back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 >> Sari la pagina:

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 20:23

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 21:27

mai copii,nu va mai intepati aiurea,toti aveti dreptate,toti sunteti destepti si frumosi,eu sunt singurul prost,urat si nu stiu ce inseamna sa ai dreptate,am dreptate ...sau nu?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 21:32

Binefacerile acupuncturii! Intepaturile mari si dese....

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 21:50

De la: vasix, la data 2009-04-14 09:39:16
De la: homemarcel0, la data 2009-04-13 20:32:46
De la: vasix, la data 2009-04-11 10:36:44AH...SI DOAR NU VROIAM SA-MI BAT CAPU...
MARCEL ,pasaportul meu nu-i romanesc,nu te mai da de ortu popii ca habar n-ai si nu ai de unde sa stii.Eu tot astept sa ma faci praf.

... MILOGULE ... nu spune NU niciodata ...

... poate imi spui atunci CUM ai scos copii din tara ? ... asa ... pentru inceput ... ... bineinteles DACA AI ASA CEVA ? ...

Batrineee,treci la fapte!!! Doar nu te astepti sa ma explic unui gunoi ca tine. Dar dai prea mult din barba si maninci prea mult rahat degeaba.Numai gura e de tine.Ai gasit un mod de a-ti exibitiona frustrarile ,treci la fapte! Ai amenintat in stinga si in dreapta vreau fapte ,vreau sa vad sa dovedesti acestei lumi virtuale cu care te bati ca Don Quijote cu morile de vint ca esti mai mult decit o gura cadaverica,treci la fapte,fa-ma praf dar nu virtual...ca deja ai inceput sa plictisesti,treci la fapte,fa ceva concret si fa-ma praf!!
Dar grabeste-te ptr ca intr-o buna zi s-ar putea sa ai ghinionul sa nu te mai bag in seama si tu toooot sa dai la tastatura pina cind medicatia ptr artrita nu te va mai ajuta.Si apropo de copii,socrii si ce mai vrei tu...nu merge la mine..Incearca altceva . Esti foarte comic,tu chiar te astepti sa ma explic cu lux de amanunte? sau mai rau?! sa clachez psihic? Doamne..tu chiar nu stii cu cine ai de-a face?! Maninc pe paine pshihopati ca tine. Deci...mars la fapte,cauta-ma,fa sapaturi dar fa ceva concret ca plictisesti a naibii eu nu ma mai distrez cu tine incepi sa te descompui si mirosi deci te rog ptr demnitatea ta..daca o mai ai fa ceva concret.Eu astept dar nu mult...ptr inceput adio Marcel m-am coborit prea mult sub nivelul meu ,fa spume in continuare cit vrei!!! Daca stau bine si ma gindesc trebuie sa fie foarte frustrant ptr tine tot ce ti se intimpla sa vrei sa disipezi pe cineva si sa nu poti face altceva decit sa....ce? Sa dai la tastatura Adio,Marcel. Succes.

... nu ai raspuns la intrebare ... CUM AI SCOS COPII DIN TARA ? ... ... sint multe intrebari la care nu poti raspunde ... si care denota un ANUMIT TIP DE CARACTER ... de MILOG ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 23:01

De la: vasix, la data 2009-04-14 22:07:20Esti un mare RAHAT ,CUM CREZI TU CA MA VOI EXPLICA TIE?!!! SA COMUNIC CU UN PSIHOPAT UN DEREGLAT MINTAL? AI NOROC DE SOTIA TA CA TE SCOATE CU CERTIFICAT CA ALTFEL NU AI MAI BANTUI AI STA INTR-UN SANATORIU SUB TRATAMENT.BAAA,OLIGOFRENULE TU AI MINTE? SAU TI-AI PIERDUT-O PE TOATA! TU IMI CERI SA-TI EXPLIC DESPRE FAMILIA MEA?! TIE? CONTROLEAZA-TE NENE VEZI AI GRIJA IA-TI TRATAMENTUL SI TRECI LA FAPTE.
Ingust la minte mai poti fi de ai ajuns sa ceri socoteala virtual,vino nene,cauta-ma cere-mi personal,sau iti dau idei cere Dubaiului sa-mi controleze actele ,hai ...treci la fapte.Stii ce? esti doar un batrin penibil,o jigodie umana ,un paranoic ,dai din degete pe tastatura si urli de ciuda ca nu poti face nimic mai mult.

... s-a ''suparat'' cizmarul ... ... ...

... o intrebare de cunostinte generale ... stiai ca in unele tari cetatenia dubla e INTERZISA ? ... ...

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 23:28

si ce mai astepti?Goguta,esti asa sigur de ce spui?Baga mare si denunta-maaaa,te rog,hai iubitule vrei sa ma denunti?uuu,mor de frica
Esti distractiv dar la ora asta si ptr totdeauna am treburi reale deci by by
Ce m-ai distrat!!Auzi la el cetatenie dubla!!! Don quijote so morile de vint...saracul

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 23:31

De la: vasix, la data 2009-04-14 23:28:05 si ce mai astepti?Goguta,esti asa sigur de ce spui?Baga mare si denunta-maaaa,te rog,hai iubitule vrei sa ma denunti?uuu,mor de frica
Esti distractiv dar la ora asta si ptr totdeauna am treburi reale deci by by
Ce m-ai distrat!!Auzi la el cetatenie dubla!!! Don quijote so morile de vint...saracul

... denunt ? ... ... cine a spus asa ceva ? ... ar fi ceva de denuntat ? ... ... ...

... o alta intrebare de cultura generala ... stiai ca anumite tari NU ACORDA CETATENIE DECIT COPIILOR ? ... indiferent cite pingele pune tatal lor ... ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 00:16

De la: tumaria, la data 2009-04-14 11:15:23Da, luati-va jucariile si plecati, pai da, v-au speriat 2 si gata, o luati la fuga. Pai ce voi nu stiti sa-i ignorati complet, asa ii scoateti din joc.
Si pe mine inca ma mai ataca Marcel dar nu-i raspund.
Silviu, iarta-ma nu am vrut sa te fac sa suferi dar nu am vrut decat sa te atentionez ca iti aduni multe pacate in acest fel si nu e cazul.

... mai maria, esti de groaza ... te-am ''atacat'' eu ? ... ... nu intra singura in corul ''plingaciosilor'' ca e cam ca la tombola ... niciodata nu stii cu ce(sau cu cine) te alegi ... internetul denatureaza realitatea ... ciini care nu latra musca rau si pe la spate ...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 01:17

mai copii,nu va mai intepati aiurea,toti aveti dreptate,toti sunteti destepti si frumosi,eu sunt singurul prost,urat si nu stiu ce inseamna sa ai dreptate,am dreptate ...sau nu?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 01:56

daca va mai certati,va dau afara din tara,e clar?hoooo,nu va bucurati,nu pupati voi paradisuri fiscale,va trimit la moldoveni ca au nevoie de carne de tun

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 08:35

Ba Florine eu chiar nu ma mai cert,dar hai recunoaste ca e distractiv nenea asta care face pe bau bau.Uite ca face si legistratura..e doar un mosulet care cum am mai spus se bate cu morile de vint.Cred ca se simte tare singur cu tot cu cei 8 sau 4 sau 5 copii care ii are,acuma depinde de toanele lui ca uneori nr de copii de care dispune e variabil.

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 08:37

Si apropo tu ce faci la ora 1 noaptea? N-ai somn/ N-ai..alta treaba? Cred ca acum sforai pe 7 voci

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 09:08

Lordule John,
te inseli !
Ioana este doar un exponent al ceea ce se intampla azi: prostie si tupeu.
Generatii care nu inteleg un text scris.
Nu numai ei sufera de boala asta.
Marcele, n-am ce sa-ti spun.
Sa fii sanatos ! Ai mare nevoie.

Nu sunt Maica Tereza, dar cititi si voi ce scrie unul si altul si vedeti ce si cum.
Cine e toxic ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 12:45

bre,rablagitu' ,hai sa trecem la ale noastre,uite micutele de pe insula au inceput sa faca gat,ca cica guvernul nu le mai asigura protectie,le considera simple bagaboante,da-mi un sfat cum sa le impac?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 12:48

mytcor,ce mama naibii de prim-ministru vrei tu sa fii,cand nu asiguri tampoane si vata fetelor de pe insula,te ocupi de moldovence acuma,crezi ca o sa faca treaba mai buna decat fetitele de pe insula?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 12:51

sirius,ai dat banii pe prostii,in loc sa iei dulciuri la copii si acuma esti inarmata pana-n dinti si umbli ca partizanii prin munti?

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 13:00

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-15 12:48:56mytcor,ce mama naibii de prim-ministru vrei tu sa fii,cand nu asiguri tampoane si vata fetelor de pe insula,te ocupi de moldovence acuma,crezi ca o sa faca treaba mai buna decat fetitele de pe insula?

Mai Florinache.......

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 00:19

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-15 12:45:47bre,rablagitu' ,hai sa trecem la ale noastre,uite micutele de pe insula au inceput sa faca gat,ca cica guvernul nu le mai asigura protectie,le considera simple bagaboante,da-mi un sfat cum sa le impac?

Mache si Tache in autobuz.
- Mache, io-te ma la controloarea aia, se uita la mine ca si cand n-as avea bilet ...
- Asa, si ?
- Ce sa fac ?
- Uita-te si tu la ea ca si cum ai avea !

Acum nu e momentul !
sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 15:25

Iote bre, Florine, c-am dat zvon de viata! Nu cum as vrea, da` oricum, se cheama c-am dat! Ha, as vrea sa fiu acum partizan, in munti, cu puscociu`-n sale si sa ma doara-n pix de rest! Treaba-i ca nu mere-ase! Sa nu uit, inainte de-a raspunde cum se cuvine, sa urez "La Multi ani" micutului Dorei si tie, Florine; n-am fost pe faza la evenimente, da` cred ca o urare-i buna oricand. Nu cred ca mi-ati dus doru`... dimpotriva... "haaaa... ce bine, inca una care nu mai are timp de paruiala, pana sa apara iar... avem liniste si ne dam in barci cum ne-o placea..." este? cam asa ati gandit multi... Nu va bucurati, mai vreo saptamana, al mult doua si va pricopsiti iar cu beleaua pe cap! Si sa mai aiureze vreunu` cu "farmecu` vietii de la tara", cred ca stie mocofleata in cauza ca la el ma refer, c-o sa aiba parte de-un pomelnic de vreo cinci calendare de n-o sa-l poata duce! La cata limbarita are (la figurat vorbesc, ca-i de fapt mancarime la des`te), vede-l-as cocarjat pe aratura toata ziua cu sapa-n mana, sa-l aud dup-aia cat de "idilica" i se mai pare viata la sat! Chiar ca m-apuca apetitu` sa iau calea haiduciei, numa` cand vad cati prosti cu sau fara diploma ori atestat a prasit neamu` asta; i-as mai imputina oleaca, da` incepand de sus in jos, nu invers... stiu eu de ce!!! Am intarziat cu niste raspunsuri pe-alte topicuri, da` cum am zis, revin eu, in forta si cu informatii care o sa-mbarlige neuronii unora mai "slabi cu duhu`"... S-au inmultit buruienile peste masura, puneti mana pe sape si starpiti-le! Florine, Mytcor, voua v-o spun in primul rand, ca trebe s-aveti si voi ceva informatii... si mai stiti ce-nseamna sa nu pleci genunchii si crestetul! Nu vi se pare ca prea v-ati lasat pe tanjala cu vise roz-bombon si fufe pe insulita?! Drepti sub forma de gramada dezordonata si la treaba! Tataie Subrezitule, pune mana pe ciomag si apuca-te de ordine, ca daca-i mai tii mult pe biberon si pampersi pe-aia de trebe sa-i ai alaturi la o adica, te napadesc balariile; i-ai scapat din darlogi si-amu`-si dau in petec, numa`-n petreceri ar tine-o! Iar tie, don Vito, harem iti trebe, ca-n rest ai de toate? Pai, sa-ti spun cum traia unu` dintr-un sat invecinat care avea doua muieri - neveste - era bigam in toata regula, da` nu in acte, se-ntelege; toata ziua era cu ciomagu`-n mana pe post de judecator de pace si tot intre ele era nevoit sa sada, ca nu cumva sa se-apuce mandrele de paruiala c-ar fi luat foc satu`! Daravera a mers o vreme, numa` ca nici el nu putea sa le tina sub geana la nesfarsit; si-ntro noapte... scandal monstru, mandrele se cafteau - cica! As!!! Facatura!!! S-a bagat omu` intre ele si... cum era numa`-n budigai cu maneca scurta, ca era vara si cald, s-a trezit trap-galop fara ei, in curu` gol!!! Si-una dintre mandre avea un ditamai cutitoiu`-n labuta - unu` de-ala de casapit porcii!!! Iti imaginezi finalu`? Daca nu, ti-l fac cunoscut: omu` a luat-o la picior pe ulita c-o viteza de invidiat, ziceai c-a sorbit un butoi de gazolina, nu alta, fara sa-i pese ca-si etala sculele din dotare, cu picioarele goale, cu paru` valvoi de-alergau dupa el toti cainii din sat... era o harmalaie de s-au trezit satenii... au iesit si, ce sa vezi? Panarama!!! Circ fara bani!!! De-atunci i se trage porecla "curimanosu`"; ce zici, e atragatoare o asemenea experienta ori te lasi de harem?!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 15:55

Show-ul secolului Venirea lui Iisus

Al doilea pas al proiectului NASA presupune organizarea unui gigantic spectacol holografic proiectat chiar pe cer, astfel nct s fie vizibil pe ntreaga planet, care va simula venirea lui Mesia. Prin emisia unor unde care acioneaz direct asupra creierului, fiecare om va vedea n aceast hologram pe Mntuitorul specific religiei sale i l va auzi vorbindu-i n limba lui.

Cu ajutorul unor computere performante care vor coordona spectacolul i al sateliilor din jurul pmntului care vor emite semnale de joas frecven (LF), foarte joas frecven (VLF) i extrem de joas frecven (ELF) vor fi proiectate holograme folosind pe post de ecran pelicula de sodiu care nconjoar pmntul la o nlime de aproximativ 100 de km. Animarea pe computer i semnalele auditive vor prea c provin din adncimile spaiului i i vor face pe adepii ardeni ai diferitelor religii s cread c sunt martorii mult promisei ntoarceri a propriului Mesia.

Apoi proieciile lui Iisus, Mohamed, Buddha, Krishna etc. se vor uni ntr-o singur imagine i Salvatorul universal le va face o mare revelaie. Le va spune c diversele scripturi sunt false i c vechile religii sunt responsabile pentru rul de pe planet. De aceea ele trebuie abolite pentru a lsa locul unei noi religii care va fi condus de el, unicul Dumnezeu pe care l pot vedea cu ochii lor i auzi cu urechile lor.

Diabolicul plan prevede ca n urma acestei apariii s se creeze o mare dezordine social, n care milioane de susintori fanatici ai dogmei unei religii se vor ridica mpotriva altor milioane de susintorilor fanatici ai dogmei altor religii. Se vrea astfel generarea unor conflicte cum nu s-a mai vzut pn acum. Pare de domeniul fanteziei, ns mijloacele pentru a realiza aceasta deja exist.

Diverse servicii secrete arat c n ultimii 25 de ani (este vorba de anul 1994 n.n.) fosta URSS a stocat deja ntr-un computer extrem de avansat informaii despre proprietile electrice, chimice i biologice ale creierului uman rezultate n urma studiilor pe milioane de oameni. Aceste date permit manipularea senzaiilor auditive i vizuale. Au fost stocate de asemenea i date despre toate limbile i dialectele vorbite n prezent pe glob pentru a fi generate mesaje artificiale pe nelesul oricui. Existena unor astfel de computere este menionat i ntr-un articol publicat n martie 1983 n ziarul Sidney Morning Arrow.

La fel stau lucrurile i n SUA i Europa. nc din anii 70 s-au realizat cercetri asidue privind combinarea undelor electromagnetice i a hipnozei. n 1974 cercettorul G.F. Shapis scria: Cuvintele hipnotizatorului pot fi modulate electromagnetic, astfel nct s acioneze direct asupra creierului sub form de unde, fr a mai fi nevoie de receptarea i transportarea sunetului i fr ca persoana expus la astfel de influene s aib vreo ans de a controla fluxul informaional receptat. Cei care cerceteaz fenomenul de channeling au observat c numrul celor care se consider canale a crescut exponenial de cnd se fac astfel de cercetri. Cei care practic aa ceva ar trebui s i utilizeze simul critic i discernmntul pentru c de cele mai multe ori nu cunosc sursa a ceea ce ei numesc ghidare divin.

Vorbirea artificial asigur controlul mental

Existena unor astfel de tehnologii ine de a treia direcie de dezvoltare a proiectului Blue Beam care vizeaz comunicarea telepatic i electromagnetic prin unde de joas, foarte joas i extrem de joas frecven care i va face pe oameni s cread c l aud pe propriul lor Dumnezeu vorbindu-le. Astfel de unde generate de computer vor fi transmise prin intermediul sateliilor i vor interaciona cu gndirea natural, fcnd s apar ceea ce se numete vorbire artificial. Acest gen de tehnologie exist nc din anii 70 i a fost perfecionat prin cercetri ulterioare privind relaia dintre creierul uman i computer.

n ianuarie 1991 la Universitatea din Arizona a avut loc conferina intitulat Cercetarea avansat NATO cu privire la fenomene emergente ale sistemelor biomoleculare. Ce nseamn aceasta mai exact? ntr-una din lucrrile prezentate la aceast conferin erau prezentate echipamente care puteau face un orb s vad sau un surd s aud. Echipamente care puteau calma orice durere, fr a interveni cu medicamente i a cror utilizare ar fi permis oricrei fiine umane s i menin i la vrste naintate aceleai funcii de la tineree. Autorul lucrrii n cauz trgea un semnal de alarm asupra pericolului ca astfel de cercetri s fie deturnate de la scopul lor iniial i s fie folosite mpotriva oamenilor. El afirma c astfel de echipamente sunt operaionale n cadrul CIA i FBI, nu pentru a vindeca oameni, ci pentru a tortura i omor pe cei care se opun sistemului sau pentru a crea ceea ce n mod obinuit se numete candidat manciurian.

Avem date care arat c astfel de experimente au loc i n Marea Britanie, Australia, Frana, Germania i Finlanda. Ageniile guvernamentale i corporaiile care lucreaz mn n mn cu ele sunt gata s fac orice pentru a-i atinge obiectivul: controlul social total. De ce? Foarte simplu. n primul rnd, dac terorizezi populaia i o faci s se team pentru sigurana i viaa sa, i va fi mai uor s implementezi un sistem draconic, s o supraveghezi, s o dezarmezi i apoi s i spui c totul este pentru protecia ei. n al doilea rnd pentru c aa este mai uor s promovezi un nou sistem politic i social, n locul celui vechi care pare s nu mai funcioneze. Evident c alternativa este pregtit de mult vreme i se numete Noua Ordine Mondial. Frica a fost mereu utilizat ca un instrument cu care Elita a controlat i a subjugat masele. Vechea zical Divide et impera (Dezbin i stpnete) a fost aplicat n toate colurile planetei pentru a avea sigurana c oamenii sunt speriai, se tem pentru sigurana lor i i pierd ncrederea n ceilali oameni. i aceasta este tot o form de control mental.

Subliniem faptul c Serge Monaste spunea toate acestea n 1994, anticipnd astfel nscenarea de la 11 septembrie 2001, care a permis instaurarea unui sistem de teroare i a unor reguli stricte de supraveghere a populaiei sub pretextul asigurrii siguranei acesteia.

Controlul mental de astzi presupune mult mai mult, arat Serge Monaste n continuare. Iat ce scria n 1970 psihologul Gene V. Mc Connell ntr-un articol publicat n Psychology Today: A venit ziua n care putem combina privarea senzorial cu drogurile, hipnoza i manipularea prin recompens-pedeaps pentru a ctiga un control aproape absolut asupra comportamentului unui individ. Putem deci realiza rapid i cu destul eficien un fel de splare a creierului care duce la schimbri dramatice de comportament i personalitate. Ar trebui s dm o nou form societii astfel nct s fim cu toii antrenai nc de la natere s facem ceea ce societatea vrea ca noi s facem. Avem tehnologia necesar pentru a face aceasta. Nimeni nu este stpnul propriei personaliti. Nimeni nu are nimic de spus cu privire la ce fel de personalitate dobndete, deci nu are nici un motiv de a refuza s dobndeasc o nou personalitate, dac cea veche pe care o are este anti-social.

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 15:55

Sirius m-ai lasat masca!! Ce harem scumpa domnita ca tocmai explicas:am semnat ca nu am voie!!! Una ptr o viata ! Doamne!!!

sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 16:17

Don Vito, ai semnat, asta-i drept, am citit; da` chichirezu`-i dincolo de semnatura! Adicatalea, asta-i contractu`, e kosher, da` ce se face pe sest, fara stire, fara ochi pizmas... cumu-i?! ASTA voiam sa-ti var sub ochi, pricipita-i?! D-aia te trasei de-atentie; grija mare, ca poti s-o pati!!! Florine, ce-ai postat tu e in pregatire de vreo 10 ani; "pestacolu` di grande" a fost gandit pt. tambalaul lu` 2000 da` s-a fasait fiindc-a iesit taraboi din cauza celui de-al doilea generator de unde folosit atunci experimental intr-un alt scop, iar "baietii cu ochi albastri" din "societatea de binefacere" a lu` mos Sam, aia din departamentu` D - milosi din fire - i-au cules pe "experimentalisti" de pe drumuri si le-ai oferit cazare indelungata si tot ce le trebe pt. a-si "desavarsi experimentu`" in propria imaginatie, ca-n locuri publice n-or sa mai calce vreun secol de-amu`-nainte!!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 16:36

sirius,urmeaza 2012,stai cu ochii pe cerul patriei

Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 16:40

De la: vasix, la data 2009-04-16 15:55:57Sirius m-ai lasat masca!! Ce harem scumpa domnita ca tocmai explicas:am semnat ca nu am voie!!! Una ptr o viata ! Doamne!!!

Scuze, nu ti-am citit postarile din urma, dar inteleg ca ai renuntat ca credinta in Hristos.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 16:42

Scopurile stabilite de Comitetul celor 300 pentru cucerirea i subjugarea lumii

Pentru a ne forma o prere despre amploarea i omniprezena conspiraiilor care conduc destinele popoarelor lumii, s enumerm scopurile stabilite de Comitetul celor 300 pentru cucerirea i subjugarea lumii. Acest grup de elit, care i mai spune i olimpienii (ei cred cu adevrat c sunt egali ca putere i statur cu zeii legendari ai Olimpului), plnuiete s implementeze urmtoarele:

1. Un Guvern Mondial Unic / O Nou Ordine Mondial, cu o biseric unificat i un sistem monetar unitar, toate aflate sub controlul lor. Puini oameni sunt contieni c Guvernul Mondial Unic a nceput s-i nfiineze biserica n anii 1920-1930, dndu-i seama c nevoia de o credin religioas, inerent umanitii, trebuia s aib un debueu; prin urmare, au conceput un corp bisericesc care s canalizeze acea credin n direcia pe care ei o doreau.

2. Distrugerea complet a oricrei identiti i mndrii naionale.

3. Distrugerea religiei i, mai cu seam, a celei cretine, cu o singur excepie: propria lor creaie, menionat mai sus.

4. Dominaia asupra absolut tuturor persoanelor, prin mijloacele de control al minii i cu ajutorul a ceea ce Brezinzski numea tehnotronic, spre a crea roboi umani i un sistem dictatorial pe lng care Teroarea Roie a lui Felix Dzerzinski va prea un joc de copii.

5. Stoparea oricrei industrializri i a producerii de energie electric generat nuclear, n societatea post-industrial cu cretere zero cum o numesc ei. Vor face excepie industriile computerelor i serviciilor. Industriile rmase n Statele Unite vor fi exportate n ri ca Mexicul - unde se gsete din abunden mn de lucru de tip sclavagist. Indivizii neangajabili n urma distrugerii celorlalte industrii ar deveni dependeni de opiu, heroin sau cocain n procesul de eliminare pe care-l cunoatem azi sub denumirea de Global 2000.

6. Legalizarea drogurilor i a pornografiei.

7. Depopularea marilor orae, conform experimentului executat de regimul lui Pol-Pot n Cambodgia. E interesant de observat c planurile genocide ale lui Pol-Pot au fost concepute n Statele-Unite, de ctre una dintre fundaiile de cercetare ale Clubului de la Roma. La fel de interesant este c n prezent Comitetul ncearc s-i readuc la putere n Cambodgia pe mcelarii lui Pol-Pot.

8. Suprimarea oricrei dezvoltri tiinifice, cu excepia celor considerate oportune de ctre Comitet. O atenie special este acordat stoprii utilizrii energiei nucleare n scopuri panice. Experimentele cu fuziunea nuclear sunt deosebit de nfierate, dispreuite i ridiculizate actualmente de Comitet i de acalii presei. Dezvoltarea flcrii de fuziune ar spulbera n cele patru vnturi concepia de limitare a resurselor naturale inventat de Comitet. O flacr de fuziune folosit corect poate crea resurse naturale nelimitate, din cele mai banale substane. ntrebuinrile flcrii de fuziune sunt nenumrate i ar aduce ctig omenirii ntr-o manier pe care deocamdat publicul nu poate nici mcar s-o conceap.

9. Prin intermediul rzboaielor controlate, n rile avansate, i prin foamete i epidemii n statele Lumii a Treia, s-ar crea posibilitatea suprimrii unui numr de trei miliarde de oameni aa-numiii mnctori inutili. Comitetul celor 300 l-a angajat pe Cyrus Vance s scrie o lucrare pe aceast tem, cutnd cea mai eficient cale de producere a unui asemenea genocid. Textul a fost predat sub titlul Raportul Global 2000, fiind apoi acceptat i aprobat pentru punerea n aplicare, de ctre Preedintele Carter, pentru i n folosul guvernului Statelor-Unite, ca i de ctre Edwin Muskie, pe atunci Secretar de Stat. Conform termenilor Raportului Global 2000, populaia Statelor Unite se va reduce pn n anul 2050, cu o sut de milioane de oameni.

10. Demoralizarea lucrtorilor din clasa muncitoare, prin provocarea omajului n mas. Pe msur ce locurile de munc se mpuineaz, din cauza politicii post-industriale de cretere zero introdus de Consiliul de la Roma, muncitorii demoralizai i descurajai vor recurge la alcool i droguri. Tineretul va fi ncurajat, cu ajutorul muzicii rock i al drogurilor, s se revolte mpotriva strii de fapt, astfel subminnd i n cele din urm distrugnd unitatea familial. n aceast privin, Comitetul celor 300 a nsrcinat Institutul Tavistock s pregteasc un plan de punere n aplicare a acestei strategii. Tavistock, prin Centrul de Cercetri Stanford, a dus proiectul la ndeplinire, sub direcia profesorului Willis Harmon. Ulterior, acest proiect a ajuns s fie cunoscut sub denumirea de Conspiraia Acvatic.

11. mpiedicarea oamenilor de pretutindeni s-i hotrasc singuri destinele, cu ajutorul crizelor artificiale succesive, urmate de administrarea lor. Acest fenomen va deruta i va demoraliza populaia, n msura n care, de pe urma confruntrii cu prea multe posibiliti ambigue, va rezulta o stare de apatie pe scar generalizat. n cazul Statelor Unite exist deja o agenie de administrare a crizelor. Se numete Federal Emergency Management Agency (FEMA) Agenia Federal de Administrare a Urgenelor.

12. Introducerea de noi culte i stimularea n continuare a celor existente, inclusiv gangsterii muzicii rock, ca scrboasa i degenerata formaie Rolling Stones a lui Mick Jagger (o band de gangsteri foarte drag Nobilimii Negre europene) i a tuturor grupurilor rock create de Tavistock, ncepnd cu The Beatles.

13. Continuarea construirii cultului fundamentalismului cretin fondat de Darby, sluga Companiei Britanice din India de Est, n detrimentul cretinismului.

14. Insistena pentru rspndirea cultelor religioase, ca Fria Musulman, Fundamentalismul Islamic, Sikh i desfurarea de experimente din categoria crimelor lui Jim Jones i a Fiului lui Sam. Merit s remarcm c rposatul Ayatollah Khomeini a fost o creaie a Diviziei a VI de Informaii Militare din Intelligence Service, cunoscut ca MI6.

15. Exportarea ideilor de eliberare religioas n ntreaga lume, pentru a submina toate religiile existente, dar n special religia cretin. Aceasta a nceput cu Teologia Iezuit de Eliberare care a dus la cderea familiei Somoza n Nicaragua, apoi cu rzboiul civilde douzeci i cinci de ani din El Salvador, apoi alte astfel de aciuni n Costa Rica, Honduras, etc.

n aa-zisa teologie a eliberrii e implicat foarte activ Misiunea Mary Knoll, de orientare comunist. Aa se explic atenia mediatic extensiv acordat uciderii a patru dintre aa-numitele clugrie ale lui Mary Knoll n El Salvador, acum civa ani. Cele patru clugrie erau agente subversive comuniste, iar activitile lor fuseser dovedite cu documente de guvernul statului El Salvador. Mass-media audio-vizuale din Statele-Unite au refuzat s acorde spaiu de tipar sau de emisie multitudinii de documente aflate n posesia guvernului salvadorian, documente ce dovedeau ce anume fceau clugriele Misiunii Mary Knoll n acea ar. Mary Knoll acioneaz n multe ri i joac un rol hotrtor n aducerea comunismului la putere n Rhodesia, Mozambic, Angola i Africa de Sud.

16. Provocarea unui colaps complet al economiilor mondiale i generarea haosului politic total.

17. Preluarea controlului asupra tuturor politicilor interne i externe ale Statelor Unite.

18. Sprijinirea la maximum a instituiilor supranaionale, ca Organizaia Naiunilor Unite (ONU), Fondul Monetar Internaional (FMI), Banca de Acorduri Internaionale (BAI), Curtea Mondial i, n msura posibilului, reducerea eficienei instituiilor naionale i locale, prin eliminarea lor treptat sau prin aducerea lor sub umbrela Naiunilor Unite.

19. Penetrarea i subminarea tuturor guvernelor, acionnd, n continuare, din interiorul lor, pentru a distruge suveranitatea naional i integritatea naiunilor pe care le reprezint.

20. Organizarea unui aparat terorist de amplitudine mondial i negocierea cu teroritii ori de cte ori au loc aciuni teroriste. S ne reamintim c Bettino Craxi a fost cel care a convins guvernele italian i american s negocieze cu rpitorii din Brigzile Roii ai primului ministru Aldo-Moro i ai Generalului Dozier. Ca un apropo, Generalul Dozier a primit ordine s nu vorbeasc despre ceea ce i s-a ntmplat. Dac rupe tcerea, i din el se va face un exemplu ngrozitor, la fel cum a procedat Kissinger cu Aldo Moro, Ali Bhutto i Generalul Zia ul Haq.

21. Preluarea sub control a nvmntului, cu intenia i scopul de a-l distruge complet i definitiv.

n mod alarmant, o mare parte dintre aceste planuri globale ale conspiratorilor au fost deja realizate ori sunt pe cale s se ndeplineasc. Cu fonduri nelimitate, cu cteva sute de grupuri de gndire i mii de ingineri sociali, cu controlul asupra mass-media, bncilor i majoritii guvernelor devenit aproape o realitate, putem vedea c ne confruntm cu o problem de proporii imense.

Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 16:48

De la: vasix, la data 2009-04-16 15:55:57Sirius m-ai lasat masca!! Ce harem scumpa domnita ca tocmai explicas:am semnat ca nu am voie!!! Una ptr o viata ! Doamne!!!

Ce ti se intampla daca incalci acel "contract".De exemplu ai o revelatie personala (sa nu razi) si ajungi la concluzia ca tb sa redevii crestin. Nu se pune pb sa divortezi ci doar sa-ti schimbi religia.Sa pp ca si sotia ta ar fi de acord.

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 18:34

Maria,eu voi fi crestin pina la moarte,si ultima picatura din singele meu va fi crestina,e o poveste lunga.Janice l-a cunoscut si pe Dumnezeu,convertirea mea e formala,toti imi stiu convingerile religioase,stiu ca e greu de inteles,vreau doar ca Janice sa aiba o ceremonie in religia in care a fost crescuta,la care a visat.Ma gindesc doar ca ...mi se va intimpla ceva si vreau ca ea mai apoi sa aiba sprijinul societatii ei,a tarii ei ptr ca eu in afara de copii nu am pe nimeni.

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 18:36

Siii...crezi ca acel contract semnifica ceva? Asa se obisnuieste la ei totul se da in scris,e ptr siguranta ei ..eu stiu ca o iubesc acum si ptr totdeauna .Ok si pot sa si semnez ptr asta

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 18:53

De la: balarie, la data 2009-04-13 11:20:11...am gasit ceva si pentru baieti :

Cele 10 porunci ale lui Giacomo Casanova
ImageBarbati, fiti pe faza!
De ce au unii succes in exces? Casanova stie!
Doar e tatal lor! In 73 de ani de viata el a facut dragoste cu 132 de femei, printre care aristocrate, actrite, dansatoare, servitoare, sclave grecoaice, cinci surori plus mama lor, un travestit, o cocosata, o nimfomana, cateva calugarite! Spre deosebire de fictivul Don Juan, Giacomo Casanova nu a fost un pradator sexual. El se indragostea de-a binelea de multe dintre femeile pe care le-a avut si scopul lui, atunci cand le ademenea in iatac, era sa le satisfaca pe ele (deseori se mandrea cu orgasmele multiple pe care iubitele lui le "culegeau" de pe urma priceperii lui).

Daca n-ai timp sa citesti cele 12 volume autobiografice ale lui Casanova, trebuie sa afli macar cele 10 porunci care au facut ca nimeni sa nu-i egaleze talentul de vrajitor sexual de mai bine de 200 de ani!

1. Ca sa faci o femeie sa se simta speciala, fa ceva special
Atunci cand vrei sa impresionezi o femeie, niciodata sa nu spui: "Deci... ce-ai vrea sa facem acum?" Un Casanova adevarat are intotdeauna un plan, nu sovaie si stie ce pas urmeaza. Astfel femeia capata incredere in el si se lasa dominata cu placere. Ca sa subjugi o femeie, zice batranul cuceritor, imagineaza-ti ca trebuie s-o ceri de nevasta si organizeaza seara cum crezi mai bine (in afara de inel si cazutul in genunchi).

2. Intimitatea e sexy
O femeie magulita e trei sferturi cucerita! Si nimic nu maguleste mai tare o femeie ca atunci cand simte ca a captat intreaga atentie a unui barbat. Daca o inviti in oras, n-are rost sa imparti seara cu alti prieteni. Du-o departe de galagie, de alte perechi curioase de ochi, de orice v-ar putea distrage atentia. Numai in intimitate o femeie este ea insasi.

Image3. Las-o sa se simta fascinata de faptul ca... esti fascinat de ea
Casanova invita femeile in camere pline de lumina si oglinzi pentru ca ele sa se bucure de imaginea lor din toate unghiurile posibile. De asemenea, femeia se simte mai sexy atunci cand se priveste in oglinda. Daca nu exista oglinzi, atunci trebuie sa devii tu insuti o oglinda in care ea sa se admire. Cum adica? Adica arata-i ce efect are asupra ta: din cand in cand zambeste-i admirativ, ramai cu ochii la ea si nu-i raspunde la ce te intreaba (semn ca nici nu mai auzi de fermecat ce esti). Daca fata e draguta, nu-i spune asta, pentru ca toata lumea i-o spune. Tu spune-i ca e inteligenta si ai castigat un punct in plus.

4. Intreab-o la ce se gandeste
Arata-i ca interesul tau pentru ea e mai profund decat pielea. Ca nu e doar o piesa decorativa. Atunci cand privesti femeia ca pe un simplu obiect, ai tendinta sa te concentrezi mai mult asupra ta si atunci nu esti un Casanova. Seducerea unei femei dura la Casanova ore intregi, in care el stia ce sa intrebe si cum sa asculte. Motivul pentru care femeile il gaseau pe Casanova fascinant era acela ca el le gasea pe ele fascinante! E usor sa faci o femeie sa vorbeasca despre sine. N-ai decat sa pui intrebari cu final deschis si apoi sa inchizi gura. Batranul cuceritor atingea mai intai sufletul unei femei inainte sa indrazneasca sa atinga orice altceva.

Image5. Nu te zgarci tocmai acum!
Daca a acceptat sa iasa cu tine, nu-ti numara in fata ei banutii. Exagereaza cu galanteriile. Aceste exagerari sunt mici desfrauri (caviar, un cadou costisitor de la prima intalnire, sampania cea mai scumpa din meniu). O data ce le-a acceptat pe acestea, le va accepta si pe cele care urmeaza (in dormitor). E de-ajuns, deci, s-o faci sa pacatuiasca putin (lacomindu-se, de exemplu, la o cina copioasa), ca va pacatui din nou.

6. Da importanta simturilor ei
Casanova folosea afrodiziace. Parfuma camera cu tuberoze pentru ca se credea ca stimuleaza apetitul sexual si servea stridii la sampanie pentru ca un singur lucru se simte mai placut pe limba decat stridiile... O facea sa vorbeasca - nu uita ca oricarei femei ii place muzica propriei voci - si din cand in cand o atingea usor ca sa-i aduca aminte de ce se afla acolo...
Asadar, acorda atentie celor cinci simturi ale femeii de langa tine. Fiecare din ele e un motoras pe care trebuie sa-l incalzesti.

7. Ai rabdare!
Desi Casanova se infierbanta atunci cand observa ca o femeie nu poarta corset, ci doar o camasa de dantela, nu se arunca asupra ei. El credea ca daca gusti placerea prea repede, nu apuci s-o gusti pe toata. Deci trebuie sa stii ca preludiul nu incepe cu 60 de secunde inaintea actului sexual si nici macar nu incepe in dormitor. El incepe o data cu momentul intalnirii...

Image8. Joaca-te!
Mancarea si bautura pe care le comanda Casanova erau in mare parte aluzii sexuale: stridii, branzeturi moi, fructe coapte, suculente, vinuri spumoase. Un motiv era acela ca ii placea sa vada femeia bagand in gura toate aceste lucruri. Un alt motiv era ca ii placea sa se joace. Cand o stridie lunecoasa ii cadea ei in decolteu, se oferea imediat sa o soarba de acolo. De asemenea, o incuraja sa-si balaceasca mainile in recipientele cu ulei si otet. Casanova era constient ca sexul nu e un lucru serios, ci o joaca de adulti. Asadar, cand o inviti sa mancati undeva, aminteste-ti ca preludiul deja a inceput. Mancati unul din mana celuilalt, beti amandoi din aceeasi cupa etc.

9. Fii spontan
Casanova era un tip rabdator, dar niciodata nu lasa sa-i scape o ocazie daca se ivea singura. Cand o femeie ti se ofera din proprie initiativa, uita de toate celelalte porunci si bucura-te de norocul pe care l-ai avut.

10. Fa-i cadouri sexy
Casanova cumpara femeilor desuuri si le dadea motiv sa le probeze. Astfel, joaca incepea. Nu oferi femeii cadouri foarte serioase din prima: carti, haine de blana. E de-ajuns ceva vaporos, o esarfa de matase, un "neglige" in care sa alunece cand ajungeti in dormitor. Trimite-o sa se imbrace singura in baie si las-o sa-si faca aparitia triumfatoare. Va fi deja excitata.

..Citind ''instructiunile'' de mai sus, trebuie sa recunosc,privindu-ma cu ochi critici,ca sunt romantic ca o cizma .

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 19:08

Avand in vedere nevoia imperioasa de promovare a femeii in societatea noastra, Sirius, te numesc prim-ministru in locul lui Mytcor, pentru devotamentul pe care l-ai dovedit in servirea nobilelor idealuri.
Vei prelua stafeta direct de la Mytcor, la sfarsitul lunii iulie, in prezenta mae, la resedinta mea.
Poate veni si Florin doar daca promite ca o sa crape de ciuda in direct !
Sa te pregatesti, sa-ti cureti unghiile, batistuta, bentita, il iei de manuta pe sotul din dotare si te prezinti !
Pe loc repaos !

Florine, tu nu numai ca vii sa crapi de invidie, dar trebuie sa fi pregatit si pentru cateva rigle la palma pentru dezmatul la care te-ai dedat ca un adevarat sef al arbitrilor. (O sa te bandajez cu niste tuici sau beri sau vinuturi, dupa cum o sa te invinetesti). S-o iei si pe Dama cu Ciomege sa ne ajute !

Mai vorbim.
Srius, imi place energia ta, devotamentul cu care te avanti in lupta.

Pasti fericit !

Acum nu e momentul !
Pagini: << 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: