Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 13:32
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 14:04
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 15:39
50 cele mai proaste replici de agatat
Sa fim seriosi. Femeile nu indragesc deloc replicile aparent inteligente si nu se lase agatate cu una, cu doua. Ele vor barbati capabili sa poarte o conversatie ca lumea.. Totusi, nu putem sa nu ne amuzam pe seama unor replici pe care multi le utilizeaza ori de cate ori au ocazia, in gluma sau in serios.
Sa vedem 50 de replici proaste de prin lume adunate si-napoi la lume date:
1. Crezi in dragoste la prima vedere sau trebuie sa mai trec de cateva ori pe langa tine?
2. Ce picioare frumoase. La ce ora se deschid?
3. As putea sa te imbat si sa profit de tine, dar stiu ca nu e corect. Asadar, ce-ar fi sa-mi iei ceva de baut, sa ma imbeti si sa profiti tu de mine?
4. Buna. Lucrez la pagini aurii. Cum se face ca am toate numerele dar al tau lipseste?
5. Imi poti da o poza cu tine ca sa-i arat Mosului exact ce imi doresc de Craciun?
6. Cred ca pot sa mor fericit acum, dupa ce am vazut o bucata din rai.
7. Prietenul meu de acolo vrea sa stie daca crezi cu sunt dragut.
8. Scuza-ma, accepti noi membri in fan club-ul tau?
9. Esti atat de frumoasa incat mi-am uitat replica..
10. Sun-o pe mama ta si spune-i ca nu vii acasa in seara asta.
11. Hey draga, stii ce? Esti chiar norocoasa azi. Dintre toate fetele de aici, am ales sa vorbesc cu tine..
12. Scuza-ma, dar cred ca imi datorezi o bautura. Stii, cand te-am vazut, am varsat-o imediat pe a mea. Eu sunt..
13. Te cheama cumva Gillette? Pentru ca esti the best a man can get.
14. Ai cumva o oglinda in buzunar? Ma vad pe mine in pantalonii tai..
15. Te superi daca imi tii si mie mana asta cat timp fac eu o plimbare prin parc?
16. Am venit mai aproape de tine. Care iti sunt celelalte doua dorinte?
17. Cineva tocmai a tras un vant. Hai sa o stergem de aici.
18. Buna, vrei sa vezi ce tavan frumos am acasa?
19. Ai ceva italian in tine? Nu vrei sa ai?
20. Ce cauta o femeie sexy ca tine intr-o minte nebuna ca a mea?
21. Ai sa-mi dai cateva monede? I-am promis mamei mele ca o sun cand ma indragostesc..
22. Ai cumva o harta la tine? Cred ca m-am pierdut in ochii tai..
23. Cred ca tatal tau este un terorist pentru ca tu esti o bomba.
24. Zi-mi acum daca vrei sa fii cu mine ca sa nu irosesc 500 de mii pe bauturi.
25. Ti-a zis cineva pana acum ca arati exact ca fata visurilor mele?
26. Scuza-ma, stii cat cantareste un urs polar? Ma gandeam eu ca nu, dar cred ca suficient cat sa sparga gheata. Numele meu e..
27. Stii, daca as fii tu, as face sex cu mine.
28. Poti sa-mi dai o poza cu tine ca sa le dovedesc amicilor mei ca ingerii chiar exista?
29. Te-au sunat cei de la Protectia Mediului? Cred ca tu esti responsabila de incalzirea globala..
30. Hmmmm, ochii tai au aceeasi culoare ca Porsche-ul meu.
31. Ceasul meu magic spune ca nu ai pantalonii pe tine. Ah nu? Cred ca e cu o ora inainte..
32. Fii diferita! Spune da!
33. Esti designer de interioare? De cand ai intrat aici, incaperea a devenit mai frumoasa.
34. Stii, de fapt nu sunt atat de inalt. M-am suit pe portofel.
35. Si, cum era raiul cand ai plecat din el?
36. Singurul lucru pe care ochii tau nu mi l-au spus este numele tau.
37. Esti religioasa? Pentru ca esti raspunsul tuturor rugaciunilor mele.
38. Auzi, te-am vazut cumva pe coperta Vogue?
39. Ai mai multe curbe decat o masina de curse..
40. Buna, am un prezervativ si din pacate expira peste doua ore. Ce zici, profitam de el?
41. N-as vrea sa fiu in locul lui Blunt, dar You’re Beautiful.
42. Cum e sa fii cea mai frumoasa fata din cladirea asta?
43. Te-a durut cand ai cazut din rai?
44. Crezi in sexul la prima intalnire?
45. Hey draguto, hai sa facem mai multi copii decat putem hrani..
46. Esti ocupata diseara la 3:00 AM?
47. Bond. James Bond.
48. Mai am doar trei luni de trait, asa ca ma onorezi cu compania ta?
49. Wow.
50. Unde ai fost pana acum? Te-am cautat toata viata..
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 19:20
De la: balarie, la data 2009-05-03 13:01:47De la: vasix, la data 2009-05-03 11:24:51Cine te-a suparat? E adevarat ca e placut sa-ti faca altcineva treaba in locul tau si acel altcineva nici sa nu-si deie seama ca face ceva ce nu-i sta in atributii,sa o mai faca si zambind.
Mai ,dragutule asta e secretul unui bun mananger:trebuie sa fie atit de bun incit sa munceasca altii in locul lui,si sa o faca cu placere
"Se spune ca un manager trebuie sa indeplineasca doua functii - sa aiba grija ca lucrurile sa se intample si sa isi dezvolte oamenii. Cel mai adesea managerii sunt prea ocupati cu prima functie si uita de cea de-a doua."
In ce priveste mica noastra comunitate de aici, Subrezimea-sa este singurul care a dovedit ca face lucrurile sa se intample, cu a doua functie insa ramane deficitar, Florinache fiind mai preocupat de coaching. Ca sa avem un manager ne trebuie amandoi laolalta. Dupa cum Subrezimea_sa ne tine numai in betze s-a dus motivatia si nu mai face treaba cu noi, noroc ca ne mai tragem sufletul cu bad boy. Cat despre vasix, la el "intram in service" daca o luam pe balarii, e profesionist si ne repara la nevoie ca sa mearga treaba.
Spiridusule,cum sa-ti explic eu...viata mea profesionala si personala este foarte serioasa ,mai ales pe plan profesional chiar e dura,seaca,precisa,nu permite greseli.Rareori ai sa ma vezi pe acest forum postand ceva serios ptr ca..numai aici imi permit sa glumesc sau...sa o iau razna.In rest..am numai responsabilitati foarte mari si oameni care depind de mine,si de integritatea mea.Asta e,viata mea nu e usoara deloc si ma bucur ca am un loc unde pot fi...altfel.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 19:24
"Analizând evenimentele politice ale anului 1990 (destrãmarea blocului þãrilor comuniste din estul Europei ºi reîmpãrþirea sferelor de influenþã politicã în zonã, creºterea influenþei pe plan mondial a SUA, propagarea prin intermediul Vaticanului a ideilor Francmasoneriei) se poate deduce cã aceasta a fost perioada cea mai bunã pentru liderii mondiali: ex-ºeful Poliþiei Secrete Sovietice, Mihail Gorbaciov, ex-ºeful CIA, George Bush, ex-nazistul Papa Ioan Paul al II-lea, uniþi cu toþii într-o alianþã care nu are nimic sfânt, în scopul creãrii Noii Ordini Mondiale. :....Florinache..ti-am spus eu...te obsedeaza niste idei! Cum ar fi teoria conspirationista! Nu cred in ea!
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 19:27
"Spiridusule,cum sa-ti explic eu...viata mea profesionala si personala este foarte serioasa ,mai ales pe plan profesional chiar e dura,seaca,precisa,nu permite greseli.Rareori ai sa ma vezi pe acest forum postand ceva serios ptr ca..numai aici imi permit sa glumesc sau...sa o iau razna.In rest..am numai responsabilitati foarte mari si oameni care depind de mine,si de integritatea mea.Asta e,viata mea nu e usoara deloc si ma bucur ca am un loc unde pot fi...altfel. "...
Vasix, draga, tot toti avem umerii lui SISIF!
Noroc de 9 am...ne mai iesim din minti
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 19:32
Ei as,in ultima vreme parca numai eu am luat-o razna,pe cuvint..vad ca pe voi va preocupa probleme serioase vreti sa ne facem sa credem ca ne tragem din extraterestri,ca avem un conducator mondial,ca vine apocalipsa,ca Nasa il aduce si pe Isus pe pamint,ca Zeus a fost dac deci...nu ori eu am luat-o razna ca mi se fac ochii ca la humpty-dumpty ori..voi ati luat-o rau de tot pe balarii
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 19:33
Cu prezentarea islamului veti ajunge sa fugiti ca potirnichile cum vedeti un musulman sau....sa le dati foc
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 19:35
De la: vasix, la data 2009-05-03 19:32:14Ei as,in ultima vreme parca numai eu am luat-o razna,pe cuvint..vad ca pe voi va preocupa probleme serioase vreti sa ne facem sa credem ca ne tragem din extraterestri,ca avem un conducator mondial,ca vine apocalipsa,ca Nasa il aduce si pe Isus pe pamint,ca Zeus a fost dac deci...nu ori eu am luat-o razna ca mi se fac ochii ca la humpty-dumpty ori..voi ati luat-o rau de tot pe balarii
Mai vasix...stai cuminte...eu nu crec in astfel de teorii..iar adca as intalni un musulman...l-as saluta!
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 19:42
Maria,deci...pe alocuri,in unele grupuri fanatice musulmane chiar se intimpla.Ti-am spus odata ca religia islamica are dedesupturi despre care e bine sa nu stii,sa nu stie nimeni.Dar s-a intimplat.Am mai spus ca musulmanii sint razbunatori,ei nu intorc obrazul din pacate si da...unele fapte sint singeroase.Asta nu se intimpla in toate familiile .Ti-am mai spus ca mai devreme sau mai tirziu va fi un conflict intern religios ptr ca multi renunta la ritualurile si obiceiurile barbare,femeile incep sa-si ceara drepturile si asta nu e pe placul fanaticilor.Crede-ma ceea ce se va intimpla va fi de proportii,chiar si familia lui Janice,si eu de altfel ne gindim sa ne mutam in alt stat.Nu sint chiar false teoriile din prezentarea islamului din pacate.
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 19:44
Dar ..cite nu vad la stiri la voi,citi copii traumatizati,sodomizati...maltratati,ucisi si nu in numele religiei.
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 19:48
De la: vasix, la data 2009-05-03 19:42:05Maria,deci...pe alocuri,in unele grupuri fanatice musulmane chiar se intimpla.Ti-am spus odata ca religia islamica are dedesupturi despre care e bine sa nu stii,sa nu stie nimeni.Dar s-a intimplat.Am mai spus ca musulmanii sint razbunatori,ei nu intorc obrazul din pacate si da...unele fapte sint singeroase.Asta nu se intimpla in toate familiile .Ti-am mai spus ca mai devreme sau mai tirziu va fi un conflict intern religios ptr ca multi renunta la ritualurile si obiceiurile barbare,femeile incep sa-si ceara drepturile si asta nu e pe placul fanaticilor.Crede-ma ceea ce se va intimpla va fi de proportii,chiar si familia lui Janice,si eu de altfel ne gindim sa ne mutam in alt stat.Nu sint chiar false teoriile din prezentarea islamului din pacate.
Atunci mutati-va cu totii si feriti-va de raul fanatic!
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 01:29
Ieri am venit de la Vatra Dornei.
Mimi are o casa cu doua etaje, bine pusa la punct cu tot ce-i trebuie. Noi am stat la etajul doi.
Am dormit pana la noua, noi care ne trezim de dimineata de obicei ...
N-am ce sa va povestesc. Ne-au primit foarte bine si ea si sotul ei. Am stat la palavre si am constatat ca avem cam aceleasi pareri despre tot. Ne-au plimbat pe la Moldovita si Voronet....
Am petrecut doua zile excelente la ei. O sa ne mai ducem, mai pe toamna .... daca ne-or mai primi.
La Vatra Dornei este mai frumos decat la mine in oras.
S-a mai dus careva la careva ?
Florine, vad ca ti-ai schimbat numele da' naravu' ba. Nene, iti inchipui ca citeste cineva ce scri tu ?
Mariuko, m-ai inebunit cu Hitler... Am vrut doar sa spun ca basmul asta cu gandirea pozitiva nu e ceva batut in cuie, ca de altfel tot ce ne inconjoara....
E frumos, e buna asta cu gandirea pozitiva, dar ... in viata este nitel altfel, usor diferit. Dar nu strica sa gandesti pozitiv. Eu, spre exemplu, ma gandesc cum ca m-am facut inteles....
Mytcore, te-ai flescait de tot.
Marilena s-a retras de pe forum, si-a sters contul.
O sa-i urmez exemplul, nu din mimetism ci pentru ca ma tot chinui sa ma las de acest prost obicei.
Pentru ca nu mai are nici un haz.
N-are si gata.
Acum nu e momentul !
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 08:57
"Comunica cum poti in interesul celor multi !". Aveti o parere despre asta ? Ar fi principalul motiv pentru care mi-am pastrat contul, apoi apreciez ocazia de a fi cunoscut persoane deosebite, chiar speciale. Chiar daca nu comunic in particular decat cu o persoana de gen feminin din Petrosani si asta din cand in cand, consider un castig experienta pe acest forum. A inlocuit o multime de experiente si interactiuni pe care le-as fi putut intampina in mod real iar gafele m-ar fi costat de buna seama mult mai scump. Este un gen de "experienta pilot" din care am de invatat. Nu mai vorbesc de faptul ca imi satisface nevoia de comunicare, refulare, in momemntele libere, deconectandu-ma de problemele vietii cotidiene. Toti avem nevoie de asta si fiindca nu toti avem disponibilitatea oricand si oricum sa plecam spre Vatra Dornei sau alte destinatii gasesc de bun augur interactiunea noastra de aici. Cred in tot ce am spus mai sus, totusi as vrea sa aud macar un singur motiv pentru care ar fi indicat sa ne inchidem conturile si sa ramanem inglodati numai in problemele cotidiene sau numai in seama "prietenilor" reali. Subrezenia-sa, cu plecaciune va rugam sa ne luminati daca va pasa de semeni cat de putin. Ce nik avea marilena? E util sa stim pentru a decide daca ii urmam exeplul sau nu. Nu e de saga, ne-ati destabilizat asa ca aveti raesposabilitatea sa ne clarificati. Apoi, schimbul de informatii de tot felul poate fi daunator? Precizez ca nu e nici o urma de ironie in ceea ce am spus. Mi s-a spus ca exprimarea mea duce la asta de multe ori. De data asta nu, vreau doar sa alung indoiala si remuscarea provocata probabil unora dintre noi de Subrezimea-sa cu anuntul de inchidere a conturilor. Gresesc? Am drepate..sau nu ?
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 10:31
Silviule..cred ca nu noi ne-am pierdut umorul ca inca mai sintem p-aici si inca mai vorbim ba aiureli,ba ne mai luam la cearta,ba glumim,ba spunem pur si simplu cum am dormit asta noapte...[eu in special ca tot timpul sint in restanta cu somnul].Poate ca tu ai ceva...eu..si toti ceilalti sint siguri iti transmitem toate gindurile bune
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 11:32
PROVERBE STRICT ROMANESTI
- Ca romanu' nu-i nici unu', unde-s multi putea fi unu'!
- Fie painea cit de rea, tot ti-o fura cineva.
- De urata nu-i frumoasa, da'i desteapta, proasta dracu'.
- Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc.
- In viata sunt doua cuvinte care deschid multe usi: "trage" si "impinge".
- Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc.
- Cine fura azi un ou si se lasa prins...e bou!!!
- Proverb marinaresc: "Iubeste-ti copilul ca si cum ar fi al tau"
- Nicio fapta buna nu scapa nepedepsita!
- Cum iti asterni, cum vine altul si se culca in locul tau.
- Ai carte, ai cu ce sa te stergi la ...
- Daca totul a iesit bine, inseamna ca ai gresit undeva.
- Mama prostilor e mereu gravida...
- Mai bine burtos de la bere decat cocosat de la munca!
- Lasa pe maine ce poti face azi ca poate maine nu mai este nevoie.
- Nu esti beat atata timp cat poti sta intins pe podea fara sa te sprijini
All Things Grow With Love
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 12:40
De la: balarie, la data 2009-05-04 08:57:36"Comunica cum poti in interesul celor multi !". Aveti o parere despre asta ? Ar fi principalul motiv pentru care mi-am pastrat contul, apoi apreciez ocazia de a fi cunoscut persoane deosebite, chiar speciale. Chiar daca nu comunic in particular decat cu o persoana de gen feminin din Petrosani si asta din cand in cand, consider un castig experienta pe acest forum. A inlocuit o multime de experiente si interactiuni pe care le-as fi putut intampina in mod real iar gafele m-ar fi costat de buna seama mult mai scump. Este un gen de "experienta pilot" din care am de invatat. Nu mai vorbesc de faptul ca imi satisface nevoia de comunicare, refulare, in momemntele libere, deconectandu-ma de problemele vietii cotidiene. Toti avem nevoie de asta si fiindca nu toti avem disponibilitatea oricand si oricum sa plecam spre Vatra Dornei sau alte destinatii gasesc de bun augur interactiunea noastra de aici. Cred in tot ce am spus mai sus, totusi as vrea sa aud macar un singur motiv pentru care ar fi indicat sa ne inchidem conturile si sa ramanem inglodati numai in problemele cotidiene sau numai in seama "prietenilor" reali. Subrezenia-sa, cu plecaciune va rugam sa ne luminati daca va pasa de semeni cat de putin. Ce nik avea marilena? E util sa stim pentru a decide daca ii urmam exeplul sau nu. Nu e de saga, ne-ati destabilizat asa ca aveti raesposabilitatea sa ne clarificati. Apoi, schimbul de informatii de tot felul poate fi daunator? Precizez ca nu e nici o urma de ironie in ceea ce am spus. Mi s-a spus ca exprimarea mea duce la asta de multe ori. De data asta nu, vreau doar sa alung indoiala si remuscarea provocata probabil unora dintre noi de Subrezimea-sa cu anuntul de inchidere a conturilor. Gresesc? Am drepate..sau nu ?
Ai si n-ai ! Dreptate ...
Unde naiba e schimbul ala de informatii ?
Unde e veselia, verbul suculent, umorul, inteligenta ... ?
mimisarbu era nickul Marilenei din Vatra Dornei.
Vezi tu, zici ca nu toti au resursele necesare sa se duca la ... sau la ...
Se poate, dar eu tot cred ca cei mai multi n-au vointa de a se vedea cu altii de pe net.
Am mai scris despre asta: obisnuinta romanului de a zice una si de a face alta. Ipocrizia semenilor nostri care gasesc tot felul de explicatii de ce n-au facut ceva, dar nu prea gasesc modalitati sa faca.
Am decis sa ma retrag pentru ca vad ca putini mai vorbesc cu cuvintele lor despre ceva care sa atraga interesul cat de cat ....
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar voi nu v-ati plictisit ?
Doar mie mi se pare ca e flescaiala mare ?
Ca sa nu va spun ca m-am plictisit de copy-paste, practicat la disperare.
Pe urma imi pastrez textele pentru cand ma vor vizita pretenii ...
Poate voi fi si obosit ...
Cine stie ?
"Comunica cum poti in interesul celor multi !", zici matale cu aplomb.
Ipocrizie.
Comunic in primul rand in interesul meu. In al celor multi rezida din primul.
Tu te sacrifici pentru ceilalti ?
Nu ma-nebunii !
Nu ti se pare c-ai luat-o prin balarii ?
Acum nu e momentul !
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 13:04
Nici o afirmatie despre adevar nu schimba adevarul!
In curajul tau de a muri se ascunde frica ta de a trai!
In fiecare e un demon, dar in toti e doar un Dumnezeu!
E timpul sa ardem, e timpul sa pregatim cenusa pentru ceea ce vom fi!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
lyly
500 mesaje
Oras: Petrosani
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 13:43
Arta de a avea întotdeauna dreptate
‘’Sã nu porþi dezbateri cu primul venit, ci numai cu
oameni pe care îi cunoºti ºi despre care ºtii cã sunt suficient de
rezonabili pentru a nu debita absurditãþi ºi a se acoperi de ridicol; ºi în
scopul de a te sprijini pe argumente fondate ºi nu pe sentinþe fãrã apel;
ºi pentru a asculta argumentele celuilalt ºi a le recunoaºte; oameni
despre care ºtii, în fine, cã þin la mare preþ adevãrul, cã le place sã
asculte argumente întemeiate, chiar din gura adversarului lor, ºi care au
suficient simþ al echitãþii pentru a putea suporta sã nu aibã dreptate
atunci când adevãrul se aflã de partea cealaltã. Rezultã din aceasta cã,
din o sutã de persoane, cu greu se va gãsi una demnã de a purta o
discuþie. Cât despre celelalte, sã le lãsãm sã spunã ce vor, cãci este un
drept al oamenilor acela de a bate câmpii, ºi sã reflectãm la cuvintele
lui Voltaire: .Liniºtea valoreazã mai mult decât adevãrul.
Cu toate acestea, controversa, competiþie între douã spirite, este
adesea beneficã pentru ambele pãrþi, cãci le permite sã-ºi corecteze
propriile idei ºi de asemenea sã îþi formeze opinii noi. Trebuie însã ca
ambii adversari sã aibã cam acelaºi nivel de erudiþie ºi de inteligenþã.
Dacã unuia dintre ei îi lipseºte erudiþia, nu va înþelege totul ºi nu va fi
la înãlþime. Dacã îi lipseºte inteligenþa, iritarea pe care o va resimþi din
aceastã cauzã îl va incita sã recurgã la reaua-credinþã, la viclenie ºi la
vulgaritate.’’
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 12:08
Afara-i frig si innorat,
In soba arde mama
De lustra tata-i spanzurat,
Iar eu ma tai cu lama;
In frigider, in pungi de-un chil,
Se relaxa bunicul,
Iar din bunica a mai ramas
Un deget si buricul.
Si fratii mei intinsi pe jos,
Sunt morti de-o saptamana,
In putrefactie-au intrat, si nimeni nu-i aduna.
Si-acum astept cu dor curat
Iubita ca sa-mi vina,
Si-n camera i-am pregatit
O mica ghilotina.
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 12:11
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-05 12:08:11Afara-i frig si innorat,
In soba arde mama
De lustra tata-i spanzurat,
Iar eu ma tai cu lama;
In frigider, in pungi de-un chil,
Se relaxa bunicul,
Iar din bunica a mai ramas
Un deget si buricul.
Si fratii mei intinsi pe jos,
Sunt morti de-o saptamana,
In putrefactie-au intrat, si nimeni nu-i aduna.
Si-acum astept cu dor curat
Iubita ca sa-mi vina,
Si-n camera i-am pregatit
O mica ghilotina. :
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 12:35
De la: Subredul, la data 2009-05-04 12:40:03De la: balarie, la data 2009-05-04 08:57:36"Comunica cum poti in interesul celor multi !". Aveti o parere despre asta ? Ar fi principalul motiv pentru care mi-am pastrat contul, apoi apreciez ocazia de a fi cunoscut persoane deosebite, chiar speciale. Chiar daca nu comunic in particular decat cu o persoana de gen feminin din Petrosani si asta din cand in cand, consider un castig experienta pe acest forum. A inlocuit o multime de experiente si interactiuni pe care le-as fi putut intampina in mod real iar gafele m-ar fi costat de buna seama mult mai scump. Este un gen de "experienta pilot" din care am de invatat. Nu mai vorbesc de faptul ca imi satisface nevoia de comunicare, refulare, in momemntele libere, deconectandu-ma de problemele vietii cotidiene. Toti avem nevoie de asta si fiindca nu toti avem disponibilitatea oricand si oricum sa plecam spre Vatra Dornei sau alte destinatii gasesc de bun augur interactiunea noastra de aici. Cred in tot ce am spus mai sus, totusi as vrea sa aud macar un singur motiv pentru care ar fi indicat sa ne inchidem conturile si sa ramanem inglodati numai in problemele cotidiene sau numai in seama "prietenilor" reali. Subrezenia-sa, cu plecaciune va rugam sa ne luminati daca va pasa de semeni cat de putin. Ce nik avea marilena? E util sa stim pentru a decide daca ii urmam exeplul sau nu. Nu e de saga, ne-ati destabilizat asa ca aveti raesposabilitatea sa ne clarificati. Apoi, schimbul de informatii de tot felul poate fi daunator? Precizez ca nu e nici o urma de ironie in ceea ce am spus. Mi s-a spus ca exprimarea mea duce la asta de multe ori. De data asta nu, vreau doar sa alung indoiala si remuscarea provocata probabil unora dintre noi de Subrezimea-sa cu anuntul de inchidere a conturilor. Gresesc? Am drepate..sau nu ?
Se poate, dar eu tot cred ca cei mai multi n-au vointa de a se vedea cu altii de pe net.
Am mai scris despre asta: obisnuinta romanului de a zice una si de a face alta. Ipocrizia semenilor nostri care gasesc tot felul de explicatii de ce n-au facut ceva, dar nu prea gasesc modalitati sa faca.
Am decis sa ma retrag pentru ca vad ca putini mai vorbesc cu cuvintele lor despre ceva care sa atraga interesul cat de cat ....
Cine stie ?
Ipocrizie.
Nu ma-nebunii !
Am sustinut eu vreodata ca ma sacrific pentru cineva ? Nici n-as putea fiindca abia ma impleticesc cu ale mele. Cat despre interesul personal, DA mi-am rezolvat toate interesele pe acest forum si acum n-am decat sa huzuresc tot restul vietii in urma avantajelor obtinute. Lui Copy-Paste ii sunt recunoscatoare fiindca nu toti avem ocazia sau timpul necesar pentru a accesa anumite informatii care ne-ar interesa sau care ne sunt chiar utile. Bun Copy-Paste asta atat de blamat de unii ! Nu vreau sa te inebunesc ca nu imi foloseste, in schimb ma bucur ca am fost obiectul placerii tale de a ma cataloga in diverse feluri de-a lungul timpului. Sper ca ti-a priit la ceva ca altfel nu vad sensul.  Ca am luat-o pe balarii ? Nik-ul l-am schimbat dupa cum am promis incercand saraca de mine sa protestez nu mai stiu la ce, vis-a-vis de Subrezimea-sa ! Vedeti cat de mult m-ati "afectat"?
As fi ipocrita sa va doresc numai bine in momentul asta fiindca nu o simt dar pana la urma depinde de fiecare cum isi gaseste resursele sa treaca peste toate fara sa o ia pe balarii. De retinut ca cele zise sunt "fara aplomb" ca sa nu se inteleaga din nou gresit tonul. Nu-mi mai puneti amplombul in carca ca nu pot sa-l duc.
Cat despre o decizie de a mai intra sau nu aici, fiecare o face dupa cum simte si nu cred ca e cazul sa-i blamam pe ceilalti pentru asta. Nici unul din noi nu e buricul pamantului. Nu mai intram sau ne anulam contul atunci cand consideram si gata. Ce atatea probleme? Oooooffff !
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 19:10
All Things Grow With Love
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 19:50
De la: Subredul, la data 2009-05-04 01:29:58Ieri am venit de la Vatra Dornei.
Mimi are o casa cu doua etaje, bine pusa la punct cu tot ce-i trebuie. Noi am stat la etajul doi.
N-am ce sa va povestesc. Ne-au primit foarte bine si ea si sotul ei. Am stat la palavre si am constatat ca avem cam aceleasi pareri despre tot. Ne-au plimbat pe la Moldovita si Voronet....
Am petrecut doua zile excelente la ei. O sa ne mai ducem, mai pe toamna .... daca ne-or mai primi.
Florine, vad ca ti-ai schimbat numele da' naravu' ba. Nene, iti inchipui ca citeste cineva ce scri tu ?
Mariuko, m-ai inebunit cu Hitler... Am vrut doar sa spun ca basmul asta cu gandirea pozitiva nu e ceva batut in cuie, ca de altfel tot ce ne inconjoara....
E frumos, e buna asta cu gandirea pozitiva, dar ... in viata este nitel altfel, usor diferit. Dar nu strica sa gandesti pozitiv. Eu, spre exemplu, ma gandesc cum ca m-am facut inteles....
O sa-i urmez exemplul, nu din mimetism ci pentru ca ma tot chinui sa ma las de acest prost obicei.
N-are si gata.
Hai Silviule..cat de rau te-am innebunit cu Hitler..ma pasiona subiectul...vroiam sa-l inteleg pe acest demon...nicidecum sa-i justific raul...dar L-AM INTELEES!
Cat despre gandirea pozitiva..ne ajuta sa iesim din belele....dupa parerea mea..ne face sa zambim greutatilor vietii..nu se ne lamentam...detest oamenii care se vaita...stii tu cu cat gandesti sumnru si negativist cu atat atragi taote relele asupra ta. Asa cred eu!
iar despre noua ta experienta TE FELICIT!...IMI PLAC TARE MULT ASEMENEA EXPERIENTE!  stii ceva? imi e dor de tine!
|
obliografic
1094 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 23:11
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 23:16
Daaaaa, mai Vasix !...p-ala de respira greu si pe Shfortza !...s-asata ete asa , sa moara "Jedai" de necaz.
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 09:50
De la: mari_uka, la data 2009-05-05 19:50:49De la: Subredul, la data 2009-05-04 01:29:58Ieri am venit de la Vatra Dornei.
N-are si gata.
Hai Silviule..cat de rau te-am innebunit cu Hitler..ma pasiona subiectul...vroiam sa-l inteleg pe acest demon...nicidecum sa-i justific raul...dar L-AM INTELEES!
Cat despre gandirea pozitiva..ne ajuta sa iesim din belele....dupa parerea mea..ne face sa zambim greutatilor vietii..nu se ne lamentam...detest oamenii care se vaita...stii tu cu cat gandesti sumnru si negativist cu atat atragi taote relele asupra ta. Asa cred eu!
iar despre noua ta experienta TE FELICIT!...IMI PLAC TARE MULT ASEMENEA EXPERIENTE! stii ceva? imi e dor de tine!
Zicei ca vii pe la mine ...
Cine nu te lasa ?
"Experienta" de la Vatra Dornei a fost foarte interesanta....
Am doua la activ.
Tu si Marilena.
Daca vrei poti sa faci si tu ca mine, dar depinde de tine, numai de tine.
Cand vii ?
Vorbeam adesea despre diferenta dintre vorba si fapta.
Eu ma straduiesc ca aceasta dierenta sa fie cat mai mica.
Acum nu e momentul !
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 09:58
De la: balarie, la data 2009-05-05 12:35:58De la: Subredul, la data 2009-05-04 12:40:03De la: balarie, la data 2009-05-04 08:57:36"Comunica cum poti in interesul celor multi !". Aveti o parere despre asta ? Ar fi principalul motiv pentru care mi-am pastrat contul, apoi apreciez ocazia de a fi cunoscut persoane deosebite, chiar speciale. Chiar daca nu comunic in particular decat cu o persoana de gen feminin din Petrosani si asta din cand in cand, consider un castig experienta pe acest forum. A inlocuit o multime de experiente si interactiuni pe care le-as fi putut intampina in mod real iar gafele m-ar fi costat de buna seama mult mai scump. Este un gen de "experienta pilot" din care am de invatat. Nu mai vorbesc de faptul ca imi satisface nevoia de comunicare, refulare, in momemntele libere, deconectandu-ma de problemele vietii cotidiene. Toti avem nevoie de asta si fiindca nu toti avem disponibilitatea oricand si oricum sa plecam spre Vatra Dornei sau alte destinatii gasesc de bun augur interactiunea noastra de aici. Cred in tot ce am spus mai sus, totusi as vrea sa aud macar un singur motiv pentru care ar fi indicat sa ne inchidem conturile si sa ramanem inglodati numai in problemele cotidiene sau numai in seama "prietenilor" reali. Subrezenia-sa, cu plecaciune va rugam sa ne luminati daca va pasa de semeni cat de putin. Ce nik avea marilena? E util sa stim pentru a decide daca ii urmam exeplul sau nu. Nu e de saga, ne-ati destabilizat asa ca aveti raesposabilitatea sa ne clarificati. Apoi, schimbul de informatii de tot felul poate fi daunator? Precizez ca nu e nici o urma de ironie in ceea ce am spus. Mi s-a spus ca exprimarea mea duce la asta de multe ori. De data asta nu, vreau doar sa alung indoiala si remuscarea provocata probabil unora dintre noi de Subrezimea-sa cu anuntul de inchidere a conturilor. Gresesc? Am drepate..sau nu ?
Cine stie ?
Ipocrizie.
Nu ma-nebunii !
Am sustinut eu vreodata ca ma sacrific pentru cineva ? Nici n-as putea fiindca abia ma impleticesc cu ale mele. Cat despre interesul personal, DA mi-am rezolvat toate interesele pe acest forum si acum n-am decat sa huzuresc tot restul vietii in urma avantajelor obtinute. Lui Copy-Paste ii sunt recunoscatoare fiindca nu toti avem ocazia sau timpul necesar pentru a accesa anumite informatii care ne-ar interesa sau care ne sunt chiar utile. Bun Copy-Paste asta atat de blamat de unii ! Nu vreau sa te inebunesc ca nu imi foloseste, in schimb ma bucur ca am fost obiectul placerii tale de a ma cataloga in diverse feluri de-a lungul timpului. Sper ca ti-a priit la ceva ca altfel nu vad sensul. Ca am luat-o pe balarii ? Nik-ul l-am schimbat dupa cum am promis incercand saraca de mine sa protestez nu mai stiu la ce, vis-a-vis de Subrezimea-sa ! Vedeti cat de mult m-ati "afectat"?
As fi ipocrita sa va doresc numai bine in momentul asta fiindca nu o simt dar pana la urma depinde de fiecare cum isi gaseste resursele sa treaca peste toate fara sa o ia pe balarii. De retinut ca cele zise sunt "fara aplomb" ca sa nu se inteleaga din nou gresit tonul. Nu-mi mai puneti amplombul in carca ca nu pot sa-l duc.
Cat despre o decizie de a mai intra sau nu aici, fiecare o face dupa cum simte si nu cred ca e cazul sa-i blamam pe ceilalti pentru asta. Nici unul din noi nu e buricul pamantului. Nu mai intram sau ne anulam contul atunci cand consideram si gata. Ce atatea probleme? Oooooffff !
Balarie, inteleg ca esti o "ea".
Bag sama ca am avut mare dreptate in sustinerile mele trecute daca zici ca te-am marcat .... afectat cum zici tu.
Zici c-ai fi ipocrita sa-mi doresti numai bine ...
Nimic mai simplu, fa ca altii : minti !
Vad ca ai obiceiul sa te impiedici in cuvinte ! Sa fi sanatoasa ...
N-am prea inteles despre ce te jelesti, mi s-a parut ca vrei sa fi ironica, dar nici asta nu ti-a iesit, asa ca te las in plata celui de sus, ca numai el iti poate intelege balariile.
Mare problema cu comunicare asta, nene. Nici aci unde poate spune fiecare ce ii trece prin cap, nu se intampla chestia asta, lumea preferand sa se poarte ca la serviciu, ca in societatea romaneasca, vorbind in dodii, folosind cuvinte rastalmacibile ca sa poata spune ca n-a vrut sa spuna aia ci ailalta ....
Sau pentru a fi luati drept niste oameni "inteligenti".
Ai de spus ceva in viata, spune-o cu gura spre fata ! De la tinerete, pan-la batranete !
Neclaritati ?
Acum nu e momentul !
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 11:32
"Ai vãzut vreodatã cine sunt cei cãrora li se întâmplã accidente ? ªansa îi favorizeazã doar pe cei cu mintea pregãtitã !" - Louis Pasteur.
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 16:47
Mai sa fie ... Sunt o "ea" ce vrea sa treaca drept "inteligenta" ! M-ai prins si de data asta, Subrezimea-sa !  Ce-oi cauta eu printe omenii cu adevart inteligenti ? Mars la locul meu....
!!!!! Neclaritati : "Am mai scris despre asta: obisnuinta romanului de a zice una si de a face alta. Ipocrizia semenilor nostri care gasesc tot felul de explicatii de ce n-au facut ceva, dar nu prea gasesc modalitati sa faca.
Am decis sa ma retrag pentru ca vad ca putini mai vorbesc cu cuvintele lor despre ceva care sa atraga interesul cat de cat ...."
|
|
|