Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 20:43
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-19 19:02:26tataita e bine sanatos,s-a cam saturat de moftangii,coate goale si mate fripte si va transmite tuturor celor care-l recunoasteti de jupan numai bine si multa sanatate
Mda..am inteles..nu mai sintem de nasul lui
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 21:05
De la: vasix, la data 2009-05-19 20:43:22
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-19 19:02:26tataita e bine sanatos,s-a cam saturat de moftangii,coate goale si mate fripte si va transmite tuturor celor care-l recunoasteti de jupan numai bine si multa sanatate
Lasa-l ca-i trece pana la urma. I s-a suit puterea la cap, probabil. Cand pica de acolo suntem pregatiti. Am cumparat cutii de leucoplast pentru subrezimea sa... preventiv
obliografic
1094 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 00:03
De la: vasix, la data 2009-05-19 17:26:32Noi uite ,ne topim,ne nostalgim,incercam sa ne dezmoritm creierii ,eu mai greu ca la mine e problema cu somnu si tooooot incerc sa ma trezesc de vreo citeva saptamini,Florin se plictiseste si din cind in cind mai baga un copy paste,Mariuca..zare ca se facu nevazuta,mona simona a dat-o prin balarii cu spiridusu prin politica aaaa! asi uite-o si pe sirius ca e si ea prin balariile politice,oblio asta..e ocupat cu ce? numai el stie si uite asa..somam de pe o zi pe alta.
Ai dreptate, si va rog sa ma iertati dar eu lucrez in turism ca tehnician ( pe aere conditionate si centrale termice ) si pe 20 May se deschide sezonul si va rog sa ma credeti sa sunt foarte ocupat, sunt pe doua campegii si am in jur de 530 de case, iar asa cum am mai zis mai plec pe 21 in tara pentru o saptamana si nu stiu ce sa fac mai repede ( cu greu am obtinut aceasta vacanta de o saptamana ), am muncit in jur la 3 luni de mi-am aranjat locuinta, nu as vrea sa se inteleaga ca sunt suparat pe cineva abia reusesc sa-mi duc copilul la gradinita dimineata, in rest nu am timp nici sa ma mai joc cu el doar seara, iar cand stau la masa mai citesc ce se posteaza pe forum, rar mai reusesc sa mai scriu si eu ceva ( ex. asta seara) dar mai am si eu putin si ma linistesc si promit sa fiu mai ferm.
Sper sa nu va suparati pe mine.
O seara buna
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 00:06
oblio,cine ti-a spus tie ca cineva s-ar fi suparat pe tine?te asteptam in tara,apropo,din ce localitate esti,cum ne putem vedea sau macar auzi?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
obliografic
1094 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 00:10
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-20 00:06:27oblio,cine ti-a spus tie ca cineva s-ar fi suparat pe tine?te asteptam in tara,apropo,din ce localitate esti,cum ne putem vedea sau macar auzi?
Ne putem vedea in Bucuresti pe 27 dupa ora 14.00 pana pe 28 la ora 10.00, la 11.30 am avionul si nu mai am cum dar poate stam la o cafea cu familie cu tot pe 28 matina, iar eu sunt din zona moldovei.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Ebony
14969 mesaje
Oras: Timisoara
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 00:37
Ok, minutemaid ,astept parerea ta despre mine,ca m-ai facut tare curioasa,in descrierile tale,ce zici,te incumeti? ,MERSI
sirius_zegetina
808 mesaje
Oras: Resita
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 08:42
Mona, tu ai cumparat numa` leucoplast?! Las` c-am avut eu grija de rest: vreo 10 m de bandaje - si cauciucate, nu numa` "clasice" - lemne pt. atele, un sac de gips si... spanac, sa se-nzdraveneasca Super-Tataita Atotsubrezitu` rapid, daca - Doamne feri - pica de la "inaltimi"; cu spanacu` il refac trap-galop, mai ceva decat pe Popeye!!! Poate "picatu`" asta il pune pe ganduri si mai da si el vreun zvon de viata...
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 11:47
Deci OBLIO este din aia care ne obliga la consum!!! Asa deci!!!!! Din cauza voastra consumam curent,gaze,bani si uite-asa se duc naibii toate resursele!!! Oblio,gata!! Stiu cine e responsabil de apocalipsa.Astia n-ar mai trebui sa alerge atita pe topicurile de religie:sfirsitul e aici! aproape,eu l-am gasit!!!
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 11:49
Auziti..voi vorbiti:madam sirius si cu ceilalti ca va scoate omu cuvintu cu clestele din gura:rusinica! rusinica! rusinica!
Dorulet
7896 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 12:06
De la: vasix, la data 2009-05-20 11:49:09Auziti..voi vorbiti:madam sirius si cu ceilalti ca va scoate omu cuvintu cu clestele din gura:rusinica! rusinica! rusinica!
Mai intrã ºi tu pe alte topicuri...cã-i veselie mare aici pe forum....mai ales de-o vreme încoace!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 15:17
Pe care:cu avorturile sau religia? Nu-mi suride nici unul.Si nici politica nu fac
obliografic
1094 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 17:44
De la: vasix, la data 2009-05-20 11:47:28Deci OBLIO este din aia care ne obliga la consum!!! Asa deci!!!!! Din cauza voastra consumam curent,gaze,bani si uite-asa se duc naibii toate resursele!!! Oblio,gata!! Stiu cine e responsabil de apocalipsa.Astia n-ar mai trebui sa alerge atita pe topicurile de religie:sfirsitul e aici! aproape,eu l-am gasit!!!
Si cand apar facturile de plata ne ia durerea de cap, si uite asa ajungem pe mana ta vasi si ne dai un pumn de buline de se imbogatesc farmaciile .
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
sirius_zegetina
808 mesaje
Oras: Resita
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 19:48
Don Vito, iata-ma-s, ma prezant fain frumos sa-ti furgasesc clestele cu care ne-ai pus gand rau! C-atat mai pot sa fac, pe moment, sa ti-l sterpelesc, ca-n rest... is amarasteana rau! Numa` in "pascut" ma tin si pe caldura si seceta care-i aci... vai de tuhasu` meu!!! Da` sti macar ce-i ala "tuhas"?! Stiu ca arabii si ovreii se au bine... cam ca matza si dulau`, da` tu - cu vastele-ti cunostinte - ar trebui sa fii... "multilateral si orientalo-dezvoltat"! Ia intreaba un ovreias ratacit pe-acolo (daca-i gasi vreunu`!), ce-nseamna, ca daca nu-i gasi raspuns, tot pe mine pica magareata sa ti-l traduc (in dictionar nu-l cauta, ca nu-i)!
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 20:09
De la: sirius_zegetina, la data 2009-05-20 19:48:41 Don Vito, iata-ma-s, ma prezant fain frumos sa-ti furgasesc clestele cu care ne-ai pus gand rau! C-atat mai pot sa fac, pe moment, sa ti-l sterpelesc, ca-n rest... is amarasteana rau! Numa` in "pascut" ma tin si pe caldura si seceta care-i aci... vai de tuhasu` meu!!! Da` sti macar ce-i ala "tuhas"?! Stiu ca arabii si ovreii se au bine... cam ca matza si dulau`, da` tu - cu vastele-ti cunostinte - ar trebui sa fii... "multilateral si orientalo-dezvoltat"! Ia intreaba un ovreias ratacit pe-acolo (daca-i gasi vreunu`!), ce-nseamna, ca daca nu-i gasi raspuns, tot pe mine pica magareata sa ti-l traduc (in dictionar nu-l cauta, ca nu-i)!
tuchas madame...stai ca mi-a zis ceva interesant oblio
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 20:23
Oblio...dragu tatii daca esti asa rau de subsemnatu ajunge la concluzionarile ca trebe pilule te trimit in alta parte ca alea nu prea le dau eu.Ptr facturi am o sg solutie:stati la lumina soarelui si apoi la lumina luminarilor.
pS:daca iese rau..mai impusc o injectie.Si sa te fereasca sfintu sa ajungi pe mina mea ca eu lucru numa cu aia rai..daaa rai de tot si cum fac ceva rau...daaa rau de tot..eu aflu si la ce ora si-a baut cafeaua si cind si-a tras fermoaru de la indispensabili Uite d-aia nu dorm eu noptile am de facut de-a profiluri de ma i-a naiba ca multi rai mai sint pe pamintu asta!!! Si aici e numa Dubaiu si-n Maroc ce ma mai duc si nu se termina niciodata.Cind zic si eu ca gata plec incotro vad cu ochii hopa ca mai cade-un avion si stai sa vezi ca asta n-a cazut ca s-a lovit de-o pasarica
Fosta membra 9am.ro
637 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 22:49
Ma bucur sa va regasesc si sa va recitesc
am lipsit putin din peisaj si parca nu mai este aceeasi ..... "febra a mesajelor" ..... de altadata
Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
Dorulet
7896 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 00:06
De la: vasix, la data 2009-05-19 20:43:22
victore,de ce esti rautacios,omul nu a spus nimic de rau de nici unul,daca ma gandesc bine parca a yis ceva de tine,cum ca ar trebui sa revii in romanica
Dorulet
7896 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 00:07
De la: vasix, la data 2009-05-20 11:49:09Auziti..voi vorbiti:madam sirius si cu ceilalti ca va scoate omu cuvintu cu clestele din gura:rusinica! rusinica! rusinica!
victore,cum ne vine trebusoara aiasta cu scosu ca nu te inteleg
Dorulet
7896 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 00:09
De la: The, la data 2009-05-20 22:49:18Ma bucur sa va regasesc si sa va recitesc
am lipsit putin din peisaj si parca nu mai este aceeasi ..... "febra a mesajelor" ..... de altadata
no stai o tira sa dau io in febra porcina si atunci sa te tii vesel,veselii,veselie,vasile si alte prenume
obliografic
1094 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 00:10
De la: vasix, la data 2009-05-20 20:23:26Oblio...dragu tatii daca esti asa rau de subsemnatu ajunge la concluzionarile ca trebe pilule te trimit in alta parte ca alea nu prea le dau eu.Ptr facturi am o sg solutie:stati la lumina soarelui si apoi la lumina luminarilor.
pS:daca iese rau..mai impusc o injectie.Si sa te fereasca sfintu sa ajungi pe mina mea ca eu lucru numa cu aia rai..daaa rai de tot si cum fac ceva rau...daaa rau de tot..eu aflu si la ce ora si-a baut cafeaua si cind si-a tras fermoaru de la indispensabili Uite d-aia nu dorm eu noptile am de facut de-a profiluri de ma i-a naiba ca multi rai mai sint pe pamintu asta!!! Si aici e numa Dubaiu si-n Maroc ce ma mai duc si nu se termina niciodata.Cind zic si eu ca gata plec incotro vad cu ochii hopa ca mai cade-un avion si stai sa vezi ca asta n-a cazut ca s-a lovit de-o pasarica [/quote
Ma ferit sfantul de injectii nici pe sotie nu o las dapoi pe altii, fug de injectii ca dracul de tamaie, tu nu dormi ca ai ganduri multe , eu nu dorm ca alerg mult ( de aia nu reusesc sa ma pun ceva pe mine)iara eu nu am nic o vina doar repar si imi iau banii atat in rest fiecare sa plateasca ce consuma doar mi se pare normal.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 00:11
m
obliografic
1094 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 00:12
Ma ferit sfantul de injectii nici pe sotie nu o las dapoi pe altii, fug de injectii ca dracul de tamaie, tu nu dormi ca ai ganduri multe , eu nu dorm ca alerg mult ( de aia nu reusesc sa ma pun ceva pe mine)iara eu nu am nic o vina doar repar si imi iau banii atat in rest fiecare sa plateasca ce consuma doar mi se pare normal.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Dorulet
7896 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 00:12
oblio,ce zici,bem o cafea impreuna cand vii in tara sau nu
Dorulet
7896 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 00:13
salut mztcor,tot poet,tot cu poeyii
Dorulet
7896 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 00:14
auyi mytcor,yiceai ceva de clipocitoarea mov si de un numar,litera,ceva,tu zici,tu nu executi
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 00:15
Hi !...Thot!
Dorulet
7896 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 00:16
De la: mytcor, la data 2009-05-21 00:15:04Hi !...Thot!
da nu stiu de ce n+ai scrie un poem pt.mine chiar acum,io sunt cel care este tu esti cu almanahele din dotare
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 00:20
(m)..the end....nu se vede, Dorulez!?
Dorulet
7896 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 00:21
mytcor,tu sti cu cine vorbesti la ora asta
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 00:23
De la: Dorulet, la data 2009-05-21 00:16:53
De la: mytcor, la data 2009-05-21 00:15:04Hi !...Thot!
da nu stiu de ce n+ai scrie un poem pt.mine chiar acum,io sunt cel care este tu esti cu almanahele din dotare
...nu pircipesc o iota,...in fine, ..din ce almanahe-ti doresti dedicatia ß