back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 >> Sari la pagina:

sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 15:31

Mytcor si , pe bune, esti figura!!! Symy, gasit-ai monstrul din X-ness?, ca la noi nu-i un faimos (pe degeaba) Lochness... zi-ne cum arata, nu te da secretos, nu ne mai perpeli atat, seamana cu-ala din filmele imaginate de strechiatii aia cu cosmaruri?!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 18:11

De la: sirius_zegetina, la data 2009-05-28 15:31:57 Mytcor si , pe bune, esti figura!!! Symy, gasit-ai monstrul din X-ness?, ca la noi nu-i un faimos (pe degeaba) Lochness... zi-ne cum arata, nu te da secretos, nu ne mai perpeli atat, seamana cu-ala din filmele imaginate de strechiatii aia cu cosmaruri?!

Eu vreau poze!!

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 19:55

victore daca vrei poze cumpara-ti vederi cu casablanca sau rabat

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 20:05

V-as pune poze,dar singurul ""monstru""a fost FLORIN BAD BOY ....bineanteles cu scumpa lui sotie Camy.Fiind prohibite la peste,s-au multumit cu liniste,aer curat,nopti placute ...nu cereti detalii am dormit in alta rulota,mai bine sa va povesteasca Florin. :

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 05:34

bravo,symy,acum sunt si monstru[marin sau terestru?]

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 09:43

Mai Florin,am pus monstru in ghilimele,dar mai bine scriam ca am prins un urs ,deoarece cand mai strans in brate mi-au puscat cateva coaste esti barbat in toata puterea cuvantului

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 09:45

symy,crede-ma ca nu vrusei,data viitoare promit sa te strang mai cu mila[nu in tocul de la usa,bre,in brate]

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 09:52

Cand o sa te cheme cei de la Gardieni Publici(Politia Comunitara)NU VORBI NIMIC CU EI.....STRANGEII DOAR IN BRATE....si GARANTAT TE ANGAJAZA...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 09:56

symy,vezi ca postai pozele din cluj,turda,zalau si de pe lac

Fosta membra 9am.ro

42 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 10:04

VAND MANCARE PENTRU CAINI,170 LEI 20 KILOGRAME-TRANSPORT GRATUIT IN JURUL TITANULUI,IN RESTUL CAPITALEI INTRE 5-15 LEI LIVRAREA LA DOMICILIU-ADRESA DE CONTACT-VULTURUL_PLESUV95

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 10:09

alo,vulturul plesuv,aici cormoranul statut,ia-ti te rog frumos javrele si plimba-le mai hacana,sa nu le rugineasca lantu'

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 14:06

Gardiene Cormoran, te saluta Mita Jerpelita, nu ti se pare ca EUU face discriminare? Imbie maidanezii rapciugosi la rezerve de potol da` la "bietele matze" nu face nici macar aluzie! Dreptate-i asta? Cormorane, ma bucur c-ai revenit din ale drumetii! Symy, daca vrei sa-nsfaci un urs, fa-te-ncoa, c-avem niste mosi Martini pe cinste care haladuiesc prin padurile din jur; da` inainte de a-i da binete, cata-ti un copac sanatos si-nalt care sa nu fie la mai mult de 2m distanta, mai bine-l saluti pe mosu` imblanit din varfu` lui, ca daca te strange ala-n brate zici ca stransura lu` Florin a fost mangaiere si n-am habar pe-unde se vand coaste de schimb!

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 14:24

Sirius....daca sti sa faci placinte cu ravas,si gogosi cu smantana....vin la tine si daca ma" scutura" ursu un pic!!Dar ca sa ma asigur ca-s viu dupa aia,il iau pe Florin cu mine...

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 14:31

vin si eu simy chiar asa de rau te-a strins florin in brate?Eu cred ca doar te-a mangaiat.NU CREZI?

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 14:36

Maaaaaa, da` pofticios mai esti!!! Stiu si de-alea, da` ce specialitati ai mai pofti, niscai saorme? Ori baclavale? Ori ti s-o fi pus pata taman pe labe de urs! Ie-te fleosc, ca numa` la foale ti-i gandu`, sa le tot indopi!!! Ma, de venit se poate oricand veni si p-aci, da` nu garantez ca plecati cu toate oasele-n inventar, nici chiar cu Florin pe post de body guard, mai ales dup-o "intalnire amicala" cu vreun urs... ori vreun lup, ca si ei mai dau tarcoale... si-i miros pe-aia "strainezi", ceva de speriat!!!

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 14:40

Buna Camy,am vazut pozele ,foarte reusite pentru un telefon. Tu zici ca ma "mangaiat" normal doar pe tine te strange zilnic!!!!Te-ai invatat

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 14:48

Eiiii si cu tine Simy e normal ca sint invatata doar am un urs linga mine

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 14:52

Important sa va iubiti si impreuna sa treceti peste orce obstacol inpreuna....

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 14:52

Dar ursul asta e blind nu musca si nu zgirie. Eu sint obisnuita si ar trebui si tu sa te inveti

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 14:54

DA NE IUBIM FOATE MULT SI NE INTELEGEM BINE DOAR AI VAZUT

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 15:00

ASA E....Ofamilie FERICITA

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 15:03

Camelia, felicitari pentru ce familie frumoasa ai

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 15:13

multumesc ceea ce doresc la toata lumea o familie ca a mea

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 15:41

Camelya,tu esti sotia lui Florin? Ups,bine ca stiu ca vroiam sa te agat.

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 16:07

De ce pusesei ochii pe mine?Da sint sotia lui.

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 16:47

Hait! Don Vito, iar o facusi de oaie! Cam calci in strachini in ultima vreme, n-ai impresia? Singuratatea celulelor e de vina, bag sama! Pazea, n-ai vaz`t ce "reclama"-i facea Symy "ursului carpatin"? Daca i se pune pata si te gabjeste la cotitura... te vad alb-negru!!! Symy, ce te tot vaicaresti atat pt. o simpla strangere? Te credeam ditamai barbatu`, cand colo faci o zarva de parc-ai fi un de-ala... jumatate de portie!!!

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 17:35

Sirius am coloana in pioneze,telescoapele moi,bucse uzate,suruburi ruginite dar multumesc lui Dumnezeu ca sunt VIU si ma bucur de viata si de prieteni.La mansarda mai am de lucru....in rest OK

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 17:38

DE CE TE PLINGI SIMY CA NU TE-A STRANS RAU . SI NU A FACUT-O CU INTENTIE .LASA CA MAI VENIM SI NU TE MAI STRINGE ASA TARE

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 17:41

Daca ma strangi tu..!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 17:57

PAI EU NU TE STRANG ASA TARE CA EL CA NU AM FORTA LUI

Pagini: << 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: