Info
x
Guvern de excroci avem -presedinte exchibitionist votam dar statutul femeii in romania avem ????
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 10:08
Nu stiu de ce si pe cine f..e grija atata de statutul femeii in Romania.Asa cum mai intai cele rele se "prind" de oameni,si in aceasta privins-a intamplat la fel:femeile in Romania au inceput din ce in ce mai mult sa ia urate obiceiuri de la cele din vest.Mai intai au constat ele ca munca este ceva nerentabil si cel mai bine este sa te "orientezi"catre un bosorog bogat cu care sa-ti aranjezi viata....Altele ceva mai trecute si depasite de aceasta posibilitate s-au gandit sa-si faca studiile superioare la varste de peste 40 de ani si sa divorteze de sotii care nu mai ofera perspectiva.....Si in general femeile au cam umplut tribunalele de atatea divorturi sperand toate(de unde atatia viitori soti bogati sau de perspectiva?!?)intr-o alternativa fericita.Asa cum o schimbare nu aduce intotdeauna numai lucruri bune s-a intamplat si cu femeile din Romania,unde erau prin traditie mult mai stabile,cu frica in Dumnezeu,nu concepeau sa se desparta,acum nu mai dau doi bani pe vechile valori morale,totul se reduce doar la bani cu care sa mearga la shoping!!
|
|
9am179421 2 mesaje Membru din: 21/12/2009 |
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 22:57
offf...suntem doua sexe mari si late...
chiar asa ne omoram intre noi? daca eram mai multe sexe ce ne faceam?
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 09:39
De la: 9am179421, la data 2009-12-21 22:57:59offf...suntem doua sexe mari si late... Ne bateam intre toti. Ca asa sintem noi...razboinici.Din mosi stramosi
|
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 11:13
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-18 10:08:34Nu stiu de ce si pe cine f..e grija atata de statutul femeii in Romania.Asa cum mai intai cele rele se "prind" de oameni,si in aceasta privins-a intamplat la fel:femeile in Romania au inceput din ce in ce mai mult sa ia urate obiceiuri de la cele din vest.Mai intai au constat ele ca munca este ceva nerentabil si cel mai bine este sa te "orientezi"catre un bosorog bogat cu care sa-ti aranjezi viata....Altele ceva mai trecute si depasite de aceasta posibilitate s-au gandit sa-si faca studiile superioare la varste de peste 40 de ani si sa divorteze de sotii care nu mai ofera perspectiva.....Si in general femeile au cam umplut tribunalele de atatea divorturi sperand toate(de unde atatia viitori soti bogati sau de perspectiva?!?)intr-o alternativa fericita.Asa cum o schimbare nu aduce intotdeauna numai lucruri bune s-a intamplat si cu femeile din Romania,unde erau prin traditie mult mai stabile,cu frica in Dumnezeu,nu concepeau sa se desparta,acum nu mai dau doi bani pe vechile valori morale,totul se reduce doar la bani cu care sa mearga la shoping!! ....zise Zdreantza-n gandul lui : ...Te facusi a lui !!!
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 11:23
Serena pe cuvintul meu c-am vrut sa dau si eu o postare la nenea asta dar am dat pe backspace.M-am gandit ca nu oricine merita sa-i comentez postarea.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 11:30
De la: 9am179421, la data 2009-12-21 22:57:59offf...suntem doua sexe mari si late... ...sunt unele entitãþi ce le deþin p-amândouã , þi-s cam nehotãrâþi !...
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 11:45
De la: mytcor, la data 2009-12-22 11:30:27De la: 9am179421, la data 2009-12-21 22:57:59offf...suntem doua sexe mari si late... .."hermafroditzii' ...aia schimba pozitia functie de..oportunitati...
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 11:58
De la: serena, la data 2009-12-22 11:45:53De la: mytcor, la data 2009-12-22 11:30:27De la: 9am179421, la data 2009-12-21 22:57:59offf...suntem doua sexe mari si late... He,he,he...da, dar tot pe "dos" rãmân...
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
|
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 12:17
De la: Dorulet, la data 2009-12-22 11:58:28De la: serena, la data 2009-12-22 11:45:53De la: mytcor, la data 2009-12-22 11:30:27De la: 9am179421, la data 2009-12-21 22:57:59offf...suntem doua sexe mari si late... ..aia cu "dosul" nu sunt "ona.."?? |
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 12:48
De la: serena, la data 2009-12-22 12:17:17De la: Dorulet, la data 2009-12-22 11:58:28De la: serena, la data 2009-12-22 11:45:53De la: mytcor, la data 2009-12-22 11:30:27De la: 9am179421, la data 2009-12-21 22:57:59offf...suntem doua sexe mari si late... Nuuuu, vai tu dragã...cei cu onan...sunt cei care-ºi folosesc mâinile ptr plãcearea proprie....chestii întâlnite la bãieþii în adolescenþã...ºi nu numai În cazul frustratului cu prima postare pe pagina asta... ...este la ordinea zilei!
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 13:07
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-18 10:08:34Nu stiu de ce si pe cine f..e grija atata de statutul femeii in Romania.Asa cum mai intai cele rele se "prind" de oameni,si in aceasta privins-a intamplat la fel:femeile in Romania au inceput din ce in ce mai mult sa ia urate obiceiuri de la cele din vest.Mai intai au constat ele ca munca este ceva nerentabil si cel mai bine este sa te "orientezi"catre un bosorog bogat cu care sa-ti aranjezi viata....Altele ceva mai trecute si depasite de aceasta posibilitate s-au gandit sa-si faca studiile superioare la varste de peste 40 de ani si sa divorteze de sotii care nu mai ofera perspectiva.....Si in general femeile au cam umplut tribunalele de atatea divorturi sperand toate(de unde atatia viitori soti bogati sau de perspectiva?!?)intr-o alternativa fericita.Asa cum o schimbare nu aduce intotdeauna numai lucruri bune s-a intamplat si cu femeile din Romania,unde erau prin traditie mult mai stabile,cu frica in Dumnezeu,nu concepeau sa se desparta,acum nu mai dau doi bani pe vechile valori morale,totul se reduce doar la bani cu care sa mearga la shoping!!nea pulsare,cunosti multe d'astea sau vorbesti asa ca cica da bine sa apari pe sticla indiferent ce spui???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 11:30
salut aceasta initiativa a femeilor de bun simt / nu mai vrem stiri despre matracuci panarame si prostituate este rindul oamenilor de caracter../
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 06:25
CRACIUN FERICIT SI LUMINOS !
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 16:52
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-12-13 10:53:41Da " ma rog ce statut sa aiba femeia ? Doreste egalitate , prin urmare nu are nevoie de un statut special . Pe vremea lui ceausescu pe care - l regretati , fie in necunostinta de cauza , fie din rea vointa , se facea multa propaganda femeii . Acum lucrurile au intrat in normalitate sub acest aspect . Din pacate au aparut specii noi " femeia manager " , " femeia de succes " , " femeia de afaceri " , " femeia impresar " . Incepe insa sa dispara femeia femeie , de exemplu femeia sotie , mama , educator , etc . Asa este pe vreamea.... femeia mai era si promovata.... Dupa simulacru de revolutie femeia a fost sapata de asa zisi baieti buni... Tariceanu...nu a suprtat femeile in Guvern ...pentru ca nu a suportat sa fie contrazis de femei. Femeile au succes doar daca isi deschid propria afacere... Sau publica.... Iar daca ai gandi un pic mai mult ai realiza ca ai fost nascut de o femeie,..ai fost educat de o femeie... Femeia este sufletul vietii,..este sufletul inteligentei,...este sufletul creatiei de frumos pe lume... Fara femei voi nu ati exista si nu ati avea taria de caracter sa izbutiti in viata... Dar este Craciun si iti doresc tot binele din lume....
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 16:57
De la: 9am104796, la data 2009-12-23 11:30:34 salut aceasta initiativa a femeilor de bun simt / nu mai vrem stiri despre matracuci panarame si prostituate este rindul oamenilor de caracter../ Femeile se numesc 'prostituate'...barbatii se numesc 'gigolo' Si din acest punct de vedere este egalitate.... Fluturasi sunteti voi barbatii.... Dar si pentru tine este CRACIUN si ar trebui sa gandesti macar in aceste zile...la..cine te-a nascut...la cine te-a crescut...si la cine te-a educat... Numai ganduri bune iti doresc.
|
|
9am063297 20 mesaje Membru din: 29/05/2009 |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 22:11
Nu cred ca ai competenta sa vorbesti despre Ceausescu.
Desi a facut multe greseli trebuie sa incerci sa afli cum se traia in Romania in perioada 1965=1980 . Se costruia enorm si bine si se traia bine Democratia de azi nu reuseste sa intretina calea ferata iar in timpul lui s-au electrificat majoritatea liniilor ferate .Anul acesta se va privatiza [vinde] si CFR marfa austriecilor si in curind vei putea fi cel mai liber roman intr-o ,, tara straina. |
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 12:46
De la: 9am063297, la data 2009-12-27 22:11:51Nu cred ca ai competenta sa vorbesti despre Ceausescu. Ai perfecta dreptate multe din constructiile din acea perioada s-au demolat astazi. In acea perioada exista si industrie si agricultura ...astazi un simulacru de industrie si ...un simulacru de agricultura.... UN AN NOU MAI BUN |
|
Fosta membra 9am.ro 35 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 21:20
:|
|
|
Fosta membra 9am.ro 35 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 21:23
Cum s-a ajuns de la statutul femeii la avort, religie, comunism si asa mai departe? Femeile care vor cariera si bani si renunta la familie o fac pentru ca asa vor ele, pentru ca asta le face sa se simta bine, mai sunt unele care isi gasesc o pereche cu care sa reuseasca sa imbine cariera cu familia si unele care vor famile si cam atat. Fiecare face cum crede ca e mai bine, problema ar fi la salarii in cazul celor cu cariera, discriminarea la locul de munca, dar acolo mai avem de lucrat secole pana rezolvam.
Cat de despre legatura religie-emancipare (sorry, nu por sa ma abtin)...deci nu exista o legatura intre cele 2 :)) religia nu face dacat sa te indemne sa gandesti ilogic si sa te scufunzi intr-o mare de prostie in care ar trebui sa accepti tot ce iti spune un hot imbracat in negru dintr-o cladire plina de icoane de prost gust. My oppinion, deci nu am nimic cu cei care sunt religiosi, dar religia nu are nimic cu stiinta (ahhhm....avort) sau emanciparea. Apropo avort, unii dintre voi sunt ferm convinsi ca e pacat, dar oare voi stiti ca acel "bebelus" cum il numiti voi nu e decat o adunatura de celule, care in nici un caz nu este numit un bebelus pana la 3 luni? si nu, nu zic ca e bine sa faci avort pentru ca asa iti vine tie, sunt sigura ca cele mai multe femei care fac au motive bine intemeiate. this was off-topic, but.... sa revenim :D Pana la urma femeia care vrea sa fie respectata si sa aiba un statut special stie cum sa faca sa le aiba, deci nu are rost sa ne certam. |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 15:35
In prag de anul nou...sa uitam de tot si de toate.
LA MULTI ANI !!! 2010 UN AN CU MULTE, MULTE REALIZARI . MAI MULTE VISE FRUMOASE TRANSPUSE IN REALITATE.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 15:43
De la: Isis23, la data 2009-12-29 21:23:15Cum s-a ajuns de la statutul femeii la avort, religie, comunism si asa mai departe? Femeile care vor cariera si bani si renunta la familie o fac pentru ca asa vor ele, pentru ca asta le face sa se simta bine, mai sunt unele care isi gasesc o pereche cu care sa reuseasca sa imbine cariera cu familia si unele care vor famile si cam atat. Fiecare face cum crede ca e mai bine, problema ar fi la salarii in cazul celor cu cariera, discriminarea la locul de munca, dar acolo mai avem de lucrat secole pana rezolvam. Isis...eu nu sunt credicioasã. Cochetez cu ateismul de mai bine de 15 ani...ºi totuºi, avortul este o crimã...."aglomerarea aia de celule" într-o lunã de la concepþie aratã ca un copil...la dimensiuni foarte mici... Sã-þi tai propriul copil...în bucãþi, indiferent de motiv...se numeºte crimã! Un an nou fericit îþi doresc!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 09:49
FEMEIA ARE DOUA STATUTE RECUNOSCUTE IN TOATA LUMEA : 1-IN CASA ;COPIIII SI LA CRATITA,2-IN LUMEA TOATA ;PRACTICA CEA MAI VECHE MESERIE FARA SA AIBA NICI O CLASA CA PREGATIRE,CACI NU SE CERE
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 17:13
Femeile au un statut ! Si l-au ales singure ! Trebuie ceva minte ca acest statut sa fie schimbat-ca sa-l schimbi trebuie ceva minte -femeile nu prea au minte -nu stiu sa aleaga !
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 17:20
De la: karpov, la data 2010-02-19 17:13:48Karpov, iar te contrazic, femeile au minte dar ele judeca uneori cu inima, nu sunt la fel de cerebrale ca si barbatii.Poate sunt dominate uneori prea mult de partea sentimentala. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 17:22
De la: karpov, la data 2010-02-19 17:13:48 sincer..asta e parerea ta? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 17:28
De la: crio, la data 2010-02-19 17:22:46De la: karpov, la data 2010-02-19 17:13:48 La ce femei se poate referi? Ce vede el la televizor, sau la scoala Presupun ca mama este exceptia! Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 17:29
De la: rodik_mi, la data 2010-02-19 17:20:41Ei, na si barbatii nu aleg cu mintea...au o inima f puternica. Sint subiective toate astea. Stiti ca nici dupa moarte nu inceteaza pulsatiile acelui corp energetic. As putea spune ca sint chiar mai libere. O spun cei dupa moarte clinica. Niciodata.De la: karpov, la data 2010-02-19 17:13:48Karpov, iar te contrazic, femeile au minte dar ele judeca uneori cu inima, nu sunt la fel de cerebrale ca si barbatii.Poate sunt dominate uneori prea mult de partea sentimentala. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am182461 22 mesaje Membru din: 28/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 19:35
Ce ne mai miram, ,,omul,, din fruntea statului, a decretat, inca din 2009, cod,,portocaliu,, pentru toti romanii, Boc/poc 1, 2, 3, 4, ect.
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 19:45
un statut oficial al femeii, adoptat de o oarecare gasca la putere, nu inseamna mai mult decat maculatura.
O societate civilizata, cu oameni constienti de existentza si rolul lor in perpetuarea speciei, respecta statutul pe care natura, sau divinitatea, sau creatorul suprem, sau cum vreti sa-i ziceti, l-a lasat femeii odata cu aparitia vietii pe pamant. Nu de legi sau decrete avem nevoie in sectorul suflete ci de constiintza si de educatie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
GELU1938 113 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 15:08
PAREREA MEA, E CA FEMEA E UN RAU NECESAR P NOI BARBATI?SI TREBUI RESPECTATA,
Raporteaza abuz de limbaj
GHE NITULICA
|
|
|
|

chiar asa ne omoram intre noi?
daca eram mai multe sexe ce ne faceam?
Ca asa sintem noi...razboinici.Din mosi stramosi
lui !!!
He,he,he...da, dar tot pe "dos" rãmân...
...este la ordinea zilei!
FEMEIA ARE DOUA STATUTE RECUNOSCUTE IN TOATA LUMEA : 1-IN CASA ;COPIIII SI LA CRATITA,2-IN LUMEA TOATA ;PRACTICA CEA MAI VECHE MESERIE FARA SA AIBA NICI O CLASA CA PREGATIRE,CACI NU SE CERE