Info
x
Am dreptate... sau nu?
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 12:14
N-o mai fa pe nevinovata ca expresia in sine nu e o dovada de comunicare politicoasa si decenta demna de fiica unui preot si vorba lui tumaria macar in post vorbeste frumos.Discuta cu tatal tau despre limbajul tau sa afli daca e bine ce faci sau nu.Altii au par alb in cap si nu mai pot fi recuperabili dar tu esti coplia inca mai poti invata cum sa-ti sustii ideile fara sa jignesti.
|
|
Fosta membra 9am.ro 239 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 12:19
Ioana cred ca atunci cand lansezi o expresie careia doar tu ii cunosti intelesul, pune intre paranteze si traducerea, ca uite ce taifun ai provocat.
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 12:21
Si acum celor carefolosesc anumite expresii, cuvinte, cu ce am gresit noi cei care nu le folosim sa le citim pe forum?
Exista posibilitatea de a te "binecuvanta" in privat. |
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 20:31
De la: tumaria, la data 2009-04-12 14:54:07Atot, ai trecut printr-o situatie dificile cu sotia.Dumnezeu te-a ajutat .Tu ce faci? Il folosesti pe Dumnezeu doar ca pe o umbrela? Il soliciti doar cand iti este greu? Cine esti tu sa stabilesti cine si cum se foloseste de Dumnezeu, Maria ? Zici ca Ioana a fost eleganta cu mine .... Ma faci sa rad ... Si nici nu-mi pasa cum a fost sau cum apreciezi tu ca s-a purtat micuta cu mine. Te ia de proasta si pe tine cand iti explica ea, cu mare tupeu, ce inseamna expresia in argoul ei. Mucoasei asteia i se mai pare ca as tremura de teama lui Marcel ... ce sa-ti povestesc. N-a urmarit batalia din urma cu cateva luni pe tema avortului si nu stie ca Marcel m-a contacta in privat sa-mi explice cu alte cuvinte, cu totul altceva dacat posta pe forumul de discutii. Chestie care m-a scarbit si am inceput sa-l ignor pe acest individ cam de aceeasi teapa ca si prapadita asta mica. Sunt surprins ca-i iei apararea acestei obraznicaturi. Maria, am inteles ca esti credincioasa si activezi intr-o secta ... Posturile tale mi s-au parut echilibrate si de bun simt pana acum ... Nu inteleg ce ti s-a nazarit sa te bagi in treaba asta ? E numai treaba ta. Si suna ca dracu ce spui despre Dumnezeu, sotia mea si modul meau de a percepe Dumnezeirea. Surprinzator pentru o credincioasa ... Nu cred ca ar trebui sa scriu pe-aici pe forum numai texte lesinate, fara sare si piper, care sa evoce boala nevestei mele. Nu vrem sa ne caineze nimeni si n-am vorbit despre asta ca sa ma jeleasca nimeni. In urma cu aproape doi ani cand am aflat de ce boala sufera, o doctora ne-a sfatuit sa nu mai povestim nimanui despre boala asta pentru ca oamenii sunt rai si se vor folosi de asta ca sa ne loveasca ori de cate ori vor avea ocazia. Am zis ca se inseala, ca din experienta acumulata ne putem ajuta reciproc, ca pot fi de folos altora care se gasesc acum in situatia asta sau alta asemanatoare, (lucru care s-a si intamplat, cateva persoane m-au contactat si mi-au cerut sfaturi in privinte legate de povestea noastra). Dar, citind ce scrii, imi vine in minte, expresia aia din toate filmele americane in care era arestat cineva si i se spunea: "Ai dreptul sa ramai tacut, orice spui va putea fi folosit impotriva ta !' M-ai dezamagit Maria. Pentru mine, Dumnezeu inseamna cu totul altceva decat pentru tine ... Ne despartim aici si-ti multumesc pentru rugile pe care le-ai inaltat pentru sotia mea, tu si toti ceilalti atunci cand s-a operat. Iti mai multumesc si pentru ca m-ai amintit sa nu mai vorbesc despre problemele din casa mea cu strainii.... Raman la parerea ca Ioana asta mica este chiar proasta, din pacate o biata proasta atat de intalnita in zilele noastre, lipsita de bun simt si cu un nivel de cultura jalnic, infatuata si cu un tupeu caracteristic vremurilor jegoase pe care le traim. Sunt de parere ca nu jignesti un prost daca-i spui ca e prost. S-ar putea sa-i fi de ajutor si prostul sa priceapa, daca nu e prost, si sa se indrepte. Notiunea de prieten este extrem de ciudata. Nu vreau sa spun prin asta ca mi-as dori sa fiu prietenul acestei tipe obositoare, nici pomeneala. Si cu asta am pus punt acestei povesti de tot rahatul. Personajele de valoare s-au cam retras ... M-am tot retras de cateva ori dar .... pe masura ce trece vremea imi vine tot mai rara cheful sa mai postez .... Tot ce spun va fi folosit impotriva mea .... Sarbatori fericite pentru cei ce isi doresc asta !
Acum nu e momentul !
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 20:32
De la: vasix, la data 2009-04-11 10:36:44AH...SI DOAR NU VROIAM SA-MI BAT CAPU... ... MILOGULE ... nu spune NU niciodata ... ... poate imi spui atunci CUM ai scos copii din tara ? ... asa ... pentru inceput ... ... bineinteles DACA AI ASA CEVA ? ... |
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 20:48
De la: vasix, la data 2009-04-13 12:14:40N-o mai fa pe nevinovata ca expresia in sine nu e o dovada de comunicare politicoasa si decenta demna de fiica unui preot si vorba lui tumaria macar in post vorbeste frumos.Discuta cu tatal tau despre limbajul tau sa afli daca e bine ce faci sau nu.Altii au par alb in cap si nu mai pot fi recuperabili dar tu esti coplia inca mai poti invata cum sa-ti sustii ideile fara sa jignesti. ... MILOGULE ... de ce nu te duci sa pingelesti pantofii lui socru-tu ? ... de cind incepi sa devii musulman parca incepi sa aberezi din ce in ce mai mult ... apropo, pe copii tai cum ii inveti sa se apere de MILOGI ca tine ? ...
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 22:09
De la: balarie, la data 2009-04-12 20:43:23Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum comunici cu cei din jurul tau M-am regasit si de aceasta data. Am un stil autoritar si sunt o persoana autoritara " cu ochii in patru la fiecare detaliu " fara a face nici un efort. Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
obliografic 1094 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 23:29
Minutemaid, te rog sa ei masuri ca subiectul a deviat tare????
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
|
|
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 23:37
Vasix, te rog ignora-l pe "terorist". Sa planga la alta masa.
www.youtube.com/watch?v=PBUYn85x8VA Nu conteaza ce scrie pe pasaport si nici in ce loc din lume se naste cineva. Nu dau exemple din istorie ca in contextul actual ma vor acuza ca sunt monarhista, pe langa celelalte. Stiu ei cum sa te "pateze" cu de toate.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 23:47
"Suferi de pe urma nedreptãþii unui om rãu? Iartã-l, ca sã nu fiþi astfel doi oameni rãi!" Sf.Augustin
Pe B1 la "Nasul" e invitat Dan Puric. Poate vedeti in reluare, e pacat sa ratati emisiunea. Vorbeste despre "omul frumos" si multe altele.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 00:54
De la: Subredul, la data 2009-04-13 20:31:00De la: tumaria, la data 2009-04-12 14:54:07Atot, ai trecut printr-o situatie dificile cu sotia.Dumnezeu te-a ajutat .Tu ce faci? Il folosesti pe Dumnezeu doar ca pe o umbrela? Il soliciti doar cand iti este greu? Gresesti mult! Eu nu am dat nici un detaliu despre sotia ta. Nu ii iau apararea Ioanei, nuci nu intram pe acest topic daca cineva nu-mi spunea de ce a putut Ioana sa-ti spuna.Am intrat si am citi, ar am citit si ce i-ai spus tu. Eu cred ca cineva cu bun simt nu poate folosi acele cuvinte in "public".Am vrut sa-ti atrag atentia ca atitudinea pe care o ai nu e cea pe care tb sa o aibe un crestin. Daca vrem ca Dumnezeu sa ne asculte rugaciunile cred ca ar tb ca si noi sa incercam sa fim mai buni, mai iertatori si mai toleranti.Ioana este imatura, dar este f tanara si daca o tratam cu injurii si altele nu reusim decat sa o facem sa devina si mai rea . Dovada reactia ei sa cuvintele tale.Si mie mi-a vorbit la un moment dat urat, dar nu i-am raspuns cu aceeasi moneda iar daca nu am reusit sa-i castig respecul ei , am reusi sa-l castig pe al altora.Pot sa spun ca Ioana chiar imi face un "serviciu" prin atitudinea ei. Ea nu realizeaza ca prin acest comportament al ei nu reuseste decat sa faca pe oameni sa fuga de orodoxie. Am intalnit pe forum si persoane care isi pot sustine ideile si fara sa fie agresive, cat despre cei care te jignesc sau tulbura ii poti ignora. Indiferenta doare mai tare decat un anumit gen de cuvinte. Si nu uita, Dumnezeu asteapta mai mult de la noi.Sa ne schimbam sa devenim mai buni, mai toleranti.Dumnezeu nu vrea banii tai, averea ta, mintea ta....el vrea inima ta.
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 09:23
De la: balarie, la data 2009-04-13 23:37:10Vasix, te rog ignora-l pe "terorist". Sa planga la alta masa. Voi toti aveti dreptate ,stiu ce sint si nimicul asta nu-mi ajunge nici la degetul mic de la picior. |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 09:38
victore,nu te agita,viata merita traita,punct si de la capat.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 09:39
De la: homemarcel0, la data 2009-04-13 20:32:46De la: vasix, la data 2009-04-11 10:36:44AH...SI DOAR NU VROIAM SA-MI BAT CAPU... Batrineee,treci la fapte!!! Doar nu te astepti sa ma explic unui gunoi ca tine. Dar dai prea mult din barba si maninci prea mult rahat degeaba.Numai gura e de tine.Ai gasit un mod de a-ti exibitiona frustrarile ,treci la fapte! Ai amenintat in stinga si in dreapta vreau fapte ,vreau sa vad sa dovedesti acestei lumi virtuale cu care te bati ca Don Quijote cu morile de vint ca esti mai mult decit o gura cadaverica,treci la fapte,fa-ma praf dar nu virtual...ca deja ai inceput sa plictisesti,treci la fapte,fa ceva concret si fa-ma praf!! Dar grabeste-te ptr ca intr-o buna zi s-ar putea sa ai ghinionul sa nu te mai bag in seama si tu toooot sa dai la tastatura pina cind medicatia ptr artrita nu te va mai ajuta.Si apropo de copii,socrii si ce mai vrei tu...nu merge la mine..Incearca altceva . Esti foarte comic,tu chiar te astepti sa ma explic cu lux de amanunte? sau mai rau?! sa clachez psihic? Doamne..tu chiar nu stii cu cine ai de-a face?! Maninc pe paine pshihopati ca tine. Deci...mars la fapte,cauta-ma,fa sapaturi dar fa ceva concret ca plictisesti a naibii eu nu ma mai distrez cu tine incepi sa te descompui si mirosi deci te rog ptr demnitatea ta..daca o mai ai fa ceva concret.Eu astept dar nu mult...ptr inceput adio Marcel m-am coborit prea mult sub nivelul meu ,fa spume in continuare cit vrei!!! Daca stau bine si ma gindesc trebuie sa fie foarte frustrant ptr tine tot ce ti se intimpla sa vrei sa disipezi pe cineva si sa nu poti face altceva decit sa....ce? Sa dai la tastatura Adio,Marcel. Succes.
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 09:43
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-14 09:38:19victore,nu te agita,viata merita traita,punct si de la capat. Florin multumesc eu traiesc si chiar bine...Ma distreaza Marcel.Da-i pace sa vorbeasca. |
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 10:28
Ma vad nevoit sa ma opresc aici cu comentariile pe acest forum, in principal din cauza celor doi factori toxici care bantuie pe toate forumurile si le distrug cu asa-zisele lor "opinii". Tandemul anti-avort Ioana-Marcel.
Urmez astfel exemplul altora mai inteligenti ca mine care au observat inaintea mea cum se polueaza forumul la aparitia acestor personaje sinistre. Mai rau mi se pare ca incep sa am dispute cu una ca Maria, o femeie credincioasa, care n-a citit toata povestea dar face afirmatii .... si, uite asa, lucrurile se complica, astfel incat, in loc sa imi faca placere sa intru pe forum, sa mai glumesc, sa mai citesc o gluma, o vorba de spirit, constat ca acestea au disparut si toata lumea comenteaza despre una sau alta legat de cei doi nenorociti. Mai constat ca Vasix, saracul, om linistit, cu posturi de bun-simt si la locul lor, si-a iesit si el din pepeni si a inceput sa scape vorbe care pot fi usor etichetate de pacifistii de profesii ca agresive. Mytcor s-a dus, Minutemaind, Mona Simona si altii cu care imi facea placere sa schimb replici, la fel. Poate Maria o sa observe aceste lucruri ... Si poate o sa mai observe si ca eu, sau altii ca mine, nu suntem educatorii unei retardate care ne spune ca e la doua facultati si mai e si fata de popa. Fata se exprima cum vrea. E libertatea ei. Eu am de educat la copii mei care sunt cam de varsta ei, am ce face... La fel cu Marcel care crede ca sunt un bosorog la 50 de ani ... Nu doresc sa-i corijez pe acesti oameni. Nici pe ceilalti cu care ma inteleg ... Cum cei cu care ma inteleg s-au retras, nu vad ce-mi ramane de facut altceva.
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 10:35
Silviule,eu sint pacifist dar...ma cam pisca rau cind se i-a si de copii mei.Dar hai sa-l dam
Ce vrei? Si eu imi ies din pepeni si spre rusinea mea m-am luat de amindoi,nu mai fac.Hai sa vorbim de lucruri mai importante,sotia ce mai face? Cum e vremea pe la voi? Ca la noi mai jos de 40 nu scade a naibii.Ce faceti voi in saptamina patimilor? Cum patimiti?
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 10:37
A,si Maria iti garantez ca nu ti-a vorbit in nume de rau,poate ca nu vrea sa ne vada atit de incrincenati
|
|
dianet 202 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 10:53
Nenea Subredu, am o rugaminte. Avand in vedere ca intr-adevar, s-au adunat destui redusi care infesteaza orice topic, este foarte posibil sa ma retrag si eu. Daca se poate, sa-i spui lui Florin cum sa dau de mess-ul sau mailul matale. Nu mi se pare normal sa-l faci public pe aici, ca nu se stie ce redus iti strica linistea de pe acolo. Asta, fiindca inca nu stiu daca ne vedem in mai. Multa sanatate si sa auzim de bine.
"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton)
Work Shall Set You Free!
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 11:10
De la: vasix, la data 2009-04-14 10:35:55Silviule,eu sint pacifist dar...ma cam pisca rau cind se i-a si de copii mei.Dar hai sa-l dam La mine ..ploua , e innorat de 2 zile si e frig afara
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 11:12
Mda..frumos trebuie sa fie.Pe o vreme ploioasa te aduni in casa,faci un castron imens de pop corn,niste paine cu brinza si rosii la cuptor niste bere si unh film sau desene animate..suuuper.I-a zii ti-am dat idei?
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 11:14
La noi zi de zi plaja,aer conditionat de-ti ies ochii din orbita,suc de lamaie cu gheata in cantitati industriale si ...multa munca si voie buna
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 11:15
Da, luati-va jucariile si plecati, pai da, v-au speriat 2 si gata, o luati la fuga. Pai ce voi nu stiti sa-i ignorati complet, asa ii scoateti din joc.
Si pe mine inca ma mai ataca Marcel dar nu-i raspund. Silviu, iarta-ma nu am vrut sa te fac sa suferi dar nu am vrut decat sa te atentionez ca iti aduni multe pacate in acest fel si nu e cazul.
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 11:17
De la: vasix, la data 2009-04-14 11:12:34Mda..frumos trebuie sa fie.Pe o vreme ploioasa te aduni in casa,faci un castron imens de pop corn,niste paine cu brinza si rosii la cuptor niste bere si unh film sau desene animate..suuuper.I-a zii ti-am dat idei? ..ce pop corn..am tb , curtenie,iar vremea asta imi taie tot elanul
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 11:17
Eu personal voi continua sa postez ca forumul nu apartine doar acestor 2 persoane,ce...
uite vorba ta...nu-mi iau eu jucariile asa repede.Sint sigur ca si Silviu isi va schimba parerea.
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 11:19
Aaaaa,mi-am adus aminte ,curatenie,mincare,Pastele..daaaaa,se intoarce casa cu fundul in sus!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 11:22
Pentru Silviu si Maria T@ numai ganduri bune din partea mea
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 11:28
De la: tumaria, la data 2009-04-14 11:15:23Da, luati-va jucariile si plecati, pai da, v-au speriat 2 si gata, o luati la fuga. Pai ce voi nu stiti sa-i ignorati complet, asa ii scoateti din joc. Eu te-am perceput ca pe un prieten al meu si am fost stupefiat sa vad ca sari in apararea Ioanei. Adica o atitudine de natura sa o incurajeze, ceea ce s-a si intamplat. Nu spun ca n-ai fi avut dreptate cu privire la limbajul meu. In raporturile mele cu tine, ti-am creat vreo problema ? Daca am facut-o imi cer iertare de o mie de ori. M-a dezamagit profund luarea ta de pozitie intr-o treaba care nu te privea. Dar ai dreptul sa faci asta si .... sa fi sanatoasa Maria, ramai cu ei si petrece-ti timpul agreabil. Florine, te rog da-i adresa mea si nr de telefon doamnei tinerele care ma simpatizeaza, de vazut ne-om vedea care cand vom putea. Stiti cum e, cata vreme o treaba e teoretica merge ca uns, cand e s-o punem in practica, hent ! Cu cat se planifica mai mult o intalnire sau o petrecere cu atat e mai nasoala. Cand e mai pe neganditelea iese mult mai misto. Eu am doi cu care ma voi intalni in mai si iunie: Florin cel Rau si Mytcor. Pe Mariuka o astept la mine in vizita de raspuns, dar asta depinde mai mult de ea decat de mine. Eu o astept oricand ... Pasti, cu sanatate !
Acum nu e momentul !
|
|
dianet 202 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 11:45
Mariatu, nu m-am speriat, pentru ca nici macar nu m-am luat in bete cu ei. M-am cam sictirit, atata tot. Eu nu-s radicalista, pastrez contul, dar nu stiu de ce sa mai postez. De ignorat ignor, neraspunzand la provocari si injurii, dar asta nu inseamna ca nu vad ce se scrie. Ar insemna sa devin ipocrita daca afirm asa ceva.. Si nu ma deranjeaza opiniile diferite. Ma deranjeaza exprimarile golanesti si dresul grosolan al busuiocului, forme ale ipocriziei. In fata monitorului, multi se dau viteji pe forum. Iar anumite specimene nici nu merita deranjul de a se discuta de ele, necum de a le vedea. Si pana la urma stai linistita, ca o mica hibernare nu strica. Retragere definitiva nu cred c-o sa prinzi
.Nea Subredu, . Vreau sa ne vedem, dar ti-am mai zis (pe la topicul Basescu cred) ca programul de munca al nostru e foarte aiuristic, si pana nu se stabileste o data concreta si un loc concret, nu pot sa promit nimic. Decat sa zic ca vin si sa ziceti ca-s neserioasa, prefer sa astept masuri concrete. Zi buna tuturor!
"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton)
Work Shall Set You Free!
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 12:03
Nea Subredu,
. Vreau sa ne vedem, dar ti-am mai zis (pe la topicul Basescu cred) ca programul de munca al nostru e foarte aiuristic, si pana nu se stabileste o data concreta si un loc concret, nu pot sa promit nimic. Decat sa zic ca vin si sa ziceti ca-s neserioasa, prefer sa astept masuri concrete. Zi buna tuturor! [/quote] Atunci inseamna ca tu vei fi cea care va stabili ce si cum si unde, tocmai din cauza programuli ciudat. Eu sunt liber in weekend, noi lucram de zi. Mai vorbim. Imi place cum gandesti.
Acum nu e momentul !
|
|
|
|

... bineinteles DACA AI ASA CEVA ? ...
Dana P
Ce vrei? Si eu imi ies din pepeni si spre rusinea mea m-am luat de amindoi,nu mai fac.Hai sa vorbim de lucruri mai importante,sotia ce mai face? Cum e vremea pe la voi? Ca la noi mai jos de 40 nu scade a naibii.Ce faceti voi in saptamina patimilor? Cum patimiti?
, e innorat de 2 zile si e frig afara