Info
x
Am dreptate... sau nu?
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 23:47
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 23:28:09multumesc tuturor pentru incurajari.... joana , gresesti, nimeni nu are nimic cu tine, ci, cel mult cu ideile tale si cu inflexibilitatea de care ,uneori , dai dovada. Ti-am mai spus ! chiar daca te superi iti repet , tu nu cunosti inca nici 1% din ideile pe care le sustii ,uneori, cu indarjire ,si chiar , impotriva oricaror evidente, realitati. Cu timpul, vei intelege mai mult si vei deveni mai flexibila in gandire ! asa ca..multa bafta la scoala ...si sa auzim de bine ! |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 23:48
LA MULTI ANI ,FLORIN SI SA AI PARTE DE TOT CE DORESTI SI DE TOT CE SPERI !
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 00:06
De la: lorduljohn, la data 2009-04-11 23:47:20De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 23:28:09multumesc tuturor pentru incurajari.... ... ... de obicei cei ''flexibili'' NU MAI AU NICI 1% IDEII ... romanii sint bolnavi dupa ''flexibilitate'' ... daca iese de o sarma ... why not ? ... se cheama ca esti ''baiat destept''chiar daca curul e rosu ... ...
|
|
Fosta membra 9am.ro 239 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:21
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-09 20:45:45atothodorogitule...asta e ULTIMUL mesaj pe kr ti-l mai scriu.... Tu nu ti post? Post si ....la un anume limbaj?? Stapanul cadoului Lânga Tokio traia un vestit razboinic Samurai, care a decis sa-i îndrume pe cei tineri în budismul Zen. Se spune ca în ciuda vârstei înaintate, el putea înfrânge orice adversar. Într-o dupa-amiaza, un luptator - cunoscut pentru lipsa lui de scrupule - a ajuns în localitatea unde traia batrânul Samurai. Era cunoscut pentru tehnicile lui de a provoca la lupta, astepta pâna când adversarul facea prima miscare si apoi, fiind daruit cu destula inteligenta pentru a corecta orice greseala ar fi facut, contraataca cu viteza. Tânarul luptator nu pierduse înca nici o lupta. Auzind de reputatia Samuraiului, a decis sa-l învinga pentru a-si mari faima. Toti studentii erau împotriva luptei, dar batrânul Samurai a acceptat provocarea. S-au adunat toti în piata din centrul orasului, iar tânarul a început sa-l insulte pe Samurai. A aruncat câteva pietre în directia lui, l-a scuipat în fata, i-a aruncat toate insultele ce exista sub soare, i-a insultat pâna si pe stramosi. Timp de câteva ore, a facut totul pentru a-l provoca pe maestru, dar batrânul ramânea impasibil. La sfârsitul dupa-amiezii, simtindu-se obosit si umilit, razboinicul a abandonat si a plecat. Deceptionati de faptul ca maestrul primise atât de multe insulte si provocari, studentii l-au întrebat: "Cum ai putut rabda atât de multa umilinta? De ce nu ti-ai folosit spada, chiar daca stiai ca ai fi pierdut, în loc sa-ti expui lasitatea în fata tuturor?" "Daca cineva vine la tine cu un cadou si tu nu îl primesti, cui apartine cadoul?" - întreba Samuraiul. "Celui care ti l-a oferit - replica unul dintre discipoli." "La fel si cu orice mânie, insulta sau invidie - spuse maestrul. Când nu sunt acceptate, continua sa apartina celui care le-a purtat." In viata de zi cu zi sunt nenumarate situatiile in care ne trezim prinsi fara sa vrem in tot felul de situatii nedorite. Fiecare clipa isi are darul ei. Unele daruri ne sunt de folos, altele ne incurca. Totul depinde de tine. Poti alege sa accepti orice cadou si sa fi inclus in planurile altora, sau sa fi selectiv... si sa accepti doar acele cadouri care te ajuta in cresterea ta. |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 07:27
LA MULTI ANI TUTUROR
|
|
obliografic 1094 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 08:51
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 23:28:09multumesc tuturor pentru incurajari.... Sal ce ai facut aseara la cutremur????, eu unul am servit o bere si m-am uitat la tv Definitia forumuli, Regula ,, Regulile de folosire ale unui forum sunt foarte simple. Se apeleaza la bunul simt al user-ului. Pe un forum nu este permisa folosirea cuvintelor obscene sau tonul ironic cu un utilizator mai neinitiat.,, Sloganurile unui forum sunt: - nimeni nu s-a nascut invata; - intreaba civilizat si ti se va raspunde; - formuleaza intebarile cat mai clar; - nu fi agresiv; - incearca sa fi cat mai deschis; - nu fi ironic decat daca situatia o cere; - toti userii au aceleasi drepturi; - administratorii si moderatorii sunt pe forum pentru a ajuta user-ii;. Concluzii Forumul este un loc in care poti sa afli raspunsuri la intrebarile care te framanta. Forumul este un mod de ati promova munca. Forumul este un schimb de experiente. Forumul este un loc in care poti sa cunosti oamnei care au aceleasi pasiuni ca si tine. Forumul este un loc in care ideile tale pot capata contur. Forumul este o scoala gratuita in care poti fi profesor si elev in acelasi timp. Forumul este o comunitate de oameni. FORUMUL ESTE UN MOD DE VIATA PE INTERNET!!!
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 09:02
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 13:32
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 22:13:36De la: obliografic, la data 2009-04-11 22:06:18De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 18:24:21maine sunt floriile....la multi ani ,florin....si tuturor celor ce mai poarta nume de floare!!!! Nu se ia nimeni de tine de pomana, doar pentru ca esti impertinenta, inculta si proasta peste limita legala. Vorbesti ca tuta aiurea in tramvai si dai lectii unora care au fumat de mult povestile tale, cu o agresivitate absolut de neinteles la o fata tanara, mai ales la o fata de preot. Habar n-ai de mai nimic, nici chiar de istoria aia de care vorbesti c-ai studia-o pe la Universitate .... Numai Marcel este de acord cu tine pentru ca si el sufera de aceeasi boala mentala si asta pana vei face primul avort, asta daca vei reusi sa pacalesti pe vreun ametit sa faca sex cu tine, ca de dragoste nu cred ca poate fi vorba .... Esti genul de femeie care face sa creasca violenta domestica sau ramane singura pentru tot restul vietii explicand ca e victima cuiva la infinit. In fine, te-am bagat prea mult in seama. Adio ! Bosorogul ramolit cu fata uda de pipi de fata de preot !
Acum nu e momentul !
|
|
|
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 14:54
Atot, ai trecut printr-o situatie dificile cu sotia.Dumnezeu te-a ajutat .Tu ce faci? Il folosesti pe Dumnezeu doar ca pe o umbrela? Il soliciti doar cand iti este greu?
Sa stii ca in fata lui Dumnezeu vei da seama pt orice cuvant nefolositor. In acest conflict ai mare parte din vina.Foloseste si tu cuvinte frumoase nu ...murdare, am vazut ca ai folosit la adresa Ioanei un cuvant ...spurcat e putin spus. Orice ti-ar spune nu e corect sa folosest acest vocabular. DUMNEZEU NU VREA SA IL FOLOSESTI DOAR CA UMBRELA CAND SUNT PLOI SI FURTUNI IN VIATA TA. Arata-i ca poti fi si un bun crestin si ca stii sa intorci obrazul. Si Ioana a gresit dar fata de ce i-ai spus tu pot spune ca a fost destul de eleganta. |
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 16:28
**Tu nu ti post?
Post si ....la un anume limbaj??** ba da,maria...tin toate posturile ink de cand aveam 7 ani.... si nu i-am vorbit urat...in argoul meu expresia *ma p*s pe fata ta* inseamna *nu te mai bag in seama*... si asa am sa si fac... lasa-l pe atotsenil ...am observat k e viteaz mare doar cu o copila de 20 de ani ...k in fata lui homemarcel tremura chilotii pe el..... ...nu mai comenteaza!!!!dar cu fetele face *acte de bravura* pe banda rulanta....cat de josnic !!!..demn de tot dispretul!!! ps:la multi ani tuturor celor kr isi serbeaza astazi ziua onomastik.... |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 18:09
La multi ani, Florin!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 18:13
sarut mana,irina si multumesc frumos,gandurile mele cele mai bune se indreapta inspre tine si familia ta,s-auzim numai de bine!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 18:34
La multi ani, Florin, florin_bad_boy2006 !
Muuulti Ani Traiascaaa, Multi Ani Traiascaaa, Laaaa Muuulti Aaaani! Florin sa traiasca, Florin sa traiasca, Laaaa Muuulti Aaaani ! Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 20:43
Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum comunici cu cei din jurul tau
Stiluri de comunicare in functie de zodieStilul emotiv: Berbec, Rac, Balanta Este caracteristic persoanelor la care dominanta este o trasatura puternica si care au un nivel ridicat de sociabilitate; sunt zodii de lideri. Nativii sunt expresivi si au tendinta de a vorbi repede, gesticuland, folosind mainile si mimica fetei pentru a reda intru totul ceea ce vor sa transmita; sunt persoane dinamice carora nu le este frica sa riste, au o putere de convingere mare. Stilul autoritar: Taur, Leu, Scorpion Dupa numele stilului imediat iti dai seama ca persoanelor din aceasta zodie le place sa isi impuna punctul de vedere si nu le place cand apar asa-zisele persoane cu "atitudine" care incearca sa ii ia peste picior. Sunt responsabili, actioneaza rar fara sa gandeasca, iar cand doresc sa transmita un mesaj atunci sunt directi, folosind propozitii clare fara sa se piarda in metafore. Si desi uneori ti se par indiferenti sunt mereu cu ochii in patru la fiecare detaliu. Stilul reflexiv: Gemeni, Fecioara, Sagetator Persoanelor din aceste zodii le plac lucrurile organizate din punct de vedere profesional si au tendinta de a dori sa mentina un control asupra zonei emotiilor in permanenta, sunt persoane care vorbesc mult insa nu spun totul, le place sa mentina o atmosfera plina de viata si de zambete. Sunt persoane carora le place sa ajute pe altii fie si doar cu o vorba buna, insa daca ii calci pe coada limba le devine ascutita ca un cutit si nu vor tine cont de cine esti inainte sa te atinga cu vorbe dure. Stilul indatoritor: Varsator, Capricorn, Pesti Au o rabdare nemarginita si sunt mai sensibili decat ar trebui uneori, asculta cu mare atentie inainte de a-si spune opiniile si nu risca decat atunci cand rezultatul sigur va fi unul pozitiv. Vorbesc cald si nu incearca sa isi impuna parerile cu forta ci bazandu-se pe prietenie si incredere. Insa cand vine vorba de decizii importante se incarca cu o energie foarte serioasa si sunt foarte atenti la ceea ce spun si cum o spun.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 21:26
De la: balarie, la data 2009-04-12 20:43:23Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum comunici cu cei din jurul tau Deh! Pe mine m-ai nimerit!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Fosta membra 9am.ro 336 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 21:35
De la: balarie, la data 2009-04-12 20:43:23Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum comunici cu cei din jurul taueu sunt zodia dinozaurului ,,,,ce zice la mine |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 21:51
ce zodie esti, dora??
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 21:58
La multi ani Florine,
La multi bani Florine, Azi poti sa-ti faci de cap ca ai dezlegare la peste, dar vezi sa nu sari si tu calul ca maine ai sa bolesti toata ziua.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 21:59
De la: balarie, la data 2009-04-12 20:43:23Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum comunici cu cei din jurul tau ...balarie, eu sunt peste, pe mine nu m-ai nimerit...pentru mine nu exista tipare
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 22:00
De la: balarie, la data 2009-04-12 20:43:23Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum comunici cu cei din jurul tau Ai perfecta dreptate balarie ( sau palarie ), nu stiu de unde ai copiat textul dar se potriveste bine la mine
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 22:48
Am dat un paste de pe net ca sa ne amuzam un pic pe week-end. N-ai spus ce zodie esti obliografic.
Eu sunt Gemeni cu ascendent in Scorpion.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 22:50
De la: balarie, la data 2009-04-12 22:48:47Am dat un paste de pe net ca sa ne amuzam un pic pe week-end. N-ai spus ce zodie esti obliografic. Fecioara
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 00:29
De la: homemarcel0, la data 2009-04-12 00:06:07De la: lorduljohn, la data 2009-04-11 23:47:20De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-11 23:28:09multumesc tuturor pentru incurajari.... Nu tin minte sa te intrebat ceva ! |
|
emanueltritean 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 09:32
Linku asta este foarte tare shad0u.mybrute.com am dreptate sau nu?
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 11:16
Un articol pentru fetel din revista Ioana :
Indrazneste sa fii cuceritoare! Ioana Horoscop V-ati intrebat vreodata ce anume va impiedica sa va simtiti sigura pe dvs. in comunicarea cu reprezentantii sexului opus? Alunita de pe obraz, sanii prea mici sau nasul prea mare? Poate va temeti sa nu pareti ignoranta, stangace? De foarte multe ori, nelinistile legate de propriile imperfectiuni nu va permit sa va simtiti placuta, interesanta, dorita. Dar solutii exista! Cat de des rostiti fraza: "Sunt cea mai fermecatoare, cea mai atragatoare!"? Macar in gand. Multe dintre dvs. vor raspunde: "Nu, pentru ca..." Si va urma o lista intreaga a propriilor imperfectiuni. In schimb frazele de genul "Nimeni nu e perfect" sau "Nu toata lumea are noroc" sunt preluate si purtate ca niste stindarde, lasate sa ne indeparteze sau sa ne umbreasca succesele, realizarile, popularitatea in randul sexului opus. Oare ce ne determina sa cautam tot timpul in noi minusurile, uitand totodata de plusuri, de multele noastre calitati? Pentru ca, de cele mai multe ori, tocmai neincrederea in fortele proprii devine cauza principala a esecurilor noastre. 7 metode pentru a crede in tine Este foarte important sa constientizam faptul ca totul se poate indrepta. Si trebuie sa incepem nu cu imperfectiunile (adesea inchipuite), ci cu stilul de viata si atitudinea fata de propria persoana. 1. PLANIFICAREA. Elaborati zilnic un plan pentru ziua respectiva. Imbunatatiti-l, incercand sa prevedeti situatiile de "forta majora". Schitati pe o foaie de hartie un fel de labirint, o schema care va ajuta sa luati in calcul o multime de situatii. La un moment dat, aceasta "harta cu intrari secrete" va exista permanent in mintea dvs. Si astfel veti reusi sa gasiti solutii in cele mai dificile situatii. 2. AMINTITI-VA TOTUL. Seara asezati-va intr-un loc linistit, inveliti-va cu un pled, luati o ceasca de ceai si incercati sa va relaxati. Lasati-va prada amintirilor. Revedeti in minte situatii cand v-ati comportat exemplar, ati stiut sa va sustineti punctul de vedere, ati fost in centrul atentiei sau, fara sa o doriti, ati fermecat un necunoscut, facandu-l sa se indragosteasca de dvs. Aceasta trebuie sa fie mica dvs. poveste despre un mare succes. Incercati sa retineti senzatiile care apar in timpul autoanalizei. Transpuneti intamplarea pe hartie, scrieti o mica povestire si, mai ales!, analizati tot ce ati facut in momentul respectiv. Acesta va fi un fel de plan de actiune care va ajuta sa capatati mai multa incredere in dvs. 3. SPORTUL. Daca sunteti excesiv de emotionala, agresiva sau, dimpotriva, prea inerta, metoda universala pentru a scapa de aceste slabiciuni si de a deveni mai puternica este sportul. De preferat, artele martiale. Poate fi vorba de karate - care implica forta, de judo - un sport al tacticii, sau de Kapoeira - care presupune frumusete si plasticitate. Sportul implica intotdeauna precizie, ritm si impacare, iar aceasta este calea mai sigura de a capata incredere in fortele proprii. 4. PSIHODRAMA. Aceasta practica psihologica se bazeaza pe transpunerea trairilor proprii pe o scena de teatru improvizata. Creati-va micul dvs. teatru, alegeti un rol interesant, in care imperfectiunea dvs., reala sau imaginara, mica sau mare, se transforma intr-o uriasa virtute. Sau jucati rolul "omului din afara": incercati sa va imaginati ce anume poarta in sine mica dvs. imperfectiune. Poate ca ea nici nu exista de fapt, poate ca cei din jur nici n-o observa? In micul dvs. teatru lucrurile se vor aseza la locul lor. 5. FATA NEVAZUTA A LUCRURILOR. Nu sunteti multumita de ceva in felul cum aratati? Incercati sa nu mascati acea parte a corpului care vi se pare neatragatoare. Faceti exact pe dos. Demonstrati cu insistenta tuturor si dvs. ca sunteti o personalitate. Va ajuta in acest sens marii actori. Amintiti-va ca marele Lawrence Olivier, de exemplu, avea un ochi mai mic decat celalalt si era putin sasiu, fapt care facea ca privirea lui sa fie deosebita, fermecatoare. Anna Magnani, atat de expresiva si atragatoare, avea un chip cu trasaturi mai degraba dure, neregulate. Iar cunoscuta Jane Seymour are un ochi caprui si unul verde, ceea ce n-a impiedicat-o sa devina o actrita bine cotata la Hollywood, chiar si acum, la 58 de ani. 6. HIPERSTIMULARE. Marii filozofi ai Antichitatii spuneau: daca vorbesti prea mult despre un sentiment, el va pali. Vorbiti mai mult despre framantarile dvs. si chiar povestiti-va singura despre ele. Si atunci emotiile isi vor pierde intensitatea, iar in cele din urma nici nu va vor mai veni in minte. 7. RASUL. Oamenilor le plac persoanele care stiu sa faca haz de propriile defecte. Glumiti mai des pe seama defectelor dvs. si cei din jur va vor simpatiza. Transformam minusurile in marile noastre plusuri Pentru a o scoate la capat cu complexele, e suficient sa priviti situatia din alta perspectiva. TIMIDITATEA. Nu va simtiti in largul dvs. la o petrecere, printre oameni necunoscuti? Numiti acest lucru nu timiditate, ci modestie. Care nu este un defect, ci o calitate! Daca o femeie tace, asta nu inseamna in niciun caz ca nu are nimic de spus. Sa deveniti placuta si admirata e destul de usor. Nu trebuie sa atrageti atentia tuturor in acelasi timp. Pentru inceput, alegeti o singura persoana, care va va ajuta sa-i cunoasteti pe ceilalti. Ea poate fi cu siguranta gasita si va reprezenta "colacul dvs. de salvare". Rugati-o sa va prezinte celorlalti. Iar cand oamenii se vor aduna si vor face schimb de noutati, vor comenta, fiecare va spune ce-a mai facut, ce a mai auzit, nu va temeti sa povestiti si dvs. ceva. Iar povestea ii va interesa si pe altii, in primul rand, daca ea vi se pare interesanta dvs. In acel moment cei din jur isi vor face despre dvs. o parere, si anume ca sunteti o persoana interesanta, plina de viata, capabila sa-i insufleteasca si pe altii cu energia si veselia sa. Iar acesta este primul pas spre popularitate. TALENT. Mergeti cu iubitul la o petrecere, iar acolo sunt numai artisti plastici, muzicieni. Dvs. nu aveti asemenea haruri si, de aceea, sunteti stanjenita, va simtiti chiar foarte jenata fata de insotitorul dvs. Aveti impresia ca sunteti o mediocritate si nu aveti de ce sa fiti admirata, iubita. Dar nu e deloc cazul sa va lasati bantuita de astfel de ganduri. Daca el va tine de mana pe dvs., si nu pe o alta femeie, inseamna ca i-ati castigat inima prin ceva anume. Iar aceste calitati sunt mult mai importante decat priceperea la dans, sau la pictura, sau la orice acrobatii de circ. Poate ca sunteti sensibila si intelegatoare, poate ca privirea dvs. face ca inima lui sa bata mai tare, iar zambetul fermecator ii ia mintile. GARDEROBA. Aveti complexe pentru ca din garderoba dvs. lipsesc hainele produse de firme de renume? Dar nu intotdeauna a te imbraca scump inseamna si a te imbraca frumos. Altceva este mai important: sa va alegeti corect, rafinat si cu gust garderoba. S-ar putea chiar sa va pricepeti sa asortati de minune hainele si accesoriile, sa intrevedeti tendintele modei de anul viitor, sa stiti totul despre combinatiile de culori. Iar in cazul acesta vi se potriveste rolul de consultant pe probleme de moda, de parerea caruia se tine cont. INFATISAREA. Staruri vedem zilnic la televizor: actrite, cantarete, fotomodele. Ele formeaza in constiinta noastra stereotipul de frumusete. Privind zambetele lor stralucitoare, uitam ca asupra imaginii celebritatilor trudesc de zor o multime de specialisti: cosmeticieni, stilisti, chirurgi plastici, antrenori, nutritionisti. Dar pentru a fi feminina si atragatoare, nu e nevoie sa ai proportii de manechin. Pentru asta trebuie doar sa va priviti cu mai multa atentie si sa va iubiti mai mult. Asa cum sunteti! Exact acest sentiment, combinat cu farmecul, gustul si dorinta de perfectionare, va face sa fiti grozava, va face sa fiti unica!
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 11:20
...am gasit ceva si pentru baieti :
Cele 10 porunci ale lui Giacomo Casanova ImageBarbati, fiti pe faza! De ce au unii succes in exces? Casanova stie! Doar e tatal lor! In 73 de ani de viata el a facut dragoste cu 132 de femei, printre care aristocrate, actrite, dansatoare, servitoare, sclave grecoaice, cinci surori plus mama lor, un travestit, o cocosata, o nimfomana, cateva calugarite! Spre deosebire de fictivul Don Juan, Giacomo Casanova nu a fost un pradator sexual. El se indragostea de-a binelea de multe dintre femeile pe care le-a avut si scopul lui, atunci cand le ademenea in iatac, era sa le satisfaca pe ele (deseori se mandrea cu orgasmele multiple pe care iubitele lui le "culegeau" de pe urma priceperii lui). Daca n-ai timp sa citesti cele 12 volume autobiografice ale lui Casanova, trebuie sa afli macar cele 10 porunci care au facut ca nimeni sa nu-i egaleze talentul de vrajitor sexual de mai bine de 200 de ani! 1. Ca sa faci o femeie sa se simta speciala, fa ceva special Atunci cand vrei sa impresionezi o femeie, niciodata sa nu spui: "Deci... ce-ai vrea sa facem acum?" Un Casanova adevarat are intotdeauna un plan, nu sovaie si stie ce pas urmeaza. Astfel femeia capata incredere in el si se lasa dominata cu placere. Ca sa subjugi o femeie, zice batranul cuceritor, imagineaza-ti ca trebuie s-o ceri de nevasta si organizeaza seara cum crezi mai bine (in afara de inel si cazutul in genunchi). 2. Intimitatea e sexy O femeie magulita e trei sferturi cucerita! Si nimic nu maguleste mai tare o femeie ca atunci cand simte ca a captat intreaga atentie a unui barbat. Daca o inviti in oras, n-are rost sa imparti seara cu alti prieteni. Du-o departe de galagie, de alte perechi curioase de ochi, de orice v-ar putea distrage atentia. Numai in intimitate o femeie este ea insasi. Image3. Las-o sa se simta fascinata de faptul ca... esti fascinat de ea Casanova invita femeile in camere pline de lumina si oglinzi pentru ca ele sa se bucure de imaginea lor din toate unghiurile posibile. De asemenea, femeia se simte mai sexy atunci cand se priveste in oglinda. Daca nu exista oglinzi, atunci trebuie sa devii tu insuti o oglinda in care ea sa se admire. Cum adica? Adica arata-i ce efect are asupra ta: din cand in cand zambeste-i admirativ, ramai cu ochii la ea si nu-i raspunde la ce te intreaba (semn ca nici nu mai auzi de fermecat ce esti). Daca fata e draguta, nu-i spune asta, pentru ca toata lumea i-o spune. Tu spune-i ca e inteligenta si ai castigat un punct in plus. 4. Intreab-o la ce se gandeste Arata-i ca interesul tau pentru ea e mai profund decat pielea. Ca nu e doar o piesa decorativa. Atunci cand privesti femeia ca pe un simplu obiect, ai tendinta sa te concentrezi mai mult asupra ta si atunci nu esti un Casanova. Seducerea unei femei dura la Casanova ore intregi, in care el stia ce sa intrebe si cum sa asculte. Motivul pentru care femeile il gaseau pe Casanova fascinant era acela ca el le gasea pe ele fascinante! E usor sa faci o femeie sa vorbeasca despre sine. N-ai decat sa pui intrebari cu final deschis si apoi sa inchizi gura. Batranul cuceritor atingea mai intai sufletul unei femei inainte sa indrazneasca sa atinga orice altceva. Image5. Nu te zgarci tocmai acum! Daca a acceptat sa iasa cu tine, nu-ti numara in fata ei banutii. Exagereaza cu galanteriile. Aceste exagerari sunt mici desfrauri (caviar, un cadou costisitor de la prima intalnire, sampania cea mai scumpa din meniu). O data ce le-a acceptat pe acestea, le va accepta si pe cele care urmeaza (in dormitor). E de-ajuns, deci, s-o faci sa pacatuiasca putin (lacomindu-se, de exemplu, la o cina copioasa), ca va pacatui din nou. 6. Da importanta simturilor ei Casanova folosea afrodiziace. Parfuma camera cu tuberoze pentru ca se credea ca stimuleaza apetitul sexual si servea stridii la sampanie pentru ca un singur lucru se simte mai placut pe limba decat stridiile... O facea sa vorbeasca - nu uita ca oricarei femei ii place muzica propriei voci - si din cand in cand o atingea usor ca sa-i aduca aminte de ce se afla acolo... Asadar, acorda atentie celor cinci simturi ale femeii de langa tine. Fiecare din ele e un motoras pe care trebuie sa-l incalzesti. 7. Ai rabdare! Desi Casanova se infierbanta atunci cand observa ca o femeie nu poarta corset, ci doar o camasa de dantela, nu se arunca asupra ei. El credea ca daca gusti placerea prea repede, nu apuci s-o gusti pe toata. Deci trebuie sa stii ca preludiul nu incepe cu 60 de secunde inaintea actului sexual si nici macar nu incepe in dormitor. El incepe o data cu momentul intalnirii... Image8. Joaca-te! Mancarea si bautura pe care le comanda Casanova erau in mare parte aluzii sexuale: stridii, branzeturi moi, fructe coapte, suculente, vinuri spumoase. Un motiv era acela ca ii placea sa vada femeia bagand in gura toate aceste lucruri. Un alt motiv era ca ii placea sa se joace. Cand o stridie lunecoasa ii cadea ei in decolteu, se oferea imediat sa o soarba de acolo. De asemenea, o incuraja sa-si balaceasca mainile in recipientele cu ulei si otet. Casanova era constient ca sexul nu e un lucru serios, ci o joaca de adulti. Asadar, cand o inviti sa mancati undeva, aminteste-ti ca preludiul deja a inceput. Mancati unul din mana celuilalt, beti amandoi din aceeasi cupa etc. 9. Fii spontan Casanova era un tip rabdator, dar niciodata nu lasa sa-i scape o ocazie daca se ivea singura. Cand o femeie ti se ofera din proprie initiativa, uita de toate celelalte porunci si bucura-te de norocul pe care l-ai avut. 10. Fa-i cadouri sexy Casanova cumpara femeilor desuuri si le dadea motiv sa le probeze. Astfel, joaca incepea. Nu oferi femeii cadouri foarte serioase din prima: carti, haine de blana. E de-ajuns ceva vaporos, o esarfa de matase, un "neglige" in care sa alunece cand ajungeti in dormitor. Trimite-o sa se imbrace singura in baie si las-o sa-si faca aparitia triumfatoare. Va fi deja excitata.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 11:59
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-12 16:28:29**Tu nu ti post? Copila draga,in unele orientari sexuale se practica si ceea ce ai zis tu..cu replica ma p...s pe fata ta,dar tu trebuie sa stii mai bine nu-i asa? perversa mica ce esti Vezi ai grija ca pasarea pe limba ei piere si cum pe acest forum numai vorbele ne poate reprezenta tu de asemenea te reprezinti foooarte bine
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 12:02
Apropo de Casanova,preludiul femeii de obicei incepe cu citeva zile mai devreme...dar daca stau bine si ma gindesc cum la barbati le place sexul zilnic aproape atunci inseamna ca preludiul partenerii se incepe cindva si este nesfirsit...Doamne..greu e!
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 12:06
Dar bietul Casanova si-a petrecut ultimii ani scriindu-si memoriile exilat fiind,singur intr-o incercare jalnica de a mai face o ultima cucerire.E frumos doar ca si-a trait viata din plin si a daruit din plin
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 12:10
De la: vasix, la data 2009-04-13 11:59:01De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-12 16:28:29**Tu nu ti post? serios? ...nu stiam....pentru mine inseamna doar *nu te mai bag in seama*....nu mi-am putut inchipui k pentru altii ar putea avea alte conotatii.... insa...in fine...fiekr se poate gandi la ce vrea.... ....
|
|
|
|

...
...nu mai comenteaza!!!!
...nu stiam....