symy1
4661 mesaje
Oras: Zalau
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:11
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:11
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:13
si uite ca aparui si eu pe post de sarpe boa[sau bou?!],hai sa vedem care femeie se incumeta sa se ia in gura cu mine?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:14
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-09 19:13:21si uite ca aparui si eu pe post de sarpe boa[sau bou?!],hai sa vedem care femeie se incumeta sa se ia in gura cu mine?
de ce tocmai o femeie? si de ce nu un domn?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:14
Pai eu ii spun sotului ca fac shopping online!!
Crede ca-i firesc.. sa-i spun ca citesc teorii ale conspiratiei pe saccsiv? sau pe bataiosu.ro?? si le comentez apoi pe mess? mai bine sa creada ca-mi cumpar pantofi!!
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:15
De la: marinescuirina, la data 2009-04-09 19:14:37Pai eu ii spun sotului ca fac shopping online!!
Crede ca-i firesc.. sa-i spun ca citesc teorii ale conspiratiei pe saccsiv? sau pe bataiosu.ro?? si le comentez apoi pe mess? mai bine sa creada ca-mi cumpar pantofi!!
 pai il minti....de ce il lasi sa creada altceva?
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:15
am portocale,mere dulci si acre,mandarine,struguri,piersici,caise,cine ce pofteste?femeile sunt rugate sa se bage-n fata sa nu stea la coada[oricum am eu coada si pt.ele],nu va inghesuiti este marfa,se termina,mai aducem,cine urmeaza?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:17
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-09 19:15:46am portocale,mere dulci si acre,mandarine,struguri,piersici,caise,cine ce pofteste?femeile sunt rugate sa se bage-n fata sa nu stea la coada[oricum am eu coada si pt.ele],nu va inghesuiti este marfa,se termina,mai aducem,cine urmeaza?
cred ca ...nimeni......stai in sofa ca e mai bine asa
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:18
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
mai..dar am si eu o intrebare...voi de viata voastra sociala si cea sexuala o mai aveti..ca vad ca cea virtuala e la maxim
|
Fosta membra 9am.ro
1714 mesaje
|
Nu vreau sa se inteleaga.. cine stie ce..
povestea aia a fost un mesaj (prea) subtil pt. vasix.. sa nu regrete haremul pe care nu-l va avea!
(scuze, nu am mesaje elaborate ca in paralel colorez un dinozaur cu fi'miu si sunt trasa de par de bebelus.. )
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:21
mai e si vasix..pe aici? acum am inteles...desi nu stiu despre ce e vorba, mi-e sa spun lehamite sa mai dau cateva pagini inapoi
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:22
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:22
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-09 19:15:46am portocale,mere dulci si acre,mandarine,struguri,piersici,caise,cine ce pofteste?femeile sunt rugate sa se bage-n fata sa nu stea la coada[oricum am eu coada si pt.ele],nu va inghesuiti este marfa,se termina,mai aducem,cine urmeaza?
Florinache, dupa cum se profileaza la orizont, tu tii cu tot dinadinsul sa te baricadezi in debara si sa suni la 112, c-altfel o iei pe carca la greu de na nevastuica !...
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:24
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:25
De la: mari_uka, la data 2009-04-09 19:21:53mai e si vasix..pe aici? acum am inteles...desi nu stiu despre ce e vorba, mi-e sa spun lehamite sa mai dau cateva pagini inapoi
Mariuko....ToT InaintE !....Vasix se bazaie intr-un colt de harem ca nu-i ajunge doza de "racoritoare"
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:26
mytcor,nu-mi duce grija,eu acum sunt bine sanatos ceea ce-ti doresc si tie si ma bucur cat mai pot pana luni cand intru la loc sub pat,ete asa sa moara invidiosii de invidie
|
Fosta membra 9am.ro
1714 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:26
De la: mari_uka, la data 2009-04-09 19:15:39De la: marinescuirina, la data 2009-04-09 19:14:37Pai eu ii spun sotului ca fac shopping online!!
Nu mint pe nimeni.. dar nu vreau sa par o ciudata.. Tu despre ce discuti cu alte femei? Despre carti, despre spectacole de teatru, despre documente biometrice, despre vanzarea (de fapt datul pe gratis) Romaniei..etc..
...sau despre retete, copii, prieteni??
O femeie tipica vorbeste despre cumparaturi, retete, copii.. boring.
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:30
De la: marinescuirina, la data 2009-04-09 19:26:40De la: mari_uka, la data 2009-04-09 19:15:39De la: marinescuirina, la data 2009-04-09 19:14:37Pai eu ii spun sotului ca fac shopping online!!
Nu mint pe nimeni.. dar nu vreau sa par o ciudata.. Tu despre ce discuti cu alte femei? Despre carti, despre spectacole de teatru, despre documente biometrice, despre vanzarea (de fapt datul pe gratis) Romaniei..etc..
...sau despre retete, copii, prieteni??
O femeie tipica vorbeste despre cumparaturi, retete, copii.. boring.
mai oi fi eu cred aia ciudata..dar numai despre retete si cumparaturi nu prea discut...astea sunt rar...si chir vorbesc despre carti si teatru..pe bune!..le indemn sa citeasca si sa nu piarad nici-o piesa de teatru
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:30
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:32
apropo de teatru..la mine la serviciu..atat am vorbit despre o piesa de teatru ..se numeste..ras nervos...si au fost si colegele mele...mie un a mi-a placut tare mult piesa..am fost de 3 ori...si o colega vine..si ma intreab...tu ce ai inteles ca eu nu am inteles nimic...m-am intristat..dar asta e
|
Fosta membra 9am.ro
1714 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:36
Apropo de teatru, am citit ca nu se vor mai juca piesele lui Eugene Ionesco in lb. romana.. de ce????
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:38
pentru ca nu SUNT SPONSORI pentru piesele BUNE de teatru..de aia..si pentru ca publicul prefera cele usoare...de aia nici amica mea nu a inteles o piesa cu un altfel de substrat ...este VERIFICAT..AM FOST SI LA CELE PROASTE si sa constat ca ele sunt aclamate..iar la cele BUNE ..sa nu fie apreciate!
NU e normal asa ceva!
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 20:21
De la: Subredul, la data 2009-04-09 18:55:18Mai Lerov, mai, tu nu vezi ce scriu astia ?
Ce dracu, nene, mergi si tu pe un forum cu politica, cu sclavie, ce ce vrei tu, numai lasa oamenii astia in pace...
Care ziceai pe aici ca un barbat nu se descurca cu doua femei ?
Ia, alea patru din stanga, doi pasi in fata si ... dupa mine ! Ia-o si pe surda aia ...
Nu doua femei ci doua sotii. Sa facem diferenta. Unii fac fata "cat curpinde" cu multe femei dar nu fac fata cu o sotie sau mai mult de una...
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 20:23
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 20:26
ioana,iti dau un sfat,tu interpretezi cum vrei,nu uita ca oile domnului nu pot sta la masa cu sacalii,barbatii gandesc cum vor si fac ce pot,femeile fac ce vor si gandesc cum pot,s-auzim numai de bine!
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 20:26
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 20:27
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-09 20:26:01ioana,iti dau un sfat,tu interpretezi cum vrei,nu uita ca oile domnului nu pot sta la masa cu sacalii,barbatii gandesc cum vor si fac ce pot,femeile fac ce vor si gandesc cum pot,s-auzim numai de bine!
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 20:28
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-09 20:26:01ioana,iti dau un sfat,tu interpretezi cum vrei,nu uita ca oile domnului nu pot sta la masa cu sacalii,barbatii gandesc cum vor si fac ce pot,femeile fac ce vor si gandesc cum pot,s-auzim numai de bine!
da,florin...inteleg ce zici....insa...eu nu am avut niciodata nicio altercatie cu acest vasix...si acum...total aiurea si fara motiv constat k se ia de mine.....
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 20:31
poate ca l-a deranjat ca te-ai luat de prietenii lui...ce zici?
|
|
|