Info
x
Am dreptate... sau nu?
|
dianet 202 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 12:14
Daaaa. La concediu nu ma gandisem. Na, ca mi-ai dat de lucru acum. De-abia asteptam prima sedinta parlamentara sa imi fac somnul de frumusete, si acum trebuie sa gandesc. Iti dai seama ce mi-ai facut? Unde vreau in concediu.... Asta e treaba serioasa, cere efort substantial, nu joaca.
Nu-s blonda, deci state musulmane nu se asorteaza. Poate la nordici ar merge, da' nu se asorteaza nici acolo, nici statusul familial, si nici blondele. In SUA nu ma grabesc, ca mi-e ca ma trezesc cu un avion pe post de palarie. Cam maricica pentru mine. Latino mai de departe, ca de-aproape aduc a manele. Ce-ar mai fi? Anglia - rigiditate+pervesitate. Germania - ori prea ariani (nord), ori prea latino (sud). Franta - fac urticarie la raraiala. Cred ca raman Rusia sau China, ca-mi sta foarte bine in rochia aia rosie, care nu e noua, dar am spalat-o cu Perwoll.
"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton)
Work Shall Set You Free!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 12:17
De la: dianet, la data 2009-05-08 12:14:29Daaaa. La concediu nu ma gandisem. Na, ca mi-ai dat de lucru acum. De-abia asteptam prima sedinta parlamentara sa imi fac somnul de frumusete, si acum trebuie sa gandesc. Iti dai seama ce mi-ai facut? Unde vreau in concediu.... Asta e treaba serioasa, cere efort substantial, nu joaca. N-ai nimerit-o cu blondele si musulmanii.Sic |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 12:17
toate ziarele se desfiinteaza,televiziunile la fel,ramane un post de radio,un ziar si o televiziune,toate cu program nonstop,coordonate de minstrul propagandei iubita noastra diavolita olteneasca,lizuca
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 12:18
Iti recomand Thailanda.
|
|
opris_anna_maria 228 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 12:19
ca bine zici , eu vreau la soare desi nu-mi permite sanatatea , la polul nord cred ca e bine de mine
da ce pot sa merg pe plaja si noaptea nu ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 12:19
acum raman posturile de ambasadori,cine,ce,cum si unde vrea sa se simta bine?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 12:22
Dragilor,mi-am luat un pahar de bere..sa va urmaresc cu placere.ei uite ca de-acu fac si versuri
|
|
opris_anna_maria 228 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 12:23
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-08 12:19:17acum raman posturile de ambasadori,cine,ce,cum si unde vrea sa se simta bine? eu ma simt bine la racoare si nu prea multa umezeala
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 12:24
Poi nu vorbeam de tine, vasix. Ma gandeam la Turcia, unde o vara de-a mea s-a maritat, iar o alta a facut furori cat a fost pe acolo, nu stand, sau miscand la orizontala, ci primind cu nemiluita cereri in casatorie. Ambele blonde. Si asta nu e banc, e pe bune. Cea care a facut furori nu s-a lipit pe acolo, a dus-o putin mai mult capul si acum e designer vestimentar in Canada. Fiecare cat poate. Asta daca chiar m-ai luat in serios.
In general se spune ca barbatii prefera blondele, si ca musulmanii le prefera in mod deosebit. Insa unii chiar nu suporta blondele. Crede-ma, stiu ce spun. Uhhh, am comis-o. Dianet e blonda toata ziua de fapt. Da'm-am vopsit, ca sa ma duc la rusi. Ce n-ati inteles?
Work Shall Set You Free!
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 12:27
Thailanda? Acolo trimit consortul, e cea mai potrivita vacanta. Sper sa n-o prelungeasca prea mult
.Nah, ca iar am tema de gandire. La rusi sau la chinezi? Asta-i intrebarea .
Work Shall Set You Free!
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 12:29
Musulmanii prefera blondele ca femeile lor sint brunete.Eu nu sint musulman,traiesc printre ei si chiar blondele nu ma instiga foarte tare insa amazoancele cu parul roscat inchis lung si ondulat si forme bine conturate daaaaaaa.Acest mesaj nu vreau sa fie luat ca un apropo si nici nu e de conotatie sexuala
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 12:31
Daca e sa fie Thailanda sint sanse sa dau nas in nas cu,.,.,consortiul vostru.hai sanatate
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 12:35
Poi vezi vasix, la asta ma refeream cu musulmanii si blondele. Stiu ca nu esti musulman, sau probabil asa e, ca nu ne-am cunoscut inca face to face
.N-ai gusturi prea rele. Oricum, nici un gust nu e rau sau bun, e doar optiune personala. Si mai era o vorba cu gustul omului, insa o doamna nu o stie, deci n-are cum s-o posteze . Sunt modesta, este?
Work Shall Set You Free!
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 12:38
A, mi-am amintit: poti sa schimbi gustul omului? Voi la ce vorba/zicala credeati ca ma refer? Desi nici la zicala asta nu-s foarte lamurita ce vrea sa zica "gustul omului".
Pfui, deja nu mai vad tastele de fum.
Work Shall Set You Free!
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 15:56
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-08 08:35:00mai roxi,nu vrei tu sa preiei ministerul invatamantului,ca vad ca te pricepi la cercetare? Eu tintesc un post in Papua Noua Guinee. In Papua Noua Guinee e interzis sa tii pixul la ureche, in Romania nu e ! Ma rog, ma simt flatata de propunere si iti multumesc dar nu ma bazez pe confirmarea pe post. De sri poate da domnul sa trec dar nu se stie cu sie
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 16:02
Apropos, ce-ati navatit asa? Am ramas masca ! Am facut noapte alba si sunt rupta de oboseala. Cand sa intru sa-mi salut singurul interlocutor din ultima vreme (vasix) ... ce sa vezi SURPIZA ! mi se impleticeau ochii de atatea postari. Bravo voua !
Chiar ma temeam ca vom ramane ultimii mohicani pe aici dar mi-a venit inima la loc.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 16:09
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-08 11:36:07ai dreptate dianet,hai s-o luam in ordine m.a.i.-sirius zegetina; m.a.e.-mariuka; s.r.i.-kali 13;s.i.e.-sunny;cultura si culte-adi popa;transport si locuinte-dianet;turism-dorulet;industrii-vanea marin;finante si economie-azazel;tineret si sport-floryn.ro,justitie-lyly,invatamant si cercetare-proasta satului,agricultura-gbispas Uf, am dat chix. Plec si revin cu proasta_satului. V-o aduc aici cu pixul la ureche.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 16:15
ei,vezi@vanea ca te-ai prins ?! eu voi fi OPOZITIA ,ca trebuie asaaa,macar "un pic pe fund"....sa dea impresia de democratie ! dar ca sa vedeti ca nu-s naspa ,am o propunere de colaborare ca vreau sa-mi cumulez pensia cu o mica afacere ! vazui ca aveti nevoie d'un "sanitar " - ma pricep la masaj si cind voi veti fi extenuati de treburile tarii,eu vin si va resuscitez ! ei, e bine ?!
P.S ce-am pus in ghilimele ,e dintr-un banc ; cica 2 tarani vorbeau si ei de una de alta....zice unul catre celalalt : auzi,Ioane, tu ai Sida ? Ion,gindeste rapid si-si face socoteala : daca-i zic ca n-am,zice ca's prost ! daca-i zic ca am,imi cere...aaaa,pai, am bai,da'i asaaa,un pic pe fund !
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 16:25
De la: balarie, la data 2009-05-08 16:02:26Apropos, ce-ati navatit asa? Am ramas masca ! Am facut noapte alba si sunt rupta de oboseala. Cand sa intru sa-mi salut singurul interlocutor din ultima vreme (vasix) ... ce sa vezi SURPIZA ! mi se impleticeau ochii de atatea postari. Bravo voua ! Daaa,si eu fac nopti albe dar daca e vorba de vorbarie imi tin ochii mari prinsi in scobitori
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 16:26
Balarie deci tu postezi in dublu exemplar?!!!
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 17:21
De la: vasix, la data 2009-05-08 16:26:41Balarie deci tu postezi in dublu exemplar?!!! Da. Si nu-mi mai spune balarie ca ma supar Eu va tot dau cu subsemnatul despre asta de anul trecut dar va faceti ca ploua si tu si Subrezimea-sa cu care nu mai vorbesc. Sa-ti spun un secret: suntem certati ! Gasiti in urma toate "trebile" despre cum s-a intamplat toata tarasenia cu nik-urile . Nu ma repet ca acum am motive serioase sa nu-mi desconspir adevarata identitate. Sunt pe cale sa ajung om de vaza ! Sa vad cum fac poate reusesc sa ma dau cu cativa ani mai tanara ca blonda m-am facut din nou ! Sa-mi iau si cal ? Si tot tacamul ?
All Things Grow With Love
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 09:27
"Huh,recunosc cinstit ca este un progres fata de Base dar oricum prefer sa-mi iau armele,sa fug in munti si sa astept cuminte sa vina americanii .Care esti dom'le ministru de interne ca sa-ti dau adresa exacta sa stii unde sa NU ma cauti (ca pe Bin Laden)! "
Mergi cu Dumnezeu, Vanea, n-o sa te caute nimeni ! N-o sa te caute nici daca ramai unde esti ! Ziceai pe undeva ca sunt asemenea lui Plesu, orice mi-ar face Basescu, eu continui sa cred in el .... E onorant. Nu ma asteptam la asa ceva din partea ta. Ai facut aceasta alaturare constient, sau, cum faci de obiei, din prostie ? Vezi tu, nu stiu ce-ti face tie Basescu de ai atata ura pe el, dar stiu sigur ca mie nu-mi face nimic. N-am de ce ma plange. .... Zici ca Basescu ar fi mincinos, betiv, demagog si mai multe altele asemenea, nu numai tu, sunteti multi care gandesc asa. Si daca ar fi asa, ce treaba am eu ? Daca nu-l votez pe el, pe cine sa votez ? Pe alde Geoana sustinut de Vanghelie ? Pe Duda sustinut de rege ? Pe Voiculescu, pe Crin, pe cine ... ? Parca te-am mai intrebat pe cine sa votez in locul lui Basescu, dar n-ai avut amabilitatea sa iei in discutie nici o alternativa. Nici tu, nici Gabi, nici altii care faceti rosu in gat injurandu-l pe Basescu. Nu va pricep, eu imi promovez candidatul care mi se pare mie mai grozav dintre toti cei care sunt pe scena politica ... Voi de ce nu faceti la fel ? De ce ma injurati pe mine si nu faceti ca mine ? Vorbiti-mi despre cel in care credeti voi. Cat despre faptul ca s-ar putea sa fiu idiot, prost sau cum mai credti voi, s-ar putea sa fie si asta adevarat. Dar la ce va ajuta pe voi ? In economia dezbaterii pe acest forum despre Basescu, ce importanta are cat de tampit as putea fi eu. Nu candidez ! Si cand faceti toate astea imi vorbiti mie despre civilizatie, despre bun simt, despre educatie ... Nu vi se pare ca e ceva in neregula in comportamentul vostru ? Adica, daca eu il sustin pe Basescu sunt necivilizat, iar voi care-l injurati toata ziua, din orice pozitie, sunteti civilizati, educati, dati dovada de bun-simt ... Ma intreb cum arata candidatii vostri ... A, inca odata, multumiri pentru alaturarea de Andrei Plesu. Asta da compliment !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 09:31
De la: proasta_satului, la data 2009-05-08 17:21:57De la: vasix, la data 2009-05-08 16:26:41Balarie deci tu postezi in dublu exemplar?!!! Tot tacamul, da !
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 09:34
De la: Subredul, la data 2009-05-09 09:27:54"Huh,recunosc cinstit ca este un progres fata de Base dar oricum prefer sa-mi iau armele,sa fug in munti si sa astept cuminte sa vina americanii .Care esti dom'le ministru de interne ca sa-ti dau adresa exacta sa stii unde sa NU ma cauti (ca pe Bin Laden)! " Esti "orb",mincinos ,necioplit si nu ai inteles absolut nimic . |
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 09:44
Da, asa o fi, dar si tu te straduiesti sa ma lamuresti, n-am vazut ...
Cred ca nici nu esti in stare sa porti un dialog sanatos la cap ... Nici sa injuri nu stii ...
Acum nu e momentul !
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 11:03
De la: opris_anna_maria, la data 2009-05-08 12:03:37SCUZE NU AM BAGAT DE SEAMA CA ESTI GAGICA SI PUTINA ECONOMIE NU STRICA DOAR IN AUGUST MEREM LA MARE IN CONCEDIU SI MA GANDEAM ANUL ASTA SA PROFIT DE "FUNCIUNEA " DATA DE FLORIN SI SA MERG UNDEVA IN SUDUL FRANTEI SAU CHIAR IN STATE DACA TOT AM PASAPORT DIPLOMATIC ? NU ? Draga mea, eºti în necunoºtinþã de cauzã din nou! Care paºaport diplomatic??? Pãi nu a strigat boboru "jos cipurile"?...Cu deosebit respect vã aduc la cunoºtinþã cã Ioana Dark, ºefa de la paºapoarte le-a interzis!!! Acum suntem exact aºa cum ne ºade bine în "dictatura binelui"...circulãm online fãrã bariere, frontiere, paºapoarte ºi alte alea....
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 11:10
Care n-o absolvit "scoli inalte" intr-ale injuraturilor, il poftesc la mine ca-i dau lectii; promit sa vi-l expediez - dupa ce si-o insusit toate invataturile cum se cuvine - cu titluri complete, conf. dr. docent. acad. si toate alea, la profesia de "urator de bine" in 7 limbi (ca-n atatea stiu perfect sa "urez") si-asta dupa ce si-o facut si practica, ca daca-i dau "uneltele"-n mana, alea de ma caznesc sa-mi asigur pita cu ele, garantat ca "exerseaza" lectiile primite in toate limbile si la zi lumina! Ii dau lectii pe gratis, chiar daca "Mos Gratis" s-a dedat la deces prin `90 - cand "democratia" a starpit omenia! Da`, ia ziceti ma tugulanilor, cum ati petrecut "Pastele Cailor", ca doar o fo` ieri, il petrecurati fain? ca io l-am petrecut cum scrie-n cartoiu` ala ros`, cu secera si coceanu`.... aaaaa, scuze, cu ciocanu` pe ea, adicatalea prin munca! Voi?!
|
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 11:16
Aaaaaaa... era sa uit!!! Sa nu dea al mandru sa-ntrebati "care Paste al Cailor" (ori Harmasarilor), ca va declar la gramada (dezorganizata) "culturnici", n-ati bagat nimic la cap, ci numa` la ramazan! No, ase!!! Ia sa vad care-i al de sade bine la cap. "cultura"???!!!
|
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 11:35
vasix, am uitat ce inseamna sa-mi traiesc viata din toamna anului 2002 .
De 7 ani ma confunt cu probleme serioase de viata. Nu-i usor sa accepti viata asa cum e cand un medic iti spune ca suferi de o boala incurabila care iti poate curma viata. Nu-i usor sa lupti impotriva coruptiei din politie si din justitie fara a avea sprijinul organelor competente . In familia mea exista numai durere si suferinta din cauza problemelor de sanatate pe care eu si sotul meu le avem si din cauza luptei noastre pentru adevar si dreptate. Pentru reputatia si viitorul unicul nostru fiu ne sacrificam sanatatea si viata. Inainte de a intampina aceste probleme eram o familie linistita, eu si sotul meu ne bucuram de realizarile fiului nostru pe plan scolar si profesional, dar din anul 2004 nu ne mai gasim linistea. Andrei visa sa ajunga un bun politist, vroia sa absolve Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza. Este un tanar cuminte, onest si respectat in societate datorita comportamentului sau civilizat. Ma doare tare mult ca oamenii legii l-au facut criminal fara sa fie vinovat . Adevaratii criminali sunt cei trei infractori recidivisti care ne-au atacat si batut pe strada pe toti membrii familiei fara a ne cunoaste si fara a-i provoca in vreun fel. Cum pot oamenii legii sa distruga o familie decenta si linistita pentru a le apara interesele unor infractori care mai toata viata lor au savarsit numai infractiuni ? Liderul grupului infractional, Argeseanu, isi traieste viata linistit undeva prin Anglia fara sa-i pese ca are de executat o pedeapsa de 2 ani de inchisoare. Unul din complicii lui, si anume , Geonea Laurentiu Daniel, este inchis in Penitenciarul Barcea din jud. Hunedoara, pentru savarsirea infractinuilor de santaj, recuperare de bunuri si incendiere. Celalalt complice este plecat prin tara . Mai toti infractorii din zona sunt fugiti peste granita. Sunt multi '' cautati '' de politie, dar se pare ca nu sunt de gasit, asa cum nu este de gasit nici Argeseanu. |
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:01
De la: sirius_zegetina, la data 2009-05-09 11:16:41 Pai, mamaita zbuciumata, nici n-a fost pastele cailor.... Si uite de ce : pentru ca pastele cailor este atunci cand pastele catolic si cel ortodox sunt in aceeasi data. Doar atunci se odihnesc si caii, pentru ca stapanii lor nu si-i mai imprumuta pentru munca campului, unul altuia. In cele trei zile, caii stau si ei in grajd si mananca fan, in timp ce stapanii lor indiferent ca sunt catolici sau ortodocsi, sarbatoresc pastele. Am inteles ca stai bine la limbi ... Sa te vad ...
Acum nu e momentul !
|
|
|
|

si nu prea multa umezeala
.
. Sunt modesta, este?
Chiar ma temeam ca vom ramane ultimii mohicani pe aici dar mi-a venit inima la loc.
Care n-o absolvit "scoli inalte" intr-ale injuraturilor, il poftesc la mine ca-i dau lectii; promit sa vi-l expediez - dupa ce si-o insusit toate invataturile cum se cuvine - cu titluri complete, conf. dr. docent. acad. si toate alea, la profesia de "urator de bine" in 7 limbi (ca-n atatea stiu perfect sa "urez") si-asta dupa ce si-o facut si practica, ca daca-i dau "uneltele"-n mana, alea de ma caznesc sa-mi asigur pita cu ele, garantat ca "exerseaza" lectiile primite in toate limbile si la zi lumina! Ii dau lectii pe gratis, chiar daca "Mos Gratis" s-a dedat la deces prin `90 - cand "democratia" a starpit omenia! Da`, ia ziceti ma tugulanilor, cum ati petrecut "Pastele Cailor", ca doar o fo` ieri, il petrecurati fain? ca io l-am petrecut cum scrie-n cartoiu` ala ros`, cu secera si coceanu`.... aaaaa, scuze, cu ciocanu` pe ea, adicatalea prin munca! Voi?!
al mandru sa-ntrebati "care Paste al Cailor" (ori Harmasarilor), ca va declar la gramada (dezorganizata) "culturnici", n-ati bagat nimic la cap, ci numa` la ramazan! No, ase!!! Ia sa vad care-i al de sade bine la cap. "cultura"???!!!