi trece vremea mai usor daca ma mai razboiesc pe net cu unul sau altul pentru ca daca raman singur si ma gandesc numai la ale mele ... nu e bine.

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 16:38

Silviule...sunt si eu aici..alaturi de tine si de Elena!
Dumnezeul sa va ajute!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 16:42

De la: mariaoprea75, la data 2009-01-20 16:38:21Silviule...sunt si eu aici..alaturi de tine si de Elena!
Dumnezeul sa va ajute!

Multumesc, nici nu-mi imaginam ca n-ai fi alaturi de noi.
Pentru tine suntem oameni in carne si oase nu doar niste Nik-uri sau poze, sau chipuri imateriale. Am stiut ca o sa te gandesti maine la Elena si o sa te rogi pentru ea.
Multa sanatate si tie.
Am scapat pe net pentru ca Elena s-a dus sa se tunda ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 18:01

De la: Atotputernicul, la data 2009-01-20 16:42:47
De la: mariaoprea75, la data 2009-01-20 16:38:21Silviule...sunt si eu aici..alaturi de tine si de Elena!
Dumnezeul sa va ajute!

Pentru tine suntem oameni in carne si oase nu doar niste Nik-uri sau poze, sau chipuri imateriale. Am stiut ca o sa te gandesti maine la Elena si o sa te rogi pentru ea.
Multa sanatate si tie.

hm....eram pornita sa-ti scriu ceva,dar m-am abtinut in ultimul moment....ideea era k dak vrei k dumnezeu sa-ti ajute trebuie sa-ti schimbi mentalitatea referitoare la stii tu ce subiect....sa nu mai gandesti asa....sa-ti dai seama k gresesti ....
multa sanatate sotiei!!!

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 19:58

Multa sanatate si mult succes pentru interventia chirurgicala a sotiei. Sunt convins, in pofida tuturor suspiciunilor pentru sistemul sanitar ca veti reusi. Este un moment greu pe care l-am simtit si eu langa o verisoara pe care am crescut-o. Conteaza lupta continua si indarjirea de a tine organismul in stare buna de functionare pe care femeile reusesc sa-l stapaneasca mult mai bine decat noi barbatii - ca sa fim la subiect. Pana la un punct o inteleg pe Dagaio, dar mai departe trebuie sa alegem mai mult decat a fi sinceri. Nu ajunge. Mai trebuie sa intelegem profund religia noastra, meritele ei istorice care dau garantia unui sprijin si in viitor pentru poporul roman. Trebuie sa fim recunoscatori, sa-i intarim autoritatea si sa intelegem ca chiar daca lumina sa poate fi depasita, ea asigura totusi, fara dubiu, o directie buna si sigura in viitor. Mai trebuie sa intelegem lipsa oricarui element daunator pentru oricare muritor dar si sprijinul calauzitor pentru multe persoane lipsite de speranta. Si daca acestea se multumesc cu lumina unei lumanari de ce sa nu i-o aprindem doar pentru ca noi avem un far la dispozitie ? Sa nu ne insele unele expresii mai putin reusite sau poate depasite ale acesteia. Sa intelegem spiritul acesteia si nu litera ei. Sa- i respectam pe cei credinciosi caci atunci cand acestia nu vor mai fi va dispare o parte si din lumea noastra si nu se stie daca noi vom mai putea exista fara ei. Semnele se vad deja. Cu respect si mult dor privim trecutul care inca mai lumineaza prezentul si o buna parte din viitor. Vom trai si vom mai vedea. Pace tuturor ! Logos.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 09:35

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-01-20 18:01:26
De la: Atotputernicul, la data 2009-01-20 16:42:47
Dumnezeul sa va ajute!

Multa sanatate si tie.

hm....eram pornita sa-ti scriu ceva,dar m-am abtinut in ultimul moment....ideea era k dak vrei k dumnezeu sa-ti ajute trebuie sa-ti schimbi mentalitatea referitoare la stii tu ce subiect....sa nu mai gandesti asa....sa-ti dai seama k gresesti ....
multa sanatate sotiei!!!

Intamplarea face ca eu sa am o fata de 26 dea ani pe care o cheama tot Ioana....
Ioana, draga, imi spui sa-mi modific mentalitatea acum cand sotia mea are cancer ovarian si a suferit o histeroctomie totala, acum un an si jumatate, iar saptamana trecuta o alta operatie cu o tumoare aparuta pe vagin...
Nu ti se pare ca ceva nu e in regula ?
Am inteles ca esti total impotriva avortului. Foarte bine.
Am povestit tuturor ca, in urma cu ani, multi ani, nevasta mea a facut cateva avorturi cu care eu n-am fost de acord la vremea respectiva, pentru ca eu as fi vrut sa am sase copii .... Asa mi se parea mie ca e bine .... sa am sase copii. Numai ca asta era parerea mea. A ei nu. Asa ca a facut avorturile si, in vremea aia m-am simtit foarte rau, neputincios....
Dar a trebuit sa accept asta. Ce as fi putut sa fac ? S-o bat, sa ce ?
Sa divortez ? Nici pomeneala !
Anii au trecut si ne-am crescut cei doi copii, fara probleme.
Acum s-a intamplat ce s-a intamplat. E bolnava de aceasta boala care se mai numeste "ucigasul tacut".
Ne-am intors cu fata spre Dumnezeu, cum face orice om care este lovit de soarta si cauta orice solutie, orice ajutor... Am inceput, usor-usor, sa inteleg multe din pildele religioase si sa percep altfel dumnezeirea decat pana atunci.
Dupa cum vorbesti ce ar trebui sa fac, ca sa fii tu multumita ?
Sa-i amintesc de avorturile facute, de pacatele facute de ea la care eu am fost doar coautor daca pot sa ma exprim asa ? Doar ca tu sa fii fericita ?
Nu i-as face mai mult rau decat bine ? Nu trebuie sa fiu cat se poate de dragastos, s-o ajut sa gandeasca pozitiv, sa aiba incredere in Dumnezeu si in sansa ei de a trai ?
Cred ca, pentru tine, ar fi fost mult mai bine daca nu scriai postul asta.
Iar in privinta avorturilor, tu si Marcel aveti o agresivitate iesita din comun, neproductiva, lipsita de orice eficacitate ... N-o sa lamuriti pe nimeni asa cum procedati. Femeile care vor dori sa faca avort, din indiferent ce motiv, vor face, iar voi nu veti lamuri pe nimeni in maniera in care procedati ! Ar fi bine sa reusiti, dar eu ma indoiesc.
S-auzim de bine ...
Si ma mai gandesc ca, mai degraba ar trebui sa asculti tu ce spun eu, nu eu ce spui tu. Dar nu e gresit nici asa.
Cand o sa ai si tu 50 de ani si 15 copii cel putin, sa ne impartasesti din experienta ta de viata.
E usor a scrie randuri, cand nimic nu ai a spune .....

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 14:13

bun...am inteles k ai suferit cand a facut avorturi sotia ta....am inteles k suferi si acum datorita bolii ei....dar stii ce nu mai inteleg?....de ce intrai tu pe topicul despre avort k sa le incurajezi pe alea spunandu-le k e doar alegerea lor?...
nu te-ai gandit k e un pakt foarte mare?....k nu e alegerea niciunei mame....nu te-ai gandit si la bietul copilas?...
e pakt sa fii sustinator al avortului...mai ales dak tu nu esti de acord cu el,dar il sustii asa...aiurea...
trebuia si tu sa le spui k nu e bine....k nu trebuie sa faca asa.....k vor suferi mult....nu sa le spui k sunt libere sa faca ce vor cu corpul lor.....
am vazut k mergi la biserica....poi e bine asa....dar trebuie sa gandesti altfel....nu e suficient doar sa mergi la biserica.....trebuie sa faci si fapte bune...
mai bine ai intra pe topicul despre avort si le-ai spune alora sa nu mai avorteze aiurea....k e pakt de bietii bebelusi.....

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului GUVERN DE EXCROCI AVEM -PRESEDINTE EXCHIBITIONIST VOTAM DAR STATUTUL FEMEII IN ROMANIA AVEM ????
Mergi la: