Info
x
Am dreptate... sau nu?
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 20:23
DAN PURIC - vizionare placuta !
www.youtube.com/watch?v=xnXJWbxejXo&feature=related www.youtube.com/watch?v=35USRjD8-i4&feature=related ETC.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 21:27
mai copii,nu va mai intepati aiurea,toti aveti dreptate,toti sunteti destepti si frumosi,eu sunt singurul prost,urat si nu stiu ce inseamna sa ai dreptate,am dreptate ...sau nu?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 21:32
Binefacerile acupuncturii!
Intepaturile mari si dese....
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 21:50
De la: vasix, la data 2009-04-14 09:39:16De la: homemarcel0, la data 2009-04-13 20:32:46De la: vasix, la data 2009-04-11 10:36:44AH...SI DOAR NU VROIAM SA-MI BAT CAPU... ... nu ai raspuns la intrebare ... CUM AI SCOS COPII DIN TARA ? ... ... sint multe intrebari la care nu poti raspunde ... si care denota un ANUMIT TIP DE CARACTER ... de MILOG ...
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 23:01
De la: vasix, la data 2009-04-14 22:07:20Esti un mare RAHAT ,CUM CREZI TU CA MA VOI EXPLICA TIE?!!! SA COMUNIC CU UN PSIHOPAT UN DEREGLAT MINTAL? AI NOROC DE SOTIA TA CA TE SCOATE CU CERTIFICAT CA ALTFEL NU AI MAI BANTUI AI STA INTR-UN SANATORIU SUB TRATAMENT.BAAA,OLIGOFRENULE TU AI MINTE? SAU TI-AI PIERDUT-O PE TOATA! TU IMI CERI SA-TI EXPLIC DESPRE FAMILIA MEA?! TIE? CONTROLEAZA-TE NENE VEZI AI GRIJA IA-TI TRATAMENTUL SI TRECI LA FAPTE. ... s-a ''suparat'' cizmarul ... ... ...... o intrebare de cunostinte generale ... stiai ca in unele tari cetatenia dubla e INTERZISA ? ... ... |
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 23:28
si ce mai astepti?Goguta,esti asa sigur de ce spui?Baga mare si denunta-maaaa,te rog,hai iubitule vrei sa ma denunti?uuu,mor de frica Esti distractiv dar la ora asta si ptr totdeauna am treburi reale deci by by Ce m-ai distrat!!Auzi la el cetatenie dubla!!! Don quijote so morile de vint...saracul
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 23:31
De la: vasix, la data 2009-04-14 23:28:05 ... denunt ? ... ... cine a spus asa ceva ? ... ar fi ceva de denuntat ? ... ... ...... o alta intrebare de cultura generala ... stiai ca anumite tari NU ACORDA CETATENIE DECIT COPIILOR ? ... indiferent cite pingele pune tatal lor ... ... |
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 00:16
De la: tumaria, la data 2009-04-14 11:15:23Da, luati-va jucariile si plecati, pai da, v-au speriat 2 si gata, o luati la fuga. Pai ce voi nu stiti sa-i ignorati complet, asa ii scoateti din joc. ... mai maria, esti de groaza ... te-am ''atacat'' eu ? ... ... nu intra singura in corul ''plingaciosilor'' ca e cam ca la tombola ... niciodata nu stii cu ce(sau cu cine) te alegi ... internetul denatureaza realitatea ... ciini care nu latra musca rau si pe la spate ...
|
|
|
|
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 01:17
mai copii,nu va mai intepati aiurea,toti aveti dreptate,toti sunteti destepti si frumosi,eu sunt singurul prost,urat si nu stiu ce inseamna sa ai dreptate,am dreptate ...sau nu?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 01:56
daca va mai certati,va dau afara din tara,e clar?hoooo,nu va bucurati,nu pupati voi paradisuri fiscale,va trimit la moldoveni ca au nevoie de carne de tun
|
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 08:35
Ba Florine eu chiar nu ma mai cert,dar hai recunoaste ca e distractiv nenea asta care face pe bau bau.Uite ca face si legistratura..e doar un mosulet care cum am mai spus se bate cu morile de vint.Cred ca se simte tare singur cu tot cu cei 8 sau 4 sau 5 copii care ii are,acuma depinde de toanele lui ca uneori nr de copii de care dispune e variabil.
|
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 08:37
Si apropo tu ce faci la ora 1 noaptea? N-ai somn/ N-ai..alta treaba? Cred ca acum sforai pe 7 voci
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 09:08
Lordule John,
te inseli ! Ioana este doar un exponent al ceea ce se intampla azi: prostie si tupeu. Generatii care nu inteleg un text scris. Nu numai ei sufera de boala asta. Marcele, n-am ce sa-ti spun. Sa fii sanatos ! Ai mare nevoie. Nu sunt Maica Tereza, dar cititi si voi ce scrie unul si altul si vedeti ce si cum. Cine e toxic ?
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 12:45
bre,rablagitu' ,hai sa trecem la ale noastre,uite micutele de pe insula au inceput sa faca gat,ca cica guvernul nu le mai asigura protectie,le considera simple bagaboante,da-mi un sfat cum sa le impac?
|
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 12:48
mytcor,ce mama naibii de prim-ministru vrei tu sa fii,cand nu asiguri tampoane si vata fetelor de pe insula,te ocupi de moldovence acuma,crezi ca o sa faca treaba mai buna decat fetitele de pe insula?
|
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 12:51
sirius,ai dat banii pe prostii,in loc sa iei dulciuri la copii si acuma esti inarmata pana-n dinti si umbli ca partizanii prin munti?
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 13:00
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-15 12:48:56mytcor,ce mama naibii de prim-ministru vrei tu sa fii,cand nu asiguri tampoane si vata fetelor de pe insula,te ocupi de moldovence acuma,crezi ca o sa faca treaba mai buna decat fetitele de pe insula? Mai Florinache.......
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 00:19
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-15 12:45:47bre,rablagitu' ,hai sa trecem la ale noastre,uite micutele de pe insula au inceput sa faca gat,ca cica guvernul nu le mai asigura protectie,le considera simple bagaboante,da-mi un sfat cum sa le impac? Mache si Tache in autobuz. - Mache, io-te ma la controloarea aia, se uita la mine ca si cand n-as avea bilet ... - Asa, si ? - Ce sa fac ? - Uita-te si tu la ea ca si cum ai avea !
Acum nu e momentul !
|
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 15:25
Iote bre, Florine, c-am dat zvon de viata! Nu cum as vrea, da` oricum, se cheama c-am dat! Ha, as vrea sa fiu acum partizan, in munti, cu puscociu`-n sale si sa ma doara-n pix de rest! Treaba-i ca nu mere-ase! Sa nu uit, inainte de-a raspunde cum se cuvine, sa urez "La Multi ani" micutului Dorei si tie, Florine; n-am fost pe faza la evenimente, da` cred ca o urare-i buna oricand. Nu cred ca mi-ati dus doru`... dimpotriva... "haaaa... ce bine, inca una care nu mai are timp de paruiala, pana sa apara iar... avem liniste si ne dam in barci cum ne-o placea..." este? cam asa ati gandit multi... Nu va bucurati, mai vreo saptamana, al mult doua si va pricopsiti iar cu beleaua pe cap! Si sa mai aiureze vreunu` cu "farmecu` vietii de la tara", cred ca stie mocofleata in cauza ca la el ma refer, c-o sa aiba parte de-un pomelnic de vreo cinci calendare de n-o sa-l poata duce! La cata limbarita are (la figurat vorbesc, ca-i de fapt mancarime la des`te), vede-l-as cocarjat pe aratura toata ziua cu sapa-n mana, sa-l aud dup-aia cat de "idilica" i se mai pare viata la sat! Chiar ca m-apuca apetitu` sa iau calea haiduciei, numa` cand vad cati prosti cu sau fara diploma ori atestat a prasit neamu` asta; i-as mai imputina oleaca, da` incepand de sus in jos, nu invers... stiu eu de ce!!! Am intarziat cu niste raspunsuri pe-alte topicuri, da` cum am zis, revin eu, in forta si cu informatii care o sa-mbarlige neuronii unora mai "slabi cu duhu`"... S-au inmultit buruienile peste masura, puneti mana pe sape si starpiti-le! Florine, Mytcor, voua v-o spun in primul rand, ca trebe s-aveti si voi ceva informatii... si mai stiti ce-nseamna sa nu pleci genunchii si crestetul! Nu vi se pare ca prea v-ati lasat pe tanjala cu vise roz-bombon si fufe pe insulita?! Drepti sub forma de gramada dezordonata si la treaba! Tataie Subrezitule, pune mana pe ciomag si apuca-te de ordine, ca daca-i mai tii mult pe biberon si pampersi pe-aia de trebe sa-i ai alaturi la o adica, te napadesc balariile; i-ai scapat din darlogi si-amu`-si dau in petec, numa`-n petreceri ar tine-o! Iar tie, don Vito, harem iti trebe, ca-n rest ai de toate? Pai, sa-ti spun cum traia unu` dintr-un sat invecinat care avea doua muieri - neveste - era bigam in toata regula, da` nu in acte, se-ntelege; toata ziua era cu ciomagu`-n mana pe post de judecator de pace si tot intre ele era nevoit sa sada, ca nu cumva sa se-apuce mandrele de paruiala c-ar fi luat foc satu`! Daravera a mers o vreme, numa` ca nici el nu putea sa le tina sub geana la nesfarsit; si-ntro noapte... scandal monstru, mandrele se cafteau - cica! As!!! Facatura!!! S-a bagat omu` intre ele si... cum era numa`-n budigai cu maneca scurta, ca era vara si cald, s-a trezit trap-galop fara ei, in curu` gol!!! Si-una dintre mandre avea un ditamai cutitoiu`-n labuta - unu` de-ala de casapit porcii!!! Iti imaginezi finalu`? Daca nu, ti-l fac cunoscut: omu` a luat-o la picior pe ulita c-o viteza de invidiat, ziceai c-a sorbit un butoi de gazolina, nu alta, fara sa-i pese ca-si etala sculele din dotare, cu picioarele goale, cu paru` valvoi de-alergau dupa el toti cainii din sat... era o harmalaie de s-au trezit satenii... au iesit si, ce sa vezi? Panarama!!! Circ fara bani!!! De-atunci i se trage porecla "curimanosu`"; ce zici, e atragatoare o asemenea experienta ori te lasi de harem?!
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 15:55
Show-ul secolului – „Venirea lui Iisus”
Al doilea pas al proiectului NASA presupune organizarea unui gigantic spectacol holografic proiectat chiar pe cer, astfel încât sã fie vizibil pe întreaga planetã, care va simula venirea lui Mesia. Prin emisia unor unde care acþioneazã direct asupra creierului, fiecare om va vedea în aceastã hologramã pe Mântuitorul specific religiei sale ºi îl va auzi vorbindu-i în limba lui. Cu ajutorul unor computere performante care vor coordona spectacolul ºi al sateliþilor din jurul pãmântului care vor emite semnale de joasã frecvenþã (LF), foarte joasã frecvenþã (VLF) ºi extrem de joasã frecvenþã (ELF) vor fi proiectate holograme folosind pe post de ecran pelicula de sodiu care înconjoarã pãmântul la o înãlþime de aproximativ 100 de km. Animarea pe computer ºi semnalele auditive vor pãrea cã provin din adâncimile spaþiului ºi îi vor face pe adepþii ardenþi ai diferitelor religii sã creadã cã sunt martorii mult promisei întoarceri a propriului Mesia. “Apoi proiecþiile lui Iisus, Mohamed, Buddha, Krishna etc. se vor uni într-o singurã imagine ºi « Salvatorul » universal le va face o mare revelaþie. Le va spune cã diversele scripturi sunt false ºi cã vechile religii sunt responsabile pentru rãul de pe planetã. De aceea ele trebuie abolite pentru a lãsa locul unei noi religii care va fi condusã de el, unicul Dumnezeu pe care îl pot vedea cu ochii lor ºi auzi cu urechile lor.” Diabolicul plan prevede ca în urma acestei apariþii sã se creeze o mare dezordine socialã, în care milioane de susþinãtori fanatici ai dogmei unei religii se vor ridica împotriva altor milioane de susþinãtorilor fanatici ai dogmei altor religii. Se vrea astfel generarea unor conflicte cum nu s-a mai vãzut pânã acum. Pare de domeniul fanteziei, însã mijloacele pentru a realiza aceasta deja existã. „Diverse servicii secrete aratã cã în ultimii 25 de ani (este vorba de anul 1994 n.n.) fosta URSS a stocat deja într-un computer extrem de avansat informaþii despre proprietãþile electrice, chimice ºi biologice ale creierului uman rezultate în urma studiilor pe milioane de oameni. Aceste date permit manipularea senzaþiilor auditive ºi vizuale. Au fost stocate de asemenea ºi date despre toate limbile ºi dialectele vorbite în prezent pe glob pentru a fi generate mesaje artificiale pe înþelesul oricui. Existenþa unor astfel de computere este menþionatã ºi într-un articol publicat în martie 1983 în ziarul Sidney Morning Arrow. La fel stau lucrurile ºi în SUA ºi Europa. Încã din anii ‘70 s-au realizat cercetãri asidue privind combinarea undelor electromagnetice ºi a hipnozei. În 1974 cercetãtorul G.F. Shapis scria: «Cuvintele hipnotizatorului pot fi modulate electromagnetic, astfel încât sã acþioneze direct asupra creierului sub formã de unde, fãrã a mai fi nevoie de receptarea ºi transportarea sunetului ºi fãrã ca persoana expusã la astfel de influenþe sã aibã vreo ºansã de a controla fluxul informaþional receptat.» Cei care cerceteazã fenomenul de channeling au observat cã numãrul celor care se considerã canale a crescut exponenþial de când se fac astfel de cercetãri. Cei care practicã aºa ceva ar trebui sã îºi utilizeze simþul critic ºi discernãmântul pentru cã de cele mai multe ori nu cunosc sursa a ceea ce ei numesc ghidare divinã.” Vorbirea artificialã asigurã controlul mental „Existenþa unor astfel de tehnologii þine de a treia direcþie de dezvoltare a proiectului Blue Beam care vizeazã comunicarea telepaticã ºi electromagneticã prin unde de joasã, foarte joasã ºi extrem de joasã frecvenþã care îi va face pe oameni sã creadã cã îl aud pe propriul lor Dumnezeu vorbindu-le. Astfel de unde generate de computer vor fi transmise prin intermediul sateliþilor ºi vor interacþiona cu gândirea naturalã, fãcând sã aparã ceea ce se numeºte „vorbire artificialã”. Acest gen de tehnologie existã încã din anii ‘70 ºi a fost perfecþionatã prin cercetãri ulterioare privind relaþia dintre creierul uman ºi computer. În ianuarie 1991 la Universitatea din Arizona a avut loc conferinþa intitulatã „Cercetarea avansatã NATO cu privire la fenomene emergente ale sistemelor biomoleculare”. Ce înseamnã aceasta mai exact? Într-una din lucrãrile prezentate la aceastã conferinþã erau prezentate echipamente care puteau face un orb sã vadã sau un surd sã audã. Echipamente care puteau calma orice durere, fãrã a interveni cu medicamente ºi a cãror utilizare ar fi permis oricãrei fiinþe umane sã îºi menþinã ºi la vârste înaintate aceleaºi funcþii de la tinereþe. Autorul lucrãrii în cauzã trãgea un semnal de alarmã asupra pericolului ca astfel de cercetãri sã fie deturnate de la scopul lor iniþial ºi sã fie folosite împotriva oamenilor. El afirma cã astfel de echipamente sunt operaþionale în cadrul CIA ºi FBI, nu pentru a vindeca oameni, ci pentru a tortura ºi omorî pe cei care se opun sistemului sau pentru a crea ceea ce în mod obiºnuit se numeºte „candidat manciurian”. Avem date care aratã cã astfel de experimente au loc ºi în Marea Britanie, Australia, Franþa, Germania ºi Finlanda. Agenþiile guvernamentale ºi corporaþiile care lucreazã mânã în mânã cu ele sunt gata sã facã orice pentru a-ºi atinge obiectivul: controlul social total. De ce? Foarte simplu. În primul rând, dacã terorizezi populaþia ºi o faci sã se teamã pentru siguranþa ºi viaþa sa, îþi va fi mai uºor sã implementezi un sistem draconic, sã o supraveghezi, sã o dezarmezi ºi apoi sã îi spui cã totul este pentru protecþia ei. În al doilea rând pentru cã aºa este mai uºor sã promovezi un nou sistem politic ºi social, în locul celui vechi care pare sã nu mai funcþioneze. Evident cã alternativa este pregãtitã de multã vreme ºi se numeºte Noua Ordine Mondialã. Frica a fost mereu utilizatã ca un instrument cu care Elita a controlat ºi a subjugat masele. Vechea zicalã „Divide et impera” (Dezbinã ºi stãpâneºte) a fost aplicatã în toate colþurile planetei pentru a avea siguranþa cã oamenii sunt speriaþi, se tem pentru siguranþa lor ºi îºi pierd încrederea în ceilalþi oameni. ªi aceasta este tot o formã de control mental.” Subliniem faptul cã Serge Monaste spunea toate acestea în 1994, anticipând astfel înscenarea de la 11 septembrie 2001, care a permis instaurarea unui sistem de teroare ºi a unor reguli stricte de supraveghere a populaþiei sub pretextul asigurãrii siguranþei acesteia. „Controlul mental de astãzi presupune mult mai mult, aratã Serge Monaste în continuare. Iatã ce scria în 1970 psihologul Gene V. Mc Connell într-un articol publicat în Psychology Today: „A venit ziua în care putem combina privarea senzorialã cu drogurile, hipnoza ºi manipularea prin recompensã-pedeapsã pentru a câºtiga un control aproape absolut asupra comportamentului unui individ. Putem deci realiza rapid ºi cu destulã eficienþã un fel de spãlare a creierului care duce la schimbãri dramatice de comportament ºi personalitate. Ar trebui sã dãm o nouã formã societãþii astfel încât sã fim cu toþii antrenaþi încã de la naºtere sã facem ceea ce societatea vrea ca noi sã facem. Avem tehnologia necesarã pentru a face aceasta. Nimeni nu este stãpânul propriei personalitãþi. Nimeni nu are nimic de spus cu privire la ce fel de personalitate dobândeºte, deci nu are nici un motiv de a refuza sã dobândeascã o nouã personalitate, dacã cea veche pe care o are este anti-socialã”.
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 15:55
Sirius m-ai lasat masca!! Ce harem scumpa domnita ca tocmai explicas:am semnat ca nu am voie!!! Una ptr o viata ! Doamne!!!
|
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 16:17
Don Vito, ai semnat, asta-i drept, am citit; da` chichirezu`-i dincolo de semnatura! Adicatalea, asta-i contractu`, e kosher, da` ce se face pe sest, fara stire, fara ochi pizmas... cumu-i?! ASTA voiam sa-ti var sub ochi, pricipita-i?! D-aia te trasei de-atentie; grija mare, ca poti s-o pati!!! Florine, ce-ai postat tu e in pregatire de vreo 10 ani; "pestacolu` di grande" a fost gandit pt. tambalaul lu` 2000 da` s-a fasait fiindc-a iesit taraboi din cauza celui de-al doilea generator de unde folosit atunci experimental intr-un alt scop, iar "baietii cu ochi albastri" din "societatea de binefacere" a lu` mos Sam, aia din departamentu` D - milosi din fire - i-au cules pe "experimentalisti" de pe drumuri si le-ai oferit cazare indelungata si tot ce le trebe pt. a-si "desavarsi experimentu`" in propria imaginatie, ca-n locuri publice n-or sa mai calce vreun secol de-amu`-nainte!!!
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 16:36
sirius,urmeaza 2012,stai cu ochii pe cerul patriei
|
|
Fosta membra 9am.ro 239 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 16:40
De la: vasix, la data 2009-04-16 15:55:57Sirius m-ai lasat masca!! Ce harem scumpa domnita ca tocmai explicas:am semnat ca nu am voie!!! Una ptr o viata ! Doamne!!! Scuze, nu ti-am citit postarile din urma, dar inteleg ca ai renuntat ca credinta in Hristos.
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 16:42
Scopurile stabilite de Comitetul celor 300 pentru cucerirea ºi subjugarea lumii
Pentru a ne forma o pãrere despre amploarea ºi omniprezenþa conspiraþiilor care conduc destinele popoarelor lumii, sã enumerãm scopurile stabilite de Comitetul celor 300 pentru cucerirea ºi subjugarea lumii. Acest grup de elitã, care îºi mai spune ºi “olimpienii” (ei cred cu adevãrat cã sunt egali ca putere ºi staturã cu zeii legendari ai Olimpului), plãnuieºte sã implementeze urmãtoarele: 1. Un Guvern Mondial Unic / O Nouã Ordine Mondialã, cu o bisericã unificatã ºi un sistem monetar unitar, toate aflate sub controlul lor. Puþini oameni sunt conºtienþi cã Guvernul Mondial Unic a început sã-ºi înfiinþeze „biserica” în anii 1920-1930, dându-ºi seama cã nevoia de o credinþã religioasã, inerentã umanitãþii, trebuia sã aibã un debuºeu; prin urmare, au conceput un corp „bisericesc” care sã canalizeze acea credinþã în direcþia pe care ei o doreau. 2. Distrugerea completã a oricãrei identitãþi ºi mândrii naþionale. 3. Distrugerea religiei ºi, mai cu seamã, a celei creºtine, cu o singurã excepþie: propria lor creaþie, menþionatã mai sus. 4. Dominaþia asupra absolut tuturor persoanelor, prin mijloacele de control al minþii ºi cu ajutorul a ceea ce Brezinzski numea „tehnotronicã”, spre a crea roboþi umani ºi un sistem dictatorial pe lângã care Teroarea Roºie a lui Felix Dzerzinski va pãrea un joc de copii. 5. Stoparea oricãrei industrializãri ºi a producerii de energie electricã generatã nuclear, în „societatea post-industrialã cu creºtere zero” cum o numesc ei. Vor face excepþie industriile computerelor ºi serviciilor. Industriile rãmase în Statele Unite vor fi exportate în þãri ca Mexicul - unde se gãseºte din abundenþã mânã de lucru de tip sclavagist. Indivizii neangajabili în urma distrugerii celorlalte industrii ar deveni dependenþi de opiu, heroinã sau cocainã în procesul de eliminare pe care-l cunoaºtem azi sub denumirea de Global 2000. 6. Legalizarea drogurilor ºi a pornografiei. 7. Depopularea marilor oraºe, conform experimentului executat de regimul lui Pol-Pot în Cambodgia. E interesant de observat cã planurile genocide ale lui Pol-Pot au fost concepute în Statele-Unite, de cãtre una dintre fundaþiile de cercetare ale Clubului de la Roma. La fel de interesant este cã în prezent Comitetul încearcã sã-i readucã la putere în Cambodgia pe mãcelarii lui Pol-Pot. 8. Suprimarea oricãrei dezvoltãri ºtiinþifice, cu excepþia celor considerate oportune de cãtre Comitet. O atenþie specialã este acordatã stopãrii utilizãrii energiei nucleare în scopuri paºnice. Experimentele cu fuziunea nuclearã sunt deosebit de înfierate, dispreþuite ºi ridiculizate actualmente de Comitet ºi de ºacalii presei. Dezvoltarea flãcãrii de fuziune ar spulbera în cele patru vânturi concepþia de „limitare a resurselor naturale” inventatã de Comitet. O flacãrã de fuziune folositã corect poate crea resurse naturale nelimitate, din cele mai banale substanþe. Întrebuinþãrile flãcãrii de fuziune sunt nenumãrate ºi ar aduce câºtig omenirii într-o manierã pe care deocamdatã publicul nu poate nici mãcar s-o conceapã. 9. Prin intermediul rãzboaielor controlate, în þãrile avansate, ºi prin foamete ºi epidemii în statele Lumii a Treia, s-ar crea posibilitatea suprimãrii unui numãr de trei miliarde de oameni – aºa-numiþii „mâncãtori inutili”. Comitetul celor 300 l-a angajat pe Cyrus Vance sã scrie o lucrare pe aceastã temã, cãutând cea mai eficientã cale de producere a unui asemenea genocid. Textul a fost predat sub titlul „Raportul Global 2000”, fiind apoi acceptat ºi aprobat pentru punerea în aplicare, de cãtre Preºedintele Carter, pentru ºi în folosul guvernului Statelor-Unite, ca ºi de cãtre Edwin Muskie, pe atunci Secretar de Stat. Conform termenilor Raportului Global 2000, populaþia Statelor Unite se va reduce pânã în anul 2050, cu o sutã de milioane de oameni. 10. Demoralizarea lucrãtorilor din clasa muncitoare, prin provocarea ºomajului în masã. Pe mãsurã ce locurile de muncã se împuþineazã, din cauza politicii post-industriale de creºtere zero introdusã de Consiliul de la Roma, muncitorii demoralizaþi ºi descurajaþi vor recurge la alcool ºi droguri. Tineretul va fi încurajat, cu ajutorul muzicii rock ºi al drogurilor, sã se revolte împotriva stãrii de fapt, astfel subminând ºi în cele din urmã distrugând unitatea familialã. În aceastã privinþã, Comitetul celor 300 a însãrcinat Institutul Tavistock sã pregãteascã un plan de punere în aplicare a acestei strategii. Tavistock, prin Centrul de Cercetãri Stanford, a dus proiectul la îndeplinire, sub direcþia profesorului Willis Harmon. Ulterior, acest proiect a ajuns sã fie cunoscut sub denumirea de „Conspiraþia Acvaticã”. 11. Împiedicarea oamenilor de pretutindeni sã-ºi hotãrascã singuri destinele, cu ajutorul crizelor artificiale succesive, urmate de „administrarea” lor. Acest fenomen va deruta ºi va demoraliza populaþia, în mãsura în care, de pe urma confruntãrii cu prea multe posibilitãþi ambigue, va rezulta o stare de apatie pe scarã generalizatã. În cazul Statelor Unite existã deja o agenþie de administrare a crizelor. Se numeºte Federal Emergency Management Agency (FEMA) – Agenþia Federalã de Administrare a Urgenþelor. 12. Introducerea de noi culte ºi stimularea în continuare a celor existente, inclusiv gangsterii „muzicii” rock, ca scârboasa ºi degenerata formaþie „Rolling Stones” a lui Mick Jagger (o bandã de gangsteri foarte dragã Nobilimii Negre europene) ºi a tuturor grupurilor rock create de Tavistock, începând cu „The Beatles”. 13. Continuarea construirii cultului fundamentalismului creºtin fondat de Darby, sluga Companiei Britanice din India de Est, în detrimentul creºtinismului. 14. Insistenþa pentru rãspândirea cultelor religioase, ca Frãþia Musulmanã, Fundamentalismul Islamic, Sikh ºi desfãºurarea de experimente din categoria crimelor lui Jim Jones ºi a „ Fiului lui Sam”. Meritã sã remarcãm cã rãposatul Ayatollah Khomeini a fost o creaþie a Diviziei a VI de Informaþii Militare din Intelligence Service, cunoscutã ca MI6. 15. Exportarea ideilor de „eliberare religioasã” în întreaga lume, pentru a submina toate religiile existente, dar în special religia creºtinã. Aceasta a început cu „Teologia Iezuitã de Eliberare” care a dus la cãderea familiei Somoza în Nicaragua, apoi cu „rãzboiul civil”de douãzeci ºi cinci de ani din El Salvador, apoi alte astfel de acþiuni în Costa Rica, Honduras, etc. În aºa-zisa teologie a eliberãrii e implicatã foarte activ Misiunea Mary Knoll, de orientare comunistã. Aºa se explicã atenþia mediaticã extensivã acordatã uciderii a patru dintre aºa-numitele cãlugãriþe ale lui Mary Knoll în El Salvador, acum câþiva ani. Cele patru cãlugãriþe erau agente subversive comuniste, iar activitãþile lor fuseserã dovedite cu documente de guvernul statului El Salvador. Mass-media audio-vizuale din Statele-Unite au refuzat sã acorde spaþiu de tipar sau de emisie multitudinii de documente aflate în posesia guvernului salvadorian, documente ce dovedeau ce anume fãceau cãlugãriþele Misiunii Mary Knoll în acea þarã. Mary Knoll acþioneazã în multe þãri ºi joacã un rol hotãrâtor în aducerea comunismului la putere în Rhodesia, Mozambic, Angola ºi Africa de Sud. 16. Provocarea unui colaps complet al economiilor mondiale ºi generarea haosului politic total. 17. Preluarea controlului asupra tuturor politicilor interne ºi externe ale Statelor Unite. 18. Sprijinirea la maximum a instituþiilor supranaþionale, ca Organizaþia Naþiunilor Unite (ONU), Fondul Monetar Internaþional (FMI), Banca de Acorduri Internaþionale (BAI), Curtea Mondialã ºi, în mãsura posibilului, reducerea eficienþei instituþiilor naþionale ºi locale, prin eliminarea lor treptatã sau prin aducerea lor sub umbrela Naþiunilor Unite. 19. Penetrarea ºi subminarea tuturor guvernelor, acþionând, în continuare, din interiorul lor, pentru a distruge suveranitatea naþionalã ºi integritatea naþiunilor pe care le reprezintã. 20. Organizarea unui aparat terorist de amplitudine mondialã ºi negocierea cu teroriºtii ori de câte ori au loc acþiuni teroriste. Sã ne reamintim cã Bettino Craxi a fost cel care a convins guvernele italian ºi american sã negocieze cu rãpitorii din Brigãzile Roºii ai primului ministru Aldo-Moro ºi ai Generalului Dozier. Ca un apropo, Generalul Dozier a primit ordine sã nu vorbeascã despre ceea ce i s-a întâmplat. Dacã rupe tãcerea, ºi din el se va face „un exemplu îngrozitor”, la fel cum a procedat Kissinger cu Aldo Moro, Ali Bhutto ºi Generalul Zia ul Haq. 21. Preluarea sub control a învãþãmântului, cu intenþia ºi scopul de a-l distruge complet ºi definitiv. În mod alarmant, o mare parte dintre aceste planuri globale ale conspiratorilor au fost deja realizate ori sunt pe cale sã se îndeplineascã. Cu fonduri nelimitate, cu câteva sute de grupuri de gândire ºi mii de ingineri sociali, cu controlul asupra mass-media, bãncilor ºi majoritãþii guvernelor devenit aproape o realitate, putem vedea cã ne confruntãm cu o problemã de proporþii imense.
|
|
Fosta membra 9am.ro 239 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 16:48
De la: vasix, la data 2009-04-16 15:55:57Sirius m-ai lasat masca!! Ce harem scumpa domnita ca tocmai explicas:am semnat ca nu am voie!!! Una ptr o viata ! Doamne!!! Ce ti se intampla daca incalci acel "contract".De exemplu ai o revelatie personala (sa nu razi) si ajungi la concluzia ca tb sa redevii crestin. Nu se pune pb sa divortezi ci doar sa-ti schimbi religia.Sa pp ca si sotia ta ar fi de acord. |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 18:34
Maria,eu voi fi crestin pina la moarte,si ultima picatura din singele meu va fi crestina,e o poveste lunga.Janice l-a cunoscut si pe Dumnezeu,convertirea mea e formala,toti imi stiu convingerile religioase,stiu ca e greu de inteles,vreau doar ca Janice sa aiba o ceremonie in religia in care a fost crescuta,la care a visat.Ma gindesc doar ca ...mi se va intimpla ceva si vreau ca ea mai apoi sa aiba sprijinul societatii ei,a tarii ei ptr ca eu in afara de copii nu am pe nimeni.
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 18:36
Siii...crezi ca acel contract semnifica ceva?
Asa se obisnuieste la ei totul se da in scris,e ptr siguranta ei ..eu stiu ca o iubesc acum si ptr totdeauna .Ok si pot sa si semnez ptr asta
|
|
Fosta membra 9am.ro 618 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 18:53
De la: balarie, la data 2009-04-13 11:20:11...am gasit ceva si pentru baieti : ..Citind ''instructiunile'' de mai sus, trebuie sa recunosc,privindu-ma cu ochi critici,ca sunt romantic ca o cizma .
Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 19:08
Avand in vedere nevoia imperioasa de promovare a femeii in societatea noastra, Sirius, te numesc prim-ministru in locul lui Mytcor, pentru devotamentul pe care l-ai dovedit in servirea nobilelor idealuri.
Vei prelua stafeta direct de la Mytcor, la sfarsitul lunii iulie, in prezenta mae, la resedinta mea. Poate veni si Florin doar daca promite ca o sa crape de ciuda in direct ! Sa te pregatesti, sa-ti cureti unghiile, batistuta, bentita, il iei de manuta pe sotul din dotare si te prezinti ! Pe loc repaos ! Florine, tu nu numai ca vii sa crapi de invidie, dar trebuie sa fi pregatit si pentru cateva rigle la palma pentru dezmatul la care te-ai dedat ca un adevarat sef al arbitrilor. (O sa te bandajez cu niste tuici sau beri sau vinuturi, dupa cum o sa te invinetesti). S-o iei si pe Dama cu Ciomege sa ne ajute ! Mai vorbim. Srius, imi place energia ta, devotamentul cu care te avanti in lupta. Pasti fericit !
Acum nu e momentul !
|
|
|
|

Intepaturile mari si dese....
..Citind ''instructiunile'' de mai sus, trebuie sa recunosc,privindu-ma cu ochi critici,ca sunt romantic ca o cizma .