Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 17:04
Silviule..salutari...imi place sa vad ca esti mai bine dispus...Hai sa mai ridem,da-le naibii de suparari.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 17:09
Maria,am vazut ca vrei sa fii toleranta,si eu sint de acelasi principiu,dar...cel care lovit prea tare...stii cum e ..ierti dar nu uiti si mai ales ca a lovit unde doare mai tare deci si toleranta asta are o limita.Marcel a batjocorit si moartea sotiei mele si suferinta lui Silviu..deci din partea mea...toleranta dar prefer sa nu stiu de existenta lui.Oricum vorba ta:nici mie nu-mi plac conflictele dar uite si acum ma doare cind vad ca avatarul lui Marcel poza copilului meu.Nu am cerut sa fie sters ptr ca daca vreodata voi avea nevoie e o proba juridica.
Deci nu te astepta vreodata sa ma trag de mineci cu acest individ in numele tolerantei.
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 17:11
Dora...te-am vazut! In poze te-am vazut cam blonda! Cred ca ai fi suuuper roscata.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 17:12
Vasix, dac' nici p-asta n-o vrei ,....alta n-am !...
 www.theinteriorgallery.com/prod_images_blowup/Betty_Boop_Sailor_...">
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 17:17
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 17:20
Ooooooooooooooooooo, o-hoooooo !...ca se darama narghileaua !...
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 17:48
|
|
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 17:49
De la: mytcor, la data 2009-04-01 12:38:02..WoW !.... Marcel0 ce telechinoanschilopat ai ajuns !.. ia-l si fugi !
... mersi ...  ...
|
|
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 17:53
De la: vasix, la data 2009-04-01 13:17:22Cartile de psihologie nu te pot invata cum sa-ti cresti copilul.De acord iti poate da niste indicii,iti povestesc,iti descriu anumite situatii dar fiecare copil in parte este unic si reprezinta o individualitate.Asta referitor la ce ai spus tu Silviule.Ce conteaza mai mult?Propriile valori si instinctele materne sau paterne.In rest copilul se autoeduca.
... vasilica ... mai baiat, baga mare cu coranul ca te juganeste socrul ... habar nu ai in ce RAHAT ai intrat ...  ... invata sa pupi dosuri ... cred ca oricum esti obisnuit ... dupa ce iti face araboaica un copil, ales bules ... esti terminat ...
... allah akbar ... faram sa vorbesti urit de viitoarea ta religie ... daca afla socrul ? ...  ... copii au inceput si ei sa stea cu fundul in sus ? ...
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 17:55
De la: mytcor, la data 2009-04-01 14:34:24Nu mai tine treaba.....tebuie sa reconfiguram governu' !...
Sefuuuuu !.. ce parere-ti faci , am constituit deja un grup de lucru reprezentativ ?
... beiii ... pentru voi doar sinii erau suficienti ca sa uitati si cum va cheama ...  ... ati vota si masa ca secretar al partidului ...  ...
|
symy1
4661 mesaje
Oras: Zalau
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 17:58
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 17:59
Am avut dreptate sau nu?
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 18:00
De la: symy1, la data 2009-04-01 17:58:24Zise
.I...
I...I
 ... e tare zgirciul ? ...  ...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 18:39
Marcel000000000 !...ia o racoritoare.
 2.bp.blogspot.com/_GosKp683IMo/SRXubXOxxKI/AAAAAAAAAQ0/HJmaLMnqP...">
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 18:39
De la: vasix, la data 2009-04-01 17:09:16Maria,am vazut ca vrei sa fii toleranta,si eu sint de acelasi principiu,dar...cel care lovit prea tare...stii cum e ..ierti dar nu uiti si mai ales ca a lovit unde doare mai tare deci si toleranta asta are o limita.Marcel a batjocorit si moartea sotiei mele si suferinta lui Silviu..deci din partea mea...toleranta dar prefer sa nu stiu de existenta lui.Oricum vorba ta:nici mie nu-mi plac conflictele dar uite si acum ma doare cind vad ca avatarul lui Marcel poza copilului meu.Nu am cerut sa fie sters ptr ca daca vreodata voi avea nevoie e o proba juridica.
Deci nu te astepta vreodata sa ma trag de mineci cu acest individ in numele tolerantei.
... asculta mai MILOGULE ... cine a pus poza aia (a cui o fi cine stie) pe atavarul meu ? ... cine ? ... TU ... cine mi-a intrat pe fostul meu profil si a postat de acolo ? ... TU ... eu pot demonstra asta dar TU NU POTI DEMONSTRA NIMIC DIN CE SPUI AICI ... cred ca de fapt esti cam plecat cu capul ... atita tot ... te-ai cam dat de gol de citeva ori ... esti ucrainian dar habar nu ai rusa si nici cum se cheama Sankt Petersburg ... poate explici si altora povestea ta ''lacrimogeana'' si modul in care ai ajuns in romania (?), apoi la arabi ? ... poate ne explici si ce sens au anumite intrebari foarte ANORMALE pentru un om care a fost insurat si are 2 copii ? ... si ar mai fi, dar se pare ca, deocamdata, e prea multa superficialitate in jurul tau ...
... MILOGULE ... TU ai nevoie de proba juridica ? ... HAHAHAHAHAHAHA ... pe ce baza ? ... amice, daca macar 5% din ce ai spus e adevarat, te fac praf acolo unde esti cu un singur email ... usurel cu aberatiile, ca s-ar putea sa le iau in serios ... STII FOARTE BINE CE AI FACUT ... OK ?
... citeodata ma gindesc ca unii nu au mai mult de 10-12 ani ... cam la nivelul asta e mintea unora ... glumite de trei lei, apropouri jenante de pre-scolari ... si multa veselie ...
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 18:44
De la: mytcor, la data 2009-04-01 18:39:13Marcel000000000 !...ia o racoritoare.
... aratam mai bine ...  ... asta e poza de acum 4 ani ...  ... a fost facuta de paparazzi ... pe ascuns ...
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 18:51
Deci..eu chiar vreau sa vad cum poti tu sa ma faci praf pe mine aici unde sint...Eu chiar vreau sincer...da-mi un singur e-mail si fa-ma praf .Hai ca mai facut sa rid,serios,si chiar rid.Eu am dovezi ca acea poza e a copilului meu,si administratia de la 9 am stie despre ce e vorba caci am discutat aspectul asta deci Tu chiar ai probleme serioase,si in continuare vreau sa vad cum ma faci tu praf.
Esti atit de mic si de cea mai joasa speta mi-e greata de tot ce poate scoate gura ta timpa de mosneag aberant si frustrat,tu chiar ai o adevarata problema cind vezi ca lumea poate comunica in buna intelegere.
Deci te rog  fa-ma praf. Eu rid in continuare crede-ma cind vad ca in continuare nu contenesti sa fii conform previziunilor mele.Vezi asta-i distractiv la temebeli ca tine sinteti atit de previzibili.
O,nu,chiar posturile tale trebuie sa le dau un copy paste sa le arat mai departe.Continua te rog.ai tot timpul din lume insa ptr azi pe mine ma scuzi...am treburi reale de facut.Apropo sotia ce-ti mai face?
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 18:56
Marcel0000 !....s-acum,.. te placi ?...  andybricker.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/da...">
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 18:57
A,Marcelo,serios iti spun ia-ma in serios caci ce ai facut tu e grav si continui sa o comiti,asa ca tot ce spui la un moment dat poate fi folosit contra ta.Esti prea mic ptr un razboi asa mare si amenintarile tale nu tin si nu sint reale,tocmai ptr ca eu stiu ce ai facut tu si nu invers deci....ia-ma in serios si incearca sa ma faci praf...Vreau sa ma distrez
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 19:18
hai ca mi-a placutttttttttttttttttttttttttttt
brunte, mici , durduliii....frumoase si destepte fete!
Janice...un nume oriental....FRUMOS NUME!
cat despre diete, vasix draga, nu le tin...ce sa fac cu ele? ma mentin cum pot si eu, pe ici pe colo cu mici aripioare....in rest nu mai descriu
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 19:21
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 19:22
|
Fosta membra 9am.ro
763 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 19:40
.".. parintii ar trebui sa ia cursuri de MORALA, DE VALORI, DE DEMNITATE, DE ONOARE, DE INCREDERE, DE AMBITIE, DE ONESTITATE SI BUN SIMT ... la psiholog ajung cei plecati rau de pe lumea asta ... majoritatea romanilor nu au nevoie ei au devenit prin definitie niste psihologi ... "
A scris Marcel,homemarcel0 si-mi place ceea ce a scris.
Am de facut o singura observatie : cursurile de MORALA, DE VALORI, DE DEMNITATE, DE ONOARE, DE INCREDERE, DE AMBITIE, DE ONESTITATE SI BUN SIMT ar trebuie sa fie cursuri obligatorii in scoala aceea obligatorie care este gratis din banii contribuabililor.
 Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 19:42
Disputa
de Visan Tiberiu-Ioan
"Sunt precum nu mã vedeþi
mã vedeþi precum nu sunt!"
- spunea unui doctor - nebunul
"Cãutam adevãrul cândva
cu pieptul deschis
ca o scenã pe care
lumea Întreagã sã poatã
cânta ºi dansa
ºi-am ajuns adevãr
bântuit de minciuni
ca un veac obsedat de iluzii
ºi-am ajuns precum sunt
sunt precum am ajuns
un cuvânt fãrã sens
fãrã sens în cuvânt
cu iubire plângându-mi la creºtet!"
"E firesc sã fii precum eºti"
- spune doctorul -
"Sunt precum nu mã vedeþi
mã vedeþi precum nu sunt
am iubit
am iubit lumea
copil rãsfãþat de visare ºi joc
din respect pentru pãrul cãrunt
ºi femeia frumoasã
am uitat sã trãiesc pentru mine
ºi-am ajuns precum sunt
sunt precum am ajuns
un cuvânt fãrã sens
fãrã sens în cuvânt
cu viaþa plângând-mi la creºtet!"
"E firesc sã fii precum eºti
- spuse docotul iar -
"Mã frãmânt în zadar
în zadar mã frãmânt
nu-nþeleg tot ce-a fost
nu mai ºtiu ce-a rãmas
am un pinten în glas
ce-mi loveºte cuvântul
s-alerge mereu
lumea parcã-i nebunã
sau nebunul sunt eu?"
"E firesc sã fii azi nefiresc!"
- spuse doctorul calm -
"Hai, semneazã aici
operaþia-i simplã
îþi vom pune un creier
de mort sãnãtos
vei uita ce ai fost
ºi vei fi ce nu eºti!"
BAIETI........BEM O BERE ACUM! EU O AM...VOI O AVETI?
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 19:46
Doraaaaaaa...unde esti..hai la Voronet sa-i impacam pe baieti! Tu roscata eu bruneta...hai sa o facem de o sueta
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 20:03
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 20:07
Catelus cu parul cret,
Fura rata din cotet.
El se jura ca nu fura
Si l-am prins cu rata-n gura
Si cu ou-n buzunar,
Hai la Sfatul Popular.
Nu ma duc c-am fost o data
Si am cazut cu nasu'-n balta.
|
symy1
4661 mesaje
Oras: Zalau
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 20:12
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
sirius_zegetina
808 mesaje
Oras: Resita
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 20:12
 Fffffffiiiiiuuuuuuuuuuuuu!!!!! da` ce mai govern a postat cu niste pagini in urma Mytcooooor!!!!! De unde scos-ai, neamule, Battlestar Galactica?! Pe bune, pe-unii dintr-aia vrei sa votam? Pe care, vericule, pe cyloni?! Ai baut petrol de-azi dimineata?! Pai, ne mai trebe si-altii, n-avem deajuns unu` care vrea sa ne rasuceasca fata la dos si-nvers? Du-te, omule, ia pamutca popii, ia si-o sorcova, si-un cojoc intors cu latele-n afara, si-un motan negru si naparlit, si-un iepure schiop si fugi de cauta apa ne-nceputa de la Muma Zmeilor... numa` asa, inarmat, sa te prezanti si sa te-apuci de cele trebuincioase, ca-mi vine duhoare de pucioasa pan`-aci! Ce-ai pazit o zi-jumate, te-ai pus pe remanieri governamentale, ai?! Ai lasat statu` abia format de izbeliste si te dedai la ochiade galese catre blonde, brune si roscate... vai de pielea ta... sa vezi cand m-oi infatisa cu harapnicu` si ti-oi cere socoteala pt. neglijenta... n-o sa mai gasesti nici usa... o sa zici ca dealu`-i vale si-o sa-i strigi iepurelui "puturosule"! Si cu balada aia ce-i, ai stat sa-ti storci neuronii trei nopti la rand ca s-o intocmesti? Si tot criticabila-i! Unde-i amintit neamu` meu de adoptie, al banatean, ai?! ca nu l-am vaz`t! Stai tu, ca asta-i doar inceputu`... mai asteapta oleaca sa ma ambalez la maxim, ca nu te mai spala toata Dunarea! Tataita, ce faci, i-ai scapat din ochi pe handralaii astia si-amu` isi fac de cap!!! Vezi ce-nseamna sa nu fii un sef aspru?!
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 20:14
Intro zi stateau 2 ingerasi pe un norisor. Ei priveau la oameni de pe pamant care se certau.
- Mai toti pamanteni se cearta...hai sa ne certam si noi ca sa nu ne plictisim, zice unul dintre ingerasi
Uite cum facem: tu te duci pe cealalta parte a norisorului, eu te cem la mine si tu nu vi si uite asa ne certam.
Se duce ingerasul pe partea cealalta a norisorului.
- Vino la mine!
- Top, Top, Top! Am venit!
- Nu! N-ai inteles: tu te duci pe partea cealalta a norisorului eu te strig si tu nu vi.
- Bine, ma.
- Vino la mine!
- Ma tu esti prost? Eu te chem la mine si tu nu vi ca sa ne certam si noi ca astia de pe pamant.
- Vino la mine!
- Nu ca tu chiar esti prost...dute pe partea cealalta a norisorului eu te chem si tu nu vi!!!
- Hai!Vino la mine!
- Nu vin!
- Eeeeee atunci vin eu: Top, Top, Top! Am venit
|
|
|