back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 14:14

SCRISORI DE LA TEDDY

In timp ce se afla in fata copiilor din clasa a 5-a, Doamna Thompson, in prima zi de scoala, le-a spus un neadevar. Ca majoritatea profesorilor, le-a spus elevilor sai ca ii iubeste pe toti la fel de mult.
Totusi, acest lucru nu era posibil, deoarece in primul rand, cufundat in banca sa, era baietelul numit Teddy Stallard.
Doamna Thompson il urmarise pe Teddy in anul precedent si observase ca acesta nu se juca cu ceilalti copii, hainele sale erau neingrijite si era murdar mai tot timpul.
Si Teddy putea fi nesuferit. Se ajunsese pana acolo incat Doamnei Thompson ii facea placere sa scrie pe lucrarile acestuia, cu un creion gros si rosu, un X mare si ingrosat si sa ii dea nota 4.
La scoala la care preda doamna Thompson, trebuia sa revizuiasca toate caracterizarile elevilor, iar pe Teddy il lasase intentionat la urma. Totusi, cand a deschis dosarul acestuia, a ramas surprinsa sa vada ca profesoara din primul an scrisese "Teddy e un copil istet, isi face temele cu grija, este manierat si este o placere sa fii in prajma lui".
Profesoara din clasa a 2-a scrisese "Teddy este un elev excelent, apreciat de colegii sai, dar este tulburat de faptul ca mama sa sufera de o boala incurabila, iar viata de acasa trebuie sa fie foarte grea"
Profesoara din clasa a 3-a scrisese "Moartea mamei sale il afectase foarte mult. Se straduieste foarte mult, dar pe tatal sau nu il prea intereseaza, iar climatul de acasa il va afecta in curand, daca nu se va schimba ceva"
Profesoara dintr-a 4-a a scris "Teddy este retras si nu mai este interesat de scoala. Nu are multi prieteni si uneori adoarme in timpul orei"
De-acum, doamna Thompson intelesese problema si i-a fost rusine de ce facuse. S-a simtit si mai prost cand elevii ei i-au adus cadouri de Craciun, legate cu panglici frumoase si impachetate in hartie stralucitoare. Mai putin Teddy.
Cadoul acestuia era impachetat cu hartie obisnuita de culoare maro. Doamnei Thompson i-a fost greu sa il deschida in fata celorlalti. Unii dintre elevi au inceput sa rada cand a descoperit o bratara careia ii lipseau unele pietre si o sticluta de parfum pe trei sferturi goala. Ea i-a certat cand a observat ca bratara era draguta si parfumul mirosea frumos. Teddy Stallard a ramas dupa ore in acea zi doar pentru a-i spune "Doamna Thompson, astazi mirosi exact ca si mama".
Dupa ce copiii au plecat, a plans timp de aproape o ora. In acea zi, a incetat sa mai predea citirea, scrierea si aritmetica si a inceput sa ii invete pe elevi.
Doamna Thompson i-a acordat o atentie deosebita lui Teddy. Pe masura ce lucra cu el, mintea sa a inceput sa isi revina. Cu cat il incuraja mai des, cu atat acesta reactiona mai bine. Pana la sfarsitul anului, Teddy ajunsese cel mai istet elev din casa, si, in ciuda promisiunii ca ii va iubi pe toti la fel, Teddy a devenit alintatul sau.
Un an mai tarziu, a gasit o scrisoare de la Teddy in care ii spunea ca e cea mai buna profesoara pe care o avusese vreodata.
Au mai trecut inca sase ani pana a mai primit un semn de la Teddy. Apoi el i-a scris ca terminase liceul al treilea in clasa, si ca ea ramasese cea mai buna profesoara pe care o avuse.
Patru ani mai tarziu, a mai primit o scrisoare care spunea ca va termina in curand si facultatea cu cele mai bune rezultate. Inca o data o asigura pe doamna Thompson ca fusese cea mai buna profesoara.
Apoi au mai trecut inca patru ani si a mai venit o scrisoare, cu acelasi mesaj, dar numele expeditorului era schimbat: Dr. Theodore Stallard.
Apoi o noua scrisoare in care o anunta ca se va casatori.
Ii spunea ca tatal sau a murit cu cativa ani in urma si o intreba daca ar vrea sa participe la nunta si sa stea in locul in care sta de obicei mama mirelui. Bineinteles ca a acceptat. Si a purtat bratara careia ii lipseau unele pietre si a folosit acelasi parfum pe care il primise demult de la Teddy.
S-au imbratisat, iar Teddy i-a soptit la ureche "Multumesc pentru ca ai crezut in mine. Multumesc pentru ca m-ai facut sa ma simt important si mi-ai aratat ca pot insemna ceva."
Doamna Thompson i-a soptit cu lacrimi in ochi "Teddy, ai inteles gresit. Tu esti cel care m-a invatat ca pot schimba ceva. Nu am stiut cum sa predau elevilor pana te-am intalnit pe tine."

MORALA:
Nu poti niciodata sa stii cum poti influenta viata altora prin ceea ce faci sau prin ceea ce nu faci. Tine seama de acest lucru in aventura ta prin viata si incearca sa schimbi ceva in viata celorlalti (si ar fi ideal daca ar fi in bine).

Si nu uita!:
Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus, decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana pentru a-l ajuta sa se ridice!

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 16:12

Camelya, am vazut filmuletul facut pe tema asta. Nu mi-e rusine sa spun ca plang si acum cand il vad. La-m primit pe e-mail de la cineva din America. Daca nu-l ai si il vrei scrie-mi un sesaj privat cu e-mail-ul tau si-ti dau forward.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 17:13

impresionant ! ca si un alt film tot c'un baietel ,de data asta,care s-a chemat 'da mai departe "....macar de-am si reusi,dupa ce ne-am sters lacrima sa nu stergem si gindul de dragoste indreptat spre ceilalti !

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 00:22

De la: mona_simona2002, la data 2009-05-11 18:20:40 Buna ziua, dragii mei!

Am citit pe aici si m-a apucat durerea de cap. Florinache, eu cred ca tu ai limbrici.... Din 5 in 5 pagini te apuca remanierea sau revolutia LOL LOL!!!!

Silviule esti cam ofuscat, vad ca intepi pe toata lumea si "gura nu-ti mai tace, iarba nu-ti mai place" Ce ai draga, ti s-a suit sefia la cap?

Mytcor imi place grozav schema ta.

Bai Marina (Vanea) nu mai aminti romanilor gogosile si sumele lansate de Geoana ca si asa sunt amarati si-i paste depresia nationala din cate aud.

Dora imi place ca tu ai ramas o optimista.

Oblio esti cam scump la vedere... si Sirius parca, in ultima vreme....

Cam astea erau remarcile pe ziua de azi.

Va puuuuup pe toooooti!!!!

Ai dreptate, sunt foarte ocupat, dar il deschid aproape zilnic si citesc ce se posteaza la acest subiect.
Dar nici nu mai este asa cum era inainte????

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 13 Mai 2009, ora 10:03

E adevarat ca nu mai este la cautare ca inainte dar nici voi nu mai postati.Asta e un topic unde fiecare scrie ce-i trece prin cap si vad ca in ultima vreme nu prea v-a mai trecut nimic prin cap
In fiecare zi cred ca vi se intimpla ceva ,ceva care sa va dea de gindit iar daca toate zilele va sint monotone si nu aveti ce spune e cazul sa va schimbati viata.Mie personal asta imi place sa citesc:ginduri proprii si personale nu copy-paste-uri.Aratam mereu si mereu ce au gindit altii inaintea noastra,in felul asta e normal ca la un moment dat sa nu mai avem ce sa ne spunem

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2009, ora 15:28

ah,mi-ai ridicat mingea la fileu ! chiar asa cred si eu ca se-ntimpla si cu cartile citite ! la un moment dat trebuie sa faci o pauza de citit ideile si gindurile altora ; sa le lasi sa se "odihneasca"un pic,dindu-le timp sa dospeasca ,sa se reorganizeze,sa se combine cu ce crezi tu si prin fermentare,sa apara idei originare !

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 00:10

De la: vasix, la data 2009-05-13 10:03:19E adevarat ca nu mai este la cautare ca inainte dar nici voi nu mai postati.Asta e un topic unde fiecare scrie ce-i trece prin cap si vad ca in ultima vreme nu prea v-a mai trecut nimic prin cap

Ai dreptate, dar problema este ca am foarte multe in cap si nu stiu unde sa ma impart, abia astazi as putea spune ca m-am mai linistit ( am reusit dupa 3 luni sa termin casa si sa ma mut ( locuinta de servici), asta seara este pentru prima data cand dorm in ea si ma simnt foarte bine, iar de maine am sa incerc sa ma pregatesc pentru plecat in tara. Dar de citit am citit c-am tot ce sa postat aici nu ma aut timp sa mai si scriu ceva.

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 05:02

Asta seara vreau sa va spun niste definitii pentru cuvantul "politician" asa cum reiese din presa, audio-vizual, activitatea si discursurile lor .

Politicienii sunt acele persoane zambitoare, imbracate frumos si care pot vorbi oricand, oriunde si cu oricine ore in sir ...fara sa spuna nimic concret.

Politicienii sunt oameni care iti spun ceea ce vrei sa auzi in timp ce se gandesc la ceea ce intentioneaza sa faca de fapt. In final ei nu fac nimic din ceea ce spun si nici din ceea ce intentionau. Ulterior gasesc o scuza pentru asta = greaua mostenire a guvernari anterioare.

Politicienii sunt acei oameni care n-au pic de caracter si nici un fel de scara de valori.

Cam atat mi-a trecut azi prin cap.

Noapte buna!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 09:21

Simona ceea ce ai spus tu mi se pare ca mai mult seamana cu un lucrator bancar.Isarescu de ex.

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 12:21

www.youtube.com/v/vxy-t3lrhQA&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&c...">www.youtube.com/v/vxy-t3lrhQA&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&c..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505">

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 14:05

999video.google.com/googleplayer.swf?docid=-35570740140716532&hl=ro..." style="width:400px;height:326px" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 14:20

De la: CAMELYA_, la data 2009-05-12 14:14:11SCRISORI DE LA TEDDY

In timp ce se afla in fata copiilor din clasa a 5-a, Doamna Thompson, in prima zi de scoala, le-a spus un neadevar. Ca majoritatea profesorilor, le-a spus elevilor sai ca ii iubeste pe toti la fel de mult.
Totusi, acest lucru nu era posibil, deoarece in primul rand, cufundat in banca sa, era baietelul numit Teddy Stallard.
Doamna Thompson il urmarise pe Teddy in anul precedent si observase ca acesta nu se juca cu ceilalti copii, hainele sale erau neingrijite si era murdar mai tot timpul.
Si Teddy putea fi nesuferit. Se ajunsese pana acolo incat Doamnei Thompson ii facea placere sa scrie pe lucrarile acestuia, cu un creion gros si rosu, un X mare si ingrosat si sa ii dea nota 4.
La scoala la care preda doamna Thompson, trebuia sa revizuiasca toate caracterizarile elevilor, iar pe Teddy il lasase intentionat la urma. Totusi, cand a deschis dosarul acestuia, a ramas surprinsa sa vada ca profesoara din primul an scrisese "Teddy e un copil istet, isi face temele cu grija, este manierat si este o placere sa fii in prajma lui".
Profesoara din clasa a 2-a scrisese "Teddy este un elev excelent, apreciat de colegii sai, dar este tulburat de faptul ca mama sa sufera de o boala incurabila, iar viata de acasa trebuie sa fie foarte grea"
Profesoara din clasa a 3-a scrisese "Moartea mamei sale il afectase foarte mult. Se straduieste foarte mult, dar pe tatal sau nu il prea intereseaza, iar climatul de acasa il va afecta in curand, daca nu se va schimba ceva"
Profesoara dintr-a 4-a a scris "Teddy este retras si nu mai este interesat de scoala. Nu are multi prieteni si uneori adoarme in timpul orei"
De-acum, doamna Thompson intelesese problema si i-a fost rusine de ce facuse. S-a simtit si mai prost cand elevii ei i-au adus cadouri de Craciun, legate cu panglici frumoase si impachetate in hartie stralucitoare. Mai putin Teddy.
Cadoul acestuia era impachetat cu hartie obisnuita de culoare maro. Doamnei Thompson i-a fost greu sa il deschida in fata celorlalti. Unii dintre elevi au inceput sa rada cand a descoperit o bratara careia ii lipseau unele pietre si o sticluta de parfum pe trei sferturi goala. Ea i-a certat cand a observat ca bratara era draguta si parfumul mirosea frumos. Teddy Stallard a ramas dupa ore in acea zi doar pentru a-i spune "Doamna Thompson, astazi mirosi exact ca si mama".
Dupa ce copiii au plecat, a plans timp de aproape o ora. In acea zi, a incetat sa mai predea citirea, scrierea si aritmetica si a inceput sa ii invete pe elevi.
Doamna Thompson i-a acordat o atentie deosebita lui Teddy. Pe masura ce lucra cu el, mintea sa a inceput sa isi revina. Cu cat il incuraja mai des, cu atat acesta reactiona mai bine. Pana la sfarsitul anului, Teddy ajunsese cel mai istet elev din casa, si, in ciuda promisiunii ca ii va iubi pe toti la fel, Teddy a devenit alintatul sau.
Un an mai tarziu, a gasit o scrisoare de la Teddy in care ii spunea ca e cea mai buna profesoara pe care o avusese vreodata.
Au mai trecut inca sase ani pana a mai primit un semn de la Teddy. Apoi el i-a scris ca terminase liceul al treilea in clasa, si ca ea ramasese cea mai buna profesoara pe care o avuse.
Patru ani mai tarziu, a mai primit o scrisoare care spunea ca va termina in curand si facultatea cu cele mai bune rezultate. Inca o data o asigura pe doamna Thompson ca fusese cea mai buna profesoara.
Apoi au mai trecut inca patru ani si a mai venit o scrisoare, cu acelasi mesaj, dar numele expeditorului era schimbat: Dr. Theodore Stallard.
Apoi o noua scrisoare in care o anunta ca se va casatori.
Ii spunea ca tatal sau a murit cu cativa ani in urma si o intreba daca ar vrea sa participe la nunta si sa stea in locul in care sta de obicei mama mirelui. Bineinteles ca a acceptat. Si a purtat bratara careia ii lipseau unele pietre si a folosit acelasi parfum pe care il primise demult de la Teddy.
S-au imbratisat, iar Teddy i-a soptit la ureche "Multumesc pentru ca ai crezut in mine. Multumesc pentru ca m-ai facut sa ma simt important si mi-ai aratat ca pot insemna ceva."
Doamna Thompson i-a soptit cu lacrimi in ochi "Teddy, ai inteles gresit. Tu esti cel care m-a invatat ca pot schimba ceva. Nu am stiut cum sa predau elevilor pana te-am intalnit pe tine."

MORALA:
Nu poti niciodata sa stii cum poti influenta viata altora prin ceea ce faci sau prin ceea ce nu faci. Tine seama de acest lucru in aventura ta prin viata si incearca sa schimbi ceva in viata celorlalti (si ar fi ideal daca ar fi in bine).

Si nu uita!:
Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus, decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana pentru a-l ajuta sa se ridice!

Multumesc ptr povestirea asta,Camy

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 14:23

este o povestire din cartea,, supa de pui pt. suflet'',sunt 101 de astfel de povesti acolo

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 14:35

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-14 14:23:03este o povestire din cartea,, supa de pui pt. suflet'',sunt 101 de astfel de povesti acolo

Nu am citit-o.. ..Poate o gasesc pe net.
Multumesc ptr film

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 14:48

999www.youtube.com/v/IWctOL2yg2U&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/IWctOL2yg2U&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 14:59

999www.youtube.com/v/KZ3hFJeDSd8&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/KZ3hFJeDSd8&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 17:32

victore,fa-te incoa si mai umple-ne timpul cu descrierile tale despre orice,te rog,ma plictisesc de moarte

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 17:45

Esti..comic ,Florine.Uite chiar nici eu nu fac nic acuma.Stau si ma uit de pe terasa la valurile marii ca-i p-aci aproape.Stau la o bere rece ...ca i-am pus si gheata.E o caldura de ma topesc mai ceva decit gheata mea din bere.Ma uit si la copii cum se balacesc de zor de vreo 4 ore.Si eu chipurile am avut de lucru si nu am avut tipm sa merg cu ei.Adevarul e ca am vrut putina liniste.La noi tot timpul e atita zgomot ca nu-mi pot auzi nici gindurile.

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 17:46

Ma tot gindesc in urma mea de cind am citit Scrisoarea lui Tedy.Parca s-a oprit timpul in loc de-atunci.

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 17:54

Ma gindesc ca am fost cel mai egoist om din lume dupa moartea lui Laura,sotia mea.Imi doream ca prin tot ce fac sa fiu din ce in ce mai aproape de sotia mea.Cind am ajuns aici in Dubai cineva l-a intrebat pe baietelul meu daca ii e dor de mama iar el a raspuns: cel mai mult imi e dor de tata.Atunci de-abia in acel moment m-am intors printre cei vii.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 18:11

wow,tu esti din dej,esti de-al lui dora,victore?

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 19:03

Mmmm,nu..Florin,e fictiv,sint din Ucraina,apoi Iasi,Bucuresti,Piatra Neamt.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2009, ora 23:19

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 00:40

De la: balarie, la data 2009-05-16 23:19:30tainacasatoriei.wordpress.com/2008/05/26/sesiunea-6-sa-ne-vindec...]

sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 17 Mai 2009, ora 22:37

Politicienii-s borfasi, parnaiasi de drept comun, care - intre doua "vizite" la "zuhaus" - se-ntolesc festiv ca sa ia ochii fraierimii, mai arunca vreo ocheada-n cate-o brosurica "produsa" de inaintasii intru "munca de dat din gura" si se dau apoi in stamba pe-unde apuca; ferit-a sfantu` sa nu le dai dreptate cand ii incearca "talentele aburirii", ca-si salta poalele-n cap ca la usa cortului si te "mitraliaza" cu "gratulari" specifice satrei - asta-i definitia care tocmai mi-a trecut prin bibilica, Mona; dreptu-i ca-n ultimul timp n-am prea raspuns la apel cu "prezent", am intrat in defazaj de timp, m-au deochiat babele, am "inverzit" de zici c-am dat in boala "omuletilor prazulii"... numa` ochii nu mi-au crescut la dimensiunile farfurioarelor de ceai... da`-mi revin, nicio grija, stiti voi vorba ceea: "iarba rea nu piere"; asa si eu, is o buruiana imuna la orice erbicid, nu scapa nimeni de mine!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2009, ora 17:18

tot vreau sa va-ntreb si uit mereu : v-ati intilnit cu @silviu-alias subrezimea sa ' ? nu-l mai vad deloc pe forum ! ce s-antimplat ? stie cineva sa-mi spuna ? ...daca nu-i cu suparare,bineinteles !

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2009, ora 17:22

Si eu sint curios ce mai face Silviu,din cite am inteles,spunea ca e pe la Fundeni.Silviule!!!
Mai esti ?Ne faci si noua onoarea de mai silabisi putin cu noi? Alooo,subrezime!!!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2009, ora 17:26

Noi uite ,ne topim,ne nostalgim,incercam sa ne dezmoritm creierii ,eu mai greu ca la mine e problema cu somnu si tooooot incerc sa ma trezesc de vreo citeva saptamini,Florin se plictiseste si din cind in cind mai baga un copy paste,Mariuca..zare ca se facu nevazuta,mona simona a dat-o prin balarii cu spiridusu prin politica aaaa! asi uite-o si pe sirius ca e si ea prin balariile politice,oblio asta..e ocupat cu ce? numai el stie si uite asa..somam de pe o zi pe alta.

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Mai 2009, ora 17:30

De la: vasix, la data 2009-05-19 17:22:30Si eu sint curios ce mai face Silviu,din cite am inteles,spunea ca e pe la Fundeni.Silviule!!!
Mai esti ?Ne faci si noua onoarea de mai silabisi putin cu noi? Alooo,subrezime!!!

O sã-l întreb eu mâine sau poimâine pe Florin, cã vine la mine împreunã cu Camy. Ei vorbesc mai des...pe mess.

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2009, ora 19:02

tataita e bine sanatos,s-a cam saturat de moftangii,coate goale si mate fripte si va transmite tuturor celor care-l recunoasteti de jupan numai bine si multa sanatate

Pagini: << 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: