back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 11:46

De la: Subredul, la data 2009-04-16 19:13:20Vasix, fi fericit cu femeia in care crezi !
Nu-ti face nici o problema pentru religie. Dumnezeu nu-si propune sa faca oameni nefericiti de dragul oricarei religii.
Si nu trebuie sa te justifici nimanui, ce si cum.
Sa fi fericit !
Si sa nu lasi pe nimeni sa-ti intunece fericirea pentru ca el crede in cine stie ce.
Nu tradezi pe nimeni, daca nu te tradezi pe tine !
Daca vei fi fericit tu si femeia ta, atunci Dumnezeu va fi alturi de tine indiferent unde vei umbla si cu cine te vei insoti.

Sarbatori fericite !

nimic mai mult nu mai trebuie spus!...

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 14:30

Regulile de baza ale marketingului explicate amuzant de catre un profesor la Institutul Indian de Management din Ahmedabad (IIMA).

- Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: "Sunt extrem de bogat. Casatoreste-te cu mine". Asta inseamna marketingul direct

- Esti la o petrecere impreuna cu niste prieteni si vezi o fata superba. Unul dintre prietenii tai se duce la ea, arata spre tine si spune: "Tipul ala este extrem de bogat. Casatoreste-te cu el". - Asta inseamna publicitate

- Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii iei numarul de telefon. A doua zi o suni si ii spui: "Buna. Sunt extrem de bogat. Casatoreste-te cu mine" - Asta inseamna telemarketing

- Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te ridici, iti aranjezi cravata, te duci spre ea, ii oferi de baut, ii deschizi usa (de la masina), o ajuti sa urce, te oferi sa o duci pana acasa, dupa care spui: "Ca veni vorba. Sunt bogat. Nu ai vrea sa te casatoresti cu mine?" - Asta inseamna relatii publice

- Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Vine spre tine si iti spune: "Stiu ca esti extrem de bogat! Am vreo sansa sa te casatoresti cu mine?" - Asta inseamna recunoasterea brandului

- Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: "Sunt extrem de bogat. Casatoreste-te cu mine". Tipa iti da o palma cat de tare poate. - Asta inseamna feedback-ul din partea clientilor

- Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: "Sunt extrem de bogat. Casatoreste-te cu mine". Ea te ia de mana si te duce sa te prezinte sotului sau. - Asta inseamna dezechilibru intre cerere si oferta

- Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea dar inainte sa poti spune ceva, vine un alt barbat si ii spune: "Sunt bogat. Ai vrea sa te casatoresti cu mine?" iar ea pleaca impreuna cu el - Asta inseamna competitia pe aceeasi piata

- Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si inainte sa-i spui:"Sunt bogat. Casatoreste-te cu mine" vine sotia ta - Asta inseamna restrictia de a intra pe piete noi

am dreptate ...sau nu?

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 17:32

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 16:34

Mono Simono, bine ai revenit !
Unde ai umblat soro ?
Mi-a fost dor de tine, de verbul tau hotarat, ....
S-a apropiat luna mai.
O sa ma calce forumistii, in frunte cu Florin Baiatul Cel Rau ...
Am inceput pregatirile sa am unde sa-i cazez pe musafiri ...
Sa vedem cum arata fiecare ...
Doar pe Mariuka o stiu ! La mutra ...
Nu mai e nici o luna ....

Mai vorbim ...

America aia mai misca ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 19:24

facusi si mata o lista? astept o invitatie poleita cu aur de 24k,altfel nici nu-mi misc cotoaiele,s-auzim numai de bine!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 19:12

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-26 19:24:08facusi si mata o lista? astept o invitatie poleita cu aur de 24k,altfel nici nu-mi misc cotoaiele,s-auzim numai de bine!

Nu ma-nebuni !
Nu vrei si covor rosu ?

Ori, nu vorbeai cu mine ?

Acum nu e momentul !
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 19:55

De la: Subredul, la data 2009-04-27 19:12:46
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-26 19:24:08facusi si mata o lista? astept o invitatie poleita cu aur de 24k,altfel nici nu-mi misc cotoaiele,s-auzim numai de bine!

Nu ma-nebuni !
Nu vrei si covor rosu ?

Ori, nu vorbeai cu mine ?

Io zic sã nu-i mai dai idei la Florinel...cã º-aºa nu duce lipsã de imaginaþie!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 22:35

De la: Subredul, la data 2009-04-26 16:34:03Mono Simono, bine ai revenit !
Unde ai umblat soro ?
Mi-a fost dor de tine, de verbul tau hotarat, ....
S-a apropiat luna mai.
O sa ma calce forumistii, in frunte cu Florin Baiatul Cel Rau ...
Am inceput pregatirile sa am unde sa-i cazez pe musafiri ...
Sa vedem cum arata fiecare ...
Doar pe Mariuka o stiu ! La mutra ...
Nu mai e nici o luna ....

Mai vorbim ...

America aia mai misca ?

Asa sa faceti! Bravo lume! Distrati-va pentru ca viata e scurta si ar fi pacat sa nu va intalniti daca se poate. Eu am fost foarte ocupata cu mutarea in casa mea cea noua (zugravit, curatat, cumparat mobila, covoare etc.) De Paste am fost la Detroit in Michigan sa cunosc ceva romani din cea mai mare comunitate romaneasca de prin SUA. Auzeam ca sunt pe acolo cam 100.000 de romani si cred ca e adevarat pentru ca am vazut in noaptea de Inviere, la biserica, romani cata frunza si iarba.

America misca, misca. In unele zone este bine si foarte bine, in altele este nebunie, somaj si criza. Pe alocuri se misca pentru ca are Parkinson, iar prin alte parti se misca in stil... Jefferson. Pe ici si pe colea "se misca natural, se desface lateral" (asta apropos de prima reclama care a aparut in Romania la TV dupa '89, va amintiti? era reclama la adidas torsion)

Va pupa Mona pe toti si vreau sa va luati angajamentul solemn ca o sa mancati acolo 3 mititei si o sa beti o bere si pentru mine. OK? Deal? Ne-am inteles?

da?

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 23:05

Mona
La care din biserici ai fost? Ca sint trei.
Ai fost cumva la "Podorirea Duhului Sfint?"
Ii cunosc pe toti acolo.
De unde ai venit in Detroit?
Da acolo este cea mai mare comunitate de romani din Nord America.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 10:28

....He-He-Heee !...Florinache, daca n-ai rau de-naltime poate-i sugerezi lui Silviu sa-ti inchirieze un elicopter, la cate pregatiri face pe mosie pentru primirea mosafirilor poate s-amenajeze si-un helioprt pentru tine !...

...eeee ?!...ce-ai dori sa-ti inchirieze, un Puma sau un Alluet ?...
Florinache, ai grija ce-ti prefera sufletelu', altfel Silviu o sa comande mentinerea aeronavei la punct fix, iar tu o sa fii nevoit sa cobori d-acolo-n rapel direct in beci langa butoiul cu vin rosu !...

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 10:35

Ti-ai si gasit! Trebuia sa-l bagi in seama!!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 10:39

De la: vasix, la data 2009-04-28 10:35:47Ti-ai si gasit! Trebuia sa-l bagi in seama!!!

normal,...alfel s-ar simti descremenat !... daca n-ar exista si ei, noi cum ne-am da seama ca n-am luat-o razna ?...

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 11:40

Noi oricum am luat-o razna inaintea lui.Sic.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 13:31

Mari pregatiri, ce sa-ti spun ...
Am umblat prin rulotat aia prapadita a mea si am gasit ca are si cort d-ala special pentru ea care face sa mai aiba unde dormi inca doi insi. Ce lupte s-au dus pana l-am montat ... nu va povestesc. Cate beri s-au baut..... L-am lasat montat sa dispara mirosul de vechi .... sa-l bata vantul ...

In minivacanta de 1 mai o sa ma duc la Vatra Dornei la Mimi Sarbu.
Am vorbit cu ea si zice ca ma primeste.
Eu nu planific cine stie ce o iesire ... Imi vine ideea, verific daca cel la care vreau sa ma duc este acasa si vrea sa ma cunoasca si sa ma suporte o zi si gata, daca totul iese, am trecut la punerea in executie, ca americanii.... fara multe fite.

Asa ca mai vorbim ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 16:15

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-27 23:05:32Mona
La care din biserici ai fost? Ca sint trei.
Ai fost cumva la "Podorirea Duhului Sfint?"
Ii cunosc pe toti acolo.
De unde ai venit in Detroit?
Da acolo este cea mai mare comunitate de romani din Nord America.

Am fost la biserica la care e un preot batran din Sibiu - Ioan Mihut il cheama. Nu ma intreba pe ce strada e biserica aia pentru ca nu prea descurc in Detroit, ca dovada ca era sa trecem podul din centru la canadieni fara pasaport si fara viza :)))). Oricum, biserica era aproape de Sterling Hights, cartierul unde locuiesc rudele noastre si se magazinele alea polonez si sarbesc unde am gasit gramezi de marfuri romanesti.

Am venit din Virginia si am intrat in Michigan pe I-75 nord, dinspre Toledo, Ohio....

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 16:20

Da e clar,
ai fost inTroy, exact unde ti-am spus. Ati mincat mititei afara? Acolo este o bucatica de cimpie in fata si spatele casei preotului. Este cea mai organizata biserica, echipa lor de dansuri populare este foarte buna!

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 16:39

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-28 16:20:27Da e clar,
ai fost inTroy, exact unde ti-am spus. Ati mincat mititei afara? Acolo este o bucatica de cimpie in fata si spatele casei preotului. Este cea mai organizata biserica, echipa lor de dansuri populare este foarte buna!

Da, bineinteles ca s-a facut masa dupa slujba de Paste. Good job! Mancare buna, oameni faini, mi-a placut in Michigan, o sa revin.

meduza

51 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 19:24

De la: , la data 2009-02-01 14:26:47Eu am intrat pe 9am deoarece de aici de departe (si intre servici, scoala si familie nu am sansa de a veni in tara prea curand) mi se facuse dor de Romania si de romani ... aveam sincer nevoie de a comunica .... cu "ai mei"

Mesajele mele au fost mereu sincere ... am incercat sa scriu despre ceea ce gandesc, legat de experienta mea
Este inevitabil ca fiecare sa aiba parerea sa proprie .... ar fi total aiurea sa avem cu totii aceeasi opinie , insa chiar si atunci cand nu eram de acord cu ceea ce scria cineva, in mesajele mele combateam ceea ce se scria si nu persoana care scria.

Nu ma asteptam insa la a fi catalogata drept "falsa" sau "javra"

Uite asa mi s-a taiat cheful de a comunica cu cei pe care ii consideram "ai mei"

Initial am vrut sa-mi sterg contul de pe 9am insa sunt unii forumisti ale caror mesaje le citesc cu placere, asa ca in momentul asta am decis sa citesc doar fara a mai scrie .... voi vedea daca am gresit sau nu

nu renunta sa-ti spui parerea chiar daca ii deranjezi pe unii
spune mereu ce gandesti pt. ca asta facem toti .

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 19:38

Hei, despre ce e si despre cine e vorba in propozitie ca nu se intelege ? Oricum, toti am dat piept cu "diversi" dar nu merita ei sa ne lasam influentati in rau si nici sa-ti strice dorul de ai tai.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
meduza

51 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 19:40

De la: symy1, la data 2009-02-13 15:22:16Are cineva un bilet in plus????Eu as pleca ....cat mai repede

si daca acolo este mai rau?ce faci?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 22:10

.He-He-Heee !...Florinache, daca n-ai rau de-naltime poate-i sugerezi lui Silviu sa-ti inchirieze un elicopter, la cate pregatiri face pe mosie pentru primirea mosafirilor poate s-amenajeze si-un helioprt pentru tine !...

Florinache, ai grija ce-ti prefera sufletelu', altfel Silviu o sa comande mentinerea aeronavei la punct fix, iar tu o sa fii nevoit sa cobori d-acolo-n rapel direct in beci langa butoiul cu vin rosu !... i-auzi vorba la el,da de bubble nu ai auzit?eu am doua in fundu' curtii le folosesc ca adapost pt.gaini,de la tataita vreau un avion d'ala mare ca pt.basescu,covoare nu,niste parchet de bambus daca s-o putea si un tort mare de frisca cu banane,o sticla de cocart ardelenesc si ne mai gandim,SFATUL LIONE: stai afara,ca-n casa-i cam frig

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 10:58

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-28 22:10:04.He-He-Heee !...Florinache, daca n-ai rau de-naltime poate-i sugerezi lui Silviu sa-ti inchirieze un elicopter, la cate pregatiri face pe mosie pentru primirea mosafirilor poate s-amenajeze si-un helioprt pentru tine !...

Florinache, ai grija ce-ti prefera sufletelu', altfel Silviu o sa comande mentinerea aeronavei la punct fix, iar tu o sa fii nevoit sa cobori d-acolo-n rapel direct in beci langa butoiul cu vin rosu !... i-auzi vorba la el,da de bubble nu ai auzit?eu am doua in fundu' curtii le folosesc ca adapost pt.gaini,de la tataita vreau un avion d'ala mare ca pt.basescu,covoare nu,niste parchet de bambus daca s-o putea si un tort mare de frisca cu banane,o sticla de cocart ardelenesc si ne mai gandim,SFATUL LIONE: stai afara,ca-n casa-i cam frig

Ce-i asta?Florinache tu de care Florinache vorbesti?Sint confuz

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 11:02

Cam slabut cu prezenta...Cred ca nu v-ati trezit de-a binelea dupa Pasti.Acuma la voi mai urmeaza si 1 mai sarbatorit muncitoreste si...o sa dispareti de tot in atita fum de gratare.Uf!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 11:22

De la: thunderex2001, la data 2009-04-28 19:24:08
De la: , la data 2009-02-01 14:26:47Eu am intrat pe 9am deoarece de aici de departe (si intre servici, scoala si familie nu am sansa de a veni in tara prea curand) mi se facuse dor de Romania si de romani ... aveam sincer nevoie de a comunica .... cu "ai mei"

Mesajele mele au fost mereu sincere ... am incercat sa scriu despre ceea ce gandesc, legat de experienta mea
Este inevitabil ca fiecare sa aiba parerea sa proprie .... ar fi total aiurea sa avem cu totii aceeasi opinie , insa chiar si atunci cand nu eram de acord cu ceea ce scria cineva, in mesajele mele combateam ceea ce se scria si nu persoana care scria.

Nu ma asteptam insa la a fi catalogata drept "falsa" sau "javra"

Uite asa mi s-a taiat cheful de a comunica cu cei pe care ii consideram "ai mei"

Initial am vrut sa-mi sterg contul de pe 9am insa sunt unii forumisti ale caror mesaje le citesc cu placere, asa ca in momentul asta am decis sa citesc doar fara a mai scrie .... voi vedea daca am gresit sau nu

nu renunta sa-ti spui parerea chiar daca ii deranjezi pe unii
spune mereu ce gandesti pt. ca asta facem toti .

Daca ai ceva de spus, spune !
Daca te injura careva, asta este, de ce trebuie sa fi marcata (marcat) ?
Vrei sa te iubeasca toata lumea ca pe Ceausescu ?
Vrei sa fie toti de acord cu tine ?
Atunci de ce mai intri aici ?
Ca sa ce ?

Nu stiu daca ma numar printre cei pe care zici ca-i citesti cu placere, dar cand intri pe un forum trebuie sa te astepti la multe reactii dintre cele mai diverse.
Ce esti, tu, o mimoza ?
Esti doar o virgula, nici nume imaginar n-ai....
De unde sti ca te injura ?

Daca n-ai verb, atunci multumeste-te cu cititul si nu mai scrie.
Daca scri, tot ce spui va putea fi folosit impotriva ta. Si va fi !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 12:07

Drama,drama ,drama

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 12:09

victore,prima parte a mesajului era un copy/paste din mesajul lui mytcor,a doua parte este creatie proprie pt.care cer drepturi de autor,care parte n-ai inteles-o?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 12:10

De la: vasix, la data 2009-04-29 12:07:14Drama,drama ,drama

Maaaaaaa-ma da' ce-ti mao borboloseste narghileaua mai Vasix !...

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 12:11

Aha...si tu iti vorbesti la pers a 2-a si in a doua parte a mesajului,ok...nimic de comentat..Fiecare cu pasarica lui,eu oricum am un stol intreg

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 12:13

De la: mytcor, la data 2009-04-29 12:10:23

...jumi-juma + mai mult io !...ca ti-ai facut promo la text fara sa-mi ceri permisiunea !...

2% taxa de timbru literal tat la baiatu' se vireaza !...altfel iti refuz litra de mastica una prima ! care-i la conu' Iancu.

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 12:15

De la: mytcor, la data 2009-04-29 12:10:23

Daaa,am un flux verbal da numa ca nu-mi pot ordona gindurile si cuvintele o iau razna.Am lucrat toata noaptea pin la 5 dimi si m-am trezit la 8 ca pustii mei au dat muzica la maxim ca s-auda tot sudul Dubaiului!!! Pe Moga cu Am bani de dat... Asa ca nu raspund ptr ce spun in postarile mele.Asta e! Oricum trebuie sa exersez cu concentratia ca sa pot sa fiu apt de munca ca mai am

Pagini: << 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: