Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 13:00
De la: vasix, la data 2009-05-25 08:57:23Mytcor esti zoofil!! Pui saracu schelet pe o ....din asta din regnu animal!!! Urit ..foarte urit din partea ta!!! Saracu! Pe el l-au intrebat daca-i place?!
Nu eu,... ea !...
Nu zoo,...necro !
Ti-ar placea una d-aia,...dar NaH !...nu se "poarta" decat in zonele "temperate" !...stirea-i la r. Erevan iar pictorialu-i pe sectiunea skeletron !...  ....grija mare la rasfoire , esti urmarit !...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 13:10
no no no Mytcor,io am zis bine:zoo ca el saracu o face pe oaia aia
|
sirius_zegetina
808 mesaje
Oras: Resita
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 13:21
 Sezi bland, Vito Corleone! Hair-styllist iti trebe, asta-i meserie potrivita pt. un tip cu nume de mafiot sicilian?! Refa-ti "fatada" sa fie fatoasa foarte, sa se mandreasca sotioara cu "cocosu`" din ograda! Si, da-i-nainte, inot, apa... lasa berea c-o sa-ti cante brotacii-n burta, ca - cica - mai nou, si brotacii s-or reprofilat, nu mai canta dac-au apa, numa` daca le dai bere...
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 13:33
De la: sirius_zegetina, la data 2009-05-25 13:21:17 Sezi bland, Vito Corleone! Hair-styllist iti trebe, asta-i meserie potrivita pt. un tip cu nume de mafiot sicilian?! Refa-ti "fatada" sa fie fatoasa foarte, sa se mandreasca sotioara cu "cocosu`" din ograda! Si, da-i-nainte, inot, apa... lasa berea c-o sa-ti cante brotacii-n burta, ca - cica - mai nou, si brotacii s-or reprofilat, nu mai canta dac-au apa, numa` daca le dai bere...
Buna ziua madame Sirius.Stiu e ce spui cu hair -stylist.Janice asta face ,are salon si din cind in cind mai vin pe-acolo si ghici?! Imi mai dau cu parerea.Si am babute care ma iubesc,pe mine si mainile mele cum le fac niste suvite  Janice mi-a spus ca daca nu vreau sa mai gindesc si sa-mi fac jobul meu,atunci ma angajeaza ea la salon
Deci sint aranjat si ptr criza
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:32
De la: vasix, la data 2009-05-25 13:33:10De la: sirius_zegetina, la data 2009-05-25 13:21:17 Sezi bland, Vito Corleone! Hair-styllist iti trebe, asta-i meserie potrivita pt. un tip cu nume de mafiot sicilian?! Refa-ti "fatada" sa fie fatoasa foarte, sa se mandreasca sotioara cu "cocosu`" din ograda! Si, da-i-nainte, inot, apa... lasa berea c-o sa-ti cante brotacii-n burta, ca - cica - mai nou, si brotacii s-or reprofilat, nu mai canta dac-au apa, numa` daca le dai bere...
Buna ziua madame Sirius.Stiu e ce spui cu hair -stylist.Janice asta face ,are salon si din cind in cind mai vin pe-acolo si ghici?! Imi mai dau cu parerea.Si am babute care ma iubesc,pe mine si mainile mele cum le fac niste suvite Janice mi-a spus ca daca nu vreau sa mai gindesc si sa-mi fac jobul meu,atunci ma angajeaza ea la salon
Deci sint aranjat si ptr criza
 Pãi pentru ce îºi mai aranjeazã alea pãrul....dacã tot îºi pun batic în cap?????
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 18:58
PTR sotii lor ,draguto si nu numai.Tu crezi ca toti in Dubai umbla cu sacu n cap?!
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 20:06
 Aaaaoooleeeeeeuuuuuuuuuuuu, maiculiiiiitaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Faci suvite babutelor??????!!!!!!!! Hai, nu ma bolunzi!!! Si cati anisori au "babutele" alea?!
|
|
|
Ebony
14969 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 20:18
Depre ce vorbiti voi in topicul asta?Vad ca vorbiti despre o mie si unu subiecte....deci?  cine ,ma lamureste.....?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 20:37
De la: nicobekesi, la data 2009-05-25 20:18:51Depre ce vorbiti voi in topicul asta?Vad ca vorbiti despre o mie si unu subiecte....deci? cine ,ma lamureste.....?
toti vorbim despre orice.Aici nu ai cum sa fii off topic
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 20:38
De la: sirius_zegetina, la data 2009-05-25 20:06:19 Aaaaoooleeeeeeuuuuuuuuuuuu, maiculiiiiitaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Faci suvite babutelor??????!!!!!!!! Hai, nu ma bolunzi!!! Si cati anisori au "babutele" alea?!
HE he he asa le alint eu..cei peste 50 de ani.
|
Fosta membra 9am.ro
964 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 23:50
Nu-i asa ca oamenii, cand sunt lasati sa faca ce vor ei, au tendinta de a-i imita pe altii!
Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 09:43
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-25 23:50:04Nu-i asa ca oamenii, cand sunt lasati sa faca ce vor ei, au tendinta de a-i imita pe altii!
Baaa,acesta da...tu ai impresia ca noi sintem maimute?!!! Adica ce tu ai evoluat mai mult decit altii?
Gata dam corectii ca nu se mai poate!!!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:45
De la: mytcor, la data 2009-05-21 00:24:46...sa nu-mi spui ca i-ai spart contul lui Dorulez, ca "te-njur" !
 Un gentleman adevãrat! Merci!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:47
|
Fosta membra 9am.ro
964 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:55
Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 16:03
Dorin! De ce eºti impertinent?!
Victor este ffff obosit ºi fff îndrãgostit....ºi încearcã sã glumeascã!
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 17:39
Lasa-l mai,Dora unii se simt atit de superiori incit trebuie sa afirme asta chiar daca mai si insulta.E problema lui nu a mea.
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 17:52
 Cei care salta "trompeta" prea sus, capata un flitt din partea mea... ori un "Mospilan", asa... ca sa-mi continui "tematica" pe ziua de azi... ce zici tu acolo, don Vito? "Asa le alint eu pe-alea trecute de 50 de ani"???!!! Hait, c-ai facut-o de oaie, iti trimit "praf de mers" prin drotu` de sticla!!! Adicatalea - sa-ti traduc - drot inseamna sarma, deci, ma refer la fibra, pricipit-ai?!
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 17:53
De la: Dorulet, la data 2009-05-26 16:03:24Dorin! De ce eºti impertinent?!
Victor este ffff obosit ºi fff îndrãgostit....ºi încearcã sã glumeascã!
Am dormit.Am reusit sa dorm...3 ore dar sint mai obosit ca inainte..Cred ca voi dormi in continuare..Am sa ma inchid intr-o celula la penitenciar..ca e racoare,intuneric ,liniste...E ok.Si nu ma deranjeaza nimeni,cel mult se va spune ca meditez
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 17:54
De la: sirius_zegetina, la data 2009-05-26 17:52:52 Cei care salta "trompeta" prea sus, capata un flitt din partea mea... ori un "Mospilan", asa... ca sa-mi continui "tematica" pe ziua de azi... ce zici tu acolo, don Vito? "Asa le alint eu pe-alea trecute de 50 de ani"???!!! Hait, c-ai facut-o de oaie, iti trimit "praf de mers" prin drotu` de sticla!!! Adicatalea - sa-ti traduc - drot inseamna sarma, deci, ma refer la fibra, pricipit-ai?!
Sirius,madame,sint prea batrin la ora asta si prea obosit sa-ti citesc mesajul,sint sigur ca e de bine asa ca iti transmit
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 18:40
Pentru Mytcor - nu ma lasa 9am sa te citez, dar este vorba despre sirena de la pagina 74.
Vezi, Mytcor daca ai deranjat-o pe sora mea Ariel fara appointment? Era nervoasa! Oricum a fost draguta pana la urma si ti-a inteplinit 4 dorinte ...nu ca zgarcitul ala de pestisor auriu care nu vrea niciodata mai mult de trei. Stiu ca tu n-ai cerut nimic, dar uite si un bonus si de la mine
...pentru ca esti simpatic.
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 18:41
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-26 15:55:42De la: vasix, la data 2009-05-26 09:43:25De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-25 23:50:04Nu-i asa ca oamenii, cand sunt lasati sa faca ce vor ei, au tendinta de a-i imita pe altii!
Baaa,acesta da...tu ai impresia ca noi sintem maimute?!!! Adica ce tu ai evoluat mai mult decit altii?
Gata dam corectii ca nu se mai poate!!!
Daca n-ai inteles sensul cuvintelor mele inseamna ca nu esti departe de o maimuta.
Pe acest topic ne distram, Dorin!
... pastreaza-ti injuriile pentru alte subiect.
Multumesc.
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 21:21
Bonsoir la toata lumea ! Off, sa-l vedem odata insurat pe vito sa nu mai fie nevoie sa-l dadacim. Ne face placere, dar daca mai apare cineva care are nevoie de oblojeala, cum ne descurcam ? Sper sa nu fiu eu aia dar daca oi fi, ba bazez pe voi !!!  Vasix, sa nu indraznesti sa te inchizi in celula aia de care ziceai, cum mai auzim cate ceva exotic ? Esti singura sursa. Mai ramanem cu cate un cliseu frumos si asta ne face bine.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 21:42
Deci eu sint un personaj exotic care delecteaza prin clisee frumoase.Uf,uneori nu mai e asa frumos.Acum sint in Maroc,sint nevoit sa lucrez direct la sursa adica la penitenciar de asta am spus de celula si voi fi departe de familie si copii cam 2 saptamini poate mai mult.Aici,acum nu mai e nimic exotic.Nici nu ies din penitenciar ca sa ma plimb prin Maroc.Deja mi-e dor de copii..si de Janice
Acum sint atit de depresiv incit totul mi se pare negru.Am inceput sa-mi urasc meseria.Nu mai vreau sa stiu de atitea crime si atrocitati.Urasc locul asta,urasc si calculatoru,ma dor degetele de laatita scris continuu in fiecare noapte,in fiecare zi .Dar vreau sa termin repede,foarte repede.Vreau sa ajung acasa sa-mi distrug mobilele,laptopurile,agendele,tot ce inseamna comunicatie si sa dorm...sau mai rau sa-mi fac timp sa ma insor
Sa fiti iubiti toti si sa aveti vise placute si un somn usor!!!
|
Fosta membra 9am.ro
964 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 21:59
De la: mona_simona2002, la data 2009-05-26 18:41:31
... pastreaza-ti injuriile pentru alte subiect. Pai si eu ma distrez. Unde ai vazut ca injur, am tendinta de a-i imita pe altii.
|
Fosta membra 9am.ro
964 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 22:01
De la: Dorulet, la data 2009-05-26 16:03:24Dorin! De ce eºti impertinent?! Victor este ffff obosit ºi fff îndrãgostit....ºi încearcã sã glumeascã! Si eu eram fff obosit dupa fff multe banane si incercam sa glumesc.
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 23:39
|
Fosta membra 9am.ro
618 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 00:16
Cat de uniti suntem noi,romanii..
Asta imi aduce aminte de ceva..
Doi romani, la furat in italia.
Se apropie de gardul omului,unde era o gaura numai buna pentru o patrundere prin efractie si se indeamna reciproc sa intre...
'' Intra tu primul, ca esti mai tanar'' spune cel cu par carunt.
''Nu, tu ca esti mai slab..'',raspunde celalalt...Si tot asa..
Pana la urma, dau cu banul si cade cel in varsta...
Intre timp, proprietarul gospodariei,auzind zgomot la gard, pune mana pe un fier si se apropie precaut.
Romanache al nostru isi vara capul prin spartura,sa intre.Proprietarul il vede si ZDRANG ! o ranga peste dintzi,de vede stele verzi.Hotzul se agata cu amandoua mainile de botul insangerat si se trage iute inapoi,lasand si o bucata de camasa in gard.
''Ce faci, nu intri??!?'' intreaba cel tanar,nerabdator,vazandu-l cum se tinea de gura..
''Intra tu, ca pe mine m-a bufnit rasul..'' molfaie cel batran,printre degete..
Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 01:34
De la: vasix, la data 2009-05-26 21:42:51Deci eu sint un personaj exotic care delecteaza prin clisee frumoase.Uf,uneori nu mai e asa frumos.Acum sint in Maroc,sint nevoit sa lucrez direct la sursa adica la penitenciar de asta am spus de celula si voi fi departe de familie si copii cam 2 saptamini poate mai mult.Aici,acum nu mai e nimic exotic.Nici nu ies din penitenciar ca sa ma plimb prin Maroc.Deja mi-e dor de copii..si de Janice
Acum sint atit de depresiv incit totul mi se pare negru.Am inceput sa-mi urasc meseria.Nu mai vreau sa stiu de atitea crime si atrocitati.Urasc locul asta,urasc si calculatoru,ma dor degetele de laatita scris continuu in fiecare noapte,in fiecare zi .Dar vreau sa termin repede,foarte repede.Vreau sa ajung acasa sa-mi distrug mobilele,laptopurile,agendele,tot ce inseamna comunicatie si sa dorm...sau mai rau sa-mi fac timp sa ma insor
Sa fiti iubiti toti si sa aveti vise placute si un somn usor!!!
...  ... MILOGULE ... inca mai delirezi ? ... de anul trecut tot in Maroc esti, prin penitenciare ''umbli'' ... se vede ca au ajuns, arabii aia imbuibati de petrol, la fundul buzunarului daca au ajuns sa trimita un cizmar sa faca ''profile psihologice'' criminalilor (mai ieri faceai angajatilor lu' al paispelea socru) din Maroc ...  ... probleme, gogule !!! ...  ... singuratatea creeaza halucinatii ...
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 12:03
 Asta da, unitate, dark1secret!!! Si ca sa confime scrierea ta, ai un exemplu edificator postat imediat sub alt tau!!! Nu-s eu aia, vezi si tu!
|
|
|